אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אז הבנתי שהכרטיס "Prelude" שלהם הוא "ה"כרטיס לקנות, אבל איפה אני יכול למצוא אותו בארץ? אני כבר הזמנתי את ה X-Fi XtremeGamer, אז אני זקוק לתשובה מהר אם אני רוצה לבטל את ההזמנה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
סתם רציתי להתלהב.... הנגן נראה משהו בן-****..... התפריט הכי פשוט שראיתי בחיים שלי בקיצור נגן שולט!!
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש מחשב כמערכת סאונד לקולנוע ביתי מפאת תקציב נמוך של כ800 שח. חשבתי להשתמש ב540 של לוגיטק כרמקולים של 5.1 וכרטיס קול x fi extrem בגלל הכניסה האופטית שלו מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שימושים עיקריים: שידורים רגילים (SD זה נקרא אני חושב - ערוץ 2 וכאלו), שידורי כבלים HD, סרטי HD (הטלוויזיה תחובר למחשב). כרגע יש לנו בסלון מסך 42" של פיליפס והוא מצויין אבל הגיע הזמן להשתדרג... המרחק צפייה הוא בערך 4 מטר אז אני חושב שאיזור ה50" יהיה טוב... לא? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום רב! היום קיבלתי Radeon 9800pro וישר התחלתי לעשות בדיוקות עליו. עשיתי בדיקה ב3dmark 03 וגיליתי שיש הפרש של 10(!!!) FPS בבדיקה של הקול. יש לי כרטיס קול מסוג Creative Live 5.1!, למה כ"כ הרבה!??
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
1. מחפש כרטיס קול להקלטות ועריכת אודיו. לא משהו מקצועי ברמה עולמית, משהו סביר שיאפשר הקלטה עם מיקרופון ועריכה. 2. האם מיקרופון רגיל יספיק? אם לא מה מומלץ?
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
הימרתי כמה קבצי וידאו לMP4 והמכשיר לא מזהה את הקבצים האלה.. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
הסאב שלי בפעולה חחח http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/?action=view¤t=IMGP0002.flv
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום שאלה ששאלתי לפני כמה חודשים ולא קיבלתי עליה תשובה אז ככה אני מנגן באורגן ורוצה לצלם את עצמי מנגן במצלמת אינטרנט. כשאני מצלם את עצמי מנגן אין סינכרון בין המצלמה לכרטיס הקול כך שיש דיליי גדול בסאונד והכל נראה לא אמיתי [ הקול מפגר אחרי התמונה ] . מה שאני רוצה זה לצלם את עצמי מנגן באורגן אבל אני רוצה את הסאונד של כרטיס הקול ז"א ללא מיקרופון. וזה משתי סיבות . 1 הסאונד של כרטיס הקול הוא איכותי יתר . 2 אני רוצה לצלם מאוחר בלילה כשאני עם אוזניות מבלי להפריע לאף אחד. יש לי מצלמה של לוג'יטק וכרטיס קול של ESI תודה
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
http://www.target.com/gp/detail.html/ref=bxgy_cc_img_b_11087861/602-8702786-3072628?asin=B000ETLPEC
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אהלן יש לי שאלה בנוגע לטלוויזיה Samsung LA22A450 22 אינץ' 1680x1050, האם עדיף לצפות בסרטים 720p, ואז לפי מה שהבנתי יווצר upscaling או לצפות ב1080p ויתרחש downscaling, שוב, לפי מה שהבנתי.. אני דיי חדש בעסק. ההיגיון הישר אומר שעדיף לאבד מידע ממקור טוב מאשר ליצור ...סוג של "יש מאין". מה אתם אומרים? תודה רבה =]
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
קודם כל, שלום לכולם, אני חדש בפורום כפי שאתם בוודאי רואים ולשאלתי... לאחרונה החלטתי שאני רוצה מערכת סאונד חדשה למחשב, כרגע ברשותי מערכת סטריאו (שעושה את העבודה בערך...) המחוברת לכרטיס קול מובנה על הלוח אם. לאחר קריאת כמה כתבות, סקירות וביקור באתרים שונים הגעתי להחלטה שהמערכת החדשה של Klipsch, ה Promedia GMX D-5.1 היא הבחירה שלי. ועכשיו לשאלה, או יותר נכון לשאלות , קודם כל, האם ניתן להשיג את המערכת בארץ? אם כן, מהו המחיר ומאיפה? דבר שני, איזה כרטיס קול כדאי לקנות עם מערכת הרמקולים הנ"ל? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אם אתם זוכרים רכשתי את הכ. קול הזה לא מזמן. התחילו לי מסכים כחולים מדי פעם שישנם גם אחרי פרמוט. מסך כחול שכתוב בו משהו על IRQ ומדובר על קובץ sys. (שמרתי את השם במחשב אחר ואני לא מוצא את הקובץ) שלפי חיפוש בגוגל הבנתי שזה יכול להיות בעיה עם הלוח וצריך לעדכן ביוס. מה עושים? דרייברים חדשים הבנתי שאין. אודה למי שמכיר פתרון. את הדגם של הלוח יש במפרט שלי.
-
- 9 תגובות
- 806 צפיות
-
-
טוב אז חשבתי על אלה.. http://zap.co.il/model.asp?model_id=401930 אבל אמרו לי שהם לא משו יש לכם אולי הצעות אחרות ? גם חשבתי על הזלמן אבל יש לי כרטיס 4.1 אגב כמה עולה משלוח מה amazon ? כי אם הוא לא כזה יקר המשלוח אז אני כבר יקנה icemat או משו יותר איכותי במחיר אפסי יחסית לארץ
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אוקי שמעו.... רציתי לקנות את הרמקולים הנ"ל, אבל שמעתי שלאחר 2007 ירדו המחירים.... מה אתם חושבים על זה? אם ירדו לכמה ומתי? כרגע המחיר הכי זול בזאפ זה 465..... תודה
-
- 10 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום אנשים! אנשים, שלום ! אני רוצה סוף-סוף לקנות לי רמקולים למחשב . אבל זה גם מעורר בעיה, איזה רמקולים לקנות? אני חיפשתי באינטרנט ומצאתי לי שתי זוגות של רמקולים: 1. LOGITECH Z-640 2. LOGITECH X-230 עכשיו השאלה שמתעוררת לי זה מה יותר טוב מבין שני אלה? אני לא מתעסק במשהו ספציפי אני פשוט רוצה רמקולים טובים ואיכותיים. אני יודע שיש ביניהם הבדל של מספר רמקולים (אחד הוא 5.1 והשני הוא 2.1) אבל בין שאר המפרט של הרמקולים אני לא מבין. את שני זוגות הרמקולים האלה אני יכול לקנות ב 400 ש"ח אז עם אפשר תגידו מה שווה את הכסף יותר? יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם DFI LAN-PARTY 875 PRO ;D
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים לטלוויזיה. אין לי כוח להתעסק עם מערכת 5.1 ולהעביר את כל הכבלים, אז אני מנסה להשיג את המקסימום מזוג רמקולים שאני אחבר לטלוויזיה. משוטטות באינטרנט מצאתי את אלו: http://www.bose.com/controller?url=/shop_online/speakers/stereo_speakers/161_speakers/index.jsp מה אתם חושבים? יש לכם המלצה למשהו יותר טוב? התקציב הוא 1000 שקל תודה מראש, טום
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, מזה 5 שנים בהן אני משתמש בכרטיס הקול המצוין בכותרת. לאור רכש של מחשב חדש, מתלבט האם שווה להחליף את כרטיס הקול לסדרות החדשות יותר דוגמת X-Fi וכדומה. כרגע משתמש במערכת די נחמדה של altec, אך לא משהו מפוצץ - עלתה בסביבות ה800 שקלים. האם הכרטיס מספיק גם בימים אלו, במידה ואשדרג את הרמקולים (ככל הנראה זה מה שיהיה)? במידה וכן, על איזה כרטיס כדאי לי ללכת? תודה לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מישהו יודע מי מייבא את הכרטיסים שלהם לארץ? אני כבר מנסה להשיג הרבה זמן את אחד מהכרטיסים שלהם ובכל מקום אומרים לי שחסר. אם מישהו יכול לעזור בבקשה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת אוזניות איכותיות לשמיעת מוסיקה (בzen sleek photo של קריאטיב, אם זה משנה), ונפלה בידי הזדמנות הפז לחפש בארה"ב. על אילו אוזניות אתם ממליצים? התלהבתי מכמה דגמים של Sennheiser, אבל ראיתי שאין הרבה דגמים בwalmart. אני אשמח גם להמלצה איפה לקנות (באיזור ראלי, בצפון קרולאינה). תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
רכשתי אותן בחנות DJ שלייד כלי זמר בדיזינגוף סנטר. קיבלתי אחריות לשנתיים אך קבלתי אותם באריזה מקרטון OEM. אני מצרף תמונות של האוזניות[br]פורסם בתאריך: 18.04.2010 בשעה 22:02:49 תמונה נוספת[attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
לאחר שסגרתי (נכון לכרגע) את הציוד הביתי הגיע הזמן לחשוב הלאה לצבא ולנסיעות. ההתלבטות היא בין שתי האוזניות שבכותרת. זה ברור ש E2C יותר טובות. אך תלונות על נוחות ומחיר לא מוצדק מרחיקים אותי מהן (530 שקל). האם הcx300 מספקות? אני לא שואף גבוה כמו בציוד הביתי לכן אני יוכל להסתפק בהן? תלוי בהמלצות שלכם.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול רכשתי DVD של Mieler דגם ML-6500 ואני מרוצה מאוד ממנו. יש לי רק בעיה קטנה, הכתוביות נראות קטנות ובגופן מוזר. אני חייב לציין שהכתוביות לא מובנות וזה דיי מציק ומעיק. חיפשתי ב-MANUAL ובגוגל ולא מצאתי שום פיתרון. אם מישהו יוכל לעזור לי ולומר לי איך לשנות את הפונט של הכתוביות, אני אשמח מאוד.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה לקנות לוח אם gigabyte 8i955x שיש בו תמיכה ב dolby master עם כל הפורמטים הטובים של dolby אבל אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך מתקדם יותר של חברת Creative שבמקרה(או לא.. ) הוא הכרטיס הכי מתקדם היום... Creative X-Fi Elite Pro השאלה שלי אם אני יכול לחבר כרטיס קול אחר ללוח אם ואני ישמע גם בו אם יש לי כבר כרטיס קול מובנה??? עידו
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם יש לכם המלצות על טלוויזית LCD שתחובר למחשב (שיזרים סרטי HD בעיקר), וקצת לצפייה בטלוויזיה רגילה (יס). הטלוויזיה היא לחדר שלי וגודלה צריך להיות 32 אינצ'. הסתכלתי על דגם של 32LG30R : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=704402 אך כמה אנשים אמרו לי שהוא לא משהו... הומלץ לי הדגם הזה : http://d.zap.co.il/model.aspx?modelID=688694& Panasonic TX32LX77 אך אני לא מוצא עליו מידע כמעט באינטרנט מלבד בזאפ ובאתרים בודדים, אפילו באתר החברה הוא לא מצויין (פנסוניק). האם אחד מהדגמים האלו שווה יותר מהשני או שיש בכלל דגם אחר ששווה יותר משניהם? תודה!
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-