אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
line in - בנגנים מסוימים יש line in מה צריך לעשות כדי שהנגן יקליט מטלפון ? מתאם ? עכשיו איך האיכות וגודל הקובץ בזיכרון נקבעים לפי התדירות (הקול המוקלט) ומספר הביטים לשניה שלו ? האם בנגנים הקוראים (זה מה שנחשב איכותי היום ) , יש הבדל באיכות ההקלטה בין נגן לנגן כאשר התדר וזרימת הביטים שווה ? האם משתמש לא מנוסה או מנוסה יכול להבדיל בין איכות ההקלטה או צריך ציוד מיוחד ? מקווה שיהיה אפשר לענות על השאלות שלי ואני לא מסבך
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שנראה כך: ובנתיים,הנה הסקירה: http://www.generationmp3.com/bigfiles/Podcast/creative-zen-v-plus.avi
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הX5 יצא כבר בגרסה של 30 ו60 ג'יגה בתאילנד או לא? בקשר לנגן:אבא שלי נוסע לאילנד והוא לא ממש מבין בנגנים אז אני צריך לתת לו 2 דגמים שמהם מה שהוא ימצא הוא יקנה (הוא אמר רק 2) התקציב שלי 350$ אני מתלבט בין H340 או X5 של לפחות 30 ג'יגה אם יצא וZEN TOUCH.... אני צריך לפחות 30 ג'יגה אפשר עוד הצעות... תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
חברים איפה אפשר לקנות כבלים טובים? קצה אחד אני צריך RCA ואת הקצה השני צריך חוטים חשופים. ועוד שאלה... את GROUND אפשר להעביר באותו הכבל ביחד עם הסאונד? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים למחשב וכרטיס קול, שניהם ביחד עד 1500 ש"ח, תודה.
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת האם כרטיס קול על לוח האם או כרטיס קול ככרטיס משפיעים על ביצועי מחשב במשחקים או שאולי לא בתודה שרון
-
- 14 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כשאני מעלה/מוריד את הוויליום דרך השלט הוא די משתגע - הוא מעלה/מוריד את הוויליום בצורה קיצונית. יש לזה פיתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של ריאלטק ודריוור שלהם. הדריוור כל הזמן מקפיץ הודעה שאומרת you just plugged a device into the audio jack וגם you just unplugged a device into the audio jack וזה כאשר האוזניות מחוברת! זה פשוט כל כמה שניות מקפיץ או את ההודעה הראשונה או את ההודעה השניה. ניסיתי לבחור באפשרות disable front panel jack detection אבל זה לא עוזר. מה עוד אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
שלום, אני עובד קשה, וחוזר הבייתה בלילה, ורוצה לשבת שעה ולראות פרק מסדרה מול הלפטופ (זה השימוש העיקרי). אני רוצה אוזניות שיהיו מסביב האוזן (השחורות הגדולות) עם חוט (יש לי מספיק דברים שמשדרים בבית) ועם האיכות והנוחות כמובן הכי טובות שאפשר להיות. לא אכפת לי מבחינת התקציב, אם זה "שווה את זה" אני מוכן עד 1000+. אשמח מאד להצעות. אהיה בארה"ב עוד מספר חודשים, אז אני יכול גם לחכות עד אז. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אח שלי כרגע בקנדה ואני רוצה שיקנה לי 2.1 של קריאטיב... אבל לא יודע מה הכי טוב... יש לי כרגע את ה2500... אבל בא לי יותר טובים מישהו יכול להמליץ? ולהגיד בערך מה המחיר בקנדה?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום, יש לי רמקולים של שרווד דגם SP-77, הוופר ברמקולים קרוע ואני רוצה להחליף אותו. מישהו יודע מהו גודל הוופר או איך אני מןדד את הגודל? מהי ההתנגדות של? איכן ניתן ליקנות וופר כזה ומה סדר גודל מחירים? תודה, גבי
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מארז HTPC גודל מלא, משהו פשוט וזול. בפנים יותקן P4 ישן. מישהו יכול להמליץ על מוצר מתאים ? תודה שחר
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת סטריאו למוזיקה נטו ואני רוצה לסגור את כל הקצוות לפני שאני עושה את זה. לפני כמה ימים גיליתי את מה שנקרא DAC ורציתי לדעת מה יוציא סאונד טוב יותר: חיבור DAC למחשב ע"י USB וחיבור הDAC למגבר באמצעות כבל RCA או לקנות את הASUS Xonar D1 ולחבר את המגבר ישירות לכרטיס הקול באמצעות כבל RCA ל3.5מ"מ? רציתי גם לדעת מה איכות השמיעה של קבצי flac ביחס לcompaq disc(בהנחה שהוא אחד טוב)?
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני זקוק לרמקולים - התקציב שלי עד 200. חשבתי על הרמקולים האלו creative sbs a-300 . איך הם ? יש לכן המלצות לרמקולים טובים זולים יותר ? תודה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
בתור תחליף לאוזניות שמגיעות עם האיי פוד. האוזניות טובות יותר? שוות את ה-150 שקל?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואזדקק לכרטיס קול שיעבוד בצורה טובה עם Steinberg Cubase. התקציב הוא, כאמור 500 ש"ח. תודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה...אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין שני כרטיסי הקול הבאים...עד היום לא הצלחתי למצוא הבדל ביניהם חוץ מזה שלאחד מצורף לשם המילה GAMER והוא עולה בערך 100 ש"ח יותר...אולי אתם תצליחו לעזור לי להבין להבין מה ההבדל בין הכרטיסים.הנה הקישורים למפרטים שלהם: http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=16770&nav=3 http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=15853
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
מקווה שזה מתאים בכלל לפורום הזה. זכיתי בה במכרז בסכום של 3200. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576875 אודה לכם אם תוכלו להסביר לי למה משמשת כל אחת מהיציאות שיש לה. הבנתי שאין לה SCART. זה אומר שאני לא אוכל לחבר למחשב ולראות באיכות גבוהה? תודה מנהלים בבקשה העביר את ההודעה לפורום אודיו וקולנוע ביתי. תודה
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מערכת לחדר בסביבות האלף ומשהו שקל שתהיה כמובן אפשרות שיהיו כמה דיבקים במקביל והאיכות של הרדיו גם מאוד חשובה אני לא מבין בזה כלום אז אם אפשר זאת מערכת לחדר לשמיעת רדיו ודיסקים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני עומד לקנות מחשב חדש ולהשאיר את הישן לילדים. למחשב הישן יש מחשבים פשוטים מאד. לחדש יהיו פשוטים קצת פחות (Altec lansing BXR1121 2.1). מה שאני רוצה זה לקנות איזה מכשיר עם מתג שאליו יתחברו מצד אחד הרמקולים החדשים והוא יתחבר מצידו השני לשני המחשבים. מתג פשוט יאפשר לי לבחור האם להשמיע מוסיקה מהמחשב הישן או מהחדש. מבחינה חשמלית זה נשמע לי כמו משהו פשוט מאד אבל השאלה היא האם דבר כזה קיים בכלל? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ... מכיוון שאני לא מבין ברמקולים ואני לא רוצה לקנות משהו שאין לי מושג בו.. לכן אשמח לקבל יעוץ מאנשים מנוסים ומבינים .. יש לי רסיבר של JVC מדגם RX-5042 שניתן לחבר לו 5 רמקולים וסאב ועוד.. אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים ... הסאב שלי במצב מצויין לכן אני רוצה לקנות רק 5 רמקולים .. לחדר גדול יחסית.. התקציב שלי הוא 900 שקל. ( אני מעוניין לקנות רק את הרמקולים ללא סאב). *דרך אגב אם זה אפשרי לשים אפילו 2 רמקולים איכותיים לרסיבר זה גם אופציה .. שיהיה רמקולים איכותיים ועמידים. השימוש הוא בעיקר למוזיקה וסרטים תודה לכולם ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אהלן !!! רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג צוואר כזה לטלויזיה הוא אבד לי שהעברתי את הדירה. יש לי מסך 37' LG וצילצלתי לח.י לפני יומיים והם עדיין לא חזרו אליי.
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
תנו לי בבקשה קישור למקום שמוכרים אוזניות משולבות אם מיקרופון שאני יוכל לשחק בכיף בut2004 תקציב עד 100 שקל בתודה עמית
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-