עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Gimel,

לבן דוד שלי יש מחשב עם מעבד E2180 או משהו דומה וכרטיס ATI X1900XT. הוא מנסה לראות סרט MKV של 720P ומידי פעם הסרט קופץ. ניצול המעבד בקושי מגיע ל-30% במהלך הסרט ואין לו תוכנות פתוחות ברקע (חוץ מאנטי וירוס ומשהו של BLUETOOTH). הסרט מופעל עם MPC-HC.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  2. Started by DisCus,

ל-Microlab FC330 שלי יש כיסוי בד, אני רואה תמונות של אותם הרמקולים רק ללא הכיסוי. זה משנה? אני מדבר על זה: לעומת זה:

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by Mr.Pepo,

בעיקר בשביל לשחק ב-xbox 360. מחפש תמורה הולמת לכסף. תקציב עדיין לא סופי, אשמח לטלוויזיות mid range

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  4. Started by Garm,

שלום, תהיתי מה האפשרות האצת חומרה עושה בפועל, כיצד היא משפיעה על איכות הקול, אם בכלל, ובאיזו משאבים היא משתמשת על-מנת לבצע את האצת החומרה. מפרט בצד. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  5. Started by maor21303,

http://ksp.co.il/?select=.1062..242..1265..343.&list=1&sort=2&glist=0&uin=13916&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= איך האזניות האלה ? שוות את המחיר ? יש אותם למישהו ועוד משהו איך אפשר להחליף בהם את הכריות אני מסובב את הכרית נגד כיון השעות והיא פשוט לא יוצאת כלום מישהו שיש לו אותם יכול לעזור לי ?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  6. איך לכוון האקולייזר הכי טוב לשמיעת מוזיקה... אני מסתבך בזה ואני צריך עצה.. תודה

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  7. האחים שלי שיחקו לי במחשב ואני שומע מוזיקה מעומעמת כזאת כמו הד.איך אני מסדר את זה

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  8. Started by Access Denied,

טוב המידיסק שווק חיים... עכשיו צריך מחליף!! התקציב שלי הוא עד 600 שח אבל רצויי כמה שפחות... הדרישות הן גודל קטן ככל האפשר ונפח נורמלי.. (מספיק לי איזה 90-100 שירים) ושהנגן יהיה טוב ועמיד לפעילויות ספורטיביות (כי צפויות לו הרבה כאלה) איזה נגן עונה הכי טוב על הצרכים הללו?? ואם אפשר תתיחסו בבקשה לנגנים האלא: http://zap.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=XQ1024pro http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=225&catcode=46 נגנים מבוססי זיכרון ( 512 ו-1024 מ"ב...) http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=act300-nike&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=68&aff=zap http://www.netactive.co.il/product.php?item=3738&cat=101&ref=zap נגנים מבוססי דיסקי…

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by Gnome,

הנה קישור http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_158&products_id=313 מה דעתכם עליהם, אני אישית ראיתי אותם אצל חבר שלי ואהבתי אותם מאוד... מה אתם חושבים, אשמח לשמוע תגובות, במיוחד אם למישהו יש אותם....

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  10. אני מחפש תוכנה שיודעת לפרק את המוזיקה לערוצים (ערוץ שירה, ערוץ תופים, וכו'), ושניתן לשלוט על כל ערוץ בנפרד, בדומה למגבר ווקאלי. מישהו מכיר?

11. Started by Cha0stAlker,

תמחקו, אח שלי נגע לי במשתמש. תודה

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  12. שלום, האם יש הצדקה לרזולוציה של FULL HD בגודל של 32 אינץ' כאשר מרחק הצפייה הוא כשני מטרים? תודה!

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  13. Started by W4Rz,

אני רוצה כבר הרבה זמן לקנות רמקולים חדשים ועכשיו יש קצת כסף. אני מעוניין ברמקולים עד 270 ש"ח אשר אפשר לחבר גם לפלאפון ולשמוע מוזיקה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  14. Started by The UnKnown,

I am thinking about selling my Creative Inspire 4.1 and ATP3 in order to buy Creative I-Trigue 3350. What do you say? they more quality than ATP3? Worth the replacement? Thanks!

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  15. היי, אשמח להמלצה על כרטיס קול למחשב המדיה סנטר בסלון, הכרטיס יחובר למגבר של דנון ושימושיו העיקרים יהיו סרטים (5.1), מוזיקה ומשחקים. התקציב הוא יחסית גבוהה - 1,000 שח. תודה!

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  16. Started by andrei21,

כשאני מפעיל סרטי תלת מימד התוכנה עובדת רק ב60hz 720p האם זה פאק בתוכנה או שזה המקסימום שהיא יכולה להפיק? אני חושב שפעם כן הייתי מפעיל 1080p 24hz . ב powerDVD 12 הכל בסדר עובד ב1080P בלי בעייה.. רעיונות ובכלל האם יש תוכנות יותר נורמליות או יותר קלילות משני התוכנות הגרועות האלה להפעלת סרטי blu-ray ?

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  17. אפשרי לרכוש באיביי. אשמח להמלצות לדגמים. תודה.

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  18. יש לי creatvie inspire 2.1 2100 ועוד שתי רמקולים גדולים של מערכת סטריו השאלה שלי אם אפשר לחבר את כולם וליצור סרואנד (הרמקולים של המערכת סטריומאחורה והרמקולים של creatvie מקדימה? האם פשוט צריך לחבר את הרמקולים של המערכת סטריו בחיבור השני של הכרטיס קול כמו שמחברים סרואנד ואז פשוט בדרייברים של הכרטיס קול לבחור ב4.1? או שצריך לעשות משהו אחר? תודה...

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  19. Started by nivabotbol,

שלום לכולם!! אני עושה מן "מיני פרוייקט" בנושא מערכת קולנוע ביתית. קיניתי מערכת קולנוע ביתית בכמה חלקים: רסיבר- של פנסוניק 5.1 DVD - קורא DIVX של יונדאי מערכת רמקולים- Eltax 5.1 הכוללת רמקולים ריצפתיים, סאאב וכ'ו. את המערכת הנ"ל אני רוצה לחבר לטלוויזיה , וגם למחשב- החיבור למחשב הוא החלק הכי חשוב, המערכת חייבת להתחבר למחשב. כמה שאלות: 1. האם אני צריך שהכרטיס קול שלי (והוא לא כזה איכותי, וקיים כבר 3 שנים) צריך לתמוך ב5.1 או שרק המגבר צריך לתמוך בזה? 2. עם הכרטיס לא תומך ב5.1, מה אני יכול לעשות? 3. איך אני בודק שהכרטיס קול שלי תומך בזה? 4. איך אני מחבר את המחשב ואת הטלוויזיה למערכת בו זמנית? תודה רבה, זה ממש חשוב! ניב

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  20. Started by shaizone,

לאחר זמן ממושך מהצפוי ובשעה טובה, רכשתי לי מחשב חדש, המכיל כרטיס מסך 8800GT (בעל יציאת Dual-DVI). כעת נותר רק לחבר את המחשב למסך הטלוויזיה... (וכאן אתם באים לעזרה ): באפשרותי לחבר את המחשב לטלוויזיה באמצעות חיבור VGA או HDMI, כאשר השאלה היא כיצד לחבר את האודיו. בבירור שערכתי (אם נתעלם לרגע מחיבור ה-VGA), הבנתי שחיבור DVI ו-HDMI משתמשים בדיוק באותו תקן/קידוד ומעבירים אותה איכות וידאו, אולם חיבור HDMI מאפשר גם העברת אודיו. למרות החיפוש שערכתי, לא הצלחתי להבין את הנ"ל: האם קיים מתאם DVI-HDMI, המאפשר להעביר על גביו גם אודיו (ולא רק וידאו)? ואם כן, כיצד הדבר מבוצע? או שמא ניתן להעביר בחיבור HDMI שאינו ייעודי רק אות וידאו ועליי להעביר את אות האודיו באמצעות כבל נפרד (PL to…

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  21. האם לקנות מגבר ביתי או כרטיס קול ייעודי? איזה רמקולים כדאי? בעקרון אני מחפש 5.1 או 2.1 סופר איכותיים שייתנו איכות קול גבוהה במשחקים, צפייה בטלויזיה או קבצי מוזיקה עוצמה גבוהה לא כ"כ דרושה מכיוון שהחדר שבו המחשב הוא 9-10 מ"ר מרובע. תודה

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  22. הם מגיעות עם נרתיק ...אבל מלבד הנרתיק מישהו יודע אולי עם יהיה הבדל באיכות ועל תשכחו יצא בליין cx 500 שזה אמור להיות משהו ... http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/press_releases_20.07.07 אני מתכנן עליהם .

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  23. Started by 3p,

אני מעוניין לקנות טלוויזיה לסלון ולפני שאני תמחיל לבדוק מה יש בשוק ומה מתאים לי, רציתי לבחון את האופציה של טלוויזיה בלי 3D. מבחינת מחיר יש הבדל של 20%, השאלה אם אני צריך את הדבר הזה. לפני שניכנס מה השימושים שלי, הייתי רוצה סתם לעשות מבדק: כמה מבינחם שיש לו טלוויזיה 3D, כמה פעמים אתם באמת משתמשים בזה (חוץ מהחודש הראשון שקיבלתם אותה)? פעם בחודש? פעם בשבוע? הייתי שמח אם גם תגידו איזו טלוויזיה יש לכם. תודה!

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  24. עלתה לי 9900 איך היא? היא של חברת LG טלוויזית LCD מהסדרה החדשה. יחס ניגודיות הגבוה בעולם של 1:1600 . כולל מעבד וידאו ® לתמונה מושלמת . מהירות תגובה 8ms . כולל מנגון הפחתת רעשים DNR . תמיכה בשידורי HD . מפרט טכני "37 גודל מסך 16:9 פורמט מסך 1366X768 רזולוציה 500cd/m² בהירות 1:1600 יחס קונטרסט 8ms זמן תגובה 178°/178° זווית צפייה נתוני וידאו תמיכה מלאה ב- H/D מעבד וידאו - R DCTi מעבד וידאו: DCDI Faruodja Spectacle/Full Screen /Orginal/4:3/16:9/14:9/Zoom אפשרויות צפייה Dynamic/Standard/Mild/User מצבי צפייה תמונה בתוך תמונה PIP תמונה בתוך תמונה ותמונה ליד תמונה (חלוקת מסך ל - 2) תפריט Auto/Manual Clock,On/Off Time, Sleep Timer,Auto O…

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  25. Started by evman007,

ככה יש בנטאקשן דיוידי עם רמקולים 5.1 במחיר הנ"ל מישהו מכיר ? שווה כי כבר הזמנתי...?

• 8 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים