עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by BloodFist,

הלכו לי האוזניות הישנות סנהייזר HD202... לא משנה איך הם נהרסו לא באשמתי :\ בכל מקרה סבא שלי טס לארה"ב בעוד שבועיים אז ביקשתי ממנו שיביא לי אוזניות. על איזה דגם אתם ממליצים עד סכום של 50$ ותסבירו גם למה. ויש לי העדפה לסנהייזר.

2. היכן אני יכול למצוא את הסיקור המדובר ? http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=72031.250 תודה מראש

• 11 תגובות
    • 794 צפיות
  3. זה הרמקול-Creative SBS A300 בחלק מהשירים שבמחשב ובעיקר באלו שביוטיוב אני שומע כמו גיצים/קרקושים מהרמקולים בזמן ניגון השיר יש שירים מסויימים שנגיד ביוטיוב יש את הבעיה של רעשי קרקוש ושאני מוריד מיוטיוב את השיר למחשב הוא נשמע בסדר הרמקולים חדשים בני כחודש וכך גם המחשב כולו יש לי ווינדוס 7 32ביט הורדתי דרייבר קול חדש ולא עזר הלוח אם זה MA770-UD3 ג'יגבייט

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  4. Started by LRa,

נגן חדש מבית iaudio, המחיר בקוריאה כרגע הוא 180יורו ל20 גיגה. בנוסף מתוכננת גירסא זולה של ה G3 והרבה יותר יפה בשחור. אם מישהו מעוניין בתמונה אוכל לשים אחת. ועוד נגן חדש הוא ה F1 המכוער. לכל הנגנים הכי חדשים של IAUDIO תכנסו לאתר הבא : http://mp3.iaudio.com/product/product_M5_feature.php זהו האתר הקוריאני שלהם והיחיד שהם מעדכנים כמו שצריך.

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  5. Started by BINI,

הייעוד של המחשב הוא 50% מוסיקה, 25% משחקים, 25% קולנוע ביתי. בהתחלה חשבתי ללכת על הלוג'יטק X-530 (http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5606) שצריכים לתת תמורה מצויינת למחיר. אבל יש בעיה שאני שומע הרבה מוסיקה, ובשביל לא להתבאס מסאונד פחות במוסיקה צריך לשים מערכת טובה... אז חשבתי על שתי אפשרויות אחרות: או על הלוג'יטק Z-5300 (http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5605) שנחשבת מערכת מצויינת וגם פופולארית, או על אלטק לנסינג GT5051 (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=10004) שראיתי רק אחד פה בפורום ממליץ עליה, כנראה בגלל שהיא פחות פופולארית או חדשה, לא יודע. מה אתם אומרים??

• 10 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by yotam.m,

אהלן, יש ברשותי את הטלויזיה הנ"ל, האמת שרואים בה לא רע ביחס לטלויזיה מעאפנה ודי ישנה ובכל זאת יש לה בעיה יחסית קטנה אך מטרידה. מידי כמה שניות קופץ הבאר של הולויום כאילו הטלויזיה מגבירה את עצמה הוא בא ונעלם מידי כמה דקות עד שמחליט להיתקע על ווליום 100 ולא יורד, אם אני מנסה להנמיך ברגע שאני עוזב את כפתור ה - הוא שוב מגביר את עצמו עד ל-100 בחזרה ונתקע שם. משהו מוכר? יש רעיונות לפיתרון? אולי אפשר לשנות גרסת תוכנה לטלויזיה או שהדבר לא אפשרי? תודה

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  7. Started by y_a_n_i_k,

נא למחוק פוסט זה, שוכפל בטעוצ

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  8. Started by papushka,

שלום אני מחפש אוזניות איכותיוח לגיימינג ומוזיקה כמובן + כרטיס קול תקציב עד 1200

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  9. Started by josephu,

זה אולי לא בדיוק הפורום לשאלה, אבל... מישהו יודע באיזה איכות מגיעים הקבצים מהאתר Imusic? imusic.co.il דיסק ב 25 ש"ח נשמע לי לא רע, השאלה איזה איכות זה.

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  10. Started by kalda01,

לפני כחודשיים קניתי מסך LCD גודל 32 דגם LX800 תוצרת פנסוניק שמתי לב שבתחתית המסך גם בצד ימין וגם בצד שמאל בערך 7 ס"מ מהפינה, יש כמו חצי עיגול שתמיד מואר שמים לזה לב כשהתמונה שחורה לגמרי בחלק התחתון. האם המסך פגום??

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  11. קניתי 5 רמקולים וסאב של CREATIVE דגם INSPIRE T6100 היציאות מהסאב למחשב זה 3, ויש לי 3 כניסות בלאפטופ (ACER) אבל זה לא בדיוק עובד מכיוון שרק אחד זה לרמקולים והשאר זה למיקרופון ואחד לא יודע למה זה. כרגע פשוט חיברתי מפצל של 2 והכנסתי 2 כניסות (מהסאב) אז 4 מתוך הרמקולים עובדים. איזה פתרון יש לכם להציע? לקנות מפצל של 3? יש דבר כזה ביכלל? אי אפשר להוריד אולי דרייבר או תוכנה שתהפוך לי את 2 הכניסות בלאפטופ גם כן לרמקולים? הכרטיס קול של הלאפ טופ שלי זה: [High Definition Audio Controller [NoDB זה מן הסתם מובנה

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  12. Started by alergic,

הכותרת אומרת הכל

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  13. חשוב שהיו קומפקטיים ובאיכות סבירה יחסית למחיר אם אפשרי שיהיה חיבור רק לאמפי 3 ואם חייב חשמל אז עדיפות לסוללות ואפשרי גם משולב עים חשמל תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  14. אני לפני קנייה של מערכת סאונד 5.1 , כנראה של קריאטיב - Gigaworks 5500 , מערכת ברמה במחיר של 200 שח. מישהו מכיר או מנוסה עם מערכת זו? מישהו יודע אם מספיק כרטיס הקול שיש לי בלוח ABIT-NF7-SL או שכדאי לקנות גם AUDIGY 2 ? תודה ! Kfir.

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  15. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה ממומחי הפורום לרכישת שתי טלוויזיות: 1. לסלון - מרחק צפיה -3.85 מ' חדר מואר שימושים - יס (מקס טוטאל,כולל ערוצי HD), חיבור לWii, חיבור למחשב דרך רשת ביתית. תלת מימד *לא חייבת להיות SMART TV *לטלויזיה תחובר מע' הגברה קיימת - pioneer htz212bd 2. לחדר שינה - מרחק - כ 3.5 - אך יש מגבלת רוחב קיר עליו יותקן המסך - 105 ס"מ . שימושים - בעיקר צפיה בתכנים דרך המחשב/סטרימר תקציב לשתי הטלוויזיות - 8000 ש"ח תודה :-) בחנויות קיבלתי המלצה ל : philips 47 pfl4307h - לסלון philips 32 pfl3207h - לחדר שינה מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  16. שלום, קניתי כרטיס טלווזיה Compro Vista M1F, וההוראות שלו ממש לא ברורות. מישהו יוכל בבקשה להסביר לי איך לחבר אותו למחשב עם תמונות של הכבלים שאני צריכה בבקשה, כי אני ממש מבולבלת.. יש לי לוח אם של GIGABYTE MA74GM-S2H.

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  17. Started by gangst-R,

שלום, אני עמוד בפני קניית אזניות סראונד וצריך לבחור דגם בדחיפות. השימושים יהיו קצת משחקים, קצת סרטים ובעיקר מוזיקה. התקציב הוא 350 עם קצת סטייה כלפי מעלה. לפי חיפוש שעשיתי בפורום, ולפי הביקורות באתר הגעתי למסקנה שהאוזניות המומלצות ביותר הן: 1. Speed-Link Medusa 2. ZALMAN ZM-RS6F ההפרש בין השתיים נע בין 100-200 ש"ח. אין לי בעיה לגרד עוד 100-200 ש"ח השאלה האם שווה... לכן, יש לי כמה שאלות לפני הקנייה: * האם המדוזה שווה את ההפרש הזה? * איזה אוזניות הייתם קונים במקומי? * במידה ובחרתי במדוזה, איזה דגם מבין המדוזות לבחור? HOME, PRO, או הישנות? * האם יש עוד אוזניות מומלצות? תודה.

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  18. Started by flesh2,

אני צריך לקנות אוזניות חדשות למחשב ואני מחפש משהו איכותי איך האוזניות האלו: http://www.pch.co.il/docs/pd-485583228.htm Zalman Real Surround Sound 5.1 Ch Equivalent 6 Speaker Headphone ? יש אוזניות יותר טובות במחיר זהה או זולות יותר? (לא חובה להיות בPCH, אבל רצוי שהחנות תהיה באזור רמת- גן- תל- אביב) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  19. לפני כמה חודשים מצאתי בחוץ טיפ של YAMAHA ו אקוליזר אנלוגי עם לדים ... היום מצאתי נגן CD של TEAC DP-P1160 ו רסוור של TEAC מדגם AG-V8600 לא חבל ... :-\ האמתי היום זרקתי פטיפון ...ומשהו לקח ..

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  20. מחפש רמקולים לטלוויזיה למטרה עיקרית סרטים מדי פעם אולי גם למשחקים (מעדיף זוג רמקולים עם סאב עקב בעיות מיקום) בהתקציב של כ 400-600 ש"ח ,בכלל אפשר להביא רמקולים איכותיים (יחסית כמובן) שיפיקו חוויות סאונד טובה+ בצלילים הנמוכים,בינונים ובגבוהים? יש חיה כזאת? חבר המליץ לי על Altec 4621 ,אך אני בספק לגבי האיכות שלהם.

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by DAVIDD,

לאחר שמכרתי את הרמקולים שלי (קרייטיב 4100) החלטתי שאני צריך רמקולים חדשים ובדיוק אני טס לחו"ל חשבתי על הרמקולים האלה http://www.fastlanehw.com/reviews.php?i=121 מחירם בדיוטי פרי 200$ כשמחירם בארץ לפחות 1900 שקל מה דעתכם עליהם??

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  22. Started by alpha man,

אממ לא יודע כל כך מה לכתוב בכותרת, כעיקרון מה שאני רוצה הולך ככה: יש 2 רמקולים - סט סראונד בסלון וסט קטן למחשב. אני רוצה שהסט בסלון יהיה מחובר לDVD והקטן יהיה מחובר למחשב, אבל אני גם רוצה שתהיה לי אפשרות לחבר את הסראונד למחשב, יש אפשרות לעשות איזה מפצל עם מתג שמעביר את מקור הסאונד? והאם בחיבור במחשב אני אצטרך כל פעם לנתק את הכבלים של הרמקולים הקטנים ולחבר את הגדולים? שרטוט להמחשה סט קטן<----מחשב----->סראונד<-----DVD למי שלא הבין המחשב צריך להיות מחובר גם לרמקולים הקטנים וגם לסראונד ושתהיה לי אפשרות להחליף ביניהם, והסראונד צריך להיות גם מחובר למחשב וגם לDVD ושתהיה לי אפשרות להחליף ביניהם תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  23. Started by alex_2007,

קניתי דיסק של שירים מי שמתעניין איזה אז של 50 CENT אז עכשיו אני רוצה לעביר ת'שירים לIPOD איך אני עושה את זה? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  24. תודה על העזרה דיון של הרמקולים החלטתי ואני קונה את הMX2. יש לי שאלה.. אני מחבר את הרסיבר למחשב(Soundstorm ABIT NF7-S) דרך כבל ארוך מאוד (10 מטר שהולך דרך הקיר) המחשב - יציאה של אוזניות (PL) הרסיבר - כניסת CD (ארסיאי אדום לבן) יש דרך שאני יכול להנות מסאונד יותר טוב שיוצא מן המחשב? עוד שאלה שהרגע חשבתי עליה קניתי בחנות סאונד ברחוב החשמונאים (אדר) כבל RCA יקר מאוד (מטר 40 שקל..!) שאלתי פה ושם ואמרו לי שאני צריך לקנות כבל Sony Philiphs כדי לשומע בסרטי DVD Dolby Digital. אני זוכר מה כתוב על הכבל שהוא עשיו מזהב והיה כתוב מספר 24. בקיצור חבר שלי הביא מסין בזמנו את המטריקס בDVD צרוב. (DVD לא VCD) אני מעביר לאפשרות Digital Input (חיברתי הכל איפה שצריך) ולא יוצא …

דיונים חדשים בפורומים