עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by trxman,

אהלן יש לי שאלה בנוגע לטלוויזיה Samsung LA22A450 22 אינץ' 1680x1050, האם עדיף לצפות בסרטים 720p, ואז לפי מה שהבנתי יווצר upscaling או לצפות ב1080p ויתרחש downscaling, שוב, לפי מה שהבנתי.. אני דיי חדש בעסק. ההיגיון הישר אומר שעדיף לאבד מידע ממקור טוב מאשר ליצור ...סוג של "יש מאין". מה אתם אומרים? תודה רבה =]

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  2. Started by guyohayon,

אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות לגיימינג כרגע יש לי את ה - http://www.steelseries.com/int/products/audio/siberia-full/information שהשם שלהן הוא - Steelseries siberia והן מתחילות לחרחר קצת אז אני רוצה לקנות חדשות ואני מתלבט איזה לקחת מבין אלו - http://www.steelseries.com/int/products/audio/siberia-v2-full/information ויש אותם עם ה-usb ויש בלי יש לי לוח אם של rampage 2 ויש לי כרטיס קול נחמד שמקבלים הrampage 2 אז מה אני צריך? עם usb או בלי ? או http://www.steelseries.com/int/products/audio/7h/information או http://www2.razerzone.com/Megalodon/ או http://www.logitech.com/en-us/gaming/headsets/devices/5095 מה יתן לי יותר ביצועים למשחקי FPS ?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  3. יש לי מסך מחשב 23 אינץ' של סמסונג דגם p2350 אני עובד על המחשב מכורסא שנמצאת בצמוד לקיר מהצד ואני מחפש זרוע למסך בתקן vesa 75\75 שתהיה באורך של כ-60 סמ ובמחיר שפוי (עד 200 ש"ח כולל משלוח) מצאתי יותר מ5 דגמים של 47-50 סמ אבל אני חושש שזה לא יספיק - 60 יהיה בטוח טוב. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  4. Started by wildart,

שלום לכולם. ברשותי טלויזית פיליפס דגם 46PFL8605. הטלוויזיה תומכת בצפייה בקבצים המצויים על גבי ה PC. אינני מצליח לזהות את הטלויזיה כחלק מהרשת הביתית מהמחשב שלי בעוד שמלפטופ אחר מצליח לזהות את הטלויזיה. האם ישנן איזשהן הגדרות ב WINDOWS 7 שאני מפספס ? (דרך אגב PING ל IP של הטלויזיה עובד) תודה. רן.

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  5. השאלה בכותרת.... שבת שלום! איתן

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  6. Started by sbhtkK7,

http://www.head-fi.org/t/583950/shure-srh1840-and-srh1440-unveiled

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  7. שלום לכולם! לאחר שקניתי לאחותי SB Live 5.1 נתקלתי בבעיה. הבעיה: משום מה הוא לא משדר את ערוצי ה- center וה - Sub Woofer, ברגע שמנגנים סטריאו (קבצי MP3 או סרטי AVI שמקודדים ב-2 ערוצים). הכרטיס מחבר אנלוגית למגבר עם 3 כבלים RCA->PL . הגדרתי אותו ל- 5.1 וערכתי בדיקה (באמצעות התוכנה שלו), שם כל הרמקולים עובדים. הכרטיס מסרב להוציא סיגנל מהחיבור הרלוונטי ברגע ששומעים סטריאו. ברגע שרואים סרט שמקודד ב- AC3, יש סאונד מכל הרמקולים והכל נהדר. אני מעוניין לשמוע את הסאונד מכל 6 הרמקולים שמחוברים לה למגבר. לא יכול להיות שאני אקנה כרטיס עם 6 ערוצים שמנגן 6 רק כשמתחשק לו. לי למשל יש את ההרקולס פורטיסימו 3 המעולה, שלא עושה את הבעיות האלה, ומנגן מכל 3 היציאות את אותם 2 הערוצים כשמדובר ב…

