אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
פתחתי כבר תר'ד אבל לא קיבלתי תשובות מספקות (מבלי לפגוע בכבודו של AQUARIUS) האוזניות הנוכחיות שלי נפגמו חיצונית (= חוט יצא מהמקום והספוגים התקלפו). אני זקוק לעזרתכם כדי להחליט איזה דגם לקנות ושל איזה חברה ולא פחות חשוב: איפה לקנות (אני גר ברעננה). השימושים העיקריים שלי הם מוזיקה ואולי משחקים וסרטים שאותם אני מעדיף להפעיל עם רמקולים דולקים אני חושב ש300-400 שקל יספיקו כדי לקנות אוזניות טובות למוזיקה לא?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם בנושא קניית אוזניות חדשות. אני מעוניין באוזניות בתקציב של עד 150 ש"ח. האוזניות הולכות לשמש אותי גם לספורט וגם לצפייה בסדרות/סרטים במחשב נייד. אני ממש לא אודיופיל ככה שמה שבעיקר חשוב לי זה הנוחות. תודה, עמית
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ואני צריך עזרה. יש לי איי ריבר H10 6 ג'יגה חדש שקניתי ואני לא מצליח להעביר שירים מהמחשב שלי הצלחתי להעביר שירים ממחשבים אחרים אבל משלי זה בלתי אפשרי התקנתי היום את הפרימוור החדש מהאתר של אייריבר ועשיתי Restart לנגן, שם הצלחתי להיכנס אליו סופסוף ומצאתי את התיקיות שנקראות Music, Text, My Recordings כמוסתרות. עכשיו, אם לא הייתי נכנס ככה ורק מחבר למחשב לא הייתי מצליח להיכנס לתוך הנגן, הווינדוס מזהה את הנגן אבל לא פותח אותו ככונן נוסף ב"מחשב שלי" וגם הנגן מוגדר ב Device Manager, אפילו המדיה פלייר לא מזהה את הנגן כשאני מנסה לסנכרן שירים אליו. ולהזכירכם, הצלחתי להעביר שירים מכל מחשב אחר חוץ משלי, למישהו אולי יש פיתרון? כי אני ממש נואש וממש רוצה לשמוע במכשיר את כל…
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מישהו מזהה איזה מינידיסק זה??? http://wmh.walla.co.il/bay/1/0/8/7/0/2/3/4/3/7/@/@/@/@/@/@/1087023437.jpg אם כן,מצאתי אותו למכירה ב180 ש"ח. זה סביר,יקר? אם למישהו יש הצעה אחרת אני מעונין לשמוע. (גם אם זה יקר יותר)
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
דודים שלי מביאים לי mp3 מארה"ב ואני צריך עזרה בלהגיד להם מה להזמין. אז ככה...... לנגן חייבת להיות רצועת יד בכדי שתהיה אפשרות לרוץ איתו ( חובה הקטע של הספורט ) ומ4 ג'יגה עד 20 הכל מתקבל... בבקשה תשלחו לי קישורים לאתרי קניות מארצות הברית עם מוצר שתואם את הבקשות שלי.. בדקתי את הrio carbon ואת ה- rio karma... הם קטנים אבל אפשר לרוץ איתם?! כמו כן יש לי 2 קישורים שרציתי לדעת מה דעתכם על מה שמצאתי..: והאם אפשר לרוץ איתם. http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=90131770&loc=111&sp=3 http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=90141236&loc=111&sp=8 בבקשה זה דחוף הם מגיעים בקרוב.. תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מה דעתכם המקצוענים על התותח הזה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250249913354?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
http://img22.imageshack.us/img22/2605/logi002.jpg יש בתמונה 8 כבלים 4 רמקולים מחוברים לסאב 1 סנטר מחובר לסאב ושלושת הנותרים העליונים הם פשוט מהסאב למחשב ? כי אני הבנתי שיוצאים מהסאב למחשב 5 פינים, לא ?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי זיכוי ברשת KSP והדבר היחיד שאני צריך למחשב זה רמקולים אני מעוניין ברמקולים לסטריאו (2.0\2.1\2.2) רצוי שייראו כמה שיותר טוב אבל הכי חשוב שישמעו כמה שיותר טוב התקציב הוא עד 600 ורציתי לדעת על מה הכי הייתם ממליצים לי. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רמקולים עם סאב שיהיו טובים בהכל, מה שנקרא all Rounders, התקציב העומד לרשותי הוא כ 400 ש"ח כל עזרה תתקבל בברכה HF
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש חברות מומלצות? או שכל זבל סיני עושה את אותה העבודה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, למתנת יום הולדת החלטתי וההורים הסכימו לשים כסף על מערכת אודיו לחדר... עכשיו ככה אני לא הכי מבין בזה,אני יגיד לכם מה אני רוצה וכמה מוכן לשים ותמליצו לי את מה שהכי טוב אפשר להוציא במצבי... תראו אני עד היום ראיתי סרטים בטלויזיה דרך המחשב,ומוזיקה לא יכולתי לחבר ל מיני מערכת שיחסית טובה אבל אין יציאת AUX... לכן אני רוצה להשתדרג קצת ולשמוע מוזיקה ישירות מהמחשב,באיכות נורמלית,בווליום טוב... וכמובן לראות סרטים עם סאונד טוב. עכשיו אני שואל מה אני צריך לקנות? מגבר? רסיבר? כמה רמקולים? ההורים שלי רוצים לקנות די.וי.די גם,שיהיה אצלי בחדר,אבל אם אין מספיק תקציב אני מאמין אפשר לוותר עליו,ולהמשיך להפעיל את הסרטים דרך המחשב... עכשיו תגידו לי כמה כסף צריך לכל זה? אני ציפיתי שזה…
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס שישמש אותי ל: 1. להמיר את כל קלטות הוידאו למחשב באיכות טובה !! 2. כרטיס שבו אוכל לצפות דרך המחשב בטלוויזיה. האם יש חשיבות לכרטיס המסך שמותקן במחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום ותודה שנכנסתם, רכשתי את הרמקולים Logitech Z5500 שהם רמקולים למחשב 5.1 הרמקולים האלה צריכים להיות בשימוש על ידי 3 מכשירים: - המחשב (יציאה אופטית) - סוני פלייסטיישן 3 (יציאה אופטית \ 2 בננות) - ממיר של הוט (יציאה אופטית \ 2 בננות \ COAX) ברמקולים הקודמים שלי שהיו 5.1 Logitech X530 אני חיברתי את הרמקולים ישירות לכרטיס קול שהיה בלוח-אם, ומהסוני הבאתי את החוטים לחיבור אחד של 2.5 שנכנס למיקרופון בכרטיס רשת, ואותו דבר עשיתי לממיר הבאתי אותו ב 2.5 שנכנס ל Line In אבל כמובן שבכל התהליך הזה אני מאבד המון איכות. אני רוצה את הכרטיס קול הכי טוב שיש לרמקולים האלה, אבל לא יודע מה לעשות: 1.האם לקנות כרטיס קול עם 3 יציאות אופטיות ? (אם יש דבר כזה) 1.1. אם יש דבר כזה, 2 מהיציאות האופט…
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מחר אני מקבל את ה5700 שנחשב כמכשיר מוזיקלי, ורציתי לבדוק אם הוא שווה משהו כמובן שאין לי בסיס לבדיקה כי אני לא מבין בזה בשיט, אבל אני רוצה לראות אם אפשר להוציא ממנו איכויות טובות, ומה שזה טוב שהאוזניות שלו זה 3.5 אז אני אחבר אותם למחשב ואבדוק איפה שומעים טוב יותר אני מחפש משהו אינסטרומנטלי, בז'אנר מטאל.... אשמח להמצלמה עוד היום . תודה!
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות over ear פשוטות יחסית - בעיקר בשביל לשמוע פודקסטים במשרד (המשרד קצת רועש אז צריך בידוד סביר+ לרעשים חיצוניים) חשבתי על Sennheiser HD 201 http://ksp.co.il/?uin=6882 יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה, איך ניתן לחבר DVD לDVD מקליט, כך שאוכל להעתיק דיסק מDVD אחד לדיסק שנמצא בDVD השני? אשמח מאוד אם התשובה תהייה כמה שיותר מהירה, היות וזה די דחוף, הייתי אומר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה ישנה (תחילת ה90') היום הלכה לעולמה 21 אינץ', תלויה על הקיר מול המיטה. לאחר מדידה מהקיר עצמו לכרית עומד כעל כ2 מטר. אני מעוניינת להצטרף למאה העשרים ואחת. מבקשת אני מכם המלצתכם למסך 24-26 אינץ' כמובן עם USB. בעיקר לצפייה סדרות HD, סרטים- לפעמים באיכות גבוהה, מחיר 1600 שח. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מערכת סטריאו מיני/מיקרו עבור חדר השינה. האיכות חשובה לי מאד, כמו כן הרבה bass. על מה הייתם ממליצים? תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני שוקלת לקנות לסלון הקטן שלנו טלוויזית 26". רוחב הסלון: 2.5 מ'. מרחק עין מהטלוויזיה: 2.0-2.2~ מ'. כרגע בדקתי את השלוש האלה תיאורטית, כלומר: רק שמעתי עליהן, אבל עוד לא ראיתי אף אחת מהן בפעולה, רק את ה-32" המקבילה: > SAMSUNG T260HD > Sansui LCT26SD > LG 26LH20R הראשונה היא FUL HD, ושתיים האחרות הן HD READY. הטלווזיה אינה אמורה לשמש למשחקים. אנחנו עומדים להתחבר לממיר החדש עם 5 התחנות הבסיסיות במקום הכבלים. אז היא צריכה להתחבר לממיר הזה, ל-DVD ולוידאו. היא גם אמורה, כנראה, להתחבר למחשב נייד, בעיקר כדי לראות סרטים (וגם זה לא בטוח כי יתכן שאפשר יהיה לנגן אותם דרך הממיר מדיסק-און-קי או מהארד-דיסק חיצוני USB). שמעתי משני מוכרים חוות דעת לא הכי טובה על השירות של…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי למומחים. אני יודעת שזה ממש מאוחר ולחוץ אבל אני מבקשת עזרה במציאת כרטיס קול מומלץ. העניין מעט לחוץ היות והשאיפה המשעשעת שלי היא אולי להספיק לנצל את מבצעי BF. נכון שאני מצחיקה? מה שכן אופטימית . שימושים - כרגע יתחבר מצד אחד למערכת רמקולים 2.0 (כנראה SOLO7C) ומצד שני לזוג אוזניות איכותית (עדיין לא סגורה לגבי הגם אבל ייתכן שמשהו בסגנון HD25). ייתכן ובהמשך יתחבר לרסיבר ורמקולים יותר איכותיים ייתכן ש- 5.1 או 7.1 (לצורך קולנוע ביתי, לא משחקים) אבל כרגע הדבר לא צפוי לקרות בתקופה הקרובה. בכל מקרה, ישמש למוזיקה (מגוון סגנונות) וסרטים. ללא גיימינג! - הבנתי שיש כרטיסים חיצוניים וכרטיסים פנימיים. הייתי שמחה לשמוע אודות ההבדלים בינהם. - הבנתי שיש כרטיסים שבניגוד לזה המובנה…
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שמעתי שיכולות להיות בעיות להריץ קבצי וידאו HD. האם זה תלוי במעבד ובכרטיס מסך? יש בכלל היום כרטיסי מסך (חדשים) שלא מסוגלים להריץ תכני HD? משהו יודע איזה בעיות של SOUND יש? (הבנתי שעדיין אין דרייברים לתמיכה בכל קבצי ה SOUND - למשל סרטים של BLUE RAY) משהו יכול להרחיב בנושא?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי מגבר pioneer vsx-822k אני לא יודע מה הסיבה אבל אני לא שומע מרמקול קדמי ימין פתאום דבר ראשון שעשיתי החלפתי את החיבורים של הרמקולים הקדמיים ועכשיו לא שומעים משמאל חשבתי נשרף לי החיבור של רמקול ימין או משהוא בדקתי את זה עם רדיו ושניהם עובדים כשאני מחזיר למחשב רק רמקול אחד עובד, עשיתי ריסט למגבר ועדין יש את הבעיה מישהוא יודע איך לסדר את זה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום הסיקור הבא גרם לי לחשוק במגבר האוזניות הבא: http://www.hometheater.co.il/article01993.%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%A8-%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-Audinst-HUD-MX1-DAC רקע כללי: בפועל אני תמיד שומע מוזיקה במחשב. במחשב כרטיס קול פשוט (רכיב Onboard ולא כרטיס קול עצמאי) והאוזניות שלי הם Grado SR-60 המוזיקה שאני אוהב היא מוזיקה קלאסית (סימפונית + קונצ'רטו לפסנתר). השאלה היא זו: האם מגבר האוזניות ישפר לי את איכות המוזיקה בצורה משמעותית? בסה"כ מדובר באוזניות סבירות אבל לא ממש מעולות כך שלא ברור אם זה בכלל שווה את ההשקעה... (כיום אני מאוכזב מאיכות השמע ואני לא יודע מי האשם: ההקלטות שרובם Flac, כרטיס הקול המובנה או האוזניות) תודה רבה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
היי, ברשותי ATH-M50X ואני מאמין שאני לא לגמרי מנצל את הפוטנצייל שלהם. נכון לעכשיו אני מחבר אותם ישירות למחשב או לסמארטפון. האם לדעתכם השקעה במגבר או כרטיס קול פשוט תשפר את הביצועים שלהם ? במידה וכן אשמח לשמוע על מה אתם ממליצים. יעזור אם תצרפו גם לינק מ www.amazon.co.uk תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הרוב זה מוזיקה ממש ממש טיפה זה סרטים ויש גם קצת משחקים חשבתי על להשקיע בסביבות ה-3000 יספיק לי לכרטיס טוב אוזניות טובות ומגבר טוב?
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-