אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי מחשב נוסף בעל כ.מסך EVGA GTX 285 SC. ברצוני לחבר אותו לטלוויזיה TOSHIBA 32" FULL-HD XV550. לכרטיס זה לא קיימת כניסת HDMI (בנוסף ל-2 כניסות ה-DVI הסטנדרטיות) בניגוד ל-GTX 295, שלו קיימת כניסת HDMI. בכל אופן, כרטיס המסך מגיע עם פלג DVI-to-HDMI שבעצם אני מחבר אותו לכניסת ה-DVI בכרטיס המסך ואליו מחבר כבל HDMI שהולך לכניסת ה-HDMI בטלוויזיה עצמה. עד כה ידוע לי מה נהוג לעשות. כעת, האם כניסת ה-DVI עם פלג DVI-to-HDMI תעביר גם אודיו ולא רק וידאו ? אם לא מה עליי לעשות ? עזרה בבקשה. שאלה נוספת, האם עליי לשנות את הגדרות האודיו במחשב בשביל איכות סאונד מקסימלית ? אם כן, כיצד ? (מערכת ההפעלה שלי היא XP) תודה רבה לעוזרים, סוף שבוע נעים.
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם. הטלוויזיה שלי "קצת" ישנה והחלטתי לפנק את עצמי בחדשה. לאחר מחקר קצר על סוגי הטלוויזיות הלכתי לאיבוד מרוב כמות הדגמים אבל אני מתמקד על 4 סוגים שונים: Panasonic THL32X20 LCD טלויזיה Samsung LA32B450 LCD 32 אינטש סמסונג Sony Bravia KDL32S5500 LG 32LF20FR אם יש לכם הצעות יותר טובות אז תציעו. הינה הטופס: מרחק צפייה: 2 מטרים. *גודל באינצ'ים : 32 *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: 2650 *מה חשוב לי בטלוויזיה שלי ומה השימושים שלי: שיראו טוב ואחריות לכול הבעיות. ואני ישתמש כנראה בממיר רגיל של YES. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
התקציב הוא 600 ל 5.1 ו 300 ל2.1 איזה רמקולים טובים? הם למוזיקה סרטים ומישחקים ואני מחפש איכות טובה דבר נוסף איך אני יודע מה מתאים לי יותר לחדר 2.1 וא 5.1???
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הH600וMicroLab , איך החברה.? אמינה? טובה.? המפרט נראה לא רע.. ואני צריך מערכת גדולה למחשב.. מה אתם אומרים.? Aviko
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
יש לי מסך מחשב 23 אינץ' של סמסונג דגם p2350 אני עובד על המחשב מכורסא שנמצאת בצמוד לקיר מהצד ואני מחפש זרוע למסך בתקן vesa 75\75 שתהיה באורך של כ-60 סמ ובמחיר שפוי (עד 200 ש"ח כולל משלוח) מצאתי יותר מ5 דגמים של 47-50 סמ אבל אני חושש שזה לא יספיק - 60 יהיה בטוח טוב. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום חברים, בעזרת הפורום הרכבתי מפרט לא רע ורכשתי מחשב. הכרטיס קול הוא אונבורד של רילטק שיושב על G31-SL2 של ג'יגה בייט. שומעים פשוט חלש! ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר בעזרת ההמלצות של הפורום, לא עזר. יש פיתרונות אחרים? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
קודם כל אל תגידו שזו כפילות ת'רדים, אלה שני ת'רדים שונים לשתי טלויזיות שונות. בקיצור אמא שלי רוצה LCD לחדר 32" עד 2000 ש"ח. אין לחרוג מהתקציב, היא מוכנה לוותר על איכות בשביל לעמוד בתקציב. ביחס לתקציב האם הטלוויזיה הזאת טובה? http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=32C10&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=109&aff=Zap〈=he תודה.
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.... שבת שלום! איתן
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
התקציב הינו: 2500 ש"ח.. רסיבר סביר & רמקולים 5.1... אני מבין שזו קצת בעיה.. בדקתי את כל ה DVD&RECIEVER&SPEAKERS.. והבנתי שיש איתם קצת בעיות.. חלק ב-AUX מקבלים רק 2.1 ולא 5.1 ועוד.. כעיקרון אני צריך המלצה והשימוש שלי יהיה כולו ב-AUX.. אני צריך גם למחשב וגם לטלויזיה את אותה סאונד סיסטם. תודה רבה לעוזרים ולתומכים!!
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מעוניין ברסיבר לקולנוע ביתי בתקציב עד 2500 ש"ח (אפשר חריגה של כ 10%) השימוש העיקרי הוא להצגת סרטי HD ממקורות שונים, כגון סטרימר (מזרימדיה) WD TV שיתמוך בפורמטי הסאונד המתקדמים. חשוב שיהיה עם כניסות ויציאות HDMI 1.3 (המעבירות גם Sound דרך ה HDMI). קיבלתי 2 המלצות על Yamaha RXV465 - איך הוא ?? אשמח לקבל הצעות וחוות דעת נוספות עריכה שכחתי לציין שיש לי מערכת רמקולים Sony SA-WMS315 מסוג 5.1 הספק עד 100W RMS
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול רכשתי DVD של Mieler דגם ML-6500 ואני מרוצה מאוד ממנו. יש לי רק בעיה קטנה, הכתוביות נראות קטנות ובגופן מוזר. אני חייב לציין שהכתוביות לא מובנות וזה דיי מציק ומעיק. חיפשתי ב-MANUAL ובגוגל ולא מצאתי שום פיתרון. אם מישהו יוכל לעזור לי ולומר לי איך לשנות את הפונט של הכתוביות, אני אשמח מאוד.
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
hercules digiFire 7.1 הנה פרטים על הכרטיס: http://europe.hercules.com/showpage...&b=0&show=2&f=1 במחיר של 376 האם המחיר שווה את זה והאם אתם ממליצים על כרטיס יותר טוב במחיר של עד 400 ש"ח? (אני אפילו מוכן להעלות קצת, אבל לא יותר מדי את הסכום שלי)
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות טלויזיה לחדר באיזור ה 2000 שקלים. מרחק צפיה : 2-2.5 מטר הטלויזיה מיודעת להתחבר לממיר של HOT. לראות גם תכנים רגילים וגם HD. תודה,
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אבקש תגובות לחיבור בים מחשב שנמצא בחדר אחר לטלויזיה בסלון מרחק בחיבור לפחות 10 מטר מה עדיף חיבור אלחוטי או חיבור קווי מתבקשים לענות אך ורק אנשים בעלי חיבור קיים העומד בקריטריונים לספק פרטים מדיוקים לגבי סוג החיבור והייצרן וכמובן שיקוליי עלות ואיכות תודה לכל המשתתפים דביר
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
בוקר טוב, לפני כמה ימיים קניתי Ipod, ואני שוקל באיזה פורמט לקודד את המוזיקה שלי. אני זוכר שבעבר ACC היה ממש על הפנים וכולם המליצו להשתמש ב LAME Mp3. אבל קראתי לאחרונה כמה ביקורות טובות על ה AAC. לדוגמא, הבנתי ש AAC 160 הוא בערך איכותי כמו ה Mp3 192. ברמת העיקרון, איכות חשובה לי, חשוב לי לשמוע טוב. אבל אני כן מוגבל כספית, ככה שבקרוב אני קונה אוזניות, אני לא סביר להניח ישקיע יותר מ 150 שקל בשביל אוזניות, ככה ש mp3 256 לא ישמע גם ככה כמו שצריך. אשמח לשמוע תגובה.. AAC או lame mp3
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
קראתי את הביקורת (אחלה ביקורות ד"א :xyxthumbs: ) ושמתי לב שרשמו שהכרטיס לא יפיק צליל סראונד מהיציאה הדיגיטלית במשחקים שלא קודדו בDD או DTS בגלל שאין בכרטיס המרה בזמן אמת... עכשיו, אני שואל את זה בהקשר ל Z-5500 של לוג'יטק, שלפי מה שהבנתי, לה כן יש המרה בזמן אמת... אז אם אני אשלב בין הרמקולים האלה לאקסטרים-מיוזיק כן יהיה לי סראונד במשחקים או לא? ובכללי, איך יהיה השילוב בין הרמקולים האלה לכרטיס קול הזה? האם הכל יתמך כמו שצריך? תודה... וסליחה על החפירה...
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
איזה כרטיס יתן תמורה טובה? מעוניין בעיקר למוזיקה ועבודה עם מוזיקה.
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
לילה טוב התקנתי מוקדם יותר היום כרטיס 5.1 ממש פשוט לא חיפשתי יותר מדי.. עכשיו יש לי בעיה כשאני שומע נגיד מוסיקה בלי הלחצן של מטריקס אני שומע מכל הרמקולים חוץ מהאחורי שמאלי.. בכללי האיכות קצת מוזרה לי לאוזן ואני לא יודע איך לפרש את זה אם זה טוב או פחות טוב ממקודם כי אני בלי המטריקס עכשיו . כאילו המטריקס עושה עכשיו עבודה הפוכה -הוא מנמיך את הווליום בכללי... שמתי לב לדבר אחרי שהתקנתי את הדרייבר PCI 3D AUDIO CONFIGURATION כשאני לוחץ על הכפתור שם שעובר על כל הרמקולים ומוציא מכל אחד מהם צליל אז כשזה מגיע לסאב וופר זה מוציא את הצליל מהרמקול השמאלי אחורי..קטע מוזר בדקתי את החיבורים ואני כמעט בטוח שהם במקום (קשה לטעות יש צבעים ,אולי אני עיוור צבעים בסוף?) אני אשמח לקבל עזרה מכל מ…
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
היום הלכתי לחנות בת"א לראות כמה עולה שם ה-Sennheiser MX 550(ד"א...יותר זול שם מכל חנות שראיתי באינטרנט,עולה שם 140 שקל...) דיברתי עם המוכר והוא אמר לי שיש גם אוזניות שנקראות The Plug של חברת KOSS ולטענתו הם יותר טובות. אז מה עדיף לי לקנות? את ה-The Plug או את ה-Sennheiser MX 550 ????
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
איזה רמקולים כדאי לקנות בתקציב עד 550 ש"ח. שימושים: 60% מוזיקה. 40% משחקים וסרטים. חשבתי על: MICROLAB X13 PHILIPS SPA5300 Altec Lansing VS4121 SONICGEAR EVO7 מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
אני מדבר על הדגם זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708106 האם הוא שווה קניה ,לצרכים של צפיה בטלווזיה,וגם צפיה ב-HD (סרטים) וחיבור XBOX360 ? אם אתם ממליצים על משהו אחר תכתבו כאן בבבקשה
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי מערכת רמקולים Inspire 2.1 של קריאטיב שהיא באמת אחלה. עכשיו קניתי אוזניות+מיקרופון (אלו שהמיקרופון מחובר אליהם ככה ונשלף, שכחתי איך קוראים לזה) למטרות הברורות, כדי לפעמים לראות סרט/לשחק מבלי להפריע לאף אחד ואם אני משחק אז להיות מסוגל לשלוח הודעות קוליות. יש לי כרטיס קול מובנה Soundstorm של נוידיה (לוח האם nForce2 מתוצרת Abit בגרסת NF7-SL). אז קיצר, יש לי במארז 5 כניסות אודיו (לרוע המזל, אף כניסה היא לא מקדימה). אחת למיקרופון והשאר לרמקולים וכאלו. אז עד היום רק השתמשתי בכניסה אחת בשביל הכבל שממנו התפצל הכול בין 2 הרמקולים והסאב. עכשיו יש לי את האוזניות המיקרופוניות שהן מתפצלות ל-2 כבלים, אחד למיקרופון שאיתו אין בעיות ואחד לכניסת אודיו רגילה. אז חיברתי את הכבל מיקרופון…
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
דוד שלי מצא לפני כחצי שנה מערכת של KENWOOD KA-2000A (שנת 1968!!!) והוא אמר שהוא לא רוצה אותה לפני כן לא הכרתי את המערכת ועכשיו התענוג הגדול של חיי. אני רוצה לדעת האם כדאי לי להשקיע במערכת יותר חדשה כמו ה-KA-9100 למרות שלי לא אכפת מהווליום העיקר הוא האיכות ואם ההבדל גדול אז אני אקנה משהו מכיר את שתיהם? ורציתי לדעת אם משהו יודע איפה אפשר להשיג את הרכיבים TA-80W או TA-100W
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
מחפש המלצה לחבר, למשחקים בעיקר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
IR Blaster מה הוא עושה? ומה זה חיבור RF?
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-