עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלון לכולם, יש לי אוזניות 5.1 של זלמן שמתחברות לכרטיס קול מובנה. מחפש לחדש אותם באוזניות גיימרים ולא יודע איך להחליט. יש את הלוג'יטק G35 אבל הוא מאוד יקר, השאלה אם הוא שווה את המחיר ? יש בKSP הנחה של 40 אחוז עד סוף החודש לאוזניות של TT, שווה משהו ? בקיצור אשמח לשמוע המלצות. תודה מראש מנו

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  2. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות בעניין? ידע כבר מספקים iPodHeb לגרסת ה-updater העדכנית ביותר (שבה אין שום הבדל בכל הנגנים מבגרסה הקודמת, חוץ מהנגן החדש) אבל זה לא פועל (האותיות בעברית לא מופיעות). חוץ מזה, אם למישהו יש שאלות, ישאל ויענה. :-)

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  3. קניתי מחשב נייד של טושיבה SATELLITE A300 יש לו כרטיס מסך מובנה של ATI HD3650 חיברתי בכבל HDMI בין המחשב לטלויזיה והגדרתי אותו כ-extended הכל עובד יפה רק חבל שכל פעם שאני רוצה להעביר סאונד לטלויזיה אני צריך להגדיר בויסטא שה-HDMI יהיה ברירת המחדל. אבל הבעיה אחרת, איך שזכור לי ב-extended כל פעם שאני מדליק וידאו הוא מעביר לי ישר ליציאה הנ"ל במסך מלא. ופה כדי לראות את הסרט אני חייב למשוך למסך השני את הפלייר ושם לעשות מסך מלא.. ניסיתי לשחק בהגדרות של avivo video ב-catalyst ולא עזר כלום. איך אני מגדיר כך שאיך שאדליק סרט מיד יופיע לי בטלויזיה במסך מלא??

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  4. Started by yigal_26,

על פניו אותם רצקולים רק שב-380 עוצמה גבוהה יותר של 6 וואט לעומת 5 וואט ב-370. 370 באים עם לשט חוטי ו-380 לא. האם בכך מסתכמים ההבדלים והשאלה מה עדיף היא רק שאלה של טעם או שיש עוד משהו נסתר מהעין? תודה.

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  5. Started by meirdor,

שבוע הבא אני קונה זוג רמקולים למחשב בתקציב עד 450 שקל רציתי לדעת איזו מערכת רמקולים יותר טובה האלטק לנסינג עולה 430 ש"ח והבקורות ברשת עליה בינוניות והלוגיטק X 240/230 עולות 350 מה עדיף??אני מתכוון מבחינת הסאונד זה הכי חשוב לי 100 שקל לפה ולשם לא חשוב לי כי יש תקציב רק למי סאונד יותר טוב למוסיקה

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  6. Started by phil,

http://www.theapplecollection.com/design/macdesign/iPodmusic.html כנסו ותראו על מה אני מדבר...

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  7. משהו הזמין פעם ויכול להמליץ?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  8. Started by er0101,

אם אתם זוכרים רכשתי את הכ. קול הזה לא מזמן. התחילו לי מסכים כחולים מדי פעם שישנם גם אחרי פרמוט. מסך כחול שכתוב בו משהו על IRQ ומדובר על קובץ sys. (שמרתי את השם במחשב אחר ואני לא מוצא את הקובץ) שלפי חיפוש בגוגל הבנתי שזה יכול להיות בעיה עם הלוח וצריך לעדכן ביוס. מה עושים? דרייברים חדשים הבנתי שאין. אודה למי שמכיר פתרון. את הדגם של הלוח יש במפרט שלי.

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  9. הנגן שעכשיו על הכוונת שלי הוא ה iAudio X5L שיוצא בסוף חודש הבא, האם יש איזה נגן מעניין בסגנון שלו שאמור גם לצאת בקרוב ושווה את הציפיה? ( חשובים לי מאוד חיי הסוללה בגלל זה אני מחכה ל X5L ולא לוקח עכשיו את ה X5 הרגיל *)

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  10. Started by zozik,

שלום... אני רוצה לשים מערכת בחדר! ויש לי שאלה: מה כדאי לי לשים מערכת קולנוע ביתית שתיהייה מחוברת ל-טלוויזיה,סוני ומחשב.. או לקנות כרטיס קול למחשב ולקנות רמקולים למחשב... תודה! ZoZiK

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  11. Started by eladsh,

אני מעוניין ליקנות רמקולים למחשב שלי.. התקציב הוא 1000 ש"ח +- השימושים שלי הם לרוב יהיו למוזיקה(טראקים) למשחקים קצת וגם קצת לסרטים, אבל הכי חשוב לי זה למוזיקה. לאחי יש את ה"SoundSticks 2.1וHarman-Kardon" והוא מרוצה מאוד..הוא אבל אמר לי שבטח יש דברים יותר חדשים וששווה לי ליקנות משהו יותר חדש ואיכותי מהHKSS2.1 אז שאלתי חבר שלו שהוא מאוד מבין ברמקולים והוא המליץ לי לקחת אותם כי מה שחשוב אצלי זה יותר האיכות של הרמקולים ולא העוצמה(כי במקרה שלי יש בד"כ אנשים בבית ואם אני שם על פול ווליום אז זה מפריע) אז אני מבקש ממכם שאולי אתם יכולים להמליץ לי על משהו איכותי מבחינת הסאונד,2.1 ושנמצא בטווח של התקציב הנ"ל

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  12. אני לא יודע איזה רמקולים ליקנות Creative inspire 5.1 5200 או Logitech z-640 5.1 או יש לכם איזה הצעה אחרת? יש לי תקציב של 800 שקל מקסימום אבל אני מעדיף אפילו קצת פחות מי זה...

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  13. Started by DAVIDD,

לאחר שמכרתי את הרמקולים שלי (קרייטיב 4100) החלטתי שאני צריך רמקולים חדשים ובדיוק אני טס לחו"ל חשבתי על הרמקולים האלה http://www.fastlanehw.com/reviews.php?i=121 מחירם בדיוטי פרי 200$ כשמחירם בארץ לפחות 1900 שקל מה דעתכם עליהם??

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  14. בוקר טוב לכולם, מזה 5 שנים בהן אני משתמש בכרטיס הקול המצוין בכותרת. לאור רכש של מחשב חדש, מתלבט האם שווה להחליף את כרטיס הקול לסדרות החדשות יותר דוגמת X-Fi וכדומה. כרגע משתמש במערכת די נחמדה של altec, אך לא משהו מפוצץ - עלתה בסביבות ה800 שקלים. האם הכרטיס מספיק גם בימים אלו, במידה ואשדרג את הרמקולים (ככל הנראה זה מה שיהיה)? במידה וכן, על איזה כרטיס כדאי לי ללכת? תודה לעוזרים..

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  15. יש ברשותי וידאו של בת מצווה של קרובת משפחה. אבל היא נצרבה כך שפשר לצפות בה כאן (כמדומני PAL ) ואני רוצה לצרוב את הדיסק שוב כדי שאפשר לנגן את הוידאו בשיטה האמריקאית. (כמדומני NTSC ) כיצד אני צורב שוב בתוכנת נרו, אני משתמש בנרו 8 אולטרה. אשמח לקבל תגובות בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  16. Started by The Ball,

אני מחפש נגן mp3 עד 800 שקלים... בגלל שהתקציב הוא לא גבוה במיוחד, נראה לי שאני אלך עד נגן שמבוסס על זיכרון פנימי של לפחות 256 mb. יש איזה שהיא המלצה על נגן טוב (מחברה טובה) שמשמיע מוזיקה איכותית ולא יעבור את התקציב? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  17. Started by omer_xd,

שלום קניתי רמקולים x530 חיברתי אותם ועובדים רק שניים למרות שהכרטיס קול שלי תואם ל 5.1 יש חמישה רמקולים (עובדים רק שניים) האם צריך דרייברים? מה לעשות כדי שיעבדו כל הרמקולים

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  18. שלום , אבקש להתייעץ לגבי מסך LCD רציתי לקנות מסך Samsung LA40A550 LCD FULL HD אבל אין כרגע במלאי את זאת במקום זה : עוד אפשרויות שחשבתי עליהן : הן סוני http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716061 או http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=715684 או טלוויזיה LG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711735 או http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=703543 מה דעתכם על האפשרויות האלו ? אז כמה שאלות, 1 אילו מסכים FULL HD, OR HD READY , הכי מומלצים ונותנים איכות תמונה טובה ואמינות , בטווח מחירים 5000-6000שח,אחרים מאלו שהצעתי? 2 האם מסכי LCD FULL HD מורחים תמונה כאשר הם מקבלים אות תמונה אנלוגי ?- כבלים , וs VIDEO? 3 האם אכן שווה להוסיף את הכסף עבור רכישה של מסך FULL HD…

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  19. Started by icebreak,

http://www.techmanifesto.com/archives/2005/07/28/tux-on-ipod-mini/

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  20. קניתי בתחילת השבוע את הHARMONY 525 והבנתי שאפשר בעזרת התוכנה GIRDER לשלוט על המחשב בעזרת השלט הורדתי את התוכנה (גירסה 3.3) רק שאני לא מבין איך לקנפג אותה אני משתמש בMV2PLAYER לצפייה בסרטים ומעוניין לשלוט באופציות הבסיסיות דרך השלט (VOL +\-, SEEKING וכו') קיצר, אני מחפש מדריך לקינפוג התוכנה

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  21. Started by ilan_fix,

מישהו יודע איך? אני מחפש תוכנה טובה שתדע להוסיף כתוביות לסרט DVD, בלי להתמיע אותם בתמונה ככה שכשצופים יהיה אפשר לבחור עם או בלי כתוביות... מישהו מכיר אולי תוכנה טובה שעושה את זה?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  22. Started by starline,

אהלן, ברשותי מגבר 5.1 של חברת ימאהה (אם הדגם חשוב אני יערוך),למגבר יציאות של 2 קדמיים 2 אחוריים סנטר ויציאה של סאב וופר.. הייתי רוצה המלצה לזוג רמקולים,קדמיים מדפיים איכותיים שיעבדו לבד,ז"א בלי אחוריים וסנטר, אולי סאב וופר אני יוסיף בהמשך.. אני רוצה המלצה לזוג רמקוליים איכותיים עד כמה שיותר שייתנו לי איכות צליל טובה (בעיקר משחקי מחשב ומוזיקה).. התקציב שלי הוא עד 1200 שקלים אפשר לחרוג טיפה.. הרמקולים יהיו מחוברים למגבר והמגבר אל המחשב.. אני יישב בערך כחצי מטר מהרמקולים. עוד שאלה קטנה: במגבר יש לי חיבור rca שרשום עליו subwoofer ניסיתי לחבר לו סאב וזה לא עבד.. (הסאב הוא ללא כרטיס או משהוא רק רמקול) אני צריך לחבר אליו סאבוופר שיש לו מגבר נפרד או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  23. שלום, יש לי רמקולים altec lansing vs2421 שכפי שאתם יודעים נשמעים טוב וקטנים, אבל יש להם בעיה שמתי שהם סתם דולקים בלי להשמיע כלום הם עושים רעשים, ולי זה מציק ואני מכבה אותם כל הזמן ומפספס שיחות בגלל זה. אני ממש אוהב את איך שהם נשמעים אבל הרעש פשוט מציק ונמאס לי מזה. אני מחפש רמקולים 2.1 קטנים ויפים, לא solo 6 שיתפסו לי את כל השולחן. חשבתי על jbl creature, אבל אני לא יודע אם הסאונד שלהם משתווה לשל הaltec, מישהו בדק? מה עוד האפשרויות שלי? חשוב שהרמקולים יהיו שחורים וקטנים, עם כיוון ווליום על רמקול\שלט ולא על הסאב (כי הוא ברצפה), שישמעו טוב, עד 450 שקל, לא צריך יציאות לאוזניות וכל מני דברים מיותרים. שלט אלחוטי יכול להיות ממש נחמד אבל לא חייב. למרות שאני מתעסק הרבה במרא…

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  24. Started by sos,

שלום! אני מעוניין לקנות נגן כלשהו (מינידיסק, דיסקמן וכו) אבל לא יודע איזה בדיוק וחשבתי שאולי תוכלו להמליץ לי על אחד. טוב לפני כן בנגן חייב להיות: 1. רדיו (חובה!!) 2. אפשרות לנגן שירי MP3 3. שלא יהיה מקום מוגבל כלומר שלא יהיה בו נגיד 64 MB מקום עדיף שהוא יעבוד דרך העתקת שירים לדיסקים כך שאין לי בעיה של מקום. 4. אני לא מבין כל כך במכירים אבל תביאו משהו טוב במחיר סביר, אני לא מתכוון לקנות נגן MP3 ב1000 שקל. אני חשבתי לקנות דיסקמן שתומך בMP3+רדיו מה אתם אומרים? אם אתם חושבים שזה מתאים אז תנו לי המלצות

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  25. Started by yaniv69,

שלום היום החליטה האוזניה השמאלית של הipod שלי להפסיק לעבוד! ניסיתי לחבר אוזניות של דיסקמן של חבר (חברת פיליפיס עם שלט)ולא עבד לעומת זאת עכשיו ניסיתי אוזנית רגילות של סוני וזה עובד! ברצוני לקנות אוזניות איכותיות אבל אני חייב לדעת מה כן מתאים לאי פוד ומה לא???? מדובר באי פוד דור רביעי 20 גי'גה תודה על העזרה והאם באחריות של האי פוד כלול תקלות באוזניות??

• 8 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים