עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן...קניתיח עכשיו כרטיס קול XTREAME GAMER של קרייאיטב. השאלה שלי: איך אני מחבר אותו לרסיבר בכבל אחד? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  2. שמעתי שהם טובים ועולים רק 250 ש"ח זה המפרט שלהם מהאתר היצרן http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=15970&nav=1&listby=usage מישהו מכיר אולי..השתמש פעם..שמע.. בבקשה זה דחוף רק תגידו אם זה איכות או לא כי אני לא מבין בזה

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  3. א. האם למישהו יש מושג כלשהו על שני הדגמים האלו של אלטק: 1 . http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=GT5051 2. http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=VS3151 דיברתי עם הספק/יבואן, שניהם אמורים להגיע בסביבות דצמבר בעזרת השם. ב. אילו אוזניות In- Ear מומלצות עד אזור 50 $ (בארה"ב) + - ? בתודה, גבריאל.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by Ametrine,

אני מעוניין לקנות מערכת סאונד לחבר למחשב יד שניה. אני צריך עצה לגבי הקניה. אני מתלבט בין מספר אפשרויות. קניית סט שלם של רמקולים+רסיבר d )די וי די toshiba קורא divx וסט 5 רמקולים westra http://www.yad2.co.il/Yad2/ViewImage.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=1663500&SalesCatID=8&Pic=2 סט של PUREACOUSTIC http://www.yad2.co.il/Yad2/ViewImage.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=1642638&SalesCatID=8 או רמקולים ורסיברים בנפרד: רמקולים JBL MK100 http://www.yad2.co.il/Pic/200807/02/3_0_1_139122_20080702120744-m.jpg רמקולים שרפ http://www.yad2.co.il/Pic/200810/04/3_0/o/e_3_0_1_96947_20081004221051-m.jpg AKIRA http://www.yad2.co.il/Pic/200803/01/3_0_1_94632_…

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by LR,

שלום, האם אקולייזר גרפי של קובץ באיכות 320kbps יהיה אותו אקולייזר של קובץ באיכות 128kbps או אפילו קובץ באיכות גרועה יותר? (מבחינת הערכים שלו). כלומר : האם ערכי ערוצי האקולייזר יהיו זהים למרות הירידה הדרסטית באיכות השמע? במידה ולא, הכן יתבטא השוני ומדוע? נ.ב מדובר על אקולייזר גרפי ממוחשב הדוגם את הקובץ. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  6. היי חבריה יש לי כרטיס טלויזיה winpvr כולל תוכנה,יש לי מצלמות בבית המחוברות למחשב,הבעיות הן: מנסה להעביר קבצי צילומים למחיצה אחרת ,פעם מעביר ופעמים רבות אין העברה ,ועוד,רוב הצילומים אשר כן עוברים הם ללא קול,בעוד שבתוכנה עצמה הקול פועל אך בהעברה חלק מגיע ללא קול. איזה פתרונות יש לבעיה זו ? האם להתקין את התוכנה מחדש? אם כן האם זה ייפגע בצילומים ? אודה לפתרון תודה אהוד

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by Yotam_,

שלום, אני רואה כבר כמה זמן בוואלה! שופס את הנגן הבא: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=RWDIVXSADE הלינק בטח יפסיק לעבוד כשהמכירה הספציפית תסגר ביום ראשון, הדגם הוא Prosound Divx909. לא כתוב שהוא תומך בXviD, אבל הבנתי שאין סיבה שלא יתמוך. מה שמטריד אותי הוא העניין של הגרסאות שלא מובן לי. צריך להוסיף 139 ש"ח למעדכן גרסאות שלפי מה שאני מבין אני אצטרך, השאלה היא אם אפשר להשיג דבר כזה בנפרד במחיר טוב יותר, לפי החיפוש שעשיתי בפורום, בכל מקום אומרים שProsound זה זבל, השאלה היא מה זה בכלל אומר? מה יש בנגנים אחרים שאין בו? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  8. יש לי לוח אם של chaintech , דגם 7NIF2עם כרטיס קול 5.1 מובנה של CMEDIA דגם 9378.בלוח גם מובנה GEFORCE 4 MX . יש לי WINDOWS XP. הדרייברים של הכרטיס מסך היו ישנים ולכן הורדתי את מהאתר של NVIDIA את ההתקנים של הNFORCE. כנראה שהם ביטלו את ההתקנה של הCMEDIA. הכרטיס קול עובד. הבעיה שאני לא יודע אם הכרטיס קול תומך כמו מקודם בEAX וA3D. הורדתי מהאתר של CMEDIA את הדרייבר,אבל זה לא עוזר כי זה כל הזמן מתקין לי מחדש את הNFORCE. אודה על עזרתכם שרון

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  9. אני מחפש נגן MP4 עם יציאה לטלויזיה אני מחפש את הכי זול שאפשר (אם יש דבר כזה) חיפשתי קצת בזאפ ולפי מה שראיתי מדובר רק ביציאות לאוזניות תודה מראש

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  10. אשמח לקבל יעוץ טוב כרגע אני עם OB רגיל ALC889A ורמקולים של קראיטיב ינספיאר 5000 משהו! ומעניין אותי עם ההשקע וההחלפה היה שווה ועד כמה?

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  11. האם מישהו מכיר כרטיס מחשב המתחבר ל- LNB ? האם הוא שולט על דייסיק ?

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  12. Started by BloodFist,

הלכו לי האוזניות הישנות סנהייזר HD202... לא משנה איך הם נהרסו לא באשמתי :\ בכל מקרה סבא שלי טס לארה"ב בעוד שבועיים אז ביקשתי ממנו שיביא לי אוזניות. על איזה דגם אתם ממליצים עד סכום של 50$ ותסבירו גם למה. ויש לי העדפה לסנהייזר.

13. Started by LRa,

נגן חדש מבית iaudio, המחיר בקוריאה כרגע הוא 180יורו ל20 גיגה. בנוסף מתוכננת גירסא זולה של ה G3 והרבה יותר יפה בשחור. אם מישהו מעוניין בתמונה אוכל לשים אחת. ועוד נגן חדש הוא ה F1 המכוער. לכל הנגנים הכי חדשים של IAUDIO תכנסו לאתר הבא : http://mp3.iaudio.com/product/product_M5_feature.php זהו האתר הקוריאני שלהם והיחיד שהם מעדכנים כמו שצריך.

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  14. אבא שלי נוסע מחר (שבת) לארצות הברית- קליפורניה, אז אני הולך להזמין לעצמי beyerdinamic DT931 (אני כבר סגור על זה) ב180$+ 7$ למוסטפה. עכשיו אבא שלי חושב שזה ביזבוז כסף, וזה בכל אוזניות לסטודיו (WTF? אוזניות פתוחות לסטודיו?!). עכשיו אני יכול להגיד שיקנה וזהו- אבל זה יהיה מלווה בחריקת שיניים עצבנית של אבא שלי בזמן שהוא יזמין. מעבר לזה אני צריך אותו כדי שיבנה לי יעזור לי לבנות מגבר לאוזניות(לפי פרוי'טים שאחרים עשו בHEADWIZE)... אז אני צריך כתבה\כתבות על: -למה שווה להשקיע באוזניות יקרות. -מה ההבדל בין אוזניות ב50$ ובין אוזניות ב180$. -למה לא רק לסטודיו צריך אוזניות יקרות. -מה עושה מגבר לאוזניות, ולמה צריך בכלל מגבר? --ובקיצור, למה שווה להשקיע באוזניות יקרות ומגבר. רק העיקר לא …

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  15. לאחרונה שידרגתי את המחשב הישן שלי,K6-2 500 למפרט הנוכחי שלי(<----ראו מפרט). לפני השידרוג הייתי מתקין את DivX505Bundle מWWW.DIVX.COM והסרטים היו עובדים די סביר(היה קול וגם תמונה, קצת לא מתואמים אבל די סביר :-\) עכשיו אחרי השידרוג היה בעיה יותר מוזרה: כל הסרטים פעלו בהילוך מהיר,בכל התוכנות של המחשב התקנתי את הבאנדל DivX505Bundle , לא עזר(עדיןן עבד מהר מדי). התקנתי את הוינדוס 98SE מחדש, ואח"כ את הבאנדל, לא עזר. התקנתי WINDOWS MEDIA PLAYER 7.1 וגם זה לא פתר את הבעיה, בסוף ניסיתי את WMP9, ועכשיו אני לא יכול לראות כלום (אפילו לא בהילוך מהיר ;D) הסאונד מחובר ועובד מעולה במשחקים ושירים(שמתנגנים בWINAMP) בWINDOWS MEDIA PLAYER הוא רושם CANNOT ALLOCATE MEMORY BECAUSE NO SI…

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  16. אותי אישית זה הוציא מדעתי... לאחר זמן מה שאני משחק, אני יוצא מהמשחק ואז בהחלפת mode בחזרה ל-entertainment יש שגיאה ואי אפשר לשנות mode עד האתחול הבא. סוף סוף מצאתי פתרון לעניין, אז אני משתף למקרה שנתקלתם בזה עם משחקים שהגדרתם ב-alchemy (רלוונטי לויסטה בלבד כמובן): הפתרון הכי פשוט הוא, בכל הפרופילים ב-alchemy להוריד את ה-maximum voice count ל-126 (או 63 ל-audigy) אני כבר זמן מה עובד ככה עם ה-XFI ולא נתקלתי בשגיאות כאלו מאז. מקור + הסבר: http://connect.creativelabs.com/alchemy/Lists/ALchemy%20XFi/Flat.aspx?RootFolder=%2falchemy%2fLists%2fALchemy%20XFi%2fX-Fi%20Modes%20won%27t%20change%20after%20some%20games&FolderCTID=0x012002002777EF627E9A314B8E181038B290215D

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  17. היי חברים אני מחפש לקנות אוזניות למחשב שלי עכשיו אני משתמש באוזניות כפתור של סוני [70 שח] ודיי נמאס לי מהם אני רוצה להשקיע באוזניות טובות יותר !!! בעיקרון אני לא רוצה אוזניות שאני אצתרך להוסיף מגבר וכל מיני דברים כאלה ... [במידה ואפשרי כמובן], אלה אני רוצה אוזניות לחיבור ישיר [אגב יש לי לוח אם DQ6 ]למחשב חוץ מזה אני מעדיף או אוזניות שנכנסות לתוך האוזן עם הוואקום , או הגדולות העוטפות את כללל האוזן וסוגרות אותו לחלוטין ! השאלה מה עדיףףף לי !!! תודה לעוזרים .

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  18. Started by papushka,

שלום אני מחפש אוזניות איכותיוח לגיימינג ומוזיקה כמובן + כרטיס קול תקציב עד 1200

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  19. Started by abc465,

יש לי רמקולים של מיקרו לאב x 23 ועד עכשיו שמעתי בהם מצויין וכל הרמקולים פעלו (להוציא שירים ביו טיוב שאם אני לא טועה שם רק ה2.1 פעלו) אני לא יודע למה אבל פתאום אני מסוגל לשמוע רק ב2.1 והסנטר וה2 האחוריים לא פועלים! גם בסרטים גם בשירים בהכל, הרמקולים מחוברים ללוח אם של אסוס וגם ב realtek hd audio manager כשאני עושה כביכול בדיקה (בקלט/פלט אודיו) לרמקולים האחוריים והסנטר הם לא עובדים בדקתי בכל ההגדרות של הצלילים בלוח הבקרה והמחשב מוגדר על 5.1 בבקשה אם מישהו יודע מה הבעיה.. או יש לו ניחוש פרוע.. אני אשמח לעזרה..[br]פורסם בתאריך: 24.11.2009 בשעה 15:47:37 עוד דבר ששכחתי להוסיף.. הבעיה היא כנראה בהגדרות או בחומרה מכיוון שהסאב כן עובד והוא מחובר על אותו ערוץ כמו הסנטראזי הבעיה הי…

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  20. Started by kalda01,

לפני כחודשיים קניתי מסך LCD גודל 32 דגם LX800 תוצרת פנסוניק שמתי לב שבתחתית המסך גם בצד ימין וגם בצד שמאל בערך 7 ס"מ מהפינה, יש כמו חצי עיגול שתמיד מואר שמים לזה לב כשהתמונה שחורה לגמרי בחלק התחתון. האם המסך פגום??

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  21. חשבתי על MX5021 של ALTEC וחשבתי על FX 6021 של ATLEC יש אפשר לרמקולים יותר טובים במחירים האלו? ואיזה כרטיס קול מולץ לקנות ביחד איתך?אין לי מוסג מה דווח המחירים אבל אני רוצה משהו איכותי ... שיעשה לי את שיא האיכות מי הרמקולים ......... -ושמעו עוד משהו אני מתקוון לקנות גם טטלויזיה של סמסונג LCDR81 ואני רוצה לחבר את אחד הרמקולים בשביל שתיהיה איכות ברמה גבוההה עכשיו אמרתי כול פעם שנראה איזה סרט בטלוויזיה אז נחבר תרמקולים האלו לטלוויזיה ... עם אני היראה איזה סרט בטלוויזיה או כדורגל אז נחבר את אחד הרמקולים האלו זה אפשר? ועם דוגמא אני רוצה לחבר תרמקולים לטלוויזיה אבל אני רוצה שהאיכות תפעל מי הכרטיס קול שאני קונה עכשיו זה אפשרי ? איך עושים את זה בדיוק ? תודה יום טוב

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  22. מה שכתוב למעלה, בעיקר למשחקים וסרטים. אין תקציב מוגדר אפשר גם להתגמש, כמובן שכמה שפחות יותר טוב אבל שיהיה איכות טובה.

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by eegg,

אני מתלבט בין creative t6060 לבין logitech x530 המחיר לא חשוב בלוגיטק החוטים מבולגנים (עוברים דרך הרמקול הימיני), הבאס נמצא רק מאחורי סאב וופר אבל להרבה אנשים יש אותם ויש הרבה ביקורות טובות עליהם בכריאטיב החוטים עוברים דרך הסאב וופר שזה טוב וזה בא עם שלט חוטי שעליו יש כניסת aux ובאס אבל מצאתי רק ביקורת אחד עליהם אז אין על הרבה להיסתמך אם אפשר עזרה כי אני צריך לדעת השבוע מה לקנות

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  24. היי יש לי טלויזיה ישנה שאליה אני מחבר מחשב נייד. חיבור מתבצע עם כבל SVideo - SVideo למתאם ןלחיבור scart ועוד כבל נפרד RCA לסאונד. ראיתי פה איזה פוסט על כבל 6 פינים וכד'. בכבל שלי יש 4 פינים והוא הסטנדרטי הנמכר בכל חנות. ניסיתי את כל ההגדרות האפשריות - PAL\NSTC על סוגיהן ותמיד אותה תוצאה: או שיש תמונה צבעונית אך מרצדת ולא חלקה , או שיש תמונה חלקה אך בשחור לבן. גם בתמונה הצבעונית יש בעיה - נראה שאין ירוק (ניסיתי במיוחד על מטריקס). חוץ מהאפשרות שהטלויזיה ישנה מאוד - יש עוד אפשרויות לנסות? מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  25. Started by lior322,

אני רוצה לקנות את הsr80 הם צריכות מגבר?

• 12 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.