אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות אוזניות שישמשו אותי בבית מול המחשב..כאילו הכוונה היא שאני לא מתכוון לצאת איתם או לעבוד איתם..אני רוצה שהם יהיה שאני משחק או שומע מוזיקה במחשב (לא יודע אם זה חשוב לציין אבל אני שומע היפ הופ אז זה הרבה באסים אז אוזניות צריכות שיהיה להם באס טוב) עכשיו אני מעדיף שהם יהיו סגורות אבל גם פתוחות זה בסדר..אםם חשוב שיהיה להם חיבור כזה של מערכת וגם של דיסקמן\MP3 הכבל אני רוצה שיהיה דיי ארוך..כאילו 1 מטר ככה..או יותר.. כמובן שהם יהיו איכותיות לא איזה דראק... אממ מה עוד? אהה תקציב בערך 300 שקל אולי 400..משהו כזה.. אממ ראיתי את האוזניות האלה Sennheiser HD457 והם היו ניראות לי ממש נחמדות למרות שהם פתוחות.. אממ אבל אולי יש משו יותר טוב בסדר גודל מחירים האלו? מ…
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מאזין למוזיקה אך ורק מהמחשב. במחשב יש כרטיס קול מובנה כלשהו, והמערכת היא מערכת קולנוע ביתי יקרה. מה שקורה זה שאיכות המערכת לא באה לידי ביטוי בגלל איכות הסאונד שהמחשב מוציא ובגלל כבל ארוך מאוד שמקשר בין המחשב לרסיבר. אני זקוק להמלצה על כרטיס קול סביר עם יציאות נורמליות למערכת שישפר את איכות השמע שהיא כרגע לא זוועתית אבל טעונה שיפור. אגב אין לי צורך בסראונד 5.1, 7.1 וכדומה, יציאות סטריאו טובות יהיו די והותר מאחר שעיקר השימוש הוא למוזיקה. אני די בור בנושא אשמח להסבר, תודה.
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, כרטיס הקול שלי נשרף (ככה אני חושב..) לכן אני צריך כרטיס קול אחר ואיני יודע בדיוק מה מתאים למערכת שלי. דגם הלוח: P5Q של אסוס ורציתי לדעת איפה בדיוק כרטיס הקול מתחבר בלוח האם, כי אני חושב שאני יודע פחות או יותר תודה.
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
כרגע יש לי Hauppauge PVR150, אבל הוא כידוע תומך רק עד רזולוציית DVD. זה היה מספק בעבר, אבל עם הזמן התעדכנתי ל-HD (של הוט) ועל כן אבקש המלצה לכרטיס טלוויזיה שיתמוך ברזולוציות הנ"ל. רצוי מאוד משהו עם שלט ו-blaster. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
קראתי פה קצת ומצאתי שהרבה אנשים יודעים שיש מבצעים בנובמבר. איזה מבצעים? איפה? מתי בדיוק? אפשר קצת יותר פרטים? אני מאוד קרוב לרכישת אוזניות ולא הייתי רוצה לפספס משהו כזה...
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום לכם ישלי התלבטות קשה מאוד בין הנגנים של iriver בנפחים 5,6 וה20 את ה5 וה 6 מצאתי במחיר זהה(כ1300 ש"ח) ואת ה20, שפחות חקרתי לגביו,ב1700. כמעט כל הביקורות שאני קורא, המקצועיות והפרטיות, משבחות את המכשירים, רק שב20 טוענים שהוא טיפה כבד, למרות שהגודל שלו הוא זהה לתעודת זהות אז העיקר בשבילי שזה נכנס לכיס. העיצוב דיי זניח,למרות שה5 וה 6 יותר יפים ללא ספק. הייתי רוצה לקבל גם את חוות דעתכם,בין אם אתם בעלי המכשירים הנ"ל וגם אם לא, כל דעה תעזור תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס טלווזיה Compro Vista M1F, וההוראות שלו ממש לא ברורות. מישהו יוכל בבקשה להסביר לי איך לחבר אותו למחשב עם תמונות של הכבלים שאני צריכה בבקשה, כי אני ממש מבולבלת.. יש לי לוח אם של GIGABYTE MA74GM-S2H.
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שאלתי כבר לגבי מתאם מסויים שיש ברשותי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=156856.msg1322580#msg1322580 (הבעייה עם המתאם הזה הייתה ,שהוא הקליט יפה מאוד אותי ,אבל לא את הצד השני לשיחה.) אולם מחוסר התגובות אני מבין שכנראה החברה כאן לא מכירים את המתאם הזה. ולכן אני שואל שוב פעם : [glow=red,2,300]איך אפשר להקליט שיחה שמבוצעת בטלפון של בזק או בסלולרי למחשב בפורמט mp3?[/glow] (אני מדגיש ,השאלה לא מיתייחסת למתאם הקיים שיש לי ) התוכנות שברשותי הן: audacity jetaudio 6 + full version חומרת הקול שברשותי : soundstorm on board -nf7-sl v-2 sound blaster live value תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
קודם יש לי שאלה... יש לי כרטיס קול עם 6 יציאות מאחורה... אז זה אומר שהוא 5.1 נכון??? אוקי ...אז נגיד שכן..... לפי מה שהבנתי אפשר לחבר לו 2 רמקולים קידמיים, 2 אחוריים , סאב ומיקרופון....... ככה ניראה לי.... עכישיו הבעיה: לי יש רמקולים של המחשב הקודם שמחוברים לסאב ואז רק הסאב מחובר בחוט אחד לכרטיס קול וממנו יש יציאה של הווליוםן לשולחן של המחשב.... אז איך עכשיו אני בדיוק אמור לחבר 4 רמקולים? ישירות לכרטיס או שיש דרך אחרת?
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
על איזה פרטים במפרט של הרמקוליים צריך להסתכל שבוחרים מערכת ל DVD ? מה חשוב ומה לא ? כמה צריך להיות בכל דבר ?
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום אנשים אפשר לקבל המלצה על DVD אמין שקורא מה USB באופן רציף אבל שלא יהיה יקר תודה
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
קניתי דיסק של שירים מי שמתעניין איזה אז של 50 CENT אז עכשיו אני רוצה לעביר ת'שירים לIPOD איך אני עושה את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אהלן היום התחדשתי לי בטלויזיה חדשה טלויזיה LG Scarlet 32LG80R LCDו32ואינטש . החיבורים שיש בטלויזיה. HDMI HDMI/DVI AV1 AV2 S-VIDEO COMPONENT RGB של מחשב ביס מקס כמו שראיתי יש SCART S-VIDEO AV בדיוידי יש SCART AV S-VIDEO COMPONENT את המחשב חיברתי עם כבל DVI-HDMI הממיר מחובר בינתיים דרך הSCART-RCA אחד לוידיאו אחד לשמאל ואחד לימין לשמע. והממיר מחובר עם הפרדה של שלושה צבעים לוידיאו אדום כחול וירוק. מה שאני רוצה לדעת איך הכי טוב לחבר שאני אוכל לקבל את האיכות המיירבית . תודה
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אהלן מחפש טלוויזיה LCD 32, לא בשביל שימוש ספציפי האופציות הן: LG RZ 32 LZ 55 Sharp LC 32 GA 6 Thomson 32 LB 130 S5 Sony KLV-S32 A10 Panasonic TX-32LX51F Philips 32 PF 5520 D Samsung LE32R51B תודה
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לפני שבוע רכשתי מסך טלוויזיה של מאג עם יציאת אוזניות \רמקולים של 3.5 המסך:http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8407 אבל בגלל שהרמקולים המובנים קצת חלשים וגם כי אני מחבר את הטלוויזיה למחשב הנייד (והטלוויזיה משמשת מסך למחשב שלי) וגם את האקסבוקס ואני רוצה סאונד יותר טוב אני רוצה לקנות רמקולים יחסית זולים אבל איכותיים. 1. תקציבכם :עד 200 ש"ח חריגה מקסימאלית :עד 250. 2. מה השימושים של הרמקולים או האוזניות? 33.3 %משחקי מחשב / 33.3 %סרטים / 33.3 %מוזיקה בקיצור מתאים להכל.. 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? החיבור של הרמקולים זה מהחיבור של הטלוויזיה אז אין לי מושג... 4. בקשות מיוחדות -שהרמקולים יהיו בעל סאבוופר ושעל הרמקולים עצמם יהיו המכוונים של הווליום ושל הסאב ולא על הסאב…
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אהלן, יש לי SB live! value ורמקולים של creative 4.1 כשהסאב מהווה את המגבר (כל הרמקולים מתחברים לסאב). הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לבצע החלפה של הערוצים של הרמקולים שלא ע"י שינוי החיבור בסאב עצמו אלא ע"י חומרה. (זאת אומרת לדוגמא אם אני רוצה לשנות את המיקום שהרמקול הקדמי ימני יהיה אחורי שמאלי בלי לעשות זאת פיזית בסאב).
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
יש לי כבר CREATIVE SB LIVE ! 5.1, הוא מחובר לרסיבר וממנו יוצא לשני רמקולים סלונים של YAMAHA ורמקול סנטר של PERLESS. השאלה שלי היא, עם כדי לי להחליף אותו? אני מעוניין ב HERCULES FORTISIMO 3, אבל אני לא יודע עם יהיה הבדל גדול בביצועים? ועם לא, איזה כרטיס קול כן כדי לי להחליף (עם בכלל) שהוא בטווח של HERCULESS? ולשאלה, חיברתי את כרטיס הקול שלי לרסיבר בצורה דיי עגומה, הוא מחובר לרסיבר בתור LD ולא DVD (תפוס כבר), עכשיו החיבור הוא יציאה מהכרטיס קול וכניסה אל ש L-R של הרסיבר בחיבור ה LD. אבל החיבור הוא אחד ל שניים, כלומר אני לא מחבר כול רמקול לכול INPUT OUTPUT אלה רק יציאה אחת מהכרטיס כול על שני הכניסות של הרסיבר (האדום והלבן). כמו שמחברים דיסקמן למערכת סטריו. האם אני יכול לחבר א…
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מחפש טלוויזיה 40'-42' LCD/LED/PLASMA השימושים בעיקר סרטים (1080p/720p) וקצת משחקים (PC) מחפש איכות תמונה גבוהה, שחור סביר ו- lag נמוך. תקציב עד 7000 אבל אם לדעת הפורום זה מיותר אז אחסוך בכיף.
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים חדשים למחשב, 2.1, עיקר השימוש הוא לסרטים ומשחקים וגם קצת מוזיקה (רוק ומטאל בעיקר). כרגע יש לי CREATIVE SBS330, אבל המגע שלהם כבר לא טוב ואם מזזים את הסאב הרמקולים מאבדים באלאנס או שאחד מהם פשוט מתכבה (עד שמשחקים עם החיבור שלהם לסאב. מלדב הבעיה בחיבורים אני ממש מרוצה מהרמקולים שלי (אולי שליטה על גובה הבאס היה נחמד) ואני מחפש משהו דומה, אולי עם איכות סאונד טובה יותר. התקציב הוא איזור ה 400-450 שקל. נ.ב. ראיתי את JBL CREATURE ונראה לי שהם מתאימים לי, מה דעתכם? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היכן אני יכול למצוא את הסיקור המדובר ? http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=72031.250 תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 801 צפיות
-
-
זקוק להמלצה על כבל איכותי miniPL male <==> miniPL male כדי לחבר בין המחשב/סמארטפון לבין מגבר/מגבר אוזניות. משהו בסגנון של זה למשל: http://goo.gl/Wz3Ya אבל באיכות גבוהה. יש לי שניים רגילים ויש ירידה מורגשת באיכות ובעוצמה. תודה
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לטלוויזיה בסלון בגדלים או 38" או 40" (חוסר מקום על הקיר) בין המחירים 2000-4000 אשמח לדעת מה נחשב לטוב היום תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי, למישהו יש מושג אם הדבר אפשרי ב- WIN7 בעבר האפשרות הזו היתה נתמכת בכל כרטיס מסך פשוט כיום הבנתי מקריאה ברשת שיש עם זה בעיות בעיקר כשמדובר בWIN7 למרות כשהכרטיסים עצמם אמורים לתמוך באופציה הזו הדרייברים החדשים אינם מאפשרים זאת. האם יש דרך לפתור את המגבלה? הפונקציה מכונה ATI Theater mode או purevideo video NVIDIA ובעצם מאפשרת, בעת פתיחת קובץ וידאו ע"ג המוניטור הראשי, שליחת סיגנטל וידאו למסך הטלויזיה, לא מדובר ב- CLONE ולא ב-DUALVIEW. מסך הטלויזיה משמש אך ורק בעת הקרנת קובץ וידאו על גבי הצג הראשי (המוניטור). עפ"י מה שהבנתי היום הפונקציה הזו אינה ניתנת לתפעול האם יש דרך אחרת ליהנות מהפונקציה הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני רוצה לקנות אוזניות עם מיקרופון למשחקי מחשב . אני לא רוצה משהו יקר , היו לי ג'נריות של 40 שקל שסחבו שנתיים . עכשיו אני מתקדם לאט לאט . אני מתלבט בין 2 דגמים : LOGITECH Extreme PC Gaming Headset Logitech® Precision PC Gaming Headset שניהם עולים בדיוק אותו מחיר , 214 שקל . http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13683&catid=134 http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13153&catid=134 מה שכן ,LOGITECH Extreme PC Gaming Headset לא מופיעה באתר . יש משהו אחר בסביבות המחיר ? תודה .
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לדעת אם מיקום רמקלים בחדר בגבהים שונים (לצורך העניין JBL Encounter) משפיע על איכות השמיע? אם אני ממקם את הרמקול הימני בגובה של 80 ס"מ מהרצפה והשמאלי בגובה של 63 ס"מ מהרצפה איכות הצליל והסטראו תפגע?? (עוד לא קניתי את הרמקולים אז אני לא יכול לבדוק את זה לבד....) ובלי קשר, באיזו גובה מומלץ להציב את הרמקולים?? תודה!
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-