אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
של עידו מנדלסון ניראה לי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שאלום, חברים. יש לי ידידה שקנתה אוזניות IN EAR שלשום, דגם ATH-CKL200 של חברת Audio Technica. היא לא מרוצה מאיכות השמע ורוצה לדעת עד כמה שווה להשקיע באוזניות כפתור / IN EAR, אם בכלל כדאי. יש טעם לקנות אוזניות יקרות יותר? ההבדל באיכות השמע יכול להיות כ"כ מהותי? בעקרון, אנחנו מחפשים אוזניות כפתור או IN EAR מומלצות עם עדיפות ל-IN EAR, שיאטמו כמה שיותר טוב רעש. (ושהחוט עצמו לא יעשה רעש, כמו של הדגם המדובר.) ובעצם, במה יותר חשוב להשקיע, באוזניות או בנגן עצמו? מה יותר משפיע על איכות השמע מבין השניים? היא משתמשת ב-Sandisk Sansa Clip 4GB והנגן עצמו עובד טוב, אבל השאלה היא אם איכות השמע שלו מספקת ביחס לנגנים היום או שמומלץ להשקיע כבר בנגן חדש וזהו? (ראיתי שעל נגנים צריך לשאול בפורו…
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
א. האם למישהו יש מושג כלשהו על שני הדגמים האלו של אלטק: 1 . http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=GT5051 2. http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=VS3151 דיברתי עם הספק/יבואן, שניהם אמורים להגיע בסביבות דצמבר בעזרת השם. ב. אילו אוזניות In- Ear מומלצות עד אזור 50 $ (בארה"ב) + - ? בתודה, גבריאל.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מכל האוזניות שיש כאן: http://www.kijkshop.nl/online/Shop/product_list.asp?catalog%5Fname=MainCatalog&category%5Fname=Hoofd%2D%2F+Oortelefoons&category%5Fpath%5Fsegment=Stereo+draagbaar&pathN0=Stereo+draagbaar&pathV0=http%3A%2F%2Fwww%2Ekijkshop%2Enl%2Fonline%2FShop%2Fcategory%2Easp%3Fcatalog%255Fname%3DMainCatalog%26category%255Fname%3DStereo%2Bdraagbaar יש משהו שמשתווה בכלל ל HD 280?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
-
שלום אנשים! אנשים, שלום ! אני רוצה סוף-סוף לקנות לי רמקולים למחשב . אבל זה גם מעורר בעיה, איזה רמקולים לקנות? אני חיפשתי באינטרנט ומצאתי לי שתי זוגות של רמקולים: 1. LOGITECH Z-640 2. LOGITECH X-230 עכשיו השאלה שמתעוררת לי זה מה יותר טוב מבין שני אלה? אני לא מתעסק במשהו ספציפי אני פשוט רוצה רמקולים טובים ואיכותיים. אני יודע שיש ביניהם הבדל של מספר רמקולים (אחד הוא 5.1 והשני הוא 2.1) אבל בין שאר המפרט של הרמקולים אני לא מבין. את שני זוגות הרמקולים האלה אני יכול לקנות ב 400 ש"ח אז עם אפשר תגידו מה שווה את הכסף יותר? יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם DFI LAN-PARTY 875 PRO ;D
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש כרטיס קול טוב ואיכותי למשחקים וסרטים בעיקר. התקציב שלי מאפשר לי אודיג'י 2 אבל מה עוד בנמצא? דרך אגב יש לי את הלוג'יטק Z560.
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
קודם יש לי שאלה... יש לי כרטיס קול עם 6 יציאות מאחורה... אז זה אומר שהוא 5.1 נכון??? אוקי ...אז נגיד שכן..... לפי מה שהבנתי אפשר לחבר לו 2 רמקולים קידמיים, 2 אחוריים , סאב ומיקרופון....... ככה ניראה לי.... עכישיו הבעיה: לי יש רמקולים של המחשב הקודם שמחוברים לסאב ואז רק הסאב מחובר בחוט אחד לכרטיס קול וממנו יש יציאה של הווליוםן לשולחן של המחשב.... אז איך עכשיו אני בדיוק אמור לחבר 4 רמקולים? ישירות לכרטיס או שיש דרך אחרת?
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה ששמתי את ההודעה הזאת בפורום המתאים... דוד שלי קנה פלזמה רמקולים רסיבר הכל יותר מ13k עכשיו ביגלל שהוא התלהב ממש (שלא נדבר על הקיר גבס שהוא עשה והכל ממש בתוך הקיר ממש ממש יפה הוא עשה שם) עכשיו הוא רוצה להתנתק ויאס ולשים צלחת לווין אין לי מושג מה מי מו ואיך זה הולך הוא רוצה מארז שיהיה ממש יפה למרות שמצאנו מלא אבל הבעיה שלי בעצם היא יש לו מחשב אינטל 1.6 גיפורס 2 וזיכרון 256 האם הוא יוכל להכניס את זה למארז HTPC.? האם המערכת הזאתי תספק אותו לצפיה בסרטים בילבד? (לא משחקים רק מערכת הפעלה וסרטים) אני צריך קצת פרטים על הנושא הזה של מערכות HTPC תודה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הלוח אם - albatron k8x800 pro II יש לו כרטיס קול מעולה אבל לפי מה שהבנתי אפשר להשתמש בכרטיס קול שלו רק כאשר ברמקולים יש כניסה דיגטלית , אם הכניסה לא דיגיטלית זה עובד דרך סתם מקודד מסריח , זה נכון? ואם כן יש למישהו המלצה על רמקולים עם כניסה דיגיטלית?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
ל-Microlab FC330 שלי יש כיסוי בד, אני רואה תמונות של אותם הרמקולים רק ללא הכיסוי. זה משנה? אני מדבר על זה: לעומת זה:
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני די בהיסטריה , קניתי נגן MP3 של CREATIVE NOMAD MUVO2 לא מזמן הורדתי אליו לפני שבוע בערך 450 שירים דרך התוכנה MEDIASOURCE . היום המשכתי להוריד אליו כ100 שירים נוספים אך לאחר שעשיתי זאת נעלמו ה450 השירים הראשונים שהורדתי לפני שבוע!!! אין לי מושג היכן הם ואיך למצוא אותם. אני לא כל כך מבינה בזיכרון פלאש אולי יש קשר ,אך לפי מה שקראתי בכתבות כאן באתר אין שום בעיה עם לחבר למחשב להוריד ולנתק- זה בדיוק מה שעשיתי. אני פונה למהלי הפורום/האתר בבקשה תעזרו לי זה ממש דחוף (אני טסה לחו"ל יום רביעי....)- אין שום סיכוי שאוריד 450 שירים מחדש למחשב!!! אי- מייל keren_edri@hotmail.com בתודה מראש קרן אדרי (לקוחה היסטרית אך נחמדה....)
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
המחשב נייד, איזה כרטיס קול AC97,. הבעיה אינה בעיית חומרה, ושום פתרון תכנה גם כן לא יפתור את זה פשוט ההשראה מהמטען כשהוא מחובר גורם לרעש. עובדה, כשהוא מנותק אז אין רעש. השאלה אם כרטיס חיצוני יכול לפתור את הבעיה או לא? אולי יש איזשהו מתקן לחיבור בין המטען למחשב שמפסיק את ההשראה?
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
בוקר טוב, לפני כמה ימיים קניתי Ipod, ואני שוקל באיזה פורמט לקודד את המוזיקה שלי. אני זוכר שבעבר ACC היה ממש על הפנים וכולם המליצו להשתמש ב LAME Mp3. אבל קראתי לאחרונה כמה ביקורות טובות על ה AAC. לדוגמא, הבנתי ש AAC 160 הוא בערך איכותי כמו ה Mp3 192. ברמת העיקרון, איכות חשובה לי, חשוב לי לשמוע טוב. אבל אני כן מוגבל כספית, ככה שבקרוב אני קונה אוזניות, אני לא סביר להניח ישקיע יותר מ 150 שקל בשביל אוזניות, ככה ש mp3 256 לא ישמע גם ככה כמו שצריך. אשמח לשמוע תגובה.. AAC או lame mp3
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתלבת בין שתי כרטיס אדיו חיצוניים ואני שואל פה את דעתכם את שתי הכרטיסים יקנו לי בH&B בניו יורק, שזו חנות מצויינת שכבר קניתי משם, שתי הכרטיסים עולים אותו הדבר ואני זקוק לתשובה בהקדם כי מי שיקנה לי אותם יחזור לארץ בעוד יומיים http://www.bhphotovideo.com/c/product/751848-REG/E_MU_0204_USB_0204_USB_2_0.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/754867-REG/ART_USBDUALTUBEP_USBDualTubePre_Tube_Preamp.html אני התחלתח ללמוד CUBASE והחלטתי לקנות כרטיס קול להקלטות של כלי נגינה (גיטרה, קלידים, כינור) ושל קול ולפי התקציב שיש לי שתי הכרטיסים האלו נראה הכי מתאימים ל תודה
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי. אני כרגע מתלבט בין שתי אזניות, ה-Klipsch image s4 וה- Koss portapro. מכיוון שהמחירים בחו"ל זולים בהרבה ומעבר לכך, למיטב הבנתי את אזניות ה klipsch לא ניתן להשיג כלל בארץ, רציתי לדעת האם יש אתר כמו אמאזון שמוכר אזניות כאלה ועושה משלוחים גם לארץ. ושאלה נוספת- האם כדאי לשקול קנייה מ- Ebay? תודה רבה וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
קראתי את הנושאים על נגנים ועדיין לא הגעתי להחלטה, נותנים שם טיעונים שלא הכי רלוונטיים לגבי, אז פשוט אני ארשום מה אני צריך מהנגן ומקווה שעזרו לי... קיצר אני אוטוטו מתגייס קרבי, אז אני צריך משהו שיחזיק הרבה זמן (כמה שיותר שעות נגינה), ושיהיה עם נפח סביר (בין 20-40 ג'יגה), רדיו חשוב מאוד (!), שלט+אוזניות טובות אם אפשר, חיבור usb פשוט והעברה פשוטה מהמחשב, ומחיר כמה שיותר זול... דברים שממש ל-א חשובים לי: עיצוב, גודל, משקל, מסך צבעוני (אבל שלא יהיה נטול מסך, ושהמסך יהיה מואר) וכל שאר התכונות של כניסות/יציאות מיוחדות וכו'... ממה שקראתי בנושאים הקודמים הבנתי שהפוד יורד מהרשימה, ויש שלושה שאני מתלבט: iriver, nomad jukebox zen, zen touch ואפילו עוד שניים, הריו והiaudio קראתי פה גם …
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אהלן, קניתי השבוע את הD2 ואני מחפש לשדך לו אוזניות נוחות לספורט. אני מעדיף אוזניות כפתור עם קשת מסביב לאוזן. כעיקרון עד היום הרסתי שתי זוגות של אוזניות פשוטות אז אני מחפש משהו מעט יותר איכותי (ועם איכות קול סבירה) בשביל האיכות יש לי את הSPPRTA PRO של KOSS יש המלצות? ובלי קשר מישהו מכיר נרתיק טוב לספורט בשביל הנגן הזה?
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, הלכתי לאיבוד בסוגי הכרטיסים. אני מכיר כרטיסי וידאו, מסך, טלויזיה. מה התפקיד של כל אחד מאלו? פספסתי סוג מסויים (פרטי לכרטיס FIREWIRE שאותו אני מכיר)? אשמח אם תוכלו לפרט בעבור התכונות האלו: 1. איזה כרטיס מקפצ'ר מוידאו אנלוגי (חיבור RCA)? 2. איזה כרטיס מבצע עיבוד און ליין של ויאו במחשב (בתוכנת פרמייר וכו') מבלי לעשות רינדור? 3. איזה כרטיס קולט טלויזיה ורדיו במחשב? 4. איזה כרטיס מתחבר לEPG, ואיזה סוג נתונים הוא 'מביא' משם? תודה...
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
מה עדיף: 2 מערכות altec lansing vs4121 או altec lansing fx6021? היעוד הוא לשמיעת מוסיקה דרך המחשב, כרטיס קול: soundblaster audigy 1391 המחיר של שתי מערכות 4121 הוא 1100 ש"ח בערך המחיר שך 6021 הוא 1400 ש"ח בערך
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
אני צריך מערכת קולנוע ביתית 5.1 לא יקרה מידי (כמה רמקולים סטאליטים וסהב ... אני מעדיף רמקולים רציניים יותר אבל המחיר פשוט לא מאפשר) שכוללת כניסת SPDIF בשביל לחבר איליה את ממיר הYES MAX (או שיהיה HDMI כניסה ויציאה) רמקולים לטליה תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
צהריים טובים, השאלה שלי היא כזו: ברשותי כרטיס קול ASUS Xonar Phoebus ROG עם מספר רב יחסית של יציאות אודיו מאחריו. במבצעי BF האחרונים התחדשתי בנוסף לסולו 7C גם ב M50X ו HD598. השאלה האם ניתן לחבר את שלושת במקביל וע"י שינוי תוכנתי בלבד לכוון איזה התקן יעבוד. כלומר לעשות "הסבה" לאחת היציאות להפוך לאוזניות. האם זה ניתן ואם כן כיצד?
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש אוזניות INEAR (ללא צורך במגבר) ששווה להשקיע בהם את הכסף שההבל באיכות יהיה מורגש ? בסה"כ אני מאוד מרוצה אבל מתחשק לי להשתדרג אעדיף לשמוע חוויות ממישהו שביצע שדרוג שכזה..
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
חברים, לא מצאתי פורום מתאים יותר לשאול את השאלה שלי ואני אשמח לעזרתכם: יש לי מסך מחשב FHD של Dell (רזולוציה 1920x1080), נגן בלו-ריי של סמסונג ואני משתמש בתוכנת PowerDVD 10. כשאני מנגן סרטי בלו-ריי (מקוריים, כמובן) יש לי פסים שחורים מעל ומתחת וממש לא ברור לי למה. הרי המסך שלי בפורמט 16:9 וכך גם התמונה מהבלו-ריי, אז למה זה ככה? האם יש מה לעשות בנידון? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
היי, רכשתי היום רמקולים 5.1 של קריאטיב - Inspire T5900 במחשב הנוכחי יש לי לוח Gigabyte nForce3 GA-K8NS עם כ.קול מובנה של - Realtek ALC850 Audio השאלה שלי אם כדאי להחליף את כרטיס הקול ולהשקיע 450 שח בAUDIGY 2, כשהשימוש העיקרי הוא למוזיקה וסרטים. או שאין הבדל כזה רציני ואפשרי להשאר עם הכרטיס המובנה... תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-