עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by levelone,

שלום לכולם. אני מחפש אוזניות On Ear או Over Ear עד 1000 ש"ח לשמיעת מוזיקה. האוזניות יחוברו לnuforce uDAC 2. עד עכשיו מצאתי שני דגמים שאני מתלבט ביניהם: AKG Q460 ו-Beats Solo. אני צריך חוות דעת על שתי האוזניות וכמובן שאשמח לשמוע המלצות לאוזניות אחרות. תודה לכולם, levelone. נ.ב. אם אפשר, אשמח לדעת קצת על ה-Beats Studio בהשוואה לשתי האוזניות הנ"ל למרות שהן יקרות ב700 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  2. שלום. אני מחפש אוזניות לטלוויזיה עבור אדם מבוגר עם קשיי שמיעה. נמאס מהאוזניות הפשוטות ב-100 שקל, שלא שומעים בהם כלום, לכן הוחלט להשקיע יותר ולקחת משהו טוב, שישמעו בלי בעיה. תקציב כאמור כ-500 ש"ח. תודה מראש על העזרה.[br]פורסם בתאריך: 3.09.2008 בשעה 08:29:31 לאחר חיפוש קצר בזאפ מצאתי 3 מועמדים אפשריים:1 - Zalman ZM-RS6F http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11137 2 - Logitech® Noise-cancelling Headphones http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17501 3 - Sennhiser HD62 http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=HD62&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=531&aff=Zap〈=HE

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  3. המחיר שלו 3500 , יש משהו יותר טוב ממנו במחיר דומה? תודה

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  4. Started by ch33,

שלום, יש לי אוזניות shure srh750 שקניתי לפני חודש ויש לי בעיה רצינית. אני חייל ולכן אני לא נמצא בבית במהלך השבוע. היום חזרתי אחרי שבוע בבסיס ופתאום יש שינוי באזניות - הבאסים הרבה פחות עוצמתיים, ממש בינוניים להחריד, כשלפני כן האזניות היו רועדות מרוב העוצמה של הבאסים. הווליום נמוך יותר, והכל באופן כללי נשמע הרבה פחות מרשים. בדקתי את החיבורים, את ההגדרות... אני לא יודע אם מישהו נגע בהן, אין לי פשוט שום רעיון לאיך זה קרה ואיך לסדר את זה. אני יודע שאני מבקש מכם לירות באפלה אבל בבקשה, אני אשמח לכל רעיון, אם למישהו יש מושג איך דבר כזה יכול לקרות.

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  5. אני מדבר על עיברית בשמות הקבצים והטאגים ולא על תפריטים בעיברית.

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  6. Started by ccc,

זה Pine MP3 Player SM-320F 32MB רשום באתר המוצר שאפשר להרחיב ככה 32\64 השאלה שלי, אם אני ישים כרטיס זכרון של 128 מגה נגיד ויעקוף את ה64 זה יעבוד? או חייב לקנות רק עוד 32.. כי 32 מגה מספיק לי בדיוק ל4 שירים

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  7. זקוק להמלצה על כבל איכותי miniPL male <==> miniPL male כדי לחבר בין המחשב/סמארטפון לבין מגבר/מגבר אוזניות. משהו בסגנון של זה למשל: http://goo.gl/Wz3Ya אבל באיכות גבוהה. יש לי שניים רגילים ויש ירידה מורגשת באיכות ובעוצמה. תודה

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  8. מישהו יודע אם יש את הדף הזה באנגלית ??? מצויינים שם כל הנגנים של איי אודיו שלא מופיעים באתר האמריקאי... אז זה הלינק http://mp3.iaudio.com/take.php?returl=http://mp3.iaudio.com/product/product.php ואם אתם יודעים מה הכתובת של הדף הזה באנגלית תכתבו פה. תודה לעוזרים, בר.

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  9. אבא שלי נוסע מחר (שבת) לארצות הברית- קליפורניה, אז אני הולך להזמין לעצמי beyerdinamic DT931 (אני כבר סגור על זה) ב180$+ 7$ למוסטפה. עכשיו אבא שלי חושב שזה ביזבוז כסף, וזה בכל אוזניות לסטודיו (WTF? אוזניות פתוחות לסטודיו?!). עכשיו אני יכול להגיד שיקנה וזהו- אבל זה יהיה מלווה בחריקת שיניים עצבנית של אבא שלי בזמן שהוא יזמין. מעבר לזה אני צריך אותו כדי שיבנה לי יעזור לי לבנות מגבר לאוזניות(לפי פרוי'טים שאחרים עשו בHEADWIZE)... אז אני צריך כתבה\כתבות על: -למה שווה להשקיע באוזניות יקרות. -מה ההבדל בין אוזניות ב50$ ובין אוזניות ב180$. -למה לא רק לסטודיו צריך אוזניות יקרות. -מה עושה מגבר לאוזניות, ולמה צריך בכלל מגבר? --ובקיצור, למה שווה להשקיע באוזניות יקרות ומגבר. רק העיקר לא …

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  10. Started by ZeroLeveL,

שלום לכולם, דבר ראשון, תודה רבה על הביקורת של ה Audigy2, אחלה ביקורת!! (http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=audigyzs) ממליץ לכל מי שיש לו Audigy לקרא: http://www.3dss-forums.com/cgi-bin/wwwthreads/showflat.pl?Cat=&Board=Forum22&Number=100081 נראה כאילו החברה האלה יודעים על מה הם מדברים. אני לא קונה מחבשים בתדירות גבוהה, ופעם אחרונה שקניתי לא היה עדיין On-Board Sound כ default עם כל הלוחות. אני בתהליכים של קניית מחשב חדש, ומהמפרטים הראשונים שבניתי מייד הוספתי את הכרטיס קול העכשוי של Creative, בתמימות. (לוח מבוסס nForce4) לאחר שהתיעצתי עם חברים, הם אמרו לי: "על מה אתה מדבר, יש לך 8.1 ערוצים על הלוח, איכות הכי טובה, יציאות דיגיטליות, אתה זורק כסף!" אמר…

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  11. בזמן שאני משחק משחק המחשב קופה התמונה נשארת ושומעים מהרמקולים טררררררררררררררררררר לפי משהבנתי זה בגלל התנגשות בין החומרה של הכטיס קול של ריילטק לבין המשחקים של EA האם קניית כרטיס קול תפתור את הבעיה ? אם כן אני צריך כרטיס קול 7.1 שיחובר איליו מערכת קולנועה ביתית 5.1 + אוזניות + מיקרופון חייב שכול הדברים יהיו מחוברים ופועלים בו זמנית ** ניסיתי לפרמט , להחליף מערכת הפעלה , הוספת מאווררים , החלפת מאווררים , החלפת חצי מחשב ושום דבר לא עזר לפני ... תודה .

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  12. תורידו את קובץ הזיפ !! מה אתם חשובים על הביקרות? טעויות? להוסיף? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  13. שלום לכולם- אני מעוניין לקנות DVD פשוט בתקציב של 300-400 שקל שכמובן הדרישות העיקריות הינם שהוא יתמוך בDIVX ויקרא כתוביות בעיברית. כמובן שאין כאן הרבה מה להתלבט- השאלה העקרית שלי היא ממה צריך להזהר... (כל מיני בעיות קריאת תרגום הפוך וכאלה...) חשבתי ללכת על הDVD הנ"ל- מה אתם אומרים? http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2749069 תודה מראש- שגיא.

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  14. Started by tangush,

הגעתי למסכנה שחיבור כזה יהיה הכי זול עבורי. לחבר את המחשב(יציאת AUDIO OUT ) היציאה הירוקה של כרטיס הקול... למגבר (אודיו אין -ימין שמאל) מהמגבר להוציא (אודיו OUT LEFT RIGHT ) משם להתחבר לבורר הרמקולים שיש לי (10 רמקולים בקליניקה של רופא שיניים) וזהו. האם זה חיבור נכון והאם זה יכול לעבוד? תודה מראש טנגוש

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  15. Started by וייצ,

שלום לכולם אם אני לא מוציא את הסוללה ולוחץ על הדלקה ו0 המחשב לא מזהה את המכשיר האם יש דרך אחרת ?הusb מתקשר עם הכף יד רגיל

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  16. Started by sharonarn,

שלום ברשותי זוג רמקולים creative t20 כרגע עובדים מכרטויס קול אונבורד בעיקרון אני מרוצה מהם מבחינת העוצמה והבאסים אבל האיכות עדיין לא מה שאני מחפש יכול להיות שחלק מהאשמה היא בכרטיס קול מה דעתכם על החלפתם ל logitec z10 שהבנתי שהוא מגיע שם כרטיס קול פנימי העם האיכות תעלה רמקול מול רמקול או שעדיף להוסיף כרטיס קול טוב יותר ולהישאר עם הרמקולים הקיימים בעיקרון מפריע לי ברמקולים כרגע חדות הבמה והטויטרים קצת צורמים בווליום גבוהה תודה על עצתכם שרון

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  17. אני מחליף אוזניות כל שני וחמישי , ונמעס לי כבר , קניתי G5 לפני 3 שנים ועד עכשיו כמו גדול עובד ואני נהנה איתו , אני ממש רוצה אוזניות כמו הSTEELSERIES האלו , אני גיימר אבל לא משהו הארדקור אבל אבא שלי אמר לי קח 350 ש"ח תקנה לעצמך ושלא תצטרך להחליף יותר להרבה זמן , אז אני רוצה משהו אמין , נוח אם סאונג גבוהה מאוד ( אוהב לשמוע רוק) אני משחק CS לעיתים נדירות ומשחקי FPS לעיתים נדירות גם בכללי אבל עדין אני רוצה משהו ממש טוב בסביבות ה350 ואני ממש אשמח להמלצות! תודה מראש

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by eliran-f,

היי חבר'ה, אני עד היום רגיל לחבר את האוזניות בחור של הרמקולים שנמצא בסאב וופר,ככה שרק סאב ואוזניות [במקום רמקולים]עובדים, זאת אומרת שהאוזניו אינן מחוברות ישירוות למחשב, עכשיו השאלה שלי היא כזו..אתמול לאחר שנתיים הם נדפקו..משהוא שם נדפק, אז הוצאתי אותם והם כרגע אינם עובדים,אינם מחוברים כלל. כרגע אני מחבר את האוזניות בצורה ישירה ל in put שלהם מאחורי המחשב, עכשיו,שמתי לב שמאז שחיברתי אותם ישירות..הצליל הוא סבבה,ויש לי אוזנית מאוד איכותיות,ויש באסים סבבה, אבל הצליל הוא לא איך לומר.."מלא" ועשיר כמו שהוא היה מחובאר לבאס.. 1.האם זה מכיוון שהאוזניות מחוברות ישירות לכרטיס קול? 2.ברגע שאני אקנה חדשים ואני יחבר כמו פעם דביר להניח שזה יחזור להית צליל כמו שהתרגלתי אליו? כדרך אגב הכרטי…

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  19. Started by גורקה,

זוכרים שפעם עוד בתקופת המיני דיסק העתיקה אפשר היה לסמן ולערוך מחדש את השירים בדיסק...... אני בטוח שכולכם , כמוני, נתקלתם לא פעם באיזה אלבום של הופעה אקוסטית שפשוט נשבר לכם מהמחיאות כפיים המעצבנות בין השירים... חרשתי את כל תוכנות המרת הקבצים שלי וכששם לא מצאתי חיפסתי גם ברשת תוכנה שמיועדת לכך, אך לצערי ללא כל הצלחה.... אם אתם יודעים משהו על תוכנה שתפתור לי את הבעיה אשמח לשמוע את הצעותיכם... תודה..

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  20. אני מאזין למוזיקה אך ורק מהמחשב. במחשב יש כרטיס קול מובנה כלשהו, והמערכת היא מערכת קולנוע ביתי יקרה. מה שקורה זה שאיכות המערכת לא באה לידי ביטוי בגלל איכות הסאונד שהמחשב מוציא ובגלל כבל ארוך מאוד שמקשר בין המחשב לרסיבר. אני זקוק להמלצה על כרטיס קול סביר עם יציאות נורמליות למערכת שישפר את איכות השמע שהיא כרגע לא זוועתית אבל טעונה שיפור. אגב אין לי צורך בסראונד 5.1, 7.1 וכדומה, יציאות סטריאו טובות יהיו די והותר מאחר שעיקר השימוש הוא למוזיקה. אני די בור בנושא אשמח להסבר, תודה.

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  21. מה שכתוב למעלה, בעיקר למשחקים וסרטים. אין תקציב מוגדר אפשר גם להתגמש, כמובן שכמה שפחות יותר טוב אבל שיהיה איכות טובה.

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  22. אבא שלי הביא לי רסיבר(וגם רמקולים לא רעים בכלל של JBL) , הרסיבר של JVC , דגם R-K2OL , רציתי לדעת איך הוא?(מאוד ישן)

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  23. Started by mrwolf,

בקרוב אני הולך לקנות טלויזית LCD. HD READY לחדר. יש לי כרטיס מסך 8800GTS עם שתי יציאות DVI. כדי לראות סרטים ברזולוצית HD מהמחשב על הטלויזיה אני אצתרך כבל DVI נכון? ואותו אני אחבר לכניסת ה HDMI בטלויזיה נכון? הבנתי שההבדל הוא ש HDMI מעביר גם סאונד. מה שאומר שאם אני אחבר את המחשב בHDMI אני אראה ואשמע את הסרט מהטלויזיה? (וגם מהרמקולים שמחוברים למחשב?) אם זה המצב. הוא עדיף אבל לאן אני אחבר את ה HDMI במחשב? לאותה יציאת DVI מהכרטיס מסך? לא נשמע לי הגיוני. אני אסדר את השאלות -כבל DVI. מחבר מהכרטיס מסך והולך לכניסת HDMI בטלויזיה (פשוט אני לא רואה במפרטי טלויזייות שרשום כניסת DVI)? -אפשר לחבר HDMI מהיציאה במחשב של הכרטיס מסך לחיבור HDMI בטלויזיה ובכך להרוויח את הרמקולים של הטלויזי…

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  24. Started by AtR,

לצערי הרב הכרטיס קול על גבי הלוח שלי הלך משום מה ואני כבר כמה ימים בלי סאונד חשבתי ללכת על הכרטיס קול הבא: כרטיס איכותי וזול לפי מה שאמרו לי http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_82&products_id=7741 רציתי גם לדעת מה תפקידה של כל כניסה מ-4 הכניסות של כרטיס הקול הנ"ל ויש לי עוד שאלה אם היה לי על הלוח כרטיס קול עם 8 ערוצי קול או משהו כזה מה הכוונה בזה?

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  25. Started by LRa,

מישהו יודע איך הנגנים שלהם מאכסנים את קיבצי המילים של השירים? אני מסתכל בסיפריות ואין שם שום קובץ חוץ מהשירים. תודה

• 4 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים