עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Black_Citadel,

יותר נכון , חבר שלי זקוק... וזה לא בדיוק התחום שלי, אוקיי אז הדרישות מהמכשיר הן: * תומך USB2 * עם 512מ"ב לפחות *אחריות מעל לשנה * עד 300 ש"ח תודה רבה רבה רבה

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  2. Started by idodi10,

1. מישהו מכיר מיקרופון אלחוטי/חוטי [עדיף אלחוטי] שמתחבר למחשב ויש לו איכות כמו של מיקרופון של DJ? 2. האם יש אפשרות שVirtualDJ תעבוד עם מיקרופון ואיך? תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  3. שלום. במסגרת בנית HTPC HOME MADE,הגעתי למסקנה שצריך מן הסתם גם מקור סאונד. המערכת עצמה מיושנת מדי ואינה יכולה להתחבר למחשב. חשבתי,האם אפשר לחבר את 2 הרמקולים שלה (2 חוטים לכל אחד,אדום שחור) למחשב? או שאולי אפשר לחבר את הטלוויזיה פשוט? תודה :]

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  4. היום רכשתי את הAKG 24P,האוזניות באו בקופסא פשוטה יחסית http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=13706238&alid=339474&uid=3134EC97319D4038B20A54D448493921&AlbumIsOpen=False,ולאדם שלא מכיר את החברה לא תיהיה משיכה דווקא אליהם, אלה לשמות כמו סוני ושאר מותגים מוכרים. בתוך הקופסא נמצאים ה אוזניות עצמם והנרתיק http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=13706253&alid=339474&uid=3134EC97319D4038B20A54D448493921&AlbumIsOpen=False. האזור הממברנה ניראה מעוצב ומעניין אולם הקשת שעשויה מן אלומניום ניראית פשוטה ומעניקה להם קצת דימוי של איזה חיקוי מאשר אוזניות מבית טוב. '>http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=13706315&alid=339474&uid=3134EC9731…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אני דיי סגור כבר ליקנות את הCREATIVE X-Fi Elite Pro ביגלל הפאנל הנוח שיושב על השולחן. אבל המחיר מצדיק 1000 שקל הפרש מהפלטיניום? מה ההבדלים בינהם? דרך אגב רמקולים הם Z5500 . השימושים הם סרטים - מוזיקה - משחקים .

• 46 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. מה ההבדל בין X-Fi XtremeMusic ל X-Fi Platinum ??? תודה

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  7. איפה לעזעזל אני יכול למצוא מעבדה טבוה לתיקון אוזניות כבר כמה ימים שאני מחפש תודה מראש רותם

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  8. Started by ironman405,

אני מעוניין ברמקולים למחשב בסביבות 500 שקל רציתי המלצה על הרמקולים X530 של לוגיטק אני יודע שזה לא רמקולים מקצוענים אבל רציתי לדעת אם הם בסדר בשביל משחקים וסדרות וסרטים במחשב,ומוזיקה?

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  9. היי לכולם רציתי להתייעץ לגבי רמקולים 5.1 (יותר למשחקים וסרטים) אני יודע שיש ביקורות טובות על ה X530 השאלה שלי מתי אמורים להגיע לארץ ה X540 ואם יש מצב שהם יעלו בסביבות ה500 שקל ? ואם בכלל יהיה הבדל משמעותי מה X530 או ללכת על הX530<?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  10. היום היתקשרתי לחנות שאני לא אציין את שמה אוזניות מדגם cx300 ואמרו לי שאין להם במלאי בצבע שחור ויש להם מלאי גדול של צבע כסוף ולבן וכששאלתי מתי יהיה במלאי את הצבע השחור הם אמרו שבתקופה הקרובה לא יהיה אז מה עושים?? בדקתי בעוד חנות וגם אצלם אין במלאי ושתי החנויות פופולאריות. מנסים לידחוף לי את הדגם הכסוף כמובן שלא הסכמתי כי שחור מקרין אלגנטיות ואני לא ילך על כסוף שמקרין מין עננות אפורה וכבדה. בקיצור אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג בצבע שחור את האוזניות אני ישמח אם יעזור לי .

