עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מחפש נגן MP4 עם יציאה לטלויזיה אני מחפש את הכי זול שאפשר (אם יש דבר כזה) חיפשתי קצת בזאפ ולפי מה שראיתי מדובר רק ביציאות לאוזניות תודה מראש

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  2. Started by nadaviz,

מחפש טלוויזיה 40'-42' LCD/LED/PLASMA השימושים בעיקר סרטים (1080p/720p) וקצת משחקים (PC) מחפש איכות תמונה גבוהה, שחור סביר ו- lag נמוך. תקציב עד 7000 אבל אם לדעת הפורום זה מיותר אז אחסוך בכיף.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  3. Started by TomB,

אני הולך להעביר שבוע די משעמם (טפו טפו טפו בלי עין הרע) באיזה בונקר בצפון ואני צריך נגן נייד. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין ה-Zen Vision:m ל-IPOD 30G. יש נגן אחר שגם מנגן וידאו שכדאי לי לשקול? ומבין השניים, מי עדיף מבחינת זמן סוללה, מהירות העתקת שירים וקלות תפעול? וגם - מישהו מכיר חנות זולה באיזור תל-אביב עם מלאי מיידי של נגנים?

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  4. Started by BloodFist,

הלכו לי האוזניות הישנות סנהייזר HD202... לא משנה איך הם נהרסו לא באשמתי :\ בכל מקרה סבא שלי טס לארה"ב בעוד שבועיים אז ביקשתי ממנו שיביא לי אוזניות. על איזה דגם אתם ממליצים עד סכום של 50$ ותסבירו גם למה. ויש לי העדפה לסנהייזר.

5. Started by Snufkin,

אני יודע שהשאלה קצת מפגרת..... אבל, מאיפה מגיע מקור החשמל שלהם? סוללות??

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  6. יש לחבר שלי רמקולים של קריאיטיב 2.1 כלומר 2 רמקולים ובאס 1 אבל משום מה שומעים רק מהבאס החיבור של הבאס שמתחבר לכרטיס קול הוא ירוק והחיבור של הרמקולים הוא שחור ויש רק 3 כניסות בכרטיס קול אדום ירוק וכחול ניסיתי לחבר את הבאס לירוק אבל שומעים מגעיל (יותר מידי באס) ואז חיברתי את הרמקולים לירוק(של הכרטיס קול) אבל שומעים חלש אני יכול לומר שיש איזה תוכנה במחשב שם שמכוונת את הקול אבל לא הצלחתי להבין אותה אולי יש תוכנה של קריאיטיב? מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  7. שלום אני מחפש המלצה לטלוויזיה בסלון בגדלים או 38" או 40" (חוסר מקום על הקיר) בין המחירים 2000-4000 אשמח לדעת מה נחשב לטוב היום תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  8. היי חברים אני מחפש לקנות אוזניות למחשב שלי עכשיו אני משתמש באוזניות כפתור של סוני [70 שח] ודיי נמאס לי מהם אני רוצה להשקיע באוזניות טובות יותר !!! בעיקרון אני לא רוצה אוזניות שאני אצתרך להוסיף מגבר וכל מיני דברים כאלה ... [במידה ואפשרי כמובן], אלה אני רוצה אוזניות לחיבור ישיר [אגב יש לי לוח אם DQ6 ]למחשב חוץ מזה אני מעדיף או אוזניות שנכנסות לתוך האוזן עם הוואקום , או הגדולות העוטפות את כללל האוזן וסוגרות אותו לחלוטין ! השאלה מה עדיףףף לי !!! תודה לעוזרים .

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  9. שלום אנשים יש לי מגבר קולנוע ביתי MARANTZ 4600 SR שאני מעונין לחבר אליו 4 רמקולים קדמיים (כלומר במצב סטיראו לשמוע דרך 4 רמקולים 2 ימין ו-2 שמאל-A+B) בטכלס של המגבר הזה יש יציאה רק לזוג קדמי אחד וכל השאר זה סנטר, סאב סראוונד וכו'. למישהו יש מושג אם יש דרך להפעיל מגבר כזה במצב סטריאו 2 ערוצים על 4 רמקולים? תודה

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  10. Started by din707b,

היי, למישהו יש מושג אם הדבר אפשרי ב- WIN7 בעבר האפשרות הזו היתה נתמכת בכל כרטיס מסך פשוט כיום הבנתי מקריאה ברשת שיש עם זה בעיות בעיקר כשמדובר בWIN7 למרות כשהכרטיסים עצמם אמורים לתמוך באופציה הזו הדרייברים החדשים אינם מאפשרים זאת. האם יש דרך לפתור את המגבלה? הפונקציה מכונה ATI Theater mode או purevideo video NVIDIA ובעצם מאפשרת, בעת פתיחת קובץ וידאו ע"ג המוניטור הראשי, שליחת סיגנטל וידאו למסך הטלויזיה, לא מדובר ב- CLONE ולא ב-DUALVIEW. מסך הטלויזיה משמש אך ורק בעת הקרנת קובץ וידאו על גבי הצג הראשי (המוניטור). עפ"י מה שהבנתי היום הפונקציה הזו אינה ניתנת לתפעול האם יש דרך אחרת ליהנות מהפונקציה הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by LaCostE,

שלום לכולם . אני רוצה לקנות אוזניות עם מיקרופון למשחקי מחשב . אני לא רוצה משהו יקר , היו לי ג'נריות של 40 שקל שסחבו שנתיים . עכשיו אני מתקדם לאט לאט . אני מתלבט בין 2 דגמים : LOGITECH Extreme PC Gaming Headset Logitech® Precision PC Gaming Headset שניהם עולים בדיוק אותו מחיר , 214 שקל . http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13683&catid=134 http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13153&catid=134 מה שכן ,LOGITECH Extreme PC Gaming Headset לא מופיעה באתר . יש משהו אחר בסביבות המחיר ? תודה .

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  12. Started by papushka,

שלום אני מחפש אוזניות איכותיוח לגיימינג ומוזיקה כמובן + כרטיס קול תקציב עד 1200

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  13. אני מחבר את המחשב לטלוויזיה באמצעות חיבור VGA. קניתי כבל Mini-Jack to RCA Audio וחיברתי אותו מהחיבור הורוד של המיקרופון במחשב לחיבורי ה AUDIO IN שמשוייכים ל VGA. הגדרתי בדרייבר של הכרטיס קול את החיבור הורוד לעבוד כ- רמקול קדמי יוצא. במצב כזה אין סאונד. רק שאני משנה את החיבור של הרמקולים הרגילים של המחשב (חיבור ירוק) ל- LINE IN, אני מצליח לשמוע מהרמקולים של הטלוויזיה. אני רוצה שיהיה אפשר לשמוע גם מהרמקולים של המחשב וגם של הטלוויזיה ב VGA, וכשאצפה בסרט בטלוויזיה אוכל פשוט להנמיך עד הסוף את הרמקולים של המחשב ולשמוע מהטלוויזיה. או לחילופין, כשאני מעביר את המחשב למסך הטלוויזיה שבאופן אוטומטי אשמע מהרמקולים של הטלוויזיה. מקווה שהייתי מובן.

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  14. היי לא מזמן קניתי טלוויזיית LCD 42 אינץ' FULL HD של טושיבה. קניתי גם כרטיס מסך RADEON 3600 שתומך ב HDMI. עד עכשיו חיברתי את הטלווייה דרך חיבור ה VGA של הטלויזיה ללפטופ שלי והכל עובד מצויין. אבל לחבר את ה PC שלי דרך ה HDMI אני פשוט לא מצליח ואודה לכם אם תוכלי לעזור לי. לכרטיס המסך שלי שתי יציאות DVI. לאחד מחובר מסך SAMSUNG BW2253 ולשני את מחבר כבל HDMI דרך מתאם DVI <--> HDMI שהגיע עם כרטיס המסך. כשאני פותח את ה CATALYST Control Center הוא מזהה לי את הטלוויזיה אוטומאטית כ Toshiba LCD, ולכאורה הכל אמור להיות בסדר כי הוא נותן לי שני מסכים לעבוד איתם, אבל כל מה שאני לא עושה לא משנה, והטושיבה ממשיכה להראות מסך כחול. כשאני מרחיב את איזור העבודה למשל לשני מסכים הסמן של העכב…

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  15. יש לי סט 4 רמקולים,סנטר וסאב (YAMAHA) מחוברים לרסיבר של אותה חברה דגם V361. חיברתי אותו לממיר עם כבל RCA משני הצדדים. ברסיבר זה מחובר ל-DTV\CBL ובממיר ליציאת האודיו ואני שומע רק בשני הרמקולים הקדמיים שלי ולא באחוריים זה אמור להיות ככה? בהגדרות של הרסיבר בדקתי והכל תקין וגם כששומעים מהמחשב שומעים בכל רמקול. בנוסף, עכשיו בדקתי וגם בDVD שלי לא שומעים עלום חיברתי אותו עם כבל אופטי ממנו לרסיבר. שאר החיבורים שלו לטלוזיה הם RCA אבל לקומפוננט. תודה רבה על הייעוץ. נ.ב : יש איזשהן הגדרות שעלי לקבוע ברסיבר או במקום אחר על מנת להפוך את השמיעה לאידיאלית ?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  16. Started by BladeRunnerSting,

שלום, יש לי אופציה להשיג את הטלויזיה הזאת במחיר של 3000-3100 ש"ח. המטרה היא להציב אותה בחדר של 4 על 3 מטרים, לחבר אליה XBOX 360 ובקרוב גם מחשב מדיה סנטר. שאלה ראשונה - האם זו טלויזיה טובה ובאמת רמה אחת מעל כולן (בLEVEL הזה כמובן) כמו שסוני היו בעבר? שאלה שניה - האם 32 מספיק לחדר בגודל שלי או לכוון כבר לכיוון ה37 בכלל? תודה לעונים ולעוזרים.

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  17. יענו שכשאני מדליק אותו אני בוחר תיקייה מתוך רשימה שאני אישית יודע איזה שירים יש בתוך התיקיה לדוגמא: תיקייה של מוזיקה כללית-General תיקייה של ג'יימס בראון (שולט)- James Brown תיקייה של היהודים- Hayehudim וכו'.... ואז כשאני מדליק את הריו קארבון יופיע לי בתפריט לבחור את אחת מהתיקיות האלה ואת השירים שבתוך התיקייה הזאת אני אשמע... אפשרי?אם כן אז איך?

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by powersoul,

אהלן, רציתי לדעת האם כדאי לקנות את האוזניות האלו - http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=PP&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=231&aff=Zap לפי הביקורות שקראתי הן טובות יותר (לפחות לצרכים שלי) מה cx-300 של סנהייזר מכיוון שאני חובב באס. מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  19. Started by LRa,

מישהו יודע איך הנגנים שלהם מאכסנים את קיבצי המילים של השירים? אני מסתכל בסיפריות ואין שם שום קובץ חוץ מהשירים. תודה

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by Zomi,

שלום, מיכוון שיש לי שאיפה לאיכות שמיעה טובה ככל שאפשר (או ככל שהתקציב מותיר) החלטתי לשדרג את חווית השמיעה שלי בעזרת מגבר לאוזניות. רק שיש בעיה אחת, ממש אין לי מושג בנושא, אז החלטתי לבוא לפה ולבקש עזרה. איזה חברה מומלצת? איזה מוצר? מה כדאי לדעת בנושא? וכו' וכו'. בעקרון הטווח מחירים לא ממש משנה, גם אם זה יגיע ל300 שקל זה יהיה סבבה. תודה =]

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  21. יש לי תקציב של כשל 2500 שקל לקנות מערכת 5.1 לחדר הבינוני שלי שבו האקסבוקס משמש כדיוידי אני מחפש המלצות למערכת ששתאים ספציפית שאלתי על זאת ולא על 5500 בשל האופציה האלחוטית של ה5450 רק ה REAR האחוריים אלחוטיים זה מספיק טוב? זאת אומרת בשביל שאר הרמקולים מה אמור ליהיות המרחק שלהם מהמוקד חיבור אני לא מעוניין בחוטים שיעברו לי בחדר ולקדוח בקיר זה קצת פרויקט.

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by D-M-X,

אני כבר מזמן רוצה לקנות נגן MP3 מבוסס HDD ועכשיו סוף סוף יש תקציב לקנות הייתי רוצה שגם ינגן וידאו ויראה תמונות ורצוי שאפשר יהיה להעתיק מכרטיס זיכרון לנגן בינתיים די אהבתי את הIRIVER PMP-140 אבל יש לפחות חודשיים שלוש עד שהוא יצא http://www.iriveramerica.com/products/pmp-120.aspx# אבל הייתי רוצה לשמוע על עוד הצעות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  23. Started by Aviv C,

הורדתי מהאינטרנט סרט וכתוביות מתאימות. כשאני צופה בסרט יחד עם הכתוביות אני רואה בהתחלה את הכתוביות לא בזמן המתאים ולאחר מכן את אותן הכתוביות בזמן המתאים. איך אני יכול לטפל בבעיה?

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  24. שלום, אני כבר כמה זמן חושב על שדרוג של הסאונד אצלי (אני אומר סאונד כי אולי זה יהיה רמקולים במקום) ואני חשבתי אל אוזניות פתוחות עם דגש על HD555 של סנהייזר. ורציתי לדעת האם הוא לא מבודד סאונד בכלל מבחוץ? פשוט אני לא רוצה שהאוזניות ינתקו אותי ושלא אוכל לשמוע את הסובב סביבי. (לבית) וגם האם התוספת מחיר לHD595 משתלמת לעמות ה HD555 מבחינת תמורה למחיר? תודה רבה. עומר

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  25. מחפש המלצה לרמקולים סבירים ( שיהיו יותר טובים המרמקולים של הלפטופ) שלא יתפסו הרבה מקום. + עכבר בלוטות' טוב . עבור המחשב הנייד. עד 300 ש"ח סה"כ. תודה!

• 0 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.