עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. רמקולים ממש זולים שעדיין יהיו באיכות בסדר... אני לא צריך סאב וופר, לא צריך משהו איכותי - אני מאוד רחוק מאודיופיליה. באמת הכי זול שעוד אפשר להגיד שהוא טוב

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  2. אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 טובים בתקציב של עד כ250 ש"ח מקסימום 300 ש"ח וראיתי שיש מבצע בקרביץ עד יום רביעי 50% הנחה על מוצרי אלקטרוניקה וזה כולל רמקולים. נכנסתי לקטלוג שלהם באתר http://kravitz.co.il/?CategoryID=267 ויש שם כמה רמקולים. חשבתי ללכת על 2.1 Creative Inspire T3130, מה אתם אומרים יש שם דגם יותר מוצלח או ללכת עליו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by lipa,

אני יודע שזה איזה פורמט קול מבית ג'ורג לוקס השאלה 1)איזה דברים תומכים בזה? 2)מה צריך כדי לשמוע את האפקטים , האם צריך כרטיס קול שתומך בזה ,(שזה אומר ZS Sound Blaster Audigy 2 הדגש על ZS או מה שחשוב זה הרמקולים שתומכים בזה ,שזה אומר רק רמקולים יקרים מאוד לי יש את הרמקולים של Altec Lansing VS-4121 וכרטיס קול Sound Blaster 5,1 בקיצור מה אני צריך כדי לשמוע THX ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. נימעס לי מהאיכות הירודה של WINAMP2.73 ואני לא אוהב את WMP הWINAMP5 די טוב אבל עולה חצי שנה אם רשימת שירים של 1000+. אים איזו תוכנה אתם מישתמשים לניגון שירים? אני מיתכוון להזמין דרך חבר שלי שכרגע בגרמניה ועוד יומיים באמריקה(טיול פסח 5ימים בגרמניה+שבוע בארה"ב)אוזניות ואני מיתלבט מה לקחת KOSS PORTA PRO או שעדיף Sennheiser PX 200??? אני אוהב מאוד באס! האוזניות יחוברו למיני שלי,אני שומע רוק/אלקטרוני/פופ ודורש באס איכותי עד כמה שאפשר מידי איכותי וטראבל סביר אבל לא מיתחת לסביר...לא חייב עוצמה אבל שיהיה סביר כמו אוזניות רגילות המלצות דעות יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  5. Started by finish,

יש לי מערכת של רסיבר רמקולים וכל זה בחדר והם ב5.1 ומחוברים בחיבור אנלוגי למחשב ואני צריך תוכנה טובה שתפעיל מוזיקה ב5.1 וסרטים תודה

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  6. יש לי את ה TOTAL RECORDER שהיא באיכות גרועה מעתיקה

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  7. שלום אם יש לכם איזשהיא תוכנה שאתם ממליצים לי עליה תודה מראש =) ואל תגידו שזו הודעה לא חוקית כי פשוט יש לי דיסקים מקוריים וחיברתי את המחשב שלי למערכת אז אני מעדיף לנהל את כל המוזיקה דרך המחשב ולא להתעסק עם יותר מדי דיסקים ניסיתי כמה תוכנות בינהם: easy cd-da freerip2 שניהם העתיקו אבל השירים נשמעו אחלה אבל מידי כמה שניות היה איזה ירידה באיכות לשנייה וחצי וכזה עושה את הקול של הזמר צרוד או המוזיקה מתערבלת כזאת.. ניסיתי עם שלושה דיסקים שייגעצ-ניו יורק רפיח שייגעצ-משקאות חריפים שלוח חנוך - יציאה 1 אחרי זה ניסיתי להפעיל את זה במערכת וזה עבד אחלה וגם ניגנתי את זה במחשב לפני שהעתקתי כאילו בתור קובץ WAV וזה גם עשה בעיות יש לי תכרטיס קול מובנה של EPOX KDA3J תודה מראש =)

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום, יש לי רמקולים altec lansing vs2421 שכפי שאתם יודעים נשמעים טוב וקטנים, אבל יש להם בעיה שמתי שהם סתם דולקים בלי להשמיע כלום הם עושים רעשים, ולי זה מציק ואני מכבה אותם כל הזמן ומפספס שיחות בגלל זה. אני ממש אוהב את איך שהם נשמעים אבל הרעש פשוט מציק ונמאס לי מזה. אני מחפש רמקולים 2.1 קטנים ויפים, לא solo 6 שיתפסו לי את כל השולחן. חשבתי על jbl creature, אבל אני לא יודע אם הסאונד שלהם משתווה לשל הaltec, מישהו בדק? מה עוד האפשרויות שלי? חשוב שהרמקולים יהיו שחורים וקטנים, עם כיוון ווליום על רמקול\שלט ולא על הסאב (כי הוא ברצפה), שישמעו טוב, עד 450 שקל, לא צריך יציאות לאוזניות וכל מני דברים מיותרים. שלט אלחוטי יכול להיות ממש נחמד אבל לא חייב. למרות שאני מתעסק הרבה במרא…

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  9. Started by kinggil,

שלום, אני מעוניין לדעת מספר דברים חשובים בנושא. תודה

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  10. יש לנו עדיין טלוויזיה 28" CRT בסלון שהגיע הזמן להחליף, ואנחנו מחפשים אחת חדשה LCD. אין לנו מושג אם ללכת על HD או על full HD, אני משער שזה יהיה תלוי במחיר, וכאן מגיעה השאלה. מה התקציב המינימלי לטלוויזית HD עם איכות צפייה ושמיעה טובה ומה התקציב המינימלי לטלוויזית full HD עם אותה האיכות? סתם להשוואה, אני משתמש במסך LCD Samsung 2253BW בחדר והאיכות שלו מעולה בשבילי. השימושים הם רק בתור טלוויזיה לצפייה, סרטים סדרות וכו'. אין אקסבוקס או משהו דומה, ומרחק הצפייה הוא 4 מטר + היא תהיה ליד דלת הגינה, מקווה שיש טלוויזיות שזה לא הורס את התמונה שלהם.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  11. באתי עם תקציב של 3500 אמרו לי לא מספיק. אני רוצה מערכת קולנוע ביתית טובה עם שמות של חברות רמקולים קדמיים באיכות סנטר ואחוריים באיכות אם צריך גם סאב באיכות בעיקר לשימוש סרטים אבל גם מעט למוזיקה רסיבר ורמקולים זה מה שצריך מצדי רסיבר של חברה אחת ו-6 רמקולים של 6 חברות שונות אבל מה בערך התקציב הנדרש להרכבת מערכת טובה אבל בלי השתוללות (מן הסתם לא 20 אלף וגם לא 10 אלף) תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  12. Started by oren99,

כרגע הממיר מחובר לLCD בכבל 21 פינים רגיל ב10 ש"ח חבר שלי קנה כבל ב200 ש"ח ואומר שרואים 20-30% שיפור בתמונה. האם זה נכון או אפשרי? תודה

13. מה זאת הכניסה הזאת שיש לי? http://img84.imageshack.us/img84/725/003yr3.jpg מתחת לסגול של המקלדת יש שתי כניסות של מה הם? הלוח הוא 965P S-3 תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Rammler1983,

אשמח לקבל הסברים על המושגים שבכותרת תודה מראש

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  15. מה זה אומר ? מה האבדל בין אוזניות Shure SE115-BL ל אוזניות Shure SE115-KE

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by T-Flash,

שלום מה אומרים הנתונים 16 או 24BIT בכרטיסי הקול? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by MasterDK,

אני רואה בהרבה מפרטים של לוחות אם דברים כמו 5.1 audio channel 6 audio channel הבנתי שזה קשור לכרטיס קול. מה זה בדיוק איך מפרשים/מבינים את זה?

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  18. .

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by dan9,

יש אחד שמוכן להסביר לי מה זה בדיוק ואיך אני מנצל אותו או מה אני אמור לעשות בשביל לנצל את הפונקציה הזו?? קצת התבלבלתי מכל מיני הסברים ואני רוצה לעשות סדר קצת בבלגן.. הבנתי שזה קשור למשחקים עם ויסטה אבל מעבר לזה אני לא יודע עוד... אשמח גם לקבל קישורים להסברים אפילו יותר מפורטים (עדיף לא באנגלית).

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  20. יש ברשותי רמקולים של microlab x13 ויש שם שני חיבורים שאני מחבר מהמגבר למחשב אחד זה חיבור עם חוט אחד משני הצדדים וכתוב pc והשני זה שני חיבורים מפוצלים מחיבור אחד שאני אמור להכניס למחשב וכתוב aux . אני יודע ש pc זה הכוונה מחשב השאלה אם אני אחבר את הaux למחשב אם זה כדי או שזה יוריד את האיכות שמע?.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by computer_freak,

???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by shimon956,

שלום לכולם יש ליSound Blaster Live Value והתקנתי את הדריויר האחרון של ה-xp והוא אומר שמה ששם הכרטיס הוא Sound Blaster Live D800 מה זה בדיוק אם אני קניתי את הכרטיס Sound Blaster Live! Value מישהו יכול להסביר לי גם מזה ה-Value הזה ???

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  23. Started by zoloboy,

מה זה ???

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים