אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
נתקלתי הרבה פעמים כשאומרים 7.1 ו5.1 וכל המשהו נקודה אחד האלה נראה לי זה קשור אולי סתם למספר הרמקולים רק אנלא סגור על זה ואני רוצה לדוואות.. ויש איזה מילה שעכשיו קלטתי באיזה אשכול של מישהו פה - "אונבורד", מה זה בדיוק? תודהה =]
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הכרטיס המובנה בלוח הוא - ALC850 רמקולים - Creative I-Trigue 2.1 3600 . האם כדאי להשקיע בכרטיס קול בתקציב 300 400 ש"ח, יתן שיפור משמעותי לסאונד ?...
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
כמו שכתוב יש לי בעיה ברמקולים 5.1 של לוג'יטק. אני חושב שזאת בעיה, היא התחילה לפני חודש וקניתי תרמקולים לפני חצי שנה+. הבעיה היא כמו שמעבירים מכשיר נייד עם קרינה (פלאפון) ליד רמקולים ויש כזה רעש... אצלי זה קורה רק ברמקול האמצעי (Center) ואפילו בלי שיש לידו פלאפון או כל סוג אחר של מכשיר עם קרינה... אותה סביבת עבודה. זו בעיה מוכרת ברמקולים אילו או שמשהו פה מוזר??? ואיך אני פותר אותה?? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מחפש איזשהו ממיר מMPEG לAVI שיש לו גם אופציה לבצע המרה ע"י פקודה בCommand Prompt ולאו דווקא ע"י הגדרות בתפריטים (GUI) ברצוני להמיר מMPEG לMPEG4 מטרה - ליצור סקריפט עם אוטומציה להמרה של קבצים מהMedia Center שלא נצפו זמן רב, כך שיתפסו פחות מקום בדיסק. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי אותם לפני כשבועבמחיר של 350 שקלים, אני מאוד מרוצה מהם, הם נותנים צליל נקי כשצריך, ובאס עמוק ואיכותי, אהבתי במיוחד בספיקרים אלה, שמאחורה נמצאת יציאה לחיבור של Bass, זה היה מאוד מתאים, אני בעלים של סאב וופר מאוד חזק, גרסא די מיוחדת של מיקרוסופט, עם בס חזק ועמוק, שמרעיד חזק חזק... חיברתי את הסאב לספיקר הראשי (היכן שנמצאת היציאה שסיפרתי עליה), וקיבלתי מערכת שמע מאוזנת, חזקה, עם צליל נקי ומדויק ובאז עמוק ואיכותי. כפתור מסתובב אחד (פוטנציומטר) ששולטט בTONE, לא הבנתי כ"כ מה המטרה שלו... מישהו יכול להסביר לי?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
בקיצור כרגיל הדילמה הרגילה אני קונה השבוע את הנגן שלי D2 4G. המכשיר איכותי ולכן חשוב להצמיד לו אוזניות טובות דבר חשוב אבל בנושא הזה. בלי פלאגים!!! אני לא סובל אותם. אני מעדיף אוזניות קשת בגודל מלא שסוגרות את כל האוזן (אבל זה כבר למחשב ולא לנייד) אלא אוזניות שמתישבות על האוזן כל אוזניה היא גוף נפרד (יותר נוח) המחשב... בהתחלה האוזניות ירוצו על הכרטיס קול המובנה של DFI RS482 ואז יתקבל כרטיס קול של קריאטיב. כנראה מסדרת Creative Audigy 2 zs או Creative Sound Blaster X-Fi המלצות בבקשה דרך אגב יש סיכוי שאני קונה בחול אז אם אפשר תנו 2 הצעות 1 - במידה ואני קונה בארץ 2 - במידה ואני קונה בחול אז זה הופך ל 50$ לנייד ו 120$ למחשב
