אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
http://www.techmanifesto.com/archives/2005/07/28/tux-on-ipod-mini/
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אהלן כולם, יש לי בעיה עם המערכת 5.1 שמחוברת למחשב. מדובר במערכת של 4Q עם 5 רמקולים וסאבוופר שמתחבר ללוח אם (לוח אם מסוג GA X48). אני משתמש ב-Realtek HD Audio Manager ושם הכל מכוון על 5.1 וגם שאני עושה בדיקה, כל ה-5 רמקולים כולל הסאב עובדים, אבל תוכנות או משחקים (ITUNES למשל וגם דברים שאני משמיע דרך YOUTUBE) מזהים רק מערכת של 2.0. אני משתמש ב-windows vista. מישהו יכול לסייע לי?
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לקנות רמקולים בשביל מוסיקה..אז הבנתי שהכי טוב זה 2.1 .. אוקיי.. תקציב: בסביבות ה300 מומלץ גם פחות. אני יודע שהרוב ישר ימליצו על הATP3. אבל אני מה שאני בעיקר מחפש, חוץ מאיכות כמובן. זה שיהיה: *חיבור לאוזניות (אפשר גם בלי אבל עדיף) *באס טוב ומכוון. *שלט שניתן להגביר ווליום (ואם גם באס אז זה בונוס) זהו בעקרון..יש לי כרטיס קול Creative Soundblaster 2.1 Live 32bit. תודה לכל המלצה ועזרה!
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום היום החליטה האוזניה השמאלית של הipod שלי להפסיק לעבוד! ניסיתי לחבר אוזניות של דיסקמן של חבר (חברת פיליפיס עם שלט)ולא עבד לעומת זאת עכשיו ניסיתי אוזנית רגילות של סוני וזה עובד! ברצוני לקנות אוזניות איכותיות אבל אני חייב לדעת מה כן מתאים לאי פוד ומה לא???? מדובר באי פוד דור רביעי 20 גי'גה תודה על העזרה והאם באחריות של האי פוד כלול תקלות באוזניות??
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
לאחר זמן ממושך מהצפוי ובשעה טובה, רכשתי לי מחשב חדש, המכיל כרטיס מסך 8800GT (בעל יציאת Dual-DVI). כעת נותר רק לחבר את המחשב למסך הטלוויזיה... (וכאן אתם באים לעזרה ): באפשרותי לחבר את המחשב לטלוויזיה באמצעות חיבור VGA או HDMI, כאשר השאלה היא כיצד לחבר את האודיו. בבירור שערכתי (אם נתעלם לרגע מחיבור ה-VGA), הבנתי שחיבור DVI ו-HDMI משתמשים בדיוק באותו תקן/קידוד ומעבירים אותה איכות וידאו, אולם חיבור HDMI מאפשר גם העברת אודיו. למרות החיפוש שערכתי, לא הצלחתי להבין את הנ"ל: האם קיים מתאם DVI-HDMI, המאפשר להעביר על גביו גם אודיו (ולא רק וידאו)? ואם כן, כיצד הדבר מבוצע? או שמא ניתן להעביר בחיבור HDMI שאינו ייעודי רק אות וידאו ועליי להעביר את אות האודיו באמצעות כבל נפרד (PL to…
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי רדיו טייפ ברכב והגעתי למסקנה שהוא לא שימושי כי אני ממש לא משתמש בקלטות. אז חשבתי להחליף אותו ברדיו דיסק חדש או בנגן MP3 חדש. אז השאלה שלי היא מה עדיף לי? רדיו דיסק שקורא MP3 שאני יוכל להשמיע דרכו דיסקים שצרבתי. או להשאיר את הטייפ ולקנות MP3 שיתחבר אליו עם הקלטת המיוחדת הזאת. הבעיה היא שזה מאוד מסורבל ואני לא יודע אם איכות השירים תישאר. מה אתם ממליצים? תודה מראש על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי כי אני רוצה לקנות אוזניות shure e2c ראיתי אותם באמאזון בערך 300 שקל ובארץ ראיתי באיזה אתר רוצים בערך 800 שקל זה הבדל אדיר כדי להזמין מחול אני צריךכרטיס אשראי בינלאומי או שמקומי מספיק?
