עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by pappy,

שלום ח'ברה אני חדש פה... מי היבואן הרשמי של IDOME בארץ? אני חייב לקנות את הסט 2.1

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  2. Started by MegA^Mf,

הכרטיס קול הינו SIS 7012 מובנה בלוח אם ASUS S533-MX ופועל על ידי התוכנה SOUNDMAX הדרך היחידה שאיתה הצלחתי להוציא סראונד (5.1) היא דרך היציאות ה ירוק-אדום-כחול ...... דרך ה COAXIAL שמתחבר ישירות לרסיבר, לא יודע למה אבל כנראה שהוא לא משדר לי יותר מ2 ערוצים ביציאה הזאת וגם הרסיבר מוכיח שלא :\ ... הבעיה שלי היא כזאת, אני משתמש הרבה במיקרופון שלי והדרך היחידה להפעיל אותו היא לנתק את כל החוטים להחזיר למצב סטריאו במחשב לרסט אותו ואז להשתמש במיקרופון (זה דיי מטופש ) אין דרך יותר יעילה להשתמש במיקרופון? או שמיקרופון USB יעזור? תודה מראש, שבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by pssheba,

שלום, שיר מסוים, ברצוני להפריד בין קולו של הזמר לליווי. האם זה אפשרי? קיימת תוכנת מחשב העושה זאת? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכל ושנה טובה לכל מומחי המחשב למיניהם וגם למי שלא כל כך מומחה, כמוני :-) נשרפה לי יציאת המיקרופון בכרטיס הקול OnBoard שלי, מדובר בכרטיס AC97 או משהו כזה. בכל מקרה, חשבתי "אם כבר אז לשדרג". אני מעוניין לרכוש כרטיס קול חדש כדי שאני אוכל לעשות שיחות קוליות ולהקליט דברים שונים דרך מיקרופון בסיסי וחוץ מזה אני אשתמש בכרטיס כדי לנגן סרטים ומוזיקה, לא משהו מקצועי.. הסתכלתי במנועי השוואת מחירים ונתקלתי בשני כרטיסים שנראים לי אפשריים (מבחינת מחיר): Creative Live 5.1 ו Creative Audigy SE כאשר האחרון עולה 160, כ60 ש"ח יותר מהראשון. השאלה שלי היא במה יתאפיין ההבדל במחיר בין הכרטיסים והאם יש סיבה להוסיף כחצי מחיר ה- LIVE בשביל השדרוג הנ"ל. אני מודה לכל מי שיכול לתרום וחשוב לכתוב …

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  5. מעוניין בקנית אוזניות in ear מה מומלץ מבין הדגמים הבאים: 500/Sennheiser CX300/400 JBL 220/250 AKG K324P AKG K330 AKG K321 Creative EP-630 ? יש למישהו דגם להמליץ עליו מן הרשימה המכובדת הזאת?

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  6. Started by wesam1,

מישהו עם ניסיון איתם שיכול להגיד לי מי משניהם יותר טוב באיכות.

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  7. שלום , אני רוצה לחבר אצל אחותי מכשיר שישאפשר צפייה בסרטים דרך XBMC או סטרימינג מהדיסק הקשיח במחשב הנייח (דרך הרשת) חשוב לי שלא ייתקע וירוץ חלק . בנוסף ,אשמח אם יתאפשרו גם שימושי מחשב קלילים כמו מייל , גלישה באינטרנט וכו ( מספיק לי מה שמאפשר היום כל מכשיר שמריץ אנדרואיד 4 ומעלה ) . אם ירוץ אנדרואיד שיפעיל אפליקציית XBMC בצורה חלקה נראה לי שזה מכסה הכל ( למרות שלא יודע לגבי סטרימינג מהדיסק קשיח ) חשוב לי גם שהמחיר יהיה ידידותי . יש לי חבר שמשתמש ב raspberry pi והתקין עליו קליינט של XBMC והיה די מרוצה בגדול מהאיכות , אבל ברגע שהתקין אנדרואיד , זה עבד לא טוב . חשבתי על ה Banana pi , שאמור להיות חזק יותר . האם זה מה שיתן לי מה שאני צריך ? אם יש משהו טוב יותר , …

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by J0n1,

שלום. אני צריך הצעה לרדיו דיסק לרכב, משהו איכותי, בגלל שאני לא מבין בזה אני אגיד מה אני צריך שיהיה לו, ואשמח אם מישהו יעזור: 1. שיתמוך בMP3, ז"א אם זה אפשרי שאני אוכל להכין דיסק של 250 קבצי MP3 [כמובן קבצים חוקיים לצורך הענין] (ז"א לצרוב כדיסק מידע ולא כמוסיקה שאז אפשר רק 80 דקות) ולנגן את זה. 2. נחמד אם יהיה שלט 3. אם אפשר גם רמקולים, לGOLF תודה

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  9. Started by aviel120,

היום קניתי את המערכת הנ"ל, על פניו המערכת ניראת מאוד איכותית ונשמעת מצוין. הבעיה היא שאחרי שחיברתי הכל וודאתי שהכל מחובר כראוי, הכל עובד מצוין מלבד הרמקול המרכזי (המאורך) ולא משנה איזה קונפיגורציה ומשחק באפשרויות לא הצלחתי להוציא ממנו סאונד... מה יכולה להיות הבעיה?\\ בגלל שאין למערכת הזאת יציאה אופטית דבר שהייתי בדיעבד צריך לבדוק לפני שקניתי אותה אני לא יכול לחבר את הPS3 אליה, אתם ממליצים לי ללכת ולהחזיר אותה ולהביא מערכת שיש בה יציאה אופטית? תודה לעוזרים ושבת שלום.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by MightYaad,

יש לי Toshiba Regza 32AV600E ואני רוצה לתלות אותה על הקיר. הבעיה היא שלא קיבלתי ברגים עם הטלויזיה ואני לא יודע איזה סוג ברגים אלו. בדקתי בחוברת שקיבלתי עם הטלויזיה ולא מצאתי. אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by asafgolan,

הצבעים של הסמסונג הקשישה שלי נדפקו לגמרי והאחריות כבר אינה בתוקף. הבעיה קיימת בכל מקור וכבל שחיברתי אליה. מישהו מכיר את הבעיה? כמה להערתכם יעלה לתקן אותה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. איך מחברים אותה למגבר וכאלה ?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  13. היי לכולם לפני כמה זמן שאלתי כאן על רמקולים של מיקרולאב, עכשיו יש לי את אותה שאלה לגבי רמקולים מסוימים של Edifier. האם יש כאן במקרה מישהו שיש לו את הרמקולים Edifier R1280T? https://www.amazon.com/dp/B016P9HJIA אני לפני הזמנה שלהם מחו"ל, וסקרן לדעת האם הסאונד שלהם טוב. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by jambo7,

כרטיס קול איכותי בסביבות 350 שקל

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  15. Started by yakirsh4,

שלום, אני רוצה מכשיר\מתאם שיקח שני אותות שונות וישלב אותם לאות אחת (בזמן אמת כמובן) ובלי להוריד את האיכות ככה שאני יוכל להוציא אודיו מהמחשב ואודיו שונה מהPS3 ולחבר את זה לאוזניות ביחד (שגם המחשב וגם הPS3 ישמעו בו זמנית) עדיפות למשהו עם ווליום אבל לא חובה שני המכשירים מוציאים סאונד דרך חיבור PL ב2.1 תודה.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  16. Started by drorleb,

האם מישהו יודע אם כבר הוציאו עברית לאייפוד?? בתודה מראש ;D

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  17. Started by maor676,

אני עומד לקנות לחדר רמקולים diamond 9.1 של וורפידל ומגבר סטריאו איכותי של דנון. מה אתם אומרים על הרמקולים?למישהו יש המלצות עליהם? האם הדגם 9.2 הוא טוב יותר? ויש לי כרטיס קול onbord ישן איזה כרטיס הייתם ממליצים לי בעיקר למוסיקה(סביבות 500 ש"ח). תודה

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  18. Started by Zambar,

שלום רב ללא אפליה בין מי שיענה לבין מי שלא! האוזניות ישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה (רוק, מטאל, קלאסית וגם קצת ישראלית) ומשחקים, אולי סרט פה ושם. הדגמים שהוצעו לי: Sannheiser 212 Pro Koss R20 Philips SHL9560 על מה מומלץ ללכת? האם לכיוון ה Sannheiser היותר יקרות, או שמא אחת מהאחרות מתאימה לי יותר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ARI_ARI,

מחפש רמקולים טובים לסלון (שיתחברו למחשב) במחיר סביר... בסביבות ה1000+- ש"ח חשבתי על 5.1. יאללה חברה תמליצו לי. תודה.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  20. Started by perrikus,

כן, כמו שזה נשמע... אין לי סטריאו ב-ATP3, זה קרה מתישהו ביומיים האחרונים. אני עושה את הבדיקה של ה- left/right בלוח בקרה של ה-nforce2 וזה משמיע לי את שניהם בשני הרמקולים. בשביל לבדוק שזה לא בעיה בכרטיס קול חיברתי רמקולים אחרים, ובהם הסטריאו עבד בסדר גמור. מישהו מכיר את הבעיה ויודע אם ניתן לתקן אותה לבד או שצריך לשלוח לתיקון / החלפה? תודה.

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  21. Started by Y-T-M,

לא מצאתי בשום מקום חנות שמשמיעה את הרמקולים של MicroLab.. במקרה מישהו יודע איפה אפשר לשמוע רמקולים של החברה הזאת באיזור השרון?

22. יש לי נגן של ARCHOS. אני מחפש משדר בתדר FM שמתחבר ליציאת אוזניות של המכשיר (חיבור רגיל) ע"מ לשדר לרדיו-דיסק באוטו את המוזיקה שיש לי עליו. לינקים והמלצות יעזרו. (גם למשדרים שיש רק בחו"ל) תודה.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by warezon,

טוב דבר ראשון אקדים ואומר שאין לי מושג בתחום הנ"ל. מה שאני צריך זה לקנות מתנה סטרימר,שיחובר לטלויזיה p2770hd. חשוב הוא המחיר לא לעבור את ה800-700 שקל אם אפשר פחות אז עדיפות גבוהה למחיר. שהתפעול שלו לא יהיה כרוך בכל מיני פעולות מסובכות כגון המרת פורמטים כתוביות בעברית וכו' אלא שיתמוך בכל מה שצריך(fullhd כמובן). השימוש בו הולך להיות רק דרך usb אז חשוב שהחיבור usb שלו יעביר סרטים כמו שצריך. אם אפשר עם כונן מובנה מה טוב ככה יחסוך את הקניה של הארדיסק חיצוני.

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  24. שלום. אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה לסלון בגודל 37'. מרבית הזמן אנחנו נראה שידורי SD, אז חשוב שהיא תוכל להראות אותם בצורה טובה. התקציב הינו עד 4.5K, ואם אפשר אז עדיף בפחות. כלומר עם יחס תועלת/עלות כמה שיותר טוב. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום,יש ברשותי אוזניות גיימרים של חברת logitech שרכשתי לא מזמן..ויש לי רק יציאת קול אחת במחשב..בגלל שהאוזניות משולבות מיקרופון מציק לי להחליף את הרמקולים כל שנייה. השאלה שלי היא האם יש מתאם בין היציאות 3.5 מ"מ גם של המיקרופון וגם של האוזניות לusb? איפה ניתן לקנות אם בכלל בארץ? _____________ ואי איזה חפירה על שאלה פשוטה...מעפן אני חח

• 2 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.