אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה, בעיקר כדי להקליט תוכניות שונות שמשודרות. אני לא מבין בזה כמעט כלום, אז רציתי לשאול- את הכרטיס טלויזיה אני מחבר לממיר או לשקע טלויזיה שבקיר? אם זה לשקע בקיר, אז אפשר לקלוט דרך המחשב בדיוק כמו שאני רואה בממיר של יס? ומה ההבדלים בין כרטיסי הטלויזיה השונים? האם משהו בסביבות ה200 שקל יספיק, או שכדאי להשקיע יותר? על מה אתם ממליצים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיסי זיכרון אפשר לחבר לARCHOS AV400 והאם סוג המצלמה לא משנה או משנה (כמו בH300)?
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, ומצטער שלא מצאתי פורום מתאים יותר לכתוב את זה אבל פשוט אין אחד כזה.... אני הבנתי מכמה אנשים שאפשרי להצמיד לקובץ mp3 ליריקה ועם יש נגן מתאים הוא יכול ממש לפי שניות להראות לי במילים איפה הוא נמצא וכו' אז קודם כל רציתי לשאול אם זה קיים, כי לא ראיתי את זה בשום מקום, ואם זה קיים, האם זה חוקי? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, איני יודע האם זה הפורום המתאים אני צריך עזרה בבחירת נגן MP3 דרישות איכות שמע נפח 16GB לפחות קטן סוללה שמחזיקה לאורך זמן רדיו (יתרון) אני לא מתכוון לצפות בסרטים דרך הנגן. נ.ב. המוצרים של "אפל" לא מתאימים כי צריך מחשב שמסנכרנים את הנגן איתו ואילו לי לא היה מחשב קבוע ממנו אני מעדכן את המוזיקה. הנגן ישמש אותי בטיול תרמילאים אני טס באמצע שבוע הבא לכן צריך המלצה דחוף - תודה
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מאוד רוצה לקנות את 7C אבל שמתי לב שיש שני צבעים שהם בעצם דגמים שונים האחד הישן יותר זה המהגוני ( העץ הסגול הזה ) http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=281&bigclassid=15&smallclassid=72 ויש את ה 7c new שהוא בצבע כהה יותר או שזה רק נדמה מהתמונה http://www.microlab.com/?r=Stereosystemen&st=full&id=659 אשמח להבין מהם ההבדלים הקטנים בינהם ואיפה אני יכול לקנות אותם בארץ ??
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אחרי סקירת מאמרים רבים גיבשתי דעה, ופתחתי אשכול חדש: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=517580.new#new תודה רבה, והמשך יום נעים (:
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, מה שלומכם? טוב, אולי זה בעצם לילה, ורובכם בלאווהכי יקרא את ההודעה בבוקר, אז בוקר טוב לכולכם. יש לי שאלה שמאוד מטרידה אותי, במשך שנים ניגנתי בפסנתר ואורגנית חשמלית(של Technics), ובחיים לא חשבתי על אפשרות לעבוד איתה דרך המחשב. למה עכשיו? כי התחלתי ליצור מוזיקה דרך המחשב, והייתי רוצה לשלב מנגינות משלי בשיר, כלומר, ממש שאני ניגנתי. מאחורי האורגנית(Technics sx kn701) יש לי המון חורים, אבל הכי גדולים שנראים לי שבאמת יתאימו לחיבור מחשב הם החורים של ה- MIDI IN ו-MIDI OUT. אז קודם כל השאלה הראשונה שלי היא, האם אני אוכל לחבר את זה למחשב בכלל?האורגנית די ישנה, והשאלה השנייה היא, אם כן, איך, הרי שאין לי אף כבל שמתאים למחשב(אף פעם לא קיבלתי כבל כזה עם האורגנית…
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי לוח של ABIT עם כרטיס קול HD 7.1 (מערכת HTPC) יש אפשרות לחבר אותו בכבל אופטי לרסיבר. הרסיבר הוא בעל יכולת השמעה של DD ו- DTS. (דגם DENON 2307) כאשר אני אנגן סרטי DTS ו- DD. האם אני אקבל ברסיבר חלוקה ל- 5.1 ערוצים של Dolby Digital או DTS...? או שאני צריך לקנות כרטיס קול יעודי ל- DD ו- DTS....? אם אני צריך לקנות אז איזה הכי מומלץ לקולנוע ביתי (HTPC)
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום אנשים, נגמרו לי הכניסות האופטיות ברסיבר, עכשיו אני רוצה לחבר אליו סאונד עם כבל קואקסלי.. מישהו יודע איפה לעזאזל אני משיג אחד כזה? וכמה זה אמור לעלות לי?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
היי חברים, לאחר שקראתי את הביקות על הCOMPRO VIDEOMATE E900F http://hwzone.co.il/reviews/videomate_e900f/ החלטתי לרכוש אותו, עכשיו ברשותי מס' שאלות 1. הכרטיס באמת מסוגל להקליט HD או רק צפייה? 2. אם יש לי שני ממירים אני אוכל באמצעותו להקליט משניהם? בבקשה תענו מהר כי כבר הזמנתי
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
הביאו לי די וי די חדש..(לא משהו בכלל.. של PILOT שעולה 170..) יש לי רמקולם 2.1 פשוטים עם יציאה ירוקה כזאת למחשב אז איך אני יכול לחבר את זה לדי וי די כי התקע של זה לא נכנס לשקע של הדי וי די... תודה רבה.!
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
היי, בקרוב אני עובר דירה ומתחיל לקנות הכל מאפס. אין לי ידע גדול בכל התחום הנ"ל. התקציב יחסית גמיש מאוד, אך הייתי שמח לא לחרוג מעל 10K עבור כל החבילה, ואף מעדיף להוציא כמה שפחות שאפשר. ההתלבטות הראשית היא האם שווה להשקיע כסף בטלוויזת OLED שמתחילה ב-8000, או להסתפק ב-LED? יש הבדל משמעותי באיכות? הטלוויזיה תהיה בסלון די מואר, אז חשוב שלא יהיו סינוורים מציקים. חוץ מזה, הייתי רוצה לדעת האם הטלוויזיות הקעורות נותנות יתרון כלשהו, או שמא מדובר בסתם גימיק שנמאס מהר מאוד? הדרישה היא ל-55 אינצ' לפחות עם 4K, מינימום 2 יציאות HDMI, ולקחת בחשבון שבהמשך היא תהיה בשימוש גם בתור מסך למחשב עתידי שאקנה. בנוסף ברצוני להשקיע במערכת סראונד איכותית …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי יש לי את ה GAMETHEATER XP ויש לי עם מערכת קולנוע בייתית של MARANTZ הבעייה שלי שלא משנה עם אני מחבר בחיבור אופטי או בחיבור COX האות שהמערכת מקבל מהמחשה הוא STEREO , עכשיו אני מאוד הייתי רוצה לשמוע את הכדורים בFARCRY ן בDOOM3 עוברים לי מעל לראש אבל אני לא יכול!!! שזה ממש מתסכל, מישהו יכול לתת לי טיפ איך להפעיל את זה כך שהאות יעבור נקי ב AC3 או SURROUND מלא. או לפחות לתת לי כיוון לכרטיס שיעשה את העבודה בצורה יותר יעילה ממה ש HERCULES עושה?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מחפש אוזניות ממש טובות ורציתי לדעת אם מישהו מכיר את החברה beats לאוזניות אני חושב על לקנות את האוזניות beats Solo שלהם אבל אני עדיין לא סגור על כך אם מישהו יכול עזור לי בזה או לתת אפילו חברות וסוגי אוזניות אחרות טובות שהוא ממליץ עליהם , תודה .
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני יודע שהקתציב ממממממממממממממש נמוך למערוכת קולנוע ביתיות אבל זה מה שהילד רוצה מה אני יכול לעשות טוב כמובן שיכלול רסיבר ומערכת מלאה של רקמולים.. ראיתי כבר בכמה חנויות מערכות קולנוע במחרים דומים לאלו כמו במחסני חשמל וכאלה... בכל מקרה אשמח למערכת כזאת ... שאלה נוספת לא עדיף לו מערכת כמו z5400 או משהו בסגנון ולחבר לטלוזיה? בכל מהקרה גם עם כן אשמח לקבל המלצה
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום אני חדש ואני לא יודע אם זה מתאים לפה ואני מצטער אם לא אני מחפש אפקטים קוליים(SOUND EFFECT) או איזה אקולייזר לכל המוזיקה של המחשב משהו לשפר את האיכות של הצליל משהו כמו זה: http://www.fxsound.com/dfx/index.php?vendor=15&subvendor=1&plus=0&refer=dfx8 רק יותר מקצועי/איכותי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
קניתי את המערכת לפני כחצי שנה מתצוגה ( אך ניתנה לי אחריות לשנה). לפני כמה ימים רמקול הסנטר הפסיק לעבוד , ואני נאלץ לעבוד בסטריאו. חשוב לציין שלפני כחודשיים נשברה לי הרגלית של הסנטר ( אין לי מושג איך)... האם האחריות תכסה את הנזק של הרמקול? והרגלית? במידה ולא, האם ניתן לרכוש רק רמקול אחד? או נדפקתי לגמרי...
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
בכל הדלקה נשאר הרבה זמן עם הכיתוב MuVo2, לאחר מכן נכנס לRecovery Mode ששם לחיצה על כל אפשרות רושמת Media Error. עם החזקה על Menu והכנסת הסוללה הוא נכנס לRecovery Mode ישר, יש אפשרות למחוק, לפרמט (בלי הודעת שגיאה) אך עם הדלקה של הנגן מחדש קורה אותו דבר מה שרשמתי למעלה. לחיצה על Connect To PC פשוט תוקעת אותו במקרה הזה. מי שמכיר את הנגן, הבעיה יכולה להיות בגלל שכרטיס הCF נדפק בכלשהי צורה? אם הבעיה אכן בכרטיס הCF, במקרה של החלפת כרטיס, עד איזה גודל כרטיס CF הנגן יכול לתמוך? תודה. ע: אין לי קורא כרטיסים, אם היה הייתי בודק את הכרטיס.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
איזה מכשיר יותר טוב מבכינת שמע, וידאו, סוגי קבצים שהוא קורא, ומקודדים לוידאו??? IRIVER PMP 120 אם CREATIVE MEDIA CENTER??????
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן,לפניי חודשיים קניתי כרטיס טלויזיה פשוט,ולא התחשבתי בזה שיש לי מסך רחב. הייתי בטוח שיודע לשדר לכל רזולוצייה,אבל מסתבר שטעיתי! ועכשיו אני יכול לראות במסך רחב אבל יש דילאיים מטורפים ובלתי נסבלים! אי לכך אשמח לקבל המלצה לכ.טלויזיה שיידע לעמוד בדרישות שלי,שיפיק תמונה איכותית על מסך רחב וללא דילאיים. המחשב : P4 2.8 1G DDR 400 Samsung 931bw
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי אוזניות של אודיוטכניקה ATH9000, לאחרונה 2 בעיות: 1. הצבע של הציפוי הרך של האוזניות מתחיל להתקלף. 2. הסטריאו תלוי במגע של התקע בתוך שקע האוזניות (גם בשקעים שונים)- וצריך לשחק עם התקע קצת. האם הגיע הזמן להגיד להם שלום? (חבל) או שיש איזשהו פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום הבאתי ממיר עידן פלוס hyundai 1617 עד עכשיו היה לי ממיר יס שהיו מחוברים אליו כבל hdmi לטלויזיה והכבלים אדום ולבן למערכת (מערכת של 5 רמקולים וסאב). יכולתי לראות תמונה בטלוויזיה ולשמוע אודיו דרך הטלוויזיה ודרך הרמקולים של המערכת גם. עכשיו אני רוצה שיהיה אפשר אותו דבר עם הממיר של עידן. מה שעשיתי זה ניתקתי את ה hdmi מהיס וחיברתי לעידן וניתקתי את האדום לבן מהיס וחיברתי לעידן. הבעיה - שומעים רק מהטלוויזיה ולא מהרמקולים של המערכת. המערכת מכוונת ל aux כי ככה זה עבד לי ביס. לשנות לאחרים כמו d.in לא עזר. בהוראות של העידן כתוב לי שהפלט אודיו הוא דיגיטלי. יש לו יציאת spdif קואקסאלי ויש לו גם מקום לחבר אדום לבן. אז חשבתי לקחת כבל ולחבר מה spdif של העידן לכניסה אופטית של המער…
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן לחבר שלי יש יום הולדת ואנחנו מנסים לארגן לו אוזניות, אני אשמח לעזרה שלכם. אנחנו הולכים על headset כי כמו שאמרתי, הוא מתופף.לכן, האוזניות צריכות לעמוד ברעש חזק (ד''א, אם יש דרך לבדוק תיאורטית [כי לא נראה לי שבחנות מחשבים יש מערכת תופים] עד כמה האוזניות בולמות רעשים זה גם יהיה טוב). אני יודע שהדסט טוב ב300 זה די תלוש, אבל המלצות יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-