עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by RoyShefy,

קניתי IHP120 ואוזניות PX200... זה יגיד מארה"ב עוד שבוע-שבועיים שילמתי חצי מהמחיר ואבא שלי השלים לי בגלל שאמא שלי ואבא שלי פרודים ויש להם ריבים קצת שהאחד קונה יותר מהשני והפוך.... ואחרי שאבא שלי קנה לי את המכשירים הנ"ל ליום הולדת...... אז אמא שלי אמרה שהיא גם תקנה לי משהו כי היא לא מרגישה טוב עם זה... היא הביאה לי לי תדגמים האלה מאמזון שאני אבחר Creative® Travel Sound http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00007FKBK/002-3481469-1407260?v=glance Creative Labs TravelSound i300 http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0000A1EE8/qid=1076169666/sr=1-1/ref=pd_sbs_e_1/002-3481469-1407260?v=glance&s=electronics Bose MediaMate http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/…

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  2. שלום, אני מחפש רמקולים לטלוויזיה. אין לי כוח להתעסק עם מערכת 5.1 ולהעביר את כל הכבלים, אז אני מנסה להשיג את המקסימום מזוג רמקולים שאני אחבר לטלוויזיה. משוטטות באינטרנט מצאתי את אלו: http://www.bose.com/controller?url=/shop_online/speakers/stereo_speakers/161_speakers/index.jsp מה אתם חושבים? יש לכם המלצה למשהו יותר טוב? התקציב הוא 1000 שקל תודה מראש, טום

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  3. לחדר מרחק צפייה: 2~ מטר מטרה: SD וHD, הכי חשוב שיראו משחקי ספורט הכי טוב. אני חושב שמספיק 32" לסלון מרחק צפיה: 3.5~ מטר מטרה: HD בעיקר (ממיר HD, סרטי HD מהמחשב ואולי Blue-ray בעתיד וXBOX) אבל גם שיהיה איכות מספקת בSD ושתמונת 4:3 תיראה נורמלית. לפחות 46" הכי חשוב איכות התמונה והביצועים. אין צורך בתלת מימד, אלא אם כן אין ברירה (אין דגם זהה ללא תלת מימד) תקציב: 15,000 לשתי הטלויזיות. בינתיים, הגעתי לדגמים הבאים: SHARP LC46LE810 PHILIPS 46PFL8605 SAMSUNG UA46C6900 LG 47LH90 TOSHIBA 46SV685 עכשיו, בגלל שאין לי מושג איזו טלויזיה לקנות לחדר שינה, אז יכול להיות שיהיה תקציב גבוה יותר לטלויזיה לסלון.

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  4. כן כן אני מאמין שהנושא הזה ניטחן כבר עשרות פעמים, וכבר עשיתי חיפוש בפורום אבל מצאתי רק אוזניות שלא ניראות לי ממש וכאלה שהיו יקרות מידי! אז פתחתי נושא כבר... אני מחפש אוזניות עם קשת שיהיה להם סאונד סביר במחיר של 250-300 שקל של חברה מוכרת... יש הצעות?

5. Started by composite,

אז ככה... בהתחלה חשבתי לקנות נגון מבוסס הארדיסק כמו ה- iRiver H320, אבל לאחר הרבה קריאה הבנתי שהוא לא יהיה אידיאלי בשבילי בגלל שאני רץ הרבה, מוצא את עצמי הרבה על אופניים \ ספינינג, מרים משקולות, חדר כושר וכו'... הבנתי שמכל התזוזות והטלטולים חס וחלילה נגן כזה יהרס, לכן החלטתי ללכת על פלאש. אז פשוט באתי לשאול על איזה נגן כדאי לי ללכת ולמה, ומה היתרון שלו על שאר המתחרים. ראיתי את ה- Rio Cali ונדלקתי עליו. הוא טוב? או שכדאי לשקול משהו אחר? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  6. Started by yuraxp,

היי,הנני עומד בפני רכישת כרטיס קול,AUDIGY 2 ZS,בכרטיס יש דבר שנקרא FIREWIRE מה זה? עם יש עוד הבדל בינו לבין גירסת הVALVUE?

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  7. Started by evy,

הוצע לי ליקנות את הסאבוופר של wharfedale powercube 8 ,מה אתם אומרים? http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=powercube10A&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=8 שמעתי אותו בעיקרון אבל הוא התחיל לזייף בעוצמות גבוהות,אבל אני לא יודע אולי כשהוא יישמע אצלי במערכת הוא ישמע אחרת?

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  8. שלום לכם, אני מתלבת בין שתי כרטיס אדיו חיצוניים ואני שואל פה את דעתכם את שתי הכרטיסים יקנו לי בH&B בניו יורק, שזו חנות מצויינת שכבר קניתי משם, שתי הכרטיסים עולים אותו הדבר ואני זקוק לתשובה בהקדם כי מי שיקנה לי אותם יחזור לארץ בעוד יומיים http://www.bhphotovideo.com/c/product/751848-REG/E_MU_0204_USB_0204_USB_2_0.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/754867-REG/ART_USBDUALTUBEP_USBDualTubePre_Tube_Preamp.html אני התחלתח ללמוד CUBASE והחלטתי לקנות כרטיס קול להקלטות של כלי נגינה (גיטרה, קלידים, כינור) ושל קול ולפי התקציב שיש לי שתי הכרטיסים האלו נראה הכי מתאימים ל תודה

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  9. העוזרת המפגרת שברה לי את המנורה הקטנה של הLD2++ שלי, מאיפה אני יכול לקנות חדשה, אפשר מאיביי, יש לי משתמש, ואם אתם יכולים גם איזה דגם אני יכול של הגדולה, נקנה כבר 2 ליתר ביטחון...

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  10. Started by casio222,

אז ככה, אני מחפש אוזניות לשימוש בעיקר עם האייפון, אך גם במחשב כשאני בבית ואני רוצה לשמוע מוסיקה בשקט התקציב הוא לא כ"כ מוגדר, כי אני לא כ"כ מבין בתחום הזה של האוזניות. ה"שם" היחיד שעוד איכשהו שמעתי עליו הוא ה-Beats. אני מחפש משהו בסגנון, אוזניות שיושבות על הראש, ולא In-ear. הבנתי שה-Beats לא שוות את הכסף, ובעיקר משלמים על המותג. בחיפושים שעשיתי עד עכשיו הגעתי לאוזניות האלה: http://www.solrepublic.com/headphones והדגם שנראה לי מתאים זה ה-tracks hd. קראתי עליהם ביקורות לא רעות בכלל, ונראה שהם אמורות להתחרות ב-Beats. אשמח לשמוע אופציות נוספות בסדר גודל הזה. (נניח שהתקציב המקסימלי הוא ה-200 דולר של ה-beats solo hd, אבל הייתי מעדיף לא להתקרב אליו) כעיקרון אני מע…

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  11. Started by oitb,

שלום לכם ברצוני לקנות רמקולים חדשים,(לצורך העיניין 7), הרמקולים התחילו לזייף בשירים ובסרטים (בניי 10 שנים +-) עירבוב של 2 סוגים ADS and Alpha Tech הריסבר הקיים הוא Yamaha rx-v565 בן שנה וקצת. גודל החדר הוא 5 מטר על 2.75 מטר (רוחבXאורך). אחרי בירורים רבים בכמה חנויות הגעתי לשלושה אפשרויות של סטים: 1) Canton GLE 490.2 -> קידמיים GLE 455.2 -> סנטר GLE 410.2 x2 ->סראונד 2) PSB Image T-65 -> קידמיים Image C40/60 -> סנטר Image B-4 x2 -> סראונד 3) B&W+Klipsch 684 -> קידמיים HTM 62 -> סנטר S-1 Klipsch x2 -> סראונד העדיפות שלי היא על הPSB, מה ההמצלצה שלכם. אולי קראתם ביקורת רעה על אחד מהם מישהו אולי שמע אותם או כל דבר אחר זה יעזור לי …

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  12. Started by coldstorm,

יש לי רמקולים Altec Lansing דגם 221. החתולה שלי הפילה את אחד מהרמקולים והוא לא עובד - אבל משמיע רעשים קלים. חשבתי לפתוח ולראות מה קורה בפנים אבל הוא נראה סגור, בלי ברגים או אמצעי פתיחה. יש טעם לנסות לתקןבמעבדה או שחבל על הכסף ועדיף לזרוק ולקנות חדש? תודה

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  13. Started by itayze,

תנו לי שמות של חנויות לאוזניות\אלקטרוניקה בLa , אפילו שמות של רשתות ( חוץ מבסט ביי וCompusa ) אני מחפש דגם של אוזניות AKG K 26 P ולא מוצא באף רשת . תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  14. Started by nir567,

שלום! ממ..אני מתעניין בקניית מכשיר dvd divx והבנתי שיש כזה דבר עדכון divx. אז מישהו יוכל יותר לפרט לי בנושא ולומר לי כל כמה זמן ה-divx מתעדכן, ואם שווה לי לקנות dvd עם עדכון divx או לא..תודה!

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  15. אהלן, אני רוצה לראות אם שווה לי לחפש שידרוג ואם כן אז לאיזה תקציב לנסות להגיע

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  16. מקווה שזה המקום הנכון להוסיף אשכול זה... יש לי מועדון ביליארד ולפני שבוע רכשתי 4 טלווזיות 42' ואת ההמקרן הבא: Toshiba TDPSP1 קניתי אותו ב3300 מניופאן עם אחריות ל7 שנים... המקרן הפסיק לעבוד לאחר כיומיים, סתם ככה פתאום התכבה בלי שנגענו. הגיע טכנאי, בדק אותו ואמר שצריך להחליף את המקרן, לאחר מכן התקשרו ואמרו לנו שאין להם את הדגם הזה יותר ועכשיו רוצים שנוסיף עוד 3 אלף ש"ח כדי לקחת את זה: Toshiba TDPXP2 כלומר סה"כ הוא יעלה 6300 ש"ח. Toshiba TDPXP2 השאלה היא האם כדאי להחליף אותו? האם יש יותר טובים במחיר? Toshiba TDPXP2 דרישות: מקרן על 70 אינטש. יקרין שידורי טלווזיה כדורגל וFTV ולפעמים את המחשב דרך VGA/I סרטים וכו' יעבוד הרבה שעות ביום - בערך 12 שעות רצוף. את החיבורים יש כבר מוכנ…

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  17. יש לי לוח אם Gigabyte GA-7VTXH+ ( http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VTXH+.htm) עם כרטיס קול מובנה של Creative CT-5880 sound chip and AC97 Codec. לא ממזמן התחילה בעיה של רעשים כשמאזינים למוזיקה גם דרך רמקולים וגם דרך אוזניות. ולא, זה לא בעיה של האוזניות או הרמקולים כי הם עובדים פיקס במחשב אחר. המחשב הוא כעקרון של אחי ומלא בשטויות אז חשבתי שזה בעיה בוינדוס אולי, אז שמתי הרדיסק "נסיון" והתקנתי עליו וינדוס נקי ועדיין יש את הרעשים. התקנת דריברים לא עזרה וגם לא אמורה לעזור כי לפני זה הכל הרי עבד בסדר עם הדריברים של הוינדוס. מה יכולה להיות הבעיה? והאם ניתן לתקן בכלל או שיותר זול לקנות לוח אם חדש? (האחריות כבר נגמרה)

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  18. היי, אשמח להמלצה על כרטיס קול למחשב המדיה סנטר בסלון, הכרטיס יחובר למגבר של דנון ושימושיו העיקרים יהיו סרטים (5.1), מוזיקה ומשחקים. התקציב הוא יחסית גבוהה - 1,000 שח. תודה!

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  19. הלך לי הכרטיס קול המובנה של הלוח. איזה כרטיס קול הכי איכותי יש במחיר הזה?

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  20. אפשרי לרכוש באיביי. אשמח להמלצות לדגמים. תודה.

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  21. Started by ori14,

שלום יש לי AKG K414P כבר יותר משנתיים וצריך להחליף להם כבר כבל (בעיות בשמיעה), הפלאג והכבל שניהם נדפקו והייתי רוצה להלחים חדשים על הדרייבר הבעיה שאני לא יודע אם אפשר לפתוח אותן בלי לגרום להן נזק (אם זה דבק). יש למישהו מושג/ ניסיון אם אפשר? לא משנה, אזרתי אומץ וניסיתי לפתוח אותן, הרי בכל מקרה הן לא עובדות, זה רק אני או שאין בכלל חנויות שמוכרות כבל סטריאו Y?

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  22. Started by Nurit2005,

איך הופכים ACM לWAV או ל- MP3 יש תוכנה שיכול להפוך את הקובץ הזה ?

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  23. אהלן, אני בזמן האחרון חושב על לשפר את חווית הצליל במחשב שלי ורמקולים אני כנראה הולך על X-540 וכרטיס קול אני לא ממש מבין, כרגע יש לי כרטיס של ASUS שבא עם הלוח אם, אני בעיקר משחק, רואה סרטים ושומע מוזיקה... את זה אני עושה הרבה וכל הזמן. אז עד 500 ש''ח איזה כרטיס קול יחזיק לי את הרמקולים האלה? והאם יש צורך ללכת על כרטיסים יותר יקרים כמו XONAR D2? או X-FI הפאטליטי ומיניו?

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  24. Started by lidor_abo,

רציתילדעת מה הסידור האידאלי עבור רמקולים microlab a6321

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  25. חברים, לא מצאתי פורום מתאים יותר לשאול את השאלה שלי ואני אשמח לעזרתכם: יש לי מסך מחשב FHD של Dell (רזולוציה 1920x1080), נגן בלו-ריי של סמסונג ואני משתמש בתוכנת PowerDVD 10. כשאני מנגן סרטי בלו-ריי (מקוריים, כמובן) יש לי פסים שחורים מעל ומתחת וממש לא ברור לי למה. הרי המסך שלי בפורמט 16:9 וכך גם התמונה מהבלו-ריי, אז למה זה ככה? האם יש מה לעשות בנידון? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים