אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
- 

- 

היי אני עובד במשרד עם עוד אנשים סביבי שמדברים וקשה לי להיות מרוכז כשאני עושה שיחות טלפון עם האוזניות. אני צריך אוזניות עם מיקרופון "מדונה" שיהיו מחוברות לסמארטפון (גלקסי 8), כמה שיותר חסינות לרעש מבחוץ לאוזניים שלי. לא משנה לי אם הם חיבור חוטי או חיבור בלוטות'. אפשר גם אוזניות שמיועדות למחשב עם מדונה, אני פשוט יכול לחבר להם מתאים משתי PL לPL אחד שיהיה אפשר לחבר לפלאפון. ניסיתי אוזניות SHARKOON SGH1, שעלו לי 140 ש"ח. נחמדות ונוחות אבל כמעט ולא חסינות לרעשים מבחוץ. תקציב: עד 500 ש"ח.
- 

- 2 תגובות
 - 2.7k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

שלום מישהו יודע היכן ניתן להשיג בארץ את הרמקולים האלו: altec lansing mx5021? אני צריך עד מחר להחליט על רמקולים למחשבים ואלה נראים לי ממש טובים! תודה מראש!
- 

- 0 תגובות
 - 825 צפיות

- 

- 

שלום! אחרי שהRP-21 שלי נהרסו (נשברה הקשת קרוב מאד ל"אוזן") ועד שיהיה לי זמן/כלים לתקן אותן, חשבתי לקנות עוד זוג. עכשיו יש לי גם טיפה יותר כסף, ועל כן עוד סיבה להשתדרג. אני מחפש אוזניות לא In-Ear, עם כבל ניתן להחלפה, בטווח מחירים שצוין לעיל. העדפה לסגורות על פני פתוחות.
- 

- 18 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

שלום, האם ניתן לחבר 2 מסכים במקביל (מחשב וטלוויזיה) על אותו כרטיס מסך במצב Extended ולהגדיר DPI שונה עבור כל מסך? המסכים מוגדרים על רזולוציות שונות. תודה מראש
- 

- 5 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

אהלן חברה. כמו שהנכם רואים, אני מחפש את אחד מדגמי האוזניות הנ"ל. הבנתי שלשניהם יש איכות מצויינת יחסית לאוזניות קלות וניידות- והם יהוו שיפור לעומת האוזניות שקיבלתי מ-Creative עם המובו 1.5. עכשיו, שאלתי היא, איפה אוכל למצוא את אחד מהדגמים בארץ בלבד- עדיף באזור המרכז. תודה רבה לעונים.
- 

- 0 תגובות
 - 682 צפיות

- 

- 

שלום, לאחרונה רכשתי מסך LCD של פיליפס והתכוונתי להשתמש במחשב הישן (בן 3.5 - 4 שנים). לצערי, המחשב לא מצליח להציג אפילו סרטי 720P בצורה חלקה (כמה שניות עובד ואז מגמגם , וחוזר כך). בנוסף מאוורר המעבד (שאני חושד שהוא תקול), סובל מתופעת "המטוס הממריא" ועושה רעש חזק בזמן שהסרט מגמגם (מתאמץ). מפרט המחשב: לוח אם : GIGABYTE 8I945GMF מעבד : Intel Pentium 4 3.0 זכרון : 1GB כרטיס מסך : Nvidia 8400 מערכת הפעלה - WINXP הותקנה מחדש (נקייה) הרצת הסרט בוצעה באמצעות התקנה נקיה של VLC 1) אני לא יודע אם אני צריך לצפות ממפרט כזה להריץ סרטי HD. אשמח לחוות דעת. 2) אשמח לקבל הצעות כיצד אוכל לבדוק את תקינות המאוורר. 3) אם לדעתכם כדאי לשדרג רכיב במפרט (בעלות זולה כמובן). תודה אלון
- 

- 1 תגובה
 - 694 צפיות

- 

- 

ברשותי אייפוד מיני 4 GB אני יודע שניתן להוריד קבצי רדיו מהאייטונס חינם לתוך האייפוד איך עושים את זה?
- 

- 5 תגובות
 - 797 צפיות

- 

- 

יש לסבא שלי פלזמה וניסיתי לחבר לו וידיאו בנוסף לממיר והדיוידי שלו הבעיה היא שרואים בשחור לבן. אז ככה הממיר מחובר עם RCA לחיבורים VIDEO IN , AUDIO IN R\L. הדיוידי מחובר לממיר עם כבל 21 פינים ואת הוידיאו ניסיתי לחבר ישירות לטלויזיה. והאפשרות היחידה שיש לי זה לחיבור שדומה ל RCA אבל הוא מציג רק בשחור לבן (חיברתי את הממיר כדי לוודא שזה בעיה בחיבור ובאמת ראו גם ממהמיר בשחור לבן) לחיבור קוראים Y\G PB\CB\B PR\CR\R יש למישהו ניסיון עם החיבורים הללו??? האם זה בעיה של החיבור (כלומר הטלוייזיה) או כבל לא מתאים כי אני השתמשתי בבננות רגילות (RCA)
- 

- 4 תגובות
 - 564 צפיות

- 

- 

אנשים שלום, אני מנסה לשדרג את המערכת שלי למשהו שמתחבר למחשב ויכול להשמיע MP3 מUSB [נשבר לי מדיסקים..] הייעוד הוא למוסיקה ולמחשב והתקציב הוא בסביבות 500 ש"ח. שלוש אפשרויות שאספתי לי משיטוט קצר ברשת: 1) X16 של מיקרולאב - פשוט מומלץ מכמה כיוונים. חסרון: אי אפשר להפעיל "עצמאית" (חיבור ישיר לUSB) M700U (2גם של מיקרולאב - 2.1 עם רדיו, וכניסת USB . חסרון: לפי הנתונים (שאני לא מבין בהם) הם חלשים יותר מה X16 3) תוכנית לא ברורה לחבר איכשהו רמקולים ישנים (מדפיים, של SONY) למחשב. חסרון: אין לי מושג איך עושים את זה+ אי אפשר להפעיל עצמאית אשמח אם מישהו יסביר לי: א. מה ההבדל בין X16 עוצמה כוללת 72 וואט (RMS), עוצמת סאב וופר 40 וואט (RMS),עוצמה לערוץ 16 וואט (RMS) לM700 עוצמה כוללת 4…
- 

- 0 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

- 

אני מעוניין לשדרג את ה-LCD שלי לטלווזית LED חדשה. השימושים העיקריים שלי בטלווזיה - הרבה שידורי SD בממיר (ערוץ 22 וערוץ 10 וערוצי הספורט שחלקם HD), זאת לצד צפייה בסרטים וסדרות באיכות הגבוהה ביותר FHD 1080P. כאמור, מה שחשוב לי ביותר מהטלווזיה: 1. איכות תמונה גבוהה הן בשידורי SD והן בשידורי HD. 2. יכולת חיבור קבצי כתוביות SRT לקבצי וידיאו ובכלל זאת לקבצי MKV. בנוסף, חשוב לי מאוד שתהיה לי אפשרות בטלוויזיה להקטין או להגדיל את גודל הכתוביות. 3. קריאה של מגוון קידודים כרגע בביתי בסלון יש טלווזית LG 42LN570Y שעושה עבודה טובה, בייחוד לגבי סעיפים 2 ו-3. מכיוון שהמרחק בחדר שלי מהטלוויזיה קטן יחסית 2.25 מטר החלטתי שאני לא רוצה מסך מעבר ל-40". אני כרגע מתלבט …
- 

- 1 תגובה
 - 1.6k צפיות

- 

- 

כשאני מחבר רמקולים ליציאה של הרמקולים הקדמיים (הירוקה) הוא מזהה שחוברו רמקולים אבל לא משמיע בהם שום קול. אבל אם אני מחבר ל back speakers ומגדיר את הכרטיס כ 4 ערוצים אז הוא משמיע לי ב BACK אבל לא ב FRONT. זה מפריע לי כי בחלק גדול מהמשחקים יש רעשים שנשמעים רק בקדמיים וגם המוזיקה נשמעת פחות טוב (בלי באס). לעוד מישהו הייתה הבעיה הזאת? איך אני יכול לתקן אותה? תודה רבה!
- 

- 1 תגובה
 - 600 צפיות

- 

- 

אני מתלבט בין שני הדגמים הנ''ל, מי מהם עדיפים? יש אולי מוצר אחר באותו טווח המחירים שאני מפספס? תודה דור
- 

- 5 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

יש לי את הרמקולים hercules xps 510 (כמו שרוב המשתמשים בפורום הזה יודעים ) וזה שכל פעם צריך להתכופף מעט מציק לי ותהיתי אם ישנה דרך לחבר שלט או משהו כזה כדי למנוע את האי נוחות המצוינת ... תודה מראש .
- 

- 2 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

אני רוצה לחבר את הרסיבר למחשב החדש הבעיה שהמחשב בצד אחד של החדר והרסיבר בצד אחר... אז רציתי לדעת אם יש חיבור אלחוטי מהרסיבר למחשב... תודה לעונים
- 

- 2 תגובות
 - 532 צפיות

- 

- 

שלום לכולם רציתי לדעת אם הכרטיס קול Asus Essence STX 2 (שיצא בתחילת מרץ) ניתן לקנות בארץ.ואם כן איפה. http://www.techpowerup.com/198852/asus-announces-the-essence-stx-ii-and-essence-stx-ii-7-1-sound-cards.html בברכה, ניר.
- 

- 2 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

יש לי בעיה לנגן בכל חמשת הרמקולים ובבאס באותו הזמן כמה דברים: *הכרטיס קול של קריאטיב תומך ב 5.1 *ההגדרות במחשב מוגדרות לנגן 5.1 *לרמקולים (דיגטליים) יש חיבור אדום ולבן שאני מחבר לשני חורים בכרטיס קול ניסיתי לחבר את האדום והלבן לכל החורים (בכל מיני קומבינציות) אבל תמיד או שהימני אחורי+הקידמי ימני עובדים והשאר לא שומעים כלום או שהבאס+השמאלי אחורי+הימני שמאלי+הסנטר עובדים והשאר לא אם תוכלו להגיד לי מה הבעיה אודה לכם מאוד מאוד נ.ב החורים של הכרטיס קול הם כאלה (אם זה עוזר במשהו) מימין לשמאל: כתום--כחול--ורוד--ירוק--שחור--וחיבור של שמונה פינים (או 16 לא יודע) תודה
- 

- 7 תגובות
 - 757 צפיות

- 

- 

שלום, אני מחפש לקנות טלויזייה, אחרי ששלי הלכה לעולמה, אני רוצה ללכת על LED בוודאות אני אשמח אם תעזרו לי אני רואה מלא סרטים ויש לי XBOX מחובר אז אמרתי אני אלך על FHD כשחיפשתי בזאפ טלויזיה חיפשתי 32 באותם קריטריונים ומצאתי טלויזיה של LG LE4500 37" שעולה 2650 ש"ח שהיא באמת FHD LED השאלה היא האם זה שווה כי בתכלס זה דגם נורא ישן, זה משנה אם הוא ישן כי המחיר שלו נורא זול ביחס לגודל? או אולי יש דגם אחר שאתם ממליצים עליו אני מחפש LED FHD 32-37 התקציב שלי הוא עד 3000 שח עדיף פחות כי אני סטודנט... אני אשמח לכל תגובה והסברים כי אני חיפשתי ואני רק נהייה יותר ויותר מבולבל... תודה על העזרה! יותם.
- 

- 16 תגובות
 - 3.1k צפיות

- 

- 

אז ככה .. קןדם כל זה הציוד שלי: http://rotter.net/nor/music/8086.shtml (לא כולל תאורה) ובקשר לכרטיס קול ... יש לי כרטיס קול מעפן OnBoard .. אני צריך כרטיס קול (לא יקר) ולא 5.1 .. כי אצלי המחשב מתחבר ישר למיקסר .. והמיקסר מחובר לכל הציוד ... אני צריך משהו די טוב .. ולא יקר עד 500 שקל ... תודה
- 

- 14 תגובות
 - 1.9k צפיות

- 

- 

היי חברים, לאחרונה קיבלתי מחבר מגבר Yamaha rx-v350 עם שלט-רחוק מקורי. חיברתי את המגבר לטלוויזיה עם Toslink והשמע עובד נהדר. הבעיה היא שהמגבר לא מגיב לשלט. צעדים שביצעתי לבדיקה: 1. החלפת סוללות לסוללות חדשות. 2. בדיקה מול מצלמת הטלפון הסלולרי שלי שה-IR עובד בשלט כשלוחצים על מקשים - תקין. 3. לחצתי על כפתור ה-AMP על השלט כדי לוודא שאני ב-Mode שליטה על המגבר עצמו ולא מכשירים אחרים. יש למישהו רעיונות איך אפשר לתקן את הבעיה?
- 

- 2 תגובות
 - 1.8k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

אוקי, אני עושה פה ניסיון להפוך את הפוסט הזה למגה-פוסט בנושא נגני מוזיקה MP3, לא בטוח שזה יצליח, בכל מקרה, בבקשה אל תגיבו לפוסט הזה בסתם שטויות, תודה. בהמשך אני מתכוון לפרט פה אודות הנגנים המרכזיים בתחום עם לינקים לביקורות, וכו', דברים כאלו. ------------------------ דבר ראשון, מחירים של נגני MP3 מבוססי דיסקים בארה"ב מעודכנים אחת לכמה שבועות ניתן למצוא פה, נלקח מאתר www.playerblog.com http://www.playerblog.com/archives/000434.shtml (בתמונה למטה, מעודכן נכון ל 23 לנובמבר 2004). כמו כן, תוכלו לבדוק מחירים של נגני ה MP3 בארץ ע"י שימוש באתר ZAP, כאשר פה יש גם נגני FLASH ושאר הסוגים: http://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-MP3Player&keyword= ------------------------ השוואות בי…
- 

- 29 תגובות
 - 8k צפיות

- 

- 

שלום, אני שבוע הבא הולך לקנות את הרמקולים Logitech G51 ב- 890 ש"ח. קראתי עליהם מלא ביקורות וסיקורים והם נראים לי מעולים! אבל בכל זאת רציתי לשמוע גם חוות דעת מכם... תודה. *הרמקולים מיועדים בעיקר למשחקים.
- 

- 1 תגובה
 - 685 צפיות

- 

- 

- 

היום ראיתי את הנגן בארקדיה וחשבתי לקנות אותו ממספר סיבות: http://iriver.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=imp1000&Cat2Cat1ID=1925&Cat2ID=0 א. אני צריך נגן MP3 איכותי לשמירות ב. אני צריך נגן Xvid לחדר בצבא השאלה הנשאלת - האם זה שווה את המחיר? מה אתם חושבים? (1400 ש"ח כולל משלוח)
- 

- 0 תגובות
 - 692 צפיות

-