עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. http://digi.it.sohu.com/20050422/n240018541.shtml http://www.8080.net/html/200504/p261735530.html * 20gb hard drive * Aluminum body, available in 4 colors * USB 2.0, USB On-The-Go * CF I/II card slot * 1.8-inch, 262K color TFT screen (280x220) * Supports MP3, WMA, AVI (xvid), JPG, GIF, BMP, TXT * FM radio, recording * Line-in recording up to 192kbit * Voice recording * 103 x 63 x 20mm, 152g * Audio chip used is rumored to be Texas Instrument TLV320AIC23 * Retail price is 2880 Yuan, or about $ 348 USD איכות המסך שלו מאוד מרשימה יש לו רזולוציה גבוה. + יש לו אופציה ל CF ! והוא ממש קטן באיזור ה גודל של ה אייפוד מיני!! עכשיו מעניין רק חיי הסוללה ומתי הח…

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  2. נראה לי שמיציתי בכותרת יש לי 5 רמקולים וסאב פשוטים מאוד מהזולים של ITT ואני רוצה לחבר אותם לכרטיס קול שלי את כולם אם זה אפששרי? עריכה: כרגע הצלחתי לחבר 2יציאה שיוצאת מהסאבב (שאליו מתחברים כל הרמקולים) שמתפצלת ל 2 יציאות עם SL ו SR חיברתי בהם מתאם ודרכו כבל שמתחבר למחשב אך אני שומע רק ב 2 רמקולים ישנה דרך אחרת?

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  3. ובכן... אני עומד בפני פרויקט קולנוע ביתי וקיבלתי כמה הצעות. אז כמו בכותרת, רציתי לשאול מה עדיף. אופציה א' - היא שלכל אזור (סלון, מטבח וכו') יש מגבר משלו. אופציה ב' - הכל מוגבר ונשלט ע"י XANTECH MRC-88. עוד כמה שאלות, ברשותכםL - מה אתם אומרים על החברה Focal? - איך HITACHI בפזלמות? - איך Pioneer בנגני DVD ורסיברים? - האם צריך רסיבר בשביל מערכת סטריאו? - יש איזה מדריך גדול ומקיף שאני יכול לקרוא (חוץ מהזה בסטיקי)? המון תודות... מואד'דיב.

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  4. Started by ofek4490,

היום קיבלתי את E-MU 1212M ואינני מצליח להעביר AC3 דרך היציאה הדיגיטאלית אם מישהו יוכל לעזור לי אשמח ישנם מלא הגדרות וזה מסובך בטירוף

• 13 תגובות
    • 798 צפיות
  5. אהלן קודם כל אני רוצה להבהיר שאני ממש לא מבין בעניין של מסכי הטלויזיה ולכן מבקש את עזרתכם בנושא. אני רוצה לקנות אחת חדשה, סה"כ אני לא מקצוען או מדקדק במיוחד. רק מה שחשוב לי זה שיהיה לה תמונה יפה ושיהיה כיף לראות בה. נכון לעכשיו היא תחובר ל-ps3 ולממיר רגיל. מה המלצתכם בעניין?

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  6. כן כן אני מאמין שהנושא הזה ניטחן כבר עשרות פעמים, וכבר עשיתי חיפוש בפורום אבל מצאתי רק אוזניות שלא ניראות לי ממש וכאלה שהיו יקרות מידי! אז פתחתי נושא כבר... אני מחפש אוזניות עם קשת שיהיה להם סאונד סביר במחיר של 250-300 שקל של חברה מוכרת... יש הצעות?

7. Started by composite,

אז ככה... בהתחלה חשבתי לקנות נגון מבוסס הארדיסק כמו ה- iRiver H320, אבל לאחר הרבה קריאה הבנתי שהוא לא יהיה אידיאלי בשבילי בגלל שאני רץ הרבה, מוצא את עצמי הרבה על אופניים \ ספינינג, מרים משקולות, חדר כושר וכו'... הבנתי שמכל התזוזות והטלטולים חס וחלילה נגן כזה יהרס, לכן החלטתי ללכת על פלאש. אז פשוט באתי לשאול על איזה נגן כדאי לי ללכת ולמה, ומה היתרון שלו על שאר המתחרים. ראיתי את ה- Rio Cali ונדלקתי עליו. הוא טוב? או שכדאי לשקול משהו אחר? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  8. אני די בהיסטריה , קניתי נגן MP3 של CREATIVE NOMAD MUVO2 לא מזמן הורדתי אליו לפני שבוע בערך 450 שירים דרך התוכנה MEDIASOURCE . היום המשכתי להוריד אליו כ100 שירים נוספים אך לאחר שעשיתי זאת נעלמו ה450 השירים הראשונים שהורדתי לפני שבוע!!! אין לי מושג היכן הם ואיך למצוא אותם. אני לא כל כך מבינה בזיכרון פלאש אולי יש קשר ,אך לפי מה שקראתי בכתבות כאן באתר אין שום בעיה עם לחבר למחשב להוריד ולנתק- זה בדיוק מה שעשיתי. אני פונה למהלי הפורום/האתר בבקשה תעזרו לי זה ממש דחוף (אני טסה לחו"ל יום רביעי....)- אין שום סיכוי שאוריד 450 שירים מחדש למחשב!!! אי- מייל keren_edri@hotmail.com בתודה מראש קרן אדרי (לקוחה היסטרית אך נחמדה....)

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  9. Started by hirs,

ברשותי מחשב ישן שלא יכול להריץ XP, כרגע הוא רץ עם 98SE. ברצוני לחבר אותו לטלויזיה ולהריץ סרטים, מוזיקה, תמונות ברשותי גם כרטיס טלויזיה ואשמח אם אוכל להקליט שידורים. מהי המערכת הפעלה והתוכנה הכי טובה ל-HTPC במחשב חלש? מפרט מחשב: intel p2 mmx 400mhz MSI ms-6163 עם כרטיס קול מובנה Creative es1373 CRG SDram 256mb 133mhz ASUS AGP-v3800uv sgram 32mb עריכה: westren digital 20.5gb כרטיס טלויזיה ג'נרי כרטיס קול נוסף creative ct4810 טלויזיה: LG 32inch עם כניסה של מסך מחשב סימול דגם - RT-34FB11RB

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  10. Started by udist,

קראתי את הנושאים על נגנים ועדיין לא הגעתי להחלטה, נותנים שם טיעונים שלא הכי רלוונטיים לגבי, אז פשוט אני ארשום מה אני צריך מהנגן ומקווה שעזרו לי... קיצר אני אוטוטו מתגייס קרבי, אז אני צריך משהו שיחזיק הרבה זמן (כמה שיותר שעות נגינה), ושיהיה עם נפח סביר (בין 20-40 ג'יגה), רדיו חשוב מאוד (!), שלט+אוזניות טובות אם אפשר, חיבור usb פשוט והעברה פשוטה מהמחשב, ומחיר כמה שיותר זול... דברים שממש ל-א חשובים לי: עיצוב, גודל, משקל, מסך צבעוני (אבל שלא יהיה נטול מסך, ושהמסך יהיה מואר) וכל שאר התכונות של כניסות/יציאות מיוחדות וכו'... ממה שקראתי בנושאים הקודמים הבנתי שהפוד יורד מהרשימה, ויש שלושה שאני מתלבט: iriver, nomad jukebox zen, zen touch ואפילו עוד שניים, הריו והiaudio קראתי פה גם …

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  11. אהלן, ברשותי מערכת רמקולים D-60V של APEX ודיוידי Pioneer DV-310. הסאב-וופר הוא אקטיבי כך שהוא משמש גם בתור רסיבר, כלומר כל חיבורי השמע עוברים דרכו. יש לו 2 כניסות סטריאו ועוד 6 כניסות RCA עבור שמיעה בדולבי דיגיטל. הבעיה היא שלדיוידי יש רק יציאה קואקסיאלית או אופטית עבור דולבי. יש לכם רעיון איך לחבר בין השניים? האם יש חיבור קואקסיאלי שמתפצל ל-6?

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  12. Started by sirka,

הכרטיס קול שאני מחפש הוא לשימושי הקלטות עריכה ושמיעת מוזיקה (אני סטודנט למוזיקה) ה Xi Fi נותן יחס נהדר בין מחיר לאיכות נכון שיש טובים ממנו כמו הEMU1212 כמו שפורט בכתבה באתר ובכתבה-http://www.guru3d.com/article/sound/265/ אבל הפרש המחירים בינהים הוא יותר מ 600 ש"ח (Xi-Fi עם פאנל ושלט 1060 ש"ח הכי זול שמצאתי) (EMU1212 1690 ש"ח הכי זול שמצאתי בארץ ) דרוש לי כרטיס לשימושים בסיסים ולא למשהו מקצועי אם למישהו היתה דילמה דומה או משתמש בכרטיסים האלה אשמח לשמוע מה דעתו

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  13. המחשב לי מחובר לרסיבר ולרסיבר מחוברים 2 רמקולים, האינפיניטי SM 115 הרסיבר תומך רק 4 רמקולים. אני רוצה להוסיף למערכת עוד 2 רמקולים וסאב, שאותם אני אחבר לכרטיס קול המובנה בלוח אם שלי כרטיס תומך 5.1 הלוח שלי הוא ג'יגה בייט 7VT600-L האם אני יכול לחבר עוד שני רמקולים וסאב ולקבל מערכת 4.1? [אני לא רוצה לא להשתמש ברמקולים של האינפיניטי כי הם טובים מאוד ככה אמרו לי פה.] טל.

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  14. למחשב חדש אני בונה, הלוח אם הוא nForce 3 250 ואני מחפש סט בצבע שחור עם איכות טובה אבל לא משהו מטורף אני לא רואה סרטים במחשב כך שהשימוש העיקרי יהיה משחקים וקצת מוזיקה האם אני צריך 5.1 ? או שמספיק 2.1? לגבי תקציב - לא הייתי רוצה לעבור את ה - 500 ש"ח אני לא בטוח אפילו שאני יודע מה ההבדלים תודה

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  15. כרגע אני משתמש ב3 כבלים מחוברים(צהוב אדום ולבן) יש לי כניסה של S-Video בכרטיס טלוויזיה ובyes האם לקנות כזה כבל? והבנתי שהוא לא מעביר אודיו אז מה אני אמור לעשות עם זה? להשאיר רק את כבל האחד שמעביר אודיו מתוך ה3? וגם לממיר שלי יש כניסת scart אני חושב. מה זה נותן? בקיצור איך לחבר את הכרטיס טלויזיה(win-tv pvr 150) לממיר שלי בצורה הכי טוב תודה רבה רבה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  16. Started by thatsmyname,

שלום,,.. יש לי PS3 שכרגע מחובר עם HDMI לLCD של TOSHIBA 32", אבל מדי פעם אני רוצה לחבר אותו פה בחדר ולהנות גם מאיכות HD על מסך המחשב. אז לחבר ישירות למסך - בלתי אפשרי מכיוון שהוא לא תומך בHDCP ולקנות את המכשיר שמסיר את הHDCP יעלה הרבה כסף ואני אוותר על התענוג של המכשיר הענק הזה והכבלים שלו מסתובבים פה. אז חשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה עם חיבור HDMI שתומך בHDCP, קיים דבר כזה? ואם כן, למרות שהמסך לא תומך בHDCP, אני אקבל תמונה? (המסך מחובר בDVI) ואם לא, אז ישנם כרטיסי טלוויזיה שתומכים בקומפוננט? זהו גם פתרון לא רע, האיכות בקומפוננט לא נופלת בהרבה מHDMI אני ארשה לעצמי להתפשר על איכות של קומפוננט.. תודה רבה לעוזרים (: עריכה: בקשר לאם הכרטיס מסך תומך בHDCP, אני לא בטוח אבל אני חושב…

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  17. Started by Gohan,

אני יכול לקנות חדשות ב600שקל , שווה? תודה.

18. בבקשה ! משהו מזהה ?

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  19. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1060&products_id=7864 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1854&products_id=8401 אני די בטוח שהזלמן יותר טוב מהלוג'יטק אבל בכמה?? תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  20. Started by Hilzfuld,

How do I get hebrew to function on my ipod and mini ipod???Can someone help me with all the necessary steps??

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  21. Started by RDS,

אוקי שמעו.... רציתי לקנות את הרמקולים הנ"ל, אבל שמעתי שלאחר 2007 ירדו המחירים.... מה אתם חושבים על זה? אם ירדו לכמה ומתי? כרגע המחיר הכי זול בזאפ זה 465..... תודה

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  22. Started by hck,

היי בתור התחלה אני רוצה לציין שדיפדפתי קצת בפורום ובסטיקי לעזרה אבל לא מצאתי את מבוקשי במיוחד בגלל שהאזניות שאנשים מדברים עליהם כאן מתחילות ב200$ ולא ב200 ש"ח כמו שאני מעוניין. אז ככה: אני מעוניין לרכוש אזניות לצורך האזנה לסרטים בטלוויזיה/DVD (דרך מגבר), למחשב - משחקים וסתם שירים, ואולי גם לMP3 שלי. התקציב שלי הוא לא גבוה והוא בין 150 ל200 ש"ח, ואני מודע לכך שהציוד בסכום הזה הוא לא כל כך איכותי (אבל בטוח שהוא יותר איכותי מהאזניות שיש לי כרגע ). הלכתי לחנות שמוכרים ציוד כזה (CD1 מי שמכיר), אבל לצערי הרב לא ניתן לשמוע באזניות שלהם לפני הרכישה אלא רק בכאלה שניתן לסגור שוב את האריזה ואלו עלו הרבה יותר מהתקציב שלי. מה שכן המוכר המליץ לי על שני דגמים: אחד של Sony - אזניו…

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  23. יש לי כרטיס Fortissimo III 7.1. אליו מחוברים שני זוגות רמקולים: 1. זוג רמקולים של מערכת מיני JVC MX-J30. הם מחוברים דרך המערכת לכרטיס, ליציאה של שני הרמקולים הראשונים. הם ממוקמים בצידי המסך (במרחק של כמה עשרות סנטימטרים ממנו). 2. מערכת שנקראת PC Works של cambridge (מפרט: http://www.cambridgesoundworks.com/store/category.cgi?category=spk_multimedia&item=c1pcwzzzz&type=store). הרמקולים האלה מחוברים ליציאה של זוג הרמקולים השני בכרטיס. הם ממוקמים בצידי שולחן העבודה שלי. עכשיו השאלות... 1. האם החיבורים שלי נכונים? אין לי כ"כ אפשרות להחליף את המיקום הפיזי של הרמקולים כי אלה של המערכת ענקיים... 2. האם בהגדרות הסאונד אצלי במחשב זה נחשב שיש לי 4 רמקולים או 4.1? -----------…

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  24. Started by D-M-X,

אני כבר מזמן רוצה לקנות נגן MP3 מבוסס HDD ועכשיו סוף סוף יש תקציב לקנות הייתי רוצה שגם ינגן וידאו ויראה תמונות ורצוי שאפשר יהיה להעתיק מכרטיס זיכרון לנגן בינתיים די אהבתי את הIRIVER PMP-140 אבל יש לפחות חודשיים שלוש עד שהוא יצא http://www.iriveramerica.com/products/pmp-120.aspx# אבל הייתי רוצה לשמוע על עוד הצעות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  25. Started by AmL1,

כשאני מחבר את הממיר של יס התמונה עובדת בסדר גמור,זה מחובר באנלוגי כשאני מחבר את המחשב בHD אז יש או סאונד או תמונה,אני לא מוצא את המקור לבעיה... מישהו נתקל בזה פעם? בנוסף,אני רוצה שישמעו גם מהטלויזיה וגם מהרמקולים כשהחשב מחובר...אפשרי? תודה רבה....

• 0 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים