אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן נהרסו לי האוזניות ואני כרגע מחפש לקנות אוזניות IN EAR שאני גם אוכל לרוץ איתן, וגם אהנה מאיכות מוסיקה גבוהה. התקציב שלי הוא 100-200 ש"ח, אם כי אני מוכן לחרוג במידה ויש דגם כלשהו ששווה את זה. מקווה שזה הפורום המתאים לבקש בו, תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מחר אני מקבל את ה5700 שנחשב כמכשיר מוזיקלי, ורציתי לבדוק אם הוא שווה משהו כמובן שאין לי בסיס לבדיקה כי אני לא מבין בזה בשיט, אבל אני רוצה לראות אם אפשר להוציא ממנו איכויות טובות, ומה שזה טוב שהאוזניות שלו זה 3.5 אז אני אחבר אותם למחשב ואבדוק איפה שומעים טוב יותר אני מחפש משהו אינסטרומנטלי, בז'אנר מטאל.... אשמח להמצלמה עוד היום . תודה!
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני קונה רמקולים 5.1 והאמת שיש לי יום אחד להחליט מה לקנות אני מתלבט בין creative לlogitech חשבתי על megaworks 550 או על z-5300 השימוש הוא בעיקר לסרטים ומוזיקה מה אתם אומרים, איך הדגמים האלה? יש המלצות אחרות בתקציב הזה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
רמקולים - לוג'יטק Z560 . כרטיס קול - אודיג'י 2 . הייתה לי תקלה במחשב ולכן נעדרתי מהפורומים למשהו כמו שבועיים או אפילו יותר (ואני רואה שגם לאתר הזה היו תקלות אבל שיהיה) אבל עכשיו חזרתי ואני מוכן לדווח מהשטח . הרמקולים : איכות : מ - ע - ו - ל - י - ם . בצירוף עם הכרטיס קול האיכות פשוט מדהימה . כל טראק/שיר שאני שומע פשוט נשמע כמו שצריך . הצלילים נשמעים נקיים , חדים ופשוט כמו שצריך . אין יותר רעשי רקע , אין יותר HISSIM , פשוט מושלם . הסראונד במשחקים מצויין וגורם לך לוחוש כאילו אתה ממש במשחק . סרטים עדיין לא ראיתי עם הרמקולים מפני שאני מחכה למסך החדש (VIEWSONIC P95F+) אני אני די בטוח שהחוויה תהיה מהממת . עוצמה- הרמקולים עצמם מאוד חזקים . דוגרי , לא יודע אם הם מג…
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי, קניתי היום בשעה טובה את הממיר DV393 של פיוניר. יש לי ממיר שחור גדול של יס, אחד מהישנים, וטלוויזיה ישנה עם רק כניסת VIDEO IN אחת ואודיו מונו. איך אני מחבר את הDVD לממיר?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, האם אקולייזר גרפי של קובץ באיכות 320kbps יהיה אותו אקולייזר של קובץ באיכות 128kbps או אפילו קובץ באיכות גרועה יותר? (מבחינת הערכים שלו). כלומר : האם ערכי ערוצי האקולייזר יהיו זהים למרות הירידה הדרסטית באיכות השמע? במידה ולא, הכן יתבטא השוני ומדוע? נ.ב מדובר על אקולייזר גרפי ממוחשב הדוגם את הקובץ. תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
נראה לי שזה קורא שמדברים קרוב למיקרופון או שהמקריפון קגיש מדיי יש מין צליל כזה צורם וגבוה שלפעמים מדברים חזק יותר האם ניתן לתקן את זה עם Aodbe audition, תודה
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
לפני כמה דקות חיברתי את הקארבון לחיבור USB. המכשיר נדלק כרגיל, כתב IDLE ואז החיצים שזזים שהוא מחובר למחשב נעצרו. ניתקתי אותו ואז ניסיתי להדליק וכלום לא קרה. לחצתי ריסט ניסיתי שוב להדליק, ניסיתי לחבר למחשב אחר, כלום. כנראה שהחיבור USB היה דפוק או משהו. בקיצור כרגע נותרתי עם חתיכת פלסטיק יפה :'( המכשיר נקנה בארצות הברית לפני 3 חודשים בערך. שאלתי היא האם יש משהו שאפשר לעשות כדי להציל אותו? יש איזה יבואן בארץ? החברה בחול תוכל לעזור לי במשהו? עוד דבר ששמתי לב אליו שמאז שזה קרה המכסה האחורי חם בצורה מוזרה, יותר מכל מקרה אחר. הצעות עזרה ושאר ניחומים יתקבלו בברכה... :'(
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של chaintech , דגם 7NIF2עם כרטיס קול 5.1 מובנה של CMEDIA דגם 9378.בלוח גם מובנה GEFORCE 4 MX . יש לי WINDOWS XP. הדרייברים של הכרטיס מסך היו ישנים ולכן הורדתי את מהאתר של NVIDIA את ההתקנים של הNFORCE. כנראה שהם ביטלו את ההתקנה של הCMEDIA. הכרטיס קול עובד. הבעיה שאני לא יודע אם הכרטיס קול תומך כמו מקודם בEAX וA3D. הורדתי מהאתר של CMEDIA את הדרייבר,אבל זה לא עוזר כי זה כל הזמן מתקין לי מחדש את הNFORCE. אודה על עזרתכם שרון
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי את הלוח אם Asus p5b deluxe ויש לי מערכת רמקולים Creative Inspire 5.1 Digital ואני לא מצליח לקבל פלט של 5.1 דרך היציאה הדיגיטאלית. הכרטיס קול שעל הלוח אם הוא של soundMAX ולא משנה מה אני עושה בהגדרות אני שומע רק דרך שני הקדמיים. עכשיו הרסיבר של הרמקולים אמור לזהות אוטומתית פלט של DD או DTS אז אני מניח שאין לי מה לטעות בהגדרות שלו. תודה מראש למי שיכול לעזור.
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני אצפה בעיקר בשידורי SD(דרך חיבור RF/DVB-T). ההבדל במחיר בינהם הוא כ700 שקל(הסוני יקרה יותר). הסתכלתי על שתיהן בחנות והסוני נראתה כאילו התמונה בה טובה יותר, אבל גם הפיליפס היתה מצוינת היתרונות של הפיליפס שהיא יותר גדולה ויותר זולה. האם ההפרש במחיר שווה את ה"שדרוג"? אשמח לשמוע את ההתרשמות שלכם. תודה אורי
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מחפש טלוויזיה 40'-42' LCD/LED/PLASMA השימושים בעיקר סרטים (1080p/720p) וקצת משחקים (PC) מחפש איכות תמונה גבוהה, שחור סביר ו- lag נמוך. תקציב עד 7000 אבל אם לדעת הפורום זה מיותר אז אחסוך בכיף.
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אם אני קונה מחנות כלשהיא וזה מה שכתוב: Features: * Plays up to 600 hours of digital music * 20GB of internal storage * Large, vivid color display * Ultra-fast USB 2.0 transfers * Supports secure transfers from Windows Media Player** * Rechargeable battery lasts up to 16hrs * View JPEG or BMP images * Built-in FM tuner * Integrated voice recorder * Record music from any audio source(no PC required) * Supports MP3, WMA, ASF and OGG music files * Store or transfer files of any type * Enhanced 3D audio Box Contents: H320 20GB Digital Music Player iRiver earphones Carrying case USB 2.0 cable Audio line-in cable Installation CD AC adapter לפי מה שאני רואה לא …
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אוקיי הנה הגיע קיץ חם במיוחד, והשימוש באוזניות המדהימות הללו הופך לחוויה בלתי נסבלת לא יותר מ10 דקות אחרי תחילת ההאזנה. אז בעודי מחפש באינטרנט על פתרונות (הייתי מכוון יותר לרכישת הפדים מבד הקטיפה של SRH940 שלהבנתי מתאימים גם ל840) עליתי על מוד מאוד מעניין, בעיקר בגלל הפשטות שבו, לפדים של ה840: http://www.head-fi.org/t/470304/shure-srh840-earpad-mod מעבר לרצון שלי לחלוק אתכם את המציאה, רציתי לדעת אם מישהו התנסה במוד הזה, והאם זה צפוי לשנות את הסאונד בצורה משמעותית?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, הרסיבר מחובר למחשב (לכרטיס מסך NVIDIA) בכאבל - HDMI - Mini HDMI עכשיו אני לא שומע מכל 5.1 סראונד אלא רק משניים. בבדיקת דרך הלוח בקרה אני שומע מכל אחד מהרמקולים צליל אבל בפועל בשירים וסרטים אין שמע מכולם. מה הבעיה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי מגבר קולנוע ביתי MARANTZ 4600 SR שאני מעונין לחבר אליו 4 רמקולים קדמיים (כלומר במצב סטיראו לשמוע דרך 4 רמקולים 2 ימין ו-2 שמאל-A+B) בטכלס של המגבר הזה יש יציאה רק לזוג קדמי אחד וכל השאר זה סנטר, סאב סראוונד וכו'. למישהו יש מושג אם יש דרך להפעיל מגבר כזה במצב סטריאו 2 ערוצים על 4 רמקולים? תודה
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי, למישהו יש מושג אם הדבר אפשרי ב- WIN7 בעבר האפשרות הזו היתה נתמכת בכל כרטיס מסך פשוט כיום הבנתי מקריאה ברשת שיש עם זה בעיות בעיקר כשמדובר בWIN7 למרות כשהכרטיסים עצמם אמורים לתמוך באופציה הזו הדרייברים החדשים אינם מאפשרים זאת. האם יש דרך לפתור את המגבלה? הפונקציה מכונה ATI Theater mode או purevideo video NVIDIA ובעצם מאפשרת, בעת פתיחת קובץ וידאו ע"ג המוניטור הראשי, שליחת סיגנטל וידאו למסך הטלויזיה, לא מדובר ב- CLONE ולא ב-DUALVIEW. מסך הטלויזיה משמש אך ורק בעת הקרנת קובץ וידאו על גבי הצג הראשי (המוניטור). עפ"י מה שהבנתי היום הפונקציה הזו אינה ניתנת לתפעול האם יש דרך אחרת ליהנות מהפונקציה הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ראיתי שיש DVD שקורא DIVX עכשיו זה אומר שאני יכול לצרוב סרט (ביתי) על דיסק רגיל ללא צורב DVD ולראות אותו ב DVD?
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שמתי עיין על 3 אלו : CREATIVE PC WORKS LX520 E Creative Inspire 5200 Logitech Z-640 איך הם? עוד הצעות ? צודהההה
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9500 GT טלוויזית LCD של אלקטרה.. לא מותג ממש, אבל היא HDREADY והמסך ברזולוציה 1366 768 אם צריך פרטים שלה אפשר לראות פה http://www.electroshop.co.il/product.asp?ProductID=3900 חיברתי בכבל שמתחבר ב DVI מהמחשב ל HDMI בגב הטלוויזיה. בכל רזולוציה שאני מנסה לקבוע במחשב חוץ מ 480x720 יש קווים ירוקים מאוד מוזרים על צג הטלוויזיה רק ברזולוציה הזאת אין שום בעיה... הכבל עצמו חדש ועלה 105 שקלים. בנוסף התצוגה לא מושלמת גם ברזולוציה הזאת כי חלק קטן מהתמונה לא מופיע למעשה על הטלוויזיה, הוא כאילו "בשוליים" ולא רואים אותו. איך מטפלים ומה אפשר לבדוק ? אודה מאוד לעזרתכם!!!
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והחיבור מסך ללוח אם בא עם DVI ו HDM החיבור למסך שלי הוא VGA מה הפתרון הטוב ביותר לחבר בניהם ??? אשמח לתגובה מהירה (אני חייב את המחשב דחוף) תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
למגבר שלי - ימהאה RX-V550, יש מספר כניסות אופטיות, ביניהן אחת לDVD, וכניסה קואקסיאלית אחת, ל-CD. לDVD שלי -פיוניר DV-410V יש יציאת אודיו אנאלוגית, יציאת אודיו קואקסיאלי ויציאת HDMI (וגם וידאו קומפוננט אבל זה לא שייך לשאלה הזאת). מכאן, שהדרך הדיגיטאלית היחידה לחבר את האודיו של הDVD למגבר היא בקואקס. אבל מאחר וזו כניסת CD של המגבר, זה סטריאו רגיל ולא 6.1 שהמגבר תומך בכניסות האופטיות. פתרון אחד שמצאתי הוא ממיר SPDIF / TOSLINK, ויש כאלה בחו"ל, בעלות נמוכה יחסית. האם פתרון כזה הוא סביר מבחינת איכות הצליל? האם שימוש ביציאת HDMI והמרתו לאופטי זו גם אופציה? תודה
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי אוזניות נחמדות (px100) שבקרוב יוחלפו ליותר טובות, אני שוקל להחליף כרטיס קול, ואולי לקנות מגבר ואז חשבתי על זה, שהתוכנות שאני דוגם איתם את הדיסקים (במקרה הטוב, וברע מוריד מוזיקה באיכות גרועה), בטח משפיעים הרבה יותר על איכות השמע מהרבה דברים אחרים אז למישהו יש להמליץ על תוכניות איכותיות לדגימה של מוזיקה מדיסקים? או מקורות אלטרנטיביים למוסיקה איכותית (מבחינה פיזית....) וגם עד כמה יש הבדל בין הדגימות השונות? ובאיזה רמה של ציוד צריך בשביל להבדיל בין הרמות? (128, 192 וכו')
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי נגן mp3 creative zen touch כאשר אני מעביר שירים לנגן השירים עוברים אך השירים נראים על המסך שהאותיות הפוכות גם באנגלית זה קורה פשוט רואים את השם של שיר אב מימין לשמאל מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך 40-43 אינץ' עד 1700 שקל מה הכי מומלץ בתקציב הזה? לעזרתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-