עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם, משהו יכול להמליץ על אוזניה איכותית במחיר סביר? מחפש אוזניה שתתן מענה גם לשמיעת מוסיקה וסרטים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, לאמא שלי יש את הנגנים מבוססי USB-DISK ON KEY שמוכרים בכל אתרי ה"מכרזים" סטייל נטאקשן\אולסייל וכו'.. הנגן באנגלית. הנגנים שמוצעים כעת למכירה תומכים בעברית, ומכיוון שהמעבר לעברית יקל על אמי וראיתי אפשרות בנגן לעדכון FIRMWARE חשבתי אולי אפשר להתקין עליו את העדכון...וכך הנגן יתמוך בעברית. האם מישהו ניסה זאת? או יודע מאיפה ניתן להשיג את העדכון ? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני מחפש אוזניות מהסוג של הגדולות, לא הקטנות ששמים באוזן. כרגע יש לי SENNHEISER HD205 והן נשמעות אחלה אבל הם לא נוחות להחריד, פשוט מועכות את האוזניים.. פחות חשוב לי האיכות סאונד, רק שיהיו נוחות ויישבו טוב בלי ללחוץ. אם למישהו יש המלצות אני אשמח, עד משהו כמו 300 שקל (למרות שאם יש משהו טוב באמת אז אני יכול להזמין מebay) תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by avi2014,

יש לי מערכת קולנוע 5.1 של פיוניר ואני מעוניין ברסיבר טוב...מה יש לכם בין 1000-1200 רצוי של דנון או Yamaha אם יש משהו מומלץ בפחות מ1000 אז כמובן שהוא בא בחשבון..

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  5. שירים מ-CD קנוי , או שרים שמורידים בפורמט של 192kbps האם הכרטיס קול הזה תומך בזה ? או רק Sound Blaster Audigy 2 שראיתי שהוא תומך ב-192kbps ו-24 BIT שאלה שניה האם בסרטים ב-DVD הסאונד הוא בפורמט של 192kbps ו-24 BIT תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by tommy_g,

שלום ! היום תליתי את הרמקולים (5.1 LOGITECH) על הקיר. פיזרתי אותם פחות או יותר במרחקים שווים (עד כמה שאפשר). נוצר מצב שרמקול אחד רחוק יותר ממני מאשר רמקול שני... האם ישנה תוכנה אשר בה אוכל לכוון עוצמה של כל רמקול בנפרד? האם אוכל להשתמש בתוכנה של לוח האם שלי? התוכנה נקראת AVRACK אם מישהו מכיר... תודה מראש, תומר.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  7. Started by zilkanir,

שלום, לגבי שני הכרטיסים הנ"ל איזה כרטיס מנצח נטו מבחינת איכות הסאונד שהוא מוציא? ללא קשר למחיר, וגם ללא קשר לפיצ'רים הנוספים שהם מציעים, אלא נטו מבחינת הסאונד+ דרייברים. מה הייתם לוקחים? תודה

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  8. אני בעל כרטיס קול זה וחייב לומר שיש לי המון השגות נגד הכתבה שמשום מה דומה מאוד לכתבות בעולם רק מתורגם לעברית http://hwzone.co.il/reviews/auzen_x-fi_prelude_7_1/ 1 ציטוט הכרטיס בן שנה ונמכר כבר מעל חצי שני בארץ כך שלא הגיע היום או אתמול ובטח לא חדש http://www.nvnews.net/reviews/auzentech_xfi_prelude/index.shtml להלן קישור מספטמבר 2007 על הכרטיס כך שזה לא חדש 2. ציטוט אני כבר מעל חצי שנה ממתין לדרייברים שיביאו את ההבטחות לכרטיס תחת ויסטה לצערי החברה כבר שנה מבטיחה ללקוחות עוד כמה שבועות ואין פתרון להמון בעיות תחת מערכת הפעלה של ויסטה 32 ולכן לא ממליץ לבעלי ויסטה 3. ציטוט טעות חמורה 48 KHZ הוא הנפוץ למשחקים , סרטים DVD גם דולבי דיגיטאל וגם DTS 96KHZ ישנם מספר …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן. אשמח לקבל המלצה לאזניות לשימוש בגיימינג ומוזיקה בתקציב של 300-400 ש"ח. כרטיס הקול שלי: Realtek ALC887 7.1 HD CODEC המליצו לי על Razer Kraken Pro Stereo, איך הן? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  10. Started by Omri643,

אוקיי,אז יש לי מערכת 5.1 של microlab m960 שהיא ד"א מצויינת ולא יורדת מ X530 למי שרוצה לחסוך כמה שקלים בקיצור מה שרציתי הוא לשמוע שירים רגיליים שיש לי גם ברמקולים האחוריים ז"א לא בסראונד מלא,בסטריאו אבל שבדיוק כמו שאני שומע בשני הקדמיים אני אשמע גם באחוריים יש איזשהו פלאגין או משהו כזה לאחת מהתוכנות,לWINDOWS או שאפשר אפילו לשנות משהו בהגדרות כרטיס קול יש לי לוח אם ג'יגהבייט 965(זה כל מה שאני זוכר,לא את האותיות)וכרטיס קול ON-BOARD בבקשה זה ממש חשוב לי וכבר ניסיתי חיפוש,לא מצאתי

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  11. Started by KF,

היי, אני צופה בסרטים באיכות HDMI בסלון דרך המחשב. יש לי בסלון מערכת 5.1 די ישנה לפני 8 שנים בערך (כשהמערכות קולונוע ביתי רק הגיעו לשוק). אם אקנה כרטיס קול למחשב (בסביבות 500-600) אני אקבל סאונד טוב יותר ? אני מתכוון לחבר את הסאונד דרך כבל אופטי. תודה

12. היי, כל הזמן אני קונה אוזניטות ב 50 שקל שנהרסות אחרי חודש וחצי... בא לי פעם אחת לקנות אוזניות איכותיות. אין לי עדיפות לחברה כלשהי, פשוט רוצה משהו איכותי שיחזיק להרבה זמן. התקציב שלי הוא מקסימום עד 400 שקל. מעדיף לקנות מהארץ אבל אין לי בעיה להזמין ממקור איכותי ומוסמך. אז אני צריך שתביאו לי הצעות ומה אפשר להביא הכי טוב בתקציב הזה, תודה.

13. Started by Player3,

אז ככה אני צריך שתמליצו לי על אוזניות במחירים בין 250 ל-300 ש"ח אני יודע שזה לא הרבה אבל אין לי יותר כסף להשקיע על זה .. עד עכשיו השתמשתי באוזניות הכי פשוטות שיש ובא לי פעם אחת לקנות משהו איכותי שישאר להרבה זמן. ראיתי את ה-AKG 512 MK II או AKG 518 DJ אני לא מבין כל כך בכל הנתונים שרשומים שם אז אם תוכלו להמליץ לי על משהו טוב בבקשה..

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by com,

גרסת החצי גיגה.. מתלבט קשות בין הנגנים, המחיר הוא כמעט זהה, לSansa אפשרות להרחיב זיכרון, אבל אולי טיפונת גדול בשביל נגן מבוסס פלאש? בDAP הרדיו מובנה באוזניות, לעומת הסנסה שבו הרדיו מובנה במכשיר. בכל מקרה, אין לי מושג באיזה משנהם לבחור.. מה עדיף?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by haviv822,

האם יש אוזניות עד 200 שקל in ear שיתנו הבדל מורגש באיכות לעומת cx300?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  16. Started by qwerty1987,

אשמח לדעת מה השווי בשוק יד-2 למערכת הבאה: (תמונות מצ"ב) רמקולים - Infinity RS5000 מגבר A&R SA150 CD, טייפ ורדיו בתמונות (מניח שאינם שווים הרבה) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  17. יש לי מערכת רמקולים 5 רמקולים קטנים לא גדולים , וסאב עם מגבר פנימי. משהו בקטנה.. אני עכשיו קונה מחשב חדש. ואני רוצה לחבר את המערכת למחשב.. שמתי את הלוח אם - DFI -II Infinity NF4 Ultra SATAnForce 4 Ultra 939 Motherboard 1 690 ¤ יש בו כרטיס קול מובנה לא? אני לא מחפש משהו איכותי עד כדי כך וזה ,רק שהמערכת תעבוד טוב וזה, האם הכרטיס קול מובנה שיש בו יספיק לי??? ויש בו גם כרטיס רשת מובנה?כאילו הכנה לadsl רק שאני יצטרך להתחבר?

18. Started by doritos1212,

היי כולם , קניתי את הרמקולים האלה שלי של לוגיטק Z680(חמישה רמקולים +מגבר)לפני שנתיים והם פעלו מצויין עד לפני שבוע . אני בדקתי את החיבורים של החוטים עם הרמקולים למגבר הכל תקין אבל כל פעם שאני מחליף את הפיוז למגבר הוא נשרף לי. אני מחפש מקום שקרוב לבית שמתמחה בתיקון של רמקולים כאלה , אני גר בצפון ת"א באזור רמת אביב . אני אשמח לכל עזרה ,תודה . דור.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אז ככה התחדשתי לי בטלויזית תלת מימד ועכשיו רוצה להוסיף מערכת קולנוע ביתית או יותר נכון רמקולים לעשות חוויה רצינית אבל לא מבין ממש ברמקולים אשמח לעזרה תקציב גג 1500 שקל אבל עם עדיפות ל1000 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  20. אז הנטבוק שלי מנגן יפה סרטים ב-720P עם MPCHC, אבל לא מצליח לנגן חלק כשמפעילים כתוביות. יש עצות? גם עם COREAVC הסרטים יורדים לסביבות 17FPS כשמפעילים כתוביות.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  21. Started by udi80,

ש לי כרטיס טלוויזיה של חברה hauppauge אם אפשר לחברה אוותו לממיר של אולטרה שאני מחברה לhd אם מפצל יש טלוויזיה במחשב אולטרה אם יש קופסה שיכולה לפטור את בעיה זאת הוא שיש חסימה בממיר אולטרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by htdaniel99,

24-29 אינץ full hd usb +hdmi עד 1000 שח תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Sango,

משום מה הציפיות שלי אישית היו קצת יותר גבוהות מהרמקולים האלה, אבל עזבו. רציתי לשאול את הבעלים של הרמקולים האלו, האם אתם שיניתם את ההגדור של ה equalizer? כי אני מרגיש כאילו הרמקולים מתקמצנים על קולות של אנשים כאילו זה נבלע בפנים כזה... תודה מראש!

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. היי לא מזמן קניתי טלוויזיית LCD 42 אינץ' FULL HD של טושיבה. קניתי גם כרטיס מסך RADEON 3600 שתומך ב HDMI. עד עכשיו חיברתי את הטלווייה דרך חיבור ה VGA של הטלויזיה ללפטופ שלי והכל עובד מצויין. אבל לחבר את ה PC שלי דרך ה HDMI אני פשוט לא מצליח ואודה לכם אם תוכלי לעזור לי. לכרטיס המסך שלי שתי יציאות DVI. לאחד מחובר מסך SAMSUNG BW2253 ולשני את מחבר כבל HDMI דרך מתאם DVI <--> HDMI שהגיע עם כרטיס המסך. כשאני פותח את ה CATALYST Control Center הוא מזהה לי את הטלוויזיה אוטומאטית כ Toshiba LCD, ולכאורה הכל אמור להיות בסדר כי הוא נותן לי שני מסכים לעבוד איתם, אבל כל מה שאני לא עושה לא משנה, והטושיבה ממשיכה להראות מסך כחול. כשאני מרחיב את איזור העבודה למשל לשני מסכים הסמן של העכב…

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  25. קניתי HTPC מחובר אליו הכרטיס WinTV-PVR-150 MCEוHauppauge והמחשב מחובר לטלויזית 32" של סאמסונג מסוג A450 הממיר (YES MAX) מחובר אל הכרטיס בכבל S-VIDEO השידור מהממיר אל המחשב נקלט .. אך האיכות לא בשמיים ומאוד מפריעה לעין ... מה גם ראיתי שבמדיה סנטר יש אפשרות לקלוט לוח שידורים LIVE אם כי ניסיתי להגדיר זאת ולא הצלחתי אשמח אם תעזרו לי בהגדרת הכרטיס טלויזיה ועוד יותר בהגדרת MCE תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.