עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Kopatch,

טוב אז קניתי היום את ה X5L של IAudio וקיבלתי איתו מין מטען מעפן כזה... בקיצור רשום שם בהוראות של זה שצריך לכוון את זה לפי הוולט של המכשיר ולפי האוקטביות... עכשיו הוולט הבנתי שזה 5. אבל לא מצאתי בשום מקום איפה רשום לי איזה אוקטביות זה... אם יש למישהו את המכשיר ויודע, או שיוכל להגיד לי איפה אני רואה איזה זה, זה יעזור לי מאוד כי אני צריך את המכשיר מוכן עד מחר ב13:30 ככה תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  2. Started by THE FOX,

נתקלתי בכמה סוגי מגברים: The M³ Stereo Headphone Amplifier http://www.amb.org/audio/mmm The Cavalli-Kan Kumisa III Stereo Headphone Amplifier http://www.amb.org/audio/ck2 PPA v2 Headphone Amplifier http://elvencraft.com/ppav2 מה מומלץ מבינהם? והאם ניתן לקנות מוצר מוכן?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by omri_ro,

מישהו יכול להסביר לי מה הולך שם? כבר יומיים אני מנסה לגרום לזה לפעול ללא הצלחה. יש לי את השלט הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=AC1&cart=1174021976861923〈=heb והבנתי שעם העינית שלו וGIRDERאני יכול להפעיל כל שלט שישלוט על המחשב, השאלה שלי היא איך?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  4. Started by draak31,

אחי הגדול רוצה לקנות רסיבר חדש... כבר יש לו רמקולים של מורל (SOLOS 5 או משהו כזה) וטלויזיית LCD "42 של KTV(ביקורות על הטלויזיה והרמקולים מיותרות כי הם כבר עובדה קיימת) עכשיו הוא מחפש רסיבר ב1700 שקל בערך מה מומלץ? נ.ב כבר עשיתי חיפוש והנושא הכי רלוונטי היה מ2004 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  5. יש ברשותי כרטיס מסך creativ sound blaster live! אם אני לא טועה זה הכרטיס http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=26978 אבל למען הסר ספק מספר הדגם ct4830 עכשיו השאלה שלי להשתמש בזה או הכרטיס המסך המובנה שבה עם הלוח p5n-e זה הלוח http://www.asus.com/products3.aspx?l1=3&l2=11&l3=473 וזה הכרטיס המובנה Realtek ALC883 6-channel CODEC עכשיו מה ייתן לי יותר איכות? אני משתשמ במערכת 4.1. על מה כדאי ללכת?

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  6. Started by siin,

הרשמקול שיש במערכת ההפעלה מוגבל להקלטה של 60 שניות בלבד. מבקש המלצה לרשמקול היכול להקליט ללא הגבלת זמן. תנאי הכרחי: קלות ופשטות הפעלה, אין צורך שהיה בעל תכונות של אולפן הקלטות, כל מה שאני זקוק לו הוא להקליט באמצעות מיקרופון, להעביר קלטות אודיו כפי שהן למחשב, לא חשוב לי בשלב זה הפורמט. (לא מדובר בהקלטת מוזיקה, מדובר בהרצאות) שינוי הפורמט, אם אצטרך לשנות אותו, יעשה במועד אחר אם יהיה צורך בכך. תודה

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  7. פיליפס 5331 LG 32LC2 סוני 32U2000 אשמח להמלצה מקצועית. תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  8. Started by Emin,

חיברתי ממיר ליצאית VIVO, עכשיו חיברתי רק יציאה צהובה של התמונה ואני לא יודע איך לחבר את הסאונד.. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 743 צפיות
  9. Started by j,

היי, מה אתם אומרים על הסט הזה? אני מעדיף סט 5.1 אבל יש לי בעיה עם חיזובר האחוריים, אז אשמח לאלטרנטיבה במחיר דומה.. (אולי סט עם רמקולים אחוריים אלחוטיים..) אבל מה שחשוב זה האיכות!!!! אני שוקל כבר לשים רמקולים בגודל מלא אבל זה תקציב אחר, שאצטרך לחכות בשבילו... מה אתם אומרים? מכירים? אלטרנטיבות?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by Big_Guy7,

הבעיה היא במחשב חדש, בן יום. הלוח אם Asus P5B DLX לפי מה שהבנתי, הכרטיס קול המובנה שלו הוא 7.1, וכשמחברים אליו אוזניות אז האיכות היא ממש לא משהו, אם מחברים ליציאה אחת, שומעים לא טוב יציאה אחרת - שומעים רק בצד אחד יציאה אחרת - שומעים רק בצד שני אמרו לי משהו שצריך לנתב את הכל ליציאה אחת או משהו כזה.. מה עושים? (אין מצב שהבעיה היא באוזניות, אלה אוזניות יקרות מאוד שפועלות טוב) תודה

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by urielka,

אני צריך מגבר ל2 ערוצים בכ500-600 ש"ח שיתחבר לכרטיס קול בכ300-400 ש"ח. חשוב (מאוד) שהכרטיס קול יתמך טוב בלינוקס (קרנל 2.6.20), חשוב לי הרבה יותר האיכות של המגבר+כרטיס יותר מהעוצמה שלהם. יש למישהו פה הצעות?

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  12. יש לי תקציב של כשל 2500 שקל לקנות מערכת 5.1 לחדר הבינוני שלי שבו האקסבוקס משמש כדיוידי אני מחפש המלצות למערכת ששתאים ספציפית שאלתי על זאת ולא על 5500 בשל האופציה האלחוטית של ה5450 רק ה REAR האחוריים אלחוטיים זה מספיק טוב? זאת אומרת בשביל שאר הרמקולים מה אמור ליהיות המרחק שלהם מהמוקד חיבור אני לא מעוניין בחוטים שיעברו לי בחדר ולקדוח בקיר זה קצת פרויקט.

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  13. Started by L_D,

כמה יכול לעלות לי DVD עם מסך נפרד 4 רמקולים מגבר וסאב באיכות סבירה?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  14. Started by IGk,

צריך המלצה לכרטיס קול לשמיע באוזניות מדוזה 5.1 HOME בשביל BF 2 ו AA בין 300-700 שקל כרגע אני עם O/B ואת האקסטרים מיוזיק כבר קשה למצוא בחנוית... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  15. Started by shahar31,

יהיה הבדל מבחינת סראונד, לא איכות קול אם יש לי כרטיס קול מובנה או 5.1?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  16. Started by leonchik1976,

יש לי 2 שאלות: (1) יש לי Audigy 2 Platinum. הדרייבר החדש ש-Creative הוציאו ל-Vista לא תומך ב-6.1. יש למישהו מושג האם הם מתכוונים להוציא דרייבר שכן יתמוך ב-6.1? ואם כן, אז מתי? (2) האם X-Fi Fatal1ty, בדרייבר החדש ל-Vista, עובד ב-7.1 ? תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  17. Started by FlameThrow,

אשמח לקבל המלצות

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by Overkiller,

אהלן חברים; לאחרונה קניתי ג'יפורס 8800, וקיוויתי לקבל את המירב ממשחקים ומקסימום FPS, אך זה לא המצב, נחשפתי להרבה משתנים שמשנים את המצב במשחקים. אחד המשתנים שאני מעלה פה הוא עניין הכרטיס קול; מסתבר שכרטיס קול מובנה מטיל על המעבד את עבודת חישוב הסאונד, ולכן מאט מפעולת המעבד. עכשיו מאחר ואני קורא לעצמי גיימר, אני פשוט "חייב" לקבל את מירב ה-FPS האפשרי, אבל כמו שכבר גיליתם, מעבר לחובב סאונד אני לא ממש מבין בנושא. עכשיו עולות מספר שאלות: 1) האם שיפור הביצועים שכרטיס קול עושה משתנה מכרטיס לכרטיס (ואני מדבר גם בכלליות וגם על Audigy 4 ו XTREME MUSIC ספציפית) 2) מה מבין הכרטיסים הנ"ל עדיף? והאם יש אופציות עדיפות? (התקציב לא מוגדר, אך שלא יעבור את טווח ה-500~) #) זוהי שאלה קצת צדית,…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. ממ חברת האוזניות האיכותית באמת והיחידה שאני כמרי זה AKG ואני רואה שאתם דמברים על פול דברים אני אשמח אם תרכזו שמות של חברות ודגמים מוצלחים של אוזניות מכל מיני סוגים כדי טיפה לדעת מה שווה ומה לא..

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by idodi10,

שלום, הבנתי שיש מחשבים המיועדים לכך, האם אפשר להשתמש בלפטופ רגיל עם כרטיס טלויזיה ומעבד חזק כHTPC? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  21. אז המצב הוא כזה: יש לי סכום של משו כמו 3000 שקל אני רוצה לקנות סט של 2 רמקולים ריצפתיים קידמיים 2 אחוריים סנטר וסאב + רסיבר. אני רוצה סוג ששומעים בו מצוייין והוא לא מתקלקל מהר. אם יש הצעות אז בבקשה... : [br]פורסם בתאריך: 11.03.2007 בשעה 23:29:50 שכל אחד ירשום את החברה הדגם המחיר ההויתרונות והחסרונות.

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  22. Started by אלוויס,

אהלן החברה היפאנית הזאת מייצרת מוצרים בסדר דיי גדולים לפי מה שראיתי רמקולים בגדלים ענקיים וכאלה. האם היא חברה טובה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. בעקבות הגידול היפה מהמפגש הראשון לשני, כרגע על הפרק מפגש אוזניות שלישי. מיקום עוד לא סופי, כנראה בנתניה, תאריך לא סגור 100%, כנראה שבת עוד שבועיים 3 בפברואר. על סדר היום כרגיל, האזנה למוזיקה איכותית על ציוד מעניין, ולהכיר אנשים חדשים עם מחלת האודיופיליה. רשימת הציוד נכון לעכשיו: כרטיסי קול: Emu 1212M מגברים: DarkVoice 336i עם שדרוגים Corda HA1 HeadRoom AirHead XTRA X1 אוזניות: Beyer DT931 AKG K81DJ AKG K701 AKG K340 עם שדרוגים HD555 AT A900 UE.Super.fi.5.Pro Grado SR 80 ייתכן שיהיו גם: Vincent KVH 111 מגבר LDII מגבר DT880 אוזניות SR 225 אוזניות HD 25 אוזניות AKG K240 אוזניות כל המעוניינים להגיע, נא לפנות אליי בפרטי, תודה. Anatoli.

• 29 תגובות
    • 6.4k צפיות
  24. Started by Track,

ה"סקירה" שלי לגבי הX-RAM של Creative. כרטיסי הקול הטובים ביותר למשחקים כיום הם כמובן הX-Fi של Creative. יש כמה גרסאות: XtremeMusic, שהוא הכרטיס הבסיסי עם כל התוכונות של הX-Fi. Platinum, המוסיף את ה I/O Drive שמאפשר לחבר את הכרטיס למערכת קולנוע דרך רסיבר. XtremeGamer Fatal1ty, המוסיף מעל הXtremeMusic כ64MB של זיכרון על הכרטיס. Fatal1ty FPS, המוסיף מעל הXtremeGamer Fatal1ty את ה I/O Drive. Elite Pro, שעולה הרבה יותר וכנראה שווה אם המחיר בגלל איכות הקול. כעת ההתלבטות היא בין X-Fi עם 64MB לבין X-Fi בלי. ככל שאני מבין, זהו ההבדל היחיד בין הכרטיסים. לפי Creative הזיכרון אמור לשפר את הביצועים במשחקים שתומכים בו. הסיבות לקנות כרטיס קול : - לשפר את איכות הקול - לה…

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  25. Started by idodi10,

שלום, הבנתי שהרכיב מובנה במערכת ההפעלה אבל כדי להשתמש בכל תכונותיו דרוש חיבור VIVO במחשב. רציתי לדעת אם יש כרטיס שקיים עליו החיבור אבל ללא היפרבנד כמו שיש בכרטיס טלויזיה... תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים