עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Check_Point,

התקציב הוא בן 600-800 שקל. אני מעדיף דיוידי רגיל (שאינו קורא divx) מצוין, מאשר דיוידי divx , בינוני. אם בתקציב יש divx מצוין, דהיינו. איזה כדאי לקחת ?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  2. באתר של פיוניר לא מצאתי את הדגם 310S. באתרים בארץ לא ראיתי כמעט את 310K ובחנויות שהיה לא הצלחתי למצוא הבדלים בין המכשירים חוץ מהצבע. בכל זאת 310K יקר ב-100 ש"ח בזאפ (למרות שאין הרבה חנויות שמוכרות אותו אז אני לא יודע אם זה אומר משהו). יש אפשרות לקנות את 310K מתצוגה בהנחה של כמעט 40%. השאלה מה המצב של נגן DVD שהיה בתצוגה, ואם לא יתנו לי מכשיר שהוא בכלל מחודש...בכל מקרה נותנים גם על המכשיר מתצוגה 3 שנות אחריות של היבואן הרשמי. מה דעתכם?כדאי? תודה!!

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  3. היי חברים! עכשיו השלמתי כתיבת ביקורת באנגלית על קופסת אנדרואיד חדשה של UGOOS המכילה את ערכת השבבים החדשה ביותר של AMLOGIC - S928X-J. המשמעות היא שהמכשיר הזה יודע לנגן הכול, ובעיקר 8K. כמובן שגם אפשר להריץ כל אפליקציה או משחק שנוצרו עבור אנדרואיד. ניתן גם לבצע ROOT בלחיצת כפתור. יש תמיכה ב-WIFI 6, והחומרה מלווה בזיכרון 8GB ואחסון 64GB. בדקתי על הקופסה תוכנות, בנצ'מארקים, ומשחקים, וכמובן את קודי. אתם ואתן מוזמנים ומוזמנות לקרוא ולהגיב על הביקורת. תודה וכל טוב! https://www.eyalo.com/213024/review-ugoos-am8-pro/

4. מה דעתכם על מערכת קולנוע ביתית Samsung HTD453HK ב200$? אני מעוניין לחבר אותה בחדר 5X3.5 לטלוויזיה ולממיר YES MAX TOTAL (ולהשתמש גם בסטרימר). כמו כן גם לחבר אותה למחשב לשמיעת מוזיקה. בקיצור השימושים העיקריים הם סרטים וסדרות, מוזיקה. מה אתם חושבים? בזאפ המחיר שלה הוא 1700 ש"ח

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אחרי שריפרפתי הרבה באתרים ומאחר והתקציב שלי הוא 4 אלף שקל (מה לעשות) הצלחתי לגבש כמה מסקנות בניהן עלו 2 המסכים הבאים : Samsung LA32R71BA http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=588844 כאן אפשר להגיד שאני לא ממש חורג מהתקציב אבל במסך ה'מתקדם' יותר: Samsung LA32R81B http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=576889 יש חריגה של כ400 שקל השאלה היא אם שווה לחרוג ב400 שקל בשביל המסך הזה ? ועוד כמה שמצאתי בטווח: Toshiba 32C3000 http://zap.co.il/model.asp?model_id=582130 Sony KDL32P2530 http://zap.co.il/model.asp?model_id=573950 Samsung LA32S81B (S81 לא R81) http://zap.co.il/model.asp?model_id=576888 ואם עדיין יש לכם המלצות (רצ…

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  6. היום גיליתי שהכרטיס קול שלי CREATIVE SB LIVE! VALUE עושה בעיות עם המחשב, כנראה נדפק, חיברתי אליו מגבר STEREO, ושמעו מצויין. אחרי שהוצאתי אותו מהמחשב כי הוא נדפק, הפעלתי את הכרטיס קול ONBOARD AC'97 ושמתי לב ששומעים אותו דבר בדיוק, אין הבדלי איכותי בסטריאו בכל זאת. מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים בין הכרטיסים, והאם בסטריאו אני לא אראה הבדל בכלל?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  7. Started by House M.D.,

אני מעוניין בהמלצה לאוזניות in-ear לאייפוד. בתקציב שלי הוא בערך 60-70$ בקנייה ב ebay. מה שחשוב לי זה שיהיו אטומות עם סיליקון, ושיהיו עד כמה שיותר איכותיות מבחינת חומרים, אני מעדיף אוזניות שיעבדו הרבה זמן. פלאג ישר ולא בצורת "ר" - יתרון אבל לא חובה, מכיוון שכשהאייפוד בכיס פלאג "ר" גורם להתעקמות הכבל.

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  8. Started by online,

שלום, אני מחפש רמקולים למחשב לשימוש כללי (מוזיקה, סרטים), וחושב לקנות את הסט מדגם GigaWorks T20 על סמך הסקירה החיובית של אנטולי. האם מישהו מכיר חנות שמחזיקה אותם בתצוגה כך שאפשר להתרשם קצת לפני הקנייה? דיברתי עם "פומפה" ועוד כמה חנויות שמופיעות ב"זאפ" אבל אין להן. תודה

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  9. לפי הבנתי הקידוד האיזורי של נגני הBlu-Ray (גם כן BD) שונה מDVD, ולמעשה ישנם רק שלושה איזורים -> A/1 , B/2 , C/3. אז במידה ויש לי מכשיר Playstation 3 אירופאי, אני יכול לנגן סרטים מישראל? ובנוסף לכך סרטים מיבשת אפריקה? עכשיו תחת הנחה שהתשובה לכך היא כן, איפה אפשר למצוא סרטי BD בישראל שאינם יבוא אמריקאי (וכך למעשה מאיזור A/1, מה שאומר חוסר תאימות עם המכשיר שלי)? תודה מראש לכל העוזרים (גם כן לאלו שלפחות מנסים). :

10. Started by 104952,

אני מעוניין לחבר את הלפטופ לטלויזיה , היציאה היחידה שיש לי מהלפטופ היא יציאת VGA. חיפשתי בגוגל והתוצאות נראות לי לא אמינות כל כך , האם יש סיבה לכך?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by RYaniv,

שלחתי ליבואן של Archos בארץ אימייל בנוגע לתמיכה בעברית בנגנים של Archos, וזאת התשובה שקיבלתי: " Info @ Archos.co.il to me More options 9:28 am (7 hours ago) כן, תמיכה מלאה בעברית צפויה עד סוף ינואר צוות תמיכה "

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  12. Started by yotamavi,

בשעה טובה אחרי שפתחתי פה כמה פעמים אשכולות לגבי הרמקולים .. בסוף החלטתי ללכת על הZ4 ,הזמנתי אותם וקיבלתי ביום למחרת.. עלו לי 500 שקלים כולל משלוח. הרמקולים מהממים ביופיים, נשמעים מדהים לא פחות ,באמת מומלצים ביותר. אז קודם כל תודה לכולם על ההמלצות ,ואם למישהו יש שאלות על הרמקולים מוזמנים לשאול אותי.[br]פורסם בתאריך: 8.12.2009 בשעה 23:48:13 יש לי שאלה, שמתי לב שעל כל האריזה רשום בסינית והחברה היא בכלל Logicool ולא לוג'יטק.. וגם רשום על האריזה בסינית הרמוקלים עצמם זהים לZ4i וגם רשום עליהם logitech, מקריאה בויקיפדיה הבנתי שלוג'יקול זה החטיבה הסינית של לוג'יטק. האם אמורים להיות הבדל בין הרמקולים? מכרו לי סוג של חלופה זולה או שאין בעיקרון הבדלים? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  13. 1.MIA MIDI 2.M-Audio Audiophile 2496 Sound Card 3.ESI Waveterminal 192 X שלום! רציתי קצת חו"ד על הכרטיסים האלו, זאת אומרת אם הם מספיק טובים לעריכה מיקצועית של מוזיקה וכו'? ואיזה מבין השלושה עדיף,או שיש לכם משהו אחר להציע (זה גם מצוין)! ד"א: שלושתם באותו טווח המחירים של 1300 -+ זה דחוף לי מאוד! תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by redead,

יש לי רסיבר של DENON דיי ישן אבל אין תלונות עליו באמת עושה את העבודה נחמד.. עכשיו הבעיה שברסיבר יש רק רציאות S-VIDEO ומה לעשות לאט לאט כל המכשירים עוברים לHDMI .. השאלה עכשיו אם יש איזה מתאם SVIDEO-HDMI ובלי קשר כמה בערך יעלה לקנות כרגע רסיבר סביר וחדיש עם כל היציאות ותמיכה בהתקנים החדשים.?

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  15. אחוריים וסנטר לא עובדים,

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  16. Started by avatar123,

אני מתלבט איזה מבין שני מסכים לקנות והייתי שמח להמלצה שלכם אז אלה שני המסכים הראשון: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=771474 השני: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=728120 מה אתם אומרים יותר טוב ?

17. שלום, לאחרונה הגיעו אלי זוג רמקולים Lenco L-1000S, ומכיוון שאינני זקוק להם תרמתי אותם. במקום אליו תרמתי החליטו שלא להקשיב לי, וחיברו אותם למגבר Lax-PS600 לאחר זמן מה חדלו הרמקולים מלעבוד, וחזרו אלי. בדיקה מהירה הראתה כי הממברנות נראות תקינות, וכי כל החיווט הפנימי תקין (בדיקת התנגדות). למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אני רק אציין שבעוד שלרמקולים יש הספק של 60W על 8 אוהם, המגבר מוציא באזור ה250 אם אינני טועה. תודה!

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  18. Started by moshon89,

שלום! מישהו הביא לי רסיבר של sansui והוא טען שכל הזמן הוא עבד לו טוב עד שפתאום הוא הפסיק לעבוד הרסיבר נדלק התצוגה טובה הכל נראה בסדר לגמרי חוץ מהעיקר לא שומעים שום קול, מישהו??

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  19. המחשב המדובר הוא Dell Studio 1558, בעל כרטיס קול של Intel High Definition Audio 2.2 והרמקולים Harman Kardon Soundsticks 2. בתור התחלה אני רוצה לדעת אם כרטיס קול איכותי בעלות של כמה מאות שקלים יציג שיפור? ועד כמה. חשוב לציין שמדובר בכרטיס קול חיצוני, הרי מדובר בנייד. מבחינת חיבור PCMIA לא מצאתי, אך אולי מדובר בחריץ ExpressCard בגודל 34 מ"מ? מודה מאוד לעוזרים. עריכה: כמעט שכחתי, השימושים הן קודם כל מוסיקה, אחר כך סרטים וקצת משחקים, אבל העדיפות הברורה למוסיקה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by yoram101,

שלום לכולם, לא מזמן קניתי את הכרטיס קול ASUS Xonar DX ובערכה קיבלתי כבל שדומה לRCA אשר נראה ככה http://i1065.photobucket.com/albums/u394/varakitso/efdc8308_HRCA_zps37d1ea40.jpg במה עדיף להשתמש, בכבל הירוק הרגיל שיוצא מהרמקולים או לחבר את הכבל שקיבלתי עם הכרטיס קול?

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  21. Started by Kremb0,

שלום לכולם. יש לי שתי מערכות רמקולים למחשב. האם אפשר לחבר את שניהם עם מפצל לכרטיס הקול? אם כן תשלחו לי לינק מאיפה אפשר לקנות מפצל . תודה רבה אחים שלי.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  22. Started by NeoNate,

אהלן כולם, זוג הEP630 שלי, שאני משתמש בהן מזה 5 שנים, נהרסו לצערי הרב. הייתי מרוצה מהן מאוד (חוץ מהאוזנייה השמאלית שדיי נפלה לי מהאוזן משום מה, לא התאימה עם כל גדלי הכיסוי) והייתי רוצה משהו בסגנון. In-Ear עם איכות שמיעה באיכות טובה למחיר. אני מחפש משהו בעלות מחיר של 200-300 ש"ח כמו שעלו פעם הEP630. אולי בכלל שווה לקנות זוג חדש פשוט, או שיש כיום דגמים טובים יותר מהן (בכל זאת 5 שנים...)? תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by spc,

שלום, כשאני מנסה להפעיל קבצי wma אני נתקל בבעית רשיון. מדיה פלייר מבקש להוריד רשיון אך ללא הצלחה. נראה לי זה נקרא DRM, ניהול זכויות דיגיטלי.או עם Copy protect ומחייב שימוש ברישיון. האם הקובץ יוכל להתנגן רק על המחשב עליו נוצר או עם רישיון מתאים? איך משיגים הרשיון? יש תוכנות שפורצות את הסיפור הזה? אפשר לשנות משהו בתוך הקובץ ולהפוך את התהליך? יש דרך לעשות RIP עם מדיה פלייר ללא החסימה הזו? תודה, SPC

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by omerlevko,

אמרו לי שיש דגם של גיימינג hd515 אם מישהו מכיר אז שיגיד ואם לא אתם מכירים משהו אחר של סנהייזר שמתאים לגיימינג באותו סכום בערך

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום רציתי לדעת מה המשמעות של מספר הערוצים בכרטיסי קול תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.