עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by YARONGT,

אייזה Burn in מתאים לאוזניות האלו כלומר כמה זמן על אייזה עוצמה ואיך הם בכללי? ובכמה הם יותר טובות מה srh 240?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by livne21,

יש לי מערכת קולנוע ביתית: http://www.rde.co.il/Product.aspx?productid=2822 ואני מתכוון לחבר אותה למחשב בלבד..האם אני צריך בשביל זה כבל HDMI ??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. טוב קניתי רמקולים חדשים יש לי כרטיס קול מובנה AC 97 5.1 ושומעים מכול הרמקולים חוץ מאחורי אחד אז החלפתי ועדיין אותה בעיה רציתי לשאול אם זה מהכרטיס קול תודה או משהוא אחר תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  4. Started by Unavoidable Encounter,

יש לאייפוד רדיו :s05:

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by zion789,

שלום, אני מתכנן לקנות נגן מסדרות COWON למינהם חשבתי על הD2+ ורציתי אוזניות מסננות רעש שאני לא אשמע כלום כלום אפילו לא כביש סואן במכוניות שאני עומד בתחנה! אני לא אתפשר על איכות שמע - שהצלילים יהיו חדים ויתנו בסים קצת שאני "ארגיש" מעין מערכת קולנוע ביתית באוזן. יש לי עדיפות לאוזניות IN EAR אבל אם אין אוזנייה כזאת אני אקח את הגדולות תקציב -קודם כל תגידו לי איזה אוזניות אצטרך ואחר כך אחשוב אם אני צריך בסכום שתנקבו תודה

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  6. Started by slavazh,

שלום לכל חברי הפורום אני מקווה שתוכלו לעזור לי. לפני כחודש רכשתי מחשב חדש, כמובן שהלוח אם היגיע אם AC 97 המובנה. בהתחלה אמרתי ניתן לו הזדמנות אך לאחר חודש של שימוש אינטנסיבי (לפחות 6 שעות מוזיקה ביום) הבנתי שאני חייב לרכוש כרטיס. הבעיה היא כזו האם ללכת על קריאטיב או על יצרנים אחרים?? המחשב שלי מחובר ל מגבר סטריאו באנאלוגי ואופן השימוש הוא 80% מוזיקה 15% סרטים ו-5% מישחקים דרישה נוספת לכרטיס אומנם לא חובה אבל יהיה נחמד אם מימדו יהיה קטן (אתם יודעים איורור וכאלא) אם חסר איזה קריטריון תישאלו אני אמהר להוסיף אותו מקווה שתעזרו לי

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  7. בואו נגיד שבמקום לקנות כ. קול שתומך ב4 ערוצים, יש לי 2 שתומכים ב2 ערוצים, זה אפשרי לחבר לאחד זוג רמקולים עם סאב ולשני זוג רמקולים רגילים ולשמוע בסראונד של 4.1? אם כן אין אני מגדיר את זה?

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  8. Started by ניב קידן,

יש לי מגבר NAD C300, ישן אבל מצוין. התקלקל ותיקון יעלה הרבה כסף. אני מתלבט בין לתקן אותו, כי הוא מצוין, או לקנות יד שנייה. אני לא בקיא במגברים היום בשוק, ולכן אני שואל, כמה עולה מגבר מקביל(באותה איכות סאונד ועמידות) חדש? כמה עולה יד שנייה? אתם יכולים לתת לי דגמים שאתם מציעים שמשתווים אל הNAD שלי? תודה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  9. Started by asafmor,

כפי שציינתי מקודם תכננתי לקנות את ה H340 בארה"ב בגלל המחיר הזול אבל בגלל שהבנתי שאי אפשר לעשות עדכון FRIMWARE לגרסה הזאת ולראות סרטים אני לא בטוטח אם זה כדאי משהו יכול לעזור לי בהחלטה אם כדאי או לא לקנות? או לחכות שבאירופה ירדו המחירים או משהו

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  10. Started by gforce,

שלום , בשעה טובה קניתי את הרמקולים creative inspire 5300 התקנתי אותם וחיברתי ל sound blaster live 5.1 שמתי dvd של הפעה חיה ואין לי שום מושג למה אני לא שומע מרמקול הסנטר איזה הגדרות אני צריך לשים ב control panel ואיזה הגדרות ב power dvd שלי ? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אז ככה, אני על תקציב מוגבל, בערך 2500 ש"ח ורציתי לדעת מה הפתרון הכי טוב למצב שלי: אני קונה רמקולים לחדר ובנוסף כרטיס קול טוב. את הרמקולים אני מחבר למחשב. השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה וסרטים ופחות משחקים. אז ממה שהבנתי, למוזיקה: 2.0, לסרטים: 5.1 מה עושים כשרוצים את שניהם מבלי לאבד מהאיכות?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by אלון פ,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לאוזניות למוזיקה ומשחקים, עד 100 ש"ח. אני לא בטוח אם יש משהו איכותי בתקציב הזה, אבל אני אשמח להצעות.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  13. מדובר בכרטיס טלוויזיה WIN2000XP . הטכנאי של הוט חיביר לי את הכרטיס טלוויזה ממיר ואני קולט את הערוצים והכל טוב ויפה רק שהצפיה עצמה ממש לא נקיה ולא איכותית הטכנאי טוען שאני צריך סוג של מפצל מה ניתן לעשות בדבר תודה רבה לעוזרים דביר לוי.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by snogoo,

אהלן, מישהו יכול להסביר לי במה עדיף לי להשתמש ? יש לי REALTEK HD AUDIO של GIGABYTE (אונבורד) ויש לי כרטיס SB LIVE 24BIT 5.1 במה עדיף לי להשתמש ? ואם אפשר אז גם למה, מה היתרונות של כל אחד ? תודה

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by yoavsh,

שלום לכולם, קיבלתי פה המלצות לפרימוס 300 של אינפיניטי, אבל כשבדקתי את האתר הרשמי של החברה לא ראיתי סדרה כזו. משהו שאני לא מבין? משהו שפספסתי? עזרה....

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by eviatarp,

יצא לי לראות הרבה מסכים בחיי ורציתי לשאול שאלה לקראת קניית טלויזיה חדשה. מאיזה תדר תצוגה מתחילים לראות את הקפיצות ואת "ההחלקה" המיותרת שגורמת לתמונה בטלויזיה להיראות מזויפת וממוחשבת?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. הורדתי כמה קטעי AUDIO ואני מבין שהאיכות צריכה להיות טובה מאוד. עכשיו מישהו יודע אולי עם איזו תכנה אפשר לנגן את זה ?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  18. Started by moses_23,

שלום! יש לי את כרטיס הקול Creative SB!Live 5.1 וכשאני מחבר את המערכת ליציאת ה- DIGITAL OUT אז היא לא פועלת לי...(אין קול) כמובן שאני מגדיר קודם כל שהיציאה תהיה בדיגיטל ולא ברמקולים... האם אני צריך רסיבר או מערכת רמקולים 4.1+ בשביל לשמוע דרך היציאה? אני חייב לציין שמתחילת השירות של הכרטיס(באזור 2002), היציאה לא עבדה... תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  19. Started by pini9,

קניתי נגן DVD DIVX/MPEG4 שתומך בכל הפורמטים כולל כתוביות עברית. כשהכנסתי סרט מקורי הכל היה בסדר אבל כשהכנסתי סרט בפורמט XVID התצוגה הפכה לשחור/לבן (כולל תפריט ה SETUP של המכשיר). לאחר מספר נסיונות הסרט נטען טוב וראיתי צבעים כרגיל. איפה טעיתי? איכות הקובץ? איכות הדיסק? אולי צרבתי לא נכון? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  20. Started by lamer4ever,

שלום לחברי הפורום הנכבדים, שאלה לי אליכם: יש לי מחשב שמחובר לטלוויזיה שאין לי קשר עין איתה . איך אני יכול בדרך כלשהי לנגן על הטלוויזיה סרטים דרך המחשב ולהמשיך להתעסק בעניינים אחרים במחשב? חיפשתי קצת בפורום ומצאתי שאפשר "להאריך" את המסך ושהטלוויזיה תהיה המשך של הדסקטופ אבל הפתרון הזה לא תופס פה בגלל שאין לי קשר עין עם הטלוויזיה.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  21. שלום לכולם, אני צריך אוזניות איכותיות לטלויזיה, מה שמצאתי זה logitec, אני לא בטוח עד כמה זה איכותי, האם שווה לקנות בחול(ארהב), להזמין משם, או שיש דגמים טובים בארץ גם. תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לחברי הפורום הנכבדים, יש לי SB Live Value שאני רוצה להכניס למחשב עם חיבורי אודיו קדמיים (מיקרופון ואוזניות) יש מצב שאני מחבר את הכניסות האלה לכרטיס קול באיזושהי צורה ? עלהכרטיס עצמו יש כל מיני חיבורים אבל לפי מה שאני מבין זה רק ל-CD, AUX, SPDIF וכאלה. תודה !

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  23. אני רוכש דירה חדשה . בסלון יש לי שני חלונות שהמרחק בינהם הוא 160 סנטימטר. אני רוצה להשתמש בכל הקיר לשים טלוויזיה ואני לא יודע איך למקם את הרמקולים מהצדדים. הבנתי שמעל ומתחת לטלוויזיה זה לא מומלץ. תודה

24. Started by yuraxp,

אהלן,היום אני מזמין את הנגן וקראתי בביקורות שאיכות הנגן מאוד טובה,אבל האוזניות בינוניות,לכן חשבתי אולי כבר להזמין על הדרך את ה AKG 24P ,האם מישהו שמע את 2 האוזניות או יודע האם כדי לקנות גם את ה 24P או שאין הרבה הבדל?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  25. איזה אוזניות סטראופוניות איכותיות שמחזיקות הרבה זמן וגם לא שבירות יש בין 40-100 שקל??

• 2 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.