עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by 111111,

יש לי בעיה לנגן בכל חמשת הרמקולים ובבאס באותו הזמן כמה דברים: *הכרטיס קול של קריאטיב תומך ב 5.1 *ההגדרות במחשב מוגדרות לנגן 5.1 *לרמקולים (דיגטליים) יש חיבור אדום ולבן שאני מחבר לשני חורים בכרטיס קול ניסיתי לחבר את האדום והלבן לכל החורים (בכל מיני קומבינציות) אבל תמיד או שהימני אחורי+הקידמי ימני עובדים והשאר לא שומעים כלום או שהבאס+השמאלי אחורי+הימני שמאלי+הסנטר עובדים והשאר לא אם תוכלו להגיד לי מה הבעיה אודה לכם מאוד מאוד נ.ב החורים של הכרטיס קול הם כאלה (אם זה עוזר במשהו) מימין לשמאל: כתום--כחול--ורוד--ירוק--שחור--וחיבור של שמונה פינים (או 16 לא יודע) תודה

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  2. Started by n_aviv1,

אני צריך להכין וידאו למחר למקרן ואני לא יודע באיזה רזולוציה לעשות אותו. מדובר ב benq mp515. כתוב שהרזולוציה הטבעית היא 800*600 והמקסימלית היא 1600*12003 ועוד משהו שאני לא יודע זה כמה FPS צריך להיות (25/29.97/30/60/59.97/24 וכו'..) אשמח לתשובה (דחוף להיום). תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  3. Started by tktur1,

שלום!!!! אני מעוניין לקנות רמקולים 2.1 נחמדים עד עכשיו הסתפקתי ברמקולים עם סאב לא ממש ברמה והיה בא לי להשתדרג קצת..... אז בדקתי....חשבתי לקנות את ה-Logitech x230 וחשבתי אולי להשקיע עוד קצת ולקנות את ה-x530 שהם 5.1 אבל לא משנה.... אני מבולבל לגמרי בקשה עזרה ..... אפשר ללכת ממה שבחרתי ולכתוב על רמקולים שונים תודה אנשים!!!!!!!! מקווה שזה יעזור לאנשים אחרים שמחפשים ג0

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by גורקה,

זוכרים שפעם עוד בתקופת המיני דיסק העתיקה אפשר היה לסמן ולערוך מחדש את השירים בדיסק...... אני בטוח שכולכם , כמוני, נתקלתם לא פעם באיזה אלבום של הופעה אקוסטית שפשוט נשבר לכם מהמחיאות כפיים המעצבנות בין השירים... חרשתי את כל תוכנות המרת הקבצים שלי וכששם לא מצאתי חיפסתי גם ברשת תוכנה שמיועדת לכך, אך לצערי ללא כל הצלחה.... אם אתם יודעים משהו על תוכנה שתפתור לי את הבעיה אשמח לשמוע את הצעותיכם... תודה..

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  5. Started by nondos,

שלום, בלוח האם שלי ישנם 2 playback devices 1. Speakers שמחוברים אליו אוזניות 2. Digital Audio (s/pdif) שמחובר אליו רסיבר באמצעות כבל אופטי האם קיימת תוכנה שמאפשרת לשייך תוכניות במחשב ל playback מסויים? לדוגמא לשייך winamp ל Speakers ובמקביל לשייך משחק מחשב ל s/pdif ולשמוע כל אחד מהם בהתקן נפרד? תודה

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  6. Started by Master Boo,

לאחר שהSennheiser HD 202 שלי נאכלו בברוטליות ובחוסר צדק משווע ע"י שני החתולים שלי, אין ברירה אלא לקנות חדשות. האוזניות משמשות לשני דברים: 1. חיבור למערכת התופים האלקטרונית (TD8). 2. משחקים כשאני לא רוצה שמסביב ישמעו. אני מחפש אוזניות שיהיה איכותיות לא פחות מהHD202, שיהיו כמה שיותר אטומות, וכמובן, הבאסים. אם אפשר גם שיהיו חסינות לחתולים זה יהיה מעולה, אבל בזה אני מוכן להתפשר. תודה!

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  7. Started by מסבחה,

יש לי את הרמקולים Solo7c של מיקרולאב, והשלט הפסיק לעבוד. קניתי שלט אוניברסלי לומד אבל... ואללה צריך ללמד אותו. מישהו יודע על חנות שמחזיקה את הרמקולים בתצוגה (באיזור המרכז)? או אולי למישהו יש בבית את הרמקולים ומוכן לארח אותי לכמה דקות? מבטיח להביא שוקולד בטעם USB ! המון תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  8. Started by THE_LORD,

אלהן חברים אשמח אם תוכלו לעזור לי. יש ברשותי רמקולים למחשב מבית WINNER של 4.1 ערוצים עכשיו אני רוצה לרכוש רמקולים חדשים ב5.1 ערוצים שיהיה להם שלט. ועוד משהו קטן. פניתי לנגר שבונה לי מיטה ואמרתי לו שאני רוצה בגב של המיטה זוג רמקולים כאלה של רכב או שקועים בקיר. ואני רוצה לשלב את זה למחשב. עכשיו אם אני יקנה רמקולים של 5.1 ערוצים למחשב זה יהיה בזבוז של שני הרמקולים האחוריים כי אני מתכנן להשים במיטה 2רמקולים, אני לא רוצה לשלב רסיבר ורמקולים ביתיים אלה סט למחשב. בבקשה למי שיש רעיון שיגיד לי. תקציב עומד על 1500 ש"ח

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  9. Started by F430,

בא לי להתחדש באזניות איכותיות עם סטייל אז חשבתי על אלה http://www.audiostore.co.il/accessories/monster-beats/monster-beats-by-dr-dre-tour/ עכשיו משהו מרגיש לי לא מקורי לא כתוב משהו לגביי היבואן

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  10. Started by CliCK,

חיברתי את המחשב לטלוויזיה רואים חלק והכל טוב ויפה. עכשיו נשאר לי לטפפל בעניין הסאונד- הנה תמונה שתעזור לי להסביר: אפשר לראות מה תפקיד של כל רמקול עכשיו מחוברים למחשב-בשחור ומה שאני רוצה שיהיה כשאני רואה סרט בטלוויזיה-באדום. האם מישהו פה יודע אם קיימת תוכנה שמחליפה ככה את התפקידים של הרמקולים? תודה! נ.ב המערכת היא 4.1 ככה שאין בעיה של סנטר.

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  11. היי, קודם כל, אני יודע שאפשר להשיג תמיכה ב DTS עם תוספות צד שלישי - לא זאת המטרה של הת'רד שפתחתי! ווינדוס 7 בא עם תמיכה ל DTS במפענח ברירת המחדל שלו. המפענח "Microsoft DTV-DVD Audio Decoder" בעל יכולת לפענח DTS בדקתי באמצעות Filter MAnager אך משום מה זה לא עובד. בצורפת תמונה. ניסיתי לנגן קובץ MKV, M2TS ו DVD בעלי רצועות DTS ללא הצלחה. התקנתי מחדש גם את הווינדוס (אולי איזה תוכנה שינתה משהו) אך ללא הועיל. יש גם לציין שרצועה בפורמט LPCM לא משמיעה שום דבר גם כן, אך דיה לצרה בשעתה כמו שאומרים... מישהו מוכן לנסות לבדוק אצלו אם DTS עובד בווינדוס 7 ב"טבעיות"? או אם מישהו מכיר פתרון?! אשמח לכל דבר.... לדעתי החומרה לא משנה אבל ניסיתי גם על מחשב נייד HP ומחשב מבו…

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  12. Started by Load,

לפני כמה ימים ניסיתי לפתור איזה בעיה וכמו טמבל, נכנסתי לcontrol panel לSOUND וAUDIO CODECS והסרתי את כל ההתקנים שהיו שם (10 בערך) עשיתי ריסטרט ולא כול הקודקס הותקהו מחדש, ועכשיו אני לא שומע בחלק מהמשחקים ובסרטי DVD, מה אני צריך לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  13. תודה רבה. [br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 23:40:48 אהה, ורצוי שיהיו IN-EAR

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  14. Started by Night_Fox,

יש לי תקציב של כ550 שקל +- נראה כמה כשאני יקבל כבר במשכורת כי עבדתי רק 3 יום אז אני חשבתי על משו כזה NZXT apollo +רמקולים X210 מה דעתכם? אולי רמקולים S220? או שלא משו אשמח לקבל עוד המלצות תודה אל תתחיסו למארז אני שואל במקום המתאים עכשיו אה לרמקולים עד 200 שקל

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  15. Started by hell,

אני ממש מקווה שתצליחו לעזור לי אני שומח עליכם ואני ממש צריך עזרה! :-\ אני צריך רמקולים די טובים ולא ממש יקרים וגם כניראה כ.קול תואם היעוד:מישחקים ממש חשוב קצת סרטים ועוד מוסיקה בעיקר מישחקים(אני שמעתי מישהו מיתקרב אליי ממרחק 50 מטר ב UT ואנ ממש רוצה את זה!) סוג:אני מעדיף 4.1 אבל שמעתי על 2.1 ממש טובים ואני פתוח להצעות תקציב אני חושב על 600-650 לרמקולים ואני די צריך כרטיס(יש לי VIBRA 128) אני די חשבתי על CREATIVE 4400 או LOGITEC עם משהו די חדש כמו AUDIGY אני אשמח לקבל תגובות תודה

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  16. שלום. אני מחפש אוזניות לטלוויזיה עבור אדם מבוגר עם קשיי שמיעה. נמאס מהאוזניות הפשוטות ב-100 שקל, שלא שומעים בהם כלום, לכן הוחלט להשקיע יותר ולקחת משהו טוב, שישמעו בלי בעיה. תקציב כאמור כ-500 ש"ח. תודה מראש על העזרה.[br]פורסם בתאריך: 3.09.2008 בשעה 08:29:31 לאחר חיפוש קצר בזאפ מצאתי 3 מועמדים אפשריים:1 - Zalman ZM-RS6F http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11137 2 - Logitech® Noise-cancelling Headphones http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17501 3 - Sennhiser HD62 http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=HD62&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=531&aff=Zap〈=HE

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  17. שלום לכולם. =] קודם כל, אני די חדש בעניין של אוזניות וכל זה. אני מחפש אוזניות טובות למטרת שמיעת מוזיקה,משחקים,סרטים וטלוויזיה. התקציב הוא עד 600 שקל, אם צריך - אז 700. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  18. יש לי כבר CREATIVE SB LIVE ! 5.1, הוא מחובר לרסיבר וממנו יוצא לשני רמקולים סלונים של YAMAHA ורמקול סנטר של PERLESS. השאלה שלי היא, עם כדי לי להחליף אותו? אני מעוניין ב HERCULES FORTISIMO 3, אבל אני לא יודע עם יהיה הבדל גדול בביצועים? ועם לא, איזה כרטיס קול כן כדי לי להחליף (עם בכלל) שהוא בטווח של HERCULESS? ולשאלה, חיברתי את כרטיס הקול שלי לרסיבר בצורה דיי עגומה, הוא מחובר לרסיבר בתור LD ולא DVD (תפוס כבר), עכשיו החיבור הוא יציאה מהכרטיס קול וכניסה אל ש L-R של הרסיבר בחיבור ה LD. אבל החיבור הוא אחד ל שניים, כלומר אני לא מחבר כול רמקול לכול INPUT OUTPUT אלה רק יציאה אחת מהכרטיס כול על שני הכניסות של הרסיבר (האדום והלבן). כמו שמחברים דיסקמן למערכת סטריו. האם אני יכול לחבר א…

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  19. Started by tazok,

אבא שלי קנה מבלי שידעתי בארה"ב ipod nano שחור... היום הוא חזר וראיתי אותו פעם ראשונה. אין מה להגיד המכשיר מאוד מרשים, המסך מאוד ברור והכפתורים נוחים לשימוש מה שלא ציפיתי ממכשיר כל כך קטן! הוא דק בצורה מדהימה והרבה יותר נוח מהipod הרגיל בעוד שהביצועים זהים. ניתן לתמונות לדבר

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  20. Started by D-M-X,

1.מה עדיף לקנות מבין הנגנים הניידים האלה? 2.מה היתרונות של הav340 על הav440? 3.האם גם לAV340 אפשר להעתיק תמונות ישירות ממצלמה דיגיטלית (לא זאת שמתחברת למכשיר אלא אחרת)? 4.מישהו יודע מה המחירים שלהם? 5.מה יותר איכותי archos או iriver?

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  21. Started by omri_ro,

אני מתכונן לקנות את הנגן הנ"ל בקרוב, בשיטוטי בפורום זה אני זוכר שלפני כמה זמן(כחודש או חודשיים) היה כאן דיון בפורום בקשר לעדכון הFIRMWARE של מכשירי הRIO עם הFIRMWARE של IRIVER שקורא עיברית. השאלה שלי היא עם גם במכשיר הזה זה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  22. מחפש אוזניות עם מיקרופון טובות עם חיבור USB. שישמעו בהם טוב מוזיקה ולפעמים גם סרטים ושהמיקרופון יהיה טוב ושיהיו איכותיות ובנויות טוב. תקציב עד 300 ש''ח.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  23. היי חברים אני מחפש לקנות אוזניות למחשב שלי עכשיו אני משתמש באוזניות כפתור של סוני [70 שח] ודיי נמאס לי מהם אני רוצה להשקיע באוזניות טובות יותר !!! בעיקרון אני לא רוצה אוזניות שאני אצתרך להוסיף מגבר וכל מיני דברים כאלה ... [במידה ואפשרי כמובן], אלה אני רוצה אוזניות לחיבור ישיר [אגב יש לי לוח אם DQ6 ]למחשב חוץ מזה אני מעדיף או אוזניות שנכנסות לתוך האוזן עם הוואקום , או הגדולות העוטפות את כללל האוזן וסוגרות אותו לחלוטין ! השאלה מה עדיףףף לי !!! תודה לעוזרים .

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  24. הDVD שלי בסלון תומך בdivx ושאני שם על הdiskonkey סרט ושם בusb בdvd זה לא עובד מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים