עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. השאלה בכותרת... יש לכם המלצות? המחשב מחכה רק לכרטיס קול שיעשה את העבודה כמו שצריך ואף יותר! תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  2. Started by i022052,

1. מחפש כרטיס קול להקלטות ועריכת אודיו. לא משהו מקצועי ברמה עולמית, משהו סביר שיאפשר הקלטה עם מיקרופון ועריכה. 2. האם מיקרופון רגיל יספיק? אם לא מה מומלץ?

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  3. יש לי מערכת רמקולים של לוג'יטק (4.1 THX), אני לא זוכר את הדגם המדויק, אבל המערכת הזאת נחשבה לספינת הדגל של לוג'יטק לפני 3~ שנים. יש בעית קרוסאובר קטנה, חלק גדול מהבאסים יוצאים דרך הרמקולים הרגילים ולא מהסאב, אני רוצה להגביר את הבאס עם הבאס-בוסט של הכרטיס קול, אבל כל מה שקורה זה שיוצאים יותר באסים מהרמקולים הסאטלייטים, ובאיזה שהוא שלב זה נשמע נורא. הרמקולים האלה מיודעים להגיע לווליום מטורף (500W RMS), אבל הבאס-בוסט עוצר אותי בחצי מהווליום משום מה. אם למישהו יש הצעות לדרך כלשהי לסידור הבעיה, בבקשה עיזרו לי. כל מה שאני צריך זה לסדר שהבאס יצא מהסאב ולא מהרמקולים הרגילים. חוץ מזה - בחיים שלי לא נהנתי מהרמקולים כמו שאני נהנה עכשיו, הכל נשמע מדהים לחלוטין!

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  4. אני רוצה מגבר לאוטו יש אחד בשם V12 עם 1000 וואט? למישהו יש נסיון איתו? לא מביקורות באתרי אינטרנט אלה ממש נסיון איתו תודה

5. אחרי שנאבד לי המטען של ה-X5 20GB לפני כמה חודשים והיום הנגן עצמו הלך לעולמו, ואחרי שגנבו לי את ה-IAUDIO G3+CX-300 בעבודה (ביום הראשון, אחלה קבלת פנים ), אני צריך לקנות נגן חדש בסביבות ה-1500 שקלים. מבחינת אוזניות, אני כבר מסודר ומתכנן לקנות את ה-CX300 מחדש (אלא אם אתם ממליצים על חלופה, בתחום התקציב, לג'אנר מטאל). בנוגע לנגן: אם אפשר בנפח כמו של הקודם, בסביבות ה-20GB. סוללה נטענת עם חיים ארוכים (12 שעות ומעלה). מראה לא חשוב לי בכלל, אבל כמה שיותר קטן יותר עדיף, כל עוד לא פוגע בנתונים אחרים. תמיכה בפורמטים שונים לא משנה לי, כמעט כל אוסף המוסיקה הוא MP3. עדיף לי ללכת כמו על הקודם, X5? או שיש היום נגנים טובים יותר? אני יכול להזמין מחו"ל אגב, אם זה יוריד מחיר.

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  6. בקיצור מציעים לי את הנגן במחיר טוב האם הוא שווה את זה? וגם האוזניות של הנגן שלי (J10וSonyו) הלכו קפוט, נהרס המגע באוזניה הימנית מה ההמלצות למחליף בשבילהם במחיר נורמלי 150~200 מסוג דומה לא קשת, אלא תלויות על האוזניים. למה? כי האוזניים שלי גדולות ולא מתאימות לאוזניות כפתור (מה גם שאני שונא) ופלאגים זה משהו שאני בחיים לא אגע בו

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  7. להקלטת כלים חיים + מקלדת שליטה.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  8. אז ככה,אני זקוק לרמקולים חדשים 5.1 למחשבב בשביל משחקים שירעידו אותי ויתנו לי הרגשה שאני במשחק ;D התקציב כמו בכותרת 500-700+- שמעתי על X-530 וCREATIVET5400 מה יותר טוב,האם הם בכלל מומלצים לתקציב,ולדרישות? אני זקוק להמלצות. תודה ;D

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  9. אני חייב אוזניות ומהר הייתי קונה את הMX300/400 אבל אין אותם בחניות בסביבה... חשבתי על אלה http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15433&catid=930 איך הם? הם הרבה פחות טובים ביחס לMX? אם יש לך המצלות לאוזניות במחיר ה80 עדיף פחות אבל חושב שהם יהיו מאזור חולון והמרכז!

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  10. מחפש המלצה עבור כרטיס קול כמה שיותר פשוט אבל שיצליח להתחבר לטייפ סטנדרטי על מנת להמיר קלטות ל MP3 באיכות סבירה

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  11. שלום לכולם קניתי מחשש חדש והוא דודני אבל הכרטיס קול שעל הלוח איכזב בצורה שלא משתואה לשלושה פנים זה הSOUNDMAX שבא עם asus p5b deluxe הקיצר הוא לא ממש כרטיס מוצלח וראיתי שיש איתו בעיות שרוצים לעבוד עם 5.1 הקיצר אני רוצה להמלצה לכרטיס דודני שהיו לו יציאות SPDIF / coax חובה ושיהיה טוב ואמין ויעבוד לי בכל תוכנה עם כל הרמקולים תודה לעזורים

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by Airtel,

המטרה היא לחבר לxbox 360, כדאי לקנות רמקולים של מחשב או רגילים? כי מחשב יותר זולים, יש לי חדר יחסית קטן אז אני לא צריך משהו מפלצתי. בהתחלה חשבתי על להשקיע ולקנות logitech z5500 אבל אני ממש לא ינצל את העוצמה שלהם בחדר הקטן שלי שעם הlogitech x210 שלי בלי להגביר עד הסוף כל הבית שומע, אז לא שווה להשקיע בשבילם 2200 שקל. אז חשבתי ללכת על logitech z5300 שעולים 1000 וקצת אם אני זוכר נכון, מה אתם אומרים? גם חשבתי על הlogitech x530 השאלה אם אם יספקו אותי?

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. למישהו יש נסיון עם Logitech® FreePulse Wireless™ Headphones ? אני מתעניין באוזניות אלחוטיות לאייריבר שלי פשוט כי השימוש בהם נראה לי הרבה יותר נח המחיר שלהם בארץ הוא 600 ש"ח ובארהב 100 דולר, אני יודע שבלטות' עדיין לא באיכות של אודיו חוטי אבל אני לא אודיופיל ומחפש מוצר איכותי ללא צורך בחוטים. אז מה אתם אומרים? כדאי? מישהו שמע אותן בפועל? יש הפרעות? איך הסאונד והווליום? כמה זמן הם מחזיקות פר טעינה בפועל? תודה עריכה: ראיתי יש לקריאייטיב גם אלחוטיות שנראות לי טובות: http://creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=438&product=14603&nav=1 מישהו מכיר?

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  14. Started by yuraxp,

איזה בין האוזניות יותר טובות? AKG 26P http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2902&scat=308&tcat= או ה AKG K44 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=34&scat=308&tcat= בעבר היה לי אוזניות של SONY MDR 100 ואהבתי אותם, אתם חושבים שיש שיפור ניכר בינם?

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  15. Started by Satlan,

אהלן מקום העבודה שלי (אגודה) ביקש ממני לחפש "דיבורית" עכשיו איני יודע בידיוק במה מדובר, אבל לפי מה שהסבירו לי זה מין רמקול עם אפשרות של מיקרופון וכאלה. יש לי בול 3000 ש"ח תקציב, ואני הייתי רוצה לדעת מה אתם ממליצים, וגם קצת מידע על זה. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  16. Started by b_r0cK,

רבותיי אני אשמח אם תעזרו לי אני רוצה לקנות רמקולים למחשב 2.1 בתקציב של 500-600 שקל. המטרה העיקרית היא מוזיקה. יש לי את ה-atp 3 אבל הם הולכים לאחותי וחשבתי לשדרג. אודה לכם על התגובות

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  17. Started by jepe,

כל איזה כמה שבועות פתאום אין לי סאונד בכלל במחשב . ואחרי שאני מתקין את הדרייבר מחדש מהדיסק של הלוח אם שקיבלתי כשקניתי את המחשב אז זה מסתדר. מישהו יודע מה הבעיה? גם אחרי שפירמטתי מחדש זה חזר על עצמו.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  18. Started by Ghtm,

שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את הרמקולים הג'נריים שלי- אני צריך מערכת לסרטים ומשחקים (למוזיקה עדיפות יותר נמוכה מבחינתי), והבנתי שלצרכים אלו מתאימה מערכת 5.1 (תקנו אותי אם אני טועה). התקציב שלי הוא 500 שקלים, אם ההפרש בביצועים הוא ממש משמעותי ושווה את הכסף אז 600. תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by YardenG,

קיבלתי לא מזמן ATP3 ושמתי לב שכאשר אני מפעיל את הרמקולים בלי להפעיל מוסיקה במחשב ואני מגביר טיפה אז יש הרבה מאד רעשים. למי שיש Atp3 , גם לכם יש את זה?

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  20. Started by fuck off,

כמובן שעדיף פחות. ותודה לכם מראש. ;D

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by The_Maestro,

שלום לכולם! אני מחפש אוזניות איכותיות בטווח של עד 120 ש"ח המליצו לי על הסנסהיזר MX450. יש למישהו המלצה על אוזניות דומות? תודה מראש מארק

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  22. Started by avidan28,

היי.אחרי התקנת הכרטיס אני אשמח אם תבהיר לי יותר על היציאות שלו בכרטיס המצורף שלו. יש 2 יציאות L R יש 2 כניסות L R אבל כל אחת מהן היא PL גדול ואני מניח סטריאופוני. אז כדי להוציא ערוץ רגיל אני צריך לחבר את הכל ולקחת רק מהיציאות ערוץ מכל אחד?? כלומר להוציא שני שמאליים ושני ימניים ולקחת רק זוג ? אני קצת מבולבל... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  23. Started by AdamS,

שלום, כתבתי כאן מזמן לגבי המערכת שרציתי לשים במחשב החדש שקניתי והמליצו לי אז לקנות את ה-G500 של Creative. אבל מאז עבר זמן, ושמתי לב שרק אתר אחד מוכר את המערכת הזאת.. ואני רוצה לפחות לקנות לה מתלים נורמלים וכל זה. אז סתם רציתי לברר שוב על המערכת, יש איזושהיא מערכת בסביבות ה-1500ש"ח שמשתווה למערכת הזאתי? אם אפשר גם לדאוג למתלים זה יהיה מעולה, אני פשוט לא ממש מבין בזה - אז אני לא יודע אפילו איפה להתחיל. תודה רבה מראש, אדם

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  24. Started by ncrd,

שלום, אני קונה את הלוח Asus P5b Deluxe אשר מגיע עם הכרטיס קול המובנה ADI® AD1988B 8-channel High Definition Audio. יש ברשותי כרטיס Audigy 2 ZS מהמחשב הישן. השאלה שלי היא מי מהכרטיסים טוב יותר? ההיגיון אומר לי שה-Audigy טוב יותר אבל אני לא בטוח ב-100 אחוז... שאלה נוספת, האם יש טעם להתקין את שניהם? האם יש יתרונות/שימוש למחשב עם שני כרטיסי קול? תודה, מיכה

• 9 תגובות
    • 681 צפיות
  25. Started by HuGeMouTh,

אני מחפש אוזניות IN EAR אבל עם בידוד מרעשים (כמו EP 635 של CREATIVE) רציתי לשאול אם תוכלו להמליץ לי מה לקנות (מקסימום 200 גם זה יותר מידי) פיליפס SHE8500 http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=SHE8500&Cat2Cat1ID=1776&Cat2ID=2144&aff=Zap〈=he EP 635 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6972 יש את ה KOSS שזולות יותר הביקורות טובות אבל לא אהבתי את העיצוב והנתונים שלהן פחות טובים אשמח לשמוע על המלצות נוספות

• 3 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים