עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אז סוף סוף קיבלתי את הכרטיס ויש בו המון פיצ'רים שהם חדשים לי כמו שכאן אני יכול להתעסק עם DB ועם DTS. יש לי את הZ5500 של לוגיטק, במידה ואני רוצה לצפות בסרט ושהקידוד יעשה מהכרטיס קול עצמו באיזה אופציה אני אמור לשחק? אה ודבר נוסף, בכרטיס קול הקודם שהיה לי את המוסיקה תמיד הייתי שומע ב 4.1 בכרטיס הזה משום מה אני שומע רק ב2.1 למה? יש אפשרות לשמוע ב4.1 אבל רק שה-CMSS מופעל. אם הוא מופעל ואני משחק במשחק או רואה סרט שהוא 5.1 אז זה אומר שאני ישמע בסטראו? או שה-CMSS נכנס לפעולה רק שהוא מזהה ש-2.1 מתנגן ואז ממיר אותו גם לרמקולים האחוריים?

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by arik89,

שלום,יש לי בעיה במתג ווליום של הATP3 שלי,כשאני בא לכבות את המערכת הווליום עולה ליותר גבוהה ממה ששמעתי ורק אז נחלש,מה לעשות? זה ממש משגע בלילה אני מעיר את כל הבית ככה.. תודה לעוזרים.

3. Started by Monopoly,

איך הרמקולים האלה? טובים למוזיקה? [ביחס למחיר] הקטע הוא שיש לי עכשיו אינספייר 2500 והם לא בסדר אז אני הולך להחזיר אותם לחנות [באג] ואני אנסה לקבל זיכוי ואז להוסיף איזה 100 שקל ולקחת את הקריצ'ר, מה אתם אומרים, כדאי? אתם חושבים שהם יתנו לי בכלל לעשות את זה?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by tom123p,

כבר הובהר לי כי יש עדיפות לכבלים ובכל זאת אני רוצה למצוא פתרון לחבר בין מחשב חזק בחדר העבודה לסלון (יש גג 5 מטר - אבל יש קיר מפריד ולעקוף את הקיר בכבל זה 10 מטר) רציתי לשמוע חוות דעת על המוצר הבא : Conceptronic CVIDEOS AirBridge Wireless Cinema Set http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3700 והאם יש משהו מוצלח יותר ?? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  5. וותיקי הפורום פה בטוח מכירים את הרמקולים המאוד "חמודים" האלה , בטח יחסית לרמקולים של מחשב : ) בכל מקרה , הסאב הפסיק לפעול (לייצר את הבאסים) . הרמקולים שמחוברים דרכו עובדים בסדר גמור (חוץ מבעייה קטנה ששני חיבורים באחורה של הסאב גם הלכו אבל זה פחות קריטי אם כי , מישהו שמבין בכיף יכול להביא עצה מה לעשות בקשר לזה גם) . קצת מוזר לי , שהסאב עצמו שרוף אבל הוא ממשיך לתפעל את הרמקולים אבל מצד שני ...יכול להיות שאלו בכלל שני מעגלים / דברים שונים . אז מה אתם אומרים : 1. לפתוח אם הסאב בעצמי ולראות מה קרה שם בדיוק או שזה מסוכן מדי ( בשבילי ובשביל הסאב : P ) ? 2. יכול להיות שזו רק בעייה של חיבורים או 100% שהדרייבר נשרף ? 3. מה לגבי החיבורים מאחורה ? או שלחסוך לעצמי את כל הבלאגן …

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. ?האם קיים כרטיס שממיר את רזולוציית המסך מחשב לרזולציית מסך טלויזיה (הנמוך בהרבה ממסך מחשב) לכדי 720 על 656 זאת משום שהגעתי למסקנה שבכדי להנות מסרט באיכות הטובה ביותר זקוקים להרבה יותר ממה שחשבתי...למה זה? כאשר היום אני שם סרט די וי די במחשב וחושב כי האיכות היא איכות עילאית...הכל שטויות..סרטים מצולמים במקורם על רזולוציה נמוכה (זהה למסכי טלויזיה) שהיא או 720 על 576 במסכים שהיחס גודל שלהם הם 4:3 או רזולוציה של 1024 על 576 במסכים שהיחס גודל שלהם הוא 16:9 מה שקורה למעשה כאשר אנחנו מפעילים סרט די וי די במחשב ומגדילים אותו על כל המסך התמונה נמתחת בהרבה משום שרזולוצית המחשב גבוהה בהרבה משל מסך טלויזיה לכן בכדי לראות הכי טוב שאפשר צריכים לקנות מסך טלויזיה...(אני כבר הייתי משקיע בא…

• 9 תגובות
    • 909 צפיות
  7. יש לי מערכת סטריאו של פיוניר עם רמקולים איכותיים ואני רוצה לקנות גם רמקולים למערכת קולנוע ביתית אבל התקציב שלי לא מאפשר שלי לקנות משהו יקר. אז עלה לי רעיון לקחת את הרמקולים של המערכת ולקנות רק רצפתיים וסנטר,אבל אני צריך לדעת אם הם מתאימים (מבחינת חיבורים).... הרעיון הכללי הוא לקנות רסיבר ואליו לחבר 5 רמקולים- 2 רצפתיים, 1 סנטר ועוד שניים מדפיים. או לחלופין לקנות מתאם SPDIF יש לי חיבור כזה בלוח אם- במקום הרסיבר אם זה לא יגרע מהאיכות של השמע) הנה הרסיבר שכנראה יהיה לי: http://walla.zap.co.il/model.asp?model_id=36432 *אני לא רוצה לדעת מחירים או משהו כזה אז לא צריך להוסיף תקציב לכותרת.

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  8. Started by RoyShefy,

עם כל יום שעובר, והתקדמות חדשה עם המערכת שלי, צצה עוד בעיה. אתמול תליתי את הרמקולים האחוריים שלי על הקירות (Z-560). הרמקול האחורי-שמאלי היה קצר מדי, אז הייתי צריך לחבר מאריך בינו לבין הסאב, הבאתי חוטי נחושת מוגנים עם גומי, חשפתי את הקצוות - וחיברתי! החלטה נוראית, הרמקול הפסיק לעבוד אחרי 3 שעות. בדקתי ומצאתי שלא הרמקול נשרף, אלא כניסת ה- Rear Left. אני לא יודע בוודאות שהכניסה נשרפה, אני רק יודע שכל הרמקולים עובדים כולל ה- Rear Left אם אני מחליף בין הכניסות במערכת, ורק כניסת ה-RL לא. אני על הברכיים, מתחנן לעזרה, המערכת הזו היא החיים שלי. נ.ב - :'( תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  9. מחפש אוזניות איכותיות לנגן החדש שלי הD2. התקציב 1000 ש"ח, אך בהחלט אפשר גם נמוך מזה לא יזיק... אני מחפש אוזניות עם באמת צלילים צלולים,אבל גם שיהיה באסים. לא צריך להגזים בבאסים,אבל אני לא אוהב אוזניות "ריקות" כמו הגראדו SR80 למשל. כרגע אני עם PX100, אז ברור שדרושות אוזניות ברמה גבוהה יותר מהן.. לא משנה לי IEM,אבל אני לא ממש אוהב אוזניות גדולות כמו HD485. אין לי מושג למה אבל אני נדבק ל-ULTRASONE ,פשוט יש להם אוזניות יפות וזה גם קצת חשוב לי. כל הסנהייזר סגורות נראות כמו גוש פלסטיק מוצק ולכן אני לא רוצה אותם... חשבתי על פרוליין 550,אבל התנגדות 64 אום, ואני לא יודע אם הנגן שלי יזיז אותם כל כך.. *אפשר גם הצעות למוצרים מחו"ל,אבל ממש לא מומלץ כי אין לי איך להזמין.... תודה!!!

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  10. Started by ROTEMan,

אני רוצה לקנות אוזניות. האם תחום התדרים 20-20,000 הוא נמוך?.. וכמה זה חשוב ומשפיע על איכות הסאונד שלהן..האם יש קשר ישיר בין תחום התדרים לאיכות הסאונד? תודה מראש רותם!

11. Started by iakovl,

אני שוקל לקנות את הHD 457 של Sennheiser זקוק לחוות דעת של אנשים עליהם

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  12. Started by TermiNal,

אוקיי אני מעוניין באוזניות למחשב תקציב ככה 500 מיועדות למוזיקה וקצת סרטים שומע בעיקר האוסים טראנסים שחורה ומעט מזרחית... בנוסף רציתי להבין מה יתן לי כרטיס קול מתקדם יותר מהכרטיס דיפולט על הלוח שלי -NFORCE2 ואם גם אפשר לקבל המלצה לכרטיס טוב יותר גם מחיר סביב 300-400 ומממ האם מגבר משפיע על אוזניות במחיר של 500? מה זה יתן מה עדיף להשקיע בכרטיס קול טוב יותר או במגבר? הייתי מעדיף אוזניות סגורות (עד כמה שהבנתי סגורות הכוונה לאוזניות שלא מאפשרות לרעשים מבחוץ להיכנס) תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  13. Started by Drek Boy,

אני צריך המלצה לרמקולים ניידים שאפשר לקחת לנסיעות כאלה שיבואו גם עם סאב שיתנו איכות טובה כמובן ושיהיו נוחים לשימוש הם גם יהיו במחשב שלי רוב הזמן אז שיתאימו גם לו... אתקציב דיי גמיש אבל עד 400 ככה אלמכן יש משהו ממש טוב בקצת יותר כסף אני יודע שזה לא הרבה אבל אני לא מחפש חברה כמו BOSS אני רק רוצה משהו שישמע טוב ושיהיה קומפקטי

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  14. שלום לכולם, אני רוצה לקנות אוזניות (עם מקרופון מובנה עליהם) בשביל משחקים (CS) עכשיו יש לי אוזניות עם מקרופן כאלה מהמעאפנות שקניתי ב20 שקל האם בתקציב של 100 ש"ח אפשר למצוא אוזניות טובות? ואם כן אז איפה? תודה לעונים. ואני מקווה שזה המקום הנכון פשוט לא ידעתי איפה לפתוח

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  15. Started by nir12360,

משהוא מכיר תוכנה לעריכה קלה ממסרטת DV

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  16. Started by iakovl,

שמעו חברה בעיקרון... עד עכשיו הסתדרתי עם נגן MP3 של 2 גיגה שמצאתי ביציאה מהבסיס שלי חרא זול אבל עובד אבל עכשיו מישהו רוצה לתת לי מתנה ומנסה להבין ממני מה אני רוצה ITS TIME FOR NEW PLAYER FOLKS עכשיו השאלה היא איזה נגן לקנות עד תקציב 1000 יש כמה דברים טובים אבל שום נפח מוגזם לדעתי... מעל 1000 הכל קופץ יותר מדי... יותר מדי בחירה אני מבקש המלצות לתקציב מתחת ל1000 ולתקציב 1500 (אפשר לזלוג קצת אבל לא להגזים) מה אני מחפש בנגנים שאתם ממליצים איכות סאונד, ותמיכה בפורמטים (LETS HEAR FLAC) תמיכה בסרטים זה בונוס אבל אני בעיקר מחפש סאונד טוב יאללה אנשים בואו נראה מה יש לכם בשרוול דרך אגב מישהו גם מציע לי M3L 20G משומש במצב טוב (עובד כמו M3 רגיל, לא L) מה אתם אומרים עליו?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  17. Started by Devil Servant,

שלום. חיברתי את החשמלית שלי למחשב לחיבור המיקרופון ("האדום") והפעלתי את האופציה בתוכנת השמע של הווינדאוס,אך עדיין לא שומעים כלום. צריך מגבר בשביל זה?

• 22 תגובות
    • 6.1k צפיות
  18. שלום לכם... ברשותי כרטיס XFI פלטינום ,הכרטיס מסוגל לבצע פיענוח של DD ו DTS ... אני מתכוון לקנות השבוע את ה Z5500 שגם בהם יש מפענח DD,DTS אם כרטיס הקול מבצע את הפיענוח...הלוג'יטק יבצע פיענוח נוסף?... והאם יש הבדל באיכות הפיענוח בין מפענח הרמקולים למפענח כרטיס הקול... תודה ויום טוב לכולם

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  19. אז ככה.. דבר ראשון נתחיל עם החדר שלי - בחדר יש לי 2 רמקולים ישנים מאוד אבל טובים מאוד כל אחד לפחות חצי מטר גובה והם מחוברים (אני חושב) למגבר של SONY גם כמובן ישן מאוד שמחובר לפטיפון שלי... מכיוון שדי הפסקתי לשמוע בו ומכיוון שאין למגבר הזה אפשרות לדיסקים או חיבור MP3 הם סתם עומדים כקישוט ואני לא ממש מנצל אותם.. רציתי לדעת האם אפשרי לקנות איזה מערכת ללא רמקולים שאני יוכל לחבר אליה את הרמקולים שלי (חשוב לציין הרמקולים מתחברים כ2 חוטי חשמל כאלה לא עם חיבור סטנדרטי) שתתמוך בדיסקים MP3 והכל ולא תהיה יקרה במיוחד רק משהו חמוד לחדר... אין לי ממש תקציב מוגדר היתי מעדיף שלא יעבור ת400... ובנוסף לכך אני מחפש מערכת למחשב תקציב 500-600 שימושים - מוזיקה בעיקר וקצת סרטים חשוב באסים טובי…

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by PeaceWarrior,

בשבוע האחרון כאשר אני מנסה לצפות בסרטונים באינטרנט כדוגמא בסטרוני one ארץ נהדרת הסרטונים עולים אחרי ספירת אחוזים איטית עד 100% אחרי שהם כבר עלו אז כל 10-15 שניות יש הפסקה שבה הם נטענים מחדש עד 100. איך אפשר לפתור את הבעיה? לפני שבועיים לא הייתה לי בעיה עם זה והם עלו נקי, מהר אחרי הלחיצה על כפתור הנגן וללא הפסקות כלל אחרי העליה. תודה רבה לעוזרים!

21. אהלן, אני מעוניין להקליט סדרות מהממיר הדיגיטלי למחשב, הבנתי שזה נעשה באמצעות כרטיס לכידה. אני אשמח אם תמליצו לי על כרטיס לכידה טוב ובמחיר סביר שיוכל לעשות את העבודה. כמו כן מצאתי את הכבל הזה: http://reltronics.shopy.co.il/products/62472 מישהו מכיר את הכבל הזה או ניסה אותו ויכול לתת רשמים? ניראה לכם שכבל כזה יכול לעבוד באמת? ואם כן יש אולי אפשרות להכין דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  22. שניהם באותו מחיר מערכות דולפינים

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  23. http://computers.walla.co.il/?w=/4003/1052026 אזהרה כולל פרסומות מפגרות ... מה הבדל בין המספקים 720P ל 1080I והאם זה לפלזמה או ל LCD או גם למסך רגיל ? מה המספרים הללו מציינים מה זה HD מה ה READY TO HD ואם באמת יש משהו שראה מה זה באמת .. אני ראיתי את המסכים הללו ב BUG ואני חייב לציין שלא ראיתי שום הבדל משמעותי שמסביר למה שחקני פורנו כלכך מפחדים ממנו.

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  24. Started by ROTEMan,

אני מתלבט מה לקנות.. יש את זה:Hercules Game Theater XP 7.1 ואת זה:CREATIVE AUDIGY 2 value מי מהם יותר טוב?.. מי מהם גורם למחשב לעבד פחות נתונים?.. ועוד משו.., עם כרטיסי קול כאלה אני צריך לקנות גם מגבר לאוזניות טובות?.. כי אני רוצה לקנות אוזניות טובות משו בסביבות ה600 ש"ח

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  25. Started by ROTEMan,

איך האזניות האלו Vivanco SR-900? כמה הם שוות בערך?..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים