עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Starsky,

שלום, רציתי לדעת האם זה נכון שכל מה שאני צריך לעשות כדי לראות סרט בפורמט DIVX עם כתובית זה פשוט לצרוב את הסרט עצמו והכתובית יחד כ-DATA CD בלי תיקיות ובלי כלום ואז פשוט שאני יכניס את הדיסק לDVD זה אוטומטית יחבר לי אותם ואני אוכל לראות סרט עם כתובית. אם לא, אז איך? תודה!

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  2. Started by D-M-X,

1.מה עדיף לקנות מבין הנגנים הניידים האלה? 2.מה היתרונות של הav340 על הav440? 3.האם גם לAV340 אפשר להעתיק תמונות ישירות ממצלמה דיגיטלית (לא זאת שמתחברת למכשיר אלא אחרת)? 4.מישהו יודע מה המחירים שלהם? 5.מה יותר איכותי archos או iriver?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by ccc,

זה Pine MP3 Player SM-320F 32MB רשום באתר המוצר שאפשר להרחיב ככה 32\64 השאלה שלי, אם אני ישים כרטיס זכרון של 128 מגה נגיד ויעקוף את ה64 זה יעבוד? או חייב לקנות רק עוד 32.. כי 32 מגה מספיק לי בדיוק ל4 שירים

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  4. שלום רב וחג שמח! קודם כל, ברצוני לציין כי הפורום מאוד מועיל ומעניין לקריאה, המשיכו כך! לאחר שלקחתי את הזמן וחרשתי על הפורום, הגעתי למסקנה ש RP-21 מתאימים לי (בעיקר בגלל שאני לא מבין כלום ואנטולי המליץ). אבל, מכיוון שזה האוזניות הראשונות שלי מעל 20$ אני אשמח לחוות דעת ממביני דבר. ציוד : אין. יחובר ישירות לכרטיס קול מובנה של לוח האם או ל IPOD. מטרה : מוזיקה ב MP3(לרוב מטאל, אך גם רוק, בלוז, ג'אז) או משחקי מחשב. אז מה דעתכם? האם RP-21 הם בחירה נכונה מבחינת איכות/מחיר או שכדאי לי לשקול דגם אחר מהנמכרים בארץ? לא משנה לי סגורים או פתוחים, מה שחשוב זה איכות אופטימלית למחיר. לגבי המגבר...נשמע כמו הוצאה רצינית, אבל אם יש אוזניות שממש ממש טובות בטווח מחיר אבל דורשות מגבר …

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  5. Started by S3XY,

אני מדבר על הדגם זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708106 האם הוא שווה קניה ,לצרכים של צפיה בטלווזיה,וגם צפיה ב-HD (סרטים) וחיבור XBOX360 ? אם אתם ממליצים על משהו אחר תכתבו כאן בבבקשה

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  6. מחפש אוזניות עם מיקרופון טובות עם חיבור USB. שישמעו בהם טוב מוזיקה ולפעמים גם סרטים ושהמיקרופון יהיה טוב ושיהיו איכותיות ובנויות טוב. תקציב עד 300 ש''ח.

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  7. Started by apoelole,

אני רוצה לקנות רמקולים שאמורים להתחבר לנגן מסוג Ipod. טווח המחירים הוא בין 400 ל500 שקל, יש המלצות?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  8. Started by eranshap,

שלום לכולם במפרט של האונקיו 607 כתוב ש: Component Video Upconversion - No Analog To HDMI UpConversion - Yes 1080i Upscaling - Yes מה זה אומר לגבי כניסת וידאו לרסיבר מ DVD שאין לו יציאת HDMI ? שאני צריך להוציא מה DVD באנאלוג כדי שהתמונה תשודרג ע"י הרסיבר ל- 1080i, או שאין בכלל אפשרות וכל מה שיצא מה DVD יהיה ב 576i ? תודה

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  9. רציתי לדעת כמה שווים זוג רמקולים סראונד Koda דגם 104S זה ממש חשוב לי מסיבות אישיות אז בבקשה תעזרו... הנה תמונה: http://www.nokout.co.il/images/itempics/K104_large.jpg תודה רבה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by homart,

אנשים, אני צריך תשובה ממש מהירה על ההתלבטות הזו, אוזניות בשביל הIRIVER 320 שלי, מחר אני הולך לקנות !! מישו אולי יודע גם איפה אנייכול להשיג פרטים טכני םשל הגראד? כמו התנגדות וכולי...

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  11. רכשתי לאחרונה פלסמה 3D HD, אבל אין לי עניין (ותקציב) לרכוש בשנה הקרובה נגן בלו-ריי (מה גם שבסוני פלייסטישן 4 יהיה אחד כזה). יש לי כניסה לכרטיס SD ול-USB. ע"מ שאוכל להקרין מהמחשב (מ-2007), אני צריך להוסיף כרטיס מסך תומך HDMI, האם יש כרטיס מספיק איכותי (+ סטרימר) שיצדיקו להפוך את המחשב לעמדת בידור (הארד-דיסק 1 טרה)? אופציה 2 - הארד דיסק חיצוני, אלא שאני לא בטוח שהמסך ידע לקרוא ממנו כמו שהוא עושה מה-SD ומה-USB מה המלצתכם?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  12. Started by master af,

שלום לכולם, עוד כשבוע יגיעו לי רמקולים סרווין VE-12 ורציתי לדעת האם רסיבר ONKYO TX-NR509 יתאים להם, האם הוא מספיק חזק כדי לדחוף כאלה רמקולים...? שימוש עיקרי: 50% קולנוע ביתי, 50% להפציץ טראנסים. בסלון 4X7 מטר, אני אוהב להרגיש את הבאסים בעצמות... הרסיבר כבר אצלי בבית עלה 2300 ש'ח מתצוגה. והרמקולים 3300. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  13. שלום רב, לאחר אין ספור התלבטויות אם אני רוצה htpc יעודי או סטרימר או משהו אחר הגעתי להחלטה לחבר את הלפטופ באופן קבוע בסלון. אני מבקש, בעזרתכם האדיבה, המלצה לכרטיס קול חיצוני, עדיף usb כי אין לי יציאה דיגיטאלית, שתתן לי איכות קול טובה יותר (באופן משמעותי אני מקווה) מהכרטיס קול און בורד. אני רוצה שהחיבור בין הכרטיס קול המיועד לרסיבר יהיה אנאלוגי. הרמקולים שברשותי הם טרינגל קומט. אין לי צורך בפורמט אודיו לסרטים, כמו כן אין לי צורך בחיבורים להקלטות למיניהן. רק איכות סטריאו טובה ככל האפשר.התקציב - בין 500 ל 1500 שקל, תלוי בקפיצת איכות לעומת קפיצת המחיר. כמו כן חשוב לי שהכרטיס יהיה זמין לקניה בארץ. תודה לעוזרים ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  14. Started by oren88,

לא מצאתי פורום אחר שאפשר לפרסם בו את זה אז אני מקווה שזה המקום המתאים.. אז ככה, קניתי DVD חדש של LG דגם: LG DV256 הנה הפרטים עליו באתר הרשמי של LG: http://ae.lge.com/products/model/detail/dv256.jhtml ואני מחפש איך לעדכן אותו, כי לפעמים צריך לעדכן יש קודקים חדשים וסרטים שלא יעבדו, למשל ב DVD הישן שלי חלק מהסרטים הכי חדשים לא עבדו כבר או עבדו ממש לא טוב עם קירטועים או שנחתכו והפסיקו באמצע וכו'.. וב DVD החדש (הנוכחי, ה LG) הסרטים עובדים מצויין אבל עדיין הוא DVD שמתעדכן אז זה הכי טוב כי ככה אני יכול לעדכן אותו כל פעם כשיש בעיות עם סרטים.. בכל מקרה תודה רבה מראש! ד"א יש גם מצב שהוא בכלל לא מתעדכן ועבדו עליי? עלה לי רק 200 ש"ח בדיוטי פרי.. קורא DIVX והכל.. בכללי הוא ממש טוב בינ…

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  15. Started by ofir667,

אי אפשר לשמוע שום דבר במחשב זה כותב לי bad directSound Driver ויש לי סימן אדום על האייקון של SoundMax

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  16. שלום לכולם. יש לי מערכת סטריאו די ישנה של AIWA ש יכולה להריץ MPEG1,מנגנת דיסקים רגילים,וקלטות. אני חיברתי אותה למחשב שלי (חיבור STEREO שתי ערוצים, איו יותר כניסות) כדי לנצל את הרמקולים וההספק שהיא נותנת. יש לה 2 רמקולים קידמיים,2 רמקולים אחוריים לצליל היקפי ו רמקול סנטר. אכשיו 2 הרמקולים הקידמיים נימצאים ב 2 צידי המחשב,צמודים עליו,רמקול סנטר תלוי במרכז החדר (מעל המחשב) ונאלצתי ליתלות את הרמקולים האחוריים מקדימה (באמת לא היתה לי ברירה)אחד מצד ימין של המחשב מרוחק עד סוף הקיר והשני בצד שמאל של המחשב מרוחק גם הוא עד סוף הקיר(הם תלויים בפינות החדר,איפה שקירות ניפגשים :-)) . אכשיו המערכת תומכת בדולבי פרו לוג'יק. השאלות שלי הן: 1. האים אני ארגיש צליל הקפי בזמן צפיית סרט או שזה ש…

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  17. Started by edwood,

שלום, אני מחפש נגן mp3 עם כניסה למיקרופון שאפשר להקליט עליו הקלטות איכותיות כמו במינידיסק תודה

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by אלון פ,

שלום לכולם, רציתי לקנות את הסטרימר הזה, אבל אני רוצה לדעת קודם את כבר יצא לו עדכון שמוסיף תמיכה בכתוביות בעברית. מדובר בסטרימר הזה:http://hwzone.co.il/reviews/wdtv/ האם הוא תומך בכתוביות SUB בעיברית? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  19. שלום,יש לי מיקרופון למחשב שעובד אצלי נורא חלש בלוח הP5E. אבל זה לא בעיה במיקרופון כי ב2 מחשבים שונים אחרים,הוא עובד ממש טוב ונורמלי, וכל הזמן אנשים בסקייפ ובמסנג'ר מתלוננים על כך שהם שומעים אותי חלש כשאני משתמש בו. אני משתמש בכרטיס קול שמגיע עם הלוח P5E של אסוס,ואני מנסה למצוא פתרון לבעיה מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  20. Started by Guy_A,

היי :> אני הולך לעבור לחדר חדש ואני מחפש מערכת רמקולים + רסיבר + DVD קורא DIVX עם כתוביות בעברית, עד 1500 ש"ח בערך. עכשיו אני לא מחפש איכות, אני מכיר מלא אנשים שקנו מערכות כאלה מהאינטרנט ב 2000- ושומעים אצלהם מדהים בבית. אז הקטע שאני מחפש שהמערכת רמקולים, יהיה SLIM, עמודים כאלה כאילו... ואני ממש לא יודע איך בדיוק להרכיב את כל הקטע הזה ומה בדיוק לקחת.... מישהו יכול להמליץ לי על כמה דברים? או על החבילה כולה... ותזכרו, לא חשוב לי שזה לא איכות כמו שאתם מגדירים פה איכות, אני יכול להסתפק במה שיש. תודה מראש גיא :>

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  21. Started by shaharo,

שלום אני רוצה לקנות את iRiver IFP-799 ורציתי לדעת אם הוא Plug n Play הוא מופיע בכונן אוטומטי או שצריך תוכנה בשבילו?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  22. Started by PT,

יש לי X-Fi XtremeAudio PCI-e שיושב בדיוק מתחת ל-4870 שפולט לא מעט חום. הכרטיסים יושבים ממש צמוד אחד לשני והקירור של ה-4870 רותח (קריאה מהסנסור ב-80 מעלות) ובנגיע הכרטיס קול גם די חם בעצמו. השאלה היא האם הכרטיס ישרוד או שצריך לעשות משהו בעיניין הייתי ממקם אותו מחדש אבל החיבור PCI-e X1 השני הוא בדיוק באותו מרחק רק מעל הכרטיס מסך, וכולנו יודעים שלחום יש נטיה לעלות. אבל יש גם את החיבור PCI-e X16 השני, אבל אני לא בטוח שלוח אם יוכל לקבל שם משהו שהוא לא כרטיס מסך. אני אבוד

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  23. Started by omer_xd,

שלום רב, ברצוני לקנות רמקולים למחשב(2רמקלים+סבופר300-400 ש''ח ) פנינתי אליכים כי אני רוצה להתייעץ בקשר לקנית הרמקולים אבקש המלצה בקשר לשאלתי אליכם אשמח לקבל תשובה בהקדם!? בתודה מראש:omer_

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  24. שלום. אני צריך להכין דיסק שמכיל הרבה מאוד סירטונים, ושנגן DVD יקרא אותו. בגלל הכמות, זה לא יכנס ב-DVD. חשבתי לקודד DIVX, אבל אני לא יודע באיזה פורמט. ועוד שאלה: האם ניתן לעשות תפריטים בדיסק DIVX כמו ב-DVD? תודה. נ.ב. אני מקווה שזה שייך לפורום הזה.

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  25. כשאני רואה סרט במחשב ואני מחבר אליו תטלויזיה אז אני מחבר גם את הסאונד לטלויזיה יש מן הפרעות כאלה ברקע בסאונד כמה שאני מגביר יותר שומעים את זה חזק יותר מן כמו זמזום כזה רעש לכלוך כזה ניסיתי לחבר את הסאונד לטלויזיה דרך היציאה של האוזניות מהכרטיס קול שלי מהיציאה של הרמקולים מהכרטיס קול שלי וגם מהכרטיס קול שיש לי במחשב ובכולם יש את הבעיה הזאת איך אפשר לסדר את בהגדרות של המחשב או משהו יש לי כבלים איכותיים ציפוי זהב

• 2 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.