אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי ברשותי זוג רמקולים ואני מעוניין לחבר אותם ל3 מקורות ממיר יס סטרימר אנדרואיד וסטרימר ווינדוס (כולם יש חיבור סאונד אחד) קניתי מיקסר בסיסי https://s.click.aliexpress.com/e/CbL316g אך איכות הסאונד גרועה מלא רעשים ברקע האם מישהו יכול להמליץ על מיקסר אחר זול או מוצר אחר? אשמח לקבל מוצר עם שלט או אופציה שכולם יעבדו פשוט יחד תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מדובר על טלוויזיה + רסיבר + רמקולים (5.1). הטלוויזיה: LG 42LG60FR הרסיבר: Denon AVR 1508 הרמקולים: JBL cs460 האם שלושת חלקים אלה יעבדו ביחד? (אני יודע שהרסיבר מיועד ל7.1 אבל הובטח לי שזה יעבוד גם עם 5.1) תגובות כלליות לפני הרכישה הסופית? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח לקבל קצת הצעות בנוגע לרמקולים חזקים לשימוש מוסיקה וסרטים. התקציב עומד על 1500 (נגיד 1800 גג) . תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום.. רכשתי אתמול את הרמקולים.. ראיתי בzap שיש הרבה תגובות טובות.. עלה 400 שקל.. בכל מקרה יש בעיה כלשהי שאשמח לשמוע את דעתכם... רמקול ימין ורמקול שמאל.. מחוברים לסאבוופר ויש פלאג רגיל (הירוק) שאותו מחברים לסבוופאר מצד אחד ומצד שני למשחב (לשקע הירוק) עכשיו ברמקול משום מה אם מכניסים את הפלאג עד הסוף כמו שצריך.. שומעים רק ברמקול שמאל... עכשיו ע"י משיכה בכמה מילמטרים של הפלאג הירוק מהסבוופאר ניתן למצוא נקודה ששומעים בשני הרמקולים... אבל אז מדיי פעם יש בשיר "Pakim" פיצפוצים כאלה למיאית השנייה... וזה מאד מפריע לי... עכשיו אני לא יודע אם הבעיה.. בכ. קול (הוא על לוח האם.. אבל לוח אם איכותי של Asus) או שהבעיה בכבל.. או הבעיה ברמקול.. או שהבעיה בפלאג של הרמקול.. אשמח לשמוע דעתכם ב…
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
חשבתי לקנות אוזניות שינצלו יותר את הנגן שלי ושיחליפו חלקית את הcx300 שלי.הפעם אני לא דואג לגודל של האוזניות ולא אלך על אוזניות 3 גרם IEM אלא על משהו אחר .חשבתי על הSennheiser PX 100 שקראתי עליהם ב - www.headphone.com ורציתי לשמוע מה אנשים אומרים עליהם בהשוואה לאוזניות אחרות באותו טווח מחירים.אשמח לקבל הצעות אחרות. כמו כן האם זה יהיה שינוי משמעותי לקנות אותם בהשוואה ל CX300?
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
טוב בגלל שיש לי הזדמנות לרכיב מארה"ב אני ואחי רוצים נגן mp3 ראינו פה בארץ משהו ב350 ש"ח אבל הוא ג'נרי אז אולי אפשר ב200-400 ש"ח להוציא איזה נגן Mp3 טוב בארה"ב ? אפשר לינק ולהסביר למה הוא טוב ? דרישות : קטן ועגול כזה אתם יודעים האלה שנראים כמו בטרית אצבע רק טיפה יותר גדולים מחיר : 200-400 זכרון פנימי 256 ומעלה ושיהיה אפשר להביר עליו עוד דברים חוץ מmp3 אוזניות ובטריות תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום וחג שמח, לאחר שהסאב המעולה שלי של JBL ה-CREATURE II 2.1 נשרף אני מחפש סאב 2.1 טוב ברמה שלו בפחות כסף,עבר הרבה זמן (שנתיים)מאז שקניתי אותו ונראה לי שיש כיום סחורה כזאת שיכולה לספק לי ביצועים כמו שלו בפחות כסף. רציתי לדעת איך ה Logitech X-230 שכרגע במבצע בחנות באג. 300 שח במקום 400. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי ויכוח עם חבר... הוא טוען שבחיבור מפצל אוזניות לנגן, הבטרייה תיגמר מהר יותר בגלל שמחוברים שני זוגות של אוזניות. אני טוען שלא כי לדעתי העוצמה מתפצלת לשני זוגות האוזניות. אז שתי שאלות- 1. מי צודק? מה באמת קורה כשמחברים שתי אוזניות לאותו נגן? 2. בהמשך לשאלה, מהי צריכת החשמל כשלא מחובר לנגן אף זוג? (הנגן עובד אך ללא אוזניות)
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי מין מגבר ישן +פטיפון ,רציתי לדעת אם אפשר לחבר אותו ליציאה של המידי בכרטיס קול ? האם זה אמור לעבוד ?
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
ברשותי מכשיר הקלטה בעל יציאה לאונזיות בלבד. כיצד ניתן להעביר את החומר המוקלט שעל גבי המכשיר אל המחשב? ע"י איזה כבל או כל אמצעי אחר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
קניתי את המערכת החדשה של ALTEC 2.1 דגם 2421. ויש לי ראוטר של EDIMAX שהם יושבים קרוב וכנראה שהקרינה האלחוטית מפריעה לרמקולים, כשלא שומעים מוזיקה שומעים רעש כזה "תיק תיק תיק תיק תיק". מה הפתרון לסוגיה הזו בבקשה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על רמלוקים 2.1 למחשב בעיקר למוזיקה ואולי גם למשחקים עד 500 שקל. אם אפשר שיהיה מהחנות skypc.co.il.
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
כמו שרשום אני צריך סמפלים של קולות של ניתוח או עבודה שמשהו שמזכיר קולות של ניתוח
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע בהליך של קניית ביית כשהקומה הראשונה בנויה, והקומה השנייה לפני התחלת בנייה. בקומה הראשונה נמצאים הסלון המטבח וחדר ממ"ד, ובקומה השנייה יבנו חדרי השינה. אני רוצה לחבר חוטים בקירות שבקומה השנייה על מנת שניתן יהיה לחבר מסך בכל חדר(חשבתי על 22 של מחשב או טלוויזיה 32), השאלה היא עם כבל פשוט DVI או HDMI של 10\15 מטר יעשה את העבודה? כ"כ האם ניתן יהיה לחבר כמה מסכים בו זמנית? ובנוסף רמקולים חשבתי על ה-microlab solo 4. חשבתי לחבר את הכל לנגן PMP בסיגנון ה-Archos 705, מכיוון שהשימוש העיקרי שלי הוא צפייה בסרטים שמורדים מהאינטרנט ושמיעת מוזיקה. והאם יש איזשהי דרך שבה ניתן יהיה לחבר לאותה מערכת גם את הטלויזיה בסלון? מה דעתכם? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
פלאטרוניקסhttp://cgi.ebay.com/NEW-PLANTRONICS-BACKBEAT-903-BLUETOOTH-STEREO-HEADSET-/270732847688?pt=PDA_Accessories&hash=item3f08ef6a48#ht_3395wt_1139 JABRA http://cgi.ebay.com/JABRA-HALO-BLUETOOTH-STEREO-HEADSET-HEADPHONES-BT650s-/190520966918?pt=PDA_Accessories&hash=item2c5bef3f06#ht_2411wt_992 אם למשהו יש המלצה נוספת באותו טווח מחירים אני אשמח
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מישהו ניסה אותם? שוות קנייה? אני מחפש אזניות איכותיות לנסיעות במחיר נורמלי, הבנתי שאלה האזניות שאני מחפש אך רציתי לקבל תגובות נוספות לפני שאני רוכש. אם כן, איפה הכי כדאי לקנות? הנה הלינק: http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05176?Open&print=# שמתי לב שה-RANGE שלה מגיע רק עד 18,000Hz, זה נחשב טוב או שאני ארגיש בהבדל נניח אם זה היה 20,000?
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות In Ear באיכות סבירה עד סביבות ה150 שקל, כדי לשמוע מוזיקה בריצות ובנסיעות. חיפשתי כל מני המלצות לאוזניות בסביבות המחיר ואין לי מושג עדיין איזה דגם לבחור. לא ממש משנה לי אם להזמין מחו"ל רק שאם הזמנה אז המחיר של האוזניות+ההזמנה צריך להיות סביבות ה-150 שקל. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טווח מחירים בין 200-350. אני לא פריק של אודיו ולא הכי מבין בתחום ככה שאני לא באמת יודע איך להגדיר את צרכיי, מעבר לכך שאני רוצה ווליום נורמלי ואיכות שמיעה כמה שיותר איכותית. המליצו לי על 2 הדגמים הבאים: Sennheiser OMX 680i Adidas או Sennheiser OMX 680 Adidas מביו שניהם מה יותר מומלץ? ולמה? יש הבדל במחיר לא משמעותי מידי אך יש. בנוסף במהלך חיפוש קצרצר בפורום מצאתי המלצה על אוזניות Akg K 324 P האם עוד רלוונטי? אגב לא עדיף שלא יהיה כפתור לספורט על מנת שלא יעוף במהלך האימון? ומה בנוגע לאיכות האוזניות האלו? AKG ידועים במוצרים איכותים. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כמו שהכותרת אומרת, והתקציב הוא: 250 ש"ח עדיפות לחנות: KSP תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי רדיו דיסק של AIWA ובו יש חיבור Aux. אני מחפש מכשיר כלשהו שבעזרתו אוכל לשדר באופן אלחוטי בין הנגן שלי לבין החיבור ברדיו דיסק. מצאתי משהו שעונה לדרישות שלי בדיוק, אבל מחירו בשמיים... : http://www.miorio.co.il/Product.asp?productid=145 שאלתי היא- האם יש מכשיר דומה שיוכל להביא לי תוצאות דומות, במחיר זול יותר?! במידה ולא- אשמח לעזרה נוספת, כדי לחסוך כבלים משתלשלים בתוך האוטו... תודה מראש. גיא.
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי ברשותי נגן DVD של חברת סנסוי שנקנה בדיוטי פרי הסוג הראשון שהגיע לארץ, ביררתי ומצאתי שהיצרן של המכשיר היא חברת שינקו והמכשיר הזהה של חברת שינקו יודע לקרוא פורמטים: SVCD VCD MP3 וכמובן DVD הסנסוי שהגיע לארץ יודע לזהות רק DVD - מקוריים וצרובים AUDIO CD מקוריים ולא את כולם. האם עדכון החומרה ישפר את המצב אני אשתמש בעדכון של המכשיר התאום עם תוית שינקו עליו, מעניין האם המכשיר יוכל לזהות תקליטורים צרובים לאחר מכן, הוא הצליח לזהות איזה תקליטור צרוב של VCD ולאחר מכן סירב לזהות אותו או תקליטורים צרובים בכלל. נא עזרתכם לכל מי שיש לו ניסיון עם המכשיר הזה.
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נגן cdp,הנגן יחובר למגבר אקווה+אוזניות dt990 ובנוסף יחובר למגבר קולנוע ביתי 540r v2 של קיימבריג' שאליו מחוברים רמקולים aegis evo 3 של אקוסטיק אנרג'י מה הסכום שכדאי להשקיע בנגן בשביל סט אפ כזה?הרי נגן זה לא החלק הכי חשוב במערכת כמו הרמקולים והמגבר יש איזה שהוא הערכה תקציבית כמה אחוז מהמחיר של הסט אפ צריך להיות מושקע על נגן?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
חיברתי נגן mp3 למחשב דרך ה usb ופתאם המחשב עשה reset לעצמו ומאז אין קול במחשב ואי אפשר לחבר usb זה כותב no sound devices found
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
ניסיתי לחבר את נגן הדי וי די שלי, שכולל יציאת VGA מובנית, למסך מחשב 17". לצערי, לא רואים שום דבר במסך. ניסיתי גם לחבר די וי די אחר, מדגם שונה לגמרי עם יציאה דומה - והבעיה חזרה על עצמה. כשמחברים נייד בצורה זו, המסך עובד ומראה את צג המחשב. למישהו יש מושג למה זה, ומה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-