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  8. Started by sbhtkK7,

http://www.head-fi.org/t/574617/review-comparison-beyerdynamic-dt1350-t50p-sennheiser-hd25-1-ii-hd25-13-ii-pioneer-hdj-2000-v-moda-m80-aiaiai-tma-1

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  9. קניתי בתחילת השבוע את הHARMONY 525 והבנתי שאפשר בעזרת התוכנה GIRDER לשלוט על המחשב בעזרת השלט הורדתי את התוכנה (גירסה 3.3) רק שאני לא מבין איך לקנפג אותה אני משתמש בMV2PLAYER לצפייה בסרטים ומעוניין לשלוט באופציות הבסיסיות דרך השלט (VOL +\-, SEEKING וכו') קיצר, אני מחפש מדריך לקינפוג התוכנה

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  10. עזרה בבקשה! ??? וידאו בפורמט XviD מנגן בקצב נמוך של תמונות בשניה. מישהו יודע אם זו בעיה במפענח של הנגן או שפשוט המעבד שלו לא חזק מספיק בשביל XviD? ויש בכלל אפשרות לעדכן את המפענחים בנגן?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  11. יש לי את הKOOS R200 אני שומע אמום ולא תמיד ברור , האם הבעיה יכולה להיות בכרטיס הקול? יש לי כרטיס קול און בורד שאמור להיות טוב (או משהו כזה) אגב הבעיההיחידה שיש לי את ה KOOS שהם נשברות פעם בשנה פחות או יותר וצריך לתקן אותם (התיקון אמור להיות חינם ועולה 30 ש"ח - חינם נוסך ישראל)

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  12. Started by nadaw,

חברה.. על מה אתם ממליצים ? למשחקים סרטים מוזיקה וכו'.. מה יותר טוב ? המאיה או האוודיגי ? בנתיים יש לי 5.1 .. אבל אולי זה יתרחב.. צודההה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  13. כי אני יודע שהלוח שלי יכול לקודד בזמן אמת אז איך אני עושה את זה? שיקודד לבד את הAC3 בלי שאני יתקין לו מקודד?

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  14. שמעתי ממישהו פה בפורום שבגרסה 1.00 (לדוגנמא) של המערכת הייתה איזושהי בעייה שקשורה לקידוד סאונד אם אני לא טועה ולכן תמיד כשאתה קונה את המערכת אתה צריך לבקש את הגרסה החדשה (1.01 לדוגמא) שבגרסה הזו הבעייה נפתרה . מישהו מוכן לאשר , ואם זה נכון לפרט מהי הבעייהנ בדיוק ואם היא אכן נפתרה בגרסה החדשה ?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  15. Started by Nurit2005,

איך הופכים ACM לWAV או ל- MP3 יש תוכנה שיכול להפוך את הקובץ הזה ?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  16. Started by shaizone,

לאחר זמן ממושך מהצפוי ובשעה טובה, רכשתי לי מחשב חדש, המכיל כרטיס מסך 8800GT (בעל יציאת Dual-DVI). כעת נותר רק לחבר את המחשב למסך הטלוויזיה... (וכאן אתם באים לעזרה ): באפשרותי לחבר את המחשב לטלוויזיה באמצעות חיבור VGA או HDMI, כאשר השאלה היא כיצד לחבר את האודיו. בבירור שערכתי (אם נתעלם לרגע מחיבור ה-VGA), הבנתי שחיבור DVI ו-HDMI משתמשים בדיוק באותו תקן/קידוד ומעבירים אותה איכות וידאו, אולם חיבור HDMI מאפשר גם העברת אודיו. למרות החיפוש שערכתי, לא הצלחתי להבין את הנ"ל: האם קיים מתאם DVI-HDMI, המאפשר להעביר על גביו גם אודיו (ולא רק וידאו)? ואם כן, כיצד הדבר מבוצע? או שמא ניתן להעביר בחיבור HDMI שאינו ייעודי רק אות וידאו ועליי להעביר את אות האודיו באמצעות כבל נפרד (PL to…

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  17. האם לקנות מגבר ביתי או כרטיס קול ייעודי? איזה רמקולים כדאי? בעקרון אני מחפש 5.1 או 2.1 סופר איכותיים שייתנו איכות קול גבוהה במשחקים, צפייה בטלויזיה או קבצי מוזיקה עוצמה גבוהה לא כ"כ דרושה מכיוון שהחדר שבו המחשב הוא 9-10 מ"ר מרובע. תודה

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Started by Track,

אז הבנתי שהכרטיס "Prelude" שלהם הוא "ה"כרטיס לקנות, אבל איפה אני יכול למצוא אותו בארץ? אני כבר הזמנתי את ה X-Fi XtremeGamer, אז אני זקוק לתשובה מהר אם אני רוצה לבטל את ההזמנה. תודה!

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  19. שלום לכולם יש לי לוח של גיגהבייט עם כרטיס כול מובנה ac realtec97 עם אופטי וקוקסיאל בקבל נפרד שאלתי היא כזאת חיברתי את הקוקסיאל למערכת סטיראו שלי כמובן תמיכה ב dts ודולבי די וכוונתי בתוכנה 5.1 העניין הוא שהורדתי את שיבת המלך בac3 ואני שומע רק את קולות רקע בקידמיים משום מה אינני שומע את הסנטר והסראונד וכשכיוונתי ל2 channel שמעתי טוב איך אני מגיע למצב שאני שומע 5 ערוצים בתודה מראש אלעד

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  20. שימושים עיקריים: שידורים רגילים (SD זה נקרא אני חושב - ערוץ 2 וכאלו), שידורי כבלים HD, סרטי HD (הטלוויזיה תחובר למחשב). כרגע יש לנו בסלון מסך 42" של פיליפס והוא מצויין אבל הגיע הזמן להשתדרג... המרחק צפייה הוא בערך 4 מטר אז אני חושב שאיזור ה50" יהיה טוב... לא? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  21. עברתי דירה ואני חושש שהסבוופר נדפק, אבל אני יש אפשרות שזה רק מיקום בעייתי. הבעיה היא שבצליל גבוהה יחסית בסאב, הוא מתחיל לעשות קול "דרררררר" שבדרך כלל משמיעים רמקולים שמתקשים להתמודד עם באס... אבל מה שמוזר זה שהסאב לגמרי בסדר עם צלילים מאוד נמוכים, אבל בצליל ספציפי יחסחת גבוהה (לסאב) הוא עושה את הרעשים. חשבתי שולי זה סוג של תהודה כי הוא מוקף ברהיטי עץ מכל הכיוונים, אבל נשמע שזה בא ישירות ממנו. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  22. Started by yotaman,

שלום אני רוצה לרכוש נגן DVD לטלויזיה שתומך בפורמט DIVX וכן ב-DVD-R (זאת אומרת דיסקים שנפחם 4.7 ג'יגה). כמו כן אני רוצה שהנגן יתמוך בעידכוני הקושחה שליונטוורק שיחררו לאחרונה למטרת צפיה בסרטים עם תרגום ללא סינכרון התרגום. המכשיר צריך להיות עד 600 ש"ח. עדיף 500. אפשר בבקשה המלצות למכשירים?

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  23. Started by The Ball,

אני קניתי את הלוח אם של אסוס (A7N8X DELUXE) וראיתי באתר שלהם משהו שאני לא ממש מבין באתר הבא http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7n8x-d/overview.htm יש להם משהו שנקרא SoundStorm / Dolby® Digital Audio ומשהו אחר שנקרא 6-Channel Audio מה בדיוק ההבדל ביניהם ומה כל אחד עושה במידה וכן יש הבדל? עריכה: 6-Channel Audio זה כרטיס הקול ה- AC97 שהוא בברור הרבה פחות טוב מה- HERCULES FORTISSIMO 3 אז למה אנשים אומרים שהכרטיס קול על ה- NFORCE2 יותר טוב? תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by Xian,

אהלן, יש לי כמה קבצי .ape ורציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה לשנות אותם לפורמט mp3 ואם כן מה שמה, ואם אפשר גם לינק. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.