עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. ברשותי הכרטיס הנ"ל על לוח ga-P35-DS3L של גיגבייט. קניתי כבל DVI לHDMI ןחיברתי בינו לLCD - כניסת HDMI. הבנתי שהכרטיס מסוגל להעביר גם קול אבל לא הצלחתי. הדרייברים של ATI מותקנים וגם של REALTECH (שניהם נראים במנהל ההתקנים) - לקול של הרכיבים על הלוח אם. השני פועל, הראשון לא (גם כשעברתי אותם לDISABLE) . הבנתי מפורומים שונים שיש בעיה כאן, רק לא הבנתי מהו הפתרון. מישהו יודע מה עושים ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by sos,

שלום! אני מעוניין לקנות נגן כלשהו (מינידיסק, דיסקמן וכו) אבל לא יודע איזה בדיוק וחשבתי שאולי תוכלו להמליץ לי על אחד. טוב לפני כן בנגן חייב להיות: 1. רדיו (חובה!!) 2. אפשרות לנגן שירי MP3 3. שלא יהיה מקום מוגבל כלומר שלא יהיה בו נגיד 64 MB מקום עדיף שהוא יעבוד דרך העתקת שירים לדיסקים כך שאין לי בעיה של מקום. 4. אני לא מבין כל כך במכירים אבל תביאו משהו טוב במחיר סביר, אני לא מתכוון לקנות נגן MP3 ב1000 שקל. אני חשבתי לקנות דיסקמן שתומך בMP3+רדיו מה אתם אומרים? אם אתם חושבים שזה מתאים אז תנו לי המלצות

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  3. creative inspire t7900 http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=113&product=10321 כרטיסי הקול הם: audigy 2 zs x-fi xtreme music אני יקנה בקרוב את הx-fi music ואני רוצה לציין שבינתיים אני מאוד נהנה מהרמקולים והם נשמעים אחלה למרות שאני עובד על כרטיס קול ישן מאוד כרגע sblive 5.1

• 13 תגובות
    • 783 צפיות
  4. Started by benor,

ברשותי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ו- M2A-VM HDMI וטלוויזיה LCD של טושיבה עם כניסת HDMI. תחילה המחשב זיהה שהטלוויזיה מחוברת דרך ה- HDMI אבל בטלוויזיה לא ראו שום דבר (היא הייתה במצב המתאים) מותקנים דרייברים הכי עדכניים של ATI ועכשיו הטלוויזיה לא מזוהה בכלל (לפני שעדכנתי את הדרייברים המחשב זיהה את הטלוויזיה). מה ניתן לעשות?

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  5. Started by andrei21,

כשאני מפעיל סרטי תלת מימד התוכנה עובדת רק ב60hz 720p האם זה פאק בתוכנה או שזה המקסימום שהיא יכולה להפיק? אני חושב שפעם כן הייתי מפעיל 1080p 24hz . ב powerDVD 12 הכל בסדר עובד ב1080P בלי בעייה.. רעיונות ובכלל האם יש תוכנות יותר נורמליות או יותר קלילות משני התוכנות הגרועות האלה להפעלת סרטי blu-ray ?

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  6. Started by D-Bang,

המערכות שנכון לעכשיו נראות לי מעניין: Logitech Z-3 Logitech X-230 JBL Creature II Soundstick II ATP3 (אצלי זה בעדיפות אחרונה, אבל ראיתי שהמליצו פה רבות עליהם) אין צורך בהתייחסות למחיר, רק איכות הרמקולים כמובן שאם יש לכם המלצות אחרות אשמח לשמוע נ.ב נכון להיום אני משתמש בDSS80 (של מיקרוסופט) לכן מומלץ שהסט החדש יעלה באיכותו על הנוכחי

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  7. Started by rikus,

אני שואל כי יש כרטיסי קול זהים שהם בעלי יציאת FIREWIRE או USB או PCI(פנימי). קראתי שהיתרון המשמעותי של ה FIREWIRE הוא הרוחב פס שלו, הUSB2 מספק 480 והFIREWIRE מספק 1800. PCI בעל רוחב פס של?

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  8. יש לי כרטיס קול של קרייטיב דגם אוודיג'י פלטינום אי אקס שעבר SOFTMODE לאוודיג'י 2 ואני משתמש בתוכנה MV2PLAYER לצפיה בסרטים שאיתה התקנתי פילטר AC3 השאלה שלי היא איך אני צריך להגדיר את הפילטר שיעבוד בצורה הטובה ביותר על הכרטיס קול והרמקולים שלי? (Z5500 של לוגיטק) רק שאלה קטנה, שמתי לב שבפליטר יש אופציה שנקראת PCM מה זה בדיוק? כי כשאני משנה את האופציה הזאת, האיכות (ככה ניראה לי) עוברת איזה שינוי ובאופציה FLOAT אני שומע 4.1 או שאני טועה כי אני נוב בדברים האלה... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  9. Started by GoldenACE,

האם שווה לקנות את הטלוויזיה הזו --> DANTAX LC-37H במחיר של 1990 ש"ח? מפרט טכני מסך LCD 37 DANTAX דגם LC-37H כולל מחבר HDMI ! מעמד שולחני מפואר וזוג רמקולים מובנים תאימות HD ברזולוציה עד 1080i מגוון צבעים גדול ותפעול קל ונוח תפריט OSD זמן תגובה 8 ms בהירות 400 cd/m² רמת ניגודיות דינאמית Contrast של 1:3000 זוג רמקולים מובנים חזקים בהספק 2 X 6 וואט פילטר להפחתת רעשים בתמונה נתוני מסך : גודל מסך: 37 אינץ' יחס תמונה: 4:3 / 16:9 זמן תגובה: 8 ms יחס ניגודיות: 3000 :1 רזולוצית מסך: 1366X768 בהירות: 400 cd/m² גודל נקודה: 0.6 מ"מ זוית צפיה: 172 מעלות מספר צבעים: 16.7 מליון שיטות שידור: מולטי סיסטם נתוני סאונד: רמקולים מובנים הספק הרמקולים 2 X 8 וואט סוגי…

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  10. האם אני יכול לחבר למערכת הסטריאו שלי רמקולים נוספים ממערכת אחרת? ואם כבר אני כאן..איזה מערכות בולטות יש במחיר 1100 שקל?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  11. Started by RDS,

אוקי שמעו.... רציתי לקנות את הרמקולים הנ"ל, אבל שמעתי שלאחר 2007 ירדו המחירים.... מה אתם חושבים על זה? אם ירדו לכמה ומתי? כרגע המחיר הכי זול בזאפ זה 465..... תודה

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  12. Started by phil,

http://www.theapplecollection.com/design/macdesign/iPodmusic.html כנסו ותראו על מה אני מדבר...

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  13. Started by alergic,

הכותרת אומרת הכל

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  14. Started by approx,

התקנתי את הAC3 פילטר איזה חמש פעמים מחדש וגם הגדרתי אותו שיוצאי ביציאה האופטית וכלום לא שומעים כלום מה אפשר לעשות ?

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by אלעד13,

קודם כל סליחה על שניסיתי למכור פה... זה לא יקרה שוב עכשיו סתכלו יש לי 2 רמקולים ריצפתיים גדולים בחדר (שאגב חזר מתיקון לפני שבוע מישהו מכיר את הבאנדם הזה שמתקן רמקולים ברמת גן?) וכל רמקול הוא 18 וואט אראמאס עכשיו הרמקולים הם משנות ה70 הם לפחות בני 35 שנה אז שמעתי שיש איזה שיטה ישנה למדידית הוואטים אז מישהו יכול להגיד לי כמה וואט בערך הרמקול שלי? ועוד דבר הרמקולים מחוברים לרסיבר... ונמאס לי אני רוצה מגבר סטריאו איכותי וטוב כמה זה יעלה לי? עם בארץ אז רק יד שניה ועם בחול אז ראשונה ראיתי כמה דגמים.... למשל זה http://www.guybuys.com/amp-one-a.html איך הוא? בואו נגיד שיש לי 200 דולר למגבר בחול ויד שניה בארץ זה אפשרי? נ.ב אני שומע רק מוסיקה לא סרטים ובקושי משחקים שאני יכול להסתדר…

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  16. Started by gilp123,

שלום, יש לי מחשב שאני רוצה להקליט SOUND מהאינטרנט. יש לי תוכנה טובה שנקראת POLDERBITS . כאשר אני מפעיל את התוכנה הוא פותחת חלונית ורושמת כי היא לא מזהה כרטיס קול. יש לציין כי אני יכול לשמוע מוזיקה ויכול לראות סרט ויש בהם SOUND ואין לי בעיה. במערכת הפעלה מסוג XP לא הייתה לא הבעיה הזאת, רק כאשר שידרגתי למערכת הפעלה 7. ניסיתי לעדכן דרייבר מהאתר של היצרן אך גם לא עזר. יש לי כרטיס קול המחובר ל PCI של המחשב ולא BUILD IN. האם מישהו מכיר את הבעיה ומוכן לעזור ? תודה.

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  17. ערב טוב... ברשותי מחשב שהגיע מלונדון. אחרי שפרמטתי את הדיסק קשיח, במנהל התקנים לא נמצא החומרה של ה"קול". הכרטיס קול שלי הוא מובנה. אין לי את הדרייבר של הלוח אם, ואם לומר את האמת אני גם לא יודע איזה לוח אם יש במחשב הזה. מבקש את עזרתכם במציאת הדרייבר. נ.ב נסיתי למצוא התקנה דרך הדיסק של נערכת ההפעלה אבל ההזדמנות כשלה. תודה רבה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  18. Started by XDude,

שלום לכולם, אני מקווה שזה שייך לפה... בכל מקרה אני רוצה להקליט הרצאות ובנוסף שיחות מסוימות בעיניני עסקים. קניתי טייפ מנהלים אבל הוא לא משהו, אני מחזיר אותו. מה אני יכול לקנות במקום? mp3, טייפ אחר, או משהו אחר לגמרי? אם מישהו מכיר משהו ספציפי שיתאים אז שיבורך! רק שיהיה בו מקום לשעות ארוכות..

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  19. Started by ydyehuda,

שלום לכולם הלך לי הכרטיס ON BOARD שלי ולכן אני זקוק לכרטיס קול. מה לקנות במחיר סביר? לא רואה סרטים או משחקים מתוחכמים על המחשב בתודה, יהודה

• 10 תגובות
    • 783 צפיות
  20. שלום לכולם, ברשותי מגבר JVC רגיל ולא חדש במיוחד שלא מוציא סטריאו ב7 ערוצים רק סראונד רגיל(DD וDTS). רוב השימוש במגבר נעשה ע"י המחשב שאליו הוא מחובר. רציתי לשאול, אם המחשב מסוגל לשלוט על הסאונד שיוצא מכל רמקול(5) יש אולי תוכנה שמדמה דרך המחשב סטריאו ב7 ערוצים? מיועד כמובן לשמיעת שירים ב7CH STEREO. תודה.

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  21. נראה לי שמיציתי בכותרת יש לי 5 רמקולים וסאב פשוטים מאוד מהזולים של ITT ואני רוצה לחבר אותם לכרטיס קול שלי את כולם אם זה אפששרי? עריכה: כרגע הצלחתי לחבר 2יציאה שיוצאת מהסאבב (שאליו מתחברים כל הרמקולים) שמתפצלת ל 2 יציאות עם SL ו SR חיברתי בהם מתאם ודרכו כבל שמתחבר למחשב אך אני שומע רק ב 2 רמקולים ישנה דרך אחרת?

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  22. Started by LeftRight,

משהו שיעשה קצת רעש.. משהו נחמד וקליל

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  23. Started by omri123,

רכשתי לאחרונה את הכבל הנ"ל בתקווה לחבר את המחשב (פבילון DV6,REDEON HD 6490M) לטלויזיה (סמסונג 32' LCD), יודע שיש לה גם HDMI אך כרגע יש לי כבל אחר. אך בשום קומבינציה שהיא, כולל המתבקשת, הכבל לא עבד, מה ניתן לעשות? זה הכבל: http://www.123inkcartridges.ca/product/image/311516/medium/HDMI_to_3RCA_Component_cable.jpg

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  24. שלום! החלטתי שאני רוצה להשקיע קצת באוזניות הבאות שלי ואני פתוח גם להזמנה מחו"ל. מדובר באוזניות שיתחברו לפלאפון, ניידות, עדיפות ל-on-ear (לא מעוניין בכלל ב-in ear או כפתור למיניהם..) שומע כמעט הכל, אבל בעיקר רוק והרבה דאבסטפ ככה שצריך דגש על הבאס אני לא מבין בנושא ומחפש כיוון, אז תמליצו לפי דעתכם!

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  25. Started by 246810,

אני זקוק להמלצה לרמקולים עד 500 שקל מה ההצעות?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.