אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אז ככה קיבלתי מחבר מגבר 400W ו 2 בוקסות,עכשיו אצלו בבית שומעים את הבוקסות באיכות ממש טובה,הבנתי זהבגלל שיש לו מיקסר מיקצועי ששם הוא יכול לכוון את הBASS וכדומה. עכשיו יש איזה תוכנה למחשב שאני יכול לכוון איתה את הבאס,טרבל וכדומה? כי איכות הסאונד ממש גרוע,ניסיתי לשחק עם ה EQ של WINAMP וזה ממש גרוע..
-
המחשב נייד, איזה כרטיס קול AC97,. הבעיה אינה בעיית חומרה, ושום פתרון תכנה גם כן לא יפתור את זה פשוט ההשראה מהמטען כשהוא מחובר גורם לרעש. עובדה, כשהוא מנותק אז אין רעש. השאלה אם כרטיס חיצוני יכול לפתור את הבעיה או לא? אולי יש איזשהו מתקן לחיבור בין המטען למחשב שמפסיק את ההשראה?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי כבר כזה פשוט עכשיו וגיליתי שנהרסות לי היציאות בלוח אם של האודיו באחד שומעים רק מרמקול אחד וגם הכבל נכנס ויוצא מהשקע שלו בלוח ביתר קלות מאשר ביציאה שלא השתמשתי בה ושמתי לב שיש עיקום בקצה של הכבל הנוחכי שלי(ונראה לי שזה מה שהרס לי את היציאות בלוח) הכבל הוא האורך 1.5 מטר ודיי פשוט נראה לי אני רוצה לקנות כבל חדש אבל ארוך יותר ראיתי שיש כבלים כאלה של 5 מטר והשאלה אם אין להם היתנגדות גבוהה האורך יוריד איכות? אחרי חיפוש בזאפ מצאתי אתץ הכבל הזה: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=177&AuctionId=7715372 מה אתם אומרים עליו? ואם יש אופציות אחרות יותר טובות? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
באמת שניסיתי כבר לפחות 5 שעות, קראתי המון ניסיתי הורדתי דריברים תוכנות כלום לא עוזר. אני יודע שכל טמבל שני פותח את הנושא ונמאס לכם לנסות לסייע אבל אני ממש לא מסתדר. קניתי כבל HDMI שני יציאות של HDMI לא DVI. חיברתי את שניהם. המחשב מזהה חיבור כלשהו, אך כשאני מדליק את הטלוויזיה זה רושם לי NO SYNC. העברתי את המסך למצב duplicate, extand, projector only, כלום לא מצליח. שוב ושוב no sync. כשאני נכנס לwindows mobilty center גם שם הוא לא מוצא sync. תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את האוזניות הללו וראיתי שהן נמכרות בIvory במחיר של 199 ש"ח. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1861&CatCode=417 העיניין הוא שאני מפחד מזיופים, למרות ש IVORY נחשבים לרשת והם לא יעשו בושות לעצמם. מישהו פה קנה את האוזניות האלו מאייבורי ויכול לאמת שלא נמכר שם זיוף? תודה!
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שומע המון מוסיקה מהמחשב, כמעט כל הזמן, ולעיתים רחוקות יחסית רואה ממנו סרטים. כך שהמערכת צריכה להתאים בעיקר למוסיקה, אבל גם לסרטים. כרגע יש לי כרטיס קול C-Media CMI8738/C3DX Audio Device שמחובר בכבל אופטי לרסיבר Denon avr-1602 שמחובר לזוג רמקולים קדמיים ריצפתיים בלבד Tannoy mercury mx3. עכשיו, העניין הוא שאני עובר לחדר קטן יחסית פחות מ-20 מ"ר, כך שאין לי מקום לרמקולים גדולים. אז הדילמה היא אם לקנות את הATP3 Altec Lansing או מערכת רמקולים לווינים בסביבות האלף ש"ח... שאלות: ראיתי הרבה אופציות של מערכות לוונים, יש למישהו מושג מה עדיף? JBL SCS146 / Marantz SS1460 / Morel BEAT85.1 / JAMO A310PDD.1 / Yamaha NSP100 / Infinity TSS450 כשהדגש הוא בעיקר על איכות המוס…
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
למישהו יש מיידע על נגני וידאו אלו שמתיימרים להחליף בלו ריי אולטרה אלו 3 ספינות דגל של סטרימרים חדשים , שכולם עובדים עם אנדרואיד ( דבר לא כל כך מוצלח ) UHD3000 HIFI 4K Dune HD Max Vision 4K ZAPPITI PRO 4K HDR AUDIOCOM CINEMA EDITION 1. מדהים שאין בארץ הקודש לקנות בלו ריי אולטרה 2. בטח לא מכשיר לנגן סרטים דולבי ויזן או HDR10+ 3. ישנם סטרימרים פשוטים , מאוד לא נראים טוב וסיבות רבות למדוע לא לקנות אותם 4. פשוט כל מסך טלוויזיה מביא איכות סטרימר הרבה יותר טובה מסטרימר זול 5. אין DTS על כל סוגיו במסך דבר שהורס את כל הכדאיות של eARC 6.הבעיה רק מתעצמת שאין חלקי מחשב במחירים ראלים לבנות מחשב
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
- 1 follower
-
-
מה עדיף: 2 מערכות altec lansing vs4121 או altec lansing fx6021? היעוד הוא לשמיעת מוסיקה דרך המחשב, כרטיס קול: soundblaster audigy 1391 המחיר של שתי מערכות 4121 הוא 1100 ש"ח בערך המחיר שך 6021 הוא 1400 ש"ח בערך
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ MP3 שאני רוצה לפצל בחלק מסויים לשני קובצי MP3 אני צריך תוכנה שבעזרתה אני יוכל לעשות את זה. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש ב3 כבלים מחוברים(צהוב אדום ולבן) יש לי כניסה של S-Video בכרטיס טלוויזיה ובyes האם לקנות כזה כבל? והבנתי שהוא לא מעביר אודיו אז מה אני אמור לעשות עם זה? להשאיר רק את כבל האחד שמעביר אודיו מתוך ה3? וגם לממיר שלי יש כניסת scart אני חושב. מה זה נותן? בקיצור איך לחבר את הכרטיס טלויזיה(win-tv pvr 150) לממיר שלי בצורה הכי טוב תודה רבה רבה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הלכה לי הטלוויזיה הישנה (19 שנה החזיקה, אין על Thomson ) מרחק צפיה משהו כמו 4-5 מטר (אלכסון של חדר). ידוע לי שלכזה מרחק רצוי משהו יותר גדול אבל זה חדר שינה והטלוויזיה שם כבויה רוב הזמן... צריך משהו בסיסי, שיהיה אפשר לראות לפני השינה או אם מישהו תפס את הטלוויזיה הגדולה בסלון. יהיה מחובר ליס, אין די וי די אין כלום, אז לא צריך fullHd. חשוב שייראו כמה שיותר טוב אבל יותר חשוב שתהיה אמינה, מחברה טובה. לגבי חיבורים וכאלה, כמו שאמרתי זה יהיה מחובר רק למפענח יס אז ממש אין דרישות מיוחדות. אם יש משהו מספיק טוב 26 אני אשמח לשמוע, אם לא גם פחות מזה יהיה ממש בסדר (הקודמת הייתה 14 ותכלס לא היה נורא בכלל...). תודה
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום אני יש לי כרטיס טלוויזיה חיצוני עם חיבור VGA שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 1440X900 ויש לי מסך FULL HD 1920X1080 וכשאני רואה טלויזיה אני רואה על 1440X900 רציתי לדעת אם יש כרטיס טלויזיה עם חיבור DVI או HD ברזולוציות 1920X1080? עכשיו אם אני יביא ממיר HD ויחבר למסך שלי אני יראה טלוויזיה באיכות HD אבל לא יהיה לי סאונד לשם כך צריך את הכרטיס טלויזיה השאלה אם אפשר איך שהו לעביר את הסאונד מהממיר למחשב חוץ מכרטיס טלויזיה?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות אייפוד בקרוב,ולחבר שלי יש גם והאוזניות שבאות עם האייפוד ממש גרועות...לפי מה ששמעתי באייפוד, אבל אני לא חושב שהמכשיר גרוע. עכשיו אני לא רוצה שנכנס לדיון הזה של מה יותר טוב האייפוד או האיריבר. אני רק רוצה שמליצו לי על אוזניות שיוציאו את המיטב מהאייפוד ושיהיו נוחות ולא כבדות מדי.. אפילו שאני לא חייב שהם יהו סופר נוחות. מצאתי את זה : http://www.arigent.co.il/new/products/ProdDtl.asp?Pid=2867 ורציתי גם לדעת אם זה שווה או אם מישהו התנסה בזה ומה הוא אומר .. אבל בכל זאת אני גם רוצה הצעות לאוזניות נפרדות. אה ועוד דבר אחד אני לא ממש מבין באוזניות, אין לי בעיה להתחיל להבין עכשיו רק אל תחשבו שאני מבין.... הערה : כתבתי את זה אתמול בדיון של האוזניות אבל משום מה אף…
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלוויזיה לסלון ולפני שאני תמחיל לבדוק מה יש בשוק ומה מתאים לי, רציתי לבחון את האופציה של טלוויזיה בלי 3D. מבחינת מחיר יש הבדל של 20%, השאלה אם אני צריך את הדבר הזה. לפני שניכנס מה השימושים שלי, הייתי רוצה סתם לעשות מבדק: כמה מבינחם שיש לו טלוויזיה 3D, כמה פעמים אתם באמת משתמשים בזה (חוץ מהחודש הראשון שקיבלתם אותה)? פעם בחודש? פעם בשבוע? הייתי שמח אם גם תגידו איזו טלוויזיה יש לכם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי, רכשתי היום רמקולים 5.1 של קריאטיב - Inspire T5900 במחשב הנוכחי יש לי לוח Gigabyte nForce3 GA-K8NS עם כ.קול מובנה של - Realtek ALC850 Audio השאלה שלי אם כדאי להחליף את כרטיס הקול ולהשקיע 450 שח בAUDIGY 2, כשהשימוש העיקרי הוא למוזיקה וסרטים. או שאין הבדל כזה רציני ואפשרי להשאר עם הכרטיס המובנה... תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אז ככה התקציב עד 10000 ש"ח 42 אינץ , שתתמוך ב- FULL HD ושהתמונה בשיטה ST (הרגילה של הממיר) תיהיה איכותית.. בנתיים מתבלט בין אלה.. 1) LG 42 60 UR הסקארלט...נתונים יפים... 2) SAMSUNG 40 A650 3)SHARP 42 X20E לפי מה שהציעו לי השארפ הכי שוו אחר כך הסמסונג ובסוף הLG.. מה דעתכם...או אולי יש עוד הצעות?? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מזה כ4 שנים רמקולים של קריאייטיב SBS370 ואני דיי מרוצה מהאיכות שלהם, אני מעוניין בקניית רמקולים נוספים (למחשב אחר) בתקציב של 300 ש"ח +- (אפשר לחרוג בגבול הטעם הטוב) . אחרי הרבה חיפושים יצאתי מבולבל, והדרישות שלי מהרמקולים הן: -שיהיו איכותיים יותר מהרמקולים שברשותי. - שיהיו 2 רמקולים + סאב (2.1). - כפתורי הווליום והכיבוי לא יהיו על הסאב (אני אוהב את הסאב שלי מתחת לשולחן ואת הגב שלי ישר). האם הדגם שהחליף את הATP3 המיטולוגי שווה משהו? או שצריך לחפש אלתרנטיבות אחרות? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי אקסטיגי ואני רוצה שהוא יתחבר לרסיבר שלי כדי שימעו את המחשב עם הרמקולים של הקולנו ביתי! יש יצאה דיגיטלתי אבל אל תחשיבו אותה כי אני לא יכול לעשות את זה! יש גם MIDI OUT ן את השלושה חוטים שיוצאים לרמקולים! מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, קנינו לאחרונה את המערכת SC-HT340 של פאנאסוניק, הDVD הוא SC-HT340 והוא קורא DIVX, אך הוא אינו קורא את הכתוביות (SRT), מישהו יכול לתת לי מידע אם אפשר באיזו שהיא צורה לגרום לו לקרוא סוג מסויים של כתוביות?
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, כרטיס הקול שלי נשרף (ככה אני חושב..) לכן אני צריך כרטיס קול אחר ואיני יודע בדיוק מה מתאים למערכת שלי. דגם הלוח: P5Q של אסוס ורציתי לדעת איפה בדיוק כרטיס הקול מתחבר בלוח האם, כי אני חושב שאני יודע פחות או יותר תודה.
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
צריך אוזניות לזן מיקרו החדש לי . מהחנות www.jandr.com תקציב עד 40$ גג וכל זה תלוי באיכות של האוזניות שמגיעות עם הנגן עצמו... אם הם באמת טובות אז לא צריך.. בכל אופן אני רוצה In-ear או משהו אחר טוב אבל לא ענקיות, ושיהיו נוחות! זה חשוב
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה ממומחי הפורום לרכישת שתי טלוויזיות: 1. לסלון - מרחק צפיה -3.85 מ' חדר מואר שימושים - יס (מקס טוטאל,כולל ערוצי HD), חיבור לWii, חיבור למחשב דרך רשת ביתית. תלת מימד *לא חייבת להיות SMART TV *לטלויזיה תחובר מע' הגברה קיימת - pioneer htz212bd 2. לחדר שינה - מרחק - כ 3.5 - אך יש מגבלת רוחב קיר עליו יותקן המסך - 105 ס"מ . שימושים - בעיקר צפיה בתכנים דרך המחשב/סטרימר תקציב לשתי הטלוויזיות - 8000 ש"ח תודה :-) בחנויות קיבלתי המלצה ל : philips 47 pfl4307h - לסלון philips 32 pfl3207h - לחדר שינה מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
חיברתי את יציאת הspdif של כרטיס הקול שלי דרך כבל קואקסאלי לרסיבר. מנהל התקן: ac - 97: alc655 בלוח אם Intel® 82801EB I/O Controller Hub 5 (ICH5) עדכנתי לגרסה אחרונה התקן קול: 5-10-0-6280 הגדרתי בכרטיס הקול תצורת 5.1 ערוצים. אך שומע רק שני בשני רמקולים במקום לשמוע בחמש רמקולים. אבקש את פתרונות.
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אהלן...קניתיח עכשיו כרטיס קול XTREAME GAMER של קרייאיטב. השאלה שלי: איך אני מחבר אותו לרסיבר בכבל אחד? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-