עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן, אני מחפש לקנות טלויזיה לחדר באיזור ה 2000 שקלים. מרחק צפיה : 2-2.5 מטר הטלויזיה מיודעת להתחבר לממיר של HOT. לראות גם תכנים רגילים וגם HD. תודה,

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  2. אבקש תגובות לחיבור בים מחשב שנמצא בחדר אחר לטלויזיה בסלון מרחק בחיבור לפחות 10 מטר מה עדיף חיבור אלחוטי או חיבור קווי מתבקשים לענות אך ורק אנשים בעלי חיבור קיים העומד בקריטריונים לספק פרטים מדיוקים לגבי סוג החיבור והייצרן וכמובן שיקוליי עלות ואיכות תודה לכל המשתתפים דביר

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by margiz,

רכשתי 2 מחשבים חדשים (זהים) לבית, התקנתי את כל הדרייברים שהגיעו עם הדיסק של לוח האם (כולל כרטיס קול שהוא BUILT IN), אבל אני לא מצליח לשמוע Sound, נראה שלא מותקן משהו חיוני, להלן תמונות מסך עם פרטים חשובים, אשמח לספק כל פרט נוסף שדרוש. התקלה זהה בשני המחשבים (התקנתי XP PRO) חשוב לציין שלמרות שבמנהל ההתקנים אין שום התקן עם סימן שאלה צהוב, לעיתים לאחר ריסטרט המחשב מודיע על חומרה חדשה שנמצאה (אני מניח שזה כרטיס הקול המובנה), אך לא מוצא דרייברים (גם לא בדיסק). מה עושים ? (אולי מורידים דרייברים מהאתר של יצרן לוח האם ? אם כן, לא מצאתי...) תודה ! [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  4. Started by idodi10,

שלום, יש לי נגן MP3 של fuji דגם FMP3R-256 ואני מחפש לו עדכון גרסה. למישהו יש? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  5. אני מחפש המלצה לנגן כלשהו לדיסקים (CD) מקוריים וצריך לחבר לזה רמקולים המטרה היא להנות מצליל נקי ומפורט בעל באס טוב

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  6. Started by Satlan,

איזה לוקח ? אני מעוניין לקנות, השאלה איזה. http://www.m-audio.com/products/en_us/Revolution51-main.html http://www.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=15855

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  7. ככה רשמים ראשונים הוא נוראה קטן לעומת הipod 15 דור שלישי של אחותי וגם יותר קל. הצבעים עכשיו יותר חזקים לעומת מה שראיתי במיני הישן זמן סוללה עדין לא בדקתי אבל בסה"כ הוא ממש חמוד

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  8. אהלן, אני רוצה לראות אם שווה לי לחפש שידרוג ואם כן אז לאיזה תקציב לנסות להגיע

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  9. שלום לכולכם אני שובר את הראש כבר יומיים ולא מצליח לפתור את הבעיה הבאה : יש לי מחדש חדש HTPC עם כרטיס מסך ATI 5450 HD רסיבר HK AVR255 טלוויזיה LG 42 - 42lh20R כאשר אני מחבר את המחשב ישירות באמצעות כבל HDMI לטלוויזיה אני רואה תמונה על כל המסך (רק ברזולוציה של 1366 x 768), אבל כשאני מחבר את המחשב דרך הרסיבר לא משנה מה אני עושה אין לי תמונה על כל המסך, יש קצוות שחורים מכל הצדדים. הרסיבר אומר שהתמונה מגיעה ב1080P ולכן ככה אני מעביר אותה דרכו (כדאי לשנות ?) בקיצור אני בבאסה מהמחשב החדש שלי שאין לתאר... מה לעשות ??? תודה מראש אסף

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  10. Started by Unavoidable Encounter,

שלום יש לי תעידכון לאייריבר עם העברית ההפוכה אבל אני רואה בעברית רק את השם של השיר שמתנגן!! מישהו יודע איך אני עושה שברשימת קבצים אני יראה אותו גם בעברית??

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  11. שלום רב, חבר שלי נמצא בחו"ל ויש לו אפשרות לקנות אחד מהאוזניות מהנ"ל: Sennheiser HD497 תמורת 69$. Sennheiser HD212 pro תמורת 61$. Audio Technica ATH M20 תמורת 76$. בהנחה שאין אפשרויות אחרות, ואלו המחירים - מה כדאי לקחת, ולמה? (השימוש העיקרי הוא לצורך שמיעת מוסיקה, אבל רצוי פשוט התמורה הטובה ביותר לכסף) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  12. שלום, האם יש הצדקה לרזולוציה של FULL HD בגודל של 32 אינץ' כאשר מרחק הצפייה הוא כשני מטרים? תודה!

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  13. יש לי creatvie inspire 2.1 2100 ועוד שתי רמקולים גדולים של מערכת סטריו השאלה שלי אם אפשר לחבר את כולם וליצור סרואנד (הרמקולים של המערכת סטריומאחורה והרמקולים של creatvie מקדימה? האם פשוט צריך לחבר את הרמקולים של המערכת סטריו בחיבור השני של הכרטיס קול כמו שמחברים סרואנד ואז פשוט בדרייברים של הכרטיס קול לבחור ב4.1? או שצריך לעשות משהו אחר? תודה...

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  14. Started by JUNGLE,

עברתי לאודיג'י אחרי שהחלטתי על קנית רמקולים. אחרי שההתקנה דפקה לי לגמרי תווינדוס והייתי צריך לפרמט,לא נורא ממילא הייתי צריך,התקנתי הכל מחדש ובשמיעה ראשונה חשבתי שאולי הדרייברים לא מותקנים טוב או משהו,כי פשוט שמעו פחות טוב מהאוןבורד. אני כיום במחשב עם אוזניות,כבר הרבה חודשים אני עם אוזניות. הבעיה באון בורד [sound max] הייתה שהיו הפרעות מידי פעם,המנייק היה קולט רדיו לפעמים,אבל כששמעו שיר ההפרעות נעלמו,ובאמת באמת ששמעו יותר נקי. באודיג'י זה נשמע כאילו הוא פשוט לא מפריד כמו שצריך,הכל נשמע מרוח,תקוע,יותר חד[כמובן שבלי ההפרעות],הטרבל צועק,הבאס נחלש קצת. זה ממש מוזר איך כרטיס במחיר כזה נשמע ככה,אולי ברמקולים הוא ישמע שונה. מבחינתי זאת ממש אכזבה של כרטיס.

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by TUCG,

יש לי מערכת רמקולים Inspire 2.1 של קריאטיב שהיא באמת אחלה. עכשיו קניתי אוזניות+מיקרופון (אלו שהמיקרופון מחובר אליהם ככה ונשלף, שכחתי איך קוראים לזה) למטרות הברורות, כדי לפעמים לראות סרט/לשחק מבלי להפריע לאף אחד ואם אני משחק אז להיות מסוגל לשלוח הודעות קוליות. יש לי כרטיס קול מובנה Soundstorm של נוידיה (לוח האם nForce2 מתוצרת Abit בגרסת NF7-SL). אז קיצר, יש לי במארז 5 כניסות אודיו (לרוע המזל, אף כניסה היא לא מקדימה). אחת למיקרופון והשאר לרמקולים וכאלו. אז עד היום רק השתמשתי בכניסה אחת בשביל הכבל שממנו התפצל הכול בין 2 הרמקולים והסאב. עכשיו יש לי את האוזניות המיקרופוניות שהן מתפצלות ל-2 כבלים, אחד למיקרופון שאיתו אין בעיות ואחד לכניסת אודיו רגילה. אז חיברתי את הכבל מיקרופון…

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  16. Started by 12131,

תקציב בעקרון לא מוגבל אבל בלי להיסחף.. כמובן שיהיה כמה שיותר משתלם ביחס למחיר.. 5 רמקולים ששקועים בקיר, לא גדולים מדי (20 על 40 כזה). צריך המלצה.. ועוד משהו.. המוכר המליץ על החברות Pure acoustic, Speaker craft.. חוות דעת?

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  17. שלום לכולם יש לי לוח של גיגהבייט עם כרטיס כול מובנה ac realtec97 עם אופטי וקוקסיאל בקבל נפרד שאלתי היא כזאת חיברתי את הקוקסיאל למערכת סטיראו שלי כמובן תמיכה ב dts ודולבי די וכוונתי בתוכנה 5.1 העניין הוא שהורדתי את שיבת המלך בac3 ואני שומע רק את קולות רקע בקידמיים משום מה אינני שומע את הסנטר והסראונד וכשכיוונתי ל2 channel שמעתי טוב איך אני מגיע למצב שאני שומע 5 ערוצים בתודה מראש אלעד

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  18. שלום רב! היום קיבלתי Radeon 9800pro וישר התחלתי לעשות בדיוקות עליו. עשיתי בדיקה ב3dmark 03 וגיליתי שיש הפרש של 10(!!!) FPS בבדיקה של הקול. יש לי כרטיס קול מסוג Creative Live 5.1!, למה כ"כ הרבה!??

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  19. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

עים מישהו יודע משהו בבקשה.! תודה THANKS אני רוצה להחליף אותו ב קריטיב LIVE 5.1 ,הייה איזשהו הבדל???

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  20. שלום. אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות למחשב בעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא עד 350 בערך חברים שלי המליצו לי על הדגם הזה http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=134&code=023 של זלמן. אפשר בבקשה חוות דעת? חבר אחר שלי שאני תופס ממנו כיותר מבין אמר לי שאני לא ימצא אוזניות איכותיות יחד עם מיקרופון Build in אז יש לי שאלה כזאת. יש אפשרות לקנות אוזניות אחרות ולקנות מיקרופון בנפרד ואיכשהו לחבר בינהם או יש איזה מיקרופון נוח שאני לא יצטרך להתעסק איתו יותר מדי. כי אני צריך לדבר תוך כדי שאני משחק. או בשביל משחקים וסרטים אני לא צריך יותר מהדגם שהראתי למעלה. תודה מראש =}

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  21. Started by sbhtkK7,

אם זה מעניין תגיבו, http://www.head-fi.org/t/433318/shootout-93-portable-headphones-reviewed-pioneer-se-mj71-coloud-colors-added-9-4-11

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  22. Started by Xian,

אהלן, יש לי כמה קבצי .ape ורציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה לשנות אותם לפורמט mp3 ואם כן מה שמה, ואם אפשר גם לינק. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  23. שלום שאלה ששאלתי לפני כמה חודשים ולא קיבלתי עליה תשובה אז ככה אני מנגן באורגן ורוצה לצלם את עצמי מנגן במצלמת אינטרנט. כשאני מצלם את עצמי מנגן אין סינכרון בין המצלמה לכרטיס הקול כך שיש דיליי גדול בסאונד והכל נראה לא אמיתי [ הקול מפגר אחרי התמונה ] . מה שאני רוצה זה לצלם את עצמי מנגן באורגן אבל אני רוצה את הסאונד של כרטיס הקול ז"א ללא מיקרופון. וזה משתי סיבות . 1 הסאונד של כרטיס הקול הוא איכותי יתר . 2 אני רוצה לצלם מאוחר בלילה כשאני עם אוזניות מבלי להפריע לאף אחד. יש לי מצלמה של לוג'יטק וכרטיס קול של ESI תודה

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  24. אז ככה . יש לי כרטיס מסך מדגם Inno3D nvidia 9400GT ויש לו חיבור S-video עם פין אחד גדול שחור ועוד 7 ניראה לי מפוזרים http://images.nvidia.com/products/geforce_9400_gt/GeForce_9400_GT_bracket_med.png והשגתי מתאם מ S-video לבננה צהובה כזאת כמו של ממירים וטלוזיות וסוני וכאלה . קיצור חיברתי את הממיר לבננה הצהובה ולשקע של הממיר ,ואת הצד השני של המתאם S-video לכרטיס מסך ומאז לא הבנתי מה עושים למה לא מופיע לי שום דבר על המסך ? למה לא מראים תצוגה של הממיר ? המסך הוא LG electroincs W2042T

• 1 תגובה
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.