עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי לכולם, האוזניות שיש לי כרגע הם SIBERIA V2 (אתמול הפסיק לעבוד סאונד ברמקול שמאל ולא הצלחתי לתקן) אז כבר לא רלוונטיות. אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות OVER EAR שיהיו נוחות לראש ולאוזניים לשימוש ממושך (4שעות+) ויחזיקו מעמד הרבה זמן שנתיים ככה עדיפות לאמזון או אתר אחר אמין בחול. התקציב הוא 500+- ולא חובה מיקרופון ביחד, מכמה דיונים שראיתי עכשיו ראיתי את האוזניות האלו : http://www.amazon.com/Philips-L1-28-Discontinued-Manufacturer/dp/B006RUIWC0/ref=pd_rhf_pe_p_img_8 והם נראות לי טוב מאוד רק שאין כל כך הרבה תגובות באמזון שמראות שהרבה קונים אותן, השמח לתגובה ממישהו שיש לו אותן בבעלותו וגם לגבי המיקרופון שלהן. השמח להמלצות על עוד אוזניות אם יש משהו יותר טוב בתקציב שלי. תודה מ…

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by ORrrr,

שלום חברה, הייתי רוצה לדעת אם: גנן אמ פי 3 128 מגה של EGOMAN ב 380 שח שווה לי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by meidan,

אני רוצה לשמור את כל הדיסקים שלי על המחשב. אני צריך תשובות בשלוש נושאים: 1. באיזה תוכנה להשתמש? 2. באיזה פורמט להשתמש? 3. באיזה bitrate להשתמש? אני לא אודיופיל אבל חשובה לי האיכות כי אני גם אשמע את זה אח"כ דרך המחשב, חשוב גם שזה יהיה מהיר ולא יקח יותר מדי מקום כי יש לי לא מעט דיסקים. בקיצור מה השילוב הכי טוב מבחינת עלות/תועלת? תודה.

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  4. קניתי מערכת קולנוע וקיצר שמעתי סרט די וי די אורגינל ושמעו מגניב יענו סראונד אפקטים והכל עכשיו שמעתי שגם אפשר במחשב לקודד סרטים לVCD שיתמכו ב5 ערוצים בסראונד זה נכון ואפשרי?(כי יש לי גם סרט VCD רגיל ולא שומעים סראונד שומעים רגיל)

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  5. שלום לכולם אני צריך קצת עזרה ממכם אני מצאתי זוג קופסאות עם רמקולים של MORAL ISREL עם טויטרים וסראונד וסאב שפוך וקרוע אז הקופסאות אצלי במחסן בגלל שלא היה לי זמן הליהם אז עכשיו אני רוצה לעשות מהם את ה TheBest למה אני מתכוון אני רוצה לקנות לקופסאות רמקולים חדשים אני רוצה להוציא את המיטב המקסימלי מהם למה הכוונה לזיין את את החדר בווליום גבוה ואני רוצה לאיכות סאונד טובה אפילו טובה + שהשכנים הישנונים שלי יבכו קצת במרוב שנותנים להם בראש אז מה אתם מצעים לי חברה ? נ.ב איך האלמנטים של Doberman

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  6. יש לי את ה-Grado SR80i והן מעולות אך הן גדולות ולא ממש ניידות - לא נוחות לשימוש מחוץ לבית עם נגן. יש לי שתי אוזניות קשת ניידות, Koss PortaPro ו-Sennheiser PX100. אני מחפשת אוזניות קשת ניידות חדשות עד 500 ש"ח שיהיו שדרוג יחסית לאוזניות הניידות שיש לי כיום. חשבתי על ה-AKG K450. יש משהו מומלץ יותר בטווח של ה-500 ש"ח או שהן הכי עדיפות? אודה לעצתכם בנושא. תודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by LLLLiran,

אני מחפש אוזניות למחשב השימושים העיקרים שלי הם סרטים מוזיקה משחקים,אני מעדיף שיהיה מיקרופון לאוזניות. אם אפשר כמה המלצות לאוזניות..

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  8. חברים, בטעות נשלח פעמיים. אין לי מושג איך מוחקים את ההודעה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני מחפש כרטיס קול למחשב שלי (מפרט בצד), אני רוצה שאיכות הסאונד תיהיה יותר טובה מזו של הכרטיס שעל הלוח אם. האם ההבדל באיכות יהיה מורגש ? * אני מעדיף שהכרטיס יהיה פנימי מה אתם ממליצים ?

• 11 תגובות
    • 920 צפיות
  10. Started by rikus,

אני שואל כי יש כרטיסי קול זהים שהם בעלי יציאת FIREWIRE או USB או PCI(פנימי). קראתי שהיתרון המשמעותי של ה FIREWIRE הוא הרוחב פס שלו, הUSB2 מספק 480 והFIREWIRE מספק 1800. PCI בעל רוחב פס של?

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  11. היי אני פונה לאנשים שמבינים ולכן כדי שהבין יותר נא לפרט . אני מעוניין בכרטיס סאונד שממיר סאונד 44 או 48 ל- 96 KHz וכן ל- 24 BIT סה"כ 7.1 +רסיבר איכותי SPIDF ( כלומר שיצא 7.1 ) היום מבצע זאת ע"י תוכנה וכרטיס קול טוב 889 של גיגאבייט ( גם אין לא סראונדDTS 96 KHZ מסטריאו 2 ערוצים ) לא סוחב יותר משני ערוצים ומתמוטט מהר יחסית . 1. איזה כרטיסים היום איכותיים לסרטים ומוסיקה בלבד ? 2. האם עומד לצאת משהו איכותי ? 3. הכרטיסים שמצאתי : http://www.asus.com.au/product.aspx?P_ID=ZBWhAEnH6nDOB00E&templete=2 האם יש משהו בכרטיסים הללו שהוא כדאי יותר לסאונד ? http://www.asus.com.au/ProductGroup2.aspx?PG_ID=deBXUzMkKnQuGLGK

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  12. Started by fp581,

ככה הוא צריך להיות קטן (כל אחד והמידות שלו כמובן שאם זה מולטימדיה זה יהיה הרבה יותר גדול מהMP3) עם 20 ג'יגה מינימום (THE MORE...) איכות סאונד הכי טובה שאפשר אין תקציב אם אתם ממש רוצים אז +-3000 וזה רק יעלה אזז אין ממש תקציב אה וחובה שהנגן היהי ציבעוני (לא נוח אם שחור לבן) דרישות לנגן מולטימדיה: אפשרות הקלטה באיכות סבירה+ רדיו איכות מסך הכי טובה שאפשר איכות סאונד הכי טובה שאפשר מממ HD למקור חיצוני (אם יש כזה בכלל בנגנים האלה) וזהו לMP3: איכות סאונד ממש אבל ממש מצוינת (רק לא ZV:M) אם יהיה MP4 נחמד אבל זה ממש לא חשוב ציבעוני וקטן ככל האפשר

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. יש דרך לחבר מערכת (הקטנות האלה עם הרמקולים בתוכם, לא אלה עם רמקולים נפרדים) למחשב ולהשתמש ברמקולים שלה בשביל המחשב? מקווה שזה לא רעיון משוגע מדי...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by knight17,

מצאתי את הנגן הנ"ל:http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=9288&nav=2 יש לו נפח של 30GB וזה מתאים לי. עכשיו יש לי כמה שאלות: א. הוא טוב? ב. הוא תומך או יתמוך בשפה עברית? ג. הוא חייב תוכנה בשביל להוריד שירים או שהוא מעין דיסק קשיח נייד? ד. יש לו איזה קטע של אבטחה של שירים מקוריים מנאפסטר או השכרת שירים או משהו כזה מלוכלך? המחיר שלו הוא 1466 שח שנראה לי סביר ביותר בתודה, זיו

