אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
המערכות שנכון לעכשיו נראות לי מעניין: Logitech Z-3 Logitech X-230 JBL Creature II Soundstick II ATP3 (אצלי זה בעדיפות אחרונה, אבל ראיתי שהמליצו פה רבות עליהם) אין צורך בהתייחסות למחיר, רק איכות הרמקולים כמובן שאם יש לכם המלצות אחרות אשמח לשמוע נ.ב נכון להיום אני משתמש בDSS80 (של מיקרוסופט) לכן מומלץ שהסט החדש יעלה באיכותו על הנוכחי
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח האם Intel DG965SS עם כרטיס קול מובנה. כאשר אני מחבר אותו לטלוויזיה אני צריך להעלות (בטלויזיה) את הווליום לרמות מטורפות (כמעט למקסימום) כדי בכלל לשמוע משהו. בדקתי שהווליום במערכת ההפעלה מקסימלי אז פה לא הבעיה. בקיצור, החלטתי שהבעיה היא עם כרטיס הקול המובנה והחלטתי לקנות חדש. אני לא ממש רוצה להשקיע מאחר וזה מחשב ישן ואני לא מטורף של מוזיקה. Sedna 5.1 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4606&CatCode=360 האם הדגם הנ"ל יעזור לי להתגבר על הבעיה? אני חוזר עליה - חיבור הסאונד בעזרת הכרטיס קול המובנה של אינטל גורם לסאונד נורא חלש. האם הכרטיס קול הנ"ל יאפשר לי לשמוע משהו בכלל? תודה!
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי בעיה, יש לי סנהייזר HD202 ואודיוטרק מאיה 7.1 ויש לי פול רעש רקע, דיסטורשן כזה, וזה מעצבן, ושמעתי את האוזניות דרך מע' סטריאו וזה נקי וחזק! (ד"א במחשב זה גם חלש) קיצר מה לעשות?! אחד מהם לא טוב? או: האוזניות צריכות מגבר או משו? מה לעשות!?!!?!? תגיבו PLZ!!!
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
טוב, אין לי כישורי צילום מעולים כפי שתוכלו לראות... אבל ביקשו לראות תמונות, אז הנה... אין ספק שה MPIO יחסית גדול מה RIO, אך יש לו גם יותר אופציות (כמו רדיו, LINE IN), יש לו כמובן לא מעט חסרונות (ממשק יותר מסורבל, אין לו SELF DATABASE, רק דרך תוכנה, וזמן בטרייה קטן בחצי מה RIO)... הפורום חותך את התמונות, אז הקטנתי אותם... אתם יכולים לראות גרסא יותר נורמלית שלהם פה: http://icebreak.zickel.net/riompio/ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך עזרה בבחירת טלוויזיה לחדר שתהיה בגודל 32-37 אינץ.. מוכן לשלם עד 3500 שקל.. הטלוויזיה הטובה ביותר למחיר הזה..32 או 37 אינץ.. שיהיה HD לחיבור yes max hd. שיראו טוב בערוצי ספורט במיוחד כדורגל - בלי מריחות בטלוויזיה. אני פשוט לא מבין בזה ולא רוצה לקנות משהו שלא יענה לי על הצרכים ואז סתם זרקתי כסף. תודה
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות אוזניות חדשות לiaudio x5 שלי , היו לי כמה זוגות אוזניות עד עכשיו וכולן התפוצצו עכשיו אני רוצה לקנות אוזניות חדשות שיחזיקו קצת יותר מעמד מהאוזניות הסטנדרטיות התקציב לא בשמיים, אפשר להזמין גם מחו"ל עד 200 ש"ח. חשבתי בינתיים על הsony ex81lp מחו"ל על akg k24p מהארץ אממ אולי cx300 אבל בינתיים המחיר שלהם בחו"ל יקר תודה רבה לכל העוזרים אם יש עוד דגמים להציע אז בבקשה
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מה אתם אומרים, שווא לקנות אותם ב 330 ש"ח ? או שאולי יש טובים יותר במחיר הזה ? ומה אם Logitech Z323 ?
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס 8800 אני מחבר ל-TV OUT את הטלויזיה אגב הטלויזיה שלי היא הרגילה לא LCD או פלאזמה החיבור בכרטיס המסך הוא מסוג 7 פינים המתקדם בטלויזיה יש S-VIDEO מסוג 4 פינים אני משתמש מתאם בינהם והתמונה על הטלויזיה היא בשחור לבן יש אפשרות לראות על הטלויזיה בצבעוני אולי דרך חיבור DVI אולי בשיטה אחרת בתודה לכול העונים שרון
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
רציתי לישאול מה הו האבדל בין ה ipod הרגיל {g4} לבין ה{ipod photo {g4 עם זה מיתבתה בזמן נגינה או בזמן הטאנה או בכול דבר אחר אני מיתכבן לדגם 40 ג'יגה בית תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי כרטיס Fortissimo III 7.1. אליו מחוברים שני זוגות רמקולים: 1. זוג רמקולים של מערכת מיני JVC MX-J30. הם מחוברים דרך המערכת לכרטיס, ליציאה של שני הרמקולים הראשונים. הם ממוקמים בצידי המסך (במרחק של כמה עשרות סנטימטרים ממנו). 2. מערכת שנקראת PC Works של cambridge (מפרט: http://www.cambridgesoundworks.com/store/category.cgi?category=spk_multimedia&item=c1pcwzzzz&type=store). הרמקולים האלה מחוברים ליציאה של זוג הרמקולים השני בכרטיס. הם ממוקמים בצידי שולחן העבודה שלי. עכשיו השאלות... 1. האם החיבורים שלי נכונים? אין לי כ"כ אפשרות להחליף את המיקום הפיזי של הרמקולים כי אלה של המערכת ענקיים... 2. האם בהגדרות הסאונד אצלי במחשב זה נחשב שיש לי 4 רמקולים או 4.1? -----------…
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
כנראה שמחקתי או שפשוט נמחקה איכשהו התיקייה שבה צריכים לשים את הקובץ של הפירמוואר אז מה אני צריך לעשות? כי הגרסה במכשיר שלי לפי מה שהבנתי הינה 1.30 ויש כבר 1.40 ועוד מעט יוצא הפירמוואר החדש עם העברית!!!! וייי בבקשה תעזרו לי, תודה.
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
אהלן...קניתיח עכשיו כרטיס קול XTREAME GAMER של קרייאיטב. השאלה שלי: איך אני מחבר אותו לרסיבר בכבל אחד? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אחרי 4 שנים של התעללות, היציאת רמקולים של הנייד שלי החזירה נשמתה לבורא. ההלוויה תערך היום. בינתיים, אני צריך משהו שיחליף אותה. התקציב שלי די מיניאטורי, כך שאלא אם תיקון של דבר כזה עולה 1.90 אני צריך לחשוב על משהו אחר מן הסתם, מאחר וזה נייד, חשבתי ישר על USB כי שאר האפשרויות קצת מוגבלות... האם קיים דבר כזה בכלל? תקציב: מתחת ל200 אם זה אפשרי אם צריך לעלות מעל זה, אז לעלות כמה שצריך
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני משתמש כבר 3-4 שנים ב ATP3 שהיו אחלה אבל אני רוצה להתחדש במשהו טוב ואיכותי יותר התקציב עד 1500 שח
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
ברשותי 2 מתאמים.... הכרטיס שברשותי יש לו יציאה של SVIDEO כמו של זה http://images.people.overclockers.ru/133120.jpg בטלוויזיה שלי יש לי רק RCA אני מחבר עם המתאם הצהוב הקטן ואני עושה חפש תצוגות.... הוא לא מוצא אך שאני משתמש עם המתאם השני המסובך הגדול הזה זה כן פועל לי אבל הוא לא נותן לי להפעיל במסך וגם בטלוויזיה הוא נותן לי רק SEWEP ז"א להחליף בינהם.... ניסיתי דרייברים אחרים אך לא.... יכול להיות שבמתאם הקטן יש לו רק 7 פינים? ובמתאם השחור הגדול יש 9 פינים? זה הסיבה? או שיש אפשרות לסדר את זה??? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שימוש בעיקר למשחקים. ללא השקעה בכרטיס קול (שימוש בלוח אם ab9 pro של abit - תומך 8ch) האם שווה להשקיע ולקנות רמקולים 7.1 ? איזה דגמים מומלצים בתקציב של עד 900 ש"ח? אם אתם ממליצים על 5.1 התקציב עד 600 ש"ח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
במחשב שלי (HTPC חדש עם WIN7 ULTIMATE) מותקן כרטיס מסך מסוג Radeon HD 5570. העסק יוצא עם כבל HDMI לרסיבר קולנוע ביתי שמזהה אוטמטית פורמטים שונים של פס קול ויודע לבצע את ההפרדה בעצמו. יש וידאו, ויש גם אודיו ועד כאן בכללי הכל סבבה. הבעיות מתחילות כאשר אני מנגן סרט מקובץ במחשב. כל עוד וזה קובץ בסטריאו אז הכל בסדר. אם הקובץ מקודד בפורמט סראונד כלשהוא כגון דולבי וכו, ניתן לשמוע את ההפרדה וגם סאונד איכותי בתנאי שהנגן (windows media player) נמצא בגודל המסך שבו הוא נפתח (מסך מוקטן). אם אני מרחיב למסך מלא, מתחילים קרטועים נוראים בסאונד. ניסיתי גם עם BS PLAYER אותה תופעה. הבנתי שיש אפשרות לבצע שהסאונד יועבר לרסיבר כמו שהוא (ללא הפרדה) והרסיבר עצמו יבצע את ההפרדה. מה הן ההגדרות ב WM1…
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
אהלן קודם כל אני רוצה להבהיר שאני ממש לא מבין בעניין של מסכי הטלויזיה ולכן מבקש את עזרתכם בנושא. אני רוצה לקנות אחת חדשה, סה"כ אני לא מקצוען או מדקדק במיוחד. רק מה שחשוב לי זה שיהיה לה תמונה יפה ושיהיה כיף לראות בה. נכון לעכשיו היא תחובר ל-ps3 ולממיר רגיל. מה המלצתכם בעניין?
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הרסיבר הוא של sansui (ככה כותבים אני חושב , לא סגור על זה) הדגם : RZ 5500av אל תכתבו לי שהוא על הפנים וישן , כי אני יודע שהוא לא חדיש במיוחד. אבל זה באופן יחסי , כי אני מקבל אותו כמעט בחינם (בואו נגיד שפחות מ200 שקל ואני בטוח שהוא שווה יותר) רציתי לדעת עליו מספר דברים : 1) כמה רמקולים אני יכול לחבר אליו? 2 קידמיים? 2 אחוריים ? סאב ? סנטר? 2) surround? 3) ac3? 4) כמה וואט המגבר שלו? 5) יציאות\כניסות 6) דעה אישית... תודה מראש. נ.ב - אם אפשר לקבל תמונות שלו מקדימה , ותמונה מאחורה (עם היציאות) זה נורא יעזור. שוב תודה.
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
התקנתי את WASAPI ב FOOBAR2K.. הגדרתי אותו על 24BIT (על 32 הוא מראה שגיאה) והורדתי את ה BUFFER ל 100MS (בגלל שאני רוצה להמשיך לשמוע את השיר ישר שאני לוחץ PLAY, לא אחרי 2 שניות) שמפסיקים את השיר באמצע,ז"א לא ב STOP אלא PAUSE, עדיין אי אפשר לשמוע שום סאונד מהמיקסר של הווינדוס, בשביל זה צריך ללחוץ STOP. יש דרך לסדר את זה? ואיך ההגדרות ששמתי, טובות או שצריך לשנות משהו ???
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אהלן יש לחבר שלי רסיבר STR-DE245 של סוני. ובמחשב יש לו יציאות ל- 5.1. (שחור אפור וכתום) השאלה שלי היא כזאת.. זה הרסיבר אם אני לוקח שלושה כבלים כאלו : https://www.mycablemart.com/store/images/products/1085_small.jpg אני מניח שלא תהיה בעיה לחבר את הקדמיים והאחוריים, השאלה אם הסאבוופר וסנטר על אותה יציאה יעבוד כמו שצריך? כלומר - אדום ---- מתפצל לאדום לבן ומתחבר לרסיבר ל- FRONT אפור ----מתפצל לאדום לבן ומתחבר לרסיבר ל- REAR שחור ---- מתפצל לשני שחורים ומתחבר לרסיבר, אחד לסנטר ואחד לסאבוופר. תודה מראש, (ומקווה שהבנתם) עודד ב.
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום! חברי מוכר לי SB LIVE! בן שלוש שנים . 1. כמה זה יכול לעלות ? 2. האם כידי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני רוצה כבר הרבה זמן לקנות רמקולים חדשים ועכשיו יש קצת כסף. אני מעוניין ברמקולים עד 270 ש"ח אשר אפשר לחבר גם לפלאפון ולשמוע מוזיקה. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות אותם ובכל החוות דעת ששמעתי,יש רעש רקע תמידי, ניתן לפתור את הבעיה? גם ב ATP3 שיש לי יש רעש תמידי כשאני מגביר מעל 35% ככה, תודה לעוזרים! + האם ה ATP יותר טובים מה VS2421?? אולי אני אביא יד שניה 4.1 תודה + איך ניתן להאריך את הבקר שליטה ב ATP? אני מדבר על החיבור המיוחד של אלטק שדומה לחיבור של עכבר ישן... יש אפשרות לתת לי את השם המדויק של החיבור הזה? תודה שוב
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך להרכיב מחשב HTPC לסלון. עכשיו, יש לי בבית מחשב "ישן" שאני רוצה להרוג לטובת המטרה. מה שאני לא יודע זה באיזה רכיבים אני יכול להשמש ובאיזה לא. קודם כל, המפרט של המחשב הישן: P4 2.4 800HT 512MB DDR400 לוח אם ATX רגיל, אודיו onboard, בלי כרטיס רשת (יש כ. רשת PCI נפרד).* HD 80GB 8MB DVD RW NEC 3520 GF 5200 כרטיס טלויזיה WinFast TV 2000 xp * לגבי הלוח, יכול להיות שאני אוכל לקחת לוח ממחשב אחר שיש עליו כ. רשת, אם זאת בעיה. אני מאמין שהמפרט הזה יכול להחזיק HTPC, אבל יש כמה בעיות ושאלות: 1. האם יש מארזי HTPC יפים לסלון (שוכבים), שאני יכול להכניס אליהם את המפרט הנ"ל? 2. וידאו: בסלון יש טלויזית פלזמה (מסך), ויש ממיר שאני מניח שצריך לעבור דרך המחשב. איך אני מחבר אותם…
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-