אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
והאם גם לו יש/תיהיה תמיכה בעיברית?
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום וברכה, מחפש רמקולים לHTPC שנמצא בסלון. חשבתי על 2+סאב (2.1) מחשביים רגילים. או 2 רמקולים רצפתיים גדולים. אני אבוד... האם יש עדיפות? יש לי מגבר של ימאהה אם צריך. כרגע עם מערכת 2.1 של BOSE שהלכה לעולמה ככל הנראה. אשמח להמלצות משני העולמות. מבחינת 2.1 חשבתי על הבאים: 1. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754538 2. http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-speakers&db26647=26964&db135660=181957 3. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=783123 מבחינת הרצפתיים, אין לי מושג על מה ללכת. תודה
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, לא מכבר הזמנתי את כרטיס הקול m-audio revolution מחנות שלא אציין את שמה. כבר שבועיים עברו ונציגי השרות עדיין אינם יכולים להגיד לי מתי הוא יגיעה שכן זו הזמנה מיוחדת מהיבואן(פשוט מתחת לכל ביקורת שוק הסאונד בארץ). למישהו כאן יש ניסיון בקנייה של הכרטיס הזה ויכול להגיד לי אולי עוד איזה פרק זמן של ציפיה עומד בפני?! כי אני כבר כולי רועד מציפיה! עוד שאלה או שתיים באותה היזדמנות, בעלי הכרטיס (אם יש כמובן), אתם יכולים לתת את חוות דעתכם לגבי הממשק, הדריוורים ובכלל הביצועים?.... \תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי אני צריך עזרה בקניית כרטיס קול... יש לי עכשיו כרטיס משולב בלוח אם אבל הוא עושה רעשים ובעיות ואני רוצה כרטיס קול חדש שיהיו בו את הכניסות והיציאות הרגילות אבל שלא יעשה לי בעיות ורעשים... מישהו יכול להציע לי משהו כזה? בתודה..
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום רב, מצטער על הלחץ אך יש לי הזדמנות היום להזמין מערכת טובה למחשב. יש לי כיום לוג'יטק X540 אם אני לא טועה. 5.1 מערכת היא אחלה והכול אבל הרמקולים האחוריים עלובים ביותר. חשבתי על Z5450 או Z5500. ההבדל בין השתיים 100 שקלים כול. הZ5450 עם רמקולים אחוריים "אלחוטיים" המשתמשים בסוללות ולכן אני חושש שהאיכות תיהיה כזו... ההספק נמוך בכ200 וואט מהמערכת 5500 שאליה אני יותר נמשך,אבל אתם יודעים מה אומרים-יותר משוכלל יותר טוב (וגם יותר יקר בלעיתים מהמקרים ) אשמח לחוות דעת מעוניין להזמין אפילו עכשיו. תודה!
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אם לא, אשמח לקבל המלצה לרמקולים לסלון במחיר של עד 600-700 שח
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אחרי שעבר זמן מה מאז שהזוג הקודם התקלקל לי, החלטתי לרכוש CX300 חדשות. אני לא יודע למה, אבל אני כבר לא מצליח להינות מהן כפי שנהניתי מה- Cx300 הישנות שלי. מאחר שזה דגם שנהוג לזייף (והרבה); בדקתי את האוזניות שלי באמצעות אתר מסוים, ונדמה לי שהן מקוריות לחלוטין -- הגם שהן נקנו מאייבורי ב- 200 ש"ח, ואני לא חושב שאייבורי היו מייבאים דגם מזויף שלהן, ועוד בכזה מחיר. על כל פנים, יכול להיות שהשמיעה שלי השתכלכלה עם הזמן או משהו, או שאני פשוט מחפש משהו טוב יותר. שדרוג, נקרא לזה. וכאן נשאלת השאלה: על איזה דגם (In-ear בלבד, למרות שאני פתוח להצעות) הייתם ממליצים, משהו שווה שדרוג אבל גם לא יגרום לי למכור את הרכב בעבורו? (חידוד: עד 500-600 ש"ח); הדגש שלי הוא בבאסים ובמוסיקה שנשמעת נקי…
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
לפני שאני שואל נא לא לעשות שני דברים: 1)להגיד לי לעשות חיפוש כי עשיתי ולא עזר לי במיוחד 2)למה קניתי את המכשיר הזה(כי הוא מכשיר מצוין) לשאלה שלי: המכשיר חדש ורק עכשיו התקנתי את הדיסק שהגיע עם המכשיר(ד"א קניתי בארץ) איך מוסיפים שירים?תמונות? אני לא רואה שום תוכנה שדרכה אפשר להעביר את השירים או התוכנות..... בתודה אלעד
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
לאחרונה אני שומע כל כמה זמן ( לא מדוד , די אקראי ) כל מני פצפוצים ופקפקים כאלה מהרמקולים ה SETUP שלי הוא כזה : מהמחשב USB לDAC חיצוני שהוא גם PREAMP ממנו למגבר ימאהה וממנו ל4 רמקולים ששזורים כזוג. יכול להיות שזה בגלל החורף או שמשהו התחרבש שם
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים, אשמח לקבל עזרה אם למישהו יש מושג האם ניתן לחבר את הכרטיס קול הזה לחיבורים הקדמיים של המארז - מיקרופון ואוזניות. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
1.מישהו יודע כמה עולה archos AV440 בארץ ובחול? 2.יש אייריבר PMP-120 בארץ חוץ מבPDA? 3.כמה עולה PMP-140? 4.מה עדיף PMP140 או AV440 ולמה?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 חדשים איכותיים. אני מתלבט בעיקר בין שתי חברות, ALTEC LANSING ו- LOGITECH, וארבעה דגמים. ויכול להיות שאתם יכולים להציע משהו הרבה יותר טוב. FX4021 http://www.karat.co.il/catalog.php?id=273 MX5021 http://www.karat.co.il/catalog.php?id=275 Z-4 http://www.dicomputer.co.il/contents/he/p104.html Z-2300 http://www.dicomputer.co.il/contents/he/p99.html לי חשוב שיהיה שלט רחוק לשליטה ברמקולים ובסאב, יתרון לתלייה על הקיר וכמובן האיכות. החדר לא גדול (חדר שינה), הרמקולים ישמשו לשמיעת מוסיקה דרך המחשב וטלוויזיה דרך הכרטיס TV במחשב. ושאלה נוספת, למשל על הרמקולים של ALTEC LANSING רשום שהם ניתנים לתלייה על הקיר. שאלתי היא, איך ? האם אפשר להעביר את כב…
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שבת שלום, אני מחפש טלוויזיה לסבתא שלי. מצאתי טלוויזיה ממש זולה של AOC 27 אינץ: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=314&CatCode= מכיוון שהטלוויזיה היא לסבתא, היא לא צריכה להיות משוכללת או עם פונקציות מיוחדות. מה דעתכם על כל חברות הזבל שיש רק בארץ? האם הטלווזיות האלה שוות משהו? תודה
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ראיתי שמוכרים אותו שם ב250 שקל שם- מישהו יודע פרטים עליו? אני מעוניין לחבר את המערכת ה5.1 האנלוגית שלי תודה.
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
קניתי השבוע את הכרטיס Audigy 2 Value מ-KSP, האיכות סבירה אבל אני רוצה יותר :-\. רציתי לדעת אם הכרטיס ?CREATIVE X-Fi ExtremeMusic? יהווה שיפור רציני, או משהו לא משמעותי? סך הכל, ההפרש ביניהם הוא 445 ש"ח, ואין לי בעיה להוסיף את הסכום הזה בשביל איכות קול טובה יותר למוסיקה שאני שומע (מטאל בעיקר). הכרטיס הוא רק למשחקים. השימוש לסרטים ומשחקים יהיה מאוד שולי ולא חשוב. מוזר שעד לפני שנה אוניות ב-20 שקל היו שיא האיכות בשבילי :-X. עריכה: אוזניות GRADO-SR60, ובעתיד הקרוב משדרג למשהו רציני יותר מחו"ל (חשבתי על ה-225)
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני רואה באתר של באג דיוטיפרי מערכת קולנוע ביתית LG 534 5.1 מה שאני יודע עליה זה מה שכתוב באתר של באג 500W יציאת HDMI כניסת USB אבל הבעיה היא שאני מחפש בגוגל ובזאפ אבל אני לא מוצא את המערכת הזאת.. מישהו מכיר או יודע משהו על המערכת הזאת?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לי סאב וופר (14") למערכת באוטו (ישלים לי סט של 4 רמקולים של קנווד 240W כל אחד ומגבר 5 ערוצים 4X80W+300W), ועכשיו ההתלבטות היא היכן לשים אותו. האם אפשר ונכון למקום סאב-וופר בתא-המטען הסגור? (אין כמעט מעבר אוויר בין תא-המטען לתא הנוסעים) איפה בד"כ שמים סאב ברכב והאם זה מצריך מעבר אוויר חופשי בין תא המטען לתא הנוסעים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש סט רמקולים 5.1 לטלוויזיה. תקציב :2500 שקל. ואני גם צריך מגבר למערכת בתקציב של 1500 שקל. הצעות?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני צריך לחבר מערכת 5.1 של רמקולים למחשב, ובנוסף לחבר מגבר סטריאו, ואני צריך אפשרות לשלוט בין הפלטים בצורה נוחה. לכן חשבתי להוסיף עוד כרטיס לOB הקיים שלי, או לקנות אחד שיעשה הכל. אין לי מושג כמה הדברים האלו עולים, אז אין לי תקציב מוגדר, אבל כמה שיותר זול, משום שעכשיו אני עובד עם כרטיס OB פשוט ואין לי בעיה עם זה. תודה
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי איך זה שבKSP מוכרים את ATP3 ואת VS4121 באותו מחיר? (330) הVS4121 הוא לא המחליף של ה-ATP3 (ולכן עדיף)?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני משחק call of duty ואני צריך אוזניות טובות לשמוע את השחקנים וכל מיני התקציב שלי הוא עד 300 שקל ורצוי שהאוזניות יהיו עם מיקרופון תודה לעוזרים ובבקשה שהם יהיו אוזניות איכותיות
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, יש לי כ.קול 5.1 ON BOARD של REALTEK, ב WINAMP שומעים תקין רק אחרי הגדרת "hardware acceleration", בתוכנות אחרות (כמו Crystal player) אין אופציה כזו ושומעים רק ברמקולים הקדמיים. (לפני פירמוט המחשב, הכל עבד מעולה!) ניסיתי AC3 filter ולא עובד... רעיון? נ.ב. בתוכנה הפנימית של כרטיס הקול שומעים הכל טוב.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
איזו מערכת לדעתכם יותר איכותית, ונותנת תמורה טובה יותר לכסף שלה?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מחפש רמקולים שנותנים תמורה לכסף. בפוסטים האחרונים בעניין לא ראיתי כל התייחסות לרמקולים זולים בפורום בדפים האחרונים... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום,,.. יש לי PS3 שכרגע מחובר עם HDMI לLCD של TOSHIBA 32", אבל מדי פעם אני רוצה לחבר אותו פה בחדר ולהנות גם מאיכות HD על מסך המחשב. אז לחבר ישירות למסך - בלתי אפשרי מכיוון שהוא לא תומך בHDCP ולקנות את המכשיר שמסיר את הHDCP יעלה הרבה כסף ואני אוותר על התענוג של המכשיר הענק הזה והכבלים שלו מסתובבים פה. אז חשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה עם חיבור HDMI שתומך בHDCP, קיים דבר כזה? ואם כן, למרות שהמסך לא תומך בHDCP, אני אקבל תמונה? (המסך מחובר בDVI) ואם לא, אז ישנם כרטיסי טלוויזיה שתומכים בקומפוננט? זהו גם פתרון לא רע, האיכות בקומפוננט לא נופלת בהרבה מHDMI אני ארשה לעצמי להתפשר על איכות של קומפוננט.. תודה רבה לעוזרים (: עריכה: בקשר לאם הכרטיס מסך תומך בHDCP, אני לא בטוח אבל אני חושב…
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-