עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ori14,

שלום יש לי AKG K414P כבר יותר משנתיים וצריך להחליף להם כבר כבל (בעיות בשמיעה), הפלאג והכבל שניהם נדפקו והייתי רוצה להלחים חדשים על הדרייבר הבעיה שאני לא יודע אם אפשר לפתוח אותן בלי לגרום להן נזק (אם זה דבק). יש למישהו מושג/ ניסיון אם אפשר? לא משנה, אזרתי אומץ וניסיתי לפתוח אותן, הרי בכל מקרה הן לא עובדות, זה רק אני או שאין בכלל חנויות שמוכרות כבל סטריאו Y?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  2. כי אני יודע שהלוח שלי יכול לקודד בזמן אמת אז איך אני עושה את זה? שיקודד לבד את הAC3 בלי שאני יתקין לו מקודד?

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  3. Started by shlomi8,

קניתי את הרמקולים האלה לפני שבוע ואין לי מושג למה אני לא שומע ברמקול של הסנטר זה מאה אחוז בהגדות של המחשב כי היה לי ככה גם לרמקולים האחוריים וסידרתי את זה...אבל את הסנטר אני לא מצליח לסדר...למישהו יש תוכנה אולי שיכולה לעזור לי? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 770 צפיות
  4. Started by Fantasil,

שלום אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס קול טוב בשביל מוזיקה יש לי כרטיס קול די גרוע שבא עם הלוח אם שגורם לרחש ממש מעצבן ברמקולים וגם האיכות עצמה לא מטורפת יש לי harman kardon sounsticks 2 אני רוצה כרטיס שיוצא לי את המקסימום מהרמקולים עבור מחיר סביר תודה.

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  5. Started by levelone,

שלום. רציתי לדעת האם שווה להשקיע ב-DAC שמנגן קבצים באיכות של 192/24 או שה-nuforce uDAC שמנגן קבצים באיכות של 96/24 זה מעל ומעבר? בנוסף לכך, רציתי לדעת איך קבצים באיכות של 96/24 או 192/24 נשמעים ביחס לCD Player? רציתי לדעת גם איך, ואם אפשר בכלל לצרוב דיסקים מקוריים לקבצי flac באיכות של 96/24 או 192/24? תודה, levelone.

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  6. Started by Trol,

Razer Piranha Stereo Gaming Headphone http://www.razerzone.com/gaming-audio/razer-piranha/ מכסות את כל האוזניים? כמו אלה נגיד:

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  7. עברתי דירה ואני חושש שהסבוופר נדפק, אבל אני יש אפשרות שזה רק מיקום בעייתי. הבעיה היא שבצליל גבוהה יחסית בסאב, הוא מתחיל לעשות קול "דרררררר" שבדרך כלל משמיעים רמקולים שמתקשים להתמודד עם באס... אבל מה שמוזר זה שהסאב לגמרי בסדר עם צלילים מאוד נמוכים, אבל בצליל ספציפי יחסחת גבוהה (לסאב) הוא עושה את הרעשים. חשבתי שולי זה סוג של תהודה כי הוא מוקף ברהיטי עץ מכל הכיוונים, אבל נשמע שזה בא ישירות ממנו. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  8. Started by alergic,

הכותרת אומרת הכל

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  9. Started by sos,

שלום לכולם, יש לי בעיה,כשאני רואה סרטים במחשב אני שומע מאוד חלש ברמקול סנטר,בעוד שבלווינים שומעים טוב,אני צריך לשים את הווליום די גבוה בשביל שישמעו בבירור בסנטר. יש לי AC3 על המחשב. בבקשה עזרה איך לסדר את זה תודה

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  10. Started by dmanbuhnik,

http://www.pdapoint.net/modules.php?name=Forums&showtopic=57&st=0& לכול בעלי הIRIVERים - תהנו

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  11. Started by lharpaz,

אתמול חיברתי למחשב שלי רמקולים של קריאטיב Inspire 4400 שהם 4.1 רועד מהתרגשות הפעלתי את Half Life 2 אבל לא שמעתי דברים מאחורי - כלומר, הרמקולים האחוריים לא פעלו. ויתרתי, ועברתי לסרטים - אני שומע ברמקולים האחוריים את אותו הדבר שאני שומע בקידמיים (רק קצת יותר חלש) ישלי כרטיס קול מובנה בלוח האם (ג'יגה-בייט K8NF-9), וכשאני פותח את הדרייברים שלו הוא מאפשר להפעיל כל אחד מהרמקולים בנפרד - וזה דווקא עובד בסדר, אז הבעיה היא לא ברמקולים / בחיבורים. אם למישהו יש עוד רעיונות - אני אשמח לשמוע ! תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  12. חשוב שהיו קומפקטיים ובאיכות סבירה יחסית למחיר אם אפשרי שיהיה חיבור רק לאמפי 3 ואם חייב חשמל אז עדיפות לסוללות ואפשרי גם משולב עים חשמל תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  13. יש לי רסיבר של Kenwood משנת 1996, סאב אקטיבי ו 4 רמקולים. 2 הקדמיים מחוברים לסאב והסאב מחובר לרסיבר כ Front. ו2 האחוריים Rear (שומעים בהם סראונד). יש לי במחשב כרטיס קול Creative Audigy. קודם כל לפי מה שהבנתי הרסיבר שלי תומך רק אנלוגי? יש לו רק יציאות אדום לבן. בכל אופן המחשב מחובר לרסיבר ביציאה הירוקה דרך פין אוזניות שמתפצל ל RCA אדום ולבן כזה: אז כרגע שומעים כמו 2.1. ניסיתי לחבר RCA בודד (לא זוג) ומתאם כזה למחשב ליציאה השחורה: ועכשיו שומעים כמו 4.1. איך לחבר? כאילו לקחת 2 כבלים בודדים של RCA ולכל אחד מתאם ואז ל 2 היציאות של הרסיבר? אדום ולבן? או שאני צריך משהו כזה: ואז אני מחבר מהיציאות הירוק והשחור מהמחשב ל OUTPUT ברסיבר? איפה אני קונה מתאם כזה? מה ה…

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  14. Started by JustNo,

שלום לכם ישלי התלבטות קשה מאוד בין הנגנים של iriver בנפחים 5,6 וה20 את ה5 וה 6 מצאתי במחיר זהה(כ1300 ש"ח) ואת ה20, שפחות חקרתי לגביו,ב1700. כמעט כל הביקורות שאני קורא, המקצועיות והפרטיות, משבחות את המכשירים, רק שב20 טוענים שהוא טיפה כבד, למרות שהגודל שלו הוא זהה לתעודת זהות אז העיקר בשבילי שזה נכנס לכיס. העיצוב דיי זניח,למרות שה5 וה 6 יותר יפים ללא ספק. הייתי רוצה לקבל גם את חוות דעתכם,בין אם אתם בעלי המכשירים הנ"ל וגם אם לא, כל דעה תעזור תודה רבה

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  15. תיקון RECIVER ,היכן יותר זול-במעבדה שעובדת עם היבואן או מעבדה פרטית? מדובר על RECIVER של מערכת קולנוע ביתית.

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by rk666,

אני יודע שPROSOUND זה חרא...אבל האם המגבר הנ"ל שווה את ה478 שקל? מגבר לרכב... http://shops.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1037994

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  17. כבר כמה זמן שאני משתמש בHD595 שמתי לב שמשום מה הם דביקות עכשיו לקחתי את הזמן והסתכלתי על רצועת הראש, החלק המרכזי בה הרוס, הוא לא קרוע אלא נהיה "גומי" גמיש כזה. מאיפה אני משיג תחליף במחיר נורמלי? הרמתי טלפון ל"קילים" היבואנים של סנהייזר בארץ והם זרקו לי מחיר של 95+- ש"ח על חלק שעולה 15$. הבעיה היא שהחלק שמצאתי באתר של סנהייזר לא מצויין שהוא מתאים ל595 יש למישהו מושג אם זה מתאים ל595 שלי (אני מאמין שכן)? והאם לדעתכם שווה לעשות הזמנה מחו"ל או פשוט לשלם את ה95 וזהו ועוד דבר אחד, איזה סטנד לאוזניות יש לכם אם בכלל

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  18. Started by gangst-R,

שלום, אני עמוד בפני קניית אזניות סראונד וצריך לבחור דגם בדחיפות. השימושים יהיו קצת משחקים, קצת סרטים ובעיקר מוזיקה. התקציב הוא 350 עם קצת סטייה כלפי מעלה. לפי חיפוש שעשיתי בפורום, ולפי הביקורות באתר הגעתי למסקנה שהאוזניות המומלצות ביותר הן: 1. Speed-Link Medusa 2. ZALMAN ZM-RS6F ההפרש בין השתיים נע בין 100-200 ש"ח. אין לי בעיה לגרד עוד 100-200 ש"ח השאלה האם שווה... לכן, יש לי כמה שאלות לפני הקנייה: * האם המדוזה שווה את ההפרש הזה? * איזה אוזניות הייתם קונים במקומי? * במידה ובחרתי במדוזה, איזה דגם מבין המדוזות לבחור? HOME, PRO, או הישנות? * האם יש עוד אוזניות מומלצות? תודה.

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by XDude,

שלום לכולם, אני מקווה שזה שייך לפה... בכל מקרה אני רוצה להקליט הרצאות ובנוסף שיחות מסוימות בעיניני עסקים. קניתי טייפ מנהלים אבל הוא לא משהו, אני מחזיר אותו. מה אני יכול לקנות במקום? mp3, טייפ אחר, או משהו אחר לגמרי? אם מישהו מכיר משהו ספציפי שיתאים אז שיבורך! רק שיהיה בו מקום לשעות ארוכות..

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  20. היי, המטרה של הסטאפ היא בעיקר צפייה בסרטים אבל גם מוזיקה. עדיין לא קניתי ולכן אשמח לקבל הצעות לגביי אפשרויות יותר טוב לאחד מהמרכיבים. סאב וופר PSW12 Polkaudio - 1500 שקל ------------- סט 5 רמקולים SPARK Pure Acoustics - 1000 שח יצרן: Pure Acoustics הרכב הרמקולים: סט 5 רמקולים WAY: 2 נצילות: 90 טווח תדרים: 45-22 פרטים נוספים ---------------- דגם 3D רסיבר SONY STR-DH520 - 1590 שח •רסיבר סוני 7.1 ערוצים תלת מימד 7.1 ערוצים מעבד וידאו פנימי התומך ברזולוציות עד 1080pRMS וואט 7X 100 הספקHDMI בחיבור 3Dמחיר רגיל החל מ-1990 ש"חמחיר מיוחד לחברי הייטק-זון1590 ₪דמי משלוח 39 ש”ח עם שליח עד הדלת, אספקה עד 7 ימי עסקים. אפשרות לאיסוף עצמי חינם, מאור יהודה. פרטים נוספים:רסיבר סוני 7…

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  21. Started by asmy999,

ברשותי DVD טושיבה דגם 2550 לקולנוע ביתי , רציתי לדעת אם יש איזו שהיא דרך להפוך אותו (ע"י תוכנה או משהוא כזה) לקורא DIVX ?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  22. Started by vourt,

Hi, I've bought the Asus Xonar HDAV1.3 to be able to connect it into my Denon 1912 receiver and play 3D games with my Geforce GTX580 card. Just found that i have to connect the dvi / hdmi to the Asus card 1st and then from the card to the receiver and only then to the TV. from the little i know it will decrease performance especially in 3D movies and games, isn't it? Will be happy to hear any tips or comments since i'm thinking now to sell this card and my receiver and build more suitable system to analog connections. Thanks!

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  23. Started by אמיר יצחקי,

תודה

24. Started by RDS,

אוקי שמעו.... רציתי לקנות את הרמקולים הנ"ל, אבל שמעתי שלאחר 2007 ירדו המחירים.... מה אתם חושבים על זה? אם ירדו לכמה ומתי? כרגע המחיר הכי זול בזאפ זה 465..... תודה

• 10 תגובות
    • 770 צפיות
  25. מצורף מדריך ללמוד והדרכה שמיעה וראייה סרטים ומוסיקה המדריך כולל הורדת קודקים ,התקנה ,כיוונם / פתיחתם בחירת חומרה נכונה שמיעת סאונד משופרת וכל מה שאתם רוצים כדי לקבל קולנוע ביתי מהסרטים http://upload-il.com/file/23435/-------------------------------------------------------------1.pdf.html מדריך שני מדבר על איך לשמוע מוסיקה ולכוון מקודדים הופך MP3 ל- 5.1 או קידוד אחר של שירים ל-5.1 שמיעת DTS ועוד לי זה עזר נפלא http://upload-il.com/file/25254/--------------------------------------DTS----------------------BSplayer-Pro.pdf.html

• 1 תגובה
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.