עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, הלכתי לאיבוד בסוגי הכרטיסים. אני מכיר כרטיסי וידאו, מסך, טלויזיה. מה התפקיד של כל אחד מאלו? פספסתי סוג מסויים (פרטי לכרטיס FIREWIRE שאותו אני מכיר)? אשמח אם תוכלו לפרט בעבור התכונות האלו: 1. איזה כרטיס מקפצ'ר מוידאו אנלוגי (חיבור RCA)? 2. איזה כרטיס מבצע עיבוד און ליין של ויאו במחשב (בתוכנת פרמייר וכו') מבלי לעשות רינדור? 3. איזה כרטיס קולט טלויזיה ורדיו במחשב? 4. איזה כרטיס מתחבר לEPG, ואיזה סוג נתונים הוא 'מביא' משם? תודה...

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  2. Started by neo690,

אני צריך כבל מאריך מיוחד בין סאבוופר לרמקול הראשי המערכת היא של Creative http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=14093&nav=0 (שמתי לב שהקצה שמתחבר לסאבוופר יש לו 9 פינים :-[ ) איפה ניתן למצוא? תודה

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  3. Started by andrei21,

כשאני מפעיל סרטי תלת מימד התוכנה עובדת רק ב60hz 720p האם זה פאק בתוכנה או שזה המקסימום שהיא יכולה להפיק? אני חושב שפעם כן הייתי מפעיל 1080p 24hz . ב powerDVD 12 הכל בסדר עובד ב1080P בלי בעייה.. רעיונות ובכלל האם יש תוכנות יותר נורמליות או יותר קלילות משני התוכנות הגרועות האלה להפעלת סרטי blu-ray ?

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  4. Started by TaL_F,

היי. יש לי התלבטות בין 2 אוזניות. אני מתלבט בין Sennhieser MX 400 לבין Sony MDR-E828LP. הביקורות באמאזון טובות על שניהם. http://www.amazon.com/Sony-MDR-E828LP-Fontopia-Earbuds-Winding/dp/B00008VF63/sr=8-6/qid=1168079568/ref=pd_bbs_6/102-4660346-6100162?ie=UTF8&s=electronics http://www.amazon.com/Sennheiser-MX400-MX-400-In-Ear-Headphones/dp/B00004Z0BN/sr=1-2/qid=1168078043/ref=sr_1_2/102-4660346-6100162?ie=UTF8&s=musical-instruments על איזה אתם ממליצים?

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  5. Started by MiOB,

שלום אני לא בטוח שאשתמש במושגים בצורה נכונה, אז תקנו במקרה כזה. בכל מקרה, האם ישנה אפשרות שכרטיס המסך יוציא אות וידאו במקום אות מחשב? כלומר, בטלוזיה שלי (Kuro KRP-500M) יש לכניסת ה-DVI שתי אפשרויות: PC Signal ו-Video Signal. כאשר נבחרת אפשרות ה-PC Signal, כול האפשרויות המתקדמות בטלויזיה לא ניתנות להפעלה (עיבודי תמונה כאלה ואחרים.), ואילו ב-Video Signal הן ניתנות להפעלה. אני משער לעצמי שזה למען הצגת פלט המחשב AS-IS, שכן הוא עושה את כול העיבוד ולא רצו שמעבד הטלויזיה יגרום להשהייה. אבל מה, ה-KRP-500M מקבלת 1080Pרק ב-50Hz, כך שהתמונה מרצדת. (במיוחד בהצגת שטחים לבנים, האם זה דווקא קשור לטכנולוגית הפלזמה?) נוסף לכך, התמונה עצמה והסרטים עצמם נראית פחות טוב מאשר דרך המזר…

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  6. Started by ליאור שמש,

שלום, ברשותי מערכת דיסק שקוראת CD-R\RW ובנוסף דיסקים מסוג CD-R הבעיה שיש לי שירים מסוג קובץ של MP3 וזה לא מתאים. לפי דעתי, אני צריך להמיר את השירים לאיזה-שהוא קובץ מתאים. השאלה שלי היא איך אני עושה זאת ולאיזה סוג קובץ של השיר להמיר? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  7. Started by nuke,

שלום יש לי קובץ MP3 שאני רוצה לפצל בחלק מסויים לשני קובצי MP3 אני צריך תוכנה שבעזרתה אני יוכל לעשות את זה. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  8. Started by arkadur,

יש לי קצת, ואני מתכוון קצת כסף שחסכתי עכשיו אני בצבא וכל זה ואני רוצה משהו שינעים את זמני בנסיעות ההמייגעות, הפסקות ושאר שטויות במקרה בדרכי הבייתה עברתי בחנות מסויימת - ונתקלתי בכמה מכשירים נגן של IRIVER IPOD (MINI+PHOTO וPSP אם הייתי רוצה מוזיקה נטו - אין ספק שהייתי הולך על האיי פוד מצד שני - אייריבר מציע קצת יותר (רדיו וכו') אבל אם כבר - אז כבר - PSP אומנם הPSP מציע המון - אבל לא לשכוח שעיקר המטרה זה מוזיקה (מי צריך מוזיקה שיש PSP :-X : ) מה אתם אומרים? ד"א - מישהו יכול לתת לי יותר מידע על הPSP (חוץ מהאינטרנט האלחוטי+מולטיפלייר) אגב - אני רוצה להביא את זה ביום יומיים הקרובים.. :-\ תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  9. או שהמובנה על הלוח מספיק?

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  10. שלום, קניתי את האלטק לנסינג 5021 2.1 בשביל לשמוע מוזיקה מהמחשב בלבד,קצת סרטים וללא משחקים יש לי כרטיס קול מובנה בלוח האם הכרטיס הכי זול של קריאייטיב בקיי אס פי הוא הCreative Audigy SE 7.1 (PCI) שעולה 150 ש"ח.האם במצב שלי שווה להשקיע את ה150 ש"ח האלו לשיפור איכות מוזיקה סטריאו בלבד?זה ייתן שיפור לעומת הכרטיס המובנה? אולי יש לכם הצעה מוצלחת יותר?

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  11. Started by (iriver H10),

חשבתי על הMvix אבל הרבה אומרים שהוא ממש לא שווה....ואני לא כל כך מוצא מה לא שווה בו......כי כל תחליף אחר עולה הרבה הרבה יותר כסף. אז מה כן כדאי?

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  12. לכל מי שעוד איכפת קצת , אפילו אם אתם חושבים שזה לא יכול לעזור בשום דבר ( אבל בטח שזה לא יכול להזיק) אנא חיתמו על העצומה הזאת בשביל שיזכרו שאנחנו עוד כאן!!!! ויואילו בטובם לשים עברית בנגנים שלהם!!

13. Started by evy,

איפה יש חנויות אודיו וקולנו בייתי באיזור הדרום?(מומלץ בב"ש) אתם יכולים להמליץ אפילו על חנויות חשמל בעלי חדרי אודיו .. תודה.

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  14. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

עים מישהו יודע משהו בבקשה.! תודה THANKS אני רוצה להחליף אותו ב קריטיב LIVE 5.1 ,הייה איזשהו הבדל???

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  15. Started by demonshlomo,

יש לי אקסטיגי ואני רוצה שהוא יתחבר לרסיבר שלי כדי שימעו את המחשב עם הרמקולים של הקולנו ביתי! יש יצאה דיגיטלתי אבל אל תחשיבו אותה כי אני לא יכול לעשות את זה! יש גם MIDI OUT ן את השלושה חוטים שיוצאים לרמקולים! מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  16. Started by H.I.V,

עשיתי חיפוש ולא מצאתי יש לי כרטיס קול און בורד AC97 משהו כזה ואני חושב על לקנות את הכרטיס: Creative Sound Blaster Live 5.1 מה יהיו ההבדלים? יש לי כרגע רמקולים של קריאייטיב 4.1 שנקראים קמבריג' וברוב המשחקים אני לא שומע בסראונד ??? מה דעתכם? תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  17. היי אני מחפש מסך 40-43 אינץ' עד 1700 שקל מה הכי מומלץ בתקציב הזה? לעזרתכם אודה

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  18. Started by Bug2000,

אהלן, אחרי כמעט 3 שנים של שימוש ב JBL נקרע להם החוט בחיבור לנגן. אני מעוניין בקניית סט אוזניות IN-EAR חדש. חשבתי על הזמנה מחו"ל של ה SHURE E3C בערך 44 דולר כולל משלוח. השאלה היא האם הם ישמעו טוב יותר מה JBL במוזיקה שחורה/טרנסים ? הכוונה היא דגש על באס טוב. (זה מה שאהבתי ב JBL) תודה.

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  19. 1. איזה כרטיס קול יותר טוב(אנא הביאו נימוקים אם אפשר) 2.האם אפשר לחבר שני מעבדים בכך להשיג עלייה בביצועים ואם כן מה נדרש לכך? 3.איזה לוח אם לאת'לון 64 ביט 939המבוסס על nforce4 (אנא הביאו נימוקים אם אפשהוא הכי טוב מבחינת: באנדל אפשרויות אוברקלוקינג יציאות עיצוב ( נא להתייחס גם לסעיף הקודם) 4.איזה פאנל שליטה על אור ומאוררים הוא הכי טוב ואם אפשר גם מתאים למארז vento 3600 בצבע שחור הנה קישור למי שרוצה(http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=VENTO-3600&cart=11057012183936558〈=heb) תודה מראש וסליחה שאני מטריד אותכם עם כלכ ך הרבה בקשות

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  20. Started by baruh443,

היי, בנדוד שלי רוצה לקנות מערכת לחדר שלו ב2000 שקל, אז אני לא רוצה שהוא סתם יבזבז את הכסף על משהו לא טוב, אז אם אתם בבקשה יכולים להביא לי משהו טוב בעד 2000 שקל אני אודה לכם מאוד רק כמה דברים שחשובים לו: הוא רוצה לחבר את זה לטלוויזיה בינתיים (עד שהוא יוכל להעביר את המחשב לחדר) והוא רוצה 7.1 אבל אם יש נגיד 5.1 יותר טובים במחיר אז זה גם סבבה נראלי... אבל עדיף שתביאו גם 7.1 כי זה מה שהוא רוצה.. וצריך שיהיו לזה כבלים ארוכים כי הוא רוצה לפזר אותם ברחבי החדר מבינים? הוא רוצה לתלות אותם על הקיר, 2 מעל המיטה שלו2 בקיר ימין 2 בקיר שמאל ו1 בקיר מולו... תודה רבה מראש לכל מי שעוזר!

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  21. Started by icebreak,

האתר ENGADGET מפרסם פרטים חדשים על מה שאולי יהיה הדגם הבא של RIO שיחליף את ה RIO KARMA הישן. ה RIO CHROMA שמזכיר מאוד בעיצוב שלו את ה RIO CARBON אבל כמובן מכיל דיסק של 20GB, מסך צבעוני, חיבור COMPACTFLASH להעתקה (וגם לחיבור WIFI, כן, אלחוטי להעברת שירים!), תמיכה בכל הפורמטים MP3, WMA, FLAC, AUDIBLE, OGG, WAV וגם ניגון GAPLESS אמיתי (שאפילו ל IRIVER אין את זה). בינתיים זה לא דברים רשמים, אבל כבר מדברים על הנגן הזה כמה חודשים... אני אישית מאוד מקווה שהדברים האלו נכונים, הוא יהיה אחד מהנגנים המובילים בשוק. בשביל תמונות של המכשיר (אולי): http://www.engadget.com/entry/1234000327021475/ http://www.engadget.com/entry/1234000840021409/

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  22. Started by leonid87,

שלום ברשותי נגן Digital Audio Player 1GB V2 רציתי לדעת אם בעתיד היה עדכון לתמיכה בעברית העדכון האחרון מוסיף רק Audible Support (מה זה?) תודה ולילה טוב

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  23. Started by PT,

יש לי X-Fi XtremeAudio PCI-e שיושב בדיוק מתחת ל-4870 שפולט לא מעט חום. הכרטיסים יושבים ממש צמוד אחד לשני והקירור של ה-4870 רותח (קריאה מהסנסור ב-80 מעלות) ובנגיע הכרטיס קול גם די חם בעצמו. השאלה היא האם הכרטיס ישרוד או שצריך לעשות משהו בעיניין הייתי ממקם אותו מחדש אבל החיבור PCI-e X1 השני הוא בדיוק באותו מרחק רק מעל הכרטיס מסך, וכולנו יודעים שלחום יש נטיה לעלות. אבל יש גם את החיבור PCI-e X16 השני, אבל אני לא בטוח שלוח אם יוכל לקבל שם משהו שהוא לא כרטיס מסך. אני אבוד

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  24. Started by omer_xd,

שלום רב, ברצוני לקנות רמקולים למחשב(2רמקלים+סבופר300-400 ש''ח ) פנינתי אליכים כי אני רוצה להתייעץ בקשר לקנית הרמקולים אבקש המלצה בקשר לשאלתי אליכם אשמח לקבל תשובה בהקדם!? בתודה מראש:omer_

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  25. היי בביקורת כתבו שה-320 פעל מעל 15 שעות ברצף. מבדיקות שעשיתי עם הנגן שלי (340) הוא לא מחזיק יותר מ-5 שעות נגינה רצופות (ב 128 Kbit ובלי אקולייזר) מעניין אותי לדעת כמה זמן מחזיקים נגנים אחרים? האם יכול להיות הבדל כזה משמעותי בין 320 ל- 340 מבחינת זמן פעולה? תודה גלעד

• 6 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים