עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Ghosthunter,

כרטיס הקול החדש של CRETIVE הגיע ליבואנים. מישהו ראה אותו דבר בחנויות?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  2. שלום, ברשותי הנגן Creative Zen Vision:M ואני רוצה לקנות בשבילו רמקולים ניידים שעובדים על סוללות או על חשמל. על מה אתם ממליצים? JBL ONTOUR/Creative TravelSound 400/Logitech mm28 Portable Speakers או אולי משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  3. Started by IAF.ofek,

שלום חבריה,בעוד שבוע אני טס לחו'ל והייתי מעוניין לקנות שם מערכת 5.1 למחשב,התקציב הוא עד 100-150 יורו מקסימום שבמקסימום ללא אפשרות לחריגה בעקרון חשבתי על המערכת Creative PC Works SBS LX520E 5.1 Speakers,רציתי כמה חוות דעת על המערכת הזאת תודה מראש

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  4. Started by HellWarrior,

אז ככה - קניתי לי מחשב חדש - ואיתו צריך לקנות רמקולים סבירים - קצת משחקים פה ושם - קצת מוזיקה פה ושם וסרטים פעם ב.... בקיצר, איכות סאונד סבירה במחיר מציאותי - למרות ש"סביר" זו מילה יחסית - אני מוכן להשקיע בסביבות עד 550 ש"ח בערך ברמקולים איכותיים, כדאי 5.1, ובבקשה אל תייעצו לי להחליף כרטיס קול - יש לי ,Realtek ALC850 Audio with 8 Channels and Digital SPDIF שהוא כרטיס סטנדרטי ויספק אותי, לפחות לעת התחלה. חשבתי על : Logitech Z640 שאני יכול להשיג במחיר סופי של 500 ש"ח. Luxeon T5.1 - הפחות איכותיים אבל חזקים שאני יכול להשיג ב340 ש"ח Winner HN680C - ב520 ש"ח Creative SBS LX520E - גם 500 ש"ח Creative SBS560 - ב550 ש"ח בערך מכל אילו - מה הכי כדאי ? בבקשה תענו לי קונקרטית - כי אפ…

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  5. Started by GooPHeaD,

טוב אז ככה... חסכתי קצת כסף... ואני רוצה לקנות מחשב סלוני, הבעיה היא שאני לא כל כך מבין מה טוב ומה לא נחוץ... אז חשבתי שאתם תוכלו לעזור לי בזה... התקציה שלי הוא 2000 פלוס מינוס אם זה יהיה ממש משמעותי אפשר להוסיף עוד קצת... אז... בקשה מכם, עיזרו לי. תודה!

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  6. שלום, חברה שלי מחפשת אוזניות חדשות להתנייד איתן באוטובוס בעיקר בצורת קשת על הראש. אני יודע שבטווח מחירים הזה לא יהיה משהו לאודיופילים וגם לא משהו שמתקרב לזה אבל מהסיבה שאני לא רוצה משהו שיתפרק אחרי חודשיים אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי לאילו דגמים להתקרב ולאילו דגמים להתרחק. היא מחפשת אוזניות סגורות כי רוב הנסיעות יהיו באוטובוס עם הרבה רעש מסביב לא רצוי. כרגע יש לה אוזניות עם ספוג וזה לא נוח וסגור ממש למרות שזה של AKG 403.. היא מחפשת משהו סגור יותר שיהיה נוח להתנייד איתו. אנחנו נהיה באילת בסופ"ש הבא ככה שניתן גם לקנות באילת אם כדאי לקנות שם. בזאפ ראיתי בטווח מחירים הזה חברות מוכרות כמו פנסוניק וסנהייזר רק שאני לא יודע אם הדגמים RPDJ100 ו HD201 בהתאמה לדוגמה טובים ביחס עלות-…

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  7. Started by zilkanir,

שלום רב, הנני מתעניין ברכישת סט 5.1 חדש, בהתלבטות ראשונית בעיקר בין הדגם הנ"ל, לבין Bose acoustimas 10(לפני שמיעה), רציתי לשאול כאן אם יש לכם ניסיון או היכרות עם הסטים/חברות הנ"ל, מה נראה לכם מומלץ יותר, ובכללי כמה שיותר חוות דעת .. klipsch סביבות 4500ש"ח Bose סביבות 5800-600ש"ח רסיבר AVR135 של Harman-Kardon. מצרף 2 קישורים לסטים שתראו במה מדובר, באתר זאפ http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=31839 http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=5484 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Ameralis Zaiir,

השאלה שלי די פשוטה: נגיד אני קונה רמקולים 2.1, איזה חיבור יש להם, והאם אני יכול לחבר אותם לVibra 128 פשוט?

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  9. Started by jeyjey,

אתמול קניתי תמחשב, הכל פועל מצוין חוץ מהסאונד. יש לי כרטיס קול און בורד ולוח Gigabyte GA-K8NS התקנתי את כל הדרייברים שעל הדיסק עכשיו, אני משחק NFSU2 ואני לא שומע את הדמויות מדברות, לא שומע את המנוע ולפעמים הקול חזק ולפעמים חלש הבעיה לא בהגדרות של המשחק כי אני גם לא שומע גם את הפתיחה של המשחק אחר כך יצאתי שמתי שיר בווינאמפ ושומעים פשוט ח-ר-א! לזמר יש קול של רובוט מה לעשות? אולי להוריד איזה דרייבר?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  10. Started by 34N1A1N79,

יש לי קלטות סרט ישנות ממש ואני רוצה להמיר את זה לMP3 איך עושים את זה בצורה איכותית שלא תפגע בקלטות ובמחיר לא אסטרונומי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, נראה לי שפה זה הפורום המתאים, אבל אם לא - סליחה ותעבירו למקום הנכון. אז ככה, יש לי נגן של ERGOTECH (ככה לפחות כתוב על המכסה שמגן על החיבור USB), אני אוהב בעיקר מוזיקה ישראלית, ורציתי לדעת האם יש דרך להציג עברית על הצג? כרגע הוא מציג ג'יבריש. חיפשתי בפורום ולא ראיתי שום אזכור לזה. האם כדי לראות עברית (אם בכלל אפשר?) צריך להוריד עדכון קושחה ומאיפה? האם אפשר להציג עברית בעזרת תווי אסקי? תודה רבה לעוזרים, אביעד.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by VinyX,

לאחרונה מצאתי אצל חבר את הרמקולים הנ"ל. הוצאתי משניהם את כל האלמנטים הישנים שהיו במצב זוועה (סראונדים יבשים וקרועים, חורים בממברנה וכו'). אני מחפש עכשיו אלמנטים חדשים שיתאימו לתיבות, שהן לפחות במצב מעולה, כשהוצאתי את המילוי מהתיבות שמתי לב שיש להן סוג של ספוג שנראה לי כמו polyfoam מסוג כלשהוא, שחוסם פתחים לשאר התיבה ובעצם לא אוטם את החלק התחתון מהעליון, המיד והטוויטר יושבים בתוך תא קטן משלהם שאטום משאר התיבה בעזרת תבנית קלקר שממולאת בפייברפיל. בתור אחד שהתעסק הרבה עם אודיו לרכב עד עכשיו, הייתי פחות חשוף לסוגי בניה של תיבות ביתיות. אשמח אם תאירו את עיניי, למה משמש הפתח העגול הגדול עם הארבעה הקטנים מסביבו. זאת פעם ראשונה שאני נחשף לזה. תמונה צורפה. תודה, שלומי.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Aviv Bromberg,

יש לי מכשיר MD של SONY Mז-(N510 TYPE S) ועם הדיסק המקורי הוא עובד יופי אבל בן דודי הביא לי דיסקים חדשים אותו סוג ושאני מכניס אותו למכשיר התוכנה (של המכשיר) (sonic stage)לא קולטת שיש מכשיר וזה לא מקליט ולא נותן לעשות לי כלום. למה לעזעזל?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  14. אני מחפש אוזניות אחלחוטיות עם מיקרופון משולב. מישהו יכול להמליץ לי על דבר כזה,מחפש הכי זול שאפשר. לא מצאתי בשום מקום :'( תודה מראש

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  15. אז ככה, נהרס לי הכרטיס קול המובנה בלוח אם, ואני צריך אחד חדש, ומכיוון שאני משחק בBF2 אז חשבתי לקנות את הX-Fi XtremeGamer (שתומך בEAX5) בKSP אבל מסתבר שהם מוכרים את ה-XtremeAudio כ-XtremeGamer ב465 ש"ח (וגם מוכרים אותו בשם המקורי שלו-XtremeAudio ב340 שקל, לכו תבינו) אז אני צריך המלצה לכרטיס קול עד 500 ש"ח. אפשר לציין שיש לי אוזניות HD205, שבכרטיס קול הישן (על הלוח אם) לא שמעו כ"כ טוב, אבל במערכת שומעים מעולה. ככה שלא יזיק אם תהיה לו יציאה מוגברת לאוזניות. הרמקולים שלי למחשב הם- Logitech X530. בינתיים חשבתי על כמה כרטיסים: M-Audio Revolution 5.1 Creative Audigy 2 ZS Creative X-Fi XtremeAudio וזהו... אה ועוד שאלה, האם יש הבדל משמעותי בין EAX5 לבין EAX3/4? בתוד…

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  16. Started by doron_93,

שלום...לא מזמן קניתי את הכרטיס.... ואני דיי מרוצה...אבל כשאני מנסה להקליט...ההקלטה יוצאת ללא סאונד...ואני לא מצליח למצוא את ההגדרות כדי שיהייה סאונד http://img329.imageshack.us/my.php?image=21137470gn8.jpg http://img379.imageshack.us/my.php?image=80724866nj6.jpg אני מאוד אשמח אם תעזרו לי. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  17. באופן כללי השימושים של הרמקולים\אוזניות האלו יהיה בעיקר למשחקים ומוזיקה(כמעט ולא סרטים) עכשיו בתקציב של בערך 500 שקל, מה עדיף לי לקנות. אוזניות 5.1 כלשהן(דוגמת הזלמן) או לקחת את הATP3 המוכרים

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by hell,

אחרי שה X240 שלי החליט לישבוק חיים ואני חושב לקנות מחשב חדש באתי אליכ להתיעצות מחפש משהו איכותי עם דגש על מוסיקה בווליום סביר(בכלזאת שכנים זקנים) רואה הרבה סדרות ואנימה אבל לא מחפש סראונד משחקים גם די חשוב אבל לא משהו שניראה לי שישנה את ההחלטה(אין ממש רמקולים לגיימינג נכון?) שמעתי הרבה דברים טובים על MICROLAB ואת לוג'יטק אני מאוד מעריך פיליפס וסוניק לא כלכך מוכרות לי נגיד ואני משקיע במערכת טובה יש טעם להחליף כרטיס קול או שהאונבורד יספיק? עד כמה זה ישנה את האיכות בישבילי? אני לא אאודיופיל אבל מחפש איכות וחוסר עיוות בווליום מכובד . יש ביקורת השוואתית בינהם? המלצות מהפורום?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by The UnKnown,

Where can i buy those speakers ? I saw just the 7.1 set. BTW, This set (megaworks 2.1 THX) recommended ? Thanks!

20. אהלן, מחפש המלצה לרמקולים 2.1. זה מה שאני מחפש- אולי מישהו פה יוכל לתרום תובנות... - תקציב יחסית רחב 150-450 ש"ח: האמת שאני לא מומחה אודיו, רק רוצה רמקולים 2.1 מעוצבים ויפים, שיעשו את העבודה. בגלל זה התקציב יחסית רחב - כי אולי גם משהו זול יתאים. - חשוב לי העיצוב. - אין לי יותר מדי מקום. אז 5.1 לא מעוניין. בנוסף, הסאב מיועד להיות למטה קרוב לרצפה. - מעדיף שלט (חוטי), או לפחות שליטה מהרמקול ולא מהסאב. - ישמש בעיקר למוזיקה וסרטים (אבל גם קצת משחקים). חשבתי על הלוגיט'ק 323 - אבל קצת מתבאס מהעיצוב, וגם לא איכפת לי להשקיע יותר ולקחת משהו יותר איכותי. וחשבתי על EVO8 - אבל שליטה רק מהסאב וקצת מציק כי אני אמור לשים אותו למטה - וגם קצת גדולים יחסית בשבילי למישהו יש רעיונות/המלצות ? …

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  21. Started by singera,

הדיגיטלית, על איזה הגדרות יש לשים את תוכנת הDIVX אני משתמש בנמו

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by Royz,

היי יש לי כרטיס קול מאוד ישן והוא לא עובד טוב עם משחקים כגון Battlefield 2 Hercules Game Theater XP 7.1 אז אני צריך לקנות כרטיס קול חדש וזול שיעבוד -המטרה היא למשחקים בעיקר הלוח אם שלי הוא :ABIT NF7-SL חשוב לי תמיכת חומרה אסור שזה יהיה אחד מאלה: - The following sound cards do not support the Hardware Audio Renderer option: Altec Lansing ADA70 USB Speakers AOpen AW-320 AOpen Phantom 3D AW-724 ASound Express II Aureal Vortex Aureal Vortex 2 Aztech A3D Creative Labs SB 16 PCI Creative Labs SB Audigy 2 NX Creative Labs SB Audigy LS - (5.1) Creative Labs SB Extigy Creative Labs SB Live 24-bit Creative Labs SB Live Creative Labs SB Live PLATINUM …

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by Talker,

שלום לכולם, קניתי לא מזמן את האוזניות HD555 של סנהייזר. שומעים איתן טוב מאוד, ועוד אני צריך לעשות את המוד שיהפוך אותן לHD595. אבל עדיין אני יודע שאפשר לשמוע עוד יותר טוב, כרגע יש לי כרטיס קול מובנה, לוח אם Asus P5QL-E, סתם לשם השווה, אני לא מצליח להבדיל בין קבצי MP3 לFLAC כאשר זה אותו השיר בדיוק איך איכויות שונות למבינים שבנינו. בקיצור, יש לי חבר שיש לו את אותן האוזניות רק עם כרטיס קול Asus Xonar ההוא שעולה בין 500-600 שקל, והוא אומר ששומעים איתן מעולה, ממש מתלהב מזה, והוא שומע הבדל ממשי ין MP3 לFLAC. השאלה שלי האם באמת הכרטיס קול הוא זה שיעשה את ההבדל, ואם כן האם צריך באמת כרטיס קול במחיר הזה או שיספיק כרטיס קול יותר זול. אם אתם חושבים שהXONAR שווה את המחיר אני אלך עליו …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי, יש לי ברסיבר חיבור LFE ובסאב עצמו גם LFE וגם RCA - איזה משניהם עדיף? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by ori14,

אני צריך מגבר אוזניות נייד וזול, ראיתי את הFIIO E3 ויש מדריך בABI להכנה של אחד: http://www.anythingbutipod.com/archives/2008/09/make-your-own-headphone-amp.php (ובדיוק קיבלתי שוקלד בקופסה כזאת). השאלה שלי היא: עד כמה קשה להכין כזה? כי בסירטון לא מראים את הכל למרות שזה נראה לי פרויקט נחמד כדי להכנס לתחום האלקטרוניקה. ואם מישהו הכין פעם כזה: איך האיכות? החלקים שמשתמשים בהם בE3 איכותיים יותר? עריכה: איך קוראים ללוח המחורר הזה שמלחימים עליו?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.