עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. האם אני עדיין יקבל את אות הוידאו ? אני מעוניין לחבר את יציאת ה-tv-out שלי שהיא 7 Pin עם כבל s-video (4 pin ל-RCA ? זה יכול לעבוד ? תודה.

2. עלתה לי 9900 איך היא? היא של חברת LG טלוויזית LCD מהסדרה החדשה. יחס ניגודיות הגבוה בעולם של 1:1600 . כולל מעבד וידאו ® לתמונה מושלמת . מהירות תגובה 8ms . כולל מנגון הפחתת רעשים DNR . תמיכה בשידורי HD . מפרט טכני "37 גודל מסך 16:9 פורמט מסך 1366X768 רזולוציה 500cd/m² בהירות 1:1600 יחס קונטרסט 8ms זמן תגובה 178°/178° זווית צפייה נתוני וידאו תמיכה מלאה ב- H/D מעבד וידאו - R DCTi מעבד וידאו: DCDI Faruodja Spectacle/Full Screen /Orginal/4:3/16:9/14:9/Zoom אפשרויות צפייה Dynamic/Standard/Mild/User מצבי צפייה תמונה בתוך תמונה PIP תמונה בתוך תמונה ותמונה ליד תמונה (חלוקת מסך ל - 2) תפריט Auto/Manual Clock,On/Off Time, Sleep Timer,Auto O…

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  3. Started by פיסטוק,

שלום לכולם אפשר לקבל המלצות לכרטיס קול איכותי אשר ישמש אותי רק למוסיקה

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  4. מתה אחת היציאות כי היתקצר החוט של הרמקול בטעות. שלחתי אותה לתיקון והמעבדה לא הצליחה לתקן משום שהחלק התקול לא נמצא בהישגם יותר. שאלתי לפחות מה החלק שהם לא מצליחים להשיג ונאמר לי STK. איפה ניתן להשיג STK? תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  5. מה קורה חברה כבר שנים שלא כתבתי פה קיצר, התחדשתי בBEYERDYNAMIC DT 880 חדשות מEBAY, אוזניות חמודות מאוד :-) כבר בהזמנה חששתי שיש מצב שההתנגדות שלהם (OHM) תהיה חזקה מדי בשביל יציאת כרטיס קול ומסתבר שזה אכן המצב... אפשר לשמוע איתם אבל זה פשוט לא נותן להם מספיק עוצמה בשביל לנצל אותם באמת כמו שצריך. אז עשיתי ניסוי והבאתי את המערכת סטריאו NAD מהסלון וחיברתי למחשב דרך כניסת הCD של הרסיבר בחיבור RCA, שומעים סבבה אבל אני לא בטוח שיש תאימות מושלמת... יכול להיות שבכלל המערכת הזאת לא הכי מתאימה לחיבור למחשב. יש לה 4 כניסות סטריאו בחיבור RCA של VIDEO-CD-TAPE-PHONO בסך הכל הCD נתן סאונד שנשמע טוב מאוד וכל השאר בכלל לא התאימו. אז כרגע אני מחפש לקנות רסיבר כלשהו (כנראה 2.0 כי אני …

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  6. קניתי 5 רמקולים וסאב של CREATIVE דגם INSPIRE T6100 היציאות מהסאב למחשב זה 3, ויש לי 3 כניסות בלאפטופ (ACER) אבל זה לא בדיוק עובד מכיוון שרק אחד זה לרמקולים והשאר זה למיקרופון ואחד לא יודע למה זה. כרגע פשוט חיברתי מפצל של 2 והכנסתי 2 כניסות (מהסאב) אז 4 מתוך הרמקולים עובדים. איזה פתרון יש לכם להציע? לקנות מפצל של 3? יש דבר כזה ביכלל? אי אפשר להוריד אולי דרייבר או תוכנה שתהפוך לי את 2 הכניסות בלאפטופ גם כן לרמקולים? הכרטיס קול של הלאפ טופ שלי זה: [High Definition Audio Controller [NoDB זה מן הסתם מובנה

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  7. היי שלום אני מחפש המלצה לנגן MP3 ואולי גם DIVX לקנות בארה"ב הדברים היותר חשובים בשבילי הם 1. איכות שמע 2.הקלטה (LINE IN) 3. גודל 4.משקל 5.USB 2 6.שלט. איזה נגנים מומלצים? תודה רבה על העזרה...

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  8. Started by GRiM,

אני מחפש נגן MP3 איכותי ולא יקר יחסית שיתן לי נפח מכובד, איכות סאונד ונוחות בשימוש. התקציב הוא בסביבות ה-1000 ש"ח, חשבתי על כמה נגנים נחמדים שראיתי: iriver H-10 5GB - אחלה נגן, ככה שמעתי SanDisk Sansa 1G E140 - נראה לי מצויין ועולה רק 680 ש"ח Diasonic DHD-1000 2GB - נראה מאוד מגניב ומושלם

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  9. למישהו יש נסיון עם Logitech® FreePulse Wireless™ Headphones ? אני מתעניין באוזניות אלחוטיות לאייריבר שלי פשוט כי השימוש בהם נראה לי הרבה יותר נח המחיר שלהם בארץ הוא 600 ש"ח ובארהב 100 דולר, אני יודע שבלטות' עדיין לא באיכות של אודיו חוטי אבל אני לא אודיופיל ומחפש מוצר איכותי ללא צורך בחוטים. אז מה אתם אומרים? כדאי? מישהו שמע אותן בפועל? יש הפרעות? איך הסאונד והווליום? כמה זמן הם מחזיקות פר טעינה בפועל? תודה עריכה: ראיתי יש לקריאייטיב גם אלחוטיות שנראות לי טובות: http://creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=438&product=14603&nav=1 מישהו מכיר?

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  10. Started by IdolAdmin,

לא מצאתי פה הודעות בקשר לרמקולים ניידים.. אני מחפש עכשיו רמקול לH340 שלי בסביבות ה עד 150-200 שקל ובאתרים של החנויות אין את כל הפרטים...אני צריך רמקולים שיעבדו הרבה זמן עם בטריות...שיש אפשרות לחבר שנאי.. ושיהיה חזק (ווליום גבוהה) ויחסית איכותי... ראיתי רמקולים עם חיבור USB שזה דיי שימושי...ואם אפשר להטעין את הבטריות עם השנאי זה הכי טוב... אם אתם יכולים להסביר לי מה אומרים הנתונים של המפרטים מהרמקולים...על מה להסתכל שאני מחפש.. 80 diB 1.5W X 2 + 5W , 1W X 2 .... 20Hz-40KHz בנתיים רמקולים שמצאתי שאני לא יודע איך להחליט מה יותר טוב הם: Airpie PUMP http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=462&scat=329&tcat=33 מישו יודע איך העוצמנ והאיכות של הרמקולים האלה? כי אם הם ב…

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  11. Started by trxman,

אהלן יש לי שאלה בנוגע לטלוויזיה Samsung LA22A450 22 אינץ' 1680x1050, האם עדיף לצפות בסרטים 720p, ואז לפי מה שהבנתי יווצר upscaling או לצפות ב1080p ויתרחש downscaling, שוב, לפי מה שהבנתי.. אני דיי חדש בעסק. ההיגיון הישר אומר שעדיף לאבד מידע ממקור טוב מאשר ליצור ...סוג של "יש מאין". מה אתם אומרים? תודה רבה =]

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  12. היי. קניתי את האוזניות הללו אחר שקראתי ביקורת אוהדת בנידון באיזה אתר. נתחיל בזה: אני חייב להודות שניטרול הרעשים הינו אפקטיבי להחריד. לא הצלחתי לשמוע אף אחד שדיבר סביבי, גם אם צעק. המחיר היה סביר ביותר (בסביבות ה- 300 שקלים). השאלות שלי הן אלה: 1. אחרי כמה זמן אני מרגיש כאילו האוזניים שלי נלחצות למוות. למישהו יש אוזניות כאלו ויכול לאשש את זה? 2. שמתי לב שהאיכות בווליום גבוה אינה טובה במיוחד. אני שומע את זה בדיסטורשן אימתני. 3. זה דורש בטריה שאמורה להספיק ל- 20-30 שעות. ללא הבטריה האיכות נשמעת לא משהו גם בווליום נמוך יותר. רצוי לציין שאני משתמש בהן בנגן אייפוד (5G, אם זה עוזר). אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיניי, וחשוב מכל: האם מוטב שאחזיר אותן היום (או אפילו מחר) ואקח משהו …

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  13. למישהו יש את הכרטיס הזה? שידרגתי לאחרונה מ Creative Audigy. אני בעיקרון ממיר דברים מהטלויזיה/וידאו אל המחשב עם כרטיס לכידה והסאונד נכנס אל כרטיס הקול. בעבר חוברה הטלויזיה ל Creative ב RCA ל 3.5PL ונכנס לכניסת המיקרופון בכרטיס. לאחר השדרוג ב M Audio יש כניסת RCA כבר אבל הסאונד נמוך משמעותית וכמעט אי אפשר לשמוע כלום. האם לכניסת המיקרופון ב Creative יש Preamp אשר מגביר את האות? הייתה גם אפשרות להגביר (Boost) ב M Audio לא מצאתי שום דבר כזה, הכל על 100%, גם במיקסר של הווינדוס.

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  14. תקציב עד 3500 שקל. בעקרון אני מתכנן לחבר את המחשב לטלוויזיה וככה לראות את הסרטים שיש לי במחשב בטלוויזיה. מרחק צפייה 3 מטר בערך, אולי טיפה יותר. מתלבט בין 37 אינץ' ל42. לצפייה בתכני BluRay 1080p. תודה :]

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  15. Started by laviko1,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JW32XV550#more_info היא נחשבת טובה?

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  16. היום הייתי בחנות Goldtop מפיצה רשמית של Logitech ודיברתי עם בעל הבית הוא אמר ששבוע הבא האספקה חוזרת שוב והרבה בפורום התעניינו אז חשבתי לשתף אותכם

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  17. Started by TaMiRn2,

אני יודע שהתקציב לא בשמיים... אבל אני רוצה משהו בתקציב הזה... שיהיו כפתור,למוזיקת רוק (וטיפה רוק כבד), שיהיו יפות (ראיתי כמה עם מראה נורא מוזר...) שיהיו או שחורות או לבנות אם אפשר.... תודה...

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  18. Started by doreiny,

שלום לכולם יש לי מערכת קולנוע ביתית 5.1 בחדר עם רסיבר שמתחבר אנלוגית למחשב לכרטיס קול קריאטיב 5.1 רגיל לפניי כשנה בערך התעצבנתי על הצורה שבה הסאב עובד (היה לי חלש מדיי) וחיפשתי תוכנה שתגביר לי את היציאה של הסאב בנפרד לא זוכר בדיוק איך אבל מצאתי את kx project שזה מחליף את הדריבר של הכרטיס קול שלי ונותן לו mixer שונה משלו עם אפשרות לשליטה על כל ערוץ בנפרד... רציתי לדעת אם יש עוד תוכנות כמו ה kx projact שמספקות גם דרייבר וגם מיקסר שמאפשר שליטה בכל ערוץ בנפרד ושאר אפשרויות מגוונות (לא מחייב גם דרייבר) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  19. Started by yadaaa,

המחשב נייד, איזה כרטיס קול AC97,. הבעיה אינה בעיית חומרה, ושום פתרון תכנה גם כן לא יפתור את זה פשוט ההשראה מהמטען כשהוא מחובר גורם לרעש. עובדה, כשהוא מנותק אז אין רעש. השאלה אם כרטיס חיצוני יכול לפתור את הבעיה או לא? אולי יש איזשהו מתקן לחיבור בין המטען למחשב שמפסיק את ההשראה?

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  20. היי חברה, אני כבר הרבה זמן מחפש רמקולים טובים כמה דברים שיעזרו לי לכוון אותכם לעזור לי לבחור את הדגם המושלם בשבילי: תקציב: סביבות 600 שקל, אבל אפשר לחרוג ב 100 שקלים גודל החדר: 3 מטר על 3 מטר , חדר סגור יחסית עם דלת ולחון שימושי הרמקולים: מוזיקה בעיקר,סרטים גם דגשים שאני רוצה בקשר לרמקולים: אני לא הולך לשמוע על הפול ווליום, אני מעדיף שיהיה ווליום יותר נמוך אבל שהאיכות תהיה כמו שיותר טובה, אני מאמין שברמקולים הם מתחלקים לשתי סוגים: אלה ששמים דגש על האיכות ואלה ששמים דגש על העוצמה, אני מעדיף את אלה ששמים דגש על האיכות כי אני לא הולך לשמוע בפול ווליום בכל מקרה באסים טובים גם בא בחשבון תודה רבה חברה!!

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  21. Started by idodi10,

שלום, יש לי נגן MP3 של fuji דגם FMP3R-256 ואני מחפש לו עדכון גרסה. למישהו יש? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  22. איך לכוון האקולייזר הכי טוב לשמיעת מוזיקה... אני מסתבך בזה ואני צריך עצה.. תודה

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  23. Started by udist,

קראתי את הנושאים על נגנים ועדיין לא הגעתי להחלטה, נותנים שם טיעונים שלא הכי רלוונטיים לגבי, אז פשוט אני ארשום מה אני צריך מהנגן ומקווה שעזרו לי... קיצר אני אוטוטו מתגייס קרבי, אז אני צריך משהו שיחזיק הרבה זמן (כמה שיותר שעות נגינה), ושיהיה עם נפח סביר (בין 20-40 ג'יגה), רדיו חשוב מאוד (!), שלט+אוזניות טובות אם אפשר, חיבור usb פשוט והעברה פשוטה מהמחשב, ומחיר כמה שיותר זול... דברים שממש ל-א חשובים לי: עיצוב, גודל, משקל, מסך צבעוני (אבל שלא יהיה נטול מסך, ושהמסך יהיה מואר) וכל שאר התכונות של כניסות/יציאות מיוחדות וכו'... ממה שקראתי בנושאים הקודמים הבנתי שהפוד יורד מהרשימה, ויש שלושה שאני מתלבט: iriver, nomad jukebox zen, zen touch ואפילו עוד שניים, הריו והiaudio קראתי פה גם …

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  24. Started by MasterOr,

לא ממזמן קניתי את הסט רמקולים הזה ורק לפני כמה ימים התאפשר לי לתלות את 2 הרמקולים האחורים... עכשיו כשאני שומע איתם שירים יש שירים כאלה שהם מזייפים בהם..שומעים צליל לא נקי כזה.. רציתי לדעת עם יש תוכנה שתתן לי לשלוט על עוצמה של כל רמקול בנפרד, כיונונים וכל זה.. עשיתי חיפוש מצאתי תוכנות כמו MATRIX,AC3FILTER תוכנות שלא אהבתי.. דיי מוזר שCREATIVE לא כוללים את זה בסט הדרייברים שלהם

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  25. Started by HiTRuN,

היי! , לפני שעה בערך הזמנתי את ה TV הבאה http://www.21.tv/p-88849/lcd_42_full_hd כתוב שיש אפשרות לחבר את המחשב ל LCD , עכשיו יש לי מחשב דיי ישן פנטיום 4 כרטיס מסך של ATI סדרה 2000 HD תומך כניסה של DVI / VGI אני יכל לחבר את המחשב ל - LCD? צריך להגדיר שם משהו ? כמובן שאני רוצה שזה יהיה גם מחשב וגם TV . ה - LCD עדין לא הגיעה אבל אני רוצה להיות מוכן

• 1 תגובה
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים