עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. למישהו יצא להתנסות עם האוזניות האלו: http://62.219.78.110/bestdeal2000/product.asp?productid=197 אל תמליצו לי על משהו אחר בטווח מחיר הזה, אם למישהו יצא לנסות אותם, איך הם? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. שלום רב, קנינו את המע' DHT390 של DENON - מע' קולנוע 5.1 עם שתי כניסות HDMI ויציאת HDMI אחת. חיברתי את המע' בתצורה הבאה: HDMI-HDMI מממיר HD של הוט לרסיבר. HDMI-HDMI מסטרימר XTREAMER לרסיבר (לא בדקתי אותו עדיין כרגע) HDMI-HDMI מהרסיבר לטלויזיה 42 של LG. הרמקולים תלויים כבר וכולם מחוברים. בבדיקת TEST של המע' כל הרמקולים עובדים ומפיקים צליל תקין (לדעתי). משום מה כשאנו מנסים להעביר למצב של הטלויזיה מחוברת לממיר הוט - יש תמונה אבל אין סאונד מהרסיבר. עברתי על כל הגדרות ה system וה config ולא מצאתי מה הבעיה. מוזר מאוד גם שבמעבר על ה video inputs מצאתי שם רק DVD, VCR ו IPOD (לא מבין לאן זה קשור). כאשר אנו מקבלים תמונה בטלויזיה זה נמצא על מצב VCR למרות שאפילו ניתקתי את הו…

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by sos,

שלום לכולם, רציתי לדעת איזה תוכנה יש למחשב בשביל שאני יוכל לתפעל את המיני דיסק כשהוא מחובר למחשב. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  4. Started by karpad,

שלום מצאתי במחסן מגבר די ישן שהיה של אבא שלי אני לא שמעתי על החברה הזאת אף פעם ורציתי לשאול את אלה שכן מבינים במגברים איך הוא כמעט שכחתי לכתוב את הדגם... technics su-v460 שווה משהו?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  5. Started by chilik,

שלום! לפני כמה רגעים גלשתי לי באביזרי אייפוד ושמתי לב לדבר שקוראים לו ihome נכנסתי לאתר שלהם ושם כתוב שכמה חנויות בארץ כמו ביגבוקס, באג וכדו'. ולעומת זאת נכנסתי לאתרים של אותם החנויות ולא מוזכר שום דבר על מוצריה של חברת ihome. האם תוכלו לעזור לי? קישור:http://www.ihomeintl.com/whereToBuy.asp?country_id=100010&product_id=10015 ישי

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  6. הי, ברשותי מקרן OPTOMA EP721 שאמור להיות מקרן למצגות , כלומר מותאם להקרנת טקסט. הבעיה היא שהטקסט מוצג פעם חד ופעם מטושטש לאורכו ורוחבו של המסך, כך שלמשל אותו קרקצ'ר נראה שונה במקומות שונים של המסך המוקרן. יש לציין שרזולוציית המחשב היא 800x600 שזו הרזולוצית native של המקרן. 1) האם זו תקלה במקרן? פעם החליפו לי מסך LCD על תקלה שכזו. 2) החיבור בין המכשירים הוא VGA. האם זה קשור? אם אשתמש ב חיבור DVI זה יפתור את הבעיה? 3) אם זו לא תקלה ולא עניין של חיבור, איך אפשר לשפר את המצב? * יש לציין שהטקסט של ה MENU של המקרן נראה סבבה ולא סובל מהבעיה. תודה מאוד לעוזרים, נמרוד

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by THE FOX,

אני חושב שישנה בעיה עם הרמקולים... בעוצמות גבוהות מעל 3/4 בעוצמה במוזיקה הצלילים צורמים יותר ומרגישים שחלק מהצליל מתעוות. זה קורה בעיקר כאשר מופיע קול אנושי, בטראנסים והאוסים אפשר להגביר יותר ללא שיופיעו צלילים צורמים. האם זה קשור לכך שאני משתמש בכרטיס קול המובנה או שזה כך בכל הרמקולים? לגבי הבאס הוא לא מדוייק כל כך...לרוב הוא מנופח מדיי ולא קשור. בעיה מוכרת? בעיה מעצבנת ביותר! כאשר מדליקים בבית מכשירי חשמל שונים רעש ההדלקה נשמע גם ברמקולים כרעש מעצבן. כיצד ניתן לפתור זאת? אם בכלל...

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  8. Started by FastJack,

שלום. לאחרונה קניתי את האוזניות ATH-AD700 של AT ורציתי להוסיף להם מיקרופון על מנת שאני יוכל גם לשחק משחקי רשת. אני מחפש מיק' שמתלבש על הכבל של האוזניות ולא יושב על השולחן. ראיתי את האוזניות האלה של ZALMAN http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=655 מה דעתכם? מישהו התנסה איתם? או שיש לכם הצעה יותר טובה. תודה.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Started by moshemaman25,

שלום רב ותודה על העזרה מראש יש לי רמקולים של POLKAUDIO 2 גדולים רצפתי+2 אחיריים אבל די גדולים. +סנטור +סאב. היה לי בעבר רסיבר של פיוניר ונהרס לי. יש איזה המלצה לרסיבר טוב ? המערכת הולעת להיות מחובר ל LED סמסונג 46 וגם למחשב

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אני צריך המלצה לזוג רמקולים + סאב וופר ומגבר שיחוברו למחשב ואם כדאי אז גם כרטיס קול. תקציב 2000 ש"ח. הערה: הרמקולים בעיקר למוזיקה והדגש שהיה על הבס ואיכות טובה עד כמה שניתן בתקציב הנ"ל.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Dani17,

מישהו פה אולי מכיר אתר טוב שיש בו הרבה סוגים של רמקולים כולל המחיר שלהם ותיאור עליהם?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  12. שלום, קניתי את הכרטיס Hauppage PVR 150 שהכי פופלרי כיום לכרטיסי טלויזיה. קניתי אותו עם שלט ומשדר של מייקרוסופט שיעבוד על WIN XP PRO. חיברתי אותו למחשב, המחשב זיהה. אני רוצה לחבר אותו ליס מקס. היס מקס מחובר לפלזמה בRGB. את הכרטיס חיברתי ב SVIDEO ליס מקס ובחיבורי אודיו רגילים. שיניתי בהגדרות של יס מנק בהגדרת יציאת SCART. שיניתי לאפשרות האמצעית שזהSVHS . הצבע שאני רואה במחשב אחרי זה הוא שחור לבן. לאחר מכן קניתי מתאם SCART חיברתי אותו ליס מקס ואליו חיברתי את הכבל SVIDEO. עדיין רואים שחור לבן. כאשר אני משנה נגיד לקומפוזיט הצבע ביס מקס נהפך לצבע דהוי אבל במחשב פתאום רואים צבעוני. אני צריך עזרה חבר'ה.

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  13. אני צריך שני מערכות של רמקולים... אצל המחשב של חבר שלי הרמקולים ישמשו הרמקולים בעיקר למוזיקה ובמחשב שלי הרמקולים ישמשו לסרטים ומשחקים... כל רמקול צריך לעלות עד 400 שקל... בחנות ליד הבית יש 3 סוגים של רמקולים שנראים נורמליים... כולם 2.1 ATP3 400 ש"ח G380 390 ש"ח X230 390 ש"ח אפשר גם משהו אחר לא מהרשימה הזאת שאני אקנה באינטרנט... תודה...

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  14. שלום רב, אני מתלבט בין רכישת סטרימר "פופקורן" לבין htpc עם כרטיס קול esi-julia והוא יהיה מחובר לפלאזמה ולזוג רמקולים (לא סראונד) בסלון לצפיה בסרטים ולהאזנה למוזיקה. אני מודע ליתרונות של הסטרימר אבל גם רוצה להוציא איכות קול מירבית בעיקר למוזיקה. מה עדיף לי לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by asilbob,

יש לכם המלצה על איזה רמקולים בסכום 1500 שקל שיחלפו את הATP 3 ? וגם כרטיס קול נורמלי שיביא את סיא האיכות במחיר לא יקר מדיי אבל לא יודע מה דווח המחירים ........

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  16. רציתי לברר סוגיה שנשמעת לי מוזרה אבל אולי יש בה משהו. מישהו אמר לי שיש הבדל מבחינת איכות הסאונד אם מגבירים את הווליום דרך הרמקולים עצמם או אם מגבירים דרך המחשב עצמו. האם זה נכון? ואם כן למי משניהם יש עדיפות?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  17. שלום לכולם . המלצה לרסיבר למערכת קולנוע ביתית ,המערכת מיועדת לסרטי HD וכמובן גם למשחקים , אני מחפש רסיבר באמת ברמה גבוה שיתן לי את המקסימום איכות ... אין לי בעיה להשקיע בטוב ואכותי ביותר . יש לי את הרמקולים הבאים . CANTON KARAT M-80 S-300 SUBWOOPER אשמח לעזרתכך .... תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Mushigoya,

שלום, אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בעיקר בשביל לשמוע מוזיקה. אין לי איזה תקציב מסויים, אני יכול גם להשקיע אלף, איכות הסאונד מאוד חשובה לי שלא יהיו רעשים וכאלה, שיישמעו חד וטוב. אני רוצה הרכב 2.1 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  19. שלום, האוזניות הנוכחיות שלי (סנהייזר CX300II) כבר פשוט מתפרקות אז החלטתי לקנות חדשות מחפש אוזניות INEAR שישמשו אותי בשביל לשמוע מוזיקה בנסיעות מהאייפון חשוב שיהיה בהן מיקרופון, ככה אני לא אצטרך להוציא את הטלפון מהכיס/תיק כל פעם שיש שיחה הסנהייזר הנ"ל די סבירות מבחינת האיכות אבל הן מאוד מדגישות את הבאסים והפעם אני מעדיף אוזניות קצת יותר מאוזנות מבחינת תקציב אז כאמור 250 ש"ח פלוס/מינוס, אני יכול גם עד 300 ש"ח תודה !

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. הגיעו לידי אוזניות חולות מאוד.... אני בתור אודיופיל לא יכול לראות אותן סובלות ככה... ---- אז ככה... לאוזניות נתלש הפלאג... האוזניות באות עם חוט אחד בלבד... כלומר הן סטראו אבל עם חוט אחד... החוט של האוזנייה הימנית עובר דרך הקשת ומתחבר לחוט של האוזניה השמאלית... אני רואה כרגע שלוש חוטים שיוצאים מ החוט המכזי... BLUE RED GOLD --- הקרבתי את האוזניות שלי שבאו עם ה C100 שהן גם בעלי חוט אחד לשתי האוזניות. אבל לחוט הזה יש 4 חוטים קטנים בפנים. BLUE RED GREEN GOLD --- אז עכשב לאן אני מחבר את החוטים ואיך.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  21. Started by rony77,

שלום לכולם יש לי מערכת ק"ב עם רסיבר של onkyo 576 ואני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר. הבנתי שהחיבור הכי איכותי הוא dvi-hdmi אם תוכלו לעזור לי ולהמליץ לי על מספר כרטיס קול שיש להם את היציאה הזאת. האם Creative X-Fi Xtreme Audio הוא בעל יציאה כזאת?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  22. שלום לכולם אשמח לקבל המלצות לרסיבר ורמקולים 5.1 למדיה סנטר בסלון גודל הסלון 3.2X6 מטר השימוש קצת מוסיקה וקצת סרטים מחובר למחשב htpc ואקס בוקס ומתחבר למסך led 42 אשמח לקבל המלצות בהקדם תודה רבה מולי

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  23. שלום יש לי כמה שאלות חשובות... אני מעוניין לקנות כבל קומפוננט..עכשיו ראיתי שהמחירים רצים מ 50שח ועד סוף העולם...עכשיו הכבל הזה יהיה מיועד להיות מחובר לDVD מהLCD שלי... אני אומר להסתפק בכבל פשוט (GENERIC) או להשקיע טיפה למשהו איכותי..אם כן אז מה אתם מצעים לי? שאלה נוספת מס' 2 כרגע בבית יש לי ממיר YES MAX....הוא מחובר דרך כבל RCA מוזהב (כבל צהוב עבה יותר מהאדום והלבן) רואים לא משהו ביכלל....אם אני יחליף לממיר YES MAX HD דרך חיבור HDMI אני יקבל שיפור בתכנים רגילים (לא ערוצים HD) שיפור מ RCA אני מתכוון...? שאלה מס' 3 יש לי נייד דיי ישן יש לו יציאת S VIDEO ויציאת AGP...הייתי רוצה לחבר אותו לLCD שלי וראיתי שיש כבל צד אחד AGP מוזהב צד שני קומפוננט...כבל כזה יביא לי מקסימום איכות…

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  24. Started by Y-T-M,

כנראה אח שלי הקטן נגע במשהו ויש לי עכשיו בעיה בכל כל פעם שאני שם שיר במחשב אני שומע את השיר בפלייבק גם במשחקים אני שומע כזה פלייבק ולא שומע קול אמיתי החלפתי את הרמקולים אז כנראה זה לא מהרמקולים? מה זה יכול להיות אני משתגע אני חייב עזרה דחוף נגיד בשירים אני לא שומע תזמר טוב אני שומע אותו כזה ברקע וממש חלש יש לוח אם של gigabyte p965 שם יש את הכרטיס קול אז יכול להיות שהוא נגע שם במשהו?

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  25. אני מחפש אוזניות לנגן MP3 אני צריך שהם יהיו כאלו שנכנסים לתוך האוזן אבל עם קשת כי רגילות פשוט כל הזמן יוצאות לי מהאוזן. אני צריך אותם לשמיע בזמן אימונים שזה ריצה אגרוף ועוד. היחידות שמצאתי שנראה לי הכי מתאימות לי זה עם קשת לעורף הנה קישור: http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1168,normal_sales מה אתם אומרים ואיך מחיר יש מצב להביא אותם יותר זול? או שאולי אתם ממליצים על משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.