אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
- 

שלום רב, קודם כל סליחה על הבורות, כל עניין האודיו והסאונד הוא נושא שאני מאוד חלש בו. בחור שאני מכיר משתמש במחשב שלו בלי שום כרטיס קול, יש לו רסיבר, ומערכת 5.1, והיא יודעת לעבוד באיכות DTS, יש לו DVD שיודע להפעיל את האיכות הזאת, העניין הוא שבמחשב שלו הוא באופן קבוע עובד על Stereo, והוא רוצה לעבוד גם עם המחשב בDTS, השאלה שלי היא האם צריך בשביל זה כרטיס קול מיוחד, או שאפשר לעשות את זה עם מחשב סטנדרטי, באמצעות הדרייבר של REALTEK או משהו, דרך אגב יש לו קודקים וכל הצרכים האלה אם זה רלוונטי. דרך אגב, אם זה חשוב לציין, הוא בנוסף גם עובר עם כבל אופטי מהרסיבר למחשב. תודה רבה מראש על העזרה!
- 

- 0 תגובות
 - 643 צפיות

- 

- 

שלום, אפשר לקבל מעט הסברים בכל הנוגע למהו DAC ואיך משתמשים בו? במידה ואני רק רוצה ליצא מוזיקה מהמחשב (קבצי מוזיקה כלשהם) למגבר חיצוני ורמקלים, האם DAC שכזה יכול לתת פיתרון לכך (ללא שימוש בכרטיס קול) או שיש צורך בעוד אלמנטים נוספים? דוגמא לאחד אפשר למצוא בלינק הזה - http://www.benchmarkmedia.com/digital/dac1/default.asp
- 

- 0 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

מחפש אוזניות איכותיות להאזנה למוסיקה לנקסוס 4 שלי, מוכן להשקיע עד 500 שקל תודה לעוזרים.
- 

- 15 תגובות
 - 3.9k צפיות

- 

- 

שלום, מתכוון לרכוש HTPC עבור LCD 37" לסלון. המפרט המתוכנן די סגור והוא מפורט כאן (מדהים לראות מה אפשר להשיג היום בפחות מ3000 שח). ההתלבטות הינה לגבי הרמקולים. אני מעוניין ב-5.1 לצפייה בסרטים בסלון. הבנתי שבדגם X530 של לוג'יטק יש כבלים קצרים. למישהו יש המלצה לרמקולים מסוג זה (תקציב באיזור 500 +-) ? אגב, ויתרתי על כרטיס טלויזיה ושלט, והתפנקתי במקלדת אלחוטית עם גלגלת עכבר שראיתי אצל חבר והתלהבתי ממנה (חוסך עכבר ודי נוח). תודה רבה! מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box ¤370 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1239 לוח אם ASUS M3A78-EM ¤403 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31626 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 כמות:1 http://www.…
- 

- 10 תגובות
 - 984 צפיות

- 

- 

מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את התוכנה hebpod flip flop שהופכת את האותיות של השיר???? :s05: :s05:
- 

- 3 תגובות
 - 723 צפיות

- 

- 

אני רוצה לקנות טלוויזיה חדשה לחדר, כנראה סמסונג דגם 32E420. לא תהיה הכי נוחה למרחק צפייה של 3.5 מטר, אבל היא זמנית לשנה וחצי, ואז תעבור כנראה לחדר שינה אחר בבית שם מרחק הצפייה קצר יותר. כרגע אין לי כסף להשקיע ב-42". היא תהיה מחוברת דרך HDMI אחד לממיר הוט HD, ודרך HDMI שני לכרטיס מסך שבמחשב. חשבתי בנוסף לעשות חיבור כך שהטלוויזיה תשתמש ברמקולים של המחשב לשם הוצאת הקול. קודם כל, זה אפשרי לשמוע את הקול במקביל, זאת אומרת גם ברמקולים של המחשב וגם בטלוויזיה כשאני צופה בממיר של הוט לדוגמה? זה יתן תוספת לחווית שמיעה בצורה כלשי או מיותר? בסופו של דבר יש לי רמקולים פשוטים של מיקרולאב שעלו לפני כשנתיים 300-400 ש"ח...שני רמקולים וסאב, לא משהו רציני. ותכלס, מה החיבור שאני מחפש בטלוויז…
- 

- 5 תגובות
 - 3.7k צפיות

- 

- 

שלום לחברי הפורום. צריך המלצה לטלויזיה למרחק צפיה של 3 מטר, לכן חשבתי על 32 אינצ'. היא תשמש רק לצפיה דרך YES, אולי בהמשך חיבור למחשב אבל זה ממש לא חובה ולא קריטריון. תקציב 2000 ש"ח ורצוי אזור המרכז. בתודה מראש.
- 

- 0 תגובות
 - 616 צפיות

- 

- 

קניתי פלאזמה של LG לסלון 42 אינץ כמובן שלא התפשרתי והחלטתי ללכת על חיבורים קצת יותר אכותים. קיצר הכל הלך טוב חוץ מהחיבורים של הקומפנט אני רואה סרטי DVD בצבע כחול. ניסתי עם DVD אחר אותו דבר. ניסיתי בטלוויזה אחרת של LG lcd 32 גם רואים כחול. עכשיו אני לא יודע איפה הבעיה בטלווזיות של LG (מציין ששניהם חדשות ה32 זה LC51 וה 42 זה PC3) או שיש בעיה בכבל עצמו, קניתי אותו במחסני חמשל. דבר נוסף לאחר בדיקה בחיבור RCA רגיל אני מקבל תמונה רגילה.
- 

- 1 תגובה
 - 652 צפיות

- 

- 

שלום לכולם... עקב הבעיה הזאת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=362886.new#new החלטתי לקנות כרטיס קול חדש, אחד פשוט וזול מכיוון שאני לא מבין גדול בדברים האלה, אני צריך עזרה שלכם... נמאס לי לשבת על המחשב ולא לשמוע מוזיקה או לשחק באיזה משחק טוב התקציב שלי הוא מאוד נמוך אז עדיף כמה שיותר זול... Gigabyte GA-945P-S3 v1 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) זה הלוח אם שלי תודה לעוזרים !!
- 

- 3 תגובות
 - 733 צפיות

- 

- 

כבר תקופה מסויימת שיש לי בעיות סאונד בניגון מוזיקה. כל כמה שניות במהלך ההשמעה אני שומע מעין "תקיעות/קפיצות" (נשמע כמו תקתוקים) וזה ממש מחרפן אותי. שמתי לב שזה קורה יותר לאחר שמהמחשב כבר עובד כמה שעות טובות. המפרט בצד. מה אפשר לעשות?
- 

- 1 תגובה
 - 667 צפיות

- 

- 

שווה היום להשקיע במכשיר DVD ללא תמיכה ב- Divx ? מישהו יכול להמליץ לי על חברה ? (אני אאלץ להסתפק מהמבחר שיש ב'מחסני חשמל' כאשר אני אלך לקנות מכשיר)
- 

- 16 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

שלום, יש לי X-530 ואני צריך כ.קול 5/7.1 שיש לו אפשרות(תוכנה/דריבר)לשלוט בכל רמקול בנפרד במקרה הצורך אני מוכן לעלות את התקציב ל200 אבל רצוי כמה שפחות(רק אם באמת שווה את זה) השימושיים העיקריים הם מוזיקה(בעיקר),סרטים וקצת משחקים חשוב לי שהכרטיס לא יפגע באכות השמע עריכה:הכרטיס חייב גם לתמוך בויסטה(כולל התוכנה שבאה איתו-אם יש) בתודה מראש
- 

- 4 תגובות
 - 571 צפיות

- 

- 

אני מחפש מערכת שמע לבית, אני רוצה איכות שמע סבירה ומעלה ומשהו שיחזיק מעמד עם ילדים קטנים בבית. אני צריך את זה לשלשה חדרים שנמצאים ברצף אופקי, סלון מטבח וחדר עבודה גדול, לסלון 2 מטבח 1 וחדר עבודה 2. המרחק מקיר לקיר של שלשת החדרים יחד הוא כ20 מטר. זה לא יכול להיות רצפתי בגלל ילדים קטנים, ועדיף משהו דקורטיבי בקירות, וצריך לכלול שלט רחוק. טווח המחירים הוא עד כמה אלפי שקלים (לא מערכות בעשרות אלפי שקלים). תודה מראש.
- 

- 10 תגובות
 - 2.3k צפיות

- 

- 

X530 Logitech V INSPIRE 5.1 T5900 Creative אני מתלבט בינהם מה לקנות.
- 

- 1 תגובה
 - 543 צפיות

- 

- 

לא הצלחתי להשתמש בתוכנה.....מישהו מוכן להסביר איך אני מכניס סרטים לתוך ה-H320? :s05: תודה מראש וסליחה על הבורות.
- 

- 1 תגובה
 - 518 צפיות

- 

- 

שלום המחשב שלי מחובר למערכת סטריאו ע"י כרטיס קול APACHE acs-200 שהוא 4.1..... יש ברצוני להעביר קלטות ישנות לדיסקים.. איך אני מעביר את המוזיקה לWAV או MP3 למחשב?! (כדי שאוכל לצרוב לבסוף..) והאם יש דרכים אחרות? אנא.. כל דרך שהיא.. חשוב לי מאוד מה שיש שם. תודה!
- 

- 4 תגובות
 - 2.3k צפיות

- 

- 

היי, רציתי לקנות אזניות עד 300 שח. אני רוצה שהן תהינה אטומות מרעשי סביבה, לא נמוכות, ולא כפתוריות (!). קראתי נראלי את כל התגובות בזאפ, ועד שמצאתי משו שעומד בדרישות, אמרו שהאזניים מתחממות ומזיעות מידי בקיץ שלנו. עדיפות רצינית לחברות Sennheiser ו Creative. מי שיוכל לעזור (עדיף מניסיון אישי) אני אודה לו. השימוש הוא למוזיקה מנגן (רוק מטאל אקוסטי וכיוב) לא מצאתי משו מתאים, אם אתם מוצאים לא חייב לבזבז לי את כל הכסף תודה רבה אפשר (ורצוי) להגיב לי למייל.. eden@faqil.com
- 

- 6 תגובות
 - 723 צפיות

- 

- 

שלום, צריל המלצה לכרטיס קול , תקציב עד 330. דברים חשובים: איכות, חיבור SPDIF, אנלוגי 5.1, +מאוד חשוב: חיבור אודיו לפאנל קדמי במארז. לא חשוב: משחקים. להאזנה עם אוזניות SONY V6 , רוק קלאסי ומוזיקה קלאסית. חשבתי על AUDIGY VALUE שנמכר ב 165 ש"ח ב KSP ויש גם את XFI XTREME AUDIO שנמכר שם בכ- 330 האם ההבדל יורגש? מצאתי ביקורות טובות על ה XFI XTREME MUSIC אך ה AUDIO הזול יותר לא מצאתי כלום. הצעות, גם לכרטיסים אחרים יתקבלו בברכה.
- 

- 0 תגובות
 - 479 צפיות

- 

- 

אני רוצה לקבל את הסאונד הטוב ביותר במשחקים בשימוש באוזניות. קראתי המון דיונים ב-Head Fi ויש קונצנזוס שאוזניות Beyerdynamics DT990 600ohm נותנות סאונד מדהים במשחקים במחיר יחסית שפוי. הבעיה באוזניות שהן זקוקות להגברה חזקה כדי להישמע כמו שצריך. ברשותי כרטיס קול Asus Essence STX שהוא גם מגבר לאוזניות. ב-Head Fi טוענים ש-Essence לא מספיק חזק בשביל אוזניות כמו DT990 וממליצים להשתמש במגבר אוזניות ייעודי. כאן מתחילות הבעיות. כדי לחבר את המגבר לכרטיס קול אני צריך להשתמש ביציאות RCA בכרטיס קול, אבל בדרך הזאת אני לא יכול להשתמש ב-Dolby Headphone שמאוד מעשיר את חווית המשחק. אני מפחד לחבר את הכרטיס קול למגבר דרך יציאת אוזניות כי היא מקבלת הגברה. אני חושש שזה ישרוף את המגבר. אני רואה ש…
- 

- 5 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

שלום רב! ראיתי את הרמקולים האלו ורציתי לדעת איך החברה הזו? יש לי מגבר של HARMAN KARDON AVR 1500 ורציתי לדעת איזה רמקולים אחוריים אתם ממליצים ואיך הרמקולים האלו?זוג רמקולים אחוריים PURE ACOUSTICS דגם S-702 B-
- 

- 8 תגובות
 - 762 צפיות

- 

- 

רציתי לדעת אם יש הבדלי בין דגמי המגבר של Harman Kardon: avr 145 לבין avr 154 לבין avr 146 לדוגמא avr 154 מופיע לי רק בחו"ל וavr 145 מופיע בארץ באתר של Harman kardon לא מופיע הדגם avr 145 אלא avr 146 רציתי לדעת אם יש הבדל בין הדגמים אם כן מהו ולמה השמות שונים? תודה מראש רון
- 

- 1 תגובה
 - 875 צפיות

- 

- 

שלום לכולם ברשותי מחשב עם כרטיס מסך ATI 2600PRO ומסך LCD בעל חיבורי HDMI. לפי מה שהבנתי הכרטיס שברשותי תומך בהעברת הסאונד דרך יציאת ה DVI שלו. ליציאת ה DVI בכרטיס חיברתי מתאם שכזה: http://ultrapro.co.il/products/93231 לאחר מכן חיברתי את הכבל HDMI בין הכרטיס מסך ל LCD. כמובן שיש לציין שבמנהלי ההתקנים של הסאונד העברתי את ההתקן הסאונד מהכרטיס קול המובנה של REALTEK ל ATI HD AUDIO. לאחר כל זאת אני רואה תמונה, אך לא מצליח לשמוע סאונד כלל ...?
- 

- 3 תגובות
 - 2.2k צפיות

- 

- 

קניתי לאחרונה אוזניות באייר DT990 Pro בגירסת ה-250 אום. בגלל הביקורות באינטרנט קניתי גם מגבר FIIO E11, מחשש שהנגן שלי לא יצליח להזיז את האוזניות בלי מגבר. בדיעבד זה היה די מיותר, כי ה-Cowon X7 בהחלט מצליח (ונשמע מצויין), ועם ה-Sansa Clip Zip אני יכול לקבל ווליום גבוה (וגם איכות לא רעה) אם אני מגביר את כל הערוצים של האקולייזר ברמה זהה. כמובן שעם הרסיברים בבית אין שום בעיה. ההבדל בסאונד עם המגבר לא בדיוק מפיל אותי לקרשים, ובהתחשב בחוסר הנוחות של אביזר נוסף בכיס אני כמעט לא משתמש במגבר. לא ברור לי אם אני מפספס משהו. האם יש דרך נוחה יותר לחבר את המגבר, כמו למשל כבל יותר ארוך ומיקום של המכבר בכיס אחד והנגן בכיס השני? למי שמשתמש במגבר הזה - השיפור שאתם מקבלים באיכות הסאונד מצד…
- 

- 9 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

- 

שלום אני רוצה לקנות טלויזיה חדשה לחדר שלי. התקציב הוא 1500 שקל ל32 אינץ. מה הכי טוב שאני יכול להשיג במחיר הזה? חשבתי על LG 32LN542Z מה דעתכם? תודה מראש לעונים
- 

- 0 תגובות
 - 1.3k צפיות

-