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה על סט רמקולים 2.0/2.1 עד 250 שקלים לילד בן 15. צריכים להיות כמה שיותר איכותיים ! מה שחשבתי עליו עד כה זה אלו : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=737512
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות רמקולים למחשב (או מערכת רמקולים או משהו כזה). קראתי את המאמר למעלה על מערכות והוא לא ממש מדבר על מה שאני מחפש. אז העניין הוא שהתרגלתי למגבר עם 4 רמקולים גדולים שהתחבר למחשב ועכשיו אין לי את זה יותר (הכל היה נורא ישן אבל בכל זאת). אז אני רוצה משהו שנשמע טוב, לא צריך מקצועי וסופר מגה אולטרה... במקום להסביר במשפטים אני פשוט כותב בנקודות מה אני מחפש, יותר נוח לכולנו: - זה בעיקר בעיקר למוזיקה וקצת לסרטים (ממש קצת). שיהיה מתאים גם לחיבור לדיסקמנים ודברים כאלה. - לא משהו גדול, כמה קופסאות שאפשר לשים על השולחן של המחשב או על רהיטים ליד. זה גם לא צריך להיות נורא עוצמתי זה בחדר די קטן. - מחיר של נגיד עד 400-500 שקל, עדיף פחות מ- 400. אני לא כל כך מבין בזה…
-
- 11 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש מחשב כמערכת סאונד לקולנוע ביתי מפאת תקציב נמוך של כ800 שח. חשבתי להשתמש ב540 של לוגיטק כרמקולים של 5.1 וכרטיס קול x fi extrem בגלל הכניסה האופטית שלו מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
כבר שנים שאני צופה בסרטי Divx על טלויזיה בגודל 21 אינטש ורואים מעולה. האם הרזולוציה של סרטי Divx תתן תמונה איכותית גם על גבי טלויזיות גדולות, כמו 34 אינטש למשל?
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש אוזניות לאחי.. במחיר סופי של עד 150 ש"ח עדיף שיהיו אוזניות גדולות עם כיסוי מלא לאוזניים אממ אני חשבתי על האוזניות הבאות http://www.fujikon.com/eng/product/audio/fsh/openair/open_air_64.jsp או http://www.fujikon.com/eng/product/audio/msh/nbs/nbsl_120.jsp ורציתי לדעת עם זה שהם פתוחות יגרום לקול "לברוח" ?! בתודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
עלתה לי 9900 איך היא? היא של חברת LG טלוויזית LCD מהסדרה החדשה. יחס ניגודיות הגבוה בעולם של 1:1600 . כולל מעבד וידאו ® לתמונה מושלמת . מהירות תגובה 8ms . כולל מנגון הפחתת רעשים DNR . תמיכה בשידורי HD . מפרט טכני "37 גודל מסך 16:9 פורמט מסך 1366X768 רזולוציה 500cd/m² בהירות 1:1600 יחס קונטרסט 8ms זמן תגובה 178°/178° זווית צפייה נתוני וידאו תמיכה מלאה ב- H/D מעבד וידאו - R DCTi מעבד וידאו: DCDI Faruodja Spectacle/Full Screen /Orginal/4:3/16:9/14:9/Zoom אפשרויות צפייה Dynamic/Standard/Mild/User מצבי צפייה תמונה בתוך תמונה PIP תמונה בתוך תמונה ותמונה ליד תמונה (חלוקת מסך ל - 2) תפריט Auto/Manual Clock,On/Off Time, Sleep Timer,Auto O…
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום. יש לי בחדר רסיבר של pioneer, דגם SX205RDS. 2 רמקולים של Mb quart 15". כל הסט הוא די ישן,אבל הוא מתפקד כמו שצריך, רק הרמקולים עלו בזמנו 3000 שקל עכשיות השאלה שלי היא כזאתי : יש לי Hercules Game theater XP 6.1,קניתי את הכרטיס הזה כי אני אוהב לראות סרטי DVD במחשב ולשחק במשחקים ( ). האם כדאי לי להוסיף למה שקיים מערכת Creative Inspire 4400 4.1? (סאב ו4 לוינים) מביחנת הספק אין לי בעיה גם עם 2 הרמקולים הקיימים,מי שיודע ומכיר יוכל להעיד על טיבם האמיתי. אך אין להשוות משחק\צפייה בסרט עם 6 רמקולים וסאב לצפייה עם 2 קדמיים בלבד. לא נראה לי שה 6.1 קשור כי אם אני אבצע צעד זה זה יהיה כאילו מערכת 6.1,פשוט המערכת מחוברת ל Aux in על הכרטיס עצמו וה Creative לראק. כסף הוא גם …
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה לאוזניות איכותיות למחשב (לא earbuds, אוזניות ששמים על הראש)... אפשר עם מיקרופון ואפשר בלי, לא משנה לי ממש.... חשוב שאיכות הקול תהיה איכותית ושישמעו טוב מוזיקת מטאל וכו'... התקציב הוא עד 300-400 שקל, אבל אפשר משהו ב200 גם כל עוד זה איכותי... תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
i want to buy an mp3 with at least 1 gb to 2 gb with cost of 140 $ i thoght to buy the rio cali 128 mb sport and add to it 1 gb of memory sd http://www.dealtime.com/xPC-Sonic_Blue_Rio_Cali_Sport_128MB http://www.dealtime.com/xPO-Corsair_Secure_Digital_Card_1024MB_40xSD_Card_5_6MB_Write_read i dont know if corsair are susim in flash memory to so corect me if i am wrong. i think that it the best to use the expantion slot with flash memory because i am doing alot of sport and idont want my mp3 hd baised to broke fast. together with thouse links it cost 130 USD from good and trusted stores.
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד של טושיבה SATELLITE A300 יש לו כרטיס מסך מובנה של ATI HD3650 חיברתי בכבל HDMI בין המחשב לטלויזיה והגדרתי אותו כ-extended הכל עובד יפה רק חבל שכל פעם שאני רוצה להעביר סאונד לטלויזיה אני צריך להגדיר בויסטא שה-HDMI יהיה ברירת המחדל. אבל הבעיה אחרת, איך שזכור לי ב-extended כל פעם שאני מדליק וידאו הוא מעביר לי ישר ליציאה הנ"ל במסך מלא. ופה כדי לראות את הסרט אני חייב למשוך למסך השני את הפלייר ושם לעשות מסך מלא.. ניסיתי לשחק בהגדרות של avivo video ב-catalyst ולא עזר כלום. איך אני מגדיר כך שאיך שאדליק סרט מיד יופיע לי בטלויזיה במסך מלא??
-
לאחי יש מחשב ישן מבערך 4 שנים והוא רוצה לקנות רמקולים חדשים ב1000 שקל. עכשיו אמרתי לו שזה לא יעזור לו כי כל האיכות תלך בגלל שהכרטיס קול שלו ישן ומגעיל וOB מלפני 4 שנים. אז עלתה השאלה הבאה מה עדיף לעשות? לקנות רמקולים ב500 שקל וב500 שקל הנשארים לקנות כרטיס קול איכותי? או לקנות רמקולים ב1000 שקל ולבזבז את האיכות? או בכלל לקנות כרטיס קול ורמקולים ב1500 שקל? (לא מומלץ בגרוש) הסוג רמקולים שהוא רוצה לקנות הם : Logitech Z-2300 אשמח גם אם תמליצו לי על כרטיס קול טוב עד 500 שקל תודה!
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
1. מחפש כרטיס קול להקלטות ועריכת אודיו. לא משהו מקצועי ברמה עולמית, משהו סביר שיאפשר הקלטה עם מיקרופון ועריכה. 2. האם מיקרופון רגיל יספיק? אם לא מה מומלץ?
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
קניתי את הכבל הזה: http://www.amperel.co.il/products/76074 וחיברתי את המחשב שלי (כ.קול On-Board - Realtek עם יציאה דיגיטאלית - COAX/Opt) או 965p-ds3 לרסיבר (JVC עם כניסת COAX/Opt), ואין קול. שמתי את הרסיבר על חיבור דיגיטלי ובמחשב ניגנתי שירים במדיה פלייר, ואין קול. יש איזו תוכנה/מקודד שצריך להוריד למחשב כדי שהקול יופעל?
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 550 ש"ח אז בתקציב יש כמובן את ה-ATP3 של אלטק לנסינג אבל בסביבות ה-550 יש עוד 3 דגמים של אלטק לנסינג שרציתי לדעת איך הם והאם הם שווים את המחיר הדגמים הם 2100 - 520 ש"ח 4121 - 520 ש"ח 3021 - 580 ש"ח מה מהם הכי מומלץ? [או אולי בכלל ATP3?]
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
ההודעה הראשונה שלי, הייתי רוצה לדעת בבקשה מהיכן אני משיג את הדגם הנ"ל בארץ במחיר הוגן.. המחיר היחיד שמצאתי זה 1850 ש"ח וזה המון לעומת 170$
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הגודל הרצוי הוא 37-42", בתקציב שעדיף שישאר מתחת ל3K. חשוב: - הטלויזיה תשמש בעיקר לשידורים רגילים שאינם בהכרח HD או מסך רחב - סרטים בעדיפות שנייה - מרחק צפייה - 3 עד 4 מטר - אם יש אפשרות לניגון סרטים מהארד דיסק חיצוני (עם הזנת חשמל משלו, כך שאין את בעיית הזרם הנמוך שיש ברוב חיבורי הUSB בטלויזיות), מה טוב. אין צורך בתמיכה בכתוביות בעברית, וממילא זה לא סעיף חובה וכל השאר סטנדרטי. מה אתם אומרים? יש סיבה ללכת על משהו יקר יותר מנניח LG 42LD460?
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
הרמקולים האלו טובים? Creative INSPIRE 2.1 G380 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24894
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
Hi I'd like to use the time of the year (black friday) and purchase a sound system which is sufficient both forplaying music and enjoying the sound of the movies in the living room In another room I have a 5 year old creative 5.1 surround system hooked to the pc and its sufficient. Up to 250$ thank you If possible a model which isnt too heavy or too big thank you
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-