אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס קול שאני מחפש הוא לשימושי הקלטות עריכה ושמיעת מוזיקה (אני סטודנט למוזיקה) ה Xi Fi נותן יחס נהדר בין מחיר לאיכות נכון שיש טובים ממנו כמו הEMU1212 כמו שפורט בכתבה באתר ובכתבה-http://www.guru3d.com/article/sound/265/ אבל הפרש המחירים בינהים הוא יותר מ 600 ש"ח (Xi-Fi עם פאנל ושלט 1060 ש"ח הכי זול שמצאתי) (EMU1212 1690 ש"ח הכי זול שמצאתי בארץ ) דרוש לי כרטיס לשימושים בסיסים ולא למשהו מקצועי אם למישהו היתה דילמה דומה או משתמש בכרטיסים האלה אשמח לשמוע מה דעתו
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
המחשב לי מחובר לרסיבר ולרסיבר מחוברים 2 רמקולים, האינפיניטי SM 115 הרסיבר תומך רק 4 רמקולים. אני רוצה להוסיף למערכת עוד 2 רמקולים וסאב, שאותם אני אחבר לכרטיס קול המובנה בלוח אם שלי כרטיס תומך 5.1 הלוח שלי הוא ג'יגה בייט 7VT600-L האם אני יכול לחבר עוד שני רמקולים וסאב ולקבל מערכת 4.1? [אני לא רוצה לא להשתמש ברמקולים של האינפיניטי כי הם טובים מאוד ככה אמרו לי פה.] טל.
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
זה הרמקול-Creative SBS A300 בחלק מהשירים שבמחשב ובעיקר באלו שביוטיוב אני שומע כמו גיצים/קרקושים מהרמקולים בזמן ניגון השיר יש שירים מסויימים שנגיד ביוטיוב יש את הבעיה של רעשי קרקוש ושאני מוריד מיוטיוב את השיר למחשב הוא נשמע בסדר הרמקולים חדשים בני כחודש וכך גם המחשב כולו יש לי ווינדוס 7 32ביט הורדתי דרייבר קול חדש ולא עזר הלוח אם זה MA770-UD3 ג'יגבייט
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
הייעוד של המחשב הוא 50% מוסיקה, 25% משחקים, 25% קולנוע ביתי. בהתחלה חשבתי ללכת על הלוג'יטק X-530 (http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5606) שצריכים לתת תמורה מצויינת למחיר. אבל יש בעיה שאני שומע הרבה מוסיקה, ובשביל לא להתבאס מסאונד פחות במוסיקה צריך לשים מערכת טובה... אז חשבתי על שתי אפשרויות אחרות: או על הלוג'יטק Z-5300 (http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5605) שנחשבת מערכת מצויינת וגם פופולארית, או על אלטק לנסינג GT5051 (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=10004) שראיתי רק אחד פה בפורום ממליץ עליה, כנראה בגלל שהיא פחות פופולארית או חדשה, לא יודע. מה אתם אומרים??
-
- 10 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הי! אני צריך שתעזרו לי לבחור נגן איכותי בהתאם לדרישות ולתקציב. קודם כל: התקציב הוא 800 פלוס-מינוס מאה שקל. חדש או יד שניה, לא משנה לי(רק שיהיה במצב טוב). אני צריך שהוא יהיה עמיד - לפחות שיעבוד 4 שנים... (אמרו לי שלא שווה לקנות אייפוד כי אחרי איזה שנה, הסוללה מתיישנת ואי אפשר להחליף אותה והיא מתחילה להספיק לשעתיים נגינה וזהו..זה נכון??? ) איכות טובה. עיצוב טוב. מותג - חובה מינימום 5 גיגה.. רצוי יותר. שיהיה אפשר להטעין לא רק מהמחשב - יהיה נחמד אבל לא חובה. לא שוקל יותר מ350 גרם - חובה!(אני לא רוצה איזה נגן קילו כמו שיש לחבר שלי - קנה ב600 שילם עוד מס יבוא 400 קריאטיב 40GB שוקל 900 גרם בערך. ניסיתי ללכת איתו בטיול שפעם היה לנו וזה מרגיש כאילו אני הולך עם לבנה בכיס!…
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
למי שמעוניין הוספתי גם לגירסה האחרונה 1.65 עברית מי שמעוניין שיצור איתי קשר...
-
- 12 תגובות
- 768 צפיות
-
-
טוב, אין לי כישורי צילום מעולים כפי שתוכלו לראות... אבל ביקשו לראות תמונות, אז הנה... אין ספק שה MPIO יחסית גדול מה RIO, אך יש לו גם יותר אופציות (כמו רדיו, LINE IN), יש לו כמובן לא מעט חסרונות (ממשק יותר מסורבל, אין לו SELF DATABASE, רק דרך תוכנה, וזמן בטרייה קטן בחצי מה RIO)... הפורום חותך את התמונות, אז הקטנתי אותם... אתם יכולים לראות גרסא יותר נורמלית שלהם פה: http://icebreak.zickel.net/riompio/ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש.. התקציב נמוך משהו כמו 160 שקל! הכרטיס המובנה שיש לי עכשיו די מיושן ולא איכותי אני מניח כי הלוח שלי ישן (אפשר לראות בצד במפרט) חשבתי על הכרטיס הזה Creative Audigy Value 7.1 ! ביגלל שיש לי ATP3 הבנתי שאין צורך ביותר והוא ינצל אותם מצויין. השאלה אם כדאי לרכוש והאם אני ירגיש שיפור רציני? צריך עזרה כמה שיותר מהר תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 768 צפיות
-
-
משהו בסביבות ה-200-400 ש"ח בערך. אני מעוניין לקנות לסבא וסבתא נגן שיתחבר לטלוויזיה (גם לאנלוגית וגם LCD-TV) ויציג תמונות/סרטונים משפחתיים. 1. משהו מאיכות טובה 2. פשוט להפעלה ככל האפשר. 3. תומך בהצגה של: * תמונות JPEG חובה. * סרטי DVD על דיסקים צרובים (כמובן). * אם אפשר, תמיכה בסרטי XVID - כתוביות לא מאוד קריטי אבל רצוי. * כניסת USB להצגת תמונות - רצוי מאוד אבל לא הכרחי. 4. חיבור ל-TV אנלוגית וגם ל-LCD-TV. איכות לא מאוד קריטי אם זה מייקר מאוד. החלופות שחשבתי עליהן הן או ה-WD TV שזמין ממש במחירים מצחיקים או אולי איזו מסגרת תמונות דיגיטלית עם תמיכה ב-AVI שיקרה בהרבה. ה-WDTV מאוד אטרקטיבי ונוח להפעלה, אבל צריך להוסיף לו דיסק קשיח (~200+ ש"ח) או לפחות DOK של 4/8G ב~50-…
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס קול של Asus Xonar D1 ורמקולים של Creative inspire 5200 5.1. גרסת התוכנה של הכרטיס קול היא:7.12.8.1792 ASIO VERSION 2.0.0.01 שאין לי מושג מה זה אומר. חיברתי את החיבורים כמו שצריך בבדיקה שומעים מכל הרמקולים, בתוכנה: Xonar D1 Audio Center הגדרתי: Audio Channels:6 Channels Sample rate: 48 khz analog output 5.1 Speakers בסרטים אני שומע מכל הרמקולים אבל חלש מהרמקולים האחוריים ולא שומעים מהרמקול האמצעי. במשחקים שומעים גם ככה אבל לדוגמא שאני משחק PES 2010 אז שומעים את השדרן רק מהרמקול האמצעי, ובמוזיקה שומעים רק ב-2 הרמקולים הקדמיים(דרך ה- WMP) אבל דרך ה- WINAMP שומעים דרך כל הרמקולים וחלש באחוריים). הבעיה היא: אני רוצה לשמוע סראונד מכל הרמקו…
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
I am using the ATP3, and the bass is not so muddy ... i dont really like it. Anyway i connected the inspire's sub... to the rear channel in the audigy... right now i am on 4.1 mode on the audigy, its ok or there is some double streo option in the sound card and if it does where specifically can i find it ? Sorry for the bad language.. i am trying to practice as much as possible and i am pretty hurry right now! Have a GREAT day !
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לצערי הרב הכרטיס קול על גבי הלוח שלי הלך משום מה ואני כבר כמה ימים בלי סאונד חשבתי ללכת על הכרטיס קול הבא: כרטיס איכותי וזול לפי מה שאמרו לי http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_82&products_id=7741 רציתי גם לדעת מה תפקידה של כל כניסה מ-4 הכניסות של כרטיס הקול הנ"ל ויש לי עוד שאלה אם היה לי על הלוח כרטיס קול עם 8 ערוצי קול או משהו כזה מה הכוונה בזה?
-
- 10 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי קניתי לוח אם של MSI ובביקורת שקראתי צויין שלמרות שיש יציאה דיגיטלית היא מוציאה רק שני ערוצים. אז אם אני רוצה לחבר לרסיבר קולנוע ביתי ולקבל 6 ערוצים או יותר אז זה לא יעבוד. אז מה שווה יציאה דיגיטלית אם אין 6 ערוצים לפחות? מה אני יכול לעשות עכשיו? להחליף לוח או לרכוש בנוסף כרטיס קול נפרד?
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות איכותיות למחשב לשימושי מוזיקה, משחקים, סדרות ... התקציב שלי הוא בערך 200-250 ש"ח, יש מקום להתגמשות אני לא צריך מיקרופון מובנה, יש לי במצלמה. אין עדיפות לחברה ספציפית, רק שיהיו איכותיות. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הנגן ( לא הסנסה). אז קודם כל, נגן מעולה יחסית למחיר שלו. השאלה- האם יש אפשרות לשנות ת'איכות של ההקלטה? הקלטתי עם הנגן ובווינאמפ מראה לי שהאיכות היא 33KBPS תודה.
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס טלווזיה Compro Vista M1F, וההוראות שלו ממש לא ברורות. מישהו יוכל בבקשה להסביר לי איך לחבר אותו למחשב עם תמונות של הכבלים שאני צריכה בבקשה, כי אני ממש מבולבלת.. יש לי לוח אם של GIGABYTE MA74GM-S2H.
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום אני צריך אוזניות, בעיקר למשחקים, עד 400 שח. לא שקל יותר. אני לא מזמין מחול, ובארץ שמתי עין על 2 אוזניות: Icemat Siberia ו Grado s60. עשיתי גם חיפוש, אבל לא מצאתי תשובה החלטית.. תודה.
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום... אני רוצה לשים מערכת בחדר! ויש לי שאלה: מה כדאי לי לשים מערכת קולנוע ביתית שתיהייה מחוברת ל-טלוויזיה,סוני ומחשב.. או לקנות כרטיס קול למחשב ולקנות רמקולים למחשב... תודה! ZoZiK
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום אנשים! אנשים, שלום ! אני רוצה סוף-סוף לקנות לי רמקולים למחשב . אבל זה גם מעורר בעיה, איזה רמקולים לקנות? אני חיפשתי באינטרנט ומצאתי לי שתי זוגות של רמקולים: 1. LOGITECH Z-640 2. LOGITECH X-230 עכשיו השאלה שמתעוררת לי זה מה יותר טוב מבין שני אלה? אני לא מתעסק במשהו ספציפי אני פשוט רוצה רמקולים טובים ואיכותיים. אני יודע שיש ביניהם הבדל של מספר רמקולים (אחד הוא 5.1 והשני הוא 2.1) אבל בין שאר המפרט של הרמקולים אני לא מבין. את שני זוגות הרמקולים האלה אני יכול לקנות ב 400 ש"ח אז עם אפשר תגידו מה שווה את הכסף יותר? יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם DFI LAN-PARTY 875 PRO ;D
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום חברים, בעזרת הפורום הרכבתי מפרט לא רע ורכשתי מחשב. הכרטיס קול הוא אונבורד של רילטק שיושב על G31-SL2 של ג'יגה בייט. שומעים פשוט חלש! ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר בעזרת ההמלצות של הפורום, לא עזר. יש פיתרונות אחרים? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
קודם יש לי שאלה... יש לי כרטיס קול עם 6 יציאות מאחורה... אז זה אומר שהוא 5.1 נכון??? אוקי ...אז נגיד שכן..... לפי מה שהבנתי אפשר לחבר לו 2 רמקולים קידמיים, 2 אחוריים , סאב ומיקרופון....... ככה ניראה לי.... עכישיו הבעיה: לי יש רמקולים של המחשב הקודם שמחוברים לסאב ואז רק הסאב מחובר בחוט אחד לכרטיס קול וממנו יש יציאה של הווליוםן לשולחן של המחשב.... אז איך עכשיו אני בדיוק אמור לחבר 4 רמקולים? ישירות לכרטיס או שיש דרך אחרת?
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
תמליצו לי ושהמחיר לא יהיה 2000 או משהו כזה אולי מקסימום ליד ה 1000 ועם יש משהו יותר זול והוא מצויין אז תגידו אל תבחרו לפי המחיר ועם אפשר גם לינק תודה.
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה את הכבל הנ"ל בתקווה לחבר את המחשב (פבילון DV6,REDEON HD 6490M) לטלויזיה (סמסונג 32' LCD), יודע שיש לה גם HDMI אך כרגע יש לי כבל אחר. אך בשום קומבינציה שהיא, כולל המתבקשת, הכבל לא עבד, מה ניתן לעשות? זה הכבל: http://www.123inkcartridges.ca/product/image/311516/medium/HDMI_to_3RCA_Component_cable.jpg
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי,הנני עומד בפני רכישת כרטיס קול,AUDIGY 2 ZS,בכרטיס יש דבר שנקרא FIREWIRE מה זה? עם יש עוד הבדל בינו לבין גירסת הVALVUE?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-