אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
כן כן אני מאמין שהנושא הזה ניטחן כבר עשרות פעמים, וכבר עשיתי חיפוש בפורום אבל מצאתי רק אוזניות שלא ניראות לי ממש וכאלה שהיו יקרות מידי! אז פתחתי נושא כבר... אני מחפש אוזניות עם קשת שיהיה להם סאונד סביר במחיר של 250-300 שקל של חברה מוכרת... יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת 4.1 ויש לי כבר מערכת 2.1. אני יכול לחבר את שינהם לכרטיס ולקבל סאונד כאילו חיברתה לכרטיס מערכת אחת של 6.2? בבקשה רק מי שמבין שיענה. תודה
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2775 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3944 אני רוצה רמקולים טובים לסרטים\משחקים\מוזיקה... (שלושתם במידה שווה) מצד אחד, אני יודע ש5.1 יותר טובים לסרטים ומשחקים ו2.1 למוזיקה, מצד שני אני יודע שהאיכות של הALTEC הרבה יותר טובה (או שלא ? ) אז אולי כל זה מתקזז מה הייתם ממליצים ?
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
hello when i start my Iriver h-320 it says "check hdd connection" than it says "check hdd" . than it start it has nothing on the disk , empty. can somebody help me ? please , im out od state , i realy need the player to work thanks
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
איך המסך הזה? הנה פרטים עליו http://zap.co.il/model.aspx?modelid=703672 אל תבקשו בבקשה תקציב ואל תגידו שלא תענו לי אם אני לא ישים תקציב. אז לא לחפור בקשר לתקציב בבקשה אגב יש חנות שמוכרת לי אותו ב6800 עם 3 שנים אחריות ומעמד... כל חנות אחרת מוכרת אותו בסביבות ה6300-500 בלי מעמד עם אחריות שנה. זה שווה ב6800 עם 3 שנים אחריות ומעמד? אם יש משהו יותר טוב או משתלם שבטווח המחירים הזה נא להציע תודה
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי מערכת סראונד המורכבת מחמישה רמקולים וסאב וופר. למרות שהמחשב לא מזהה אני מצליח לשמוע את הרמקולים האחוריים בסרטים ובמשחקים. הבעיה מתחילה כשאני מנסה לגרום למחשב להודות שהוא מחובר לסראונד... אפילו במשחקים שכן שומעים בסראונד, ואני מריץ את הבדיקה שלהם כדי לבדוק אם כל הרמקולים פועלים לא שומעים את האחוריים אבל בזמן המשחק כן שומעים אותם. זה דבר מאוד הזוי ואשמח אם מישהו פה יודע מה לעשות עם זה...
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום לפני שבוע רכשתי מסך טלוויזיה של מאג עם יציאת אוזניות \רמקולים של 3.5 המסך:http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8407 אבל בגלל שהרמקולים המובנים קצת חלשים וגם כי אני מחבר את הטלוויזיה למחשב הנייד (והטלוויזיה משמשת מסך למחשב שלי) וגם את האקסבוקס ואני רוצה סאונד יותר טוב אני רוצה לקנות רמקולים יחסית זולים אבל איכותיים. 1. תקציבכם :עד 200 ש"ח חריגה מקסימאלית :עד 250. 2. מה השימושים של הרמקולים או האוזניות? 33.3 %משחקי מחשב / 33.3 %סרטים / 33.3 %מוזיקה בקיצור מתאים להכל.. 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? החיבור של הרמקולים זה מהחיבור של הטלוויזיה אז אין לי מושג... 4. בקשות מיוחדות -שהרמקולים יהיו בעל סאבוופר ושעל הרמקולים עצמם יהיו המכוונים של הווליום ושל הסאב ולא על הסאב…
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מדי פעם יש פיצוצים כאלה מהרמקולים,בא ונעלם החיבורים נקיים ומחוברים טוב. זה לא בשיר ספציפי,כדאי להחליף במסגרת האחריות? גם יש לי בעיה עם הכפתור ווליום שהוא לא כ"כ עובד טוב,כל נגיעה קטנה בכפתור מעלה אותו לווליום גבוה ורק אז הוא חוזר לווליום הנורמלי.
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אז ככה מסיבות שלא צריך להרחיב עליהן אני צריך מחר לקנות טלוויזיה תלת מימד, גודל אין לי בעיה עם 42" והעלות צריכה להיות עד גג 5,000 ש"ח! כעיקרון הייתי הולך על LG אבל הטלוויזיה תהיה גם מחוברת לאקסבוקס 360 ופלייסטיישן 3 ושמעתי שיש לLG לאג מטורף שהורס את חוויית המשחק. מה אתם אומרים? בינתיים נראה לי שהאופציות הן: Samsung UA40D6400 LED Philips 42PFL7606H LED LG 42LW570Y פליז תעזרו לי, אני מודה מאוד!
