אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום! ממ..אני מתעניין בקניית מכשיר dvd divx והבנתי שיש כזה דבר עדכון divx. אז מישהו יוכל יותר לפרט לי בנושא ולומר לי כל כמה זמן ה-divx מתעדכן, ואם שווה לי לקנות dvd עם עדכון divx או לא..תודה!
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר את האוזניות, או רמקולים חיצוניים ואני לא מצליח לשמוע קול, האייקון של הקול לא נמצא על 0 , הוא נמצא על הכי גבוה וגם לא על "השתק" ניסיתי למחוק מ"מנהל ההתקנים" את הכרטיס קול כדי שהוא יתקין אותו מחדש , הוא זיהה חומרה חדשה ואז זה התקין אותו אבל עדיין אין לי קול . מה יכולה להיות הבעיה . *הקול עבד לי פעם עם אותו כרטיס קול. *נמחק לי הקובץ explorer איכשהו והחזרתי אותו למקום שהוא היה צריך להיות ומאז אין לי קול (חוסר של הקובץ הזה לא העלה לי את הוינדווס, רק שולחן עבודה בלי אייקונים ובלי כלום, רק הרקע, עכשיו הכל עולה חוץ מהקול שלא עובד)
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות אותם ובכל החוות דעת ששמעתי,יש רעש רקע תמידי, ניתן לפתור את הבעיה? גם ב ATP3 שיש לי יש רעש תמידי כשאני מגביר מעל 35% ככה, תודה לעוזרים! + האם ה ATP יותר טובים מה VS2421?? אולי אני אביא יד שניה 4.1 תודה + איך ניתן להאריך את הבקר שליטה ב ATP? אני מדבר על החיבור המיוחד של אלטק שדומה לחיבור של עכבר ישן... יש אפשרות לתת לי את השם המדויק של החיבור הזה? תודה שוב
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
טוב אני מיואש כבר.. ניסיתי לכבות את המחשב, לשחק עם החיבורים, מה שאני לא עושה לא עוזר. המחשב פשוט משדר רעשים סטטים חזקים מאוד (לא מש'ו רצוף כזה אבל חזק מאוד).. נשמע כאילו הרמקול נשרף, ניסיתי לחבר רמקולים אחרים ואוזניות וגם שם היה את הרעש הזה. זה רעש בילתי ניסבל. אי אפשר אפילו לפתוח את הרמקול.. יש למישהו רעיון ממה זה יכול להיגרם??..
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מערכת סטריאו מיקרו/ מיני, בתקציב של עד 1500 שקל. מצאתי כמה דגמים של מיקרו: 1. CMTGPZ7 Sony 2. CMTEH10 Sony 3. SCPM31 Panasonic 4. SCPM41 Panasonic 5. LG LX-D5230 מה הכי טוב כאן מכל הדגמים שציינתי? יש למשהו אחד מהדגמים והוא יכול להמליץ לי עליו? יש דגם אחר, שהוא עד 1500 שקל, והוא יותר טוב מכל הדגמים שציינתי? תודה לכל העוזרים ושבת שלום לכולם...!
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי כי אני רוצה לקנות אוזניות shure e2c ראיתי אותם באמאזון בערך 300 שקל ובארץ ראיתי באיזה אתר רוצים בערך 800 שקל זה הבדל אדיר כדי להזמין מחול אני צריךכרטיס אשראי בינלאומי או שמקומי מספיק?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קיבלתי 4 רמקולים ומגבר. לצערי איני יכול להגיד איזו חברה הרמקולים אבל הם דיי ישנים. המגבר הוא מתוצרת Sansui מדגם AU-517 פרטים ותמונות ניתן למצוא פה: http://www.sansui.us/PGMP_AU517.htm בנוסף יש לי מיקסר מסוג DX1000 של behringer פרטים ותמונות ניתן למצוא פה: http://www.behringer.com/EN/Products/DX1000.aspx עכשיו אני רוצה לחבר את כל הסיפור ל 2 דברים. 1 זה המימיר שלי, ו 2 זה המחשב שלי. כנראה שהכבלים שיש לי הם לא משהו ונוצר רעש רקע מעצבן בקטעים של שקט או שמשהו בכל דרך החיבור הסתבכה. מבקש עזרה בחיבור והמלצה על כבלים... אפשר בקלות לוותר על המיקסר אם לא צריך אותו. תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
כבר שנים שאני צופה בסרטי Divx על טלויזיה בגודל 21 אינטש ורואים מעולה. האם הרזולוציה של סרטי Divx תתן תמונה איכותית גם על גבי טלויזיות גדולות, כמו 34 אינטש למשל?
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אז ככה התקציב עד 10000 ש"ח 42 אינץ , שתתמוך ב- FULL HD ושהתמונה בשיטה ST (הרגילה של הממיר) תיהיה איכותית.. בנתיים מתבלט בין אלה.. 1) LG 42 60 UR הסקארלט...נתונים יפים... 2) SAMSUNG 40 A650 3)SHARP 42 X20E לפי מה שהציעו לי השארפ הכי שוו אחר כך הסמסונג ובסוף הLG.. מה דעתכם...או אולי יש עוד הצעות?? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום קניתי אתמול תאיפוד החדש(דור 5) של 60 ג"ב ויש לי כמה בעיות איתו... 1: איך אני בדיוק שם עליו סרטים יענו שיש לי על המחשב? עם אני מוסיף אותם לITUNS ויענו גורר אותם לאיפוד זה אומר שהוא לא תומך 2: למה בדיוק אנלא מצליח לשים תמונת אלבום? אני מוסיף תשירים לאיפוד...ואז מסמן את כל השירים שמאותו אלבום ואז בחלון הצדדי למטה אני מוסיף תמונה... שאני מסתכל על זה במחשב...זה מציג את זה(יענו האיטונז מראה שיש תמונה על זה) אבל אח"כ באיפוד אין תתמונה זה בינתיים הבעיות שלי איתו תודשה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 809 צפיות
-
-
עים מישהו יודע משהו בבקשה.! תודה THANKS אני רוצה להחליף אותו ב קריטיב LIVE 5.1 ,הייה איזשהו הבדל???
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות למחשב בעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא עד 350 בערך חברים שלי המליצו לי על הדגם הזה http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=134&code=023 של זלמן. אפשר בבקשה חוות דעת? חבר אחר שלי שאני תופס ממנו כיותר מבין אמר לי שאני לא ימצא אוזניות איכותיות יחד עם מיקרופון Build in אז יש לי שאלה כזאת. יש אפשרות לקנות אוזניות אחרות ולקנות מיקרופון בנפרד ואיכשהו לחבר בינהם או יש איזה מיקרופון נוח שאני לא יצטרך להתעסק איתו יותר מדי. כי אני צריך לדבר תוך כדי שאני משחק. או בשביל משחקים וסרטים אני לא צריך יותר מהדגם שהראתי למעלה. תודה מראש =}
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם זה מקטין את חייו של הרמקול הפטנט הזה,והאם זה מופיע גם בכול הרמקולים למחשב ולא יעדתי.??? תודה על שיתוף הפעולה.!
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יצא לי לראות בכמה אתרים שיש אפשרות להוסיף תמיכה של DD בווינאמפ.. הורדתי כל מיני תוספים , DSP וכאלה ושום דבר לא באמת שינה משהו חוץ מאפקטים קטנים פה ושם המחשב מחובר למגבר בכבל אופטי. ואם יש לכם המלצות של תוספים לשיפור שמיעה בווינאמפ? באיזה אתם משתמשים?
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מחפש לקנות רסיבר לבית. הבעיה שאני לא ממש מכיר סוגי רסיברים שונים ולכן אני צריך עזרה. קראתי קצת באתר (בעיקר המאמר על מערכות קולנוע ביתיות) ולצערי אני נאלץ להגיד שהיעוד של הרסיבר (שאני מחפש) לא ברור לי, אני רוצה גם לשמוע מוזיקה וגם לראות סרטים. אכן בעייתי לפי כל מה שקראתי פה. מה שבעצם חשוב לי ברסיבר זה שהסאונד יהיה ברמה טובה (גם אם לא מושלמת. אין מה לעשות, צריך להתפשר בחיים), ושיהיו לו הרבה כניסות ויציאות (סך הכל יש הרבה מכשירים שצריך לחבר אליו: טלויזיה, דיוידי, וידאו, CD, מחשב ואולי עוד כמה בעתיד - בתקווה פטיפון). בנוסף אני גם צריך רמקולים (וסאב וופר והכל!) כי מה שיש לי זה שאריות מסריחות ממערכות ישנות, אבל את זה אני אשמור לפעם אחרת, צריך לחסוך עוד קצת כסף לפ…
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
אני מחפש רמקולים למחשב שיש בהם כניסת SPDIF. יש חיה כזאת בכלל?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
אני מחפש משהו תקציבי וטוב עד 3000 אלף בעיקרון אני בן 18 ואני עובד והמשכורת שלי יוצאת בסביבות ה2000 לחודש אז אני צריך חנות שתקבל אשראי של לפחות 10 תשלומים מצאתי ב2300 פה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=426 זה ivory ככה שזה חנות מוכרת ויש גם אחריות לשנתיים אבל פשוט אני לא שמעתי על החברה הזו aoc מישהו שמע? כדאי לקנותיש לכם המלצה למשהו אחר? בעיקרוןן אני רוצה שהטלוויזיה תתחבר לאקס בוקס 360 שאני עתיד לקנות למישהו יש המלצה אולי גם מאיפה לקנות את זה? הממ בעיקרון זהו תודה למי שעוזר
-
- 10 תגובות
- 809 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/gadgets/showdoc.aspx?i=3701 מתאים במיוחד לנטבוקים, מחשבים ניידים ומערכות אטום נייחות ללא אפשרויות שדרוג. מקווה שזה באמת טוב כמו שזה נראה.
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני מעוניין ליקנות רמקולים למחשב שלי.. התקציב הוא 1000 ש"ח +- השימושים שלי הם לרוב יהיו למוזיקה(טראקים) למשחקים קצת וגם קצת לסרטים, אבל הכי חשוב לי זה למוזיקה. לאחי יש את ה"SoundSticks 2.1וHarman-Kardon" והוא מרוצה מאוד..הוא אבל אמר לי שבטח יש דברים יותר חדשים וששווה לי ליקנות משהו יותר חדש ואיכותי מהHKSS2.1 אז שאלתי חבר שלו שהוא מאוד מבין ברמקולים והוא המליץ לי לקחת אותם כי מה שחשוב אצלי זה יותר האיכות של הרמקולים ולא העוצמה(כי במקרה שלי יש בד"כ אנשים בבית ואם אני שם על פול ווליום אז זה מפריע) אז אני מבקש ממכם שאולי אתם יכולים להמליץ לי על משהו איכותי מבחינת הסאונד,2.1 ושנמצא בטווח של התקציב הנ"ל
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מה קורה נשמות? מחר יש לי של"ח אז קניתי אוזניות חדשות... רוצים תמונות? טוב בקיצר יש לי נגן אמפי3 עם 256 מגה זיכרון [לא דיסק לאלה שלא הבינו] ויש כמה שירים שנגיד בנקודה כזו בשיר פתאום כזה הצליל נפסק וממשיך בקטע אחר... כאילו מקרטע.. כמו שאין קליטה אז שומעים מ_ המ_ב ג__ ה__ ט_ב? אז.. מה עושים? אולי כדאי לשנות את הפורמט של השירים? הם עכשיו על mp3 ... טוב הינה האוזניות והאמפי3 שלי שקניתי בג'רמני... הינה העטיפה: [התמונה ככה כהה בגלל שהמצלמה מגדירה לבד את כמות האור ושאר הדברים... סעמק איתה... מצלמה מעפנה למחשב] אוזניות+ אמ פי 3 : ולסיום מה שרשום מאחורי הקופסא של האוזניות... ד"א רשום שם שיש מיקרופון זה נכון? לא רואה שום מיקרופון.. לפחות לא כניסה של שתי החורים בשביל שהקול…
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם קודם כל, אני לא מבין גדול במערכות קולנוע- אבל לחבר את המערכת שלי למחשב אני יודע. יש לי מערכת קולנוע ביתית של חברת LENCO 5.1 SERROUND. המערכת היא בת כ-5 שנים. במהלך החודשים האחרונים חיברתי את המחשב למערכת והכל פעל תקין. אתמול, כשחיברתי את המערכת לכניסות של כרטיס הקול (מדגם realtek HD, עם 5 ערוצים כמובן), ה-CENTER לא עבד לי. בדקתי כל סט חיבורים דרך התוכנה של REALTEK. בהתחלה חיברתי רק את רמקולי FRONT- והם עבדו תקין. לאחר מכן, את רמקולי REAR-הם עבדו תקין. לבסוף חיברתי את הסנטר וסאב וופר- הסאב וופר עובד טוב, אבל מהסנטר לר שומעים כלום. 1) מה לדעתכם הבעיה? 2) במידה וצריך לתקן את הסנטר- למי לפנות, וכמה זה יעלה לי? האם בכלל שווה לתקן את הסנטר?
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, אני רואה כבר כמה זמן בוואלה! שופס את הנגן הבא: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=RWDIVXSADE הלינק בטח יפסיק לעבוד כשהמכירה הספציפית תסגר ביום ראשון, הדגם הוא Prosound Divx909. לא כתוב שהוא תומך בXviD, אבל הבנתי שאין סיבה שלא יתמוך. מה שמטריד אותי הוא העניין של הגרסאות שלא מובן לי. צריך להוסיף 139 ש"ח למעדכן גרסאות שלפי מה שאני מבין אני אצטרך, השאלה היא אם אפשר להשיג דבר כזה בנפרד במחיר טוב יותר, לפי החיפוש שעשיתי בפורום, בכל מקום אומרים שProsound זה זבל, השאלה היא מה זה בכלל אומר? מה יש בנגנים אחרים שאין בו? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לא בטוח מה ההבדלים בין LCD ופלאזמה, אבל אני מחפש את האיכות הכי טובה במחיר הכי נמוך (גישה חדשנית משהו הא ?). בכל מקרה, למישהו יש הצעות בשבילי?
-
- 13 תגובות
- 808 צפיות
-
-
איזה כרטיס יתן תמורה טובה? מעוניין בעיקר למוזיקה ועבודה עם מוזיקה.
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-