עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי נגן MP3 של אייריבר דגם T10 אני רוצה לקנות אליו אוזניות שגם אני אוכל להנות מהם מול המחשב התקציב הוא עד 200 דולר עם אופציה לקנייה בחו"ל שמעתי כמה אוזניות מה שאהבתי בעיקר זה ה PMX-200 אלה אוזניות טובות אבל אני חושב שכדאי להשקיע קצת יותר אז שמעתי עוד 2 דגמים HD-555 אלה אוזניות נחמדות לדעתי אבל אני מרגיש שהנגן שלי לא סוחב אותם ממש טוב ושמעתי אוזניות שדי מצאו חן בעיניי זה הPXC-250 שבניגוד לכולן מיוצרות באירלנד ולא בסין(זה טוב לא?) עכשיו יש שם מנגנון נגד רעשים שמעתי איתו והוא עובד די לא רע לדעתכם האוזניות האלה שוות את המחיר 130$ או שאפשר להוציא משהו יותר טוב מהכסף הזה? האוזניות מיועדות להליכה עם הנגן ,לריצה נראה לי שאני אקנה את הPMX-200 ב55 דולר בכל מקר…

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  2. שלום, יש לנו בבית מערכות סטריאו ישנה מאוד, שמורכבת משלוש חלקים משהו מרכזי שמשמ גם כרדיו עוד חלק שמשמש כקורא טייפים ועוד אחד שהוא קורא דיסקים. קורא הדיסיקים התקלקל, לא מצאתי מקומות שמוכרים קוראי דיסקים ניפרדים, וחשבתי שעם המחירים המגוחכים של הDVD (פחות מ200) אולי עדיף לקנות DVD בתור קורא דיסקים. אשמח לדעת מה אתם חושבים על הרעיון הנ"ל מכל הבחינות. תודה מראש, תומר

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  3. Started by Idom,

שלום לכולם לפני חודשיים רכשתי פלזמה 42# של סמסונג דגםQ7 לאחרונה התחלתי להתעניין בכל הנושא של HTPC,ובכן לפני 3 חודשים גם רכשתי מחשב ואני מעוניין בשינויים קלים להפוך אותו למחשב HTPC ולמקם אותו בסלון המטרה בעיקר לראות תכנים של HD ו H264 ללא בעיות,אני מעוניין בחיבור המחשב לפלזמה ב HDMI ל HDMI (האם זה החיבור הכי טוב מבחינת איכות?) ,להלן המפרט המחשב שקיים ברשותי כיום: 1.לוח - asus p5b deluxe 2.מעבד - Intel duo core e6400 2.14 mhz 3.זיכרון - GEIL 1GB 2*512MB PC2-6400 800MHz CL4 DDR2 Ultra Dual Channel 4.כ.מסך - Leadtek winfast px 7600 GT extreme 5.כונן קשיח - Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 6.ספק כח - Enermax Liberty 400W Active PFC 7.קי…

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by stingeR-,

טוב, אז יש לי מחשב בסלון(סמפרון 2800 ב2600מגהרץ עם רדאון 9550 ו256מגה ראם) במחשב ישנו גם כרטיס טלוויזיה של חברת LifeView דגם Prime 30 - ישן אבל עובד יפה מאוד ומציג תמונה חלקה ויפה.. הכרטיס מחובר לממיר דיגיטאלי של HOT.. רציתי לדעת האם יש תוכנה(כרגע משתמש בWINDVR) שתדע להקליט לפי שלט ותוכל לשלוט על המחשב דרך שלט.. איך בעצם להפוך את המחשב הזה לעבוד כמו YES MAX למשל.. הלוח אם הוא Gigabyte K8NS ואני מאוד מקווה שיש עליו חיבור לאינפרה אדום בשביל שלט

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  5. לצורך חיבור לרסיבר. המטרה - צפייה בסרטים דרך המחשב, תוך ניצול יכולות קידוד הדולבי דיגיטל שלהם. המחיר - כמה שיותר איכות בכמה שפחות כסף. תודה.

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  6. Started by אלוויס,

http://www.sandisk.com/Products/Item(1937)-SDMX4-2048-Sansa_e250_MP3_Player_2GB.aspx אני מחפש משהו שבעיקר היה אפשר לשמוע באיכות מאוד טובה באוזניות בו. שווה 480 שקל? תודה

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  7. Started by xena,

http://www.eastwave.be/images/mp3/NWE003P.jpg

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  8. שלום יש לי די.וי.די samsung htp10 זה די.וי.די מובנה רסיבר אם 5 רמקולים וסאבוופר. עכשיו כרגע יש לי טלויזיה 21 אינץ' ישנה לא יודע מאיזה שעה של GRUNDING. מה שמעצבן זה שכדי שלראות טלויזיה ושהקול יהיה מהרמקולים של המערכת אני צריך לחבר את ה-די.וי.די לטלויזיה וב-די.וי.די לשים AUX וזה מעצבן כי כל פעם אני צריך בנפרד להדליק טטלויזיה. בנפרד להדליק את הייס ובנפרד תדי.וי.די בשביל הקול ועוד לפעמים תוידאו שמשום מה אני לא מצליח לחבר אותו לדי.וי.די ל-AUX 2. עכשיו אני רוצה לקנות טלויזיה שתעשה לי תחיים יותר קלים בכך שאני לא יצטרך להדליק את כל המכשירים בעולם אם איזה 20 שלטים כל פעם שאני רוצה לראות טלויזיה. הטלויזיה שאני רוצה לקנות היא: M3201C LG טלויזית LCD 32 אינץ' השאלה שלי היא האם היא תספ…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  9. Started by cb,

שלום, קניתי ב2005 סאב של JBL כמפורט בכותרת בחנות "באג". קיבלתי קבלה,אך בשום מקום לא מצויין משך האחריות.היום,שנה וחצי לאחר הרכישה,נשרף הסאב האדיר הזה. התקשרתי ואמרו שהאחריות היא לשנה בלבד.אני בטוח כמעט ב100% שקניתי המוכר אמר לי שנתיים אחריות. מה עושה? בנתיים אני במגעים עם ההנהלה שלהם. אני פונה פה לאנשים שיש את הדגם הספציפי הזה/מכשירי אודיו אחרים של JBL הנהדרים במטרה לקבל קצת אינפורמציה על משך האחריות שלהם והאם היה להם צורך להשתמש בה?מדוע?ואיך טיפלו בהם.וכמובן משך האחריות שלהם והאם רשום להם איפהשהו את תוקף האחריות.

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  10. אני מתחיל להשלים עם זה שבשביל איכות (מרמקולים במחשב) צריך לשלם. מה המלצותיכם לאחר ה ATP3? יש לי 3 סטים של ה ATP3 והחסרונות שלהם כבר בלתי נסבלים בעיניי. בגדול, צליל מכאני ולא אמיתי (ביחס נאמר ל HD570 או לשני הJBLים הגדולים שלי). הייתי שמח לדירוג לאחר ה ATP ללא קשר לתקציב. מקום אחרון: ATP3 מקום לפני אחרון: ? וכו' תודה רבה....

• 36 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by RoNeR,

התקנתי על המחשב שלי ויסטה.. לצערי שומעים מגעיל ברמות או שזה הויסטה דפוקה או שסתם הזמר צרוד.. היום החורף את הגרון של כולנו.... בקיצור האיכות של הרמקולים ירדה ברמות.. מישהו יודע למה?!!?!?? ואיך לסדר מדובר ברמקולים של הjbl 2.1

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  12. Started by WazZzap,

*כותרת*

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by MeTaLhAmMeR,

מה נותן 24BIT או יותר בכרטיס קול? איכות שמיעה טובה יותר? 24BIT קיים גם בחיבור אנלוגי וגם דיגיטלי? או שזה קשור ל-DD/DTS בכלל? מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן?

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  14. אם אני מתקין דריבר לא נכון של כרטיס קול אחרי פרמוט זה יכול להרוס לי תווינדוס? כי עשיתי את זה והווינדוס לא עלה לי אפילו במצב בטוח הוא לא עלה הייתי חייב לפרמט מחדש..

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  15. חבר שלי צריך כרטיס קול חדש, והתקציב הוא עד 140 ש"ח. חשבתי אולי זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=468972 או זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=26978 למישהו יש המלצה לכרטיס קול?

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  16. שלום, זהו התחום שאני חלש בו ולכן אבקש את עזרתכם. אני זקוק לנגן MP3 בתקציב עד 200 שקל (ניתן לחרוג טיפה למעלה - כמובן שעדיף כמה שיותר זול) חשוב 1G זיכרון חיבור USB2 יכולת הקלטה בעל איכות גבוהה וסוללה נטענת לא חייב להיות מסך (בדר"כ מסך מייקר) תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  17. מה זאת הכניסה הזאת שיש לי? http://img84.imageshack.us/img84/725/003yr3.jpg מתחת לסגול של המקלדת יש שתי כניסות של מה הם? הלוח הוא 965P S-3 תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. משעמם לי בעבודה במהלך המשמרת, אז אני שם את ה-X5 על הווליום הכי גבוהה ואת האוזניות על השולחן. האיכות לא משהו מן הסתם, ולא שומעים כל כך ברור, אבל לבנתיים זה עדיף כל כלום. בגלל זה אני חושב לקנות מערכת ניידת קטנה, קוראת דיסקים או מה שלא יהיה, ולהעביר איתה את המשמרת במקום עם ה-X5 (שהסוללה לא מחזיקה מעמד אגב, נשחקה לגמרי!). אני לא מחפש את הכי איכותית, כי התקציב מאוד דל. אבל יש משהו נורמלי בסביבות ה-500 שקלים? עם איכות קול טובה. (מטאל).

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  19. אתמול קיבלתי את האוזניות סראונד 5.1 של זלמן. כשחיברתי אותן לראשונה לכרטיס הקול (קריאטיב אקסטרים-מיוזיק) ושמעתי מוזיקה הצלילים נשמעו מצויינים ונקיים,אך לאחר שנכסתי למשחק (אמריקס ארמי לצורך העיניין) הסאונד היה הרבה פחות טוב,אפילו גרוע,גם לאחר ההגדרות בדרייבר של הכרטיס. הסאונד הגרוע מתבטא בזאת בזמן יריות ברחבי המפה כשהרמקולים האחוריים או הקידמיים מופעלים(לא הסנטר). הסבר לבעיה-כשהרמקולים האחוריים מופעלים עוצמת הצליל נמוכה עד מאוד וכמעט לא ניתנת לשמיעה,עם זאת,הסאונד ברמקול הסנטר(המרכזי של האוזנייות) נשמעים חזקים מאוד ואין בניהם השוואה. אשמח אם תעזרו לי לסדר זאת

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  20. Started by karajii,

היי, לאור המלצות הרבות שקראתי בדפים ישנים בפורום, אני חושב למתוח קצת את התקציב המקורי שייעדתי לנושא, ולרכוש את ה-ATP3. הרמקולים יחוברו למחשב, והשימוש המרכזי שלהם יהיה לשמיעת מוסיקה. יש לי מספר שאלות ואשמח אם תתייחסו אליהן לפני שאבצע את הקנייה: 1. האם גם היום, לדעתכם, ה-ATP3 הם הטובים ביותר בטווח המחירים שלהם (עד 400 ש"ח)? 2. אני לא מצליח למצוא אותם באתר של Altec Lansing. האם ייצורם הופסק? 3. יש לי כרטיס קול פשוט, on board (לוח של ASUS). האם יש צורך בכרטיס טוב יותר כדי להנות מהרמקולים או שדי בכרטיס זה? 4. האם ניתן למקום את הסאב בצמוד למארז המחשב (על הרצפה), או שהרעידות עלולות לפגוע במחשב? 5. האם ניתן למקם בצמוד לסאב את תקעי החשמל השונים של המחשב (כולל שנאים למינ…

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  21. יש לי מצלמה מסוג NIKON COOLPIX L1 המצלמה מצלמת וידאו בקבצי MOV אני מנסה להעביר למצלמה קבציים חיצוניים כך שאוכל לצפות בוידאו דרך המצלמה או לחבר אותה לטלויזיה ורק לראות דרכה. משום מה למרות שאני מכניס למצלמה את אותו סוג קובץ בדיוק שהיא מצלמת , המצלמה לא מזהה את הקובץ החיצוני וכמובן שלא ניתן לעשות בו שום שימוש למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  22. שלום לכולם שמעתי המלצות טובות על ה X530,השאלה אם יש טעם לחכות לX540 ,אני לא מעוניין להשקיע יותר מ 500 שקל ,הבנתי ש540 יעלו 700+ ,אבל הבנתי שיש בעיית SUB חזק מידי ב530 והוא לא טוב יותר מידי למוזיקה,השאלה אם ה 540 מטפל בכל הבעיות האלו ,השימוש שלי למשחקים בעיקר וסדרות+סדרטים. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  23. Started by omri_ro,

אני מחפש תוכנה שבה אוכל להגדיר שהסרטים יקרנו עם הPLAYER שלי (MV2PLAYER) ולא עם הPLAYER המובנה בתוכנה, למעשה כל מה שאני צריך זה FILE BROWSER שנראה יפה חיצונית ויראה טוב על מסך הטלביזיה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  24. מה דעתכם על האוזניות האלה לנגן T10 של אייריבר אני יכול להביא אותה במחיר של 120-130$ יש שם מנגנון נגד רעשים תאכלס שמעתי את האוזניות האלה והם לא רעות השאלה אם הן שוות את המחיר הזה תודה.

25. ערב טוב לכולם, לידי התגלגלו 2 רמקולים גדולים של מערכת סטריאו די ישנה של AIWA (דגם עם מגש של 3 דיסקים). מכל רמקול יוצאים שני חוטים כאשר בקצותיהם הם חשופים. ברצוני לחבר את הרמקולים למחשב האישי שלי, אך אין בו חיבור מתאים לחוטים כמו בצד האחורי של המערכת. האם הדבר אפשרי? אם כן, הכיצד, ומה דרוש לכך. תודה לעזרים 8)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים