עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום. אני הזמנתי את הaudio-technica ATH A900 ואני רוצה לקחת את האוזניות לדרכים ככה לחברים\נסיעות\נגנים ניידים ואני רוצה ווליום . ראיתי שיש בEBAY מגברים זולים (אפילו מאוד) ואני חושב על לרכוש 1. השאלה שלי אילכם היא האם זה יתאים לאוזניות שלי והאם זה מגבר איכותי ששווה לקנות? והאם זה יתן לי עוד עוצמה\איכות שאני משתמש באוזניות על המחשב שלי?

2. בדיוטי פרי יש את שניהם ב200$ השאלה מי מביניהם עדיף מבחינת התמורה עבור המחיר? אף אחד מהמוכרים לא ידע לעמוד על ההבדלים ביניהם וטענו שהם אותו הדבר מבחינת פיצרים וביצועים ושזה בסוף עניין של טעם אישי, ובסוף הלכתי עם ההרמן קרדון למרות שהיה לי ספק... אני עדיין יכול להחליף לפיוניר אבל זה יהיה כרוך בנסיעות מעצבנות - אז השאלה שלי היא תכלס אם יש לפיוניר יתרון שמצדיק את ההחלפה? מה בדיוק היתרון? אשמח לתגובות בהקדם כי אני מת כבר להרכיב את הסט והוא יושב בקרטונים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by mani007,

מישהו מכיר חנות של מגברים יד שניה שהמחירים בא טובים תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  4. בעיקרון גיששתי בנושא המגברים יקר כל הנושא אבל חייבים להמשיך איתו, זוהי המחויבות שלי בתור אודיופיל מתחיל ראיתי הרבה מגברים CMOY שיחסית זולים וניתנים לבניה לבד במיוחד אם אני אשנה אותם לרוץ על חשמל 12VDC מהמחשב... מה אתם (אנטולי במיוחד אתה) אומרים על הנושא?

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  5. אוקי, אני עושה פה ניסיון להפוך את הפוסט הזה למגה-פוסט בנושא נגני מוזיקה MP3, לא בטוח שזה יצליח, בכל מקרה, בבקשה אל תגיבו לפוסט הזה בסתם שטויות, תודה. בהמשך אני מתכוון לפרט פה אודות הנגנים המרכזיים בתחום עם לינקים לביקורות, וכו', דברים כאלו. ------------------------ דבר ראשון, מחירים של נגני MP3 מבוססי דיסקים בארה"ב מעודכנים אחת לכמה שבועות ניתן למצוא פה, נלקח מאתר www.playerblog.com http://www.playerblog.com/archives/000434.shtml (בתמונה למטה, מעודכן נכון ל 23 לנובמבר 2004). כמו כן, תוכלו לבדוק מחירים של נגני ה MP3 בארץ ע"י שימוש באתר ZAP, כאשר פה יש גם נגני FLASH ושאר הסוגים: http://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-MP3Player&keyword= ------------------------ השוואות בי…

• 29 תגובות
    • 8.1k צפיות
  6. Started by Mr.Pepo,

סתם רציתי להודיע לכם שהאיי פוד מהדור הרביעי של אפל אמור להגיע אלי ביום שישי, ותצפו לביקורת עליו באתר בקרוב אני כ"כ שמח עכשיו D: רציתי לדעת אם יש משהו שאני צריך לדעת, איזה תוכנה הכי מומלצת וכו'.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. הזמנתי ביום שישי, הגיע ביום שני. הגיע עם באנדל שכולל הכל: איפלו מיקרופון חיצוני שלא ידעתי שבא בבאנדל אני לא יפציץ בתמונות כי גם ככה כבר היו הרבה שקנו לפניי. אז יש טיפים ראשוניים? אני יתקין את הגרסא 1.28 עם העברית ויתחיל למלא תמכשיר מה מצב הבטריה שהוא חדש בקופסא? כמה זמן להטעין? איפה יש תתוכנת פילפלופ הזאת להפוך את השמות של השירים בעברית? (תתחשבו עם השאלות נשאלו כבר אני בדר"כ עושה חיפוש אבל שקונים חדש כל אחד רוצה טרד משלו )

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. http://www20.tomshardware.com/consumer/20050106/index.html מתי לדעתכם זה יגיע לארץ?

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  9. אם אני קונה את שני המוצרים : 1. מגן מגניב לאייפודhttp://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=nanocase&Cat2Cat1ID=5038&Cat2ID=0&aff=Zap 2. מגן למסךhttp://www.choopar.co.il/product.asp?id=3089#; אז האייפוד שלי מוגן, כולל המסך, נכון? והאם ניתן להלביש את שני האביזרים על האייפוד ?

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  10. Started by Kitt0s,

אני כבר משתגע.. כבר שעה אני מנסה לשים את הנילון הזה שבא עם הנגן על המסך.. אבל כל הזמן תמיד יהיו 2-3 בועות שיהרסו הכל!!! בההההההההה.. איך שמים את זה?!?!?? יש אפשרות אחרת? מלבד כיסוי לכל הנגן.. רק מגן למסך (יש לי כבר נרתיק)

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  11. במעבר רגיל על כמה אתרים ראיתי 2 דברים מאוד מעניינים: http://www.destructoid.com/playstation-1-the-audiophile-s-dream--32269.phtml http://www.head-fi.org/forums/showthread.php?t=229350 Anatoli.

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by EranTal,

יש ברשותי מערכת ישנה של חברת Aiwa. כל מספר חודשים לא מבוטל, אני נתקל בבעיה של פתיחה לא רצוייה של המגש בעת הדלקת המערכת. כאשר אני מנסה לסגור אותו הוא נסגר אך מיד נפתח בחזרה ככה שאין באפשרותי להשתמש בתכונות ה CD של המערכת. אני יודע שזאתי בעייה גורפת במערכות מסוג זה, ורציתי לדעת אם ניתן לתקן את הבעייה ללא צורך בשירות של טכנאי מוסמך ובמידה שכן מה עלי לעשות על מנת לתקן את הבעייה. אשמח לתגובות מהירות. תודה

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  13. Started by mrraz,

יוצא לי לפעמים להפסיק צפייה בסרט ואז אני לוחץ על כפתור ההקלטה. כשאני חוזר להקלטה מתברר שהממיר התחיל את ההקלטה חצי שעה לפני כלומר כדי להגיע לנקודה שבה התחלתי את ההקלטה אני צריך לדלג קדימה חצי שעה. מה קורה כאן ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. היי אני מקרין סרטים של DIVX + MKV מהנייד שלי לפלזמה HD של פנסוניק, ויש לפעמים בזמן הצפיה הקפאה לשנייה וזה ממשיך , זה קורה ממש לפעמים , מדוע?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  15. שלום לכם. ברשותי נגן Divx שלו גם חיבור USB. כאשר אני משתמש ב Disk On Key שלי, הנגן אכן מזהה את הסרט ומנגנו. לעומת זאת, כאשר אני מחבר את הכונן החיצוני שלי (External HDD), שלו חיבור USB גם כן, הנגן לא מזהה את הסרטים שנמצאים עליו. (כך יוצא שאני מעביר את הסרטים מהכונן החיצוני אל המחשב, ומהמחשב אל ה Disk on Key. ) אשמח לשמוע את עצתכם. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אגב, יש למכירה בארץ קליפש?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by מאור247,

ראיתי שימאו עכשיו מחשבים חדשים בשם "משיה סנטר" אבל עדין לא הבנתי מה ההבדל בינהם לבין מחשבים רגילים..... ראיתי שהמפרט הטכני שלהם כמעט אותו הדבר??

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  18. Started by חן מ,

שלום יש לי בבית מדיה סנטר,התוכנית היא בקרוב מאוד לקנות טלוויזית LCD ולחבר אותה למדיה סנטר ולראות סרטים בסבבה בFHD השאלה היא:כדאי לשדרג את המערכת מדיה סנטר ולהפוך אותו גם למחשב שיהיה מיועד למשחקים?זאת אומרת לשים מעבד חדש וכרטיס מסך חדש כדי לשחק ביחד עם אחי משחקים?או שזה רק לסרטים,ולעשות הפרדה בין סרטים למשחקים?

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  19. Started by hali,

שלום, האם כאן זה הפורום לשאול על מדיה סנטר? אם לא, אנא הפנו אותי לפורום המתאים בבקשה. : אם כן יש לי מספר שאלות בנוגע למדיה סנטר... אני מעוניין במחשב בסלון שדרכו אני יכול: 1. לראות סרטים בטלויזיה 2. לראות שיעורים באינטרנט (יש נקודת רשת ביתית) 3. שהמחשב יתחבר למגבר (כי אני רוצה לשמוע מוסיקה באופן בלתי תלוי בהדלקת המחשב) והמגבר יתחבר לטלוויזיה. השאלות הם: 1. מה המפרט שאני צריך למדיה סנטר? 2. האם המחשב יכול להיות כל הזמן דלוק? 3. המחשב יהיה בסלון ולכן מה מידת הרעש שהוא יעשה? 4. האם יש פתרונות אחרים למדיה סנטר? בברכה ותודה על העזרה הראל

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  20. Started by oryrm19,

היי, קניתי היום כרטיס טלוויזיה מדגם TV2100 של Leadtek. הכרטיס עובד מצויין, קולטים שידורים בעזרת התוכנה שהגיעה איתו. הכרטיס הגיע עם שלט, שאמור לשלוט גם על הווינדוס מדיה סנטר. אכן בלחיצה אחת, המדיה סנטר מופעלת ואפשר לנווט בתפריטים. בהגדרת טלוויזיה במדיה סנטר, יש צורך שהמדיה סנטר תקלוט את השלט עצמו, מה שמשום מה לא מצליח. אני מזכיר, אפשר לנווט בתפריטים של המדיה סנטר עם השלט בלי בעיה, להפעיל ולכבות אותה. השידורים נקלטים במדיה סנטר, רק בהגדרת הטלוויזיה השלט לא נקלט. הורדתי את הדרייברים החדשים ביותר מהאתר של Leadtek. מדובר ב-Vista 64bit SP1. אשמח לעזרה אור.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  21. הי, התנתקתי לפני מס' חודשים מ YES ואני עדיין חי ! אבל ערוץ 10 או ערוץ 2 דרך האינטרנט נתקע כל הזמן והגיע הזמן לקנות ממיר עידן +. אבל אם כבר ממיר אז למה לא ממיר מקליט? ואם כבר מקליט אז למה לא מדיה סנטר? הטיעון היחידי נגד הוא שכבר יש לי מחשב שיושב בסלון ומחובר לטלוויזיה, אבל חוץ מזה שהוא אופקי, הוא לא ממש HTPC - אין לו כרטיס טלוויזיה ואין לו שלט, ובכלל הוא בן 5 אז לשדרג אותו זה לא על הפרק. בחיפושי אחר ממיר עידן + נתקלתי באופציה הבאה: http://stockcenter.co.il/product_info.php?cPath=157&products_id=116961 אני אוהב: קטן ואסטטי זול יחסית (650 ש') יש סיכוי שאני יכול לחבר אליו את המקלדת Logitech K400 שלי למרות שהוא אנדרואיד אני יכול לחבר אליו את הדיסק הנייד שלי אני חושש כי…

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by timitheone,

יש לי מחשב כולל כרטיס TV PVR150MCE מערכת הפעלה ויסטה כולל מדיה סנטר מכשיר טלויזיה CRT ממיר של חברת YES מערכת הגברה של סוני השאלה ,איך אני מחבר את כל הבלאגן הזה למשהו מועיל תמיר

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  23. Started by MICROY11,

אני מעונינת לרכוש בארה"ב את המדיה סנטר של APPLE, הוא עולה שם 239 דולר. האם יש על זה מכס או מעמ שנוחתים בארץ?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  24. יש לי מדיה סנטר של ג'יגהייבט דגם H971 http://www.gigabyte.com.pr/products/product-page.aspx?pid=2243#sp בעקרון יש להם דרייברים לויסטה להכל, אבל התקנתי חלונות 7. הכל עובד סבבה חוץ מדבר אחד שזה אודיו מה HDMI. אני חושב באיזה אייקון צהוב שיש לי על High definitionaudio. התקנתי את הדרייברים העדכניים של REALTEK היציאות האחרות עובדות סבבה, אבל זה לא. למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  25. Started by zombie,

כשאני מנסה להתקין TV Signel אני מגיע לנקודה שהוא נותן לי את השגיאה הבאה שבתמונה: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים