אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן, מחפש המלצה לאוזניות headset לאייפון 4S. בעיקרון אני עכשיו עם אוזניות In-ear מעפנות רצח... אני מעביר אליו שירי MP3 באיכות 320 קב"ש אז אני מאמין שאפשר להוציא ממנו יותר עם אוזניות איכותיות. אני צריך אוזניות שישמעו את הבסים כמו שצריך,שיהיו כמה שיותר אטומות לעולם החיצון ולצלילים שלו... ובעיקרון פשוט איכותיות,שיהיה סאונד טוב ושאם יש יותר מדי "רעש" וכלים שמנגנים בו זמנית שעדיין אפשר יהיה לשמוע את זה כמו שצריך וכל כלי ישמע בנפרד למרות העומס בסאונד. עדיף שהם לא יהיו מפלצתיות מבחינת הגודל שלהם ויהיו סבירות או שלפחות יהיה אפשר לקפל אותם. לגבי תקציב, עד 400 ש"ח, ואין לי בעיה לקנות בחו"ל ובאיביי לא במחירים של הארץ. אם אי אפשר להשיג משהו נורמלי במחירים האלה אז תגידו ומקסימום אני …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לחבר כבל hdmi מהמחשב לטלויזיה על מנת לצפות בסרטים דרך קודי ופופ קורן. הבעיה היא שהמרחק הוא בסביבות 8 מטר האם אני צפוי לראות באיכות ירודה ? או שלא תהיה השפעה נא עזרתכם תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לוח אם של EPoX מדגם 8K9A2, לאחרונה גיליתי כי הכניסה של הרמקולים הקידמיים (הכחולה) הפסיקה לעבוד. כרגע אני עובד ככה שהATP-3 שלי מחוברים לכניסה של הרמקולים האחוריים ככה שאני דיי מוגבל מבחינת סאונד בסרטים ובמשחקים. למישהו יש רעיון מהי התקלה? איך אני יכול לבדוק שהכניסה באמת מתה? יכול להיות שזה ווירוס? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי שם מגבר.. וגם דיוידי.. (ורמקולים כמובן..) איך אפשר לחבר? צריך איזה כבל מיוחד?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הנגן הזה ורציתי לדעת משהו... בקשר לבטריה שלו, מישהו יכול לספר לי עד כמה זה באמת כדאי להתעסק עם הבטריות ליתיום האלה ?! האם אורך החיים שלה ייפגע ככל שיעבור הזמן ? האם אפשר להחליף בטריות כאלה ? ובכללי אם מישהו רואה בזה יתרון/חסרון שבבקשה יאיר את דעתו ובכלל יספר לי מה הוא חושב על המכשיר הזה ועל יתרונותיו/חסרונותיו תודה
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, החלטתי שאני צריך מערכת קולנוע ביתית לסלון, התקציב שלי הוא 3000 שקל +-. הצרכים שלי הם סדרות, סרטים וקצת מוסיקה, נראה לי שאני אסתפק במערכת 2.1 טובה. בהתחלה חשבתי לקנות סאונד בר אבל מכל מיני תגובות הבנתי שעדיף לקנות רסיבר ורמקולים, בעיקר בגלל שהסלון שלי הוא פתוח. עכשיו אני מתלבט אם ומה לקנות בתקציב הזה - כמובן שאפשר ומומלץ להזמין באמאזון. יש את האפשרות של קניית מגבר סטריאו ורמקולים ואז "להתחתן" עם ההחלטה של 2.1, או לקנות רסיבר ורמקולים ובהמשך אם אני ארצה להוסיף עוד חלקים כמו סנטר וכו'. אני לא מבין בזה כלום, יש אפשרות לקבל המלצה על רסיבר\מגבר סטריאו וזוג רמקולים קדמיים בתקציב שלי? בסלון יש לי מחשב שמח…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תהיה מחוברת ל טלויזיה "32 LCD של NEC דגם: NLT-32HDB2 תודה רבה רבה לעוזרים !!
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
לקראת טיסה לחו"ל בתחילת השבוע הבא, הייתי מעוניין להתחדש במזרימדיה איכותי חדש. תכונות: תמיכה בפורמטים מרובים של אודיו/ווידיאו), קבצי כתוביות בעברית (אם אפשר לקבוע גופן מה טוב) בפורמטים שונים. חיבור USB לדיסק קשיח, חיבור לרשת ממש לא חשוב, אופציה להוספת דיסק פנימי טוב אך לא הכרחי. מסוגל להריץ קבצי MKV ברזולציות גבוהות 1080 * 1920 בצורה חלקה. יש מבחר גדול כל כך עד כאב ראש. אשמח מאוד להמלצות/עצות של משתמשים המתמצאים בנושא זה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
1. אני שומע בעיקר רוק 2. חשוב לי שהאוזניות יהיו נוחות ובעלות סאונד כמה שיותר איכותי 3. יש לי העדפה לאוזניות עורף(בסיגנון של G42 של SONY) אבל גם המלצות לאוזניות בסיגנון אחר( דוגמה - אוזניות כפתור כמו ה CX300 Sennheiser) יתקבלו בברכה התקציב כ - 400 שח תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני יודע שיש לא מעט בשוק, אבל הם לא עונים על הדרישות: - נדרשים רמקולים לא רק קלים לנשיאה, אלא קומפקטיים - לכן כל אלה שדומים לכדור\קובייה\ביצה לא מתאימים. יש צורך ברמקולים דקים ומוארכים. - לא מהסוג שמגיע בבלוק אחד ונתלה על חלקו העליון של המסך! הכוונה לרמקולים שולחניים נפרדים. - בלי סוללות או חיבור חשמל - אספקת מתח דרך הUSB. - רצוי כמובן שיספקו איכות ועצמת שמע סבירות. יצא לי לראות רמקולים מבית לוג'יטק שעונים על הדרישות הללו (ואפילו כוללים נרתיק שחור וחביב לנשיאה) אבל כבר לא מוכרים אותם בשום מקום! מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי סרט עם סאונד DTS ואני רוצה לראות אותו גם בלתי מערכת התומכת בפורמט. האם יש אפשרות להמיר את הסאונד?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה קצת הסבר על הערוצים שונים בכרטיסי קול למשל למה כרטיס קול עם 7.1 ערוצים נחשב ליותר טוב מאחד של 5.1 מה זה בדיוק "הערוצים" האילו? ממשקים שונים מה עדיף למשתמש בממוצע במחשב PCI,PCMCIAו,USB ? וכמובן האם כרטיס קול מובנה על הלוח אם נחשב לפחות אכותי מאחד שלא מובנה למשל שמתחבר דרך USB או צורה אחרת.. אפשר המלצה לכרטיס קול טוב + מחיר וקצת הסבר גם עליו.. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות DVD של TOSIHBA מדגם SD34 הבעיה היא שהוא לא קורא DIVX (הוא כן קורא DIVIX) מה הההבדל בינהם? האם זה קריטי- לוותר על הדגם הזה? מישהו מכיר את הדגם הזה? (זה דגם משולב עם וידאו)
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
צריך המלצה לרמקולים טובים למחשב עד 250 ש''ח תודה לעוזרים,אופיר.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי. אני צריך דוגמיות סאוונד איכותיות ביותר בשביל לבדוק כמה מערכות קול שונות... איפה אפשר להשיג ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי טוב החלטתי בסוף ללכת על IRIVER H320 לאחר שראיתי שיצא שלט סוף סוף . עכשיו , אני קונה גירסה אמריקאית , איך אני יכול להפוך אותה לאירופאית ? כי אני רוצה לקנות שלט אירופאי ואני רוצה גם לקבל עדכוני FRIMWARE אירופאים כי הכל מסתבר יוצא בארה"ב מאוחר יותר ...
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שאלה כזאת לי אליכם. יש לי 2 סטים של רמקוים . ALTEC LANSING ATP3 ו CREATIVE SBS 370 יש מצב להפוך מ 2 מערכות של 2.1 למערכת אחת של 4.1? בהנחה שאני משתיק לגמרי את הבאס של הקרייאטיב ומשתמש ברמקולים שלו כרמקולים אחוריים
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקנות כרטיס קול לא יקר מדי (בסביבות ה- 500-800 ש"ח), בעל כניסת מידי, שישמש אותי להקלטת שירה (ואולי מעט כלי נגינה, אבל פחות חשוב). אני בעקרון עובד עם Reason + Cubase. על איזה כרטיס הייתם ממליצים? מה אתם אומרים על M-Audio audiophile 2496? (נראה לי מתאים למדי). הקטע הוא שהוא עולה 780 ש"ח ברוב החנויות שבדקתי, אבל שמתי לב שאפשר להזמין אותו מאתרים בחו"ל במחירים של 90$. גם אם מוסיפים לזה 50$ משלוח זה משתלם טילים. יש סיבה להפרש הזה? יש סיבה לקנות את זה בחנות בארץ בכל זאת? שאלה נוספת (שאלתי קצת בפורום מפרטים אבל לא קיבלתי תשובות מספקות): אם הייתי רוצה להשקיע במחשב חדש שהמטרה העיקרית שלו היא עריכת אודיו עם תוכנות סטייל Reason ו- Cubase, על מה אני צריך לשים דגש? כמה כסף ב…
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם.. זוכרים אותי ? "GIGAWORKS או Z5500" רציתי לספר לכם שלפני שבועיים סוף סוף קניתי את הרמקולים המדוברים.. כן הלכתי על ה GIGAWORKS , להגיד לכם ת'אמת בדקתי את שתי המערכות ושתיהן פצצות חבל על הזמן.. אבל ה GIGAWORKS הרבה יותר איכותיים וחזקים כי בסטליטים שלהם יש שני רמקולים(מיד וטויטר) מה שב Z5500 אין, אבל לעומת זאת הדבר היחידי שZ5500 מתעלים בהם שהסאב שלהם מגיע ב 10 אינץ' וכן... הוא יותר חזק! זהו רציתי להמליץ לכם על GIGAWORKS בסך הכל והיא מתאימה להכל.. מוזיקה.. סרטים.. משחקים (7.1 אדיררר!!). מי שמתלבט בגלל המחיר היא שווה כל שקל תהנו..
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום כולם אני מחפש את האוזניות הכי הכי משתלמות . איכותיות . מקצועיות . טובות למשחק הרשת קאונטר סטרייק. תקציב - עד 200 שח עם חריגה קטנה קטנה אבל עדיף בלי . מחכה להצעות ת למי שיש משהו להגיד מנסיון אישי אז שיגיד זה יעזור מאוד.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש מערכת 2.1\2.0 שתתן איכות גבוהה מה-ATP 3 באופן מורגש ? בעיקר למוזיקה ולסרטים. אם לא, ומכיוון שה-ATP3 לא נמכרים יותר איך ה-Altec Lansing VS4621 - 2.1 בהשוואה אליהם.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה גודל המסך ? איכותי ? כמה צבעים במסך ? ניתן לראות בו סרטים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
ההורים שלי רוצים לקנות מסך חדש לסלון ולחדר שינה. כרגע בסלון סוני 29" CRT מהדגמים המפוארים והיקרים של פעם- אבל ב-א-מ-ת איכותית, בחדר כרגע אין כלום. תכנים- טלווזיה הוט בלבד,SD, אולי פעם בכמה חודשים סרט DVD. לסלון חשבתי על פלזמה ולא LCD, עדיפות ל 42. תקציב עד 3000. חשבתי על אלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=752541 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=757596 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=757596 עדיף חיבור SCART (הפלזמה שלי מחוברת לממיר דוקסיס בחיבור הזה- והתמונה איכותית מאוד. (יש לי גם ממיר HD) ) עדיף שיהיה כלול מתקן תליה. לחדר שינה חשבתי על 32 אינץ, לא יודע אם LCD או פלזה, תקציב לא גבוהה יחסית,כי עד היום אמא שלי לא ראיתה טלווזיה בחדר אלא רק בסלון…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע בסלון של הדירה טלוויזיה שמחוברת עם כבל HTMI TO DVI למחשב שנמצא בחדר שינה אני מעוניין לקנות עוד טלוויזיה לחדר השינה, ומערכת רמקולים לכל הדירה הצרכים שלי: לחבר את המחשב / הלפטופ לאחת הטלוויזיות להשמיע מוזיקה מהמחשב / הלפטופ במערכת הדירה קטנה, ולכן אין בעיה להעביר כבלים בין הטלוויזיות, המחשב והמערכת אני מעדיף פתרון שיחסוך לי את כל ההגדרות במכשירים השונים (עד היום הייתי צריך להגדיר שכפול צד לפני כל חיבור של המחשב לטלוויזיה) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם לקנות מגבר ביתי או כרטיס קול ייעודי? איזה רמקולים כדאי? בעקרון אני מחפש 5.1 או 2.1 סופר איכותיים שייתנו איכות קול גבוהה במשחקים, צפייה בטלויזיה או קבצי מוזיקה עוצמה גבוהה לא כ"כ דרושה מכיוון שהחדר שבו המחשב הוא 9-10 מ"ר מרובע. תודה
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-