אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה 42 אינץ אבל האיכות גרוע כול עוד אני עולה ברזולוציה האיכות נהיית יותר גרועה. ניסיתי לשחק במשחק הגראפיקה ניראת מגעיל המשחק רץ כאילו בהילוך מהיר מה אני עושה? אה והמסך רוטט לי בלי הפסקה. בקיצור הכול מטושטש כזה מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
בעיקר בשביל לשחק ב-xbox 360. מחפש תמורה הולמת לכסף. תקציב עדיין לא סופי, אשמח לטלוויזיות mid range
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן שלא יכול להריץ XP, כרגע הוא רץ עם 98SE. ברצוני לחבר אותו לטלויזיה ולהריץ סרטים, מוזיקה, תמונות ברשותי גם כרטיס טלויזיה ואשמח אם אוכל להקליט שידורים. מהי המערכת הפעלה והתוכנה הכי טובה ל-HTPC במחשב חלש? מפרט מחשב: intel p2 mmx 400mhz MSI ms-6163 עם כרטיס קול מובנה Creative es1373 CRG SDram 256mb 133mhz ASUS AGP-v3800uv sgram 32mb עריכה: westren digital 20.5gb כרטיס טלויזיה ג'נרי כרטיס קול נוסף creative ct4810 טלויזיה: LG 32inch עם כניסה של מסך מחשב סימול דגם - RT-34FB11RB
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מחפש כבר ימים עברית..מצאתי את הגרסה הישנה של אוהד בן חמו (1.27) היא לא עובדת על המכשיר שלי , הבנתי שיש גרסה חדשה בבקשה אם תוכלו לעזור לי ולומר לי הכין!!!!
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה לרמקולים עד 500 שקל מה ההצעות?
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
http://www.head-fi.org/t/574617/review-comparison-beyerdynamic-dt1350-t50p-sennheiser-hd25-1-ii-hd25-13-ii-pioneer-hdj-2000-v-moda-m80-aiaiai-tma-1
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לנגן כלשהו לדיסקים (CD) מקוריים וצריך לחבר לזה רמקולים המטרה היא להנות מצליל נקי ומפורט בעל באס טוב
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי מה קורה חבר'ה? אני חדש פה ורציתי לבקש ממכם שתתנו לי אוזניות טובות לגיימינג אבל שטובות גם למוזיקה בוא נגיד-35אחוז מוזיקה ו75 גיימינג עד 400 שקל תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולכם אני שובר את הראש כבר יומיים ולא מצליח לפתור את הבעיה הבאה : יש לי מחדש חדש HTPC עם כרטיס מסך ATI 5450 HD רסיבר HK AVR255 טלוויזיה LG 42 - 42lh20R כאשר אני מחבר את המחשב ישירות באמצעות כבל HDMI לטלוויזיה אני רואה תמונה על כל המסך (רק ברזולוציה של 1366 x 768), אבל כשאני מחבר את המחשב דרך הרסיבר לא משנה מה אני עושה אין לי תמונה על כל המסך, יש קצוות שחורים מכל הצדדים. הרסיבר אומר שהתמונה מגיעה ב1080P ולכן ככה אני מעביר אותה דרכו (כדאי לשנות ?) בקיצור אני בבאסה מהמחשב החדש שלי שאין לתאר... מה לעשות ??? תודה מראש אסף
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם לקחתי מחשב קצת ישן ועשיתי ממנו מדיה סנטר עם חלונות 7 מצטער אבל פעם ראשונה מתעסק עם מדיה סנטר וויש לי כמה שאלות - יש לי ידע טכני במחשבים 1) יש לו כרטיס GEFORCE 5500FX עם 128 מב זיכרון אשר כולל יציאות VGA S-VIDEO ו-היציאה המלבנית הלבנה ששכחתי את שמה עד כמה כרטיס הזה הוא טוב לצפייה ב-720P ו- 1080P? דבר נוסף כרגע אני עובד עם טלוויזה CRT מחובר ב-S-VIDEO ורואה שחור לבן עוד בשלב בדיקת החומרה ז"א עוד לפני שחלונות עולה בכלל כמובן שבחלונות מן הסתם רואים שחור לבן החלפתי כבל ולא עזר לטלוויזיה יש גם כניסת קומפוזיט - האם יש פתרון 2) אני רוצה לקנות כרטיס WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge האם יש הבדל חוץ מגודל בין הרגיל לבין LP האם יש לו יציאות לטלויזה וככה אולי תיפתר ה…
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום! הגיע אלי היום סופסוף הנגן שהזמנתי, לא כולם המליצו לי עליו... בכל אופן - לא התאכזבתי! זאת פעם ראשונה שאני עושה ביקורת על משהו, אז אני מתנצל מראש על רמת הכתיבה הנמוכה... D-Link DMP-90 הנגן מגיע עם: סוללה אוזניות חוברת הדרכה+דיסק כבל מידע (PARALLEL) הנגן עצמו תיק נשיאה עיצוב: לפי דעתי העיצוב דיי יפה, הפלטיק הוא שקוף ואפשר לראות את החלקים הפנימיים דרכו, הכפתורים בצבע כסף הנגן עצמו ממש קטן, אפשר להכניס לכל כיס! 9/10 איכות הפלסטיק: הוא בנוי טוב אבל הוא מאוד שביר! נפילה אחת ובטוח משהו נשבר!, הדבר הראשון שכנראה ישבר הוא החלק שמחזיק את הבטריה כי מה שמחזיק את הכיסוי עצמו זה 2 פלסטיקים סופר דקים שיכולים להשבר ממש ממש בקלות! 7/10 הפעלה: קל מאוד לתפעול, אפשר…
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
creative inspire t7900 http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=113&product=10321 כרטיסי הקול הם: audigy 2 zs x-fi xtreme music אני יקנה בקרוב את הx-fi music ואני רוצה לציין שבינתיים אני מאוד נהנה מהרמקולים והם נשמעים אחלה למרות שאני עובד על כרטיס קול ישן מאוד כרגע sblive 5.1
-
- 13 תגובות
- 775 צפיות
-
-
טוב זה מה שקבלתי גם קבלתי רדיו אבל לא חברתי חברתי את זה ככה שני הרמקולים מהמגבר ישירות ואת "הסאב" חברתי "+" אחד לרמקול ימין וגם ככה את ה"-" חברתי "+" שני לרמקול שמאל וגם ככה את ה"-" קודם כל איך המערכת הזאת? מה החיבור האופטימלי? משומה שאני מחבר את זה למחשב אני שומע בצורה מוזרה מעין צליל עצום כזה אני חושב שהכבל דפוק מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום היום החליטה האוזניה השמאלית של הipod שלי להפסיק לעבוד! ניסיתי לחבר אוזניות של דיסקמן של חבר (חברת פיליפיס עם שלט)ולא עבד לעומת זאת עכשיו ניסיתי אוזנית רגילות של סוני וזה עובד! ברצוני לקנות אוזניות איכותיות אבל אני חייב לדעת מה כן מתאים לאי פוד ומה לא???? מדובר באי פוד דור רביעי 20 גי'גה תודה על העזרה והאם באחריות של האי פוד כלול תקלות באוזניות??
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
עברתי לאודיג'י אחרי שהחלטתי על קנית רמקולים. אחרי שההתקנה דפקה לי לגמרי תווינדוס והייתי צריך לפרמט,לא נורא ממילא הייתי צריך,התקנתי הכל מחדש ובשמיעה ראשונה חשבתי שאולי הדרייברים לא מותקנים טוב או משהו,כי פשוט שמעו פחות טוב מהאוןבורד. אני כיום במחשב עם אוזניות,כבר הרבה חודשים אני עם אוזניות. הבעיה באון בורד [sound max] הייתה שהיו הפרעות מידי פעם,המנייק היה קולט רדיו לפעמים,אבל כששמעו שיר ההפרעות נעלמו,ובאמת באמת ששמעו יותר נקי. באודיג'י זה נשמע כאילו הוא פשוט לא מפריד כמו שצריך,הכל נשמע מרוח,תקוע,יותר חד[כמובן שבלי ההפרעות],הטרבל צועק,הבאס נחלש קצת. זה ממש מוזר איך כרטיס במחיר כזה נשמע ככה,אולי ברמקולים הוא ישמע שונה. מבחינתי זאת ממש אכזבה של כרטיס.
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי כי אני רוצה לקנות אוזניות shure e2c ראיתי אותם באמאזון בערך 300 שקל ובארץ ראיתי באיזה אתר רוצים בערך 800 שקל זה הבדל אדיר כדי להזמין מחול אני צריךכרטיס אשראי בינלאומי או שמקומי מספיק?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
דוד שלי מצא לפני כחצי שנה מערכת של KENWOOD KA-2000A (שנת 1968!!!) והוא אמר שהוא לא רוצה אותה לפני כן לא הכרתי את המערכת ועכשיו התענוג הגדול של חיי. אני רוצה לדעת האם כדאי לי להשקיע במערכת יותר חדשה כמו ה-KA-9100 למרות שלי לא אכפת מהווליום העיקר הוא האיכות ואם ההבדל גדול אז אני אקנה משהו מכיר את שתיהם? ורציתי לדעת אם משהו יודע איפה אפשר להשיג את הרכיבים TA-80W או TA-100W
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אני רוצה לקנות דיסקמן ואני זקוק להמלצות מאנשים שמבינים \ בעלים של דיסקמנים ויכולים להמליץ לי על דיסקמן טוב בתקציב של עד 400 שקל בלי חריגה תוכלו לעזור לי ?
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש כמתנה לחבר מגבר אוזניות בעלות של בערך 50$ מ- EBAY. (רק על הנגן לא כולל משלוח) יש לחבר שלי נגן X5L+ אוזניות של SHURE. המגבר היחידי שמצאתי ב-EBAY בתקציב הזה זה ה-CMOY, מישהו מכיר משהו אחר? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הבעיה התחילה היום, הרמקול הימני עושה רעשים בעת השמעת מוזיקה, הרעשים הם מעין "היססס" המשתנה לפי קצב המוזיקה ולא משהו אחיד.. כמו כן הם מופיעים רק בזמן ההשמעה, כשאני מפסיק את המוזיקה הרעש נעלם. מן רעש שמזכיר חיפוש תחנות ברדיו.. למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלון לכולם, יש לי אוזניות 5.1 של זלמן שמתחברות לכרטיס קול מובנה. מחפש לחדש אותם באוזניות גיימרים ולא יודע איך להחליט. יש את הלוג'יטק G35 אבל הוא מאוד יקר, השאלה אם הוא שווה את המחיר ? יש בKSP הנחה של 40 אחוז עד סוף החודש לאוזניות של TT, שווה משהו ? בקיצור אשמח לשמוע המלצות. תודה מראש מנו
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
רמקולים 5.1, 6 וואט ערוץ כפול 5 ערוצים + 17 וואט סאב. היו לי את הרמקולים הללו כמעט שנה בקופסה לא פתחתי אותם. לפני מספר ימים חיברתי אותם למחשב עם כ.קול מובנה של Realtek ALC888, אם אני זוכר נכון. עכשיו בשמיעה של מוזיקה רק הרמקולים הקדמיים עובדים + סנטר וסאב. איך אפשר לגרום לכל הרמקולים לעבוד בשמיעת סטריאו? במשחקים ואפילו בתוכנה של Realtek בדיקת סראונד אז הסאונד באחוריים ממש חלש. אני החלפתי בהגדרות בין רמקולים אחוריים לקדמיים וגם בהחלפה פיזית של החיבור למחשב אז הרמקולים האחוריים (פיזית) נשמעים יותר חלש. מה יכולה להיות הבעיה או שזה אמור להיות ככה? אני חשבתי שבגלל שכל הכבלים באורך 1.7מ' קידמי וסנטר ואחוריים 4מ' לכן בגלל אורך גדול יותר הם נשמעים חלש יותר אבל זה לא הגיוני.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מחפש לקנות רסיבר לבית. הבעיה שאני לא ממש מכיר סוגי רסיברים שונים ולכן אני צריך עזרה. קראתי קצת באתר (בעיקר המאמר על מערכות קולנוע ביתיות) ולצערי אני נאלץ להגיד שהיעוד של הרסיבר (שאני מחפש) לא ברור לי, אני רוצה גם לשמוע מוזיקה וגם לראות סרטים. אכן בעייתי לפי כל מה שקראתי פה. מה שבעצם חשוב לי ברסיבר זה שהסאונד יהיה ברמה טובה (גם אם לא מושלמת. אין מה לעשות, צריך להתפשר בחיים), ושיהיו לו הרבה כניסות ויציאות (סך הכל יש הרבה מכשירים שצריך לחבר אליו: טלויזיה, דיוידי, וידאו, CD, מחשב ואולי עוד כמה בעתיד - בתקווה פטיפון). בנוסף אני גם צריך רמקולים (וסאב וופר והכל!) כי מה שיש לי זה שאריות מסריחות ממערכות ישנות, אבל את זה אני אשמור לפעם אחרת, צריך לחסוך עוד קצת כסף לפ…
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
קניתי את הכבל הזה: http://www.amperel.co.il/products/76074 וחיברתי את המחשב שלי (כ.קול On-Board - Realtek עם יציאה דיגיטאלית - COAX/Opt) או 965p-ds3 לרסיבר (JVC עם כניסת COAX/Opt), ואין קול. שמתי את הרסיבר על חיבור דיגיטלי ובמחשב ניגנתי שירים במדיה פלייר, ואין קול. יש איזו תוכנה/מקודד שצריך להוריד למחשב כדי שהקול יופעל?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שאלה: מה דעתכם על הסאב-וופר הנ"ל ? http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Sale&op=ViewDetail&id_ads=28787 המחיר מאד מפתה אותי אשמח לשמוע את דעתם של מביני עיניין.
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-