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מרוצה כלל מהאוזנית זלמן 5.1 שקניתי לפני מספר ימים. אני מעוניין לחליף אותם בעד אוזניות רגילות עד סכום של 300 ש"ח. חשוב לי שהאוזניות יתמכו בבאסים גבוהים וצליל נקי ביותר,היות ואני חובב אלקטרוני. ניסיתי לשחק עם האוזנית האמריקס ארמי על סאראונד 5.1 והשמיעה ממש לא טובה,לעומת זאת,בחרתי בדרייבר באפשרות של,אוזנית, והפעלתי את ה CMSS והשמיעה הרבה הרבה הרבה יותר טובה. עריכה: דבר חשוב נוסף ששכתי לציין הוא,שהאוזניות יעטפו את כל האוזניים(זה פשוט לא נוח לי שהם נמצאות על האוזניים עצמם ולא נתמכות על-ידי הראש)
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שימוש בעיקר למשחקים. ללא השקעה בכרטיס קול (שימוש בלוח אם ab9 pro של abit - תומך 8ch) האם שווה להשקיע ולקנות רמקולים 7.1 ? איזה דגמים מומלצים בתקציב של עד 900 ש"ח? אם אתם ממליצים על 5.1 התקציב עד 600 ש"ח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים איכותיים לחדר קצת רקע למהלך, אני בשלבים של קניית מחשב חדש, לא יודע אם אני יקנה כרטיס קול מיוחד או שאני יסתפק בכרטיס קול המובנה בכל מקרה החדר שלי הוא 4 על 3 , אני מעוניין ב 4 רמקולים סראונד וגם לא יזיק איזה סאב ככה למטה הרמקולים בעיקר למוסיקה, וקצת גם משחקים בקשר לתקציב עד 1200 שח תודה לכל מי שמגיב
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
אהלן חברים קניתי לפני שבועיים אוזניות פתוחות של סנהייזר דגם HD457 בהתחלה היו לי כאבים באזניים כנראה בגלל הלחץ שהאוזניות האלה עושות על האוזן החיצונית אבל לפני כמה ימים התחילו לכאוב לי האוזניים בחלק הפנימי, כאב דומה כמו שנכנס לאוזן הרבה מים בים למשל.. חשוב לציין שאני לא שומע בהם בווליום חזק, אבפילו בווליום נמוך יש לי כאבים אחר כך תודה
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חברה מצאתי חנות שיש לה במלאי את ה Z5500 אבל אני עדיין מתלבט בינה לבין הS750.... אני מחבר את המערכת לX FI פלטיניום בחיבור אנלוגי.... איזה מערכת תיתן לי יותר איכות שמע?.... עזבו עוצמה או יחס מחיר/תועלת.....איכות שמיעה נטו.....יכול להיות שהשילוב של כרטיס קריטיב ורמקולים קריאטיב ייתן לי את איכות נוספת?
-
- 61 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי נייד IBM X60S עם יציאת VGA וב-LCD יציאת DVI ניתן לחבר בינהם? מה הדרך היעילה ביותר בלי לפגוע באיכות התמונה ? PCMCIA עם יציאת DVI (האם קיים מוצר כזה?) כרטיס טלויזיה ? מתאם פשוט הממיר מ VGA ל-DVI (האם קיים?) אודה על עזרתכם..... חוץ מזה אני מתכוון לקנות אוטוטו מסך LCD בתקציב של כ-2000 ש"ח בעיקר לטקסטים ואינטרנט אך שישמש גם לצפיה בטלויזיה וסרטים יש המלצות ? שוב רוב תודות, אחלה פורום
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
כאילו אני רוצה לראות סרטים על הטלויזיה.. דרך הרמקולים של בטלויזיה... תסתכלו במפרט מה יש לי.. אני מחבר את הכרטיס מסך עם כבל של S-VIDEO שעובר לכבל רגיל כזה.. יודעים יש את הכבל הרגיל הזה RCA או איך שקוראים לו (בדרך כלל צהוב-לבן).. (צהוב= וידאו ; לבן =אודיו) עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע לאן לחבר את האודיו.. ניסיתי לחבר אותו לכרטיס הקול המובנה.. (הרגיל בלוח אם).. עובד אבל לא טוב.. יש הרבה רעש לבן... מה עושים? לאן מחברים? נ"ב: הרמקולים שיש לי זה 5.1 של YAMAHA דגם: TSS-1 תודה ענקית לעוזרים!!!!!
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הצלחתי להקליט מהממיר ולשמור על המחשב כMPEG2 כלומר ללא דחיסה. אני רוצה להמיר לAVI בקידוד XVID אך כשאני ממיר התוצאה היא סרט מתוח לגובה. אני משתמש בXILISOFT CONVERTER ואשמח לדעת איך להמיר איתה נכון, או לחילופין לקבל שמות של תוכנות טובות להמרה הנ"ל. תודה לכם ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום, יש לי במערכת שבסלון סאבוופר ענק (!!) של JBL, נראה ממש איכותי..! אני לא ממש יודע למה, אבל הוא לא עובד. השאלה שלי היא, אם הוא הרבה יותר איכותי מהסאבוופר שמגיע עם המערכת Z5400. הדגם שלו הוא: JBL PSW 1000 זאת התמונה היחידה שמצאתי ברשת. שווה לי לתקן אותו ולשים במקום הסאב של ה-Z5400 או שלא? אדם
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום האם המחיר שלו מוצדק? 2200 שקל? ואם קונים אותו, כדאי לקנות איתו כרטיס קול? ולא להתשמש בכרטיס שבא עם הלוח אם? תודה
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
קניתי לפני 4 חודשים בחו"ל כרטיס קול של Creative Sound Blaster X-Fi ויש לי בעיות איתו , צליל שלא נפסק ותוקע את המחשב...., בעיות עם המשחק Battlefield 2142. רציתי לדעת אם אפשר לתקן היום את הכרטיס הזה בארץ אם יש לנו נציגים בארץ של Creative. אם יש אחריות בין לאומית. מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה זאביק
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
התלבטות הגדולה היא בין הAKG 26P לבין הסנהייסר CX300. הIn Ear לא ממש חשוב לי אבל זה בונוס איזה מהן יותר איכותית? והאם יש אופציות טובות יותר או שכדי לי לשקול בתקציב הזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
בעיקר לשמיעת מוסיקה באמצעות המחשב. אשמח לקבל המלצה על רמקולים איכותיים במחיר סביר (עד 250 ש"ח).
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
ראיתי שיצאו כמה דגמים - חלקם מחליפים את הצורך ב5 רמוקלים.. האם מישהו שמע או מכיר?? בראשם עומד הדגם הזה: http://www.bose.com/controller?event=VIEW_PRODUCT_PAGE_EVENT&product=companion5_multimedia_index האם שווה את המחיר הנורא יקר?!?!
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
המחשב של חברה שלי, והבעיה היא זו: יש לה M2V של אסוס עם הרלטק הזה אונבורד, וכל פעם שעושים ריסטרט אין סאונד, אחרי התקנה של הדרייברים ואתחול הכל עובד, עד האתחול הבא, שבו שוב ין סאונד. מה מקור הבעיה לדעתכם?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
יש לי אפשרות לבחור בין 2 הכרטיסי קול הללו הX-FI עולה לי בערך 150 יותר אבל זה לא עקרוני הAudigy בא בלי הפאנל הקדמי שלו אז אנשים? מה שווה לי לקחת בינהם?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שמעתי שאפשר להוריד עידכון לצרוב ולהתקין בDVD שמשפר כמה דברים...כתוביות וכאלה... רק שאני לא מוצא כזה לדגם שלי: Prosound 9900 או זה DXP9010K KARAOKE DVD PLAYER תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-