אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, בעזרת הפורום הרכבתי מפרט לא רע ורכשתי מחשב. הכרטיס קול הוא אונבורד של רילטק שיושב על G31-SL2 של ג'יגה בייט. שומעים פשוט חלש! ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר בעזרת ההמלצות של הפורום, לא עזר. יש פיתרונות אחרים? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
תמליצו לי ושהמחיר לא יהיה 2000 או משהו כזה אולי מקסימום ליד ה 1000 ועם יש משהו יותר זול והוא מצויין אז תגידו אל תבחרו לפי המחיר ועם אפשר גם לינק תודה.
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי mp3 רק שיש לי 256 ולא 128 זה התמונה הכי טובה שמצאתי בנתיים עכשיו שאלתי היא איך אני עושה לו עדכון firmeware? ממש תודה למי שיעזור לי!
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות טובות בשביל משחקים ומוזיקה... תמליצו לי על משהו טוב .... תודה מראש.....
-
- 12 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, יש לי נגן Sansa Clip 2GB (תודות להמלצותיכם ) מלא עד אפס מקום, אך ברצוני לדחוף עוד קצת שירים פנימה. אני רוצה להכניס כמה שיותר מה-3.5 ג'יגה שעל המחשב שלי לנגן. לצורך כך אני מן הסתם אצטרך לדחוס חחלק מהשירים ולאבד איכות. השאלה שלי היא לאיזה פרמטרים לכוון בכיווץ (bit rate, פורמט [mp3/...], וכו') על מנת להשיג כיווץ אופטימלי יחד עם סאונד סביר? לצורך העניין מחוברות לנגן שלי אוזניות די גנריות ואני לא ממש אודיופיל, וספריית השירים שלי מורכבת משירים בפורמט MP3 בbitrate בין 128 ל 320. כמוכן אשמח לקבל המלצה לתוכנה שתאפשר לי להחיל את הכיווץ על כל הסיפרייה בקלות, ושכמובן תכווץ בצורה הכי טובה שאפשר מבחינת נפח ואיכות סאונד (אם יש הבדל בין התוכנות בנושא הזה). תודה מראש, ושבת שלו…
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
נראה לי שזה קורא שמדברים קרוב למיקרופון או שהמקריפון קגיש מדיי יש מין צליל כזה צורם וגבוה שלפעמים מדברים חזק יותר האם ניתן לתקן את זה עם Aodbe audition, תודה
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
בהמשך לדיון אחר שפתחתי אני מעוניין לדעת אם אפשר לחבר את שני סטים של רמקולים למחשב אחד...יש לי בלוח כרטיס קול מובנה...אם אני יחבר כרטיס חיצוני (PCI) האם יהיה אפשר להישתמש גם במובנה וגם בחיצוני בו זמנית? ברצוני לייצור מערך כזה..CREATURE 2.1 JBL + מגבר ישן של SANSUI עם שני רמקולים... אם הדבר איונ אפשר אני ראיתי שיש מפצל האם יהיה אפשר להישתמש במפצל על מנת לחבר ליצאה של הרמקולים במחשב (הירוקה) ואז לחבר את שני המערכות על אותה יציאה? ד"א איך הJBL? לא ענו לי על זה ממש....כלומר התקציב הוא בערך 450-500ש"ח והם נופלים בדיוק בתקציב....חשוב לי הסאב-כלומר הבאס אם הוא טוב או לו... שמעתי כבר על הATP3 ולא ממש אהבתי...צורם קצת והסאב עשוי מפלסטיק (ממה הוא עשוי בJBL ד"א?)
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול חדש, ולפי ביקורות ה AUZENTECH כרטיס טוב למוזיקה, שזה מה שאני מחפש בעקרון. קודם כל, ראיתי אותו באייבי במחיר של בערך 100-120 דולר, זה מחיר הגיוני לכרטיס כזה חדש ולא משומש? יש לי כרגע כרטיס קול CREATIVE X-FI XTREME AUDIO, ורמקולים SOLO7 בתור קדמיים, SOLO6 בתור אחוריים וסאב מוגבר של POLK AUDIO, האם אני ארגיש שיפור כלשהו בין הכרטיסי קול בכלל? גם בכרטיס של קרייאטיב אני יכול לשלוט על העוצמה של הסאבוופר דרך התוכנה של הכרטיס קול, האם גם דרך ה AUZENTECH זה אפשרי? ויכול להיות שיהיה לי איזה בעיה להגדיר סט-אפ של 4.1 דרך הכרטיס של AUZENTECH? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיודעת לפרק את המוזיקה לערוצים (ערוץ שירה, ערוץ תופים, וכו'), ושניתן לשלוט על כל ערוץ בנפרד, בדומה למגבר ווקאלי. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
הכרטיס קול שאני מחפש הוא לשימושי הקלטות עריכה ושמיעת מוזיקה (אני סטודנט למוזיקה) ה Xi Fi נותן יחס נהדר בין מחיר לאיכות נכון שיש טובים ממנו כמו הEMU1212 כמו שפורט בכתבה באתר ובכתבה-http://www.guru3d.com/article/sound/265/ אבל הפרש המחירים בינהים הוא יותר מ 600 ש"ח (Xi-Fi עם פאנל ושלט 1060 ש"ח הכי זול שמצאתי) (EMU1212 1690 ש"ח הכי זול שמצאתי בארץ ) דרוש לי כרטיס לשימושים בסיסים ולא למשהו מקצועי אם למישהו היתה דילמה דומה או משתמש בכרטיסים האלה אשמח לשמוע מה דעתו
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
המחשב לי מחובר לרסיבר ולרסיבר מחוברים 2 רמקולים, האינפיניטי SM 115 הרסיבר תומך רק 4 רמקולים. אני רוצה להוסיף למערכת עוד 2 רמקולים וסאב, שאותם אני אחבר לכרטיס קול המובנה בלוח אם שלי כרטיס תומך 5.1 הלוח שלי הוא ג'יגה בייט 7VT600-L האם אני יכול לחבר עוד שני רמקולים וסאב ולקבל מערכת 4.1? [אני לא רוצה לא להשתמש ברמקולים של האינפיניטי כי הם טובים מאוד ככה אמרו לי פה.] טל.
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי cambrige soundworks 2.1 (הרמקולים של ה2.1 הישנים של קריאייטיב), והחוטים של הרמקולים נקרעו אז עכשיו נשאר רק הסאבוופר. החיבור של הרמקולים הוא החיבור הישן הזה שכל רמקול מתחבר עם שתי חוטים. אפשר לקנות מאיזה מקום רמקולים לויניים חדשים לחיבור כזה? ואם אני קונה רמקולים רגילים וחותך את החוטים לפני הסוף ומחבר אותם ככה זה יעבוד? ועוד משהו השלט החוטי (שאפשר להגביה ולהנמיך) גם נקרע, אפשר לקנות כזה חדש מאיפשהו? תודה
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים חדשים למחשב, 2.1, עיקר השימוש הוא לסרטים ומשחקים וגם קצת מוזיקה (רוק ומטאל בעיקר). כרגע יש לי CREATIVE SBS330, אבל המגע שלהם כבר לא טוב ואם מזזים את הסאב הרמקולים מאבדים באלאנס או שאחד מהם פשוט מתכבה (עד שמשחקים עם החיבור שלהם לסאב. מלדב הבעיה בחיבורים אני ממש מרוצה מהרמקולים שלי (אולי שליטה על גובה הבאס היה נחמד) ואני מחפש משהו דומה, אולי עם איכות סאונד טובה יותר. התקציב הוא איזור ה 400-450 שקל. נ.ב. ראיתי את JBL CREATURE ונראה לי שהם מתאימים לי, מה דעתכם? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה ליקנות את אחת משני אוזניות הכפתור האלה של SENNHEISER. פשוט בחנות שמצאתי (MUSIC 10 ) יש כרגע רק את ה 500 כאשר ה 550 יגיעו רק עוד חודש. מה שאני שואל זה מה יותר טוב והאם שווה לחכות עד שה550 יגיעו או שזה ממש לא קריטי? :s05: תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
זה הרמקול-Creative SBS A300 בחלק מהשירים שבמחשב ובעיקר באלו שביוטיוב אני שומע כמו גיצים/קרקושים מהרמקולים בזמן ניגון השיר יש שירים מסויימים שנגיד ביוטיוב יש את הבעיה של רעשי קרקוש ושאני מוריד מיוטיוב את השיר למחשב הוא נשמע בסדר הרמקולים חדשים בני כחודש וכך גם המחשב כולו יש לי ווינדוס 7 32ביט הורדתי דרייבר קול חדש ולא עזר הלוח אם זה MA770-UD3 ג'יגבייט
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום יש לי AKG K414P כבר יותר משנתיים וצריך להחליף להם כבר כבל (בעיות בשמיעה), הפלאג והכבל שניהם נדפקו והייתי רוצה להלחים חדשים על הדרייבר הבעיה שאני לא יודע אם אפשר לפתוח אותן בלי לגרום להן נזק (אם זה דבק). יש למישהו מושג/ ניסיון אם אפשר? לא משנה, אזרתי אומץ וניסיתי לפתוח אותן, הרי בכל מקרה הן לא עובדות, זה רק אני או שאין בכלל חנויות שמוכרות כבל סטריאו Y?
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום,,.. יש לי PS3 שכרגע מחובר עם HDMI לLCD של TOSHIBA 32", אבל מדי פעם אני רוצה לחבר אותו פה בחדר ולהנות גם מאיכות HD על מסך המחשב. אז לחבר ישירות למסך - בלתי אפשרי מכיוון שהוא לא תומך בHDCP ולקנות את המכשיר שמסיר את הHDCP יעלה הרבה כסף ואני אוותר על התענוג של המכשיר הענק הזה והכבלים שלו מסתובבים פה. אז חשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה עם חיבור HDMI שתומך בHDCP, קיים דבר כזה? ואם כן, למרות שהמסך לא תומך בHDCP, אני אקבל תמונה? (המסך מחובר בDVI) ואם לא, אז ישנם כרטיסי טלוויזיה שתומכים בקומפוננט? זהו גם פתרון לא רע, האיכות בקומפוננט לא נופלת בהרבה מHDMI אני ארשה לעצמי להתפשר על איכות של קומפוננט.. תודה רבה לעוזרים (: עריכה: בקשר לאם הכרטיס מסך תומך בHDCP, אני לא בטוח אבל אני חושב…
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום אני יש לי כרטיס טלוויזיה חיצוני עם חיבור VGA שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 1440X900 ויש לי מסך FULL HD 1920X1080 וכשאני רואה טלויזיה אני רואה על 1440X900 רציתי לדעת אם יש כרטיס טלויזיה עם חיבור DVI או HD ברזולוציות 1920X1080? עכשיו אם אני יביא ממיר HD ויחבר למסך שלי אני יראה טלוויזיה באיכות HD אבל לא יהיה לי סאונד לשם כך צריך את הכרטיס טלויזיה השאלה אם אפשר איך שהו לעביר את הסאונד מהממיר למחשב חוץ מכרטיס טלויזיה?
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
התכוונתי לקנות את ALTEC LANSING MX5021 , אבל בכל החנויות באיזור שלי (קריות וחיפה) לא היה להם אותם במלאי ומסתבר שהספק לא מביא אותם יותר לארץ. מה דעתכם על ALTEC LANSING FX4021? יש לכם המלצה לרמקולים? הרמקולים הם בעיקר למשחקים (וגם לסרטים, אבל זה פחות חשוב לי). בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי את המחשב הישן שלי,K6-2 500 למפרט הנוכחי שלי(<----ראו מפרט). לפני השידרוג הייתי מתקין את DivX505Bundle מWWW.DIVX.COM והסרטים היו עובדים די סביר(היה קול וגם תמונה, קצת לא מתואמים אבל די סביר :-\) עכשיו אחרי השידרוג היה בעיה יותר מוזרה: כל הסרטים פעלו בהילוך מהיר,בכל התוכנות של המחשב התקנתי את הבאנדל DivX505Bundle , לא עזר(עדיןן עבד מהר מדי). התקנתי את הוינדוס 98SE מחדש, ואח"כ את הבאנדל, לא עזר. התקנתי WINDOWS MEDIA PLAYER 7.1 וגם זה לא פתר את הבעיה, בסוף ניסיתי את WMP9, ועכשיו אני לא יכול לראות כלום (אפילו לא בהילוך מהיר ;D) הסאונד מחובר ועובד מעולה במשחקים ושירים(שמתנגנים בWINAMP) בWINDOWS MEDIA PLAYER הוא רושם CANNOT ALLOCATE MEMORY BECAUSE NO SI…
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלוויזיה לסלון ולפני שאני תמחיל לבדוק מה יש בשוק ומה מתאים לי, רציתי לבחון את האופציה של טלוויזיה בלי 3D. מבחינת מחיר יש הבדל של 20%, השאלה אם אני צריך את הדבר הזה. לפני שניכנס מה השימושים שלי, הייתי רוצה סתם לעשות מבדק: כמה מבינחם שיש לו טלוויזיה 3D, כמה פעמים אתם באמת משתמשים בזה (חוץ מהחודש הראשון שקיבלתם אותה)? פעם בחודש? פעם בשבוע? הייתי שמח אם גם תגידו איזו טלוויזיה יש לכם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
למי שמעוניין הוספתי גם לגירסה האחרונה 1.65 עברית מי שמעוניין שיצור איתי קשר...
-
- 12 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה WinFast TV2000 XP שקניתי ליפני שנה והוא עבד מעולה על ה XP אחשיו שעברתי לvista הוא כבר לא פועל. אני הורדתי אתת הדריברים בישבילו והתקנתי אותם אבל המדיה סנטר עדיין לא קולט אותו והתוכנה שאיתו הוא פעל בXP עושה לי בעיה שהיא לא יכולה לעבוד עם הvista כל פעם אני מנסה לתקין אותה מה אפשר לעשות? תודה מראש רעי מצא
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מאזין למוזיקה אך ורק מהמחשב. במחשב יש כרטיס קול מובנה כלשהו, והמערכת היא מערכת קולנוע ביתי יקרה. מה שקורה זה שאיכות המערכת לא באה לידי ביטוי בגלל איכות הסאונד שהמחשב מוציא ובגלל כבל ארוך מאוד שמקשר בין המחשב לרסיבר. אני זקוק להמלצה על כרטיס קול סביר עם יציאות נורמליות למערכת שישפר את איכות השמע שהיא כרגע לא זוועתית אבל טעונה שיפור. אגב אין לי צורך בסראונד 5.1, 7.1 וכדומה, יציאות סטריאו טובות יהיו די והותר מאחר שעיקר השימוש הוא למוזיקה. אני די בור בנושא אשמח להסבר, תודה.
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי כרטיס Fortissimo III 7.1. אליו מחוברים שני זוגות רמקולים: 1. זוג רמקולים של מערכת מיני JVC MX-J30. הם מחוברים דרך המערכת לכרטיס, ליציאה של שני הרמקולים הראשונים. הם ממוקמים בצידי המסך (במרחק של כמה עשרות סנטימטרים ממנו). 2. מערכת שנקראת PC Works של cambridge (מפרט: http://www.cambridgesoundworks.com/store/category.cgi?category=spk_multimedia&item=c1pcwzzzz&type=store). הרמקולים האלה מחוברים ליציאה של זוג הרמקולים השני בכרטיס. הם ממוקמים בצידי שולחן העבודה שלי. עכשיו השאלות... 1. האם החיבורים שלי נכונים? אין לי כ"כ אפשרות להחליף את המיקום הפיזי של הרמקולים כי אלה של המערכת ענקיים... 2. האם בהגדרות הסאונד אצלי במחשב זה נחשב שיש לי 4 רמקולים או 4.1? -----------…
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-