אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי מיני דיסק של סוני דגם MZ-S1. כדי להעביר אליו שירים אני משתמש בתוכנה OpenMG Jukebox 2.2 של סוני שקיבלתי עם המכשיר. המכשיר אצלי כבר שנה+ והכל תמיד פעל מצוין, רק לפני שבוע התחילה הבעיה. כשאני נכנס לתוכנה קופצת לי הודעת שגיאה: Cannot find the database file, or the database file is corrupt. Click OK to recover the database. Click Cancel to exit the application. וכמובן יש לי שתי אפשרויות OK ו- CANCEL ולא משנה על מה שאני לוחץ זה לא עוזר מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, האם ניתן להגדיר שרמקולים (יציאה אחורית) ואזניות (יציאה קדמית) יפעלו במקביל, ולא אחד ע"ח השני, ב-Windows 7. תודה.
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר חיברתי הכל אבל אל שומעים כלום מה עושים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מסך LCD רחב ברזולוציה 1440X900. הרזולוציה נחשבת ל-HD. הורדתי סרטון HD לדוגמא מאתר של Microsoft. הסרטון נראה טוב, אבל אין שם שום דבר מיוחד. אין שום דבר שגורם לי להגיד WOW! אני צריך להפעיל אפשרות HD דרך הדרייבר של כרטיס המסך או ש-HD פשוט אוברייטד?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שבוע טוב אני מחפש רמקולים לסלון של 35 מטר מרובע שיחוברו למגבר DENON AVR1909 נכון לעכשיו אני מעוניין ב2 רמקולים עם אופצייה לסאב אם תחשבו שזה הכרחי לסאונד איכותי תקציב עד 1400 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
לאבא שלי לא מצאתי מקום יותר מתאים תודה לעוזרים ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני צריך בבקשה המלצה לרמקולים ניידים. כמובן שחשוב עמידות, עוצמה ואיכות (זה בערך הסדר חשיבות גם) בגדול תקציב עד 400 עם שאיפה מטה (חריגה קטנה אפשרית אם זה ממש מומלץ) מעוניין בחנות בב"ש בבקשה ראיתי את הרמקולים האלו, ונכון לעכשיו אני כנראה אלך עליהם.. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5891 אלא אם כמובן יש הצעות יותר טובות (: המון תודה
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אוקיי יש לי Audigy 2 של creative , והיום באתי להתקין את הדריוורים החדשים של creative שנתן sector (אם אני לא טועה) לפני כמה זמן. אוקיי, אני מתחיל את ההתקנה והוא רושם לי: למי שתוהה: הדריוורים שמותקנים אצלי הם אלו שקיבלתי עם הכ.קול, ושומעים (הוא מחובר טוב מאוד) מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אז ככה... היה לי כרטיס משהו עזה, 5.1 אנלוגי... לפניו היה לי לייב ואליו... לא משנה קיבלתי את ה5700, וניסיתי להרכיב, לא שמעתי כלום (חיברתי ל דיגיטל אווט) היום קניתי כרטיס לייב 5.1 דיגיטל, וחיברתי אליו את הרמקולים (לחיבור הכתום, הדיגטילי) אבל אני לא שומע כלום!!! חיברתי לרמקולים דיסקמן, אנלגוי, שומעים יופי... אז הרמקולים עובדים... אבל איך אני יכול לאתר את הבעיה ? צריך הגדרה מיוחדת חוץ מהלוח בקרה של הסליידים (הרמקול הזה ליד השעון) לכוון שם שיצא לדיגטל? נדב
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלפתי את ה SBLIVE 5.1 שלי לאודיג'י 2, האודיג'י כמו ה SBLIVE לפניו מחובר למערכת סטריאו של סוני די איכותית בחיבור אנלוגי. אני לא מרגיש הבדל באיכויות הסאונד בכלל! האם יש סיבה לכך כי אני יודע על ההבדלים הברורים בין שני הכרטיסים האלה לטובת האודיג'י. ד"א האם האודיג'י 2 מוגדר ככרטיס HD כי אני בטוח שהוא בהרבה יותר איכותי מכל כרטיס HD שבא היות מובנה בלוחות החדשים.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שאלה קצת סובייקטיבית, עד כמה איכות הקול שהצ'יפסט הזה מפיק טובה/גרועה?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
^ http://www.smart-com.net/product_info.php?cPath=31&products_id=132 מכוון שכבר קניתי MP4, אני מחכה לאישור כדי לקנות את המתאם. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
איזה כרטיס קול ממולץ לעריכת מוסיקה(העדפה אישית creative)-לא משהו ממש מקצועי, אבל גם לא דיי חובבני...באמצע! ואני צריך משהו איכותי שיספק לי איכות שמע מעולה לרמקולים של 4000w משהו כזה!לא הפשוט 5.1 של creative! תודה רבה לעזורים
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי אוזניות של SENHISER HD477 שאני עובד איתם על המחשב, לצערי הכבל שמתחבר לאוזניה הימנית נקרא (אחד מהכבלים הפנימיים בצבא אדום ניקרא ואני לא יודע להלחים וכל זה). רציתי להתייעץ איתכם איזה אוזניות קשת אתם ממליצים לי לשימוש עיקרי של מוזיקת סטריאו , פחות משחקים, האוזניות מתחברות לכרטיס קול SUPREME FX2 שבא עם הלוח אם שלי. התקציב הוא 300-400 שקל. אני צריך משהו איכות ככל האפשר ושיהיה נוח לעבוד איתו הרבה שעות. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אוקי זה הכרטיס שיש לי Creative AudioPCI [ES1371,ES1373] זה מה שרשום עכשיו אני לא מוצא לו דריבר ככה גם הxp עכשיו למה אני רוצה דרייבר לכרטיס כי xp לא נותן לי ליבחור אפשרות של תפיקוד ב2.1 ועכשיו שיש לי את הרמקולים המדהים האלו [ATP3] אני לא יכול להנאות בשיא
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי בחדרי סאב וופר שמחובר למערכת קולנועי ביתי ועוצמה שלו 40 וואט RMS ומאוד חלש וגם לא מרגישים את הבאסים אני מעוניין לקנות סאב וופר לביתי שמחובר לחשמל ורציתי בעוצמה של 200 RMS מה שחשבתי יותר בזול זה לקנות סאב וופר של אוטו ולשים תיבה ומגבר אבל זה שווה לביתי אז לא כדאי תמילצו לי איזה סאב וופר גג 700 שח בעוצמה של 200 וואט RMS בתודה לעוזרים שיהיה לכם צום קל
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום אני רוצה חוות דעת על רמקולים של MB QUART הגרמני, איך הם? יש דגם כמו QL-C400/404 150 וואט, 3 אלמנטים בכל צד, 4 אוהם. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7032347&type=1&product=1&= סט רמקולים מפואר באיכות משובחת מבית חברת ALFHA TECHNOLOGY דגם AL-1000 אני הולך לשמוע אותם מחר בחנות... ואל תשכחו אני תמיד יכול לבטל... עם איזה רסיבר אתם ממליצים לשמוע אותם?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
בנגן החדש של 20 ג'יגה האם ניתן איכשהו לראות קבצי וידאו??
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אשמח מאד להמלצה לכרטיס טלויזיה. התקציב עד 300 שקל. הדרישות הן: חיבור כבלים רגיל או ממיר לא HD. הקלטה - איכותי עד כמה שאפשר... תודה!
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
קרובים למסך...המסך הוא lcd ובכל מקרה כשיש ווליום גבוהה אז יש רעידות כאלה במיוחד כשיש באסים...האם זה מזיק למסך? כיוון שהמסך הוא דק ועדין אני מפחד שהעוצמה החזקה הזאת יכולה להרוס תמסך או לגרום נזק כלשהוא בגלל הרעידות האלה..תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום חברים אשמח לעזרתכם, במחשב שלי יש כרטיס 8800GS ואני מחבר אליו באמצעות שני חיבורי DVI - מסך של מחשב וLCD רציתי לדעת האם ניתן לכבות יציאה אחת בזמן שאני לא משתמש בה? איך ניתן לעשות את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
כשאני משמיע קטעי Wav או MP3 (אני די בטוח שבMIDI זה לא קורה) אז המחשב מתחיל לנגן ואחרי כמה זמן פשוט נתקע וממשיכים לשמוע את הצליל האחרון שנוגן (בד"כ זה צפצוף). נסיתי כמה נגני מוזיקה - MediaCenter, Winamp. אפילו כשניסיתי את המשחק "מיליונר" שמשתמש בקבצי WAV, אז אחרי כמה זמן זה נתקע לי. אני עובד עם XP, וכרטיס הקול הוא Audigy 2. חשבתי שהבעיה היא עם הכרטיס, אז ניסיתי לבטל אותו ולהשתמש בכרטיס Onboard במקום (גם קריאיטיב) והבעיה נשארת. אם זה לא בכרטיס (נראה לי) וזה לא בנגן (די בטוח), אז במה כבר יכולה להיות הבעיה? יכול להיות משהו בווינדוס שאחראי על ניגון ומוזיקה? עוד משהו - המחשב שלי (אתלון 1.4) עומד כרגע על בערך 65 מעלות מעבד ו50 מעלות לוח אם. יכול להיות שזו הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-