אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני מחפש כרטיס קול שיהווה שידרוג לכרטיס קול העכשיו שלי (SoundStorm) אבל בגלל אילוצים טכנים, אני מחפש כרטיס קול עם RACK חיצוני (או כרטיס חיצוני בכלל ) שתיהיה לו יציאת אוזניות ושליטה על העוצמה של האוזניות , הכרטיס יכול להתחבר בכל דרך (FireWire , USB ) הדרישות האלה הן חובה מהכרטיס.. אני מוכן להשקיע עד 200$ (יש לי כמו כן את האפשרות לקנות בחו"ל) עכשיו ראיתי את הכרטיס הבא http://www.m-audio.com/products/en_us/FirewireAudiophile-main.html - AudioPhile FireWire ב140$ אצל J&R בניו יורק . האם יש אופציות יותר טובות ? ואם כן אשמח להמלצה . תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הנה קישור http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_158&products_id=313 מה דעתכם עליהם, אני אישית ראיתי אותם אצל חבר שלי ואהבתי אותם מאוד... מה אתם חושבים, אשמח לשמוע תגובות, במיוחד אם למישהו יש אותם....
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
שלום, האם יש הצדקה לרזולוציה של FULL HD בגודל של 32 אינץ' כאשר מרחק הצפייה הוא כשני מטרים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות עם מיקרופון מובנה עד 300 ש"ח, אני כבר זמן מה משתמש באוזניות לא ידועות ואני חושב שהגיע הזמן להשתדרג, תודה מראש =]
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
טוב אני מיואש כבר.. ניסיתי לכבות את המחשב, לשחק עם החיבורים, מה שאני לא עושה לא עוזר. המחשב פשוט משדר רעשים סטטים חזקים מאוד (לא מש'ו רצוף כזה אבל חזק מאוד).. נשמע כאילו הרמקול נשרף, ניסיתי לחבר רמקולים אחרים ואוזניות וגם שם היה את הרעש הזה. זה רעש בילתי ניסבל. אי אפשר אפילו לפתוח את הרמקול.. יש למישהו רעיון ממה זה יכול להיגרם??..
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי creatvie inspire 2.1 2100 ועוד שתי רמקולים גדולים של מערכת סטריו השאלה שלי אם אפשר לחבר את כולם וליצור סרואנד (הרמקולים של המערכת סטריומאחורה והרמקולים של creatvie מקדימה? האם פשוט צריך לחבר את הרמקולים של המערכת סטריו בחיבור השני של הכרטיס קול כמו שמחברים סרואנד ואז פשוט בדרייברים של הכרטיס קול לבחור ב4.1? או שצריך לעשות משהו אחר? תודה...
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני עושה מן "מיני פרוייקט" בנושא מערכת קולנוע ביתית. קיניתי מערכת קולנוע ביתית בכמה חלקים: רסיבר- של פנסוניק 5.1 DVD - קורא DIVX של יונדאי מערכת רמקולים- Eltax 5.1 הכוללת רמקולים ריצפתיים, סאאב וכ'ו. את המערכת הנ"ל אני רוצה לחבר לטלוויזיה , וגם למחשב- החיבור למחשב הוא החלק הכי חשוב, המערכת חייבת להתחבר למחשב. כמה שאלות: 1. האם אני צריך שהכרטיס קול שלי (והוא לא כזה איכותי, וקיים כבר 3 שנים) צריך לתמוך ב5.1 או שרק המגבר צריך לתמוך בזה? 2. עם הכרטיס לא תומך ב5.1, מה אני יכול לעשות? 3. איך אני בודק שהכרטיס קול שלי תומך בזה? 4. איך אני מחבר את המחשב ואת הטלוויזיה למערכת בו זמנית? תודה רבה, זה ממש חשוב! ניב
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, קניתי את האלטק לנסינג 5021 2.1 בשביל לשמוע מוזיקה מהמחשב בלבד,קצת סרטים וללא משחקים יש לי כרטיס קול מובנה בלוח האם הכרטיס הכי זול של קריאייטיב בקיי אס פי הוא הCreative Audigy SE 7.1 (PCI) שעולה 150 ש"ח.האם במצב שלי שווה להשקיע את ה150 ש"ח האלו לשיפור איכות מוזיקה סטריאו בלבד?זה ייתן שיפור לעומת הכרטיס המובנה? אולי יש לכם הצעה מוצלחת יותר?
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
המערכות שנכון לעכשיו נראות לי מעניין: Logitech Z-3 Logitech X-230 JBL Creature II Soundstick II ATP3 (אצלי זה בעדיפות אחרונה, אבל ראיתי שהמליצו פה רבות עליהם) אין צורך בהתייחסות למחיר, רק איכות הרמקולים כמובן שאם יש לכם המלצות אחרות אשמח לשמוע נ.ב נכון להיום אני משתמש בDSS80 (של מיקרוסופט) לכן מומלץ שהסט החדש יעלה באיכותו על הנוכחי
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש נגן מוסיקה לטיול במזרח ואשמח להיעזר בכם! הדרישות: אמינות (שלא יתקלקל פתאום...) נפח - 16GB איכות שמע טובה נוחות לשימוש (כולל העלאת/הורדת שירים מול מחשב) ממה שבדקתי בינתיים, ראיתי שה-iPod יקר בהרבה מהסטנדרט. האם הוא באמת שווה את זה? - האם נוח להעלות אליו מוסיקה, או שחייבים לעבור דרך ה-iTunes או משהו כזה? בנוסף, יש לי אפשרות שמישהו יקנה לי בארהב ויביא. (אבל אז בטח אין תמיכה בעברית..?) אשמח להמלצות ספציפיות. הנה כמה לינקים שנראו לי בינתיים. מה דעתכם? iAudio Cowon - 16GB - 599 http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?productid=3613 C2 - 16GB - 639 http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?productid=5464 Iriver: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?mo…
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
האם הכרטיס קול : Creative SB Live! Valu משנת 99, יתאים לרמקולים ADA880, והאם יהיה הבדל באיכות השמיעה ברמקולים אם אני אחבר אותם לכרטיס קול Creative SB Live! 5.1 Digital? ודרך אגב איך אני מחבר את הרמקולים דרך היציאה הדיגיטלית? זה כבל אחד שמחתחבר ליציאה הדיגיטלית וזהו? ואם זה אנלוגי אני מחבר נגיד 3 מגברים ל3 כניסות?
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש אוזניות לאחי.. במחיר סופי של עד 150 ש"ח עדיף שיהיו אוזניות גדולות עם כיסוי מלא לאוזניים אממ אני חשבתי על האוזניות הבאות http://www.fujikon.com/eng/product/audio/fsh/openair/open_air_64.jsp או http://www.fujikon.com/eng/product/audio/msh/nbs/nbsl_120.jsp ורציתי לדעת עם זה שהם פתוחות יגרום לקול "לברוח" ?! בתודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מערכת רמקולים למחשב בשביל מוזיקה... אני רוצה שהמערכת תנגן באיכות סבירה גם במשחקים וסרטים, אבל הדגש הוא על מוזיקה!! חשבתי על X530 Logitech בגלל ביקורות טובות ששמעתי ובגלל שהמחיר שלה נוח. ה- X530 Logitech מתאימה למוזיקה או שהיא מתאימה בעיקר לסרטים ומשחקים? יש לכם הצעות אחרות של מערכות אחרות שיתאימו יותר לניגון מוזיקה?? (אני מוכן להשקיע עד 700 ש"ח). תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מהם ההבדלים בין שני הנגנים? רק המסך וחיי הסוללה? ומה בדבר ה U2? תודה
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית מדיה סנטר,התוכנית היא בקרוב מאוד לקנות טלוויזית LCD ולחבר אותה למדיה סנטר ולראות סרטים בסבבה בFHD השאלה היא:כדאי לשדרג את המערכת מדיה סנטר ולהפוך אותו גם למחשב שיהיה מיועד למשחקים?זאת אומרת לשים מעבד חדש וכרטיס מסך חדש כדי לשחק ביחד עם אחי משחקים?או שזה רק לסרטים,ולעשות הפרדה בין סרטים למשחקים?
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
עים מישהו יודע משהו בבקשה.! תודה THANKS אני רוצה להחליף אותו ב קריטיב LIVE 5.1 ,הייה איזשהו הבדל???
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
האם שווה לקנות את הטלוויזיה הזו --> DANTAX LC-37H במחיר של 1990 ש"ח? מפרט טכני מסך LCD 37 DANTAX דגם LC-37H כולל מחבר HDMI ! מעמד שולחני מפואר וזוג רמקולים מובנים תאימות HD ברזולוציה עד 1080i מגוון צבעים גדול ותפעול קל ונוח תפריט OSD זמן תגובה 8 ms בהירות 400 cd/m² רמת ניגודיות דינאמית Contrast של 1:3000 זוג רמקולים מובנים חזקים בהספק 2 X 6 וואט פילטר להפחתת רעשים בתמונה נתוני מסך : גודל מסך: 37 אינץ' יחס תמונה: 4:3 / 16:9 זמן תגובה: 8 ms יחס ניגודיות: 3000 :1 רזולוצית מסך: 1366X768 בהירות: 400 cd/m² גודל נקודה: 0.6 מ"מ זוית צפיה: 172 מעלות מספר צבעים: 16.7 מליון שיטות שידור: מולטי סיסטם נתוני סאונד: רמקולים מובנים הספק הרמקולים 2 X 8 וואט סוגי…
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה רכוש Edifier R1280DB Bluetooth Bookshelf Speakers כאשר השימוש הוא למחשב ע"י חיבור בכבל. ולטלוויזיה באמצעות חיבור בלוטוס. כמובן שלא מיועד לניגון בו זמנית. - האם זה אפשרי ששני מקורות יהיו מחוברים בו זמנית ואוכל לבחור איזה מקור ינגן בכל עת? - המחיר הוא בסביבות ה400 שקלים. האם במחיר הזה קיימים רמקולים(שמיועדים למחשב\משחקים ולטלוויזה) טובים יותר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לידידתי הענייה טלוויזיה CRT ישנה (כניסת SCART) שהיא רוצה להזרים לה וידיאו ב WIFI מהמחשב שיושב בחדר השני: סרט DVD, קבצי DIVX שהורידה, וגם, אם אפשר, תוכן בסטרימינג ישירות מהאינטרנט (למשל YOUTUBE). איזה סטרימר/רכיב אחר, זול, יכול לשבת ליד הטלויזיה, להתחבר לWIFI, לקבל תוכן מהמחשב ולהוציא אותו לכניסת הSCART של הטלוויזיה?
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, קנינו לאחרונה את המערכת SC-HT340 של פאנאסוניק, הDVD הוא SC-HT340 והוא קורא DIVX, אך הוא אינו קורא את הכתוביות (SRT), מישהו יכול לתת לי מידע אם אפשר באיזו שהיא צורה לגרום לו לקרוא סוג מסויים של כתוביות?
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
התכונלו להמליץ לי על רמקולים איכותיים (רק 2.1) במחיר עד 140 דולר אני קונה בחול כך שאודה לכם אם תביאו לי מאתרים מחול מחירים תודה
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
למישהו יש נסיון עם Logitech® FreePulse Wireless™ Headphones ? אני מתעניין באוזניות אלחוטיות לאייריבר שלי פשוט כי השימוש בהם נראה לי הרבה יותר נח המחיר שלהם בארץ הוא 600 ש"ח ובארהב 100 דולר, אני יודע שבלטות' עדיין לא באיכות של אודיו חוטי אבל אני לא אודיופיל ומחפש מוצר איכותי ללא צורך בחוטים. אז מה אתם אומרים? כדאי? מישהו שמע אותן בפועל? יש הפרעות? איך הסאונד והווליום? כמה זמן הם מחזיקות פר טעינה בפועל? תודה עריכה: ראיתי יש לקריאייטיב גם אלחוטיות שנראות לי טובות: http://creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=438&product=14603&nav=1 מישהו מכיר?
-
- 9 תגובות
- 792 צפיות
-
-
התקנתי את הAC3 פילטר איזה חמש פעמים מחדש וגם הגדרתי אותו שיוצאי ביציאה האופטית וכלום לא שומעים כלום מה אפשר לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום לקרוא על האוזניות ומישהו שם אמר שהם לא טובות למוזיקה אלקטרונית זה נכון? וגם פעם שעברה ששאלתי אמרו לי שלא צריך מגבר בשבילהם ובחיפוש אמרו שכן מישהו יכול להסביר לי צריכות מגבר או לא?
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-