עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כמובן שצריך יכולת קירור MPEG4 בחומרה יכולת קליטה/הקלטה של HD יתרון אבל לא קריטי (הבנתי שהקלטה מייקר משמעותית את כל העסק). עדיף PCI-E עדיף Low-Profile לשימוש עתידי אבל לא קריטי מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  2. הזמנתי אותה כבר ויש לי שאלה.. יש לי כרטיס קול Realtek High Definition Audio שאם אני לא טועה תומך ב7 ערוצים.. (מובנה) עכשיו השאלה שלי האם אני יכול להפוך את X530 למערכת סראונד? הכוונה היא שנגיד כשאני רואה סרט.. ומישהו הולך בצד ימין, אז אני אשמע רק את הרמקולים הימניים.. בקיצור, זה אפשרי ?

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by CRT,

רמקולים 5.1, 6 וואט ערוץ כפול 5 ערוצים + 17 וואט סאב. היו לי את הרמקולים הללו כמעט שנה בקופסה לא פתחתי אותם. לפני מספר ימים חיברתי אותם למחשב עם כ.קול מובנה של Realtek ALC888, אם אני זוכר נכון. עכשיו בשמיעה של מוזיקה רק הרמקולים הקדמיים עובדים + סנטר וסאב. איך אפשר לגרום לכל הרמקולים לעבוד בשמיעת סטריאו? במשחקים ואפילו בתוכנה של Realtek בדיקת סראונד אז הסאונד באחוריים ממש חלש. אני החלפתי בהגדרות בין רמקולים אחוריים לקדמיים וגם בהחלפה פיזית של החיבור למחשב אז הרמקולים האחוריים (פיזית) נשמעים יותר חלש. מה יכולה להיות הבעיה או שזה אמור להיות ככה? אני חשבתי שבגלל שכל הכבלים באורך 1.7מ' קידמי וסנטר ואחוריים 4מ' לכן בגלל אורך גדול יותר הם נשמעים חלש יותר אבל זה לא הגיוני.

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  4. Started by Black Knight,

שלום לכולם. מה נשמע? רציתי לדעת, איזה מערכת עדיפה יותר מבחינת השמע. אני רואה סרטים, מאזין למוזיקה, וגם משחק משחקים (שלושתם באותה מידה). אז מה יותר עדיף לי מבין שני אלה: Logitech Z-640 ALTEC LANSING ATP3

5. קניתי את הכבל הזה: http://www.amperel.co.il/products/76074 וחיברתי את המחשב שלי (כ.קול On-Board - Realtek עם יציאה דיגיטאלית - COAX/Opt) או 965p-ds3 לרסיבר (JVC עם כניסת COAX/Opt), ואין קול. שמתי את הרסיבר על חיבור דיגיטלי ובמחשב ניגנתי שירים במדיה פלייר, ואין קול. יש איזו תוכנה/מקודד שצריך להוריד למחשב כדי שהקול יופעל?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  6. אז ככה . יש לי כרטיס מסך מדגם Inno3D nvidia 9400GT ויש לו חיבור S-video עם פין אחד גדול שחור ועוד 7 ניראה לי מפוזרים http://images.nvidia.com/products/geforce_9400_gt/GeForce_9400_GT_bracket_med.png והשגתי מתאם מ S-video לבננה צהובה כזאת כמו של ממירים וטלוזיות וסוני וכאלה . קיצור חיברתי את הממיר לבננה הצהובה ולשקע של הממיר ,ואת הצד השני של המתאם S-video לכרטיס מסך ומאז לא הבנתי מה עושים למה לא מופיע לי שום דבר על המסך ? למה לא מראים תצוגה של הממיר ? המסך הוא LG electroincs W2042T

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  7. Started by approx,

התקנתי את הAC3 פילטר איזה חמש פעמים מחדש וגם הגדרתי אותו שיוצאי ביציאה האופטית וכלום לא שומעים כלום מה אפשר לעשות ?

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  8. שאלה: מה דעתכם על הסאב-וופר הנ"ל ? http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Sale&op=ViewDetail&id_ads=28787 המחיר מאד מפתה אותי אשמח לשמוע את דעתם של מביני עיניין.

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by karpad,

שלום אני מתכוון לקנות את השילוב X5 20GB + AKG K26P ב-1700 ש"ח~ עכשיו השאלה היא אם אני צריך לשקול עוד נגנים? הדרישות מהנגן הן: 1. 20 גיגה ומעלה 2. ממשק נוח 3. חיי סוללה ארוכים 4. לא דורש תוכנה לסינכרון עם המחשב 5. כמה שיותר עמיד תודה קרפד האיום.

• 14 תגובות
    • 804 צפיות
  10. Started by aviman,

יש לי מגבר/רסיבר של sherwood . הוא 4 ערוצים נתתי אותו לחבר למסיבה והוא אמר שהוא נהרס . עכשיו חיברתי לו רמקול ואני רואה ששומעים מוזיקה אבל יש רעשים אני מתכוון שומעים כזה פחחחחח מהרמקול (זה לא הרמקול כי בדקתי שנים) . מה יכול להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  11. היי. קניתי את האוזניות הללו אחר שקראתי ביקורת אוהדת בנידון באיזה אתר. נתחיל בזה: אני חייב להודות שניטרול הרעשים הינו אפקטיבי להחריד. לא הצלחתי לשמוע אף אחד שדיבר סביבי, גם אם צעק. המחיר היה סביר ביותר (בסביבות ה- 300 שקלים). השאלות שלי הן אלה: 1. אחרי כמה זמן אני מרגיש כאילו האוזניים שלי נלחצות למוות. למישהו יש אוזניות כאלו ויכול לאשש את זה? 2. שמתי לב שהאיכות בווליום גבוה אינה טובה במיוחד. אני שומע את זה בדיסטורשן אימתני. 3. זה דורש בטריה שאמורה להספיק ל- 20-30 שעות. ללא הבטריה האיכות נשמעת לא משהו גם בווליום נמוך יותר. רצוי לציין שאני משתמש בהן בנגן אייפוד (5G, אם זה עוזר). אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיניי, וחשוב מכל: האם מוטב שאחזיר אותן היום (או אפילו מחר) ואקח משהו …

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  12. אני רוצה לחבר את ה- hd4870 שלי לטלויזיה. בטלויזיה יש לי כניסה של Scart וכניסה של S-Video. אם אני מבין נכון, הכי כדאי (מבחינת איכות וידאו) זה להוציא מה-HD4870 כבל Component ולחבר אותו לטלויזיה על ידי מתאם Scart-Component. אבל הבנתי שאין מתאם אמיתי כזה אלא זה רק מתאם ל-RGB וש-RGB זה לא בדיוק כמו Component. ואם כן אז צריך מקודד מיוחד שעולה כמה מאות שקלים. אפשרות שנייה היא להוציא מה-HD4870 כבל S-Video ולחבר לטלויזיה. אפשרות שלישית זה להוציא כבל Composite ולחבר ל-Scater בטלויזיה (יש לי Scater to Composite). אני כמובן מעדיף את האפשרות הראשונה שניראת לי הכי איכותית. אז מה כדאי לי לעשות ?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  13. התקציב הוא 600 ל 5.1 ו 300 ל2.1 איזה רמקולים טובים? הם למוזיקה סרטים ומישחקים ואני מחפש איכות טובה דבר נוסף איך אני יודע מה מתאים לי יותר לחדר 2.1 וא 5.1???

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  14. היי, המטרה של הסטאפ היא בעיקר צפייה בסרטים אבל גם מוזיקה. עדיין לא קניתי ולכן אשמח לקבל הצעות לגביי אפשרויות יותר טוב לאחד מהמרכיבים. סאב וופר PSW12 Polkaudio - 1500 שקל ------------- סט 5 רמקולים SPARK Pure Acoustics - 1000 שח יצרן: Pure Acoustics הרכב הרמקולים: סט 5 רמקולים WAY: 2 נצילות: 90 טווח תדרים: 45-22 פרטים נוספים ---------------- דגם 3D רסיבר SONY STR-DH520 - 1590 שח •רסיבר סוני 7.1 ערוצים תלת מימד 7.1 ערוצים מעבד וידאו פנימי התומך ברזולוציות עד 1080pRMS וואט 7X 100 הספקHDMI בחיבור 3Dמחיר רגיל החל מ-1990 ש"חמחיר מיוחד לחברי הייטק-זון1590 ₪דמי משלוח 39 ש”ח עם שליח עד הדלת, אספקה עד 7 ימי עסקים. אפשרות לאיסוף עצמי חינם, מאור יהודה. פרטים נוספים:רסיבר סוני 7…

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  15. Started by Gogol,

שלום לכולם! אני צריך המלצות לרמקולים למשחקים וסרטים, באזור מחיר של 300 ש"ח. כעיקרון אני רוצה 5.1, אבל האם יש במחיר כזה משהו סביר ברמה הכי בסיסית, או שעדיף כבר לקחת 2.1? ??? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  16. Started by qwe,

שלום לכולם. אני מחפש כרטיס קול טוב ואיכותי למשחקים וסרטים בעיקר. התקציב שלי מאפשר לי אודיג'י 2 אבל מה עוד בנמצא? דרך אגב יש לי את הלוג'יטק Z560.

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  17. Started by anatoli,

משהו מעניין שניתקלתי בו במקרה, נראה מעניין מאוד. חבל שאין פה iRiver או RIO כלשהם, אך גם מה שיש מספיק בהחלט. נראה כי השופל של אפל קורע לשאר את הצורה עקב צורת ההגברה שלו פוש-פול, מה שאומר שיש 2 טרנזיזטורים, אחד לדחיפה ואחד למשיכה (כמו אצלי במגבר, רק שאצלי זה שפורפרות ;D). בהחלט מרשים מאוד לראות את הבאס המעולה שהוא מצליח להציג. גם הזן מיקרו לא רע, אבל לא באותה הרמה בכלל. http://home.comcast.net/~machrone/playertest/playertest.htm Anatoli.

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  18. Started by Y.R,

התקנתי win מחדש וגיליתי שנימחקו לי כול מני דברים.. בניהם הדרייבר של הכרטיס קול שהיה לי האמנתי שאני אמצא ברשת בקלות מקום שממנו אפשר להוריד דרייברים אבל להפתעתי זה התברר כמשימה דיי מסובכת... אני לא מוצא שום אתר נורמאלי יש לי רמקולים של creative. הבעיה היא שאני לא בטוח איזה כרטיס קול אבל הדרייבר הקודם שלי היה soundmax אפשר בבקשה לינק לאתר שנוח להוריד ממנו?

• 12 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by itaysk,

יש לי מערכת רמקולים 5.1 של אזטק שמחוברים לכרטיס קול של NFORCE2 לוח epox 8RDA+ . עד אתמול הכל היה בסדר אתמול פירמטתי והתקינו לי אינטרנט בכבלים. ועכשיו הם לא עובדים טוב. שומעים כל הזמן רק ברמקול הימני והשמאלי השאר מתים! ניסיתי לשחק בלוח בקרה שלהם וכלום לא עוזר ניסיתי לעדכן דרייברים של NFORCE גם לא עוזר (לא שמתי לב לשינוי בכלל) מה קרה?? השינויים שקרו זה שפירמטתי והפעם עשיתי WINDOWS UPDATE.. עד עכשיו לא עשיתי אף פעם. ושהמודם עכשיו משתמש בכרטיס רשת ולא ב USB (אני יכול לבחור.. הכ. רשת הוא ON BOARD) מישהו?? :'(

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  20. מה הטלוויזיה הכי טובה לתקציב שהיא 32 אינץ' ושל LG שתומך ב FULL HD?

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  21. Started by 246810,

אני זקוק להמלצה לרמקולים עד 500 שקל מה ההצעות?

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by margiz,

רכשתי 2 מחשבים חדשים (זהים) לבית, התקנתי את כל הדרייברים שהגיעו עם הדיסק של לוח האם (כולל כרטיס קול שהוא BUILT IN), אבל אני לא מצליח לשמוע Sound, נראה שלא מותקן משהו חיוני, להלן תמונות מסך עם פרטים חשובים, אשמח לספק כל פרט נוסף שדרוש. התקלה זהה בשני המחשבים (התקנתי XP PRO) חשוב לציין שלמרות שבמנהל ההתקנים אין שום התקן עם סימן שאלה צהוב, לעיתים לאחר ריסטרט המחשב מודיע על חומרה חדשה שנמצאה (אני מניח שזה כרטיס הקול המובנה), אך לא מוצא דרייברים (גם לא בדיסק). מה עושים ? (אולי מורידים דרייברים מהאתר של יצרן לוח האם ? אם כן, לא מצאתי...) תודה ! [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  23. שלום לכם, קודם כל ברצוני להפנות אתכם למפרט המחשב החדש שלי (בפרופיל) הכולל SSD, סדרה 5800 וכו' אז יש לי את המחשב הישן (לא רע בכלל אני חושב) עם: ויסטה הום פרמיום x32 4GB (לא כולו מנוצל אני יודע) HD4850 1GB וכו (ראו גם בפרופיל הגדרות מחשב ישן) אני רוצה לחבר את הישן ל LG LCD 32LY70 שלי ולשלוט על כל המערכת בעזרת שלט יחיד. ברצוני: 1. להיות מסוגל להקליט תכניות, עצירה/חזרה על המקום 2. להשתמש ב EPG של יס איכשהו (איך?) 3. לצפות בסרטים שהורדתי באיכות MKV 1080 וכו 4. לשלוט על כל המערכת בעזרת שלט יחיד כולל צפיה בשידורי יס (שוטף), סדרות וסרטים מהמחשב, אונליין סטרימיניג וכו' 5. אפ אפשר להקליט תכנית ולצפות בסרט מהמחשב באותו הזמן - מה טוב! מהו הציוד הנדרש לי כדי לקבל מערכת …

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  24. Started by Satlan,

איזה לוקח ? אני מעוניין לקנות, השאלה איזה. http://www.m-audio.com/products/en_us/Revolution51-main.html http://www.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=15855

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  25. Started by Justlog,

היי מה קורה חבר'ה? אני חדש פה ורציתי לבקש ממכם שתתנו לי אוזניות טובות לגיימינג אבל שטובות גם למוזיקה בוא נגיד-35אחוז מוזיקה ו75 גיימינג עד 400 שקל תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים