עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. צריך שהכרטיס ייעבוד טוב על vista 64 bit. כיום יש לי כרטיס של FlyTv ואין לי סאונד על המערכת. תודה למי שייעזור

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  2. היי לכולם: רציתי לדעת העם סאב במרחק של כ- 45 סנטימטרים מהמחשב וכל זה על הרצפה ושנייהם באותו טווח ראייה ושום דבר לא מפריד בינייהם, העם יכול להיגרם נזק למחשב?

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  3. דרישות: יציאת RCA(אנלוגי) וכניסת PL 6.3מ"מ. אני מנסה לתפוס שתי ציפורים במכה אחת, להוציא איכות אודיו מקסימלית מהמחשב(שמשמש כמקור) ואיכות סבירה להקלטה של גיטרה חשמלית. אפשרות אחת שעלתה היא הASUS XONAR ESSENCE- http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=8074 עברתי על הביקורת בהיי פיי וראיתי את החסרונות שלו אבל לא מצאתי משהו יותר טוב במחיר הזה. הצעות, הארות והערות, יתקבלו בברכה!

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  4. היי, יש לי בעיה ממש מוזרה בכרטיס קול שלי, העיגול הירוק הזה שנמצא על הכרטיס, שאליו מחברים את הפלאג של הרמקולים איכשהוא נשר לי, ועכשיו הרמקולים ממש מקרטעים. החיבור לא נתפס טוב וצריך לשחק עם זה שעה עד שזה "תופס", וכל נגיעה הכי קטנה במחשב זה חוזר לא לעבוד וצריך שוב לשחק עם זה עד שזה עובד שוב. השאלה שלי - האם יש איזהשהוא פיתרון יצירתי לסדר את זה, או שאין מנוס מלקנות כרטיס קול חדש? תודה רבה מראש, אשי.

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  5. שלום. לחבר שלי התקלקלה הטלוויזיה בסלון. מאחר שהתקציב הוא משפחתי אז יש להם 12 K לרכוש טלוויזיה חדשה. 1. מה עדיף להם ? LCD או פלאזמה? 2. HD READY או FULL HD? השימוש שלהם בטלוויזיה הוא בעיקר לכבלים. (אולי בעתיד יעברו לממיר HD) וגם קצת לסרטי HD. נ.ב אל תגידו לי שלא שווה לקחת FULL HD בגלל ש12K זה לא מספיק. אם תמליצו על FHD יש מצב שהתקציב של החבר יגדל. לדעתי מאחר שהוא לא יחרוש על הטלוויזיה בסרטי HD ועוד יותר סביר שזה לא יהיה FHD אז כדאי לקחת HD READY. תקנו אותי אם אני טועה. תודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  6. Started by dmanbuhnik,

http://www.pdapoint.net/modules.php?name=Forums&showtopic=57&st=0& לכול בעלי הIRIVERים - תהנו

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  7. Started by roes,

הרמקולים האלו טובים? Creative INSPIRE 2.1 G380 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24894

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  8. Started by Bentz,

קודם כל, שלום לכולם, אני חדש בפורום כפי שאתם בוודאי רואים ולשאלתי... לאחרונה החלטתי שאני רוצה מערכת סאונד חדשה למחשב, כרגע ברשותי מערכת סטריאו (שעושה את העבודה בערך...) המחוברת לכרטיס קול מובנה על הלוח אם. לאחר קריאת כמה כתבות, סקירות וביקור באתרים שונים הגעתי להחלטה שהמערכת החדשה של Klipsch, ה Promedia GMX D-5.1 היא הבחירה שלי. ועכשיו לשאלה, או יותר נכון לשאלות , קודם כל, האם ניתן להשיג את המערכת בארץ? אם כן, מהו המחיר ומאיפה? דבר שני, איזה כרטיס קול כדאי לקנות עם מערכת הרמקולים הנ"ל? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  9. Started by אלעד13,

קודם כל סליחה על שניסיתי למכור פה... זה לא יקרה שוב עכשיו סתכלו יש לי 2 רמקולים ריצפתיים גדולים בחדר (שאגב חזר מתיקון לפני שבוע מישהו מכיר את הבאנדם הזה שמתקן רמקולים ברמת גן?) וכל רמקול הוא 18 וואט אראמאס עכשיו הרמקולים הם משנות ה70 הם לפחות בני 35 שנה אז שמעתי שיש איזה שיטה ישנה למדידית הוואטים אז מישהו יכול להגיד לי כמה וואט בערך הרמקול שלי? ועוד דבר הרמקולים מחוברים לרסיבר... ונמאס לי אני רוצה מגבר סטריאו איכותי וטוב כמה זה יעלה לי? עם בארץ אז רק יד שניה ועם בחול אז ראשונה ראיתי כמה דגמים.... למשל זה http://www.guybuys.com/amp-one-a.html איך הוא? בואו נגיד שיש לי 200 דולר למגבר בחול ויד שניה בארץ זה אפשרי? נ.ב אני שומע רק מוסיקה לא סרטים ובקושי משחקים שאני יכול להסתדר…

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  10. Started by gilp123,

שלום, יש לי מחשב שאני רוצה להקליט SOUND מהאינטרנט. יש לי תוכנה טובה שנקראת POLDERBITS . כאשר אני מפעיל את התוכנה הוא פותחת חלונית ורושמת כי היא לא מזהה כרטיס קול. יש לציין כי אני יכול לשמוע מוזיקה ויכול לראות סרט ויש בהם SOUND ואין לי בעיה. במערכת הפעלה מסוג XP לא הייתה לא הבעיה הזאת, רק כאשר שידרגתי למערכת הפעלה 7. ניסיתי לעדכן דרייבר מהאתר של היצרן אך גם לא עזר. יש לי כרטיס קול המחובר ל PCI של המחשב ולא BUILD IN. האם מישהו מכיר את הבעיה ומוכן לעזור ? תודה.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  11. מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לחבר את המחשב שלי לרסיבר כי אני רוצה לחבר את המחשב למקרן ולמערכת קונלוע עם רסיבר ולראות סרטים ולשחק במשחקי מחשב. אני צריך המלצות לכרטיסי קול שיעזרו לי לחבר את המחשב לרסיבר. תודה

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  12. חשבתי על Logitech S220 שקיבלו ביקורות טובות גם בזאפ וגם מכל מיני אתרים בחו"ל. אם אפשר לדעת רק מה ההבדל בין אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=20870 לאלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=22431 מה זה ה Oem הזה ולמה הוא יותר זול? חוץ מזה, מה אתם אומרים עליהם? יש המלצות אחרות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  13. שבוע טוב, אין לי מושג אם זה הפורום המתאים - אני לא שומע סאונד כאשר צופה במגה וידאו בסרטים שהם BDRip (גם באקספלורר וגם בכרום) יש פתרון לזה ?? תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  14. אני רוצה לחבר את ה- hd4870 שלי לטלויזיה. בטלויזיה יש לי כניסה של Scart וכניסה של S-Video. אם אני מבין נכון, הכי כדאי (מבחינת איכות וידאו) זה להוציא מה-HD4870 כבל Component ולחבר אותו לטלויזיה על ידי מתאם Scart-Component. אבל הבנתי שאין מתאם אמיתי כזה אלא זה רק מתאם ל-RGB וש-RGB זה לא בדיוק כמו Component. ואם כן אז צריך מקודד מיוחד שעולה כמה מאות שקלים. אפשרות שנייה היא להוציא מה-HD4870 כבל S-Video ולחבר לטלויזיה. אפשרות שלישית זה להוציא כבל Composite ולחבר ל-Scater בטלויזיה (יש לי Scater to Composite). אני כמובן מעדיף את האפשרות הראשונה שניראת לי הכי איכותית. אז מה כדאי לי לעשות ?

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  15. Started by XDude,

שלום לכולם, אני מקווה שזה שייך לפה... בכל מקרה אני רוצה להקליט הרצאות ובנוסף שיחות מסוימות בעיניני עסקים. קניתי טייפ מנהלים אבל הוא לא משהו, אני מחזיר אותו. מה אני יכול לקנות במקום? mp3, טייפ אחר, או משהו אחר לגמרי? אם מישהו מכיר משהו ספציפי שיתאים אז שיבורך! רק שיהיה בו מקום לשעות ארוכות..

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  16. היי, המטרה של הסטאפ היא בעיקר צפייה בסרטים אבל גם מוזיקה. עדיין לא קניתי ולכן אשמח לקבל הצעות לגביי אפשרויות יותר טוב לאחד מהמרכיבים. סאב וופר PSW12 Polkaudio - 1500 שקל ------------- סט 5 רמקולים SPARK Pure Acoustics - 1000 שח יצרן: Pure Acoustics הרכב הרמקולים: סט 5 רמקולים WAY: 2 נצילות: 90 טווח תדרים: 45-22 פרטים נוספים ---------------- דגם 3D רסיבר SONY STR-DH520 - 1590 שח •רסיבר סוני 7.1 ערוצים תלת מימד 7.1 ערוצים מעבד וידאו פנימי התומך ברזולוציות עד 1080pRMS וואט 7X 100 הספקHDMI בחיבור 3Dמחיר רגיל החל מ-1990 ש"חמחיר מיוחד לחברי הייטק-זון1590 ₪דמי משלוח 39 ש”ח עם שליח עד הדלת, אספקה עד 7 ימי עסקים. אפשרות לאיסוף עצמי חינם, מאור יהודה. פרטים נוספים:רסיבר סוני 7…

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  17. אז זה הסיפור, יש לי טלויזיה 37'' LCD של LG עד עכשיו השתמשנו בקומפוזיט, לאחר שהיה בעיה של גלים בתמונה ורעש סטטי בערוצים ללא שמע (כמו ערוצים סגורים למשל) הזמנו טכנאי כדי שיסדר את הבעיה, הוא הרכיב איזולטור, שאכן פתר את שני הבעיות. לאחר שקיבלתי המלצה לשנות את הכבל מקומפוזיט לסקארט, ביקשנו מהטכנאי שישנה את החיבור, לאחר השינוי, הרעש הסטטי חזר אבל התמונה נשארה תקינה בלי גלים. משהו יודע מה פה הבעיה? החיבור שלנו הוא של הוט

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  18. א. האם למישהו יש מושג כלשהו על שני הדגמים האלו של אלטק: 1 . http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=GT5051 2. http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=VS3151 דיברתי עם הספק/יבואן, שניהם אמורים להגיע בסביבות דצמבר בעזרת השם. ב. אילו אוזניות In- Ear מומלצות עד אזור 50 $ (בארה"ב) + - ? בתודה, גבריאל.

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  19. Started by מישהו שלא מצליח להיכנס,

האם כדאי לי לקנות Logitec X240? המחשב שלי קצת איטי [ולכן אני לא בודק את המדריך שוב], אבל אם זכרוני אינו מטעה אותי, 2.1 זה המומלץ בשביל מוסיקה, וזו המטרה העיקרית שלי מישהו יודע אם זה נותן תמורה טובה ביחס למחיר? התקציב הוא עד 300 ש"ח, עם המבצע שיש בבאג (וגם עם המחירים בזאפ) זה בתוך התחום תודה מראש - איל

20. Started by lavi1172,

תקציב: 100-200 אם יש יותר טוב ב220 או משו כזה אז לא נורא לא מבין גדול באוזניות אז באתי לכאן בעקרון אני רוצה שיהיה אטימות(בלי רעשי רקע של מכוניות וכל הרעשים האלה) שומע בעיקר טראנס וprogressive באס דיי חשוב אבל שלא יהיה יותר מידי דומיננטי שומע באמצעות IRIVER e100 ככה שיש מקור דיי איכותי חשוב שיהיו נוחות גם בזמן פעילות (ריצה הליכה) כי זה המטרה העיקרית הבנתי שיש אוזניות שפשוט משמיעות חלש, משו שקשור לDB לי דיי חשוב שאוכל לשמוע בווליום גבוה ונקי הערות: *נהנתי נורא מהאוזניות המקוריות שקיבלתי עם הE100 אבל פשוט נהרסו לי(תאונה נוראית אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג אתה הדגם הזה ספציפית זה יהיה אדיר *חשוב שיהיה אפשר לקנות אותם בארץ ואני גר בדרום אז עדיפות מן הסתם(באר שבע)

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  21. Started by LRa,

האם קיים הבדל מהותי אם אני מחבר רמקולים 2.1 ? האם האודיגי "יוריד" עומס מהמעבד ויגרום למשחקים לרוץ מהר יותר?

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  22. Started by iziko,

שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס הנ"ל לשם עריכת מוזיקה (אני עוסק בעריכת סרטים) השאלה שלי היא כזו יש לי מערכת קולנוע של ימאהה בחדר עריכה (שזה גם החדר שלי) האם הכרטיס הזה יכול להוציא בסראונד ביציאה קוקסואלית ממנו לכניסה קוקסואלית לרסיבר ? (יותר פשוט: האם אני אקבל סראונד מהמחשב לרסיבר?) וכמו כן האם יש לו כניסה לקליטה של סראונד? ופרטים ולמה הוא טוב ולמה הוא לא טוביעזרו מאוד.... (אני צריך כרטיס לקידוד כיוון שאני צריך לשמוע את המוצר=הסרט הסופי גם בסראונד וגם בסטריאו במערכת הבדיקה משמע המערכת של ימאהה) תודה!

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  23. מה הטלוויזיה הכי טובה לתקציב שהיא 32 אינץ' ושל LG שתומך ב FULL HD?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  24. תודה רבה. [br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 23:40:48 אהה, ורצוי שיהיו IN-EAR

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  25. אהלן כולם, יש לי בעיה עם המערכת 5.1 שמחוברת למחשב. מדובר במערכת של 4Q עם 5 רמקולים וסאבוופר שמתחבר ללוח אם (לוח אם מסוג GA X48). אני משתמש ב-Realtek HD Audio Manager ושם הכל מכוון על 5.1 וגם שאני עושה בדיקה, כל ה-5 רמקולים כולל הסאב עובדים, אבל תוכנות או משחקים (ITUNES למשל וגם דברים שאני משמיע דרך YOUTUBE) מזהים רק מערכת של 2.0. אני משתמש ב-windows vista. מישהו יכול לסייע לי?

• 5 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים