עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by papushka,

שלום אני מחפש אוזניות איכותיוח לגיימינג ומוזיקה כמובן + כרטיס קול תקציב עד 1200

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  2. אני מחבר את המחשב לטלוויזיה באמצעות חיבור VGA. קניתי כבל Mini-Jack to RCA Audio וחיברתי אותו מהחיבור הורוד של המיקרופון במחשב לחיבורי ה AUDIO IN שמשוייכים ל VGA. הגדרתי בדרייבר של הכרטיס קול את החיבור הורוד לעבוד כ- רמקול קדמי יוצא. במצב כזה אין סאונד. רק שאני משנה את החיבור של הרמקולים הרגילים של המחשב (חיבור ירוק) ל- LINE IN, אני מצליח לשמוע מהרמקולים של הטלוויזיה. אני רוצה שיהיה אפשר לשמוע גם מהרמקולים של המחשב וגם של הטלוויזיה ב VGA, וכשאצפה בסרט בטלוויזיה אוכל פשוט להנמיך עד הסוף את הרמקולים של המחשב ולשמוע מהטלוויזיה. או לחילופין, כשאני מעביר את המחשב למסך הטלוויזיה שבאופן אוטומטי אשמע מהרמקולים של הטלוויזיה. מקווה שהייתי מובן.

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  3. Started by karajii,

היי, לאור המלצות הרבות שקראתי בדפים ישנים בפורום, אני חושב למתוח קצת את התקציב המקורי שייעדתי לנושא, ולרכוש את ה-ATP3. הרמקולים יחוברו למחשב, והשימוש המרכזי שלהם יהיה לשמיעת מוסיקה. יש לי מספר שאלות ואשמח אם תתייחסו אליהן לפני שאבצע את הקנייה: 1. האם גם היום, לדעתכם, ה-ATP3 הם הטובים ביותר בטווח המחירים שלהם (עד 400 ש"ח)? 2. אני לא מצליח למצוא אותם באתר של Altec Lansing. האם ייצורם הופסק? 3. יש לי כרטיס קול פשוט, on board (לוח של ASUS). האם יש צורך בכרטיס טוב יותר כדי להנות מהרמקולים או שדי בכרטיס זה? 4. האם ניתן למקום את הסאב בצמוד למארז המחשב (על הרצפה), או שהרעידות עלולות לפגוע במחשב? 5. האם ניתן למקם בצמוד לסאב את תקעי החשמל השונים של המחשב (כולל שנאים למינ…

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  4. Started by growler,

שלום לכולם. יש ברשותי מזה כ4 שנים רמקולים של קריאייטיב SBS370 ואני דיי מרוצה מהאיכות שלהם, אני מעוניין בקניית רמקולים נוספים (למחשב אחר) בתקציב של 300 ש"ח +- (אפשר לחרוג בגבול הטעם הטוב) . אחרי הרבה חיפושים יצאתי מבולבל, והדרישות שלי מהרמקולים הן: -שיהיו איכותיים יותר מהרמקולים שברשותי. - שיהיו 2 רמקולים + סאב (2.1). - כפתורי הווליום והכיבוי לא יהיו על הסאב (אני אוהב את הסאב שלי מתחת לשולחן ואת הגב שלי ישר). האם הדגם שהחליף את הATP3 המיטולוגי שווה משהו? או שצריך לחפש אלתרנטיבות אחרות? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  5. Started by reiematza,

יש לי כרטיס טלוויזיה WinFast TV2000 XP שקניתי ליפני שנה והוא עבד מעולה על ה XP אחשיו שעברתי לvista הוא כבר לא פועל. אני הורדתי אתת הדריברים בישבילו והתקנתי אותם אבל המדיה סנטר עדיין לא קולט אותו והתוכנה שאיתו הוא פעל בXP עושה לי בעיה שהיא לא יכולה לעבוד עם הvista כל פעם אני מנסה לתקין אותה מה אפשר לעשות? תודה מראש רעי מצא

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  6. קניתי לא מזמן רמקולים ורסיבר יד שנייה. רמקולים: Sansui S-U770 רסיבר סטריאו: Sansui 771 אני מחבר למערכת אייפוד קלאסיק כמקור בכבל ג'נרי של 3.5 לRCA והרמקולים מחוברים לרסיבר עם כבלים גם כן ג'נריים. ואני לא מרוצה מהתוצאה הסופית, הסאונד בכלל לא מדהים אותי. יש סיכוי שזה בגלל הכבלים אם כן מה מומלץ לקנות.

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  7. אני מאזין למוזיקה אך ורק מהמחשב. במחשב יש כרטיס קול מובנה כלשהו, והמערכת היא מערכת קולנוע ביתי יקרה. מה שקורה זה שאיכות המערכת לא באה לידי ביטוי בגלל איכות הסאונד שהמחשב מוציא ובגלל כבל ארוך מאוד שמקשר בין המחשב לרסיבר. אני זקוק להמלצה על כרטיס קול סביר עם יציאות נורמליות למערכת שישפר את איכות השמע שהיא כרגע לא זוועתית אבל טעונה שיפור. אגב אין לי צורך בסראונד 5.1, 7.1 וכדומה, יציאות סטריאו טובות יהיו די והותר מאחר שעיקר השימוש הוא למוזיקה. אני די בור בנושא אשמח להסבר, תודה.

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  8. Started by bigfoot1,

שלום לכולם אני רוצה לקנות אוזניות חדשות לiaudio x5 שלי , היו לי כמה זוגות אוזניות עד עכשיו וכולן התפוצצו עכשיו אני רוצה לקנות אוזניות חדשות שיחזיקו קצת יותר מעמד מהאוזניות הסטנדרטיות התקציב לא בשמיים, אפשר להזמין גם מחו"ל עד 200 ש"ח. חשבתי בינתיים על הsony ex81lp מחו"ל על akg k24p מהארץ אממ אולי cx300 אבל בינתיים המחיר שלהם בחו"ל יקר תודה רבה לכל העוזרים אם יש עוד דגמים להציע אז בבקשה

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  9. יש לי אוזניות נחמדות (px100) שבקרוב יוחלפו ליותר טובות, אני שוקל להחליף כרטיס קול, ואולי לקנות מגבר ואז חשבתי על זה, שהתוכנות שאני דוגם איתם את הדיסקים (במקרה הטוב, וברע מוריד מוזיקה באיכות גרועה), בטח משפיעים הרבה יותר על איכות השמע מהרבה דברים אחרים אז למישהו יש להמליץ על תוכניות איכותיות לדגימה של מוזיקה מדיסקים? או מקורות אלטרנטיביים למוסיקה איכותית (מבחינה פיזית....) וגם עד כמה יש הבדל בין הדגימות השונות? ובאיזה רמה של ציוד צריך בשביל להבדיל בין הרמות? (128, 192 וכו')

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  10. אז אני צריך עכשיו כרטיס ללפטופ שעדיף שתהיה לו יציאה נורמאלית לחיבור לאוזניות, והכי חשוב, תמיכה ב-DDL. אני מכיר 2 כרטיסים כאלה. ה-U1 של ASUS, ועוד איזה כרטיס שלצערי ברח לי השם שלו (ולא היה לו חיבור אוזניות איכותי ממילא). האסוס עושה את מה שאני צריך (לפחות על הנייר), הבעיה איתו היא שהוא לא ממש זול, ואני בספק עד כמה הוא יציב/יזכה לתמיכת דרייברים כיוון שאף אחד כמעט לא קנה אותו. אם מישהו מכיר אישית את ה-U1, ויוכל להרחיב, או שמכיר כרטיס אחר שמתאים לשימוש שלי, אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  11. Started by shimi 1,

שלום לכולם יש לי התלבטות גדולה מאוד בין 2 אוזניות שאני רוצה לקנות: Koss UR20 או sennhieser HD205 התקציב הוא עד 300 ש"ח למישהו יש הצעה לאוזניות טובות יותר ? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  12. אחים שלי אני מיואש כבר כל אחד אומר לי משהו אחר אני כבר לא יודע מה לעשות... יש לי אולפן בייתי קונדנסר של סיטרוניקס שאני מבסוט ממנו,כרטיס קול פיירבוקס של פרסונס.. אני מעוניין במוניטורים עד 3000 שקל במקסימום,אין לי אפשרות ליותר מזה... כמובן שיהיו אקטיביים.. השימוש הוא יצירת מאסטרינג ומיקס ההתלבטות היא כמה אינץ ליקנות..,יש כאלה אומרים 8" יש כאלה אומרים 5".. החדר לא אקוסטי.. חוץ מהתקרה.. והינה סקיצה של החדר.. כמובן שאני יושב בין רמקול A לרמקול B,המרחק שלי הוא מטר מכל רמקול בצורת משולש http://up352.siz.co.il/up3/1jodzzkkidmd.jpg תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  13. שלום, קניתי כרטיס טלווזיה Compro Vista M1F, וההוראות שלו ממש לא ברורות. מישהו יוכל בבקשה להסביר לי איך לחבר אותו למחשב עם תמונות של הכבלים שאני צריכה בבקשה, כי אני ממש מבולבלת.. יש לי לוח אם של GIGABYTE MA74GM-S2H.

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  14. שאלתי היא האם ה-LOGITECH Z560 מתאימים לכל מטרה , כלומר האם הם מתאימים גם לשמיעת מוזיקה , גם לסרטים וגם למשחקים ? ולא רק למטרה ספציפית אחת או שניים ...

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  15. אחי ביקש לחדר שלו מגבר/רסיבר + רמקולים. כרגע יש לי תקציב למגבר עד 1200, אם אפשר פחות זה ייתקבל בשמחה. רמקולים השגתי במחיר מציאה Wharfedale XARUS XR5000 ב400 שקל מחבר ( ) אחי מעוניין לשדרג בעתיד הקרוב ל5.1 לכן אני רוצה רסיבר שיאפשר שדרוג זה בעתיד ולא יפחית מאיכול הסאונד. הרסיבר ייתחבר למחשב כנראה בחיבור אופטי או דיגיטאלי, זה מיועד למשחקים, סרטים ושירים.

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  16. Started by J0n1,

אין לי ממיר בבית (אין כבלים/לווין) ואני רוצה לחבר את הטלוויזיה למסך. אם לדוגמא אני ארכוש ממיר, אני אוכל להשתמש בו? או שצריך את הכרטיס הזה שמחברים אליו? או שאפשר לקחת מתאם של אנטנה לRCA/S-video? תודה

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  17. מחפש רמקולים לטלוויזיה למטרה עיקרית סרטים מדי פעם אולי גם למשחקים (מעדיף זוג רמקולים עם סאב עקב בעיות מיקום) בהתקציב של כ 400-600 ש"ח ,בכלל אפשר להביא רמקולים איכותיים (יחסית כמובן) שיפיקו חוויות סאונד טובה+ בצלילים הנמוכים,בינונים ובגבוהים? יש חיה כזאת? חבר המליץ לי על Altec 4621 ,אך אני בספק לגבי האיכות שלהם.

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  18. http://digi.it.sohu.com/20050422/n240018541.shtml http://www.8080.net/html/200504/p261735530.html * 20gb hard drive * Aluminum body, available in 4 colors * USB 2.0, USB On-The-Go * CF I/II card slot * 1.8-inch, 262K color TFT screen (280x220) * Supports MP3, WMA, AVI (xvid), JPG, GIF, BMP, TXT * FM radio, recording * Line-in recording up to 192kbit * Voice recording * 103 x 63 x 20mm, 152g * Audio chip used is rumored to be Texas Instrument TLV320AIC23 * Retail price is 2880 Yuan, or about $ 348 USD איכות המסך שלו מאוד מרשימה יש לו רזולוציה גבוה. + יש לו אופציה ל CF ! והוא ממש קטן באיזור ה גודל של ה אייפוד מיני!! עכשיו מעניין רק חיי הסוללה ומתי הח…

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  19. Started by LockOn,

אהלן, יש לי שני זוגוות של אוזניות XEARS מעולות ששוכבות לי במגירה כי המגעים בפלאג שלהם נהרסו.. הזמנתי לא מזמן פלאג מעפן בebay והצלחתי לתקן זריז בלי בעיות.. הבעיה היא שגם הוא נהרס מהר והיה לא איכותי. יש אפשרות לקנות בארץ או להזמין מחו"ל פלאג איכותי מחברה נורמאלית? כמובן שיהיה כמה שיותר קטן ולא מורגש, איכותי ורצוי עם מראה טוב. זוג אחד הוא סטאריופוני רגיל ובזוג השני יש גם מיקרופון (אי אפשר לוותר עליו) תודה

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  20. תמליצו לי ושהמחיר לא יהיה 2000 או משהו כזה אולי מקסימום ליד ה 1000 ועם יש משהו יותר זול והוא מצויין אז תגידו אל תבחרו לפי המחיר ועם אפשר גם לינק תודה.

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  21. Started by GangsterPD,

שלום, יש לי רמקולים 5.1 creative inspire T5900 יש לי כרטיס קול שתומך בהם על הלוח אם, אני יודע ש שלושת הרמקולים האחרים פועלים בנוסף רק כשיש סראונד אז רציתי לשאול אם יש איזה דרך לשנות ש כולם יפעלו ביחד גם כשאין סראונד הכוונה בשירים , משחקים וכו'. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  22. אני רוצה לקנות נגן MP3, פשוט לשמוע מוזיקה, אני לא מתכוון לרוץ איתו או משהו כזה, הוא יהיה בתיק בביטחה רוב הזמן. יש לי תקציב של בסביבות ה1500 שקל, אני רוצה נגן אמין, כש10G יהיה מספיק, אבל הנטייה היא כמובן של יותר = יותר טוב, אותו הדבר עם איכות סאונד ובטרייה, יותר = יותר טוב, אני לא צריך זמן בטרייה מפוצץ, 10-15 שעות זה מספיק,. ראיתי את זה בכמה אתרים, זה טוב? CREATIVE Jukebox ZEN Touch 20GB

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  23. נראה לי שזה קורא שמדברים קרוב למיקרופון או שהמקריפון קגיש מדיי יש מין צליל כזה צורם וגבוה שלפעמים מדברים חזק יותר האם ניתן לתקן את זה עם Aodbe audition, תודה

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  24. בהמשך לדיון אחר שפתחתי אני מעוניין לדעת אם אפשר לחבר את שני סטים של רמקולים למחשב אחד...יש לי בלוח כרטיס קול מובנה...אם אני יחבר כרטיס חיצוני (PCI) האם יהיה אפשר להישתמש גם במובנה וגם בחיצוני בו זמנית? ברצוני לייצור מערך כזה..CREATURE 2.1 JBL + מגבר ישן של SANSUI עם שני רמקולים... אם הדבר איונ אפשר אני ראיתי שיש מפצל האם יהיה אפשר להישתמש במפצל על מנת לחבר ליצאה של הרמקולים במחשב (הירוקה) ואז לחבר את שני המערכות על אותה יציאה? ד"א איך הJBL? לא ענו לי על זה ממש....כלומר התקציב הוא בערך 450-500ש"ח והם נופלים בדיוק בתקציב....חשוב לי הסאב-כלומר הבאס אם הוא טוב או לו... שמעתי כבר על הATP3 ולא ממש אהבתי...צורם קצת והסאב עשוי מפלסטיק (ממה הוא עשוי בJBL ד"א?)

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  25. Started by MasterOr,

לא ממזמן קניתי את הסט רמקולים הזה ורק לפני כמה ימים התאפשר לי לתלות את 2 הרמקולים האחורים... עכשיו כשאני שומע איתם שירים יש שירים כאלה שהם מזייפים בהם..שומעים צליל לא נקי כזה.. רציתי לדעת עם יש תוכנה שתתן לי לשלוט על עוצמה של כל רמקול בנפרד, כיונונים וכל זה.. עשיתי חיפוש מצאתי תוכנות כמו MATRIX,AC3FILTER תוכנות שלא אהבתי.. דיי מוזר שCREATIVE לא כוללים את זה בסט הדרייברים שלהם

• 2 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.