עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by alonezer,

שלום, ההורים שלי עומדים לקנות עכשיו 2 כאלה ורציתי לדעת איך הם? אני לא יכול ללכת לראות איך הם אבל הם אומרים שטוב. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  2. למישהו יש את הכרטיס הזה? שידרגתי לאחרונה מ Creative Audigy. אני בעיקרון ממיר דברים מהטלויזיה/וידאו אל המחשב עם כרטיס לכידה והסאונד נכנס אל כרטיס הקול. בעבר חוברה הטלויזיה ל Creative ב RCA ל 3.5PL ונכנס לכניסת המיקרופון בכרטיס. לאחר השדרוג ב M Audio יש כניסת RCA כבר אבל הסאונד נמוך משמעותית וכמעט אי אפשר לשמוע כלום. האם לכניסת המיקרופון ב Creative יש Preamp אשר מגביר את האות? הייתה גם אפשרות להגביר (Boost) ב M Audio לא מצאתי שום דבר כזה, הכל על 100%, גם במיקסר של הווינדוס.

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  3. לפני כמה חודשים מצאתי בחוץ טיפ של YAMAHA ו אקוליזר אנלוגי עם לדים ... היום מצאתי נגן CD של TEAC DP-P1160 ו רסוור של TEAC מדגם AG-V8600 לא חבל ... :-\ האמתי היום זרקתי פטיפון ...ומשהו לקח ..

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  4. מחפש רמקולים לטלוויזיה למטרה עיקרית סרטים מדי פעם אולי גם למשחקים (מעדיף זוג רמקולים עם סאב עקב בעיות מיקום) בהתקציב של כ 400-600 ש"ח ,בכלל אפשר להביא רמקולים איכותיים (יחסית כמובן) שיפיקו חוויות סאונד טובה+ בצלילים הנמוכים,בינונים ובגבוהים? יש חיה כזאת? חבר המליץ לי על Altec 4621 ,אך אני בספק לגבי האיכות שלהם.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  5. לא מבין בזה בשיט... : בכלל, צריך לחבר את הרמקולים לטלוויזיה או למכשיר ה-DVD/DIVX עצמו? איזו כניסות צריך לחפש (מה השם של הכניסה שאליה מחברים את הרמקולים)? ואם צריך סוג של מתאם, איזה? אגב, המכשיר המדובר Apex DVX811 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2859&scat=338&tcat תודה.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  6. Started by lazygecko,

נאמר לי שאם יש לי אינטרנט בכבלים אז אפשר לקלוט את ערוצי הבסיס ללא הממיר. זה נכון ? איך עושים את זה ? תודה.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  7. האם כדי לראות טלויזיה במחשב חייב כרטיס טלויזיה? אמרו לי שניתן לחבר את הממיר הדיגיטלי למחשב בלי כרטיס מסך, זה נכון? אם כן אז יש ברשותי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 7900 GT ומסך LG L222WT.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  8. Started by stingeR-,

אז? איזה אוזניות לדעתכם הם האוזניות הטובות ביותר שניתן למצוא בNEWEGG עד 60 דולר? אני חשבתי על אלו בינתיים : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826106158

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  9. שלום לכולם, קניתי שבוע שעבר מחשב חדש, וכשאני מחבר אליו את המיקרופון, גם את של האוזניות וגם את השולחני הם לא פועלים! אם אני מקליט משהו או משתמש במשהו ששייך למיקרופון אז המיקרופון לא פועל! ובדקתי במחשב השני שלי והכל עובד! ששם יש XP... וגם כשאני מנתק את הרמקולים מהמחשב ומחליף לאוזניות או להפך, באמצע משחק או שמיעת מוזיקה אני צריך לסגור את התכנית ולהכנס שוב, כי אם לא אז אני לא שומע את מה שעובד!! מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  10. Started by MoranF,

לא יקרים במיוחד, אך לא באיכות גרועה. רמקולים סבירים בהחלט לשמיעת מוזיקה. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  11. Started by D-M-X,

אני כנראה קונה נגן בחופש הגדול לקראת הצבא... אחרי שהתנסתי בנגן HD עם נפח גדול ומשקל וגודל גם לא הכי קטנים (H340) אני מעוניין בנגן קטן אם נפח של 4-6 ג'יגה (אם היה 8-10 הייתי קונה אבל אני לא רוצה את הזמפ"ו) ההתלבטות שלי היא בין הIAUDIO I6 לבין SANDISK SANSA E270 האחד MINI HD ששוקל 60 גרם!!! עם 4 ג'יגה השני פלאש של 6 ג'יגה מביקורות ראיתי שבסנסה הלחיצה על הכפתורים קשה וגם יש בעיה כששומעים שיר ומעבירים ברשימת שירים מתחת או מעל לרשימה שרואים על המסך אז השיר נתקע קצת בזמן שזה מעלה את העמוד הבא של השירים וגם אין לו מטען לחשמל...

• 10 תגובות
    • 769 צפיות
  12. רמקולים - לוג'יטק Z560 . כרטיס קול - אודיג'י 2 . הייתה לי תקלה במחשב ולכן נעדרתי מהפורומים למשהו כמו שבועיים או אפילו יותר (ואני רואה שגם לאתר הזה היו תקלות אבל שיהיה) אבל עכשיו חזרתי ואני מוכן לדווח מהשטח . הרמקולים : איכות : מ - ע - ו - ל - י - ם . בצירוף עם הכרטיס קול האיכות פשוט מדהימה . כל טראק/שיר שאני שומע פשוט נשמע כמו שצריך . הצלילים נשמעים נקיים , חדים ופשוט כמו שצריך . אין יותר רעשי רקע , אין יותר HISSIM , פשוט מושלם . הסראונד במשחקים מצויין וגורם לך לוחוש כאילו אתה ממש במשחק . סרטים עדיין לא ראיתי עם הרמקולים מפני שאני מחכה למסך החדש (VIEWSONIC P95F+) אני אני די בטוח שהחוויה תהיה מהממת . עוצמה- הרמקולים עצמם מאוד חזקים . דוגרי , לא יודע אם הם מג…

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by DannyBoy1904,

יש לי מחשב חדש עם לוח K8NF-9 של ג'יגה בייט עם כרטיס קול און בורד.. עכשיו כל פעם כשאני נכנס למשחקים כבדים יחסית יש רעשים כאלו ברמקולים כאילו מנסים לחבר איזה מיקרופון עם מגעים רופפים או משו.... זה קורה לי ב SWAT 4 ACT OF WAR POSTAL2 ועוד כמה משחקים... זה משגע אותי אני לא יודע מה לעשות... :s05: יש לכם אוליי רעיונות?

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  14. תודה על העזרה דיון של הרמקולים החלטתי ואני קונה את הMX2. יש לי שאלה.. אני מחבר את הרסיבר למחשב(Soundstorm ABIT NF7-S) דרך כבל ארוך מאוד (10 מטר שהולך דרך הקיר) המחשב - יציאה של אוזניות (PL) הרסיבר - כניסת CD (ארסיאי אדום לבן) יש דרך שאני יכול להנות מסאונד יותר טוב שיוצא מן המחשב? עוד שאלה שהרגע חשבתי עליה קניתי בחנות סאונד ברחוב החשמונאים (אדר) כבל RCA יקר מאוד (מטר 40 שקל..!) שאלתי פה ושם ואמרו לי שאני צריך לקנות כבל Sony Philiphs כדי לשומע בסרטי DVD Dolby Digital. אני זוכר מה כתוב על הכבל שהוא עשיו מזהב והיה כתוב מספר 24. בקיצור חבר שלי הביא מסין בזמנו את המטריקס בDVD צרוב. (DVD לא VCD) אני מעביר לאפשרות Digital Input (חיברתי הכל איפה שצריך) ולא יוצא …

15. אני יודע שזה לא כל כך המקום פשוט אין לי עם מי להתייעץ ואני ממש ממש סומך עליכם אז- אני יכול להשיג משהו איכותי בתקציב של 2K??? תעזרו לי בבקשהה.... תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  16. Started by big mam@,

טוב אז אני מחפש אוזניות איכותיות עם העדפה שלא יהיו לתוך האוזן כי זה כל הזמן נופל לי מהאוזניים איך שאני לא שם אותם. ושלא יהיו גדולות מידי (שיהיה אפשר ללכת ברחוב וכו'). האוזניות מיועדות לh10 שלי אם המידע הזה עוזר במשהו... תקציב כאמור 250 פלוס מינוס. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by Ido.G,

היי, יש לי חבר שמעוניין לקנות מערכת 5.1 או 6.1. האם המערכת הנ"ל (T5400) טובה? האם יש לך יתרון משמעותי על הרמקולים בעלי המבנה היותר פשוט (כמו ה 5200)? מה עדיף, היא או ה 6600? תודה, עידו

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by The Ball,

האוזניות יתחברו לרסיבר marantz 2015 שמחובר לכרטיס קול של המחשב. חשוב לי שהן יהיו סגורות, אבל שישבו מסביב לאוזן ולא עליה. מעדיף כאלה שהן לא צורמות ועם באס מורגש אבל לא חזק מדי. חשבתי על ה eh350, איך הן?

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  19. Started by Sting,

חבר שלי רוצה לקנות את זה ורצתי לשאול אתכם מה דעתכם על זה ? http://www.iriver.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=PMP140&Cat2Cat1ID=1927&Cat2ID=0

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  20. שלום לכולם. =] קודם כל, אני די חדש בעניין של אוזניות וכל זה. אני מחפש אוזניות טובות למטרת שמיעת מוזיקה,משחקים,סרטים וטלוויזיה. התקציב הוא עד 600 שקל, אם צריך - אז 700. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  21. יש לי כבר CREATIVE SB LIVE ! 5.1, הוא מחובר לרסיבר וממנו יוצא לשני רמקולים סלונים של YAMAHA ורמקול סנטר של PERLESS. השאלה שלי היא, עם כדי לי להחליף אותו? אני מעוניין ב HERCULES FORTISIMO 3, אבל אני לא יודע עם יהיה הבדל גדול בביצועים? ועם לא, איזה כרטיס קול כן כדי לי להחליף (עם בכלל) שהוא בטווח של HERCULESS? ולשאלה, חיברתי את כרטיס הקול שלי לרסיבר בצורה דיי עגומה, הוא מחובר לרסיבר בתור LD ולא DVD (תפוס כבר), עכשיו החיבור הוא יציאה מהכרטיס קול וכניסה אל ש L-R של הרסיבר בחיבור ה LD. אבל החיבור הוא אחד ל שניים, כלומר אני לא מחבר כול רמקול לכול INPUT OUTPUT אלה רק יציאה אחת מהכרטיס כול על שני הכניסות של הרסיבר (האדום והלבן). כמו שמחברים דיסקמן למערכת סטריו. האם אני יכול לחבר א…

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  22. אני אצפה בעיקר בשידורי SD(דרך חיבור RF/DVB-T). ההבדל במחיר בינהם הוא כ700 שקל(הסוני יקרה יותר). הסתכלתי על שתיהן בחנות והסוני נראתה כאילו התמונה בה טובה יותר, אבל גם הפיליפס היתה מצוינת היתרונות של הפיליפס שהיא יותר גדולה ויותר זולה. האם ההפרש במחיר שווה את ה"שדרוג"? אשמח לשמוע את ההתרשמות שלכם. תודה אורי

23. Started by tombraider,

לרציניים ולמבינים בלבד!!! ******************************************************************* ******************************************************************* ******************************************************************* עריכה מנהלתית: המכירה אסורה על דפי הפורום, אם אתה רוצה אתה יכול לגשת לאזור המכירות באתר שנקרא טרייד זון. ההודעה הזאת תישאר פה לכמה זמן עד שמספיק אנשים יראו ואז תימחק. יום טוב

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  24. מחפש אוזניות עם מיקרופון טובות עם חיבור USB. שישמעו בהם טוב מוזיקה ולפעמים גם סרטים ושהמיקרופון יהיה טוב ושיהיו איכותיות ובנויות טוב. תקציב עד 300 ש''ח.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.