עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by yossi126,

לאחר שסגרתי (נכון לכרגע) את הציוד הביתי הגיע הזמן לחשוב הלאה לצבא ולנסיעות. ההתלבטות היא בין שתי האוזניות שבכותרת. זה ברור ש E2C יותר טובות. אך תלונות על נוחות ומחיר לא מוצדק מרחיקים אותי מהן (530 שקל). האם הcx300 מספקות? אני לא שואף גבוה כמו בציוד הביתי לכן אני יוכל להסתפק בהן? תלוי בהמלצות שלכם.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by evy,

הוצע לי ליקנות את הסאבוופר של wharfedale powercube 8 ,מה אתם אומרים? http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=powercube10A&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=8 שמעתי אותו בעיקרון אבל הוא התחיל לזייף בעוצמות גבוהות,אבל אני לא יודע אולי כשהוא יישמע אצלי במערכת הוא ישמע אחרת?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  3. אבקש תגובות לחיבור בים מחשב שנמצא בחדר אחר לטלויזיה בסלון מרחק בחיבור לפחות 10 מטר מה עדיף חיבור אלחוטי או חיבור קווי מתבקשים לענות אך ורק אנשים בעלי חיבור קיים העומד בקריטריונים לספק פרטים מדיוקים לגבי סוג החיבור והייצרן וכמובן שיקוליי עלות ואיכות תודה לכל המשתתפים דביר

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by margiz,

רכשתי 2 מחשבים חדשים (זהים) לבית, התקנתי את כל הדרייברים שהגיעו עם הדיסק של לוח האם (כולל כרטיס קול שהוא BUILT IN), אבל אני לא מצליח לשמוע Sound, נראה שלא מותקן משהו חיוני, להלן תמונות מסך עם פרטים חשובים, אשמח לספק כל פרט נוסף שדרוש. התקלה זהה בשני המחשבים (התקנתי XP PRO) חשוב לציין שלמרות שבמנהל ההתקנים אין שום התקן עם סימן שאלה צהוב, לעיתים לאחר ריסטרט המחשב מודיע על חומרה חדשה שנמצאה (אני מניח שזה כרטיס הקול המובנה), אך לא מוצא דרייברים (גם לא בדיסק). מה עושים ? (אולי מורידים דרייברים מהאתר של יצרן לוח האם ? אם כן, לא מצאתי...) תודה ! [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  5. Started by Satlan,

איזה לוקח ? אני מעוניין לקנות, השאלה איזה. http://www.m-audio.com/products/en_us/Revolution51-main.html http://www.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=15855

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  6. Started by Unavoidable Encounter,

שלום יש לי תעידכון לאייריבר עם העברית ההפוכה אבל אני רואה בעברית רק את השם של השיר שמתנגן!! מישהו יודע איך אני עושה שברשימת קבצים אני יראה אותו גם בעברית??

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  7. Started by benor,

ברשותי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ו- M2A-VM HDMI וטלוויזיה LCD של טושיבה עם כניסת HDMI. תחילה המחשב זיהה שהטלוויזיה מחוברת דרך ה- HDMI אבל בטלוויזיה לא ראו שום דבר (היא הייתה במצב המתאים) מותקנים דרייברים הכי עדכניים של ATI ועכשיו הטלוויזיה לא מזוהה בכלל (לפני שעדכנתי את הדרייברים המחשב זיהה את הטלוויזיה). מה ניתן לעשות?

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  8. היי, אשמח להמלצה על כרטיס קול למחשב המדיה סנטר בסלון, הכרטיס יחובר למגבר של דנון ושימושיו העיקרים יהיו סרטים (5.1), מוזיקה ומשחקים. התקציב הוא יחסית גבוהה - 1,000 שח. תודה!

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  9. הלך לי הכרטיס קול המובנה של הלוח. איזה כרטיס קול הכי איכותי יש במחיר הזה?

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by HiTRuN,

היי! , לפני שעה בערך הזמנתי את ה TV הבאה http://www.21.tv/p-88849/lcd_42_full_hd כתוב שיש אפשרות לחבר את המחשב ל LCD , עכשיו יש לי מחשב דיי ישן פנטיום 4 כרטיס מסך של ATI סדרה 2000 HD תומך כניסה של DVI / VGI אני יכל לחבר את המחשב ל - LCD? צריך להגדיר שם משהו ? כמובן שאני רוצה שזה יהיה גם מחשב וגם TV . ה - LCD עדין לא הגיעה אבל אני רוצה להיות מוכן

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  11. יש לי התלבטות קשה בין כמה סוגי אוזניות, בעיקר הPX100 והPX200 וה KSC75 של KOSS. אני מחפש חנות שבא אוכל להקשיב לפחות לסנהייזרים האלה בשביל לקבוע סופית מה אקנה. אני גר בהרצליה, אגב.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  12. שלום אני מעוניין לקנות רמקולים לחדר שלי למחשב האישי בתקציב בסביבות ה500 שח.. הרמקולים בעיקר ישמשו לסרטים אך כמובן גם לשמיעת מוזיקה.. לכן ההעדפה שלי היא להרכב של 5.1 שמתי עין על הדגם X540 של Logitech.. למישהו יש המלצות לדגם אחר יותר טוב שתואם לתקציב ולצרכים שלי? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  13. Started by Nurit2005,

איך הופכים ACM לWAV או ל- MP3 יש תוכנה שיכול להפוך את הקובץ הזה ?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  14. Started by bv_beaver,

טוב הורדתי עדכון של הדרייבירים של כרטיסי הקול של הרקולס וזה כותב "Note: You most uninstall previous versions" משהו כזה אז מחקתי את הדרייברים הישנים וזה עדיים לא עובד אני לא מבין את השטויות האלה... ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  15. Started by ido-nava,

אחרי כ-3 שנים של שימוש באוזניות סנהייזר cx300, אוזנייה אחת החליטה לשבות והפסיקה לעבוד... בזמנו רכשתי אותם בכ- 350 שקל.. אני מחפש זוג אוזניות חדש, במחיר של עד 300 שקל.. אם זה עוזר להמלצה לדגם אז הסגנון שירים שאני שומע דיי אחיד,על קצה המזלג: פינק פלוייד, ליאונרד כהן, ביטלס, רדיוהיאד ועד רוק ישראלי... מזרחית וטראנסים אני לא שומע. הבנתי שיש כמה דמים מומלצים במיוחד כמו ה Monster Turbine וה- Head-Direct RE0. אשמח לשמוע על המלצות ואם אפשר כמה שיותר מהר אז מה טוב (חבר חוזר מארה"ב בעוד כמה ימים..) http://cgi.ebay.com/Head-Direct-RE0-Earphones-/260513059120?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item3ca7c9d130 Head-Direct RE0 ב80 דולר. http://cgi.ebay.com/Monster-Turbine-High-P…

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  16. יש לי מערכת Z-5400 ואני קצת בבעיה.. החדר שלי הוא די קטן 3.5X4.5 מטר וכפי שרואים באיור המיטה/ספה צמודים לקיר. איפה הכי כדאי למקם את הרמקולים האחוריים? צבע שחור: מיטה/ספה צבע אדום: מסך צבע ירוק: רמקולים קדמיים צבע כחול: סאב תודה רבה לעונים! נ.ב:המסך משמש אותי גם למסך מחשב ושאני משתמש במחשב אני יושב קרוב בהרבה מהמיטה כך שהרמקולים צריכים לשרת אותי גם למשחקי מחשב וסביר להניח שהמיקום הנכון של הרמקולים האחוריים צריך להיות שונה מהמיקום הנכון כאשר הצפייה היא מהספה.. כך שיש להתחשב בזה.. מה שאני חשבתי לנכון זה להכין 2 נקודות תלייה שיתאימו לישיבה קרובה למסך וישיבה על הספה (רחוק מהמסך)

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  17. Started by -iTaY-,

יש לי מערכת קולנוע של LG.. אני מנסה לחבר אותהה למחשב עם כבל של צד אחד אדום לבן צד שני חיבור 3.5.. ואני שומע רק ברמקול אחד קידמי ובסאב.. הורדתי תוכנה של REALTEK בחרתי סוג 5.1 וכו' ועדיין לא עובד.. אך אני אמור לסדר את זה אתם יודעים בבקשה עזרה ועוד שאלה שאני מחבר את הרסיבר לטלוויזיה אני שומע רק דרך הרמקולים הקדמים והסאב, פעם אחת רק שמעתי בכולם ששמתי ב DVD סרט מקורי אבל דיסקים של מוזיקה וכו' אני שומע רק דרך הרמקולים הקדמיים לא כולל הסנטר והאחוריים. בבקשה עזרה))

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  18. שלום רב! היום קיבלתי Radeon 9800pro וישר התחלתי לעשות בדיוקות עליו. עשיתי בדיקה ב3dmark 03 וגיליתי שיש הפרש של 10(!!!) FPS בבדיקה של הקול. יש לי כרטיס קול מסוג Creative Live 5.1!, למה כ"כ הרבה!??

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  19. Started by rikus,

אני שואל כי יש כרטיסי קול זהים שהם בעלי יציאת FIREWIRE או USB או PCI(פנימי). קראתי שהיתרון המשמעותי של ה FIREWIRE הוא הרוחב פס שלו, הUSB2 מספק 480 והFIREWIRE מספק 1800. PCI בעל רוחב פס של?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  20. אני חדשה פה - שיטוטים בפורום הזה לימדו אותי הרבה. עדיין לא מצאתי (או לא הבנתי ...) מה עדיף מבחינת איכות צפיה והקלטה: לחבר את הוידאו לטלויזיה או לממיר ? הטלויזיה: חדישה ובה כל האפשרויות החיבור. הממיר: של YES ובו SCART אחד התפוס על ידי הטלויזיה. וחיבורי קומפוזיט (לבן-אדום-צהוב) . בוידאו : יציאת SCART , כניסת אודיו אחת (לבן), כניסת וידאו אחת (צהוב) יציאת אודיו אחת (לבן) , יציאת וידאו אחת (צהוב). וגם יציאת RF כמובן. עכשיו הוידאו מחובר לממיר עם כבל קומפוזיט וגם מחובר כבל RF מהיצאה בוידאו אל הטלויזיה. אין בעיות - אך האם בחיבורים אחרים יהיה שיפור באיכות ? תודה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  21. Started by Drek Boy,

i want to buy an mp3 with at least 1 gb to 2 gb with cost of 140 $ i thoght to buy the rio cali 128 mb sport and add to it 1 gb of memory sd http://www.dealtime.com/xPC-Sonic_Blue_Rio_Cali_Sport_128MB http://www.dealtime.com/xPO-Corsair_Secure_Digital_Card_1024MB_40xSD_Card_5_6MB_Write_read i dont know if corsair are susim in flash memory to so corect me if i am wrong. i think that it the best to use the expantion slot with flash memory because i am doing alot of sport and idont want my mp3 hd baised to broke fast. together with thouse links it cost 130 USD from good and trusted stores.

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  22. שלום. אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות למחשב בעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא עד 350 בערך חברים שלי המליצו לי על הדגם הזה http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=134&code=023 של זלמן. אפשר בבקשה חוות דעת? חבר אחר שלי שאני תופס ממנו כיותר מבין אמר לי שאני לא ימצא אוזניות איכותיות יחד עם מיקרופון Build in אז יש לי שאלה כזאת. יש אפשרות לקנות אוזניות אחרות ולקנות מיקרופון בנפרד ואיכשהו לחבר בינהם או יש איזה מיקרופון נוח שאני לא יצטרך להתעסק איתו יותר מדי. כי אני צריך לדבר תוך כדי שאני משחק. או בשביל משחקים וסרטים אני לא צריך יותר מהדגם שהראתי למעלה. תודה מראש =}

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  23. Started by RMX,

מה נשמע? אני עובד בתור עוזר באירועים פרטיים לאחותי בתור הסאונד מן, עכשיו יש לנו בידורית, עם שני מיקרופנים. שניהם אלחוטיים ועובדים על בקר מרכזי. מיקרופון אחד נמצא על הגוף ואחד שהוא נייד. עכשיו קורה באירועים שיש צרימות במיקרופונים פתאום תוך כדי דיבור. אני משער שזה בגלל הקירוב של הבידורית למיקרופון. אבל אני לא בטוח בזה. מישהו יודע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  24. הייתי אמור לקבל את זן touch לפני שבוע שבועיים אבל אני יקבל אותו רק בפסח עוד שבוע מארצות הברית עכשיו רציתי לדעת האם עדיין הוא הנגן שהכי שווה קנייה ב220 דולר טופ ,האם יצא משהו חדש שעדיף לקנות או שיש נגן שהוא פשוט יותר טוב? תודה רבה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  25. Started by approx,

התקנתי את הAC3 פילטר איזה חמש פעמים מחדש וגם הגדרתי אותו שיוצאי ביציאה האופטית וכלום לא שומעים כלום מה אפשר לעשות ?

• 8 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.