עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. זה סכום צנוע אבל זה מה שיש אז בבקשה תעזרו לי חג שמח וגמר חתימה טובה לכולם!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  2. אז אני צריך עכשיו כרטיס ללפטופ שעדיף שתהיה לו יציאה נורמאלית לחיבור לאוזניות, והכי חשוב, תמיכה ב-DDL. אני מכיר 2 כרטיסים כאלה. ה-U1 של ASUS, ועוד איזה כרטיס שלצערי ברח לי השם שלו (ולא היה לו חיבור אוזניות איכותי ממילא). האסוס עושה את מה שאני צריך (לפחות על הנייר), הבעיה איתו היא שהוא לא ממש זול, ואני בספק עד כמה הוא יציב/יזכה לתמיכת דרייברים כיוון שאף אחד כמעט לא קנה אותו. אם מישהו מכיר אישית את ה-U1, ויוכל להרחיב, או שמכיר כרטיס אחר שמתאים לשימוש שלי, אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  3. Started by JustNo,

שלום לכם ישלי התלבטות קשה מאוד בין הנגנים של iriver בנפחים 5,6 וה20 את ה5 וה 6 מצאתי במחיר זהה(כ1300 ש"ח) ואת ה20, שפחות חקרתי לגביו,ב1700. כמעט כל הביקורות שאני קורא, המקצועיות והפרטיות, משבחות את המכשירים, רק שב20 טוענים שהוא טיפה כבד, למרות שהגודל שלו הוא זהה לתעודת זהות אז העיקר בשבילי שזה נכנס לכיס. העיצוב דיי זניח,למרות שה5 וה 6 יותר יפים ללא ספק. הייתי רוצה לקבל גם את חוות דעתכם,בין אם אתם בעלי המכשירים הנ"ל וגם אם לא, כל דעה תעזור תודה רבה

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  4. Started by wiz,

שלום רציתי לדעת אם כדאי לרכוש את הרמקולים האלו? ה-5200 וה-5400 עולים אותו דבר, ה- 5400 יותר יפה אבל מי מהם יותר אכותי? השאלה העיקרתי היא: האם כדאי לקנות את הרמקולים? הם נראה לי יחסית מאוד זולים ל-5.1, וגם קראתי ביקורות שעובד מצוין עם סרטים, אך שזה לא חזק מספיק ושבמוסיקה זה נשמע פחות טוב. העניין הוא שכרגע אני קונה מחשב קומפלט, לכן אין לי תקציב ענק לרמקולים, השאלה היא אולי לחכות עוד כמה חודשים ולקנות סט חזק, או שזה מספק? אין לי דרישות גדולות לרמקולים. רואה סרטים ושומע מוסיקה לא יותר מזה.. לא משהו מקצועי או משהו. תודה. עוד שאלה אחרונה, יש לי כרטיס Creative Live 5.1 player -נדמה לי- (קניתי אותו לפני כמה וכמה שנים כבר לא זוכר). השאלה היא, האם הכרטיס הזה מספיק טוב? האם הוא…

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  5. הנגן שעכשיו על הכוונת שלי הוא ה iAudio X5L שיוצא בסוף חודש הבא, האם יש איזה נגן מעניין בסגנון שלו שאמור גם לצאת בקרוב ושווה את הציפיה? ( חשובים לי מאוד חיי הסוללה בגלל זה אני מחכה ל X5L ולא לוקח עכשיו את ה X5 הרגיל *)

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  6. Started by zozik,

שלום... אני רוצה לשים מערכת בחדר! ויש לי שאלה: מה כדאי לי לשים מערכת קולנוע ביתית שתיהייה מחוברת ל-טלוויזיה,סוני ומחשב.. או לקנות כרטיס קול למחשב ולקנות רמקולים למחשב... תודה! ZoZiK

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  7. אהלן אתמול אבא שלי היה בחנות "אבי סופר". הציעו לו את הLD4500 37" ב-3K. לפני שהוא הלך לחנות , אמרתי לו שיקנה רק מיובאן רשמי (ח.י) בעיקר בגלל הסיבה שמנסיון העבר שלי כל ה-LCD וה-LED שלהם מגיעים עם הפאנל האיכותי - IPS. היום הגעתי הביתה וחשכו עיני - זה מה שרשום על המדבקה : 37LE4500 - ZA.BEUDLJG מדובר בפאנל הפחות טוב - נכון? ממש מבאס. יש משהו לעשות כרגע? מה דעתכם? אפילו זה הדגם האירופי (בעל scart) ואין עברית בינתיים (כבר הזמנתי טכנאי מח.י) אני מתבאס בעיקר על הפאנל. ניתן להחזיר לדעתכם? :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  8. כזכור לכם אני מחפש רמקולים.לאחר כמה מחשבות, הגעתי למסקנה כזו- כרגע, אני לא ישקיע על רסיבר ורמקולים, אלא יסתפק במערכת זולה יותר וסבירה. תקציב- 400-500 שקל מטרה-בעיקר סרטים,ומוסיקה של עריכת וידאו. כרטיס- כרטיס ON BORD שיש בלוח אם -ASUS P4C800 E-DELUX. (יש יציאה דיגיטלית קואקס,ויציאות ל 5.1) מגבלה- חיבור אחד תפוס,והוא כניסת LINE IN, שיוצאת מהכרטיס עריכת וידאו שלי.(חייב,בשביל לשמוע סאונד של העריכה). ככה שלחבר 5.1, יהיה לי בעיה. לכן חשבתי על 4.1. שאלות: 1.במידה ואני יקנה כרטיס קול ויתקין בנוסף,יהיה אפשר לשמוע מהכרטיס ועדיין לקבל את הסאונד מה LINE IN של הכרטיס ON BORD או שמא צריך לבטל אותו כי אי אפשר את שניהם? 2. האם בלוח הזה יש אפשרות לחיבור "ישיר" של יציאת הסאונד מה…

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  9. Started by maor5,

שלום! יש ברשותי mp3 רק שיש לי 256 ולא 128 זה התמונה הכי טובה שמצאתי בנתיים עכשיו שאלתי היא איך אני עושה לו עדכון firmeware? ממש תודה למי שיעזור לי!

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  10. היום הייתי בחנות Goldtop מפיצה רשמית של Logitech ודיברתי עם בעל הבית הוא אמר ששבוע הבא האספקה חוזרת שוב והרבה בפורום התעניינו אז חשבתי לשתף אותכם

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  11. Started by .n.e.k,

ציך המלצה לרמקולים 5.1 למחשב בטווח המחירים 300-600. תודה.

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  12. אני רוצה לקנות נגן MP3, פשוט לשמוע מוזיקה, אני לא מתכוון לרוץ איתו או משהו כזה, הוא יהיה בתיק בביטחה רוב הזמן. יש לי תקציב של בסביבות ה1500 שקל, אני רוצה נגן אמין, כש10G יהיה מספיק, אבל הנטייה היא כמובן של יותר = יותר טוב, אותו הדבר עם איכות סאונד ובטרייה, יותר = יותר טוב, אני לא צריך זמן בטרייה מפוצץ, 10-15 שעות זה מספיק,. ראיתי את זה בכמה אתרים, זה טוב? CREATIVE Jukebox ZEN Touch 20GB

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  13. Started by LRa,

אהלן מחפש טלוויזיה LCD 32, לא בשביל שימוש ספציפי האופציות הן: LG RZ 32 LZ 55 Sharp LC 32 GA 6 Thomson 32 LB 130 S5 Sony KLV-S32 A10 Panasonic TX-32LX51F Philips 32 PF 5520 D Samsung LE32R51B תודה

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  14. Started by B0necrack3R,

האלן! יש לי כרטיס קול AUDIGY 2 אשר מחוברים אליו סט רמקולים דרך יציאת SPDI/F הבעיה היא שכאשר אני מחבר מיקרופון לכניסת המיקרופון בrecording source בוחר את הכניסה של המיקרוםון והכל, הוא עדיין לא עובד! כבר ניסיתי כל מיניי הגדרות אך כלום לא עוזר. אולי מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי? בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  15. היי חבר'ה, בשעה לא כל כך טובה הסנהייזר שלי הלכו לאיבוד ( :'( :'( :'( :'() ועכשיו כמובן שהסטנדרט שלי עלה וכל אוזניות פשוטות נשמעות לי ממש גרוע, לכן אני צריך את היעוץ שלכם קשר לרכישת אוזניות חדשות. התקציב שלי - כ400 שקלים הסוג - INEAR העדפות - באסים באסים ועוד פעם באסים, סאונד נקי וצלול, אוזניות חזקות ועמידות שלא נשחקות. למה יחובר - לכל דבר החל מהN95 שלי ועד לאייפון או SE מסדרת W. תודה מראש למושיעים ולמציעים

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  16. Started by Tall-Guy,

בוקר טוב, לפני כמה ימיים קניתי Ipod, ואני שוקל באיזה פורמט לקודד את המוזיקה שלי. אני זוכר שבעבר ACC היה ממש על הפנים וכולם המליצו להשתמש ב LAME Mp3. אבל קראתי לאחרונה כמה ביקורות טובות על ה AAC. לדוגמא, הבנתי ש AAC 160 הוא בערך איכותי כמו ה Mp3 192. ברמת העיקרון, איכות חשובה לי, חשוב לי לשמוע טוב. אבל אני כן מוגבל כספית, ככה שבקרוב אני קונה אוזניות, אני לא סביר להניח ישקיע יותר מ 150 שקל בשביל אוזניות, ככה ש mp3 256 לא ישמע גם ככה כמו שצריך. אשמח לשמוע תגובה.. AAC או lame mp3

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  17. בהמשך לדיון אחר שפתחתי אני מעוניין לדעת אם אפשר לחבר את שני סטים של רמקולים למחשב אחד...יש לי בלוח כרטיס קול מובנה...אם אני יחבר כרטיס חיצוני (PCI) האם יהיה אפשר להישתמש גם במובנה וגם בחיצוני בו זמנית? ברצוני לייצור מערך כזה..CREATURE 2.1 JBL + מגבר ישן של SANSUI עם שני רמקולים... אם הדבר איונ אפשר אני ראיתי שיש מפצל האם יהיה אפשר להישתמש במפצל על מנת לחבר ליצאה של הרמקולים במחשב (הירוקה) ואז לחבר את שני המערכות על אותה יציאה? ד"א איך הJBL? לא ענו לי על זה ממש....כלומר התקציב הוא בערך 450-500ש"ח והם נופלים בדיוק בתקציב....חשוב לי הסאב-כלומר הבאס אם הוא טוב או לו... שמעתי כבר על הATP3 ולא ממש אהבתי...צורם קצת והסאב עשוי מפלסטיק (ממה הוא עשוי בJBL ד"א?)

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  18. Started by BaR151,

שלום, אני צריך עזרה קטנה בייעוץ על מערכת ביתיית שאני רוצה לקנות שתשמש בעיקר לקריוקי. המחיר המוקצב לי הוא בסביבות ה-1000 שקל. מישהו יכול להמליץ לי על משהו או לתת לי כיוון על מה ללכת? תודה.

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  19. Started by nirzx,

באמת שניסיתי כבר לפחות 5 שעות, קראתי המון ניסיתי הורדתי דריברים תוכנות כלום לא עוזר. אני יודע שכל טמבל שני פותח את הנושא ונמאס לכם לנסות לסייע אבל אני ממש לא מסתדר. קניתי כבל HDMI שני יציאות של HDMI לא DVI. חיברתי את שניהם. המחשב מזהה חיבור כלשהו, אך כשאני מדליק את הטלוויזיה זה רושם לי NO SYNC. העברתי את המסך למצב duplicate, extand, projector only, כלום לא מצליח. שוב ושוב no sync. כשאני נכנס לwindows mobilty center גם שם הוא לא מוצא sync. תודה לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  20. אני יודע שזה לא כל כך המקום פשוט אין לי עם מי להתייעץ ואני ממש ממש סומך עליכם אז- אני יכול להשיג משהו איכותי בתקציב של 2K??? תעזרו לי בבקשהה.... תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  21. שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח אם מסוג Gigabyte GA-EP43-DS3L. כידוע על כרטיס זה מותקן כרטיס קול מבוסס Realtek ALC888 codec . ברשותי מערכת רמקולים 2.1 מתוצרת MICROLABS. חיברתי את ה-CENTER ישירות ל-LINEOUT (הג'אק הירוק), ואת 2 הרמקולים הקטנים חיברתי ישירות ל-CENTER. הרמקולים עובדים 100%. הבעיה היא שהתוכנה של REALTEK לא מזהה את המערכת כ-2.1, אלא כ-2 רמקולים בלבד. התוצאה: ה-CENTER מזוהה בתור השמאלי (ומפיק צליל עמום עם באסים חזקים), ואילו הרמקול הימני מזוהה בתור הימני ומפיק צליל טוב. הרמקול השמאלי לא מפיק צליל בכלל! דברים שניסיתי לעשות: 1. ניסיתי לחבר את רמקולי הצד ישירות לכרטיס הקול - אבל הצליל שהם מפיקים כמעט בלתי נשמע. 2. בנוסף ניסיתי לשחק קצת עם התוכנה, ולהגד…

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  22. הלך לי הכרטיס קול המובנה של הלוח. איזה כרטיס קול הכי איכותי יש במחיר הזה?

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  23. רציתי לברר איזה רמקול יותר כדאי לי את Philips SPA7650 רמקולים: 12.5 ואט*4 סאבוופר: 25 ואט מרכזי: 15 ואט מחיר 811-900 זאפ HARMAN KARDON רמקולים: 10 ואט*2 סאבוופר: 20 ואט מרכזי:אין מחיר:900 באג לפי הנתונים נראה שהקרדן בכלל לא מתקרבים לפיליפס אבל בכל אופן הם עולים אותו מחיר האם זה בגלל העיצוב או גם בגלל האיכות ובכלל איך הרמקולים האלו Philips SPA7650 כי על הקרדן ראיתי המון תגובות חיוביות משא"כ עלהם לא ראיתי אף תגובה בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  24. Started by Trol,

Razer Piranha Stereo Gaming Headphone http://www.razerzone.com/gaming-audio/razer-piranha/ מכסות את כל האוזניים? כמו אלה נגיד:

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  25. קניתי לא מזמן רמקולים ורסיבר יד שנייה. רמקולים: Sansui S-U770 רסיבר סטריאו: Sansui 771 אני מחבר למערכת אייפוד קלאסיק כמקור בכבל ג'נרי של 3.5 לRCA והרמקולים מחוברים לרסיבר עם כבלים גם כן ג'נריים. ואני לא מרוצה מהתוצאה הסופית, הסאונד בכלל לא מדהים אותי. יש סיכוי שזה בגלל הכבלים אם כן מה מומלץ לקנות.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים