עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Alexkmr,

יש JBL ON STAGE MICRO 2 ב250 שקל בבאג srs mini vibes ב200 שקל, שמעתי מחבר שהם ממש טובים.. אקיצר אני זקוק להמלצה עד 250 שח בערך

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  2. קניתי לאחי רסיבר JVC RX5062 ובניתי מערכת רמקולים, זאת אומרת תיבה שבניתי ורמקולים שהרכבתי. בכל אופן, הכנתי כבל דיגיטאלי, אבל משום מה המחשב או הרסיבר לא מקבל את האותות. אילו הגדרות אני צריך לעשות בכדי שזה יעבוד? זה פשוט לא עובד. -תודה.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  3. Started by hck,

20GB + רדיו מובנה USB 2.0 וכ"ו... http://www.mpio.com/goods/hd300.php ב1600 ש"ח. משתלם? והאים יש עוד המלצות בטווח המחירים הזה? שאלה קטנה: האם נגן מבוסס כונן קשיח נהרס בקלות? כלומר אם הוא חוטף איזה מכה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני זוכר שפעם קראתי כמה כתבות על אנשים שהחליפו את הקבלים של הXFI שלהם ושיפרו בעצם את כל איכות הסאונד... אני בעל X-FI PLATINUM וחשבתי לבצע את המוד הזה... יש למישהו אולי לינק לכתבה או משהו שיעזור?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. 1. esi juli@192 2. m-audio audiophile 2496 3. audiotrack prodigy 4. e-mu 04040 או כרטיס קול אחר עד 900 ש"ח ואנטולי אם אתה שומע אותי. לפי מה שהבנתי יש לך נסיון עם הכרטיסים האלה איזה כרטיס הכי טוב למוזיקה ויש לו דרייברים הכי נוחים ? אשמח אם תענו לי תודה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by omerha,

היי, אני מחפש אוזניות טובות (לא in-ear) איך האוזניות האלו? Sennheiser HD 201 האם יש משהו ברמתם או עדיף מהן בעלות שלהם בסביבה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי מערכת קטנה (של CROWN) הכוללת CD (שלא עובד), רדיו (שלא קולט) וטיים דאבל קאסט (שאף אחד לא משתמש) הסיבה היחידה שאני מחזיק אותו, היא בגלל שהוא מחובר למחשב - לסאונד. אם אני יכול לזרוק את המערכת, להשאיר רק את הרמקולים שלה, ואיכשהו לחבר רק אותם ישירות למחשב, ע"מ להתענג על הסאונד ? במידה וכן, כיצד ? (כעת יוצא מהם כבל המתחברים למערכת מצידה האחורי, והמערכת מחוברת למחשב) תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. http://www.haier-israel.co.il/mytec/product.asp?f=83&p=0 האם שווה? או שעדיף לרכוש את הדגם של ה LCD http://www.haier-israel.co.il/mytec/product.asp?f=81&p=35 הייעוד שידורים רגילים בעיקר SD/DIVX וכו' ללא ממיר הוט\יס (הוט אנלוגי ואולי בעתיד ממיר + צלחת לווין) רצוי שהטקסטים במחשב ייראו נורמלי בחיבור VGA(מהלפטופ) - ואני מודע לזה שהרזולוציה של הפלזמה נמוכה מהLCD, בכל זאת אם האיכות של התצוגה בפלזמה תתעלה בהרבה מה LCD, אז עדיף אותה.

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  9. אני מתבלט בין שני דגמים של Microlab - 1. FC 330 2. FC 530U http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=225&bigclassid=15&smallclassid=63 http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=382&bigclassid=15&smallclassid=63 המפרט שלהם מאוד דומה אך שונה בכל מיני פרמטרים. מישהו יכול לאומר לפי המפרט או מהיכרות עם הרמקולים הללו למי מבינהם יש את איכות הסאונד הטובה יותר? תודה!

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  10. אני מחפש משהו חובבני אם עדיפות ליד ראשונה ( למרות שבהנתי שאין לי ממש מה לחפש שם ) גם יד שנייה במצב טוב יהיה בסדר. אני מחפש משהוא די פשוט אני לא הולך להופיע במועדונים בתל אביב או משהו כזה רק אירועים קטנים ( עד 70 איש ) ואולי לעשות כסף מהצד ככה. ראיתי את זה: http://www.netoneto.co.il/pl_product~CDJ240~19~63.htm נראה שהוא עונה על הצרכים שלי אני רק לא רוצה להתחיל לרוץ ממעבדה למעבדה ולחפש מחירים במקרה של תקלות. ( הבנתי שזה רגיש אצל קונרולים זולים ). ואני יודע ש"זול זה יקר". למבד זה אני מתקוון גם לערוך שירים שאני וחברים שלי כותבים. אני לא מתקוון לזרוק על זה מעל 2000 שח, (אני יודע שזה מוריד את רוב האפציות). ושוב אני לא רוצה משהו שימות לי אחרי שנה אלה שיחזיק שנתיים שלוש ככה. תודה…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכם. לפני כחודש רכשתי את ה-ATP3 של אלטק-לנסינג. בכל אופן, בזמן האחרון שמתי לב שהרמקול הימני לא זהה בצליל לרמקול השמאלי. בהתחלה חשבתי שזה המיקום שלהם אבל ערכתי ניסוי, השכבתי את שני הרמקולים מול האוזניים שלי ומסתבר שצדקתי. הרמקול הימני מדגיש יותר את ה-MID, והשמאלי מדגיש יותר את הצלילים הגבוהים (אני מדבר על רמקולי ה-MID שממוקמים בתחתית, לא על הטוויטרים). ההבדל די מורגש... האם זה הגיוני או בגדר הסביר (או שמה צריך להחליף אותם)? אשמח לשמוע גם מבעלי ATP אם זה קורה גם אצלם. זה קצת מטריד אותי.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. חברהההההההה אני צריך לשים עוד כרטיס כל במחשב היעוד שלו זה רק בשביל לחבר עוד אוזניות שאני יוכל לעבוד עם שתי ערוצים ולמקסס עד שאני יקבל את הציוד של ה DJ שלי... אז בנתיים צריך להשתמש במחשב ואני חייב עוד כרטיס... חברה אני צריך את הכרטיס קול הכי זול שתמצאו לי לקנות דרך האינטרנט.. אמרתי כבר הוא רק בשביל חיבור אוזניות.... אגב עכשיו יש לי VIBRA128 אם אני יוסיף עוד אחד כזה זה יעשה לי בעיות עם ההתקנות וההגדרות...!??

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by FlipM0de,

שלום לכולם - אני נתקל בבעיה מוזרה בחיבור טלוויזיה (פיליפס 7603 42'') למחשב עם כרטיס מסך 9800GTX, אני מפעיל את שניהם ברזולוציה 1080*1920@60MHZ עם כבל 5 מטר dvi to hdmi - בהתחלה כל 3 ש' בערך איבדתי אות וידאו בטלוויזה (רואים תמונה לסירוגין), אחרי שהתקנתי דרייבר חדש האות נהיה תקין והיה אפשר אפילו להריץ סרטים בפורמט 1080P אבל כל פעם שהפעלתי משחק, לדוגמא GTA או PES הבעיה חזרה וגם יציאה מהמשחק לא גרמה להפסקת התמונה להעלם. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? האם הכרטיס מספיק חזק להריץ משחקים ב 1080P?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  14. יש לאבא שלי LCD 37A3000 ואני מנסה לראות בה סרטי HD דרך המחשב נייד שלו. המחשב מחובר דרך חיבור VGA לכניסה RGB\PC של ה LCD. כשאני מנסה להעביר את הרזולוציה של הטלויזיה (דרך הדרייבר של הכרטיס מסך) ל 1280X720 הצבעים ב LCD הופכים למעוותים, דבר שלא קורה ברזולוציות נמוכות יותר. חשבתי שאולי הדבר קשור לחיבור VGA אבל לא נראה לי שיש אפשרות לחבר את המחשב בחיבור HDMI .. יש לנייד יציאה של VGA ו S-VIDEO. אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  15. שלום, אני רוצה לקנות לחדר שלי טלוויזיה חדשה,32 אינץ' FULL HD,גם כדי שאוכל להנות מהPS3 שלי על 1080P. טווח המחירים שלי הוא 1000-2000 שח,מוכן להשקיע טיפה יותר אם מדובר בטלויזיה איכותית.מעדיף מותג שיבוא עם אחריות מכובדת. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  16. Started by mp91,

יש לי אוזניות לא כל כך מוכרות Ovann 680 מאופיס דיפו ב 70 שקל. הם מיועות למשחק קאונטר 1.6 ואכן מאוד היתי מרוצה מהם. אבל קרה לי מקרה שמשכתי את הואזניות והחוט יצא מהאוזניות (אבל לא נקרא!!!!*) נכון יש את החוט היחיד שיוצא מהאוזניות למחשב נכון? ואז בסופו יש מפצל כזה ואז מהמפצל יוצא לי שתי חוטים . אחד לאוזניות ואחד למיקרופון. אז אז שתי החוטים של האוזניות והמיקרופון יצאו לי מהמפצל. אפשר להחזיר את זה אם קצת כוח אבל זה לא עוזר. יש הצעות לפיתרון?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  17. התקציב הוא 5 אלף שקל מה עדיף לי להביא?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by yashal,

אז... כמו שראיתם בנושא, אז יש לי אוזניות 400mx שהגיעו עם האייריבר H10... (אייריבר נותנים את 400mx גירסת OEM של האוזניות של סנהייזר...) רציתי לדעת אם שווה לי להשקיע עוד באוזניות יותר איכותיות... אני מרוצה עם האוזניות אבל... אני פשוט רוצה לדעת, אולי בעתיד אני ארצה להחליף... בכל מקרה, נניח והייתי מחליף עכשיו, תגידו אם בכלל כדאי לי ואם כן אז מה... (מה שכן חשוב שיהיו אוזניות כפתור וחברה איכותית כמו סנהייזר). תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  19. בסוף קניתי את המיקרולב FC330, מאוד מרוצה מהקנייה. נמאס לי מהאוזניות, אז החלטתי לעבור לזוג רמקולים, עם סאבוופר בתקציב לא גבוה במיוחד. השימוש יהיה למוסיקה, ברובה מוסיקת מטאל (על כל סוגיו). כרטיס הקול מובנה על לוח האם (מצויין במפרט מחשב). עשיתי חיפוש בפורום, וקראתי קצת בסטיקיס, והרמקולים שציינתי בכותרת נראים כהכי משתלמים בתקציב (יש אחרים, אבל כבר לא מוכרים). מה דעתכם? תכלס, יש הבדל בין רמקולים של 250 ש"ח לאלה של 430 ש"ח? לפחות הבדל שאחד שהוא לא אודיופיל יוכל לשים לב אליו? אני מתלבט אם בכלל שווה לי לשים 430 ש"ח על רמקולים, כשהם בעצם גם לא יהיו שיא האיכות. ואם יש אופציות אחרות, אשמח לשמוע עריכה: אופציה נוספת, טיפה זולה יותר שמצאתי הפרש המחיר לא קריטי, עדיפות לאיכות קודם. עוד …

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  20. נכון שבווריאציות שונות הנושא הזה נטחן ונשאל וכו ... אבל בחיפוש שעשיתי לא מצאתי תשובות שענו לי באופן מוחלט ומאחר והיו לי כמה סוגים של אוזניות - in ear cx300 - נהרסו ... אוזנייה אחת עובדת וכו ... בטח החוט ועוד איזה סט של סנהייזר שהתפרק הכיסוי שלו היו לי גם סט מגניב של אוזניות שנקראו skull candy אז אני אנסח את זה ככה : תקציב : לא מוגבל אוזנייה צריכה להיות חזקה וחוט חזק שלא מצ"תקמק כמו לא יודע מה, עדיף פלאג ישר ולא "ר" ... חשוב לי מאוד נושא האיכות ... לכן אני מוכן ללכת על תקציב משופר .... הכי חשוב שלא תעוף לי מהאוזן באמצע רכיבה או ריצה על ההליכון ... אשמח לתשובה טל

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  21. Started by ballcall2,

אני רוצה לקנות אוזניות שישמשו אותי לשימוש של מוסיקה וסרטים. אני שומע סגנונות מוסיקה שדורשים פירוט והבחנה טובה בין כלי נגינה: ג'אז, רוק ומוסיקה קלאסית אני רגיש לסאונד איכותי ואני בעיקר עומד לשמוע דרך המחשב, אבל גם דרך נגן מוסיקה ולכן אני מחפש אוזניות in ear. אני ממש לא מבין באוזניות ובסאונד באופן כללי ורציתי לשאול כמה שאלות: 1) מה סביבות המחיר של אוזניות טובות? האם אוזניות ב300 ש"ח יהיו מספיק טובות או שנגיד ב-700 ש"ח או יותר? פשוט לא גיבשתי לי תקציב כי אני לא יודע איזה תקציב מתאים לדרישות שלי. 2) בשביל לשמוע מוסיקה דרך אוזניות איכותיות דרך המחשב בחיבור 3.5mm צריך לרכוש כרטיס קול איכותי או שמספיק זה של הלוח אם? 3) יש לי אפשרות לקנות בארצות הברית ואני יודע שהרבה יותר זול שם …

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  22. Started by FatherBoard,

אז ככה, אתמול החלטתי סופסוף לעדכן את ה-firmware של הנגן. הורדתי את הגרסה האחרונה (1.60 האמריקאית) ועשיתי הכל לפי ההוראות. נכנסתי לתפריט של הנגן, עשיתי "עדכון firmware", אשרתי ו....כלום. כלום לא קורה. זה חוזר לתפריט הראשי בלי עדכון ובלי כלום. תחקרתי קצת את התפריט והגעתי למסקנה שאותו דבר קורה גם כשמנסים לשנות את שפת המערכת. הסימון נמצא על שפה אחרת אבל הכל נשאר באנגלית (אחרי כיבוי והדלקה מחדש של המכשיר). וזה לא הכל. כשאני מנסה להשתמש ב-DB וללכת לפי אלבומים, אז חלק מהאלבומים שנמצאים בנגן בכלל לא מופיעים, ובאלה שכן מופיעים יש בלאגן שלם והרבה שירים חסרים. עשיתי בדיקה יסודית (9 GB של שירים, בדקתי שיר שיר :-X ) וכל הפרטים של השירים והאלבומים מסודרים למופת.(ה-DB מעודכן ד"א). I ne…

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  23. אז קניתי את הטלוויזיה הנ"ל http://www.electricdeal.co.il/product.asp?productid=1068 מחוברת ל-XBOX עם כבל HDMI (תענוג, אני אומר לכם, פשוט תענוג). עכשיו יש לי רמקולים של לוג'יטק 5.1 X530 מחוברים למחשב, ואני חושב על להעביר אותם לטלוויזיה. 1. לא מצאתי חיבורים על הטלוויזיה... אף פעם לא התעסקתי עם זה ואולי אני פשוט לא קורא נכון, אבל ראיתי שם רק INים ולא OUTים. 2. זה בכלל משהו שעושים ככה? חיבור רמקולים ישירות לטלוויזיה? הם אמורים להתחבר אולי ל-XBOX? 3. זה בכלל סט אפ הגיוני? תודה!

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  24. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1060&products_id=7864 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1854&products_id=8401 אני די בטוח שהזלמן יותר טוב מהלוג'יטק אבל בכמה?? תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.