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
תנו לי שמות של חנויות לאוזניות\אלקטרוניקה בLa , אפילו שמות של רשתות ( חוץ מבסט ביי וCompusa ) אני מחפש דגם של אוזניות AKG K 26 P ולא מוצא באף רשת . תודה לעוזרים .
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי בEBAY כבל HDMI2HDMI באורך 10 מ' http://cgi.ebay.com/10m-35ft-HDMI-TO-HDMI-M-M-CABLE-for-PS3-HDTV-HD-DVD-new_W0QQitemZ370349904435QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item563a931233 בצפייה בסרטים מהמחשב לא הבחנתי בירידת איכות, אבל כשחיברתי את הכבל לממיר הכבלים על מנת לצפות בשידור טלויזיה (ספורט5HD) יש ירידת איכות משמעותית לעומת שימוש בכבל קצר שמסופק עם הממיר. האם זה בגלל איכות הכבל שרכשתי? האם יש כבל אחר שיתן תוצאות טובות בהרבה כך שלא אבחין בירידת איכות התמונה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי אנשים, אני רוצה לקנות סט על חוטי ,עכשיו ראיתי פה ושם ,ביררתי מחירים ,מהתגובות על הסטים הזולים שיש ל לוגיטק ו מיקרוסופט הם על הפנים (זה לפחות מתגובות בזאפ), ראיתי ב החנות ההיא יש סטים של חברת perixx הגרמנית ,לפחות ככה כתוב באתר של היצרן, יש את 601 ואת 706, הם נראים אותו דבר ,רק ש 601 הוא 2.4G, ו 706 הוא 27G, מה ההבדל בין התדתרים? ושווה בכלל להיסטכן? אני מתכוון בס"כ ב 140 שקל מקבלים סטח על חוטי עם עכבר נטען ,ממה שהבנתי סוללות בעכבר נגמרות תוך שבוע בדרך כלל (לא יודע לגבי דגמים יקרים יותר) ובמקלדת הם בדרך כלל עובדות כמה שבועות לפני מה שקראתי ,בכל מקרה עם יש פה למישהוא ניסון עם היצרן הזה ,תגיבו * ולמי שיש ניסיון עם הדגמים הזולים של מיקרוסופט ו לגיטק ,אני מדבר עד מחיר של …
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש נגן MP3 לאבא שלי שמיועד בעיקר לשימוש בזמן ספורט (ריצה). אבא שלי צריך נגן שיש בו לפחות 2 ג'יגה זיכרון פנימי (הוא רץ בחוף הים ולכן עדיף מכשיר שמבוסס על זיכרון פנימי) חייב שיהיה בו רדיו מובנה (רצוי מאוד שהקליטה של הרדיו תהיה טובה) שיהיה בעל תצוגה דיגיטלית ברורה. שיהיה נוח לנשיאה (אם צריך לקנות מנשא או רצועה ליד אז זה בסדר) ושיהיה קל לשימוש. פשוט לשימוש ולהעברת שירים מהמחשב. תקציב 300 ש"ח (+/-) *נק' חשובה: אני מחפש רק נגן MP3 לא MP4 או משהו כזה , נטו השמעת שירים) אם חסר משהו , תרשמו אני יענה.... בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות את זה ורצתי לשאול אתכם מה דעתכם על זה ? http://www.iriver.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=PMP140&Cat2Cat1ID=1927&Cat2ID=0
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לרציניים ולמבינים בלבד!!! ******************************************************************* ******************************************************************* ******************************************************************* עריכה מנהלתית: המכירה אסורה על דפי הפורום, אם אתה רוצה אתה יכול לגשת לאזור המכירות באתר שנקרא טרייד זון. ההודעה הזאת תישאר פה לכמה זמן עד שמספיק אנשים יראו ואז תימחק. יום טוב
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
האם אפשר להעביר את מה שמקליטים ברדיו,ולמחשב ולצרוב לדיסק(לא משנה אם זה דרך המדיה פלייר)? האם מקבלים את כל החלקים שמקבלים בגירסה אירופאית?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות למחשב, הייעוד הוא למוזיקה. חשוב לי שיהיה כבל של 3 מ', באס טוב, ושבכללי יהיו בנויות טוב. האוזניות לא יוצאות מהבית - נועדו למחשב בלבד, כלומר אם הן מגושמות קצת זה בסדר (כל עוד האוזניים לא מתבשלות שם...) עדיף שיבואו עם מתאם PL התקציב הוא בסביבות 200 ש"ח, כמה שפחות חריגות (250 זה מקסימום, אם אין ברירה לחרוג קצת) אין צורך במיקרופון או שליטה על הווליום, זה רק מוריד מהאיכות של האוזניות..
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
בתקציב של 3,000-3,500 כולל סאב. חשבתי בגדול על רביעית Mission M71 ועל סאבוופר של וורפיידל דגם Powercube 8. מה אתם אומרים? אגב, ללא סנטר, המערכת עדיין תישמע מה שנקרא בתזונה, בסרטים? האם יהיה ניתן לצפות בסרטים עם דולבי דיגיטל או dts למרות היעדר סנטר? ואתם חושבים שרסיבר כמו Marantz 4300 או Yamaha RXV630 יחזיקו מערכת שכזאת? והשאלה הכי חשובה: האם כדי למקם רמקולים מדפיים אפשר לתלות אותם כמו לוויניים? או שחייבים מעמדים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אהלן, אני כבר חמש שנים (אולי טיפה יותר) נמצא עם אותם רמקולים למחשב (Creative Inspire 2500). 2.1 שמאוד אהבתי בהתחלה והם כבר הזדקנו...עכשיו שאחד הרמקול השמאלי החליט שלא בא לו לעבוד יותר, הגיע הזמן להחליף. בגלל שהרבה זמן לא התעניינתי ועקבתי אחרי השינויים בשוק, אין לי כבר מושג איזה חברות שולטות בשוק ואילו דגמים נחשבים טובים. אשמח להמלצה על רמקולים 2.1 טובים, בעיקר למוזיקה ולמשחקים. תוספות נחמדות: חיבור לאוזניות, שליטה נוחה בווליום (אם יש דומה ל-Inspire זה אחלה). התקציב, עד 350 ש"ח. תודה רבה, דוד.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, הרסיבר מחובר למחשב (לכרטיס מסך NVIDIA) בכאבל - HDMI - Mini HDMI עכשיו אני לא שומע מכל 5.1 סראונד אלא רק משניים. בבדיקת דרך הלוח בקרה אני שומע מכל אחד מהרמקולים צליל אבל בפועל בשירים וסרטים אין שמע מכולם. מה הבעיה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אחותי קנתה מערכת זבל של LG FHH ויש שני רמקולים ענקיים עם סאב וופר מובנה. הבעיה היא שהבאס חזק מאוד ואנחנו רוצים להחליש אותו ולא רשום כלום בחוברת הוראות אני יודע שיש איקולייזר אבל יש בתוכו דברים קבועים . ROCK CLASSIC POP ועוד כמה יש אפשרות לתכנת לבד ולהוריד את רמת הבאס??? הדגם של המערכת FHH 976E
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
לאחר שיטוט בפורום, וחיפושים למיניהם לא מצאתי תשובה אז ככה רכשתי מכשיר משולב של טושיבה - DVD+ וידיאו הDVD קורא DIVX ותרגומים הבעיה היא שאת התרגום הוא מציג בג'בריש או במקפים תחתונים ( --- , --- וכו') בהגדרות - יש אנגלית, רוסית, ואחר - ואז אני צריך להכניס את הקוד האזורי בן 4 ספרות האם מישהו יודע אותו (לצערי ניופאן לא זמינים עכשיו, ואני מת לראות סרט..) האם זה מה שיפתור את הבעיה? (או שמא צריך עדכון קושחה, ואם כן, איך עושים את זה..)
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
בעקבות זאת שאני קונה מחשב חדש ויש לו כרטיס קול עם תמיכה ב5.1 ערוצים אני מחפש מערכת סאונד לא יקרה אבל לא חרטא.. מצאתי שלושה דגמים שאולי יכולים להתאים... אודה לכם אם תעזרו לי לבחור בינהם.. או למליץ לי על משהו אחר במחיר של עד 300 שקל. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1301402 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1297677 http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=2782816 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אם אני קונה נגן MP3 של RIO מחו"ל הספק כוח יתאים או שאני צריך לבקש ספק של 220W ???? מה ההבדל בין Rio carbon ל Rio carbon pearl
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
בזמן שאני משחק משחק המחשב קופה התמונה נשארת ושומעים מהרמקולים טררררררררררררררררררר לפי משהבנתי זה בגלל התנגשות בין החומרה של הכטיס קול של ריילטק לבין המשחקים של EA האם קניית כרטיס קול תפתור את הבעיה ? אם כן אני צריך כרטיס קול 7.1 שיחובר איליו מערכת קולנועה ביתית 5.1 + אוזניות + מיקרופון חייב שכול הדברים יהיו מחוברים ופועלים בו זמנית ** ניסיתי לפרמט , להחליף מערכת הפעלה , הוספת מאווררים , החלפת מאווררים , החלפת חצי מחשב ושום דבר לא עזר לפני ... תודה .
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-