אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מצאתי מישהו שמוכר את ה-Creative Jukebox Zen Xtra 30GB שלו ב-900 ש"ח, האם לדעתכם כדאי לקנותו? הבנתי שאפשר להשתמש בו גם ככונן רגיל לכל דבר, וזה ממש מצויין בשבילי ולהעברת קבצים. כמובן שהיעוד העיקרי הוא האזנה למוסיקה, ואני מעוניין לדעת איך הוא מבחינת ביצועים בניגון מוסיקה (סוללה, נוחות, איכות, עמידות וכד')? שאלה חשובה נוספת: האם אפשר להעביר אליו תמונות ישירות מהמצלמה הדיגיטלית שלי?
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מדבר על הדגם זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708106 האם הוא שווה קניה ,לצרכים של צפיה בטלווזיה,וגם צפיה ב-HD (סרטים) וחיבור XBOX360 ? אם אתם ממליצים על משהו אחר תכתבו כאן בבבקשה
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
רציתילדעת מה הסידור האידאלי עבור רמקולים microlab a6321
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני יודע שה-tannoy mx3 ריצפתיים וה-diamond 9.1 לא, אבל מי מהם טוב יותר ? אה ועוד משהו ,הטנוי יד שניה והדימונד חדש. תודה רבה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הבנתי שRP21 מאוד מומלצות ודובר עליהם רבות פה בפורום השאלה האם החיבור לאייפוד אפשרי ומה תיהיה איכות הסאונד שתתקבל ?? האם האייפוד יצליח לדחוף אותם ?? בתודה מראש Junior_mg ליאור,
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מה קורה חברה כבר שנים שלא כתבתי פה קיצר, התחדשתי בBEYERDYNAMIC DT 880 חדשות מEBAY, אוזניות חמודות מאוד :-) כבר בהזמנה חששתי שיש מצב שההתנגדות שלהם (OHM) תהיה חזקה מדי בשביל יציאת כרטיס קול ומסתבר שזה אכן המצב... אפשר לשמוע איתם אבל זה פשוט לא נותן להם מספיק עוצמה בשביל לנצל אותם באמת כמו שצריך. אז עשיתי ניסוי והבאתי את המערכת סטריאו NAD מהסלון וחיברתי למחשב דרך כניסת הCD של הרסיבר בחיבור RCA, שומעים סבבה אבל אני לא בטוח שיש תאימות מושלמת... יכול להיות שבכלל המערכת הזאת לא הכי מתאימה לחיבור למחשב. יש לה 4 כניסות סטריאו בחיבור RCA של VIDEO-CD-TAPE-PHONO בסך הכל הCD נתן סאונד שנשמע טוב מאוד וכל השאר בכלל לא התאימו. אז כרגע אני מחפש לקנות רסיבר כלשהו (כנראה 2.0 כי אני …
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, עוד כשבוע יגיעו לי רמקולים סרווין VE-12 ורציתי לדעת האם רסיבר ONKYO TX-NR509 יתאים להם, האם הוא מספיק חזק כדי לדחוף כאלה רמקולים...? שימוש עיקרי: 50% קולנוע ביתי, 50% להפציץ טראנסים. בסלון 4X7 מטר, אני אוהב להרגיש את הבאסים בעצמות... הרסיבר כבר אצלי בבית עלה 2300 ש'ח מתצוגה. והרמקולים 3300. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי יש לי כרטיס קול און בורד AC97 משהו כזה ואני חושב על לקנות את הכרטיס: Creative Sound Blaster Live 5.1 מה יהיו ההבדלים? יש לי כרגע רמקולים של קריאייטיב 4.1 שנקראים קמבריג' וברוב המשחקים אני לא שומע בסראונד ??? מה דעתכם? תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר אין ספור התלבטויות אם אני רוצה htpc יעודי או סטרימר או משהו אחר הגעתי להחלטה לחבר את הלפטופ באופן קבוע בסלון. אני מבקש, בעזרתכם האדיבה, המלצה לכרטיס קול חיצוני, עדיף usb כי אין לי יציאה דיגיטאלית, שתתן לי איכות קול טובה יותר (באופן משמעותי אני מקווה) מהכרטיס קול און בורד. אני רוצה שהחיבור בין הכרטיס קול המיועד לרסיבר יהיה אנאלוגי. הרמקולים שברשותי הם טרינגל קומט. אין לי צורך בפורמט אודיו לסרטים, כמו כן אין לי צורך בחיבורים להקלטות למיניהן. רק איכות סטריאו טובה ככל האפשר.התקציב - בין 500 ל 1500 שקל, תלוי בקפיצת איכות לעומת קפיצת המחיר. כמו כן חשוב לי שהכרטיס יהיה זמין לקניה בארץ. תודה לעוזרים ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול במחשב שאין לי מושג מהו ... איך אני יכול לדעת דרך המחשב או דרך מקור אחר מהו הכרטיס קול שלי ? נ.ב. אל תגידו לי לפתוח את המחשב כי את זה כבר עשיתי וזה לא כתוב ...ואת המפרט אןי לי כבר
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
ראיתי באתר של KSP אוזניות ב 30 שקל זה הדגם ?Somic Headphones & Microphone SM-808? הם ניראות יפות ואיכותיות אבל המראה יוכל להטעות לפעמיים. מי שרוצה ליראות על מה אני מדבר שיכנס לאתר של KSP וילך לקטלוג חלקים למעלה ואחרי זה למולטימדיה ( נגני ?MP3??, מצלמות, ג'ויסטיקים )? מקווה לעזרה למה 30 שקל זה ניראה לי קצת ואני רוצה ליקנות אוזניות טובות שלא יהרסו אחרי כמה חודשיים אה והאוזניות באות עם רמקול או שזה רק אוזניות
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
-
היי כולם, אז קניתי מיני דיסק sony mzn-610 חדש והאמת חבל שלא בדקתי קודם איך מעבירים mp3 אליו. זה ממש לא כמו בנגן mp3 או בדיסקמן mp3 שפשוט מעתיקים את הקבצים - זה כולל המרה לפורמט אחר ובלאגנים. עכשיו לשאלה: מישהו השתמש בתוכנת SonicStage המצורפת להעתקת mp3 למיני דיסק? האם באמת אי אפשר לסמן כמה דיסקים (כלומר playlists מה-music drive) להעתקה למיני דיסק?!?! צריכים לשבת מול המחשב עבור כל דיסק ודיסק??? תודה, אסף
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן mp3 עם כניסה למיקרופון שאפשר להקליט עליו הקלטות איכותיות כמו במינידיסק תודה
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לקנות את הסטרימר הזה, אבל אני רוצה לדעת קודם את כבר יצא לו עדכון שמוסיף תמיכה בכתוביות בעברית. מדובר בסטרימר הזה:http://hwzone.co.il/reviews/wdtv/ האם הוא תומך בכתוביות SUB בעיברית? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לריצה. חשוב לי שיהיה להם בידוד טוב לקול (אני לא מתחבר למוזיקה ששמים בחדר כושר בבסיס) עדיפות לאוזניות שהן לא בטוח האוזן אבל לא הכרח. יש המלצות? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
רציתי לברר מספר דברים בנוגע לאיכות השמע בנגני MP3 מבוססי זיכרון פנימי. 1) שמעתי ממישהו שהנגן ישמיע kbps נמוך שלא יעלה על 20 kbps האם זה נכון? 2) אם הדבר לא נכון אז מהי האיכות שהנגן ישמיע? או שזה לא קשור בכלל? אני מעוניין לקנות נגן בנפח של 256 ורציתי לדעת אם אני אצטרך להשתמש בשירים באיכות 128 - 192 kbps שגודלם בין 3.5 ל 5 MB או בשירים באיכות נמוכה יותר - 48, 24 kbps ששוקלים פחות ואני אשמע באותה איכות? תודה רבה. b-or
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום , לפני שבוע התקנתי דרייבר לכרטיס מסך (7600GT) ויש לי בעיה עם החיבור של המחשב למסך הטלויזיה. לפני ההתקנה של הדרייבר היו לי שניי אפשרויות : 1. לחבר את המחשב לטלויזה בצורה שגם במסך המחשב וגם בטלויזיה יראו אותו דבר 2. שיהיו שני מסכים נפרדים ולמסך הטלויזה אני מיבא את חלון הסרט (בכך שאני גורר את החלון מחוץ למסך המחשב) עכשיו , לאחר ההתקנה של הדרייבר, אני יכול לעשות שבשני המסכים יראו אותו דבר, או שהוא חוצה אותו ומראה חצי מהמסך במחשב וחצי מהמסך בטלויזיה... איך אני מחזיר את זה לאפשרות הקודמת שיהיו שני מסכים נפרדים ? מצורפת תמונה של האפשרויות שקיימות עכשיו [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום. אני הולך לרכוש מכשיר מוזיקה עם חיבור 3.5 לאוזניות. מכיוון שהוא הולך להיות הנגן MP3 שלי, חשבתי לרכוש לו אוזניות נורמליות. האם שווה להשקיע או שאני לא אוכל להפיק איכות טובה יותר מהאוזניות המקבלות בגלל המכשיר עצמו? מאיזה מחיר מתחילות אוזניות טובות שלא יהיו לי רעשים שאני שומע מטאל? תודה
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות בעיקר עבור מוזיקה וגיימינג בתקציב של עד 200 שקל , יש עדיפות לחברה: Sennheiser אבל חברה נוספת אחרת תתקבל בברכה, ראיתי באתרים מסוימים את האוזניות האלה http://www.senncom.com/comm/icm_eng.nsf/root/05349 אבל אני לא בטוח אם הם יתאימו לי מבחינת איכות הסאונד והגודל של האוזניה שלא תציק. [br]פורסם בתאריך: 29.03.2009 בשעה 20:09:24 בבקשה תגיבו לי בנושא , זה ממש דחוף אני הולך לחנות ביום שלישי בבוקר
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
<p>מחפש אוזינות איכותיות מ200 שקל ומטה לmp3\4</p><p>תודה שמואלל</p>
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני חושב לרכוש מכשיר ייעודי להקלטת קול-דיבור (digital voice recorder). עלעלתי קצת ב-zap ועשיתי קצת google, אך לא הצלחתי למצוא סקירות השוואתיות רציניות או אפילו ביקורות מעמיקות של מוצרים. האם מי-מכם יכול: - לומר לי מה ה-features החשובים שיש לשים לב אליהם (חוץ מדברים ברורים כמו גודל זיכרון פנימי ואורך חיי סוללה)? - לתת לי קישור לסקירות/ביקורות? - להמליץ לי המלצה ספציפית על מכשיר? ועניין נוסף: כל מיני מכשירים מפרסמים זמני הקלטה מירביים מבלי לפרט מהי האיכות המתאימה לזמן הקלטה כזה - אז איך אפשר להשוות את הפרמטר הזה? תודה...
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם - שאלת תם (בל): עד היום, המחשב היה מחובר ל-AUX במערכת הישנה (והדי איכותית) שלי, שבעקבות קצר חשמלי הלילה, נראה שהושמדה. כתחליף, לא נראה לי שצריך מערכת אחרת (עם CD וכו'), כי אני שומע מוסיקה ורואה סרטים רק דרך המחשב, ורק רוצה לחבר אותו לרמקולים שכבר יש לי (סטריאו). השאלה היא - מה אני כן צריך? - זו שאלת תם כי אני לא מבין במיכשור אודיו, ואשמח להסבר קצר מה בעצם אני מחפש (מגבר?) ומה כדאי לקחת. אשמח שההוצאה בשלב זה תהיה מינימלית. (מי אמר יד-2?) תודה, ערן
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום. אני צריך להכין דיסק שמכיל הרבה מאוד סירטונים, ושנגן DVD יקרא אותו. בגלל הכמות, זה לא יכנס ב-DVD. חשבתי לקודד DIVX, אבל אני לא יודע באיזה פורמט. ועוד שאלה: האם ניתן לעשות תפריטים בדיסק DIVX כמו ב-DVD? תודה. נ.ב. אני מקווה שזה שייך לפורום הזה.
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
אני הולך ליקנות אותו בסוף החודש ורציתי לישמוע כמה דעות רצוי חיוביות עליו וכמה שיותר מפורטות אני ממש מרוצה ממה ששמעתי בחנות ואצל חברים ורציתי לישמוע חוות דעת מיקצועית.... בתודה THE GYVER
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-