אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לרכוש אוזניות Full Size. התקציב הוא עד 500 ש"ח (פחות או יותר). אני אשתמש בהן רק בבית/משרד ולכן ניידות לא חשובה לי. האוזניות מיועדות להאזנה כללית (בעיקר מוסיקה וסרטים), ובשלב הראשון הוא יתחברו לכרטיס קול On-Board. אני עובד בסביבה שלעיתים הופכת להיות קצת רועשת - אנשים מדברים, יש טלפונים וכו' (עוצמת הרעש בינונית, כמו שניתן לצפות מסביבה כזאת לא משהו יוצא דופן). לפעמים אני צריך להתרכז, הרעש קצת מפריע לי, ואז אני משתמש באוזניות כדי לבודד את עצמי. יחד עם זאת אני לא מצפה לאיטום או בידוד מלא, אלא אוזניות שמבודדות בצורה סבירה. הדברים שחשובים לי (לאו דווקא על פי סדר חשיבות, הם חשובים לי בערך באותה מידה): 1) איכות הצליל - אני לא אודיופיל ועדיין חסר ניסיון בתחום האודיו אי…
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
Audio-Technica M50 או Sennheiser HD555 או Shure SRH750DJ הם ישמשו אותי לשמיעת מוזיקה וסרטים דרך המחשב (כרטיס קול-Asus Xonar D2X PCI-E) וגם למשחקים.. אבל יותר בקטנה, וגם אני אשמע איתם בMP3 אני דיי נוטה לכיוון הAudio-Technica M50 אבל אמרו לי שהם לא כ"כ מתאימות לשימוש היום יומי.. ויותר לאולפן.. ואם יש הצעות נוספות אז לא לעבור את ה800 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי יש אפשרות אחת של קריאיטיב 40 JUKE BOX יש עוד אפשרויות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מבין כל כך בכל העניין.. בכל מקרה יש לי כאן רסיבר ישן מאוד Pioneer SX-727. אני רוצה לחבר מהמחשב >> לרסיבר >> לרמקולים. השאלה שלי האם יש בכלל ממיר כזה שיוכל להתחבר למחשב ולרסיבר? אם כן איזה? בנוסף איזה חיבור זה מהרסיבר לרמקולים? ואיפה אני יכול למצוא אותם? הנה תמונה להמחשה: http://img14.imagevenue.com/img.php?image=33812_P1010075_122_972lo.JPG בנוסף, הרמקולים גם הם מאוד ישנים, החיבור אליהם זה שני חוטים שאני מצמיד לברזל. הכבל שלהם בעצם בקצה הוא רק חוט הברזל, שאותו מסובבים סביב החיבור ברמקול. Audio Line OFC Speaker Cable 1.5mm תמונות להמחשה: http://www.audioshop.co.nz/cable/speakerwire.jpg http://www.audioshop.co.nz/cable/lightspkrcable.jpg רק כמובן מבודד ו…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את האוזניות שברשותי sennheiser cx980. חשבתי על SHURE 535 או WESTONE 4 , אשמח לשמוע דעות בנושא הנגן שיש לי הוא COWON J3 .
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בימים אלה קונה מחשב חדש. אני רוצה לחבר אותו לרסיבר HK AVR245 דרך Coax. הכרטיס שיש לי היום הוא OB והוא יודע להוציא לי DTS או DD רק בסרטים ולא במשחקים. הבנתי שיש רק מס' כרטיסים בודדים שיוצאים להוציא DTS ו-DD בLive: Asus Xonar D2 - 880nis Razer Baracuda - Unavailabe Azune Prelude - 1100nis Azune Xplotion - 550nis הכרטיסים הנ"ל יחסית יקרים עבורי, חוץ מה-Xpliotion שקראתי שהוא לא טוב במשחקים, מעוות את הסאונד וחסר תמיכה ב-EAX. מס' שאלות: 1. האם זה נכון שויסטה לא תומך EAX בכלל ? 2. האם יש כרטיסי קול נוספים שיודעים לעשות את הקידוד הזה? 3. מהי המלצתכם? על מה ללכת? 4. האם עדיפה האפשרות של חיבור מס' כבלים אנלוגיים לרסיבר? תודה, תומר.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כלומר אפשרי יהיה להעביר מידע מה H320 לכ. זיכרון שבפאלם ? ובעצם לא לשלם 4K על כרטיס זיכרון CF של 8GB או להיסתובב עם ים כרטיסים כאלה .. אני יודע שיש לו אפשרות לקבל מידע ממכשירים אחרים כמו מצלמה או נגנים אחרים.. אבל אני לא יודע אם זה עובד גם לצד שני.. כלומר להוציא מידע ...
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לקנות אוזניות חדשות במחיר 400 שקל שזה בעיקר למוזיקה וגם לגיימינג אבל יותר מוזיקה המליצו לי לקנות או את הrazer kraken pro או את הroccat kave שהבנתי שהן מצויינות. אז רציתי לדעת מה יותר כדאי וטוב? ואם יש לכם עוד אוזניות טובות להציע
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אני אמרתי דחופ כי ישבתי עכשי בארוחת חג אצלי בבית עם משפחה שלי ואחד הבי דודים הלך לעשות טעות איומה ולקנות איזה רמקולים מסריחים מ"מגה" [כן מהסופר] באיזה 500 שח... חח הוא אומר לי " אבל ליאור על האריזה רשום איכות סאונד לא מהעולם הזה" בקיצור אני צריך רמקולים לנגן MP3 שלו במחיר עד 200 שח שיהיה באיכות סאונד טובה וכמובן את היחס הטוב ביותר בין תועלת/מחיר... רשמתי דחופ בגלל שהם עוזבים עוד כמה דקות [20] ואשמח לספק לו תשובה מהר תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום, סידרתי לי בסלון סוג של קולנוע ביתי חביב, מקרן שאליו אני מחבר קונסולות xbox ומחשב נייד לצפיה בסרטים. עד היום עשיתי שימוש ברמקולים altec lansing atp3 וכמובן נהנתי מכל רגע ואהבתי את הסאונד, עכשיו מה שחסר לי הוא אותה רמת סאונד רק בסראונד- מערכת 5.1. אני לא מעוניין לעלות או לרדת ברמת הסאונד, גם אין לי תקציב גדול במיוחד- עד כ 2000 ש'ח כשהכוונה שלי היא סידור כמו מקודם מבחינת הרמקולים הקדמיים, והאחוריים יהיו בצידי הספה שאנו משתמשים מתחת למקרן. התחלתי לבדוק מעט את האופציות והבנתי שהמערכת הנל מאוד מומלצת לחדרים Logitech Z5500 http://www.logitech.com/en-au/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/224 אך לא ממש עבור מרחבים כמו סלון. בנוסך גם שאין לרמקולים סטנדים- יכול להוות בעיה…
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מדבר על רמקולים גדולים של קולנוע ביתי כשאני שם מוזיקה או כל דבר אחר דומעים רעש מן הרמקולים אם אני מוריד את הפלסטיק שמלפנים אז נכון יש למטה שני רמקולים גדולים כאלה ומעליהם יש מן רמקול קטן כזה אז זה עושה רעש מישהו מוכן להסביר לי מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
-
הייתי שבוע שעבר אצל תומר יפה (אוזניות) headphones.co.il קשה לרשום פה כל החוויה ומה שהיה (יקח לי כמה דפים טובים) אבל נעזוב רגע רמקולים וכו' בצד ונתמקד באוזניות ומה ששמעתי HD650 - נחמדות מאוד, סאונד מאוד "נקי", לא הכי נוחות בעולם (ה595 יותר נוחות, לאלו יש עיצוב מרובע משהו), אבל נחמדות בסך הכל, לדעתי לא נותנות תמורה מדהימה למחיר, אבל מי שאוהב את הסאונד של סייזנהיר (אני לדוגמא די מחבב אותו), בהחלט יאהב אותן (סאונד "אפל" קצת, הרבה באסים, יושבים רחוק יותר מן הכלים וכו') Ultrasone - די "אטומות" כאלו, לא התלהבתי במיוחד מהן, ירדו מהר מן האוזניים שלי. Beyerdynamic DT 990 - באסים טובים, סאונד מאוד דומה לHD650, ומאוד נוחות באוזן, במה רחבה, והרבה "ביצים" סה"כ אוזניות מאוד נחמד…
-
- 41 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום כמו שרשום בכותרת.. אני מחפש לקנות נגן MP3 התקציב הוא בערך 500 שקל אני רוצה נגן נייד בסגנון של DISKONKEY כזה (מבחינת הגודל) נפח לכזה תקציב הבנתי זה 1GB הדרישות העיקריות שהסוללה תחזיק להרבה זמן, רדיו מובנה, אוזניות כלולות בחבילה ואם יש אפשרות לתמיכה מלאה בעברית ראיתי את המכשיר הזה של PROSOUND http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=69140&saleNo=804496&comp=1 מה אתם אומרים עליו? אני מחפש משהו בסגנון שלו כל הצעה אחרת עם הסברים תתקבל תודה
-
- 11 תגובות
- 748 צפיות
-
-
כמובן שצריך יכולת קירור MPEG4 בחומרה יכולת קליטה/הקלטה של HD יתרון אבל לא קריטי (הבנתי שהקלטה מייקר משמעותית את כל העסק). עדיף PCI-E עדיף Low-Profile לשימוש עתידי אבל לא קריטי מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת מחפש אוזניות הכי טובות שאפשר בתקציב שלי, השימושים הוא נטו מוזיקת טראנס. חשוב מאוד שיהיה באס עמוק כמה שאפשר, ולא פחות חשוב דרוש בקר עוצמה, האוזניות יתחברו לאייפון 3GS ולכן דרושה גם התאמה ביניהם. האם קיימים בשוק אוזניות כאלו ? עם קיימים כאלו אבל במחיר קצת גבוה יותר לא להתבייש בבקשה להמליץ אליהם. תודה רבה לכל העוזרים. מצאתי כמה אפשרויות מעניינות מה דעתכם ? 1- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8290 המחיר לדעתי דיי טוב ודיי ברור לי שאלו איכותיות מאוד. 2- http://www.usb4.net/he/prodView.asp?idproduct=1273 אלו נראים לי מאוד מקצועיים, הרי זה אוזניות לDJ. 3- http://www.usb4.net/he/prodView.asp?idproduct=1272 אלו הם הגרסה הישנה יותר אבל גם נראים לי מאו…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום קיבלתי את האוזניות והמגבר שלי אבל המגבר לא בא עם כבל אז אני צריך לקנות עכשיו אני רוצה לחבר את המגבר למחשב נייד אז החיבור הוא כמו של של נגם אמ פי 3 עכשיו אני רוצה לקנות כבל כדי לחבר אז השאלה שלי איך קוראים לכבל כזה ואיפה אני יכול להשיג? תודה למי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
טוב תראו, אני צריך אוזניות אלחוטיות, שייוכלו להתחבר למחשב, ואם אפשר גם לטלוויזיה... האוזניות צריכות לעלות כ-200 ש"ח, אם אפשר לא לחרוג מהתקציב. יש המלצות? משהו מסויים טוב? השימושים יהיו לרב סרטים אני חושב, אבל טוב שיהיה גם מוזיקה.... תודה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
חיפשתי באתר דיונים בנושא, אבל כולם היו "עתיקים" ולא סיפקו תשובות רציניות... אני מחפש פיתרון אלחוטי לחיבור המחשב לטלויזיה, לצורך צפיה בסרטים. ראיתי בכמה אתרים מכשירים מהסוג של iCtv. לדוגמא http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2457373. מה שרציתי לשאול הוא האם האיכות של הסרט נשמרת בשימוש במכשירים מהסוג הזה (גם סאונד וגם תמונה). עד עכשיו המחשב היה מחובר בעזרת כבלים למערכת (וידאו ואודיו), אבל אני עובר דירה, ושם המרחק בין המחשב לטלויזיה יהיה גדול מידי ולא יאפשר חיבור עם כבלים. אז מה אתם אומרים ?! המכשירים האלו שווים משהו ?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת בידור ביתית פשוטה של סמסונג דגם ht-e453hk זה בעצם נגן DVD (שיש לו כניסות גם של AUX, SPDIF ומשדר גם FM) עם סט רמקולים 5.1 עד עכשיו היה מחובר רק למחשב עבד מצוין ראיתי תכנים בסראונד בלי בעיה. לא היה לי עוד ציוד עם יציאה אופטית לחבר למערכת. לאחרונה קיבלתי טלויזיה lg 55uk6300yvb ששם כן יש יציאת אופטית. אבל כשאני מחבר אותה למערכת בידור ורואה תכנים שאמורים להיות בעלי שמע 5.1 (נגיד סרטים בנטפליקס) הרמקולים האחוריים עדיין לא עובדים. עברתי על כל ההגדרות שמע של הטלויזיה וגם של המערכת לא הצלחתי למצוא משהו שיעזור. חשבתי אולי לשנות הגדרות שמע בטלויזיה דרך הservice menu אבל כמה שלא חיפשתי לא הצלחתי לגשת לתפריט הזה בדגם הזה. אולי המערכת הבידורית לא מסוגלת בשום מצב…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי המערכות מה ממשתלם יותר ועם מה באות המערכות האלה? מבחינת מחיר ומבחינת תועלת. על מה ללכת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי אנשים אני מחפש אוזניות טובות להקשיב למוזיקה ולסרטים. אין לי מושג מה מחירי האוזניות להיום ומה מומלץ , אף פעם לא לא ניסיתי. אז אני ישמח לשמוע לעצותכם.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לאחרונה שמתי לב כשצפיתי בטלויזיות LCD אצל חברים שאני רואה חלק מהתוכן (סרטים תוכניות) זז בצורה "לא טבעית" לדוגמה שבוע שעבר ראיתי אצל חבר CLASH OF THE TITANS ביס בערוצים הHD והרגשתי ממש לא נוח לצפות בו וממש עייף לי את העיניים זה קרה לי במקרים נוספים רבים בצפיה בתכני HD בטלוויזיות שונות מה יכול לגרום לבעיה זו? האם יכול להיות שאני פשוט לא רגיל לצפיה בHD? ואיך אפשר להימנע מזה? שבוע טוב ערן
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני אנסה להסביר את זה שכולם יבינו יש לי במחשב מערכת רמקולים 5.1 שאצלי כבר איזה חצי שנה עובדת והכל טוב ויפה .. עכשיו לא מזמן התקנתי ווינדוס חדש .. {כנראה זאת הסיבה לבעיה } אני לא בטוח שזה מאז או ממתי אבל בערך כבר איזה חודש הסנטר שלי לא עובד .. כאילו המחשב החליט להתעלם ממנו ולא לשלוח לו שום סינגל עכשיו שאני עושה בדיקה במיקסר של נווידיה הוא משדר לסנטר וגם שומעים בו אבל אחרי שהוא מוצא שיש לי 5.1 הוא לא משדר יותר לסנטר בשום תוכנה שניסיתי פשוט המחשב לא מוציא אליו סאונד .. למישו יש מושג מה הבעיה ואיך מטלפים בה ..?
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הכרטיס קול הנ"ל, שנמצא במחשב הישן. אוטוטו אני קונה מחשב חדש עם לוח אם abit nf7 s2 שמובנה עליו כרטיס קול מסויים. רציתי לדעת עם כדי להשתמש בכרטיס שיש לי עכשיו או לחבר את הרמקולים לכרטיס של הלוח אם.... תודה.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-