אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפשת אוזניות אלחוטיות עבור אמא שלי . לא יודעת איזה סדר גודל של מחיר זה אמור לעלות אבל חשבתי משהו בכיוון של 500 ש"ח . אם מחירי הכניסה של הדגמים הסיבירים,הם יקרים יותר או זולים יותר אשמח גם לשמוע חו"ד ,כך שאני יכולה להיות גמישה קצת בתקציב .מקסימום אחסוך עוד קצת. לעניין האוזניות , אני מעדיפה לקנות לה אלחוטיות בגלל הנוחות והמרחק ישיבה מהטלוויזיה (בין 3-4 למטר) . אציין 3 דברים שקצת רלוונטים : 1) לא חשובה כ"כ האיכות שמיעה . סה"כ זה למטרת שמיעת חדשות וכמה תוכניות טלוויזיה . חשוב שתהיה קליטה טובה ורציפה . 2) עדיף אפשרות כיוון ווליום עצמאי באוזניות , כך שאם היא יושבת איתנו בסלון ,אז שתוכל להנמיך\להגביר את האוזניות , בלי שזה יתבצע במקביל גם ברמקולים של הטלוויזה השמנמנה…
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, אני כבר כמה זמן חושב על שדרוג של הסאונד אצלי (אני אומר סאונד כי אולי זה יהיה רמקולים במקום) ואני חשבתי אל אוזניות פתוחות עם דגש על HD555 של סנהייזר. ורציתי לדעת האם הוא לא מבודד סאונד בכלל מבחוץ? פשוט אני לא רוצה שהאוזניות ינתקו אותי ושלא אוכל לשמוע את הסובב סביבי. (לבית) וגם האם התוספת מחיר לHD595 משתלמת לעמות ה HD555 מבחינת תמורה למחיר? תודה רבה. עומר
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
לאחר שהSennheiser HD 202 שלי נאכלו בברוטליות ובחוסר צדק משווע ע"י שני החתולים שלי, אין ברירה אלא לקנות חדשות. האוזניות משמשות לשני דברים: 1. חיבור למערכת התופים האלקטרונית (TD8). 2. משחקים כשאני לא רוצה שמסביב ישמעו. אני מחפש אוזניות שיהיה איכותיות לא פחות מהHD202, שיהיו כמה שיותר אטומות, וכמובן, הבאסים. אם אפשר גם שיהיו חסינות לחתולים זה יהיה מעולה, אבל בזה אני מוכן להתפשר. תודה!
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם כדאי לרכוש את הרמקולים האלו? ה-5200 וה-5400 עולים אותו דבר, ה- 5400 יותר יפה אבל מי מהם יותר אכותי? השאלה העיקרתי היא: האם כדאי לקנות את הרמקולים? הם נראה לי יחסית מאוד זולים ל-5.1, וגם קראתי ביקורות שעובד מצוין עם סרטים, אך שזה לא חזק מספיק ושבמוסיקה זה נשמע פחות טוב. העניין הוא שכרגע אני קונה מחשב קומפלט, לכן אין לי תקציב ענק לרמקולים, השאלה היא אולי לחכות עוד כמה חודשים ולקנות סט חזק, או שזה מספק? אין לי דרישות גדולות לרמקולים. רואה סרטים ושומע מוסיקה לא יותר מזה.. לא משהו מקצועי או משהו. תודה. עוד שאלה אחרונה, יש לי כרטיס Creative Live 5.1 player -נדמה לי- (קניתי אותו לפני כמה וכמה שנים כבר לא זוכר). השאלה היא, האם הכרטיס הזה מספיק טוב? האם הוא…
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מכל האוזניות שיש כאן: http://www.kijkshop.nl/online/Shop/product_list.asp?catalog%5Fname=MainCatalog&category%5Fname=Hoofd%2D%2F+Oortelefoons&category%5Fpath%5Fsegment=Stereo+draagbaar&pathN0=Stereo+draagbaar&pathV0=http%3A%2F%2Fwww%2Ekijkshop%2Enl%2Fonline%2FShop%2Fcategory%2Easp%3Fcatalog%255Fname%3DMainCatalog%26category%255Fname%3DStereo%2Bdraagbaar יש משהו שמשתווה בכלל ל HD 280?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אני משתמש כבר 3-4 שנים ב ATP3 שהיו אחלה אבל אני רוצה להתחדש במשהו טוב ואיכותי יותר התקציב עד 1500 שח
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כמתנה נגן MP3 מבוסס פלאש לאחותי כמתנה ליומלדת. התקציב הוא עד 700 שקל,והנגן צריך להיות עם נפח של ג'יגה,USB2,כמה שיותר אמין (למרות שזה די קשה בתקציב הזה) ועם איכות שמיעה טובה. עדיפות לרדיו FM טוב,ותוחלת בטריה ארוכה ככל האפשר. כמה שיותר זול וטוב ככה עדיף,בתודה מראש על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
האם קיים הבדל מהותי אם אני מחבר רמקולים 2.1 ? האם האודיגי "יוריד" עומס מהמעבד ויגרום למשחקים לרוץ מהר יותר?
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הרמקולים האלה: WINNER HN680E 5000W : http://www.pch.co.il/docs/pd1446521110.htm נשמע טוב לא? וגם המחיר סביר מאוד.
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכם! אנסח מחדש : האם אפשר לחבר מערכת [ לדוגמה Altec Lansing ADA880] או אחרת למכשיר dvd רגיל. הdvd מוציא coaxial המערכת מקבלת- או אנלוגי או =digital input= rear- front
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום רכשתי את הלוח ובן כרטיס קול מובנה via vt1828s הרמקולים הם z-5500 והם לא נשמעים טוב במוזיקה האם הוא כזה גרוע יחסית לrealtek alc 888/889 ?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם... כפי שכתוב בכותרת, יש ברשותי לוח אם במחשב - Asus P5W DH Deluxe ועליו יש כרטיס קול מובנה 5.1 של realtek, קניתי מגבר חדש של MARANTZ , דגם די משובח שלהם (אל תשאלו אותי איזה) ואני רוצה לחבר אותו למחשב כדי שאני אשמע סרטים (כאלה שתומכים) בסראונד, יש לי במגבר את כל היציאות\כניסות בעולם בערך... לכרטיס קול יש שני חיבורים לבחירתי, 1- אופטי, 2- קואקסיאלי, עכשיו שאלותי הן כאלה: 1. האם ההבדל ביניהם כזה מטורף? כי שמעתי שאופטי יותר טוב. 2. האם שאלה מס' 1 היא רלוונטית בהיחשב בעובדה שאני זקוק ל-10 מטר של כבל משום שאני מעביר אותו בתוך הקיר? (עוד לא מצאתי 10 מ' של כבל אופטי אלא רק עם מאריכים וזה לא טוב לי) 3. איפה הכי טוב למצוא את הכבלים האלה במחירים הכי טובים? ויש המלצה לחברה …
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
מחר אני מקבל את ה5700 שנחשב כמכשיר מוזיקלי, ורציתי לבדוק אם הוא שווה משהו כמובן שאין לי בסיס לבדיקה כי אני לא מבין בזה בשיט, אבל אני רוצה לראות אם אפשר להוציא ממנו איכויות טובות, ומה שזה טוב שהאוזניות שלו זה 3.5 אז אני אחבר אותם למחשב ואבדוק איפה שומעים טוב יותר אני מחפש משהו אינסטרומנטלי, בז'אנר מטאל.... אשמח להמצלמה עוד היום . תודה!
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני קונה רמקולים 5.1 והאמת שיש לי יום אחד להחליט מה לקנות אני מתלבט בין creative לlogitech חשבתי על megaworks 550 או על z-5300 השימוש הוא בעיקר לסרטים ומוזיקה מה אתם אומרים, איך הדגמים האלה? יש המלצות אחרות בתקציב הזה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר מקרן קול למיקרופונים אלחוטיים לטובת קריוקי? איך אפשר לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
- 1 follower
-
-
ראשית כל תודה לעוזרים. אני מחפש כמו שרשמתי בכותרת עדיפות לכרטיסים עם יציאות אנאלוגיות אבל שיהיה איכותי הוא יחובר לרסיבר דנון אנאלוגי בכ8 מטר כבל (באותה הזדמנות אם אפשר גם להמלצה על כבל)ומשם לרמקולים איכותיים אני שומע בסטריאו ולא בסראונד. ועוד שאלה קטנה האם DAC עם כניסת USB כגון V-DAC או MAGIC DAC יתנו איכות הרבה יותר טובה מכרטיס קול פנימי איכותי?.תודה.
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מקליט דברים מהטלויזה למחשב עם tv-in וכל זה ואני רואה הכל וטב והכל אבל אני לא שומע קול תסבירו לי מה אני צריך כדי לשמוע כאילו איפה לחבר את הכבלים של השמיע ולאין לחבר אותם במחשב אם אפשר תמונות זה מאוד יעזור כי אני לאממש מבין בשמות של הכבלים זה ממש דחוף בבקשהה הנה תמונה של הממיר שלי מאחורה: http://www.kipodim.net/2.jpg תגדו לי מה לחבר לשם כדי לשמוע קול והנה המחשב שלי מאחורה באיזור של הכרטיס וידאו: http://www.kipodim.net/2.jpg תגידו לי בבקשהה לאן לחבר פה את מה שחיברתי לממיר כאילו את הצד השני של הכבלים בבבקקקששששההה זה דחוףףףףףף
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום חברה לא מזמן רכשתי PS3 וכרגע אני מחפש LCD לחדר שאני אוכל לחבר את הקונסולה אליו, ויש לי כמה שאלות - המרחק צפיה הוא 3 מטר בערך, התקציב לטלוויזיה הוא בערך 3500-4000 איזה גודל של טלוויזיה מומלץ? דגם של טלוויזיה מומלצת בתקציב? בהנחה שאני אשתמש בטלוויזיה גם לצפיה של שידורים בSD, טלוויזית פול HD תציג אותם רע? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לרסיבר בחיבור דיגיטלי וזה אומר שאני צריך ליקנות כרטיס קול עם יציאה דיגיטלית, עכשיו אני רוצה ליקנות אחד שמיתחבר ל USB. ואני לא רואה אחד כזה שהוא 24BIT\192KHz רק עם 96KHz וחבל לי כי זה יוריד לי את האיכות, מה אפשר לעשות???
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום רב ! ברצוני ליקנות אוזניות אשר ישמשו אותי לגיימינג וסרטים במיוחד ועם זה אני לא רוצה שיפלו בתחום המוזיקה כלל האפשריות שחשבתי עלהם הם SENNHEISER pc350 Logitech g35 Speed Link Medusa 5.1 Razer Megalodon אני חושב ללכת על ה G35 אחרי המון ביקרות שקראתי נישמעות מצוין יש לומר שכולם עולים פחות או יותר אותו דבר
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
תורידו את קובץ הזיפ !! מה אתם חשובים על הביקרות? טעויות? להוסיף? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אהלן כמהלך לשידרוג מערכת הקולנוע הביתי בביתי קנינו לפני שבוע טלוויזית LCD TOSHIBA 47LW66 במקום הטושיבה 50" מקרן אחורי שהייתה בסלון עכשיו צריך גם DVD יותר מתקדם במקום הטושיבה מגש כפול שלא קורא DIVX ומגבר ימאהה ממש ישן שאין לו כניסה דיגיטלית אז אני צריך המצלמה לDVD קורא DIVX עם יציאה דיגיטלית, קוקסיאלית או אופטית ומגבר עם כניסה דומה שתומך בדולבי ופרולוג'יק וכל זה יש רמקולים של בוש 5.1 אז לא צריך מגבר יותר מדי טוב רק שיתמוך לפחות 5.1 ויוציא הספק של לפחות 100 עם פונקציות נחמדות רצוי פירמה טובה כמו מרנץ פיונייר יאמהה וכד' עד 4000 שקל שניהם תודה! נ.ב. איך המגבר הנ"ל - "רסיבר לקולנוע ביתי 6.1 ערוצים מבית PIONEER דגם VSX915S"
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מחפש המלצה לחבר, למשחקים בעיקר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לדעת אם מיקום רמקלים בחדר בגבהים שונים (לצורך העניין JBL Encounter) משפיע על איכות השמיע? אם אני ממקם את הרמקול הימני בגובה של 80 ס"מ מהרצפה והשמאלי בגובה של 63 ס"מ מהרצפה איכות הצליל והסטראו תפגע?? (עוד לא קניתי את הרמקולים אז אני לא יכול לבדוק את זה לבד....) ובלי קשר, באיזו גובה מומלץ להציב את הרמקולים?? תודה!
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
גיליתי שהרמקולים שממוקמים מאחור יותר חזקים מאלה מקדימה, יש מצב שזה אמור להיות ממוקם הפוך? יש לי Z-560.. איזה רמקולים אמורים להיות חזקים? האחוריים או הקדמיים?
-
- 10 תגובות
- 761 צפיות
-