עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by mani007,

מישהו מכיר חנות של מגברים יד שניה שהמחירים בא טובים תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  2. השימוש הוא דיי מינימלי כי אני לרוב לא רואה טלוויזיה רק מידי פעם בתכנים ספציפים כמו סרט ממש טוב או סדרה כרגע מה שאני עושה זה מעתיק לDOK ומחבר לטלוויזיה אבל תהליך דיי מסורבל וגם אני מעדיף לשמור את השליטה במחשב במידה שיש בעיות בתרגום וכו' מה הפתרון הכי זול לפתוח את הקבצים במחשב עצמו ולראות בטלוויזיה. אין אפשרות להעביר כבל HDMI האם יש אפשרות להזרים ברשת WIFI? מודע לזה שזה כנראה שאלה דיי בסיסית פשוט עד היום הכל היה במקום אחד אז לא היה צורך. גם קישור לאיזה מדריך יעזור

3. היי אנשים. אני צריך המלצה לאוזניות שישמשו אותי לגיימינג, שיהיו נוחות עד כמה שאפשר. הן יתחברו לכרטיס קול ONBOARD. גם רציתי לשאול, איך ה-Z-2300 יתפקדו בשמיעת מוסיקה עם כרטיס ONBOARD? אה כן, תהיה לי יכולת לחבר גם את הסאב-וופר של ה-X-230 הישנים שלי ל-Z-2300 החדשים?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  4. אהלן, אני חיברתי את הריסבר שלי לרדיו דרך השקע של הכבלים אבל כצפוי התדרים שונים מהאזור שלי למשל גלגלצ במקום 93.9 הוא 105.3 מישהו יכול אולי לעזור לי אם איזו רשימת תדרים של זה ושמעתי שאני יכול לקלוט גם אודיו של ערוצים ולשמוע MTV.... זה נכון? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  5. היי כולם, אני צריך עזרה קטנה.. אני מתלבט בין לקנות רמקולים לבין מערכת סטריאו. השימוש היומי שלי זה בעיקר מוזיקה (דיסקים) ומשחקי מחשב פה ושם. התקציב שלי גם סביבות ה400 ש"ח. תודה על העזרה שלכם וגם אם תוכלו להמליץ על רמקולים / מערכות סטריאו במחיר זה גם יעזור

6. שלום לכולם! קניתי מחשב קונרו לפני כ8 חודשים ,הייתי מעוניין להוסיף כרטיס קול טוב מכיוון שמה שיש לי מובנה על הלוח אם ואני מרגיש שהוא לא נותן תמורה טובה יחסית לרמקולים.. הדגם של לוח אם הוא MSI P965 NEO F7.1 GLAN בתצוגה של המחשב הוא נקרא REALTEK.מה ידוע לכם על הכרטיס הזה? והרמקולים CREATIVE inspire T6060 5.1 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=373372 הייתי מעוניין בהמלצה של כרטיס קול טוב ברמת מחיר של עד 400 ש"ח ,כרטיס כזה שאני ארגיש הבדל במשחקים,ובמוזיקה. אם יש לכם המלצה על אתר טוב ,אשמח.. תודה לכל המתייחסים!

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  7. Started by Silver Dragon,

אני מתכנן לקנות אותם ובכל החוות דעת ששמעתי,יש רעש רקע תמידי, ניתן לפתור את הבעיה? גם ב ATP3 שיש לי יש רעש תמידי כשאני מגביר מעל 35% ככה, תודה לעוזרים! + האם ה ATP יותר טובים מה VS2421?? אולי אני אביא יד שניה 4.1 תודה + איך ניתן להאריך את הבקר שליטה ב ATP? אני מדבר על החיבור המיוחד של אלטק שדומה לחיבור של עכבר ישן... יש אפשרות לתת לי את השם המדויק של החיבור הזה? תודה שוב

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  8. שלום לכולם יש לי את הרמקולים האלה... Creative INSPIRE T6060 נכון לעכשיו הכרטיס קול שאני משתמש בו הוא מובנה. האיכות שאני מקבל מהרמקולים היא לא מה שציפיתי (היא מן הסתם טובה אבל לא וואו)... ונראה לי שקנייה של כרטיס קול חיצוני תשפר את העניין. לאחר בירורים הבנתי שהכרטיס creative sound blaster live 5.1 מעולה, אבל לצערי הרב אין לו דרייבר מתאים לויסטה (ואיך שזה נראה גם לא יוציאו לו).... אם אפשר להמליץ על כרטיס אחר שהוא טוב, עם תמיכה בויסטה, עד 200 ש"ח אני אשמח... תודה...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by BoA,

ערב טוב אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה. אני מבקש שתמליצו לי בבקשה על דגם ממולץ שיכיל את הדברים הבאים: /*/ טלוויזיה בגודל 32" אינץ' /*/ שתהיה Full HD /*/ שהמחיר ינוע סביב 4000-4500 אלף שקל תודה

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by yaga_yo,

שלום רשתי נגן מסוג iriver h340.. ויש לי מס' שאלות...איך אני מעביר תמונות מין המצלמה <שהיא אגב canon a80> לנגן?.. העברתי קובץ טקסט והוא לא קורא לי אותו והוא בפורמט TXT..מה לעשות? תודה מראש לכם העונים!...וסוף שבוע נעים!

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  11. אני מחפש אוזניות עד הטווח של 1000 ש"ח הדבר החשוב הוא שאני רוצה, שזו תיהיה השקעה לטווח ארוך לכן, יש צורך בכך שכשאוזניות כמו אוזניות, נהרסות כי הכבל שלהן נדפק יהיה אפשר פשוט להחליף אותו. השימושים של האוזניות שאני מחפש הם בעיקר לגיימינג שאכל לשמוע בסראונד. ושיהיו לפחות סבירות בסרטים. לגבי מוזיקה זה פחות מפריע לי.. אוזניות הברקודה של RAZER כאן נשמעו הכי טובות אבל נראה שהכבל שלהן נכנס לתוך האוזניה ולכן ברגע שהוא נהרס יש צורך להחליף הכל. זה נכון? או שיש אופציה אחרת, אם כן הן בהחלט נשמעות מושלמות בשבילי. לעומת זאת הPROGAMER שהחליפו את Medusa הן לא כל כך טובות בסראונד לפי הסיקור שכתבתם כאן אבל להן יש את האפשרות פשוט להחליף את הכבל PL ברגע שהוא נהרס. אפשר לקבל עצה לגבי אוזניות טו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by arkzai,

היי אני מחפש רמקולים איכותיים עם איכות צליל טובה בעד 250 ש"ח אפשר כמובן חרוג. בעיקר ללשמוע מוסיקה ולראות סרטים. תודה

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  13. Started by Stastyle,

שלום! ברשותי מצלמת 3D של סוני וטלויזיית 3D של LG. כיום, על מנת לצפות בסרטים אותם אני שומר על כונן קשיח נייד, אני חייב לחבר את המצלמה לטלויזיה. אני מחפש תוכנה או ממיר קבצים חינמי לPC אשר יאפשר לי להציג/להמיר את קבצי הM2TS לקבצי MKV או כל פורמט HD אחר, אשר יאפשר לי לצפות בסרטים בשיטת Side to Side היישר מהמחשב. חיפושי עד כה העלו חרס. רוב הנגנים אותם מצאתי מפעילים את הM2TS אך מראים רק תמונה אחת מתוך ה2 בקובץ, גם ממירים שניסיתי כדוגמת SUPER לא עזרו לי. יש לציין שסרטים אשר בדקתי ומצאתי כאשר הם כבר בSide to Side עובדים על המחשב ומאפשרים לי לצפות בהם בתלת מימד בטלויזיה, אך הפורמט של המצלמה הוא הבעייתי. מישהו מכיר אפשרות כזו? תודה, סטס.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by mccartney,

שלום! לגבי קבצי ה-VOB שנמצאים בספריה VIDEO_TS ב-DVD: א. הבנתי מהויקיפדיה שאין פורמט אודיו ספציפי שבו האודיו שבקובץ מקודד, אלא ישנן מספר אפשרויות כגון DTS ועוד. האם זה אכן כך, ואם כן - מניסיונכם, עד כמה נפוץ שמדובר ב-DTS (פורמט שהנגן שלי לא יכול להריץ)? ב. האם יש תוכנה שמאפשרת לבדוק מהו פורמט האודיו המקודד בהינתן קובץ VOB מסוים? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מה עדיף? (1) מה שאני עושה כרגע: מחבר את כרטיס הקול למערכת סטריאו aiwa שהיא אומנם די ישנה (5-6 שנים ככה...) אבל שומעים בה טוב (2) לקנות איזו מערכת קול 2.1 טובה בכמה מאות שקלים למחשב כי תכלס אני לא ממש משתמש ב-aiwa חוץ מהאפשרות של לשמוע עם המחשב מי שאומר (2) אשמח לקבל המלצה למערכת עד 400 ש"ח

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  16. שלום, לאחר עיון בפורום ובהמלצות המון חברים כאן הגעתי למצב שאני מעוניין לקנות רמקולים 2.1 השימוש סרטים ומוזיקה. ואני נוטה יותר לכיוון ה X13 מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  17. איך אני עושה את זה? מאחר ובממיר של יס יש רק יציאת אודיו אחת? מגבר?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by neogod,

האם מישהו היה בחודש האחרון בדיוטי פריי וזוכר אילו רסיברים היו שם ב200$ ?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  19. שלום לכולם, לאחרונה החלפתי טלוויזיה ל ua40d6000 והיא מחוברת למחשב בכבל dvi - hdmi יש לי את המערכת z-5500 והתחילה לי פתאום בעיה. פתאום יש רעש סטאטי יחסית חזק ברמקולים. אם אני מנתק את המסך פתאום אין רעש. אם אני מחבר את הפלאפון במקום המחשב למערכת אין רעש. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by איב,

שלום, יש לי בעיה מוזרה, לפני קצת זמן המחשב שלי קבל עדכונים של ויסטה, וריסטרט כשלא הייתי באיזור.. כשאני חוזרת למחשב, אני שמה לב שאני לא יכולה לשמוע שום דבר באמצעות אף תוכנה ואף מקבלת את ההודעה המוזרה הבאה בוינאמפ: Bad DirectSound driver. Please install proper drivers or select another device in configuration Error code: 88780078 למישהי יש מושג/רעיון? אשמח לכל דבר! אם זה משנה - יש לי מחשב נייד של לנובו בן שנה,N100 3000.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  21. שלום לכל חברי הפורום היקרים (: לפני כחודש רכשתי אוזניות למוזיקה, האוזניות הם מדגם: LX-3000. והם מבית Microsoft. האוזניות עבדו נהדר, סאונד נפלא, נוחות ואיכות שלא הכרתי, אך שבוע וחצי לאחר הרכישה, נדהמתי לגלות כי האוזניות תקולות(נדמה לי) באיזור כלשהו... אז הבעיה היא: אני מחבר את האוזניות, הכל בסדר גמור, כשאני מפעיל מוזיקה, אני מגביר את העוצמה למקסימום והסאונד חלש ברמות, בקושי שומעים משהו. אני עדיין לא מבין מה קורה פה מפני שאני יכול להפעיל את המחשב, והם יעבדו רגיל, ואני יכול להפעיל אותו מחדש(בלי לגעת באוזניות, זה אומר שאין בעיה במגעים) והאוזניות שוב לא יעבדו... נ.ב: אני מחבר את האוזניות למחשב אחר(שגם הוא עובד עם ווינדוס 7) והבעיה נמצאת גם שם... זה קרה למישהו? מישהו יכו…

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  22. אחרי שעזרתם לי למצוא נגן DVDטוב ( תודה רבה !!!) ,אשמח לשמוע המלצות לדיסק און קי שיתאים בעיקר להקרנת סרטים באורך מלא דרך כניסת ה-USB של ה-DVD? אז אם אפשר :שם, קיבולת, מחיר ??

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  23. Started by F430,

מישהו בנה בשבילהם אתר!!! חח http://www.ns-10.net/ שומעים ממש מדהים אני חייב לציין נקי ויפה! ברור שאין מה להשוות את הרמקולים הקדמיים שהיו לפני JPW אני סתם יבזה אותם חחחחח התרשמות מהמוניטורים! לפי כל מה שקראתי עליהם ציפיתי לשמוע מוניטור נטול באסים, צורם, ב"פנים", נשמע רע וכולי וכולי .... והופתעתי לחלוטין ! הם נשמעו לי ממש ממש טוב נעימים לאוזן מפורטים, הבאסים לא דופקים אבל מרגישים אותם ושומעים אותם הרבה יותר בפירוט. כל אלבום מסחרי ששמעתי עליהם נשמע מצויין, אבל השירים שלי נשמעו גרוע עליהם .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by 888,

האם אפשר להעביר את מה שמקליטים ברדיו,ולמחשב ולצרוב לדיסק(לא משנה אם זה דרך המדיה פלייר)? האם מקבלים את כל החלקים שמקבלים בגירסה אירופאית?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  25. יש לי במחשב מודם-פקס 56K Intel HaM Data Fax Voice 5628 כמובן שעדיף שתקליט את השיחות לפורמט חסכוני (MP3) ולא אכפת לי מה היא תעלה, העיקר שתהיה פשוטה להפעלה לצרכים ביתיים בלבד

• 2 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.