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  15. אז. לפני מספר שנים הייתה לי חבלת ראש עם קצת דימום מוחי ושטויות מאחורי האוזן ומאז אני ממש רגיש לחריקות והן עושות לי צמרמורת נוראה. אני צריך אוזניות שאוכל להסתובב איתן ברחוב ולא לשמוע בכלל את החריקות שמכוניות עושות כשהן בולמות. כמובן, אוהב לשמוע מוזיקה באיכות טובה וחשוב לי שיהיה באסים טובים, אבל הדבר שאני הכי צריך זה שהאוזניות יתפקדו כאטמי אוזניים שלא אשמע צלילים גבוהים. תקציב: לא אכפת לי לבזבז קצת בגבול הטעם הטוב (אני לא יודע מה נחשב נורמלי). בדיוק קיבלתי קצבה מנכ"צ ואני משער שלזה זה נועד. כמובן שאם יש שני מוצרים טובים באותה מידה עם מחירים שונים אעדיף את הזול. האם כדאי להזמין מאליקספרס/אמזון? מעדיף אוזניות ניידות יחסית. האם אתם חושבים שאוזניו…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by MilkMan,

לנגן MP3, אני יכול להביא אותם כמעט בחצי מחיר [טוב אני יכול כול אוזניות שאני רוצה בחצי מחיר אבל לא קשור]. האם יש משהו עדיף אליהם?

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  17. התוכנה iriverter באה עם המכשיר? אם לא מאיפה אני מוריד ובבקשה אחים שלי מאיפה אני מוריד עידכוני קושחה תגידו לי שמעתי שכדי שהוא יקרא וידאו צריך עדכון מאיפה אני יוריד בבקשה פליז אני חייב וגם עדכון שיקרא עברית מאיפה אני מוריד יש איזה אתרים משהו? מתחנן אחים שלי אין לי מושג תעזרו לי אחד אמר לי לחפש באתר איך?איפה? ואם יש אתרים משהו בבקשה תעזרו תודה רבה רבה לכל מי שעוזר התוכנה שמשנה וידאו שיתאים למכשיר באה עם המכשיר?

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Started by סל מיחזור,

הצורב הוא Sony Compact Disc Recorder RCD-W100 . הדיסקים שהוא דורש הם מסוג Audio CD או music CD . האם מישהו יודע היכן ניתן למצוא דיסקים כאלה בארץ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  19. Started by ROEY--1,

קניתי את ה Z5500 באמת רמקולים מדהימים..יש לי רק מספר שאלות לגביהם אני קונה גם את ה AUDIGY 2 ZS עכשיו הבנתי שאם רואים סרט שמקודד באיזשהוא פורמט..צריך לבטל את המפענח של הכרטיס קול..?(DTS) לדוגמא... ואז רק לתת למפענח של הרמקולים לבצע תעבודה...האם זה נכון ואם יש עוד כמה קטעים כאלה שאמורים לעשות כל מיני ביטולים.. דבר שני האם על מנת להנות מן ה EAX 4 של כרטיס הקול באמת צריך לחברם אך ורק אנלוגית? מה הקטע של זה מידע על זה יעזור לי תודה

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  20. תודה

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  21. אני רוצה לקנות רמקולים למחשבים עם סאב רק בגירסא 2.1 הסכום המקס' שאני מוכן להשקיע זה 500 ש"ח מצאתי ב ZAP אלה SonicGear EVO3 רמקול למחשב http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=519660# איך הם? יש הצעות נוספות? אני צריך אותם למשחקים תודה

22. הכותרת אומרת הכל בבקשה המליצו התקציב גמיש ל + ול -

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  23. Started by zombie,

מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה שמחבר את המחשב לממיר(yes) אני משתמש בויסטה ויש לי הום סנטר(יהיה נחמד אם תיהיה לכרטיס אפשרות לפונקציה הזאת) אני מחפש איכות צפייה והקלטה טובה תודה רבה לעוזרים!!!!

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  24. Started by D-M-X,

כמה אמור לקחת FIRMWARE UPGRADE? ואיזה עדיף?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  25. Started by Vladgi,

realtek ALC850 v2.3 ל-cmedia 9739A אני מודע לכך שהם לא כרטיסים טובים אבל מי מבינהם טוב יותר ועדיף?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.