• 12 תגובות
    • 979 צפיות
  11. Started by yuraxp,

אהלן,היום אני מזמין את הנגן וקראתי בביקורות שאיכות הנגן מאוד טובה,אבל האוזניות בינוניות,לכן חשבתי אולי כבר להזמין על הדרך את ה AKG 24P ,האם מישהו שמע את 2 האוזניות או יודע האם כדי לקנות גם את ה 24P או שאין הרבה הבדל?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  12. Started by Lmagus,

שלום, אני קונה מחשב חדש ואני צריך כרטיס קול, אבל אני ממש לא מבין בזה. אני צריך משהו לא ממש יקר שיתאים לגיימינג. אתם יכולים להמליץ לי על משהו?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  13. ל-MP3 לא חייב משהו מקצועי (בדרך כלל כבל דק נקרע לי תוך כדי ריצה)

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  14. יש לי בעיה שאני רואה טלוזיה במחשב עם הסאב וופר עושה זימזום מה הבעיה

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  15. תכננתי לקנות נגן חדש, אחרי שנעלם לי המטען של ה-X5, וגם חשבתי שהוא התקלקל (חשבתי כך, בגלל שחיברתי את הנגן למחשב עם USB HOST והוא לא נדלק). היום הלכתי לבאג, וקניתי ערסל טעינה לנגן (מתאים לגרסת ה-X5 שיש לי), שעובד על USB2. חיברתי למחשב את ערסל הטעינה ושמתי בתוכו את ה-X5. המחשב בכלל לא מזהה את ערסל הטעינה או עושה איזה שהיא פעולה כשאני מחבר את הנגן! הוא אמור גם להטעין, וגם להראות את המחיצה של ה-X5, מה שלא קורה. USB הצליח לעבוד לי על העכבר MX510 שיש לי, כל היציאות הצליחו להפעיל אותו, רק את ה-X5 אני לא מצליח להעלות דרכם. יש לי שני כבלים לחיבור הערסל למחשב (מצד אחד USB, מצד שני חיבור קטן כזה שנכנס לערסל), ועם שניהם הערסל לא מזוהה. מה זה אומר? הנגן התקלקל וסתם ביזבזתי כסף על ערסל …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אהלן חברים, כאמור לאחר מנת האנטריקוט המכובדת של היום בערב וקצת אלכוהול איכותי התיישבתי בשקט הלילי לשמוע מוזיקה. כיוון שהחיבורים האנאלוגיים של כרטיס הקול שלי היו בעייתים וקיבלתי עוצמה נמוכה מאוד מאחד הערוצים הייתי חייב לחבר את המחשב למגבר בחיבור קואקסיאלי שהשאיר את כל העבודה האמיתית לרסיבר אשר בתורו כמובן פגע בצליל בגלל איכות הממירים שלו. ובכן, לא עמדתי בזה. לא יכולתי לסבול את הסאונד הזה כאשר אני יודע שהוא אמור להיות טוב יותר משמעותית. כיוון שקריאטיב החליטו שלא להגיב לי למיילים שלי למרות שהכרטיס עדיין תחת אחריות יצרן החלטתי שאני עושה את העבודה בעצמי. פירקתי את הכרטיס, והתחלתי במלאכה. לאחר כשלוש שעות של עבודה, המון מדידות, המון בדיקות, המון הלחמות וחיווטים שונים, פירוק וה…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. קודם כל, אל נא להסתמך על הרמקולים שברשותי, השיקול הוא כללי גם לי וגם לחברים שלי, וכמובן שרמקולים משתנים מאחד לשני... כרגע אני עם AC97 מובנה, וזה כבר מחרפן, מילא עם רמקולים פחות שמים לב, אבל עם אוזניות זה ניהיה ממש מעצבן כל הרעשי רקע והרשרושים ומלמולים חשמליים וציקצוקים ומשמושים וקירצקרוצים ו... הבנתם תרעיון... יש מספר כרטיסי קול נפוצים בארץ, הייתי שמח לשמוע לא רק מה עדיף מבינהם, אלא חשוב לי מאוד לדעת גם מה ההבדל וכמה מילים על כל כרטיס בנפרד (איכות קול, סתם לקטע האם אני בכלל אשמע הבדל עם ה ATP3 או רק לאחר שדרוג או אוזניות טובות, איך הדרייברים כי אני יודע ששל קריאטיב למשל נחשבים לבעייתיים, וכו וכו...)... הראשון הוא ה-Xtreme Audio של קריאטיב שמגיע במחיר מממממש מפתיע, ולפי…

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  18. לפני בערך חודש נגנב לי הiRiver H320 למזלי ההורים שלי טסים עוד שלושה ימים לסינגפור - ואני צריך המלצה לנגן חדש. בינתיים הכי מושך אותי זה הiPod Video 60gb. אני צריך נגן גדול (30gb לא יספיק), שאפשר לחבר אותו לטלוויזיה על מנת לראות סרטים. הקטע שאני בצבא ולא מחובר מספיק כדי לדעת אם יש לו מתחרים טובים. למישהו יש המלצה לנגן יותר טוב?

• 12 תגובות
    • 907 צפיות
  19. Started by bv_beaver,

היי! ההורים שלי טסים לסין היום ואני רוצה שהם יקנו לי נגן שיכול לנגן וידאו בנוסף לאודיו. איזה הייתם ממליצים? אני רוצה נגן איכותי עם קיבולת גדולה. אין ממש העדפות ליצרן. אני פשוט לא מבין כל כך בזה אז אני סומך עליכם! תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  20. כרגע אני מתלבט בין CX300 , י EP630\635 (יש הבדל ביניהם בכלל?) אינני נעול על סוג הזה של אוזניות :DJsmile: אך חשבתי שבשביל שיתאימו גם לנגן הגנרי שלי (עדיף התנגדות קטנה נכון?) וגם מדי פעם לסרטים במחשב כשהסביבה רועשת זו הבחירה האידיאלית.למען האמת שקלתי גם CRX200 אבל מעיון בפורום לא מצאתי עליהם המלצות חמות.תודה וחג פורים שמח!

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  21. Started by Frozen-Ice,

דיברתי עם "נועה מחשבים" לפני כמה דקות והם אמרו לי שהפסיקו לייצר את ה Z-5500 ושדגם חדש יותר יצא בחצי מרץ האם מישהו יודע מתי ?? ומה הוא הדגם ?

• 14 תגובות
    • 930 צפיות
  22. Started by Frozen-Ice,

צריך עזרה בקניית כרטיס קול עד 1000 ש"ח מ"נועה מחשבים" למוזיקה(לרוב שחורה) סרטים(מדי פעם לפעם) ומשחקים תודה

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  23. Started by cb,

שלום וחג שמח, לאחר שהסאב המעולה שלי של JBL ה-CREATURE II 2.1 נשרף אני מחפש סאב 2.1 טוב ברמה שלו בפחות כסף,עבר הרבה זמן (שנתיים)מאז שקניתי אותו ונראה לי שיש כיום סחורה כזאת שיכולה לספק לי ביצועים כמו שלו בפחות כסף. רציתי לדעת איך ה Logitech X-230 שכרגע במבצע בחנות באג. 300 שח במקום 400. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  24. Started by malcolmx9,

השתמשתי ב-CX300 בשנה האחרונה, ונורא אהבתי אותם. רק שאיבדתי אותם לפני שבועיים בעבודה, ואני מתכנן לקנות אותם שוב. במקרה, נתקלתי בהמלצה על האוזנייה JBL Reference 220, שמוכרים אותה בבאג ב-350 שקלים. היא יקרה יותר ב-150 שקלים מה-CX300, אבל השאלה היא אם הפרש המחיר שווה את זה? יש הבדל משמעותי באיכות בין השתיים (זא'נר מטאל)? או שכדאי לי פשוט ללכת על מה שאני כבר מכיר ואוהב (CX300)?

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  25. למוזיקה סרטים ומשחקים, חשבתי על הCreative T20, אבל הבנתי שהבאסים בהם לא משהו? יש עוד הצעות?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים