אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין הכרטיסים: Creative Audigy 2 ZS Bulk Sound Card ( http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7730 ) לבין Creative Audigy 2 ZS Retail Sound Card ( http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2827 ) ?? ?? ?? ... (אני אף פעם לא ידעתי שיש שני סוגים ל Audigy 2 ZS רגיל...)
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
למשל iAudio U2 1GB עולה בערך 650 שקל Apex MP52 1GB עולה 270 שקל רק אין בו תמטען סוללת.. מה ההבדל העיקרי בזה?.. שההפרגש גדולבגלל ההטענת סוללות?
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני הולך לעשות שיפוץ כללי בחדר ואני רוצה לקנות טלויזיה חדשה במקום הitt 29 הענקית שיש לי. עכשיו, השאלה היא מה ההבדל בין lcd לפלזמה? תמיד חשבתי שפלזמה זה יותר טוב ויותר יקר, אבל כשהתחלתי לברר מחירים הסתבר שזה לא נכון בכלל. אז השאלה שלי היא מה ההבדל ומה עדיף? הטלויזיה הולכת לשמש לממיר, סרטים, משחקי וידאו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
לא ברור לי מה ההבדל בין מסך מחשב למסך טלויזיה.זה נראה לי אותו דבר יש אותם חיבורים.אז מה בדיוק ההבדל בין מסך מחשב לטלויזיה? לא עדיף פשוט ליקנות טלויזיה ולחבר אותה למחשב?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי DVD SD 1850 של טושיבה ויש לו יציאה קואקסלית בלבד. עכשיו אני לא מבין גדול ביציאות וממה שקראתי באינטרנט (ולא כ"כ הבנתי) זה שההתנגדות של האופטי נמוכה יותר (אבל באמת כבל של מטר מה כבר ההבדל) ושבאופטי זה עובר בצורה של אור משמע יש מקודד ביציאה מה- DVD ומפענח ברסיבר. אני יודע שאצל חבר שלי על ה- RX-V430 הכניסה האופטית מזהה באופן אוט' את סוג שיטת השידור של הסרט(DTS,DD...). זה כבר יותר בנושא של נוחות אבל עדיין רציתי לדעת האם כניסה קואקסלית מניבה את אותן הפירות. ובכלל האם שווה לי להחליף לDVD עם יציאה אופטית. תודה
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס קוול ישן של קריאטיב AEW 64 ויש לו שתיי יציאות אז הייתי רוצה לדעת מה פשר כל אחת ומה ההבדל בינהן
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז כך אני רוצה ליקנות לחדר Z-540 שמעתי את המערכת ומאוד נהנתי: באס עמוק וחיי,עוצמה מעולה,לא חורק ו"רועש" לעלות למקס עוצמה ועוד. וכרגע יש לי כ.קול מובנה 5.1 חביב... בהיתחשב שלא שמעתי שום מערכת רמקולים סבירה עליו אני לא יודע אם שווה להשקיע בכ.קול ניפרד, ואם כן באיזה? רציתי לדעת מה ההבדל בין XtremeAudio ל XtremeGamer? בעיקרון הכל מיועד לסדרות(DVD) ומישחקים ....
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
יש לי בחדר מגבר של AKAI עם רמקולים ישנים (שנת 73) של חברת KEF הרמקולים גדולים מאוד - בגובה מטר בערך, ואיני יודע באיזה כבל להשתמש, יש את הכבל הממש עבה שעולה יקר יחסית למטר, ויש את הדק והפשוט שהוא ממש זול, האם יהיה הבדל באיכות בחיבור הכבל העבה והאיכותי לעומת הפשוט, והאם זהו הבדל שאני אוכל להרגיש? כי בכל מקרה גם אם אני אכבל את הכבל העבה מהמגבר לרמקול אז לא כל חוטי הנחושת יגעו בחיבור של הרמקול.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אני ארגיש הבדל בין כרטיס קול o b לכרטיס pci אם אני אשתמש באוזניות ?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
קניתי כרטיס קול חיצוני ב 700 שח של m-audio בשביל לחבר מיקרופון למחשב לקריוקי ולאחר מכן ראיתי מיקסר של ברינגר ב700 ש"ח שיש בוא הרבה יותר פונקציות לחיבורים של יותר מיקרופונים ובכלל עוד אביזירים (מה שאין בכרטיס קול) אז למה המחירים שלהם הם דומים? אם למיקסר יש הרבה יותר אופציות?
-
- 5 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שאלה בכותרת . ואם אפשר בבקשה המלצה לאחד מהם עד 500 שקל .
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מכיר את: Realtek ALC1150 115dB SNR HD Audio with Built-in Rear Audio Amplifier ואני מתעניין לקנות: Creative® Sound Core3D™ Quad-Core Audio Processor מה ההבדל בין "מנהל השמע Realtek HD" שאני מכיר לבין "Creative SBX Pro Studio Audio Suite" ואם היא מתורגמת?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי כמה לוחות אם שיש להם כרטיס קול מובנה ..חלקם עם 6 ערוצים וחלקם 7 או 8 . לא כ"כ מבין בזה ...האם זה קשור לכמות היציאות\כניסות בחלק האחורי של הלוח ? או שזה מיועד לערוצי הקלטה עם תוכנות או בכלל שזה קשור לכמות הרמקולים שניתן לחבר למחשב (קולנוע ביתי) ? אודה אם תוכלו להסביר בקצרה בנושא או אפילו קישור למאמר \ ת'רד (עברית) .
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מה ההבדל בין מוניטורים לרמקולים בעצם?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רצינו לרכוש מסך סמסונג (כי יש לנו נסיון טוב איתם) 37 . מיועד לחדר משפחה לא גדול שעד היום היהבו מסך 32. חשבנו על הc550 בעיקר בגלל שקראנו עליו המלצות. בחנות אמרו שאין להם יותר מסך זה וכדאי לקנות את הd550 . שהוא פשוט מסדרה חדשה יותר. חשוב לנו שיהיה ניתן לחבר usb סרטים, ושנוכל לראות גם את הערוצים שאינם משודרים בHD באופן טוב. ( מחוברים לממיר יס HD MAX ) מה דעתכם? מרגישים שבחנות לא נותנים לנו מידע נכון. מה ההבדל בין השתיים??
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני רןצה לקנות מסך לד שיחליף טלויזיה CRT המליצו לי על מסכי סמסונג משום שיש בהם עבריית מלאה (גם אם הסרט והכתוביות לא באותו קובץ). התקציב שלי הוא בסביבות 3500 ש"ח ואני מעוניין במסך בגודל של 40 אינטש ומעלה, כמה שיותר סמארט (אם אפשר לוותר על סטרימר ניתן להוסיף עוד כמה מאות שקלים למחיר המסך) תלת מימד לא חשוב לי. חשבתי על מסך סמסונג דגם D5000 ועכשיו יצא דגם חדש EH5000 מה ההבדלים בינהם מי יותר ממולץ גם מבחינת הפאנל (ממה שקראתי לא יודעים איזה פאנל מקבלים עד שבודקים את המסך עצמו). יש גם אופציה למסך של סוני דגם EX521 תודה על העזרה, חזי
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נראה כי המחיר בערך שווה אז מה עדיף? תודה
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
-
-
אני אסביר את עצמי: יש דרייברים שהממברנה (נדמה שלי שככה קוראים לקרום הזה שזז ברמקול ומשמיע את הקול) היא מתכתית ויש כאלה מסוג של קרטון כזה: יש כאלה שהם חלקים כמו בתמונה הראשונה ויש כאלה שיש להם באמצע מין כיפה כזו כמו בתמונה השנייה. לפעמים הכיפה הזו מחודדת (כמו נגיד בZ5500) ולפעמים היא גדולה ולפעמים היא קטנה. יש כאלה שהחלק שמסביב חלק ויש כאלה שהוא "מדורג" כזה במעין זיגזג או גלי כזה. ולשאלה עצמה: מה זה אומר לי הקונה? האם זה אומר משהו על איכות הרמקולים או על תפקידם (צלילים גבוהים/נמוכים) או על אפקט כלשהו שזה מעניק לצלילים (עמום/ מהדהד)? או שאין לזה בכלל משמעות?
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כשנסעתי לחו"ל רכשתי לי את האוזניות של סנהייזר Hd 457 ( ואני מאוד מרוצה ;D ) , כשהייתי שם התלבטתי בין הדגם הזה ל497 , ההבדל היה 20 דולר אבל לא רציתי להשקיע את הסכום מכיון שלרוב אני שומע את המוזיקה דרך הרמקולים ורציתי אוזניות סבירות שעמם אוכל לשמוע בשעות המאוחרות של הלילה ( כי פעם אחת אבא בא אליי עצבני ב1 בלילה , איים לזרוק את הרמקולים מהחלון ) . כשקראתי את המפרט של האוזניות , הבנתי רק שיש הבדל בין התדרים , אבל עקב סקרנותי רציתי להבין יותר את ההבדל ואם מישהו יוכל לתת לי הסבר למתחילים ( בלי יותר מדי מילים מפוצצות ) מה ההבדל ביניהם . תודה .
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
MKV זה קונטיינר לסרטי HD שבדרך כלל 4~20 GB . MT2S זה קונטיינר לסרטי HD שבדרך כלל 20~50 GB. ההבדל היחיד הוא באודיו שבגרסת MT2S יש הרבה סוגי DTS למה יש הבדל כזה גדול בגודל הקובץ? האם יש הבדל גם באיכות הוידאו?
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים למחשב בבסביבות 600-700 ש"ח יש רמקולים למחשב כמו : MicroLab x23 ויש http://www.edepot.co.il/product.asp?pID=1024 http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3071 מה ההבדל בין רמקולים למחשב לבין סט רמקולים לקולנוע ביתי, ומי יותר טוב מבחינת המוסיקה ?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-