אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן יש לחבר שלי רסיבר STR-DE245 של סוני. ובמחשב יש לו יציאות ל- 5.1. (שחור אפור וכתום) השאלה שלי היא כזאת.. זה הרסיבר אם אני לוקח שלושה כבלים כאלו : https://www.mycablemart.com/store/images/products/1085_small.jpg אני מניח שלא תהיה בעיה לחבר את הקדמיים והאחוריים, השאלה אם הסאבוופר וסנטר על אותה יציאה יעבוד כמו שצריך? כלומר - אדום ---- מתפצל לאדום לבן ומתחבר לרסיבר ל- FRONT אפור ----מתפצל לאדום לבן ומתחבר לרסיבר ל- REAR שחור ---- מתפצל לשני שחורים ומתחבר לרסיבר, אחד לסנטר ואחד לסאבוופר. תודה מראש, (ומקווה שהבנתם) עודד ב.
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים 2.1 עד 350 ש"ח אני בעיקר משחק במשחקים ושומע מוזיקה.. מה עדיף 5.1 או 2.1? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם. אוקיי,תראו,אני מעוניין לקנות את הסט הזה Logitech X-530 ,עכשיו רציתי לשאול בקשר לתאימות של הסט הזה לכרטיס הקול שיש לי.יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם של nForce -קצת פרטים: NVIDIA Product Name: nForce APU soundstorm Hardware Model: nForce2 MCP-T Hardware Revision: A2 Codec Model: ALC650 Codec Capabilities: Single AC'97 , 6 channels מה אתם אומרים? כדאי לקנות? כי אני לא רוצה מצב שאני יקנה ואז בגלל שהכרטיס חלש מדי אז הוא לא ינצל מספיק את הרמקולים ואני לא ישמע כמו שאני אמור לשמוע. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
- 1 follower
-
-
שבת שלום... יש לי בעיה בHTPC שלי כשאני רואה סרטי HD (קבצי MKV) הסאונד בדיאלוגם נמוך משמעותית מהסאונד באפקטים האחרים שיש בסרט. הבעיה די מעצבנת כי אני מוצא את עצמי תוך כדי הסרט מתעסק בווליום של הטלוויזיה די הרבה. יש לציין שהבעיה היא בכל הסרטים שאני רואה (ואני רואה המון) ובכל הנגננים (ניסיתי VLC, MP, BSPLAYER ועוד כמה). אני משתמש בCCCP. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
תודה רבה. [br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 23:40:48 אהה, ורצוי שיהיו IN-EAR
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
אני יודע שזה לא כל כך המקום פשוט אין לי עם מי להתייעץ ואני ממש ממש סומך עליכם אז- אני יכול להשיג משהו איכותי בתקציב של 2K??? תעזרו לי בבקשהה.... תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי, יש לי חבר שמעוניין לקנות מערכת 5.1 או 6.1. האם המערכת הנ"ל (T5400) טובה? האם יש לך יתרון משמעותי על הרמקולים בעלי המבנה היותר פשוט (כמו ה 5200)? מה עדיף, היא או ה 6600? תודה, עידו
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
האוזניות יתחברו לרסיבר marantz 2015 שמחובר לכרטיס קול של המחשב. חשוב לי שהן יהיו סגורות, אבל שישבו מסביב לאוזן ולא עליה. מעדיף כאלה שהן לא צורמות ועם באס מורגש אבל לא חזק מדי. חשבתי על ה eh350, איך הן?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל בעבודה עם התוכנה הנ"ל, רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף (בלי קשר למחיר), האם בכרטיס למתחילים או שאפשר ישירות לקנות כרטיס מקצועי לגמרי ולהתחיל לעבוד איתו? לא בא לי לזרוק איזה 1500 שקל על כרטיס התחלתי ולאחר מכן עוד איזה 5K על כרטיס מקצועי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי מבחינת צריכה חשמל, מה יצרוך פחות - כרטיס קול built-in בלוח שמוגדר בחלונות לעבוד על מקסימום ווליום ו Soundsticks II של הרמן-קרדון על עצמה חלשה, או להיפך? ההגיון אומר לי שזו התצורה שתצרוך פחות, אבל אני לא בטוח.
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום האם המחיר שלו מוצדק? 2200 שקל? ואם קונים אותו, כדאי לקנות איתו כרטיס קול? ולא להתשמש בכרטיס שבא עם הלוח אם? תודה
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם לארונה אחי התגייס לצהל והוא כרגע נמצא בקורס עכשיו הוא חוזר כל שבועים בערך הביתה והוא חייב שיהיה לא מוזיקה כל הזמן איתו והוא אמר לי לברר לא על דיסקמן mp3 ורציתי שתגידו אתם האנשים המנוסים איזה הכי שווה בתקציב של עד בערך 500 שקל אם אפשר או מותר אז תנו גם כמה לינקים בבקשה
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים שישמשו לטלויזיה , סרטים, משחקים מחשב , וצפיה בשידורי ספורט עכשיו עקב זה שהתקציב שלי לא גבוה הבנתי שעדיף לקנות רמקלים של מחשב... התקציב הוא 1000-1500 שקל.... זה יהיה מחובר גם למחשב וגם לTV אז אם יש מערכת שיש לה 2 כניסות זה יהיה בשבילי מעל ומעבר ויחסוך לי תעבודה.. תודה לעוזרים ויום טוב.. עריכה: שחכתי לרשום שיש העדפה ל5.1 ערוצים..
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני מדבר על הדגם זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708106 האם הוא שווה קניה ,לצרכים של צפיה בטלווזיה,וגם צפיה ב-HD (סרטים) וחיבור XBOX360 ? אם אתם ממליצים על משהו אחר תכתבו כאן בבבקשה
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים שאמורים להתחבר לנגן מסוג Ipod. טווח המחירים הוא בין 400 ל500 שקל, יש המלצות?
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני צריך להכין וידאו למחר למקרן ואני לא יודע באיזה רזולוציה לעשות אותו. מדובר ב benq mp515. כתוב שהרזולוציה הטבעית היא 800*600 והמקסימלית היא 1600*12003 ועוד משהו שאני לא יודע זה כמה FPS צריך להיות (25/29.97/30/60/59.97/24 וכו'..) אשמח לתשובה (דחוף להיום). תודה מראש ;D
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום מקווה שהגעתי לפורום הנכון. יש לי בעיה בהתקן שמע במחשב אני לא ממש יודע איך לפתור את זה. לא מזמן פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את הוינדווס וService pack 2 וכמובן את הדרייבר של המMotherboard. הכל עובד מצוין רק שאין קול.... -.כרטיס הקול שלי (מבדיקה דרך תוכנת everst): Intel 82801GB ICH7 -High Definition Audio Controller [A-1]. ו התקנתי אותו מתי שהתקנתי את כל הדרייברים של לוח האם . משהוא יכול לעזור לי בעניין? מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש, גל.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש מישהו שיודע איך מחברים מגבר (של דנון במקרה שלי) דרך כבל קואקסילי לכ.קול ON BOARD שיש לו כניסה קואקס. SPDIF ואיך מגדירים את זה מבחינת תוכנה שהמחשב יזהה... תודה!
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אהלן קראתי את הסטיקי ואני עדין מתלבט הייתי רוצה לקנות נגן MP3 (מבוסס HD) בנפח של 5-6GB (או יותר) תמיכה בעברית חשובה לי התקציב הוא בסביבות ה1300 ש"ח חשבתי בכיוון של הH-10 6GB או הZen Micro אבל שמעתי דעות מעורבות עליו אם מישהו שיש לו אותו יכול לספר לי עליו זה יעזור מאוד כמו כן אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לשמוע
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית SONY DAV-DZ260, ויש לי התנגשות בין חיבורי ה SPDIF שהם ביחד האופטי מחובר לממיר, והקואקסיאלי למחשב. ששניהם מחוברים יחד, יש עדיפות לקואקסיאלי, ואני צריך לנתק אותו בשביל שהאופטי יעבוד. יש דרך לגרום לשתיהם לעבוד יחד ?(שתיהם נמצאים על הפונקציה של TV ברסיבר, יש דרך לעשות פונקציה נפרדת לSPDIF האופטי והקואקסיאלי?)
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס קול מובנה soundstorm של nvidia שתומך ב DD ויש לו 3 יציאות אנלוגיות ל 5.1 ויציאת SPDIF ולאחרונה קביתי רמקולים SANSUI 105D שהוצהר שהם תומכים ב AC3 אך יש להם רק יציאות אנלוגיות (6 RCA) רציתי לדעת אם יש אפשרות לשמוע DD דרך האנלוגיות בכל דרך שהיא (אולי מתאם SPDIF ל RCA) *הרמקולים כרגע פועלים ב 5.1 ולא ב DD
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מה אתם אומרים, שווא לקנות אותם ב 330 ש"ח ? או שאולי יש טובים יותר במחיר הזה ? ומה אם Logitech Z323 ?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול במחשב שאין לי מושג מהו ... איך אני יכול לדעת דרך המחשב או דרך מקור אחר מהו הכרטיס קול שלי ? נ.ב. אל תגידו לי לפתוח את המחשב כי את זה כבר עשיתי וזה לא כתוב ...ואת המפרט אןי לי כבר
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-