אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
- 

יש מערכת רמקולים 5.1 (די זולה לא משהו יקר והיא גם די ישנה בלי רסיבר -סאב אקטיבי)...חשבתי לשים רמקולים של מערכת סטיראו (משנת 200 בערך של ENWOOD) האם עדיף לשים אותם כרמקולים קידמיים במקום הרגילים שהגיעו עם המערכת 5.1?? תודה מראש... ;D
- 

- 5 תגובות
 - 821 צפיות

- 

- 

שלום האם משהו מכיר נגן DVD במחיר סביר (מספר מאות שקלים) שיכול לנגן סרטים מקודדים ב-H.264? אני רוצה להעביר את כל הסרטים שלי ושל הבנות שלי לדיסק קשיח או להעתיק כל פעם מספר סרטים ל-DOK של 4-8G כדי להפסיק להתעסק עם התקליטורים. שמירה של קבצי ה-DVD עצמם לוקחת המון מקום ואני רוצה לקודד אותם. איכות קידוד טוב של סרט ב-DivX דורש כ-1.5G לסרט ממוצע (לפי קריטריון איכות 55% של StaxRip למשל). בקידוד DivX לגודל CD רואים ארטיפקטים גדולים, במיוחד במשטחים חלקים או במעברים (בן אדם על רקע שמיים למשל). מהניסיונות שלי קידוד מקביל ע"י x264 לאותו גודל נותן איכות מעולה, אבל לא מצאתי נגן סביר שינגן אותם חוץ מנגני HD ב-6000 ש"ח. הסרטים עצמם ברזולוציה של DVD רגיל ולא HD כך שאיני זקוק לנגן HD-DVD או…
- 

- 3 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

אני מתלבט בין קונסולה (לא משנה כרגע איזו), לבין HTPC. הבעיה היא שאני רוצה להנות מכל העולמות, במכשיר אחד... 1. אני רוצה גם לשחק (למרות שאין ממש לא גיימר, אלא לפעמים לשמחק במשהו נחמד עם אישתי / חברים) 2. וגם לקבלת היכולת להעתיק מוזיקה, סרטים, ותמונות על גבי המכשיר, לצפייה ב LCD בסלון, 3. כמו כן את היכולת להקליט תוכניות מ YES, ישירו למחשב. הדרישה הראשונה מכתיבה קונסולה (או HTPC עם כרטיס מסך חזק, אבל פחות נוח למשחקים בסלון) הדרישה השניה מכתיבה HTPC (למרות שגם ב PS3/XBOX ניתן לאחסן מדיה, ואפילו על מחשב אחר ברשת, ולצפות בטלויזיה) הדרישה השלישית מכתיבה HTPC, למרות שהבנתי שיש פתרונות סטרימינג מהקונסולה למחשב הבייתי לצורך הקלטה, וגם את PlayTV של PS3 שאולי יצא בארץ) ברור לי שצריכה …
- 

- 2 תגובות
 - 569 צפיות

- 

- 

שלום רב, אני משתמש בכרטיס קול שיש לי על הלוח אם (intel d945gcz) ואני מרוצה ממנו הבעיה היחידה היא שכל הזמן הווליום שלי בהגדרות של הווינדוס(Sounds and Audio Devices) יורדות ל 3/4 עוצמה ואני צריך להיכנס להגדרות ולשנות את זה .... מה הבעיה? תודה רבה !
- 

- 1 תגובה
 - 586 צפיות

- 

- 

אני רוצה לקנות אוזניות שיתאימו למוזיקה וגם למשחקים.. חשבת על הכיוון של Shure או Sennheiser תביאו המלצות וקישורים, תודה
- 

- 7 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

שלום לכל, עם קבלת טלוויזית LCD בגודל "42 התומכת ב FULL HD, מבקש המלצות לנגן מדיה / מזרימדיה (Streamer) שיתמוך במגוון פורמטים כולל החדשים כגון (MKV (H.264 עם תמיכה בעברית (או לפחות כזו שניתן להסב בקלות מכתוביות SRT/SUB) תחום מחירים עד כ 1,500 ש"ח. תודה לכל המתמצאים[br]פורסם בתאריך: 21.07.2009 בשעה 10:13:57 למישהו יש ניסיון או שמע על נגן מדיה זעיר WD TV ?? איך הוא ??
- 

- 2 תגובות
 - 2.5k צפיות

- 

- 

אהלן, שאלה שמרגישה לי קצת דבילית אבל לא הצלחתי למצוא עבורה תשובה. המחשב שלי מכיל כרטיס מסך שהרזולוציה המקסימלית שלו הוא 1600p, האם בחיבור למוניטור או לטלויזיה באיכות 4k, אני אצליח לראות וידאו בכמות פיקסלים כזאת? (2160p). בנוסף האם לכל הטלויזיות החדשות והסטרימרים שתומכים ב-4k יש יכולת להעביר שידורים של נטפליקס ב-4k? והאם הרוחב פס של האינטרנט לא יכול להוות מחסום עבור השידור?.
- 

- 5 תגובות
 - 1.8k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

היי יש לי כרטיס מסך evga Geforce 8800GTS , וממיר של הוט thomson dci 46 gc , וטלוויזיה רגילה ו\או לחילופין עוד אחת LCD של סמסונג , אני לפעמים נמצא בדירה של ההורים שלי ואין להם שם כבלים או טלוויזיה ורציתי לדעת האם אפשר לחבר את הממיר למחשב ולעשות STREAM ככה שאוכל לראות טלוויזיה מרחוק.... תודה מראש הנה המפרט: כרטיס מסך: NVIDIA 8800GTS 650 MHz GPU 128 Processing Cores 400 MHz RAMDAC Memory 512 MB, 256 bit DDR3 1940 MHz (effective) 62.1 GB/s Memory Bandwidth Interface PCI-E 16x DVI-I, DVI-I, HDTV-7 SLI Capable Resolution & Refresh 240Hz Max Refresh Rate 2560x1600 Max Analog 2560x1600 Max Digital טלוויזיה SAMSUNG HD DNIe - בלעדי לסמסונג, מעבד מה…
- 

- 0 תגובות
 - 561 צפיות

- 

- 

שלום וערב טוב לכולם..!! לפני כשבוע בערך שחקתי קצת בהגדרות של MEGAEPG אחרי שכשבוע שלם לא היה מידע בערוצים...(כולל שלושה עדכונים בכל יום) ולאחר מכן קבלתי הודעת שגיעה כזו אחת אחרי השניה כמו בתמונות http://img395.imageshack.us/my.php?image=24850389op4.jpg http://img152.imageshack.us/my.php?image=57188905of3.jpg לאחר מכן לא היה אפשר לעדכן והתוכנה לא עבדה! גם לאחר התקנה והסרה של התוכנה הבעיה לא נפטרה... ומה שהכי מוזר שבמשך כל הזמן הזה שהתוכנה לא עובדת... בשאהר הHTPC שלי הכל עובד יופי והעדכונים רצים!! מוזר?? אנה עזרו לי בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות?? מה אני יפרמט בגלל תוכנה אחת שלא עובדת טוב??
- 

- 0 תגובות
 - 601 צפיות

- 

- 

הכל התחיל לפני איזה חודש ככה.. באתי לעדכן את האייפוד כהרגלי ופתאום באמצא העידכון נתקע האייטיונס והאייפוד נכנס למצב שהוא לא מסכים להתנתק וככה ברוב טיפשוטי ניתקתי אותו כמה פעמים ובסוף אין לי מושג אפילו איך הצלחתי לעדכן את רוב השירים על המכשיר.. מאז לא היו לי איזה עידכונים של מוזיקה והיום באתי לעדכן שוב שירים חדשים, כבר על ההתחלה האייפוד הראה איזה הודעה שהוא לא מסכים לעדכן ניתקתי אותו הפעם בדרך הבטוחה חיברתי ואז הוא התחיל לעדכן ונפסק באמצע.. שוב פעם ניתקתי וככה זה חזר על עצמו עד שבסוף הוא לא הסכים בכלל להתנתק והוא כבר הרבה זמן מצפצץ ועושה רעשים מוזרים מההארד-דיסק והוא מראה על המסך את ההודעה לא לנתק... אם זה משנה משהו האייפוד הזה כבר בן 3.... והוא 3G... אז זהו אין יותר מה לעש…
- 

- 6 תגובות
 - 678 צפיות

- 

- 

י.ד.ע שחררה את הבטא באופן רשמי (לכל הדורש, תוך שמירה על האחריות, ואפילו עם תמיכה טלפונית!). אבל אין הורדה חופשית, רק בקשה באימייל וקבלת הקובץ באותה הדרך. מישהו כבר ניסה? מה אתם אומרים?
- 

- 5 תגובות
 - 802 צפיות

- 

- 

שלום לכולם דבר ראשון ! עשיתי חיפוש ולא מצאתי אף ת'רד ממצא בנושא כרגע יש לי LIVE! VALUE מהראשונים ראשונים הוא סבבה והכל אבל יש לו רעשים פשוט איומים בהקלטה ממש זוועה אאה ההקלטה היא של גיטרה חשמלית ובאס אני צריך משהו יחסית בזול ופנל קדמי זה שטויות אין לי בעיה למשוך חוט (אין צורך לייקר את העניין בגלל פנל קדמי) אז אשמח לתגובות בתודה גיא
- 

- 4 תגובות
 - 671 צפיות

- 

- 

- 

שלום,אני מחפש אוזניות איכותיות למוזיקה ולמשחקים,התקציב הוא עד 500 שקל
- 

- 5 תגובות
 - 929 צפיות

- 

- 

האם הבדלי הסאונד בין ה Logitech® Z-Cinema 2.1 Surround Sound System שמחירם 1950 ש"ח - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=22429 ל Logitech® Z10 Interactive Speaker System שמחירם 810 ש"ח - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=16435 גדולים כל כך שמצדיקים את ההפרש במחיר ( יותר מ1000 ש"ח) ?
- 

- 7 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

שלום לכולם קיבלתי כרטיס קול של כריאייטיב - LIVE 5.1 אך לצערי לא קיבלתי את הדרייברים שלו ניסיתי וחיפשתי אך שום גרסא לא התאימה. מאחר ופה בפורום אנשים לא מתייחסים או שלא ממש מבינים אז לא קיבלתי שום תגובה אז ניסיתי אופציות אחרות שגם לא עזרו. פניתי לקריאייטיב אמריקה הם טענו שאין גרסא להורדה של הדרייברים שלי ואם אני רוצה אני יכול לרכוש CD חדש, מאוד נדהמתי - כרטיס קול חדש יחסית ואין אפשרות להורדת דרייברים או עדכון, לא ויתרתי פניתי לקריאייטיב אסיה - שאני יודע שהם רציניים יותר, הם חזרו אלי מהר מאוד עם לינק להורדת IMAGE מלא של הדיסק וכמובן ללא תשלום והם עוד שמחו שפניתי אליהם ועוד יותר שמחו לעזור לי!!! כל הכבוד להם וציון גרוע לסניף האמריקאי שלהם!!! מיותר לציין שהדרייברים שהם סיפקו ה…
- 

- 1 תגובה
 - 566 צפיות

- 

- 

שלום כולם! עכשיו שהטלוויזיה הישנה שלי התחילה להראות סמני גסיסה הגיעה הזמן סוף סוף להשתדרג לטלוויזיה דקה הבעיה היא שאין לי שמץ מי נגד מי ועכשיו שמסכי LED נכנסו לשוק ומה עדיף פלאזמה או LCD וכל סיפור הHD אז אני אסכם את זה בקצרה, 4K נראה לי תקציב יפה ונחמד למסך איכותי אם צריך אני אוסיף אבל לא הולך להתפרע יותר מידי מה השימושים שלי? שידורי הוט רגילים, חיבור מזדמן של המחשב למסך כדי לצפות בסרטים ואולי בעתיד הקרוב XBOX אני אשמח למעט פירוט על כל המלצה ע'מ שאני אדע קצת מה אני הולך לרכוש בתודה מראש, לירן
- 

- 1 תגובה
 - 903 צפיות

- 

- 

שלום, אני מחפש לקנות טלביזיה 47-50" שטוחה טובה אך במחיר סביר - ברור שתהיה full HD וכו, אך אין צורך שתהיה הטכנולוגיה הכי חדישה ותעלה עשרות אלפי שקלים. על איזו טלביזיה הייתם ממליצים? כמה אמור לעלות דבר כזה? תודה רבה
- 

- 0 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

שלום, הייתי מעונין לרכוש בקרוב קולנוע בייתי שהולכת להתחבר למחשב דרך HDMI בכרטיס קול של ASUS AVHD1.3 DELUXE . אני מוכן להוציא 7.5K על מגבר טוב ורמקולים - לא איכפת לי אם יהיו יד שניה או מתצוגה או שהם יהיו זמנים לרכישה רק מחו"ל רק שיהיו הכי איכותיים שאפשר במסגרת התקציב(אומנם אני לא אודיופיל אבל אני בהחלט יודע להעריך איכות). החדר שהם יותקנו יהיה קטן למדיי בערך 3 על 3 . אני מעוניין שהמערכת תהיה כמה שיותר איכותית מבחינת רמות פירוט ווליום פחות חשוב לי כי זה בכל זאת חדר קטן וחשוב שתהיה תמיכה בפורמטים החדשים DD HD ,DTS HD ,DTS HD MASTER, DDP חשבתי על http://reviews.cnet.com/home-theater-systems/onkyo-ht-s9100thx/4505-6740_7-33332676.html?tag=mncol;lst או על הרסיבר הזה + רמקולי…
- 

- 6 תגובות
 - 1.6k צפיות

- 

- 

*עוצמה חזקה + איכות =] *מחיר נורמאלי.
- 

- 17 תגובות
 - 1.7k צפיות

- 

- 

היי, צריך את עזרתכם בקניית כרטיס TV לצורך הקלטה בלבד של משחקי כדורגל מממיר HD של HOT. שיתמוך לפחות ב-480p, חובה שיהיה של חברה מוכרת ואשמח שיהיה כמה שיותר זול- תודה!
- 

- 0 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

אז בינתיים אני מתלבט בין CX500Sennheiser או Reference 220JBL אז מה עדיף? יתרונות וחסרונות של כל אחד מהמכשירים.. או אם יש לכם אוזניות טובות בתקציב הזה פחות או יותר גם טוב..
- 

- 17 תגובות
 - 1.7k צפיות

- 

- 

אני מעוניין לקנות רמקולים של Creative דגם: Creative I-Trigue L3450 מישהו יוכל להמליץ לי על דגם אחר או לתת ביקורת על הרמקולים האלה
- 

- 1 תגובה
 - 534 צפיות

- 

- 

אני שוקל להביא סטרימר מארהב ורוצה לבדוק את הנושא חשבתי על פופקורן A210 השאלה אם הפער במחיר שווה את חוסר האחריות והתשלומים שיש ברכישה בארץ? האם אין בעיה להתקין עברית לתרגומי SRT והתממשקות מול אתר SRATIM? בארץ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=781398 בארהב: http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=catalog 200$ ההבדל האמת לא גדול, 220 שקל, שווה את הפרוצדורה וגם את חוסר האחריות והתשלומים? באופן כללי איך המכשיר והאם יש טובים וכדאיים ממנו? מחפש משהו עם ממשק עברי נח ויכולת להורדת תרגומים מאתר סרטים (וכמובן הצגת תרגומים וכו ללא בעיות).
- 

- 5 תגובות
 - 1.6k צפיות

- 

- 

יש לי מחשב מדיה סנטר עם מגבר וכדי לשמוע טוב במשחקים עם דולבי דיגיטל אני מעביר את המגבר למצב של שישה ערוצים בגלל שהכרטיס קול המובנה לא מסוגל לקודד דולבי דיגיטל וככה שומעים פשוט מדהים. הבעיה היא שבכל משחק שיש בו דיבורים פשוט לא שומעים כלום אבל למשל אם אני לא משנה את המצב של המגבר אז שומעים הכל והכל בסדר אבל כמובן ששומעים פחות טוב.
- 

- 0 תגובות
 - 552 צפיות

-