עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום. אני מתכנן לקנות את הסט X540 של לוג'יטק, ואני רוצה כבר לשבור תקירות ולהעביר את הכבלים לאחוריים. את הקדמיים אני אשים על השולחן, אבל מהמחשב לאחוריים יש דרך ארוכה. לשמאלי אני צריך כבל של 5.5 מטר, ולימני אני צריך 8.5 אבל יש לי כמה שאלות, ואני אשמח לעזרה: יש למישהו מושג מה האורך שמגיע עם הרמקולים? הכבלים מחוברים לרמקולים, או שמחברים אותם עם פלאג RCA? אני ארגיש הבדל באיכות אם אני אקח RCA פשוט? או שזה לא משנה? (יש לי realtek ac97) כמה זה יצא לי בערך? לא מצאתי מחירים לכאלו אורכים.... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  2. צריכה להיות בעיה עם לחבר מגבר של גיטרה למחשב ואליו את האזניות? זה יכול לפגוע במגבר?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by morbidangel,

שלום לכולם אני מחפש טלוזית LCD לחדר שלי בתקציב של כאלפיים שקלים. כמובן שחשוב לי איכות תמונה טובה וסאונד סביר. הייתי נעול על LG 32LH20R LCD ‏32 , אבל לאחרונה הבחנתי שאין אפשרות לחברה למחשב וזה קצת הרתיע אותי. כרגע אני לא מתכוון לחבר את הטלוזיה למחשב, אבל זאת יכולה להיות אופציה טובה בעתיד. ד.א לתקציב שלי נכנסת רק טלוזית HD Ready. תודה על העצות

4. Started by Flea,

היