עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הייתי אמור לקבל את זן touch לפני שבוע שבועיים אבל אני יקבל אותו רק בפסח עוד שבוע מארצות הברית עכשיו רציתי לדעת האם עדיין הוא הנגן שהכי שווה קנייה ב220 דולר טופ ,האם יצא משהו חדש שעדיף לקנות או שיש נגן שהוא פשוט יותר טוב? תודה רבה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  2. שלום לכם חברים... ברשותי הMX5021 כבערך עוד מעט שנה שלמה בצבע לבן מדהימים שלי עושים רעש כזה איכותי מכרטיס אונבורד... ואני מחפש לי כרטיס קול טוב עד המחיר 300~350 שקל. לא למשחקים ולא לסרטים שום אפקטים שום כלום. מוזיקה נטו ושיהיה הכי איכותי שיש סאטאפ 2.1 למי שלא יודע.. יש לציין שאפילו כרטיס ב200 ש"ח של קרייטיב מהפשוטים ביותר דחף את הכרטיס הזה לאיכות שנשמע אפילו באוזן באופן דיי ברור. יותר פירוט יותר צליל יותר עוצמה.... התאהבתי בקונספט של כרטיס קול ועכשיו אני רוצה אחד לעצמי! אני שומע בעיקר אלקטרו האוס ומוזיקה עתירת באס חד ומדוייק אז דיי חשוב לי הקטע של הבאס. גם פירוט טוב יועיל המפרט שלי בצד חבר'ה תודה!

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  3. Started by alergic,

הכותרת אומרת הכל

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  4. Started by sos,

שלום לכולם, יש לי בעיה,כשאני רואה סרטים במחשב אני שומע מאוד חלש ברמקול סנטר,בעוד שבלווינים שומעים טוב,אני צריך לשים את הווליום די גבוה בשביל שישמעו בבירור בסנטר. יש לי AC3 על המחשב. בבקשה עזרה איך לסדר את זה תודה

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  5. יש לי בעיה של רישרושים כאלה סטטיים בזמן שאני מגביר או מנמיך את עוצמת השמע בניגון סרטים ו/או שירים... האם למישהו זה קרה? ואיך אפשר להיפטר מזה?

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  6. Started by hck,

היי בתור התחלה אני רוצה לציין שדיפדפתי קצת בפורום ובסטיקי לעזרה אבל לא מצאתי את מבוקשי במיוחד בגלל שהאזניות שאנשים מדברים עליהם כאן מתחילות ב200$ ולא ב200 ש"ח כמו שאני מעוניין. אז ככה: אני מעוניין לרכוש אזניות לצורך האזנה לסרטים בטלוויזיה/DVD (דרך מגבר), למחשב - משחקים וסתם שירים, ואולי גם לMP3 שלי. התקציב שלי הוא לא גבוה והוא בין 150 ל200 ש"ח, ואני מודע לכך שהציוד בסכום הזה הוא לא כל כך איכותי (אבל בטוח שהוא יותר איכותי מהאזניות שיש לי כרגע ). הלכתי לחנות שמוכרים ציוד כזה (CD1 מי שמכיר), אבל לצערי הרב לא ניתן לשמוע באזניות שלהם לפני הרכישה אלא רק בכאלה שניתן לסגור שוב את האריזה ואלו עלו הרבה יותר מהתקציב שלי. מה שכן המוכר המליץ לי על שני דגמים: אחד של Sony - אזניו…

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  7. של עידו מנדלסון ניראה לי? תודה.

8. Started by Salwaby,

אני מחפש אוזניות איכותיות למחשב לשימושי מוזיקה, משחקים, סדרות ... התקציב שלי הוא בערך 200-250 ש"ח, יש מקום להתגמשות אני לא צריך מיקרופון מובנה, יש לי במצלמה. אין עדיפות לחברה ספציפית, רק שיהיו איכותיות. תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  9. ערב טוב... ברשותי מחשב שהגיע מלונדון. אחרי שפרמטתי את הדיסק קשיח, במנהל התקנים לא נמצא החומרה של ה"קול". הכרטיס קול שלי הוא מובנה. אין לי את הדרייבר של הלוח אם, ואם לומר את האמת אני גם לא יודע איזה לוח אם יש במחשב הזה. מבקש את עזרתכם במציאת הדרייבר. נ.ב נסיתי למצוא התקנה דרך הדיסק של נערכת ההפעלה אבל ההזדמנות כשלה. תודה רבה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  10. היי, אני מתלבט על רכישת טלוויזיה מדגם Samsung LA40B650 בימים הקרובים, אשמח לשמוע חוות דעת שלכם על סמך היכרות וניסיון עם הדגם הנ"ל. לירן.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  11. מכל האוזניות שיש כאן: http://www.kijkshop.nl/online/Shop/product_list.asp?catalog%5Fname=MainCatalog&category%5Fname=Hoofd%2D%2F+Oortelefoons&category%5Fpath%5Fsegment=Stereo+draagbaar&pathN0=Stereo+draagbaar&pathV0=http%3A%2F%2Fwww%2Ekijkshop%2Enl%2Fonline%2FShop%2Fcategory%2Easp%3Fcatalog%255Fname%3DMainCatalog%26category%255Fname%3DStereo%2Bdraagbaar יש משהו שמשתווה בכלל ל HD 280?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  12. Started by Cheapco,

שלום, לפני כארבעה חודשים קניתי רמקולים של Creative דגם T6100 מאייבורי. עד עכשיו הרמקולים עבדו בסדר גמור אבל אתמול פתאום התחילו לי רעשים סטטיים מעצבנים מאוד מהסאבוופר. ככל שאני מגביר את הסאבוופר אני שומע את הרעש הסטטי יותר חזק וגם מתווספים לו כמו רעשי פיצוצים מוזרים. ניסיתי להעביר למקור חשמל אחר ועדיין אותה בעיה למרות שהחיבורים הקיימים הם בסך הכל חיבור לחשמל ולרמקול הימני שהוא שולט על העוצמה, ובלי שום חיבור למקור אחר, מחשב או טלוויזיה.. כמו כן, ניסיתי להזיז את הכבלים שלא יגעו אחד בשני ושלא יהיו על הריצפה. מישהו יכול לעזור לי לאתר את התקלה? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  13. התקנתי את ה-emu1212m ומאז הכרטיס הישן שאליו מחוברים הרמקולים של המחשב לא פועל יותר,איך אפשר לסדר שאני יוכל לעבוד אם שניהם?

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  14. Started by yossia23,

שלום אנשים אפשר לקבל המלצה על DVD אמין שקורא מה USB באופן רציף אבל שלא יהיה יקר תודה

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  15. במחשב שלי (HTPC חדש עם WIN7 ULTIMATE) מותקן כרטיס מסך מסוג Radeon HD 5570. העסק יוצא עם כבל HDMI לרסיבר קולנוע ביתי שמזהה אוטמטית פורמטים שונים של פס קול ויודע לבצע את ההפרדה בעצמו. יש וידאו, ויש גם אודיו ועד כאן בכללי הכל סבבה. הבעיות מתחילות כאשר אני מנגן סרט מקובץ במחשב. כל עוד וזה קובץ בסטריאו אז הכל בסדר. אם הקובץ מקודד בפורמט סראונד כלשהוא כגון דולבי וכו, ניתן לשמוע את ההפרדה וגם סאונד איכותי בתנאי שהנגן (windows media player) נמצא בגודל המסך שבו הוא נפתח (מסך מוקטן). אם אני מרחיב למסך מלא, מתחילים קרטועים נוראים בסאונד. ניסיתי גם עם BS PLAYER אותה תופעה. הבנתי שיש אפשרות לבצע שהסאונד יועבר לרסיבר כמו שהוא (ללא הפרדה) והרסיבר עצמו יבצע את ההפרדה. מה הן ההגדרות ב WM1…

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  16. Started by brk2k,

אני רוצה לקנות את הלוח אם - albatron k8x800 pro II יש לו כרטיס קול מעולה אבל לפי מה שהבנתי אפשר להשתמש בכרטיס קול שלו רק כאשר ברמקולים יש כניסה דיגטלית , אם הכניסה לא דיגיטלית זה עובד דרך סתם מקודד מסריח , זה נכון? ואם כן יש למישהו המלצה על רמקולים עם כניסה דיגיטלית?

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  17. Started by san chan,

אני צריך אוזניות טובות בשביל משחקים ומוזיקה... תמליצו לי על משהו טוב .... תודה מראש.....

• 12 תגובות
    • 786 צפיות
  18. אני די בהיסטריה , קניתי נגן MP3 של CREATIVE NOMAD MUVO2 לא מזמן הורדתי אליו לפני שבוע בערך 450 שירים דרך התוכנה MEDIASOURCE . היום המשכתי להוריד אליו כ100 שירים נוספים אך לאחר שעשיתי זאת נעלמו ה450 השירים הראשונים שהורדתי לפני שבוע!!! אין לי מושג היכן הם ואיך למצוא אותם. אני לא כל כך מבינה בזיכרון פלאש אולי יש קשר ,אך לפי מה שקראתי בכתבות כאן באתר אין שום בעיה עם לחבר למחשב להוריד ולנתק- זה בדיוק מה שעשיתי. אני פונה למהלי הפורום/האתר בבקשה תעזרו לי זה ממש דחוף (אני טסה לחו"ל יום רביעי....)- אין שום סיכוי שאוריד 450 שירים מחדש למחשב!!! אי- מייל keren_edri@hotmail.com בתודה מראש קרן אדרי (לקוחה היסטרית אך נחמדה....)

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  19. אני מחפש כרטיס קול חדש, ולפי ביקורות ה AUZENTECH כרטיס טוב למוזיקה, שזה מה שאני מחפש בעקרון. קודם כל, ראיתי אותו באייבי במחיר של בערך 100-120 דולר, זה מחיר הגיוני לכרטיס כזה חדש ולא משומש? יש לי כרגע כרטיס קול CREATIVE X-FI XTREME AUDIO, ורמקולים SOLO7 בתור קדמיים, SOLO6 בתור אחוריים וסאב מוגבר של POLK AUDIO, האם אני ארגיש שיפור כלשהו בין הכרטיסי קול בכלל? גם בכרטיס של קרייאטיב אני יכול לשלוט על העוצמה של הסאבוופר דרך התוכנה של הכרטיס קול, האם גם דרך ה AUZENTECH זה אפשרי? ויכול להיות שיהיה לי איזה בעיה להגדיר סט-אפ של 4.1 דרך הכרטיס של AUZENTECH? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  20. Started by udist,

קראתי את הנושאים על נגנים ועדיין לא הגעתי להחלטה, נותנים שם טיעונים שלא הכי רלוונטיים לגבי, אז פשוט אני ארשום מה אני צריך מהנגן ומקווה שעזרו לי... קיצר אני אוטוטו מתגייס קרבי, אז אני צריך משהו שיחזיק הרבה זמן (כמה שיותר שעות נגינה), ושיהיה עם נפח סביר (בין 20-40 ג'יגה), רדיו חשוב מאוד (!), שלט+אוזניות טובות אם אפשר, חיבור usb פשוט והעברה פשוטה מהמחשב, ומחיר כמה שיותר זול... דברים שממש ל-א חשובים לי: עיצוב, גודל, משקל, מסך צבעוני (אבל שלא יהיה נטול מסך, ושהמסך יהיה מואר) וכל שאר התכונות של כניסות/יציאות מיוחדות וכו'... ממה שקראתי בנושאים הקודמים הבנתי שהפוד יורד מהרשימה, ויש שלושה שאני מתלבט: iriver, nomad jukebox zen, zen touch ואפילו עוד שניים, הריו והiaudio קראתי פה גם …

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  21. שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח אם מסוג Gigabyte GA-EP43-DS3L. כידוע על כרטיס זה מותקן כרטיס קול מבוסס Realtek ALC888 codec . ברשותי מערכת רמקולים 2.1 מתוצרת MICROLABS. חיברתי את ה-CENTER ישירות ל-LINEOUT (הג'אק הירוק), ואת 2 הרמקולים הקטנים חיברתי ישירות ל-CENTER. הרמקולים עובדים 100%. הבעיה היא שהתוכנה של REALTEK לא מזהה את המערכת כ-2.1, אלא כ-2 רמקולים בלבד. התוצאה: ה-CENTER מזוהה בתור השמאלי (ומפיק צליל עמום עם באסים חזקים), ואילו הרמקול הימני מזוהה בתור הימני ומפיק צליל טוב. הרמקול השמאלי לא מפיק צליל בכלל! דברים שניסיתי לעשות: 1. ניסיתי לחבר את רמקולי הצד ישירות לכרטיס הקול - אבל הצליל שהם מפיקים כמעט בלתי נשמע. 2. בנוסף ניסיתי לשחק קצת עם התוכנה, ולהגד…

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  22. HELLO, בואו נתחיל בזה שהמגבר סטריו הקיים שלי הוא על בסיס טרנזיסטורים מדגם AKAI Integrated Amplifier M-AM2350 חצי מקצועי לא כולל טיונר הגברה בלבד (יפני) אני רוצה לשלב בו מנורות וידוע לי שהדבר אפשרי...רק דורש קצת שיפוצים (מישהו קרא לי?) אך אני רוצה אם כבר להתקין בו מנורות חדשות ולא ישנות שאני יכול למצוא יד שניה בכל מקום אז יש איזה מקום שאני יכול לרכוש מנורות הגברה באיכות גבוהה חדשות ? כי אין לי מושג איפה אני יכול למצוא אם כבר ??? מי שיכול לידע אותי...מוזמן תודה.

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  23. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתוכל להקליט אותי דרך מיקרופון חיצוני(שאני מנגן בגיטרה) התוכנה של וינדואס ממש מקליטה זוועה ואין שם אפשרויות בקשר לאיכות של ההקלטה וכו אני רוצה גם שגודל הקובץ לא היה מטורף ושיהיה אפשר לבחור בין האופציות! מצד שני לא מחפש תוכנית ששוקלת 100 מגה עם 1000 אפשרויות!משהו קטן ונוח

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  24. לאחרונה שידרגתי את מערכת השמע שלי לרמקולים ורסיבר 5.1 המחוברים למחשב HTPC. היות וכרטיס השמע הנוכחי (OB) תומך ביציאת סטריאו בלבד וברשותי כבר רסיבר ימהה התומך בפורמטים החדשים החלטתי לרכוש כרטיס שיאפשר שמע באיכות גבוהה ב6 הרמקולים. השאלה היא אם אני חייב לרכוש כרטיס שמע התומך בפורמטים החדשים (העלות בסביבות 1000 ש"ח) או אם ניתן להסתפק בכרטיס רגיל בעל היציאות הדיגיטליות המתאימות. זאת בהנחה שפורמט ה HD (שמע) יעבור ו דרך יציאת HDMI ישירות לרסיבר (עדיין לא רכשתי כרטיס מסך בעל יציאת HDMI כי אין לי עדיין טלוויזיה מתאימה, אך אני מתכנן לעשות זאת בטווח של מספר חודשים עד שנה ..).? אשמח לשמוע המלצה ספיציפית לכרטיס קול מתאים בעלות של עד 300-400 ש"ח (PCI). תודה :s05:

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  25. המחשב לי מחובר לרסיבר ולרסיבר מחוברים 2 רמקולים, האינפיניטי SM 115 הרסיבר תומך רק 4 רמקולים. אני רוצה להוסיף למערכת עוד 2 רמקולים וסאב, שאותם אני אחבר לכרטיס קול המובנה בלוח אם שלי כרטיס תומך 5.1 הלוח שלי הוא ג'יגה בייט 7VT600-L האם אני יכול לחבר עוד שני רמקולים וסאב ולקבל מערכת 4.1? [אני לא רוצה לא להשתמש ברמקולים של האינפיניטי כי הם טובים מאוד ככה אמרו לי פה.] טל.

• 0 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.