אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
רציתי להתעניין לגבי האוזניות האלה אבל לא מצאתי אותם באף חנות בלבן.. מישהו נתקל?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מהי תועלת מגבר האוזניות מבחינת הצליל המתקבל? האם תוכלו לשתף את נסיונכם האישי בהוספת מגברים שונים אל האוזניות שברשותכם?
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
התקציב יכול להמתח עד ל700 שקלים +- (ועדיין, אם אפשר לקצץ, מה טוב) הן צריכות להיות בצורת קונכייה שתכסה את כל האוזן מסביב. המלצות? תודה(:
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
היו לי אוזניות טובות עכשיו השתמשתי בהם איזה חודשים ככה ואז נהרסה אוזניה אחת וזה לא האוזניות היחידות שנהרסו לי בצורה כזאת יכול להיות שהרמקולים דופקים תאוזניות?
-
- 12 תגובות
- 782 צפיות
-
-
עד 350 - 400 לחיבור למחשב.. מוזיקה בעיקר האוס טראנס וגם קצת מזרחית לפעמים.. יש מקום לקנות בדיוטי פרי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
משהו יחסית זול כי הוא יתחבר לרסיבר פשוט של JVC אז חבל להשקיע יותר מידי
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
קיבלתי פטיפון ישן(אבל שלא נגעו בו!!!)ויש לי כמה שאלות. א)הפלטה לא מסתובבת והבנתי שזה בגלל שהוא לא מותאם לזרם בישראל,אני יכול איכשהו להתאים אותו???(אני לא מבין יותר מדי באלקטרוניקה ככה שההסבר צריך להיות כמה שיותר פשוט ב)יש לי גם מערכת קולנוע ביתית(5.1)שאותה אני רוצה לחבר לפטיפון(יש לי רסיבר)אני לא רואה שום מקום שממנו אני יכול לחבר את החוטים של המערכת ואני מניח שאני לא יכול לחבר ישירות את הD.V.D? אני לא מבין בזה במיוחד ובתכלס כל מה שאני רוצה לעשות בפטיפון הזה זה לשמוע כמה תקליטים ישנים שיש לי אז שוב,לא יותר מדי מסובך נ.ב.צילומים יעזרו???
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=PMX70&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=531&aff=Zap〈=he# בעיקר לפעילות ספורטיבית , אשמח לשמוע דעות האם כדאי תודה.
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הT20 ולהוסיף לה את הסאב של ATP3 שאני אקנה מיד שניה. נראה לכם שהיצור הזה יעבוד טוב? (בעיקר למוזיקה, והמחסור בבאסים של הT20 חורה לי..) אופציה שניה היא Z2300, מה נראה לכם עדיף? מישהו מכיר חנות באזור רשל"צ או תל אביב שמחזיקים רמקולים ואפשר לשמוע אותם?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים פרסמתי פה הודעה על T AMP,אבל אני לא בטוח לגביו...הוא עולה 300 ש''ח + 100 שח שנאי...אז זה גרם לי לחשוב,אם אני מחליף מגבר,כמו שאומרים אם כבר אז כבר...פשוט מעניין אותי מה אני יכול לקנות בתקציב הזה אתם כמובן גם מוזמנים להגיב למה כדי או לא כדי ללכת על T AMP או על המגבר הקלאסי עוד שאלה,האם באמת כדי להתאמץ ולקנות מגבר רגיל,או שזה פשוט לא ישתלם לי? http://www.avmarket.co.il/listbycategory.asp?catid=5&groupid=1 http://www.avmarket.co.il/listbycategory.asp?catid=3&groupid=1 זה הלינק ליד שניה,אז בבקשה,אם אתם יכולים להשקיע כמה דקות ולעבור על הרשימה ולהגיד לי אם יש שמה משהו בתקציב שציינתי שיכול להתאים לי? או שתמליצו על משהו ספיציפי ואני כבר אחפש בעצמי תודה
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי אני מחפש נתונים להשוואה בין מקודדי וידאו. בעיקר השוואה בין H.264 לכל השאר. חוץ מזה, אני מחפש כמה שיותר תכונות של ה H.264, יתרונות חסרונות, מה הבעיות שלו וכו'. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
ראשית, אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון. מעוניין לקנות כרטיס קול X FI EXTREME MUSIC . יש לי לוח אם ישן יחסית D850EMV2. פרטים טכניים עליו יש בלינק הבא http://www.intel.com/design/motherbd/mv2/ האם לוח האם הישן לא יוריד מהיכולות של כרטיס הקול המתקדם?
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
מתנצל, ההודעה הקודמת נישלחה בטעות לפני הזמן ולא בכוונה. מבקש למחוק אותה.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את כרטיס הקול X FI EXTREME MUSIC . במחשב שלי יש לוח אם יחסית ישן בן 7 שנים D850EMV2
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
Pocket Amp 2v2 או behringer MICROAMP HA400? אלו ממגברי אוזניות אלו כדאי יותר לקניה? מיועד לשימוש עם אוזניות SEN HD485
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם קיים כרטיס קול שמצויין גם למישחקי מחשב כבדים וגם שניתן לשמוע בו מוסיקה סטריאו באיכות טובה?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היי כרגע יש לי רמוקלי מדף של WHARFEDALE ומגבר מעפן שקיבלתי מחבר שלי בגרושים עכשיו,אם ראיתם אז השקעתי בGRADO SR80 ורב הזמן אני שומע איתן,אבל לפעמים מגיעים חבר'ה ורוצים לשמוע ביחד,לכן השימוש ברמקולים הוא לא אינטנסיבי... בגלל זה אני לא חושב שכדי לי להשקיע במגבר בשבילם,לפחות בשלב זה,כי גם ככה אני כל הזמן עם אוזניות... לכן השאלה שלי מה אתם אומרים על T Amp,יש את זה למישהו?מישהו שמעה אותו והתרשם? קראתי די הרבה ביקורות עליו,ולפי מה שהבנתי לא קיים דבר בשוק שנותן תמורה כזאת ב30$(בארץ 280 ש''ח)
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי! לפני מלא זמן קניתי ATP3 תוכלו לעזור לי ולהציע לי היכן הכי כדאי לשים את הרמקולים(הסטליטים והסאבוופר)? ועוד שאלה אחרונה: איך תולים את הסטיליטים של המערכת?? תמונות של הצד של החדר איפה שהמחשב ושל הרמקולים איפה שהם עכשיו נמצאים כאן למטה.. תודה מראש אנשים!!! יצא קצת חשוך אז סימנתי לכם ד"א, בדיוק מתחיל המשחק של חיפה בברצלונה, אז בהצלחה חיפה!! אם יעלו שלב, יביאו כבוד למדינה הקטנה שלנו!
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום יש לי את המערכת רמקולים 5.1 X-530 של LOGITECH. כרטיס קול Creative Audigy 4 SE שבוע שעבר קניתי מסך DELL 2007 WFP ואיתו קיבלתי רמקולים למסך אלו הרמקולים : http://pcpartsinc.com/prods/DEAS500.jpg רציתי לדעת אם יש מצב להפוך בעזרתם את המערכת ל7.1 ניסיתי להגדיר את זה ולחבר את החיבור של הרמקולי מסך לחיבור הכחול/לבן וכלום לא הלך אשמח לקבל עזרה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
לחיבור למחשב, השימוש העיקרי הוא מוזיקה, וגם משחקים כרגע מחוברת למחשב מערכת מיקרו JVC UX-T150 אם מישהו מכיר, האם בסכום כזה יש משהו שיכול להתעלות עליה?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי לפני כמה ימים את המיקרופון Behringer XM8500 מחנות ShopTech.co.il אז כמה שאלות.. למישהו יש ניסיון עם החנות הזאת? כי אני לא רואה דרך האתר שלהם שיש להם סניף או חנות איפשהו בכלל.. והתקשרתי אליהם והם אמרו שזה אמור להגיע היום או ביום ראשון שלא יביאו לי מיקרופון מזוייף ועוד שאלה בקשר לחיבורים של המיקרופון.. המיקרופון מגיע עם כבלים או שצריך לקנות בנפרד? ואם כן מה בדיוק אני צריך לקנות כי אני לא מתמצא בזה כל כך ועוד משהו, כדי לחבר את המיקרופון למחשב אמרו לי שאני אצטרך מתאם מיוחד.. הבעיה היא, שאמרו לי בנוסף שזה לא יעבוד עם כל כרטיס קול.. איך אני יכול לדעת אם זה יעבוד עם הכרטיס קול שלי או לא? (הכרטיס קול בא עם הלוח אם DFI INFINITY ULTRA אם אני לא טועה) תודה מר…
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מחפש אוזניות-קשת סגורות בתקציב של עד 500 שקל. אני קונה אותן לאבא שלי ליומולדת והן מיועדות בעיקר לצפייה בטלוויזיה אבל גם קצת למוזיקה (רוק וקלאסית) וסרטים במחשב...הן צריכות להיות סגורות כי השימוש בהן יהיה בעיקר משעות הערב ומעלה (אבא רואה סרט, אמא צועקת להנמיך, אתם מבינים ת'עניין...). אחרי קצת מחקר הבנתי הבנתי שהMDR V6 הן לא רעות לתקציב שלי... קראתי בסקירה בהד-פיי שהן די נייטרליות ולא צבועות, אפילו "אנליטיות", מה שנובע מהיותן אוזניות מוניטור בעיקרון. הבנתי שהן די מאוזנות בתדרים (הבאס יורד ממש נמוך אבל לא "בומי" שזה אוקיי) והסאונד יחסית מאוד מפורט. נשמע כמו דיל טוב. מה אתם אומרים עליהן? מצאתי גם את הHD215 של סנהייזר, שהצליל שלהן לפי מה שהבנתי די דומה ("קר",…
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מחפש תוכנה מיקצועית שממירה היטב mp3 ל-wave באיכות טובה יותר מזה של NERO למשל. למעט התוכנה Wavelab שמחירה יקר מידי עבורי. תודה
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הצלחתי לשים את ידי על פטיפון יד שניה של טאיה (מודל cp 260), ויש לי כמה שאלות. קודם כל הוא מגיע עם יציאה שלא מתחברת ל-AUX, והבנתי שצריך לקנות מתאם פונו (phono stage) שעולה בסביבות ה-200 שקל. יש למישהו אולי המלצה למשהו ספציפי? או אולי מקום זול לקנות בו את המתאם? בנוסף שוכבים לי בבית כבר כמה חודשים רמקולים ממערכת מיני שזרקתי. אני משער שהרמקולים די מעפנים, אבל אני רוצה בכל זאת לנסות לחבר אותם לפטיפון ולראות מה ייצא. הבעיה היא שאין להם חיבור מולחם אליהם. מכל רמקול יוצאים שני כבלים (אדום ושחור) שמסתיימים בקצוות חשופים, שפשוט נדחפו לתוך המערכת מיני במקום מיוחד לזה. יש אפשרות להלחים אליהם איזה חיבור כדי שאני אוכל לחבר אותם לפטיפון? (אני משער שזאת צריכה להיות יציאה …
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-