אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי כרטיס קול Creative SoundBlaster Audigy. אני מעוניין לחבר קול משני מקורות שונים לכניסת הקול שלו (יש אחת). כאשר אני מחבר בעזרת מפצל, חיבורים משני המקורות, אין קול בכלל. אין לי צורך להשתמש בשני המקורות בו זמנית אבל מצד שני אני לא רוצה כל פעם לנתק ולחבר כבלים. הצעות לכך יתקבלו בברכה. חשבתי על דרך מסוימת אבל אני מעדיף לשאול לפני שאני מנסה. אם אני אתקין את הכרטיס קול המובנה במקביל לaudigy (כאשר יש רמקולים שמחוברים רק לaudigy) ואני אחבר מקור חיצוני אחד לכל כרטיס - האם אני אוכל לשמוע את הקול שמגיע מהכרטיס המובנה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
http://digi.it.sohu.com/20050422/n240018541.shtml http://www.8080.net/html/200504/p261735530.html * 20gb hard drive * Aluminum body, available in 4 colors * USB 2.0, USB On-The-Go * CF I/II card slot * 1.8-inch, 262K color TFT screen (280x220) * Supports MP3, WMA, AVI (xvid), JPG, GIF, BMP, TXT * FM radio, recording * Line-in recording up to 192kbit * Voice recording * 103 x 63 x 20mm, 152g * Audio chip used is rumored to be Texas Instrument TLV320AIC23 * Retail price is 2880 Yuan, or about $ 348 USD איכות המסך שלו מאוד מרשימה יש לו רזולוציה גבוה. + יש לו אופציה ל CF ! והוא ממש קטן באיזור ה גודל של ה אייפוד מיני!! עכשיו מעניין רק חיי הסוללה ומתי הח…
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אממ לא יודע כל כך מה לכתוב בכותרת, כעיקרון מה שאני רוצה הולך ככה: יש 2 רמקולים - סט סראונד בסלון וסט קטן למחשב. אני רוצה שהסט בסלון יהיה מחובר לDVD והקטן יהיה מחובר למחשב, אבל אני גם רוצה שתהיה לי אפשרות לחבר את הסראונד למחשב, יש אפשרות לעשות איזה מפצל עם מתג שמעביר את מקור הסאונד? והאם בחיבור במחשב אני אצטרך כל פעם לנתק את הכבלים של הרמקולים הקטנים ולחבר את הגדולים? שרטוט להמחשה סט קטן<----מחשב----->סראונד<-----DVD למי שלא הבין המחשב צריך להיות מחובר גם לרמקולים הקטנים וגם לסראונד ושתהיה לי אפשרות להחליף ביניהם, והסראונד צריך להיות גם מחובר למחשב וגם לDVD ושתהיה לי אפשרות להחליף ביניהם תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אני משתמש כבר 3-4 שנים ב ATP3 שהיו אחלה אבל אני רוצה להתחדש במשהו טוב ואיכותי יותר התקציב עד 1500 שח
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
האתר ENGADGET מפרסם פרטים חדשים על מה שאולי יהיה הדגם הבא של RIO שיחליף את ה RIO KARMA הישן. ה RIO CHROMA שמזכיר מאוד בעיצוב שלו את ה RIO CARBON אבל כמובן מכיל דיסק של 20GB, מסך צבעוני, חיבור COMPACTFLASH להעתקה (וגם לחיבור WIFI, כן, אלחוטי להעברת שירים!), תמיכה בכל הפורמטים MP3, WMA, FLAC, AUDIBLE, OGG, WAV וגם ניגון GAPLESS אמיתי (שאפילו ל IRIVER אין את זה). בינתיים זה לא דברים רשמים, אבל כבר מדברים על הנגן הזה כמה חודשים... אני אישית מאוד מקווה שהדברים האלו נכונים, הוא יהיה אחד מהנגנים המובילים בשוק. בשביל תמונות של המכשיר (אולי): http://www.engadget.com/entry/1234000327021475/ http://www.engadget.com/entry/1234000840021409/
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אחר"צ טובים מצאתי בסלוני 2 רמקולים מדפיים ורסיבר(הכל די ישן..) גיגלתי את שמם ולא מצאתי כלום. אני מקווה שתוכלו לעזור לי. על הרמקולים: Peerless Model: RX-1000 120 watts R.S.M Sensitivity 92 db 8 ohm speakers made in Denemark. אגב, חיפשתי גם ביוטיוב ומצאתי את אחיהם הגדול ככל הנראה, הRX-1000PRO, אך הם רצפתיים.. הרסיבר: Pioneer SX-255R אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי עד כמה טוב הציוד שברשותי. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את האוזניות הנ"ל בערך כשנתיים השימוש בהן הוא לא רב, אך כל שימוש הוא נע בערך בין שעה שעה וחצי +- רציתי לדעת האם זה מספיק בשביל לגרום ל BURN IN? או שאני צריך לתת להן לעבוד איזה לילה בווליום סביר למשך 5-6 שעות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אהלן אתמול אבא שלי היה בחנות "אבי סופר". הציעו לו את הLD4500 37" ב-3K. לפני שהוא הלך לחנות , אמרתי לו שיקנה רק מיובאן רשמי (ח.י) בעיקר בגלל הסיבה שמנסיון העבר שלי כל ה-LCD וה-LED שלהם מגיעים עם הפאנל האיכותי - IPS. היום הגעתי הביתה וחשכו עיני - זה מה שרשום על המדבקה : 37LE4500 - ZA.BEUDLJG מדובר בפאנל הפחות טוב - נכון? ממש מבאס. יש משהו לעשות כרגע? מה דעתכם? אפילו זה הדגם האירופי (בעל scart) ואין עברית בינתיים (כבר הזמנתי טכנאי מח.י) אני מתבאס בעיקר על הפאנל. ניתן להחזיר לדעתכם? :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום לכם! אנסח מחדש : האם אפשר לחבר מערכת [ לדוגמה Altec Lansing ADA880] או אחרת למכשיר dvd רגיל. הdvd מוציא coaxial המערכת מקבלת- או אנלוגי או =digital input= rear- front
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין TV Signel אני מגיע לנקודה שהוא נותן לי את השגיאה הבאה שבתמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
ציך המלצה לרמקולים 5.1 למחשב בטווח המחירים 300-600. תודה.
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
האלן! יש לי כרטיס קול AUDIGY 2 אשר מחוברים אליו סט רמקולים דרך יציאת SPDI/F הבעיה היא שכאשר אני מחבר מיקרופון לכניסת המיקרופון בrecording source בוחר את הכניסה של המיקרוםון והכל, הוא עדיין לא עובד! כבר ניסיתי כל מיניי הגדרות אך כלום לא עוזר. אולי מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי? בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי, אני זקוק להמלצה על כרטיס קול שיספק לי את המינימום latency ואיכות מעולה ביותר לרמקולים שלי שאותם אני מתכוון לחבר למחשב, מה שאני מעוניין לעשות זה להפוך את המחשב לסטודיו קטן ולחבר את הגטרה אליו לכן האיכות והlatency חשובים לי נורא. עוד שאלה היא איזה ממשק לבחור, שמעתי שכרטיסים חיצוניים הם יותר איכותיים ונוחים לדברים כאלה, אז על מה אתם ממליצים ? תקציב עד 700שח או יותר אם תשכנעו אותי ;]
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, יש לי רמקולים altec lansing vs2421 שכפי שאתם יודעים נשמעים טוב וקטנים, אבל יש להם בעיה שמתי שהם סתם דולקים בלי להשמיע כלום הם עושים רעשים, ולי זה מציק ואני מכבה אותם כל הזמן ומפספס שיחות בגלל זה. אני ממש אוהב את איך שהם נשמעים אבל הרעש פשוט מציק ונמאס לי מזה. אני מחפש רמקולים 2.1 קטנים ויפים, לא solo 6 שיתפסו לי את כל השולחן. חשבתי על jbl creature, אבל אני לא יודע אם הסאונד שלהם משתווה לשל הaltec, מישהו בדק? מה עוד האפשרויות שלי? חשוב שהרמקולים יהיו שחורים וקטנים, עם כיוון ווליום על רמקול\שלט ולא על הסאב (כי הוא ברצפה), שישמעו טוב, עד 450 שקל, לא צריך יציאות לאוזניות וכל מני דברים מיותרים. שלט אלחוטי יכול להיות ממש נחמד אבל לא חייב. למרות שאני מתעסק הרבה במרא…
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אני שומע מוסיקה בעיקר מהמחשב, עם כרטיס קול (@ESI-Juli),שמחובר למגבר סטריאו ישן (Kenwood kr-a3080), ומשם, כמה מפתיע, לרמקולים (JBL TLX-150). ובכן, הבעיה היא כזו. המוסיקה שאני שומע היא מוסיקה ישנה מאוד, שברוב המקרים עברה דיגיטליזציה מתקליטי 78 ישנים, והיא באיכות נמוכה מאוד (וכשאני אומר נמוכה מאוד, זה לא "נמוכה מאוד" שאתם מכירים, זה עולם אחר). וזה לא מתבטא רק בנוכחות מרשימה של רעשי רקע, נקישות, פצפוצים וחריקות למיניהם, אלא גם במבנה טונאלי הרוס לחלוטין ומעוות במקרים רבים. (למרות שמדי פעם אני כן שומע הקלטות באיכות סבירה). בהרבה מקרים אני צריך להתעסק בהערכה של החומרים הבעייתיים האלה, בשיפור איכות השמע שלהם, בהשוואה שלהם האחד לשני. והבעיה היא שאני לא סומך על הציוד שלי. יש לי או…
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה דעתכם לגבי הרמקולים הבאים : http://www.hinamplus.co.il/product.aspx?p_id=10255# http://www.hinamplus.co.il/product.aspx?p_id=10398 מה בדיוק ההבדלים ביניהם והאם יש לכם המלצה כלשהי כמו כן מה ההבדל לעומת הרמקולים של אפל, http://store.idigital.co.il/ipod-accessories/speakers/ihm79s מלבד המחיר כמובן תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הערה: כל השאלות הן לגבי רמקולים למחשב 1.יש להם רמקולים בהרכב 5.1? 2. מה הרמקולים הכי מומלצים שלהם עד 500 שקל בהרכב של ?2.1 3. מה יותר טוב מבין השניים ( נא לא לענות על סמך הנתונים על הנייר ) jbl creature 2.1 או jbl spyro 2.1 4.הם באמת הרבה יותר טובים/איכותים מהlogitech 5.1 הפופולריים? - (לפי ביקורות שקראתי) כי אני רוצה רמקולים שיהיו מסביב לכל החדר אבל אני לא מתכוון להתפשר על האיכות, אם הJBL כאלו איכותיים אז אני יקנה הרכב של 2.1 עריכה: שכחתי להוסיף, יש הבדל בין ה creature ל creature II ?
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
למחשב חדש אני בונה, הלוח אם הוא nForce 3 250 ואני מחפש סט בצבע שחור עם איכות טובה אבל לא משהו מטורף אני לא רואה סרטים במחשב כך שהשימוש העיקרי יהיה משחקים וקצת מוזיקה האם אני צריך 5.1 ? או שמספיק 2.1? לגבי תקציב - לא הייתי רוצה לעבור את ה - 500 ש"ח אני לא בטוח אפילו שאני יודע מה ההבדלים תודה
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
נגן חדש מבית iaudio, המחיר בקוריאה כרגע הוא 180יורו ל20 גיגה. בנוסף מתוכננת גירסא זולה של ה G3 והרבה יותר יפה בשחור. אם מישהו מעוניין בתמונה אוכל לשים אחת. ועוד נגן חדש הוא ה F1 המכוער. לכל הנגנים הכי חדשים של IAUDIO תכנסו לאתר הבא : http://mp3.iaudio.com/product/product_M5_feature.php זהו האתר הקוריאני שלהם והיחיד שהם מעדכנים כמו שצריך.
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס אני רוצה לחבר אותו לרסיבר שלי כרגע חיברתי אותו עם מיני PL ל2 RCA ומרגישים כבר הבדל השאלה שלי איך אני אחבר אותו בצורה היעילה ביותר כלומר דיגיטלי ואנלוגי מלא שאני אקבל 5.1 גם ב DVD וכמובן גם במשחקים תומכים.
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
רציתי לברר איזה רמקול יותר כדאי לי את Philips SPA7650 רמקולים: 12.5 ואט*4 סאבוופר: 25 ואט מרכזי: 15 ואט מחיר 811-900 זאפ HARMAN KARDON רמקולים: 10 ואט*2 סאבוופר: 20 ואט מרכזי:אין מחיר:900 באג לפי הנתונים נראה שהקרדן בכלל לא מתקרבים לפיליפס אבל בכל אופן הם עולים אותו מחיר האם זה בגלל העיצוב או גם בגלל האיכות ובכלל איך הרמקולים האלו Philips SPA7650 כי על הקרדן ראיתי המון תגובות חיוביות משא"כ עלהם לא ראיתי אף תגובה בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי רמקולים של מיקרו לאב x 23 ועד עכשיו שמעתי בהם מצויין וכל הרמקולים פעלו (להוציא שירים ביו טיוב שאם אני לא טועה שם רק ה2.1 פעלו) אני לא יודע למה אבל פתאום אני מסוגל לשמוע רק ב2.1 והסנטר וה2 האחוריים לא פועלים! גם בסרטים גם בשירים בהכל, הרמקולים מחוברים ללוח אם של אסוס וגם ב realtek hd audio manager כשאני עושה כביכול בדיקה (בקלט/פלט אודיו) לרמקולים האחוריים והסנטר הם לא עובדים בדקתי בכל ההגדרות של הצלילים בלוח הבקרה והמחשב מוגדר על 5.1 בבקשה אם מישהו יודע מה הבעיה.. או יש לו ניחוש פרוע.. אני אשמח לעזרה..[br]פורסם בתאריך: 24.11.2009 בשעה 15:47:37 עוד דבר ששכחתי להוסיף.. הבעיה היא כנראה בהגדרות או בחומרה מכיוון שהסאב כן עובד והוא מחובר על אותו ערוץ כמו הסנטראזי הבעיה הי…
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לדעת אם מיקום רמקלים בחדר בגבהים שונים (לצורך העניין JBL Encounter) משפיע על איכות השמיע? אם אני ממקם את הרמקול הימני בגובה של 80 ס"מ מהרצפה והשמאלי בגובה של 63 ס"מ מהרצפה איכות הצליל והסטראו תפגע?? (עוד לא קניתי את הרמקולים אז אני לא יכול לבדוק את זה לבד....) ובלי קשר, באיזו גובה מומלץ להציב את הרמקולים?? תודה!
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להשתיק\להפעיל את הסאונד בחלונות אקפלורר שונים שפתוחים בו זמנית מין לשחק עם זה בזמן אמת איך אני יכול לעשות את זה ? (אולי בעזרת תוכנה) ווינדוס אקספי סרוויס2
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9500 GT טלוויזית LCD של אלקטרה.. לא מותג ממש, אבל היא HDREADY והמסך ברזולוציה 1366 768 אם צריך פרטים שלה אפשר לראות פה http://www.electroshop.co.il/product.asp?ProductID=3900 חיברתי בכבל שמתחבר ב DVI מהמחשב ל HDMI בגב הטלוויזיה. בכל רזולוציה שאני מנסה לקבוע במחשב חוץ מ 480x720 יש קווים ירוקים מאוד מוזרים על צג הטלוויזיה רק ברזולוציה הזאת אין שום בעיה... הכבל עצמו חדש ועלה 105 שקלים. בנוסף התצוגה לא מושלמת גם ברזולוציה הזאת כי חלק קטן מהתמונה לא מופיע למעשה על הטלוויזיה, הוא כאילו "בשוליים" ולא רואים אותו. איך מטפלים ומה אפשר לבדוק ? אודה מאוד לעזרתכם!!!
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-