עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי רמקולים Logitech X530 אני רוצה שהרמקולים יהיו מחוברים ל: 1.מחשב 2. סוני 3 3. ממיר טלויזיה כדי לחבר לממיר ולסוני אני משתמש ב: למחשב אני מחבר רגיל כמובן, וכל פעם שאני רוצה לשמוע משהו אחר אני משנה את החיבורים.. איך אני יכול לחבר את זה בו-זמנית לשלושת הדברים ושאוכל לשלוט בכפתור מאיפה אני ארצה לשמוע (סוני\מחשב\טלויזיה) האם כדאי להשתמש במפצל או בריסבר (לא רואה טעם לבזבז 1000 שקל פה..?) ראיתי את המפצל הנ"ל: אך האם זה יקבל ויוציא 5.1 מקורי (Front,Left, Rear,Center..) או שפשוט ישמעו שווה ב 5 רמקולים? אשמח לתגובה ממישהו עם ידע בנושא שיוכל לעזור לי לפתור את הבעיה תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום אני בקרוב קונה אחד מהם ורציתי לדעת עם שווה להוסיף עוד 200 שקל על HD598 מול HD595 אם יש הבדלים מהם ההבדלים ביניהם המפרט של שניהם אותו דבר אבל אם גם השמיעה אותו דבר ואיכות הרכיבים ? אני לא מצאתי אתר שמשווה בין השניים אבל יש אתר סקירות שמשווה בין HD598 לבין HD600 http://www.headfonia.com/hd600-and-hd598-comparison/ השימוש העיקרי שלי איתם למשחקים וסרטים HD598 עולה 1400ש"ח HD595 עולה 1200 ש"ח תודה לעונים !

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכל הגולשים יש לי כמה שאלות בנושא כרטיסי קול: - אני אישית לא גיימר ובעיקר שומע מוזיקה במחשב. האם יש יתרונות מוכחים מבחינת איכות סאונד לכרטיס נפרד (למשל X-FI של קריאייטיב) או שיכול להספיק לי הכרטיס הנוכחי (7.1 של רילטק) המובנה - במידה ואני משתמש ביציאה האופטית דיגיטלית האם יש הבדל באיכות בין היציאה הזאת בכרטיס נפרד לבין אותה יציאה בכרטיס המובנה או שאין בהדל באיכות כי שניהם דיגיטלים תודה ויום טוב לכולם

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  4. שח Creative Live 5.1 oem -220 שח S.B LIVE 5.1 -275

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by mrsph666,

שלום, בקובץ MP3, מה ההבדל בין 192Kbps לבין 320Kbps? אני יודע שמן הסתם 320Kbps = יותר איכות, אבל זה לא נשמע לאוזן! יש לי אלבום מסוים ב-192Kbps ובול אותו אלבום רק ב-320Kbps ואין שום הבדל, כמובן שגם הקבצים 'כבדים' יותר. תודה!

• 9 תגובות
    • 4.7k צפיות
  6. מה ההבדל בין APEX 811/815/2102/4350? ואני צריך המלצה לDVD במחיר של 500-600 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  7. תודה.

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  8. Started by Psychedelic,

אהלן,אני מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל. אני יודע שלSTX יש מגבר אוזניות,שזה תוספת נחמדה אבל לא משהו שישפיע על הקניה. השימושים הם מוזיקה וסרטים/משחקים 5.1,בדגש על המוזיקה. מה יהיה עדיף ולמה? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. מה ההבדל בין שני הכרטיסים אני צריך לדעת בדיוק כי אם יש הבדל באיכות הצליל אני הולך על zs אבל כמו שהבנתי שאין הבדל חוץ מיציאת ה-firewire כלומר בשני הכרטיסים יש בדיוק אותן מספר יציאות והכל חוץ מ פיירוייר? נכוןן?זאת אומרת שאיכות הקול שווה ואף יכל להיות טובה יותר מאחר שיש פחות הפרעות ורעשים בין הרכיבים?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  10. Started by noambaum,

לפי הנתונים על הנייר הם אותו הדבר... מישהו יכול להסביר לי?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  11. Started by ice2k,

מה הבדל בין גירסאות הSOUND BLASTER AUDIGY : SE ל DE ?? שנימכרות בארץ.... (האם זה רק ציפוי זהב לחיבורים ב DE או שאפילו זה לא.....) ה DE היא יותר יקרה....

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by clown,

^ תודה.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  13. Started by אוריפ,

איזה הבדל יש בין AUDIGY ל-AUDIGY 2? אגב, ראיתי ליד חלק מכרטיסי הקול AUDIGY 2 כתוב BULK. מה זה אומר BULK? האם זה שונה מכרטיס קול רגיל?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום, רציתי לדעת מה ההבדל ביניהם? לאיזה שימוש כל אחד ולאן הולכת התוספת במחיר? (תוספת של 100$ שזה כפול). תודה.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  15. Started by rafi k,

אפשר לקבל מידע על איכות סאונד של LP?

16. Started by moranb,

מלבד יציאה של פיירוייר ולשני יציאת מידי והLS יש דגימה של 96KHZ בנוסף האם שווה להשקיעה Creative Extigy על מנת שתיהיה לי יציאה אופטית שבעתיד תתחבר למגבר?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  17. Started by compman112,

מה הבדל בינהם? האם DTS אשמע גם ב5.1? אשמח לשמוע תשובה מקצועית

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  18. היי אני כבר הרבה זמן מחפש את הנגן ה"מושלם" בשבילי... חשבתי כל הזמן ללכת על הh320 אבל הבנתי שאין לי צורך ב 20 ג'יגה.... אז עכשיו מהו ההבדלת בין H10 לבין H320, מבחינת איכות שמע וכדומה? תודה מראש install

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by laviko1,

כמו בכותרת מה ההבדל בין HDMI 1.3 ל 1.4 ?? תודה

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by במבה רטובה,

חבר שלי קנה טלווזיה שאמרו לו שהיא HDTV אבל רשום HDready והמונה נראת טובה אבל לא נראה לי שזה HDTV

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by ADIR_M,

אני עם כרטיס קול קראיטיב פלטיניום 5.1

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  22. לפי מה שראיתי ברוב החניות ההבדל בין שני הנגנים הוא משו כמו 300 ש"ח. הנועה הוא נכמר ב-330 ש"ח (ה-T30) והכי זול מה-T10 זה 630 ש"ח או משו כזה. רציתי לדעת מה ההבדל בין 2 הנגנים חוץ מההבדל בעיצוב שהוא דיי בולט.. מה ההיתרונות של ה-T10 על ה-T30 ולמה בחלק גדול מהאתרים ה-T30 קיבל ציון גבוה יותר מה-T10?, בגלל שהמחיר שלו לא נותן את התרומה שהוא צריך לתת לעומת ה-T30 או בגלל שהוא פחות טוב. ובקיצור אם אני רוצה לקנות את אחד הנגנים כמה כסף שווה לי להוסיף ל-T10 וכמה זה כבר יהיה בזבוז (במידה וכמו שאני משאר תגידו שה-T10 טוב יותר). ואל תשכחו לציין את כל ההיתרונות שיש ל-T10 על ה-T30 וגם חסרונות, זה ממש חשוב לי.

• 14 תגובות
    • 932 צפיות
  23. Started by avi_adam,

חוץ מעניין הבלוטוס, יש הבדלים באיכות סאונד ובאסים בניהם?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by 888,

???

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  25. Started by Stanly,

ל500 ל550 יש את אותו תג מחיר (סביבות ה-20$) כאשר לשניהם יש שלטים (כלומר נגדים משתנים..) רק שלMX550 יש הצתמגדות קטנה יותר, דבר טוב לנגנים ניידים. וה400 הוא כמו ה500 רק ללא שלט? ויותר זול ב-4$ + - תעזרו לי לעשות סדר בדברים... (דרך אגב לא מצאתי מידע על הMX550 באתר של סנייהזר...)

• 5 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים