עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by dddddd,

בקשר לסנייזר CX300 משהו מסריח מאוד איך בארת הן עולות 200 שקל ובאתר שלהם היא עולה 100$ וה-PX100 בארץ עולה 280 ובאתר בחול האתר המקורי שלהם עוהל 60$ משהו מוזר מאוד פה איך אפשר להסביר את זה?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  2. אני צריך כרטיס קול עם כניסה מיוחדת ?? תוכנות מיוחדות ? איך עושים את זה ? אשמח לקבל גם קישורים למדריכים

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  3. Started by barak_11,

שלום לכולם, אני צריך לקבל המלצה למערכת 2.1 למחשב בשביל חבר שלי... הוא מוכן להשקיע עד 350 שקל. הדרישות מלבד האיכות וכו' הם גם שהרמקולים יהיו יפים... :-X מבחינת חנויות, אפשר מאזור המרכז ומפנדה (אם אין ברירה אפשר לבצע מהם משלוח). תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  4. Started by Aviram,

יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם: GigaByte K8VT800 Pro יש לי בו בעיה במשחקים. הייתה לי בעיה שבאיזשהו מצב במשחק המחשב היה מפעיל את עצמו מחדש. שלחתי אימייל לתמיכה טכנית, ועזרו לי. הבעיה הייתה האצת הקול, ואמרו לי שאני צריך לשנות אותה לבסיסית ולא מלאה, והבעיה באמת נפתרה כתוצאה מכך. באיזשהו מצב במשחק נעצרת מוזיקה מסויימת, ומתחילה אחת חדשה, וזה קורה מהר ואז המחשב לא יכול להחזיק את עצמו ומפעיל את עצמו מחדש. עכשיו לפעמים האצת הקול חוזרת למלאה, ואני צריך לשנות שוב לבסיסית. כמו שאמרתי אם אני משנה לבסיסית הכל עובד מצויין ללא בעיה. אז כמו שאני חושב הבעיה היא בכרטיס הקול נכון? אם כן, אני רוצה המלצה לכרטיס קול טוב שיעבוד לי על המחשב: AMD Athlon 64 3000+ GigaByte K8VT800 Pro ATI Radeon …

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by D-M-X,

1.מתי כבר יגע לארץ הPMP? 2.כמה יעלה? 3.שווה לקנות אותו או שיש למישהו הצעה אחרת?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by telzur,

אני מחפש אוזניות+מיקרופון למחשב התקציב שלי הוא עד 300 שח תודה לכל מי שעוזר.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  7. Started by Cyron,

שלום מחפש המלצה על רמקולים בין 400-500 שקל, השימוש העיקרי הוא מוזיקה מהמחשב וסרטים אני ממש לא מבין כלום בנושא ואשמח לעזרה ממי שמבין... תודה

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Pitzinyelo,

אני יודע שזה ישמע לכם מגוכך, אבל אני רוצה לדעת עד כמה לAUDIGY 2 ZS יש יתרון על Realtek ALC850 שבא כ ON BOARD..... אני מדבר על איכות צליל ואפקטים במשחקים.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  9. Started by skuki1,

מישהו יכול להסתכל על הנגן הזה ולהגיד עם הנתונים שלו סבירים? http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3344353 למה זה התקציב שלי וכנראה אני ייקנה אותו

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by PuppEDogg,

אני רוצה לקנות כרטיס קול שתומך ב5.1 ערוצים ואני לא ממש מבין בתחום חשבתי על לקנות את הכרטיס הזה http://ksp.co.il/?uin=18283 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה הוא טוב? ואולי להמליץ לי אפילו על משהו אחר

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. היה לי DVD ישן של Pioneer והוא התקלקל לפני כמה ימים אז הזמנתי את הDVD הזה Sony DVP-NS 328. בDVD הישן הכתוביות עבדו בסדר גמור ואני בעיקרון יודע איך לסדר את ההגדרות כדי שהכתוביות יעבדו, אבל בDVD של Sony, למרות ששיניתי את הקוד ל Hebrew - 1257 בתפריט הראשי, צריך עדיין להפעיל את הכתוביות כשצופים בסרט, ואז הוא אוטומאטית משנה את הקוד לשפה אחרת מתוך 5 שפות - רוסית, תאילאנדית ועוד שלושה. ככה שהאפשרויות הן - OFF, 1250, 1251, 1252, 1253, 1254 - אין אפשרות של ON פשוטה. הבנתי שהבעיה היא שכאשר מפעילים את הכתוביות הוא משנה את ההגדרות לכתוביות בשפה שונה, ואפילו אחרי זמן רב של חיפושים באינטרנט בעברית ובאנגלית לא הצלחתי למצוא פיתרון לבעיה הזאת.. אם מישהו מבין בזה ויודע איך לסדר את הבעיה שי…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. קניתי טלויזית LCD חדשה (A450 של סמסונג 32 אינץ' - הבנתי שהיא שווה ביותר!) בכל מקרה יש לי מס' שאלות לגביה: 1. האם יכולים לצוץ בטלויזיה פיקסלים שרופים ואם כן אחרי כמה יש אחריות? 2. למרות שחשבתי שדי קשה לצרוב טלויזית LCD, בהוראות רשומה אזהרה שאומרת שאחרי שעתיים של תמונת סטילס קבועה התמונה יכולה להצרב במסך - נשמע הגיוני? 3. אני מתכוון לחבר את המחשב שלי למסך, עד כה המחשב היה מחובר לטלויזיה הישנה שלי בעזרת כבל RCA רגיל ובטלויזיה החדשה קיים גם חיבור VGA, האם יש הבדל משמעותי באיכות שמצדיקה קניית כבל VGA? 4. אני מחבר גם PS3 לטלויזיה - מה יותר איכותי: HDMI או קומפוננט? ולאיזה חברה יש כבלים איכותיים? 5. אני יחבר את ממיר היס שלי לטלויזיה בעזרת כבל scart 2 s-video האם האיכ…

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  13. Started by alexkidd,

לא חייבות להיות מבטלות רעשים, אבל שיהיו בלוטות' 5.0 בלבד, איכות סאונד טובה, נוחות, זמן סוללה ארוך ורצוי חיבור USB-C. גם לא חייב מותג מפוצץ. תקציב של 200$ עם חריגה במידה ותהיה מוצדקת. האוזניות ישמשו לבית בלבד בעיקר לסרטים, סדרות, מוזיקה, קצת משחקים אבל סרטים זה העיקר. אשמח להמלצות

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  14. הבקשה בכותרת. האם קיימת חיה כזו?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  15. Started by IdanTs,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719658 תודה מראש. שימושים HOT ו-קונסולת HD אני רק רוצה לדעת בכללי אם היא שווה זאת אומרת לא עושה בעיות וכו'.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  16. Started by bah10,

שלום לכולם ;D אני משחק במשחקים ושומע מוסיקה רק עם אוזניות כדי לא לעשות רעש בבית אז כאחד שמשתמש *רק* באוזניות אני צריך להצטייד באוזניות ממש טובות ואני מוכן להשקיע עד ה1000 ש"ח אולי יותר. כרגע יש לי אוזניות של spacetech אבל אחרי הרבה שנים של שימוש רואים סימני עייפות (הקול צרוד בווליום גבוה) מישהו יכול להמליץ לי על משהו באמת טוב שניתן להשיג בארץ? תודה

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by elicom,

יש לי מחשב טוב. עם כרטיס מסך GTX9800+ אני עדיין מעוניין בכרטיס. לכרטיס אין יציאת HDMI. אני מעוניין להחליף לוח אם שיש בו יציאות HDMI ולחבר את הכרטיס שלי. אני רוצה לעבוד עם הכרטיס שלי - ולראות סרטים ביציאת HDMI מהלוח אם. האם זה אפשרי? האם משהו עובד כך? אשמח לקבל תשובות תודה

• 19 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. Started by tom123,

? ??? :

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  19. Started by DAVIDKI19,

של לוג'יטק? אפשר לתלות אותם לקיר או שרק על השולחן?

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  20. אני רוצה לקנות נגן MP3 על סגנון האייפוד והאייריבר....יענו מבוסס הארד דיסק....אני רוצה של 5-15 ג'יגה...לא יותר לא פחות... בכמה שיותר זול וכמה שיותר טוב....על איזה אתם ממליצים?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. רציתי לדעת אם הן משתלמות במחיר כזה? מבחינת צליל אני נהנה מהן מאוד.

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  22. Started by TZuKi,

Intel P4 - 1.8A GHz 478PIN 1,114 ש"ח EPOX EP 4G4A+ 845G 533NHZ 796 ש"ח CORSAIR 256MB DDR333 PLATINUM SERIES SILVER 641 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version 747 ש"ח SUMA GEFORCE 4 TI 4200 SE 64MB 1,164 ש"ח זה המחשב שאני הולך לקנות. המחשב מחובר למערכת סראונד של JVC. המערכת משמשת אותי לרמקולים, 5.1. איזה כרטיס הכי יהיה לי טוב?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by tzilber,

אהלן אתחיל בסיפור ואחר כך השאלה. יש לי כרטיס קול CREATIVE AUDIGY II שמזה חצי שנה משמיע רעשים של חשמל סטאטי (תיקתוקים קטנים ומעצבנים כל שניה או יותר.). כנראה לפי עונות השנה לפעמים הרעשים חזקים נורא כמו בימים האחרונים ורוב הזמן "נסבלים"(נשמעים גם ברמקולים מערכת 4.0 של CREATIVE וגם באוזניות. בנוסף חיברתי גם סתם זוג רמקולים ועדיין יש רעש.). הרעשים מתחילים רק אחרי שה-DRIVER של כרטיס הקול עולים. היום החלפתי את הכרטיס בכרטיס ישן שיש לי SOUND BLASTER LIVE 5.1 והכל תקין. ועכשיו לשאלות: 1) האם זה אומר שכרטיס הקול מת? 2) אם זה אכן חשמל סטאטי. האם יש דרך לתקן את המצב? בתודה מראש לכל העונים. עריכה: כל ה-DRIVER-ים של הכרטיס היו מעודכנים מהאתר של CREATIVE. בנוסף ניסיתי להחליף PCI SLOT ו…

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  24. Started by yotam.m,

שלום, מחפש תחליף ראוי ל-SlingBox שידע להסטרים שידורי הוט\יס (כל ממיר כבלים) דרך האינטרנט דרך אפליקציה ייעודית בנוסף כלל גם משדר IR להעברת ערוצים בממיר מרחוק. מבחינתי לא חייבת להיות אפליקציה ייעודית כמו במקור וההתקנה יכולה להיות מסובכת וטכנית יותר. האם יש חיה כזו?

25. היי אני לא ממש מבין בעניין אז מקווה שתבינו את הבעיה שלי. יש לי מערכת 5.1 חדשה המחוברת לכרטיס הקול O/B שלי , כרטיס 2/4/5/7.1 לפי הנתונים שלו, הכניסות שעל המגבר מחוברות לכל היציאות שעל הכרטיס, סה"כ 3 כבלים (2 כבלים לרמקולים הקדמיים והאחוריים וכבל לסנטר ולסאב). כשאני מכוון את המגבר לסטראו או DTS השמיעה בסדר גמור, אבל כשאני רוצה לשמוע בצורת 5.1 השמיעה ממש גרועה,הכל נשמע מרוח וגבוה וממש לא היקפי - כל זה בסרטים שאני מוריד מהרשת, במשחקים זה עובד מצויין ממש, בסרטי DVD זה גם עובד מצויין. השלמתי עם העניין , שבעצם צריך סרטים ומקורות שמע איכותיים כדי לקבל 5.1 , אבל: לחבר שלי יש מערכת פשוטה של פירלס, למגבר/סאב שלו יש רק 2 כניסות שמאל וימין , אבל יש חוץ מהסאב 5 רמקולי לווין שיוצאים ממנ…

• 5 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.