אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי cambrige soundworks 2.1 (הרמקולים של ה2.1 הישנים של קריאייטיב), והחוטים של הרמקולים נקרעו אז עכשיו נשאר רק הסאבוופר. החיבור של הרמקולים הוא החיבור הישן הזה שכל רמקול מתחבר עם שתי חוטים. אפשר לקנות מאיזה מקום רמקולים לויניים חדשים לחיבור כזה? ואם אני קונה רמקולים רגילים וחותך את החוטים לפני הסוף ומחבר אותם ככה זה יעבוד? ועוד משהו השלט החוטי (שאפשר להגביה ולהנמיך) גם נקרע, אפשר לקנות כזה חדש מאיפשהו? תודה
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, הלכתי לאיבוד בסוגי הכרטיסים. אני מכיר כרטיסי וידאו, מסך, טלויזיה. מה התפקיד של כל אחד מאלו? פספסתי סוג מסויים (פרטי לכרטיס FIREWIRE שאותו אני מכיר)? אשמח אם תוכלו לפרט בעבור התכונות האלו: 1. איזה כרטיס מקפצ'ר מוידאו אנלוגי (חיבור RCA)? 2. איזה כרטיס מבצע עיבוד און ליין של ויאו במחשב (בתוכנת פרמייר וכו') מבלי לעשות רינדור? 3. איזה כרטיס קולט טלויזיה ורדיו במחשב? 4. איזה כרטיס מתחבר לEPG, ואיזה סוג נתונים הוא 'מביא' משם? תודה...
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
היי! , לפני שעה בערך הזמנתי את ה TV הבאה http://www.21.tv/p-88849/lcd_42_full_hd כתוב שיש אפשרות לחבר את המחשב ל LCD , עכשיו יש לי מחשב דיי ישן פנטיום 4 כרטיס מסך של ATI סדרה 2000 HD תומך כניסה של DVI / VGI אני יכל לחבר את המחשב ל - LCD? צריך להגדיר שם משהו ? כמובן שאני רוצה שזה יהיה גם מחשב וגם TV . ה - LCD עדין לא הגיעה אבל אני רוצה להיות מוכן
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ MP3 שאני רוצה לפצל בחלק מסויים לשני קובצי MP3 אני צריך תוכנה שבעזרתה אני יוכל לעשות את זה. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום,,.. יש לי PS3 שכרגע מחובר עם HDMI לLCD של TOSHIBA 32", אבל מדי פעם אני רוצה לחבר אותו פה בחדר ולהנות גם מאיכות HD על מסך המחשב. אז לחבר ישירות למסך - בלתי אפשרי מכיוון שהוא לא תומך בHDCP ולקנות את המכשיר שמסיר את הHDCP יעלה הרבה כסף ואני אוותר על התענוג של המכשיר הענק הזה והכבלים שלו מסתובבים פה. אז חשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה עם חיבור HDMI שתומך בHDCP, קיים דבר כזה? ואם כן, למרות שהמסך לא תומך בHDCP, אני אקבל תמונה? (המסך מחובר בDVI) ואם לא, אז ישנם כרטיסי טלוויזיה שתומכים בקומפוננט? זהו גם פתרון לא רע, האיכות בקומפוננט לא נופלת בהרבה מHDMI אני ארשה לעצמי להתפשר על איכות של קומפוננט.. תודה רבה לעוזרים (: עריכה: בקשר לאם הכרטיס מסך תומך בHDCP, אני לא בטוח אבל אני חושב…
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום אני יש לי כרטיס טלוויזיה חיצוני עם חיבור VGA שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 1440X900 ויש לי מסך FULL HD 1920X1080 וכשאני רואה טלויזיה אני רואה על 1440X900 רציתי לדעת אם יש כרטיס טלויזיה עם חיבור DVI או HD ברזולוציות 1920X1080? עכשיו אם אני יביא ממיר HD ויחבר למסך שלי אני יראה טלוויזיה באיכות HD אבל לא יהיה לי סאונד לשם כך צריך את הכרטיס טלויזיה השאלה אם אפשר איך שהו לעביר את הסאונד מהממיר למחשב חוץ מכרטיס טלויזיה?
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
חברים, לא מצאתי פורום מתאים יותר לשאול את השאלה שלי ואני אשמח לעזרתכם: יש לי מסך מחשב FHD של Dell (רזולוציה 1920x1080), נגן בלו-ריי של סמסונג ואני משתמש בתוכנת PowerDVD 10. כשאני מנגן סרטי בלו-ריי (מקוריים, כמובן) יש לי פסים שחורים מעל ומתחת וממש לא ברור לי למה. הרי המסך שלי בפורמט 16:9 וכך גם התמונה מהבלו-ריי, אז למה זה ככה? האם יש מה לעשות בנידון? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
-
יש לי מערכת קולנוע של LG.. אני מנסה לחבר אותהה למחשב עם כבל של צד אחד אדום לבן צד שני חיבור 3.5.. ואני שומע רק ברמקול אחד קידמי ובסאב.. הורדתי תוכנה של REALTEK בחרתי סוג 5.1 וכו' ועדיין לא עובד.. אך אני אמור לסדר את זה אתם יודעים בבקשה עזרה ועוד שאלה שאני מחבר את הרסיבר לטלוויזיה אני שומע רק דרך הרמקולים הקדמים והסאב, פעם אחת רק שמעתי בכולם ששמתי ב DVD סרט מקורי אבל דיסקים של מוזיקה וכו' אני שומע רק דרך הרמקולים הקדמיים לא כולל הסנטר והאחוריים. בבקשה עזרה))
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי בעיה, יש לי סנהייזר HD202 ואודיוטרק מאיה 7.1 ויש לי פול רעש רקע, דיסטורשן כזה, וזה מעצבן, ושמעתי את האוזניות דרך מע' סטריאו וזה נקי וחזק! (ד"א במחשב זה גם חלש) קיצר מה לעשות?! אחד מהם לא טוב? או: האוזניות צריכות מגבר או משו? מה לעשות!?!!?!? תגיבו PLZ!!!
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
Razer Piranha Stereo Gaming Headphone http://www.razerzone.com/gaming-audio/razer-piranha/ מכסות את כל האוזניים? כמו אלה נגיד:
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת סטריאו של פאנסוניק (מערכת מצויה) והשאלה שלי היא האם אפשר לחבר את הרמקולים שלה למחשב?? בתודה, עומר.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
קניתי לפני 4 חודשים בחו"ל כרטיס קול של Creative Sound Blaster X-Fi ויש לי בעיות איתו , צליל שלא נפסק ותוקע את המחשב...., בעיות עם המשחק Battlefield 2142. רציתי לדעת אם אפשר לתקן היום את הכרטיס הזה בארץ אם יש לנו נציגים בארץ של Creative. אם יש אחריות בין לאומית. מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה זאביק
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מכיוון שהאשכול הקודם לא היה לעיניין כול כך, אז אני פותח חדש. יש לי משהוא כמו 1200 ש"ח להוציא על רמקולים טובים.. תציעו לי מה שבא לכם, אני רוצה משהוא איכותי למוזיקה. אוו מערכת סטיראו אוו רמקולים מפגיזים(קולנוע ביתי אוו משהוא).
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לצערי הרב הכרטיס קול על גבי הלוח שלי הלך משום מה ואני כבר כמה ימים בלי סאונד חשבתי ללכת על הכרטיס קול הבא: כרטיס איכותי וזול לפי מה שאמרו לי http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_82&products_id=7741 רציתי גם לדעת מה תפקידה של כל כניסה מ-4 הכניסות של כרטיס הקול הנ"ל ויש לי עוד שאלה אם היה לי על הלוח כרטיס קול עם 8 ערוצי קול או משהו כזה מה הכוונה בזה?
-
- 10 תגובות
- 786 צפיות
-
-
חשוב שהיו קומפקטיים ובאיכות סבירה יחסית למחיר אם אפשרי שיהיה חיבור רק לאמפי 3 ואם חייב חשמל אז עדיפות לסוללות ואפשרי גם משולב עים חשמל תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת מיני-סטריאו של סוני בבית (לא משהו מיוחד), ואני רוצה לחבר אותה למחשב כך שניתן יהיה לשמוע מהרמקולים שלה. למערכת יש מאחורה חיבור אדום ולבן. מה אני צריך לחבר למה כדי שישמעו מהמערכת כשאני אפעיל שיר במחשב? תודה מראש, מודי69.
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
האם חיבור למחשב ייתן ווליום טוב והגברה טובה או שזה לא מספיק?
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
חיברנו אתמול, היום בבוקר עוד עבד, בערב מת. מנורות לא דולקות, כאילו לא מחובר לחשמל. הימור שלי - פיוז. במערכת של 2100 ש"ח, אין אפילו פיוז רזרבי. למה הפוסט? קודם כל, הייתי רוצה לשמוע אם לעוד מישהו קרה דברים דומים עם הרמקולים האלו. חוץ מזה, כמוסר השכל: לפחות אני רגוע שקניתי פה בארץ, ומקסימום אני אחזיר את זה לחנות. היו מחשבות - גם לי - להביא מחו"ל. טוב שלא ניסיתי. נ.ב. מבחינת צליל - תענוג. מבחינת עוצמה - מביקורות שקראתי חשבתי שהחדר יעוף כשאפעיל. לא עף. יכול להיות בגלל שחיברתי MP3 ולא מחשב. נראה כשיעבוד וכשיגיע המחשב.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים ניידים שאני אוכל לחבר לאמפי3 ולשמוע בים למשל. כל הרמקולים שראיתי נראים כמו צעצועים שהאיכות סאונד שלהם תהיה ריקה במקרה הטוב, ונוראית במקרה הרע. אין לי נסיון עם מערכות כאלה בכלל. למישהו יש המלצה על מערכת כזאת?
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
תקציב: 400 שקל או חריגה עד 200 שקל אם יש סיבה ששווה לחרוג ב-400 שקל אז יש אופציה. שימוש: בעיקר גיימינג. חשוב לי מאוד שהם יהיו נוחות, הנוחות זה העיקר ואחרי זה כבר האיכות בגיימינג. הייתי רוצה מאוד דגם כל שהוא של - RAZER אך אם יהיה של STEELSERIES אין לי בעיה אבל רק אם זה באמת שווה את זה. וחשבו ביותר שיש מיקרופון, ואחד איכותי, לא כזה שאני יצטרך להכניס אותו לפה כדי שישמעו אותי בינוני. תודה מראש לכל העוזרים. ובבקשה בלי דגובות מיותרות כמו: "קנה אוזניות ב-100 שקל וזהו" "מה ההבדל בכלל בין כל הזניות באיכוות" וכו'... עריכה: יש לי שני דגמים אשמח מאוד אם תומרו לי מה יותר טוב ביניהם: RAZER Carcharias SteelSeries Siberia v2
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אהלן...קניתיח עכשיו כרטיס קול XTREAME GAMER של קרייאיטב. השאלה שלי: איך אני מחבר אותו לרסיבר בכבל אחד? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
א. האם למישהו יש מושג כלשהו על שני הדגמים האלו של אלטק: 1 . http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=GT5051 2. http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=VS3151 דיברתי עם הספק/יבואן, שניהם אמורים להגיע בסביבות דצמבר בעזרת השם. ב. אילו אוזניות In- Ear מומלצות עד אזור 50 $ (בארה"ב) + - ? בתודה, גבריאל.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני משתמש כבר 3-4 שנים ב ATP3 שהיו אחלה אבל אני רוצה להתחדש במשהו טוב ואיכותי יותר התקציב עד 1500 שח
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
האתר ENGADGET מפרסם פרטים חדשים על מה שאולי יהיה הדגם הבא של RIO שיחליף את ה RIO KARMA הישן. ה RIO CHROMA שמזכיר מאוד בעיצוב שלו את ה RIO CARBON אבל כמובן מכיל דיסק של 20GB, מסך צבעוני, חיבור COMPACTFLASH להעתקה (וגם לחיבור WIFI, כן, אלחוטי להעברת שירים!), תמיכה בכל הפורמטים MP3, WMA, FLAC, AUDIBLE, OGG, WAV וגם ניגון GAPLESS אמיתי (שאפילו ל IRIVER אין את זה). בינתיים זה לא דברים רשמים, אבל כבר מדברים על הנגן הזה כמה חודשים... אני אישית מאוד מקווה שהדברים האלו נכונים, הוא יהיה אחד מהנגנים המובילים בשוק. בשביל תמונות של המכשיר (אולי): http://www.engadget.com/entry/1234000327021475/ http://www.engadget.com/entry/1234000840021409/
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-