עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כשאני מדליק את הרסיבר הוא גורם לטלוויזיה לרקוד עד שאני מכבה את הרסיבר. הרסיבר נמצא מתחת לטלוויזיה והיא מספיק רחוקה ממנה לטעמי, יש מרחק של לפחות 20סמ וגם חתיכת עץ המפרידה ביניהם, אבל זה עדיין קופץ!! כרגע ממש אין לי מקום אחר לשים את הרסיבר. האם יש משהו שאפשר לעשות??

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  2. יש לי כרטיס מסך geforce 9500GT שיש אליו יציאות DVI HDMI ו VGA, ויש לי לוח אם gigabyte דגם ga-945p-s3 ועכשיו קניתי טלויזית LCD של סמסונג דגם la32a550 הבעיה היא כזאת כאשר אני מנסה לחבר את הטלויזיה דרך כבל DVI לHDMI אני מצליח לראות תמונה בטלויזיה ולהחליף בין הsource בטלויזיה בלי בעיה. כאשר הטלויזיה מכוונת על כניסת HDMI ואני מחבר את המחשב לטלויזיה דרך כבל HDMI ל HDMIאז אני רואה תמונה בלי בעיה אבל ברגע שאני מעביר לsource אחר ומנסה לחזור לכניסת הHDMIאז הוא כבר לא מוצא את חיבור HDMI. (כאשר אני שוב מחבר את הכבל DVI ל HDMI אז זה חוזר לעבוד ללא בעיה) * כאשר חיברתי את הטלויזיה למחשב הנייד שלי (עם כרטיס מסך ati radeon HD 4530) בכבל HDMI לHDMI התצוגה והמעבר בין הsource עבד ללא בעיה …

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  3. Started by nadaw,

שמתי עיין על 3 אלו : CREATIVE PC WORKS LX520 E Creative Inspire 5200 Logitech Z-640 איך הם? עוד הצעות ? צודהההה

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  4. Started by גורקה,

זוכרים שפעם עוד בתקופת המיני דיסק העתיקה אפשר היה לסמן ולערוך מחדש את השירים בדיסק...... אני בטוח שכולכם , כמוני, נתקלתם לא פעם באיזה אלבום של הופעה אקוסטית שפשוט נשבר לכם מהמחיאות כפיים המעצבנות בין השירים... חרשתי את כל תוכנות המרת הקבצים שלי וכששם לא מצאתי חיפסתי גם ברשת תוכנה שמיועדת לכך, אך לצערי ללא כל הצלחה.... אם אתם יודעים משהו על תוכנה שתפתור לי את הבעיה אשמח לשמוע את הצעותיכם... תודה..

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  5. Started by Athlon-WINGS,

אהלן... יש לי בעייה דיי מוזרה..לא מזמן קנינו DVD בייתי תוצרת TOSHIBA, חדש לחלוטין. אתמול כשרצינו לראות סרט - לא היה סאונד בכלל. בדקנו את החיבורים לטלוויזיה ולמכשיר - כולם תקינים. בדקנו אם הקול בטלוויזיה (ערוץ 2) - פועל. בדקנו אם הכבלים לא פגומים דרך משהו אחר - כבלים פועלים. ניסינו לחבר את ה DVD דרך כבל S-VIDEO (עד עכשיו השתמשנו בכבלים רגילים) - גם לא פועל. ניסינו לכוון כל הגדרה אפשרית בDVD ובטלוויזיה של הסאונד - גם לא פעל. מה הבעייה כאן? צריך תשובה דחוף לפני שאנו לוקחים את המכשיר לטכנאי. תודה!

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  6. Started by lioryoro,

קניתי מחשב חדש והחיבור מסך ללוח אם בא עם DVI ו HDM החיבור למסך שלי הוא VGA מה הפתרון הטוב ביותר לחבר בניהם ??? אשמח לתגובה מהירה (אני חייב את המחשב דחוף) תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by Zomi,

שלום, מיכוון שיש לי שאיפה לאיכות שמיעה טובה ככל שאפשר (או ככל שהתקציב מותיר) החלטתי לשדרג את חווית השמיעה שלי בעזרת מגבר לאוזניות. רק שיש בעיה אחת, ממש אין לי מושג בנושא, אז החלטתי לבוא לפה ולבקש עזרה. איזה חברה מומלצת? איזה מוצר? מה כדאי לדעת בנושא? וכו' וכו'. בעקרון הטווח מחירים לא ממש משנה, גם אם זה יגיע ל300 שקל זה יהיה סבבה. תודה =]

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  8. Started by Chevy,

האם לדעתכם, HP-ישראל בעקבות החלטת שיתוף הפעולה בין Apple לHP ייבאו את נגני ה-iPod לארץ בעת שיווקם? בנוסף ל"ידע".

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  9. יש לי תקציב של כשל 2500 שקל לקנות מערכת 5.1 לחדר הבינוני שלי שבו האקסבוקס משמש כדיוידי אני מחפש המלצות למערכת ששתאים ספציפית שאלתי על זאת ולא על 5500 בשל האופציה האלחוטית של ה5450 רק ה REAR האחוריים אלחוטיים זה מספיק טוב? זאת אומרת בשביל שאר הרמקולים מה אמור ליהיות המרחק שלהם מהמוקד חיבור אני לא מעוניין בחוטים שיעברו לי בחדר ולקדוח בקיר זה קצת פרויקט.

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  10. Started by amitbl,

קראתי פה קצת ומצאתי שהרבה אנשים יודעים שיש מבצעים בנובמבר. איזה מבצעים? איפה? מתי בדיוק? אפשר קצת יותר פרטים? אני מאוד קרוב לרכישת אוזניות ולא הייתי רוצה לפספס משהו כזה...

11. אני לפני קנייה של מערכת סאונד 5.1 , כנראה של קריאטיב - Gigaworks 5500 , מערכת ברמה במחיר של 200 שח. מישהו מכיר או מנוסה עם מערכת זו? מישהו יודע אם מספיק כרטיס הקול שיש לי בלוח ABIT-NF7-SL או שכדאי לקנות גם AUDIGY 2 ? תודה ! Kfir.

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  12. Started by r1sk,

שלום, ברשותי מחשב נוסף בעל כ.מסך EVGA GTX 285 SC. ברצוני לחבר אותו לטלוויזיה TOSHIBA 32" FULL-HD XV550. לכרטיס זה לא קיימת כניסת HDMI (בנוסף ל-2 כניסות ה-DVI הסטנדרטיות) בניגוד ל-GTX 295, שלו קיימת כניסת HDMI. בכל אופן, כרטיס המסך מגיע עם פלג DVI-to-HDMI שבעצם אני מחבר אותו לכניסת ה-DVI בכרטיס המסך ואליו מחבר כבל HDMI שהולך לכניסת ה-HDMI בטלוויזיה עצמה. עד כה ידוע לי מה נהוג לעשות. כעת, האם כניסת ה-DVI עם פלג DVI-to-HDMI תעביר גם אודיו ולא רק וידאו ? אם לא מה עליי לעשות ? עזרה בבקשה. שאלה נוספת, האם עליי לשנות את הגדרות האודיו במחשב בשביל איכות סאונד מקסימלית ? אם כן, כיצד ? (מערכת ההפעלה שלי היא XP) תודה רבה לעוזרים, סוף שבוע נעים.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  13. Started by nizzan7,

שלום, כידוע לרובכם אני מתכנן חדר שינה שתשולב בו מערכת קולנוע ביתית וטלויזיה וכו'... ויש לי מספר שאלות: 1) איזה סידור רמקולים עדיף לחמישה רמקוליים (אחוריים, קדמיים רצפתיים וסנטר.) 2) זה יעבד הרבה מערכו עם הרמקולים האחוריים יהיו בצידי השומע? (מדפיים) 3) מה המידות שלפיהן אני צריך לתכנן מקום בנישות לרמקולים? (ממוצע+ אקסטרה) 4) " " " " " " " " לטלויזיית LCD 32 אינץ? (ממוצע+אקסטרה) 5) האם רמקולים שקועים בקיר כמו אלה בלינק יכולים לשמש כאחוריים? ואם כן אז הם יהיו באיכות טובה מספיק למערכת נחמדה? 6) מה עדיף רמקולים אחוריים מדפיים או שקועי קיר והאם ההפרש גדול? 7) מי מבין הלינקים עדיף כאחורי? (קחו בחשבון את הבדלי המחירים הגבוהיים- יחס עלות תועלת!) לינק- http://zap.co.il…

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  14. Started by asafh,

היי כולם, אז קניתי מיני דיסק sony mzn-610 חדש והאמת חבל שלא בדקתי קודם איך מעבירים mp3 אליו. זה ממש לא כמו בנגן mp3 או בדיסקמן mp3 שפשוט מעתיקים את הקבצים - זה כולל המרה לפורמט אחר ובלאגנים. עכשיו לשאלה: מישהו השתמש בתוכנת SonicStage המצורפת להעתקת mp3 למיני דיסק? האם באמת אי אפשר לסמן כמה דיסקים (כלומר playlists מה-music drive) להעתקה למיני דיסק?!?! צריכים לשבת מול המחשב עבור כל דיסק ודיסק??? תודה, אסף

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  15. לפני כמה חודשים מצאתי בחוץ טיפ של YAMAHA ו אקוליזר אנלוגי עם לדים ... היום מצאתי נגן CD של TEAC DP-P1160 ו רסוור של TEAC מדגם AG-V8600 לא חבל ... :-\ האמתי היום זרקתי פטיפון ...ומשהו לקח ..

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  16. אני מחפש אוזניות לריצה. חשוב לי שיהיה להם בידוד טוב לקול (אני לא מתחבר למוזיקה ששמים בחדר כושר בבסיס) עדיפות לאוזניות שהן לא בטוח האוזן אבל לא הכרח. יש המלצות? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  17. תקציב עד 3500 שקל. בעקרון אני מתכנן לחבר את המחשב לטלוויזיה וככה לראות את הסרטים שיש לי במחשב בטלוויזיה. מרחק צפייה 3 מטר בערך, אולי טיפה יותר. מתלבט בין 37 אינץ' ל42. לצפייה בתכני BluRay 1080p. תודה :]

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by LRa,

מחפש משהו סביר במחיר ממש זול, הסיבה לכך פשוטה, זה משהו זמני לחודשיים שלושה.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by socrtes,

יש לי מחשב עם כרטיס מסך HD3650 1GB AGP לכרטיס הנ"ל יש שתי יציאות DVI ויציאת S VIDEO אני מעוניין לחבר את המחשב למסך טלויזיה (40") יש לי כבל HDMI ועכשיו אני מגיע לשאלה. האם ניתן להעביר סאונד דרך DVI? לפי המפרט של הכרטיס הוא תומך בסאונד (5.1) דבר נוסף הוא שאצטרך מתאם מ DVI ל HDMI. האם יכול להיות שהמתאם לא מעביר סאונד? פרטי הכרטיס: Certified for Windows VISTA Premium. Design based on ATI Radeon HD3650 series. (RV635PRO) On-board with 1.0GB DDR2 high speed memory. Unified Superscalar Shader Architecture built-in 120 stream processing units. Built-in HDMI support for HD video with multi-channel (5.1) support. Hardware processing UVD (unviversal Video Decoder) delivers sh…

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  20. Started by gilad4321,

אני קונה רמקולים 5.1 והאמת שיש לי יום אחד להחליט מה לקנות אני מתלבט בין creative לlogitech חשבתי על megaworks 550 או על z-5300 השימוש הוא בעיקר לסרטים ומוזיקה מה אתם אומרים, איך הדגמים האלה? יש המלצות אחרות בתקציב הזה? תודה.

21. שלום, יש לי רמקולים של קרייטיב, די בטוח ש-INSPIRE 2.1 2500 וCreative . אני רוצה לתלות אותם על הקיר ולשם כך אני צריך כבל יותר ארוך.. איך עושים את זה? זה הולך כמו בכבל של חשמל? או שצריך להביא לאיש מקצוע שיחתוך את הכבל הקיים ויחבר אליו כבל אחר? איפה אני עושה את זה/קונה מה שצריך ומה עליי לבקש? תודה רבה, אלעד

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  22. שלום לפני שבוע רכשתי מסך טלוויזיה של מאג עם יציאת אוזניות \רמקולים של 3.5 המסך:http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8407 אבל בגלל שהרמקולים המובנים קצת חלשים וגם כי אני מחבר את הטלוויזיה למחשב הנייד (והטלוויזיה משמשת מסך למחשב שלי) וגם את האקסבוקס ואני רוצה סאונד יותר טוב אני רוצה לקנות רמקולים יחסית זולים אבל איכותיים. 1. תקציבכם :עד 200 ש"ח חריגה מקסימאלית :עד 250. 2. מה השימושים של הרמקולים או האוזניות? 33.3 %משחקי מחשב / 33.3 %סרטים / 33.3 %מוזיקה בקיצור מתאים להכל.. 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? החיבור של הרמקולים זה מהחיבור של הטלוויזיה אז אין לי מושג... 4. בקשות מיוחדות -שהרמקולים יהיו בעל סאבוופר ושעל הרמקולים עצמם יהיו המכוונים של הווליום ושל הסאב ולא על הסאב…

23. שלום קהילת אודיו בעזרת השם בקרוב אני קונה את הנגן i-audio u3 2gb (בבקשה לא להגיד שבמחיר הזה יש נאנו 4GB ועוד תגובות לא רלונטיות). כרגע יש לי בMP3 במחשב 2.7GB , אם אני אקודד לOGG הכול יצא פחות מ2GB? מה ההבדל באיכות בין הפורמטים? האם תיהיה פגיעה מסויימת באיכות? מישהו יכול אולי להסביר לי יותר לעומק (אם יש למישהו שמבין סבלנות, אני בן אדם מתעניין). אגב, אם אתם כבר תותחים, כתוב שהנגן תומך בMPEG4, יש לי קליפ אחד שאני רוצה לקודד למפאג 4, אבל כתוב אמפג 4 SP, לא הבנתי מה הפירוש של SP , האם יש הבדל? אבל בעיקרון זה לא קריטי מקסימום לא יעבור אני אוריד מקודד אחר, יותר חשוב לי הקטא עם הOGG כי יש מצב שאני לא אקנה את הנגן אם ככה. נ.ב מישהו יודע אם יש לנגן תמיכה בעברית הפוכה או ג'י…

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  24. שלום לכולם. =] קודם כל, אני די חדש בעניין של אוזניות וכל זה. אני מחפש אוזניות טובות למטרת שמיעת מוזיקה,משחקים,סרטים וטלוויזיה. התקציב הוא עד 600 שקל, אם צריך - אז 700. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  25. אני אצפה בעיקר בשידורי SD(דרך חיבור RF/DVB-T). ההבדל במחיר בינהם הוא כ700 שקל(הסוני יקרה יותר). הסתכלתי על שתיהן בחנות והסוני נראתה כאילו התמונה בה טובה יותר, אבל גם הפיליפס היתה מצוינת היתרונות של הפיליפס שהיא יותר גדולה ויותר זולה. האם ההפרש במחיר שווה את ה"שדרוג"? אשמח לשמוע את ההתרשמות שלכם. תודה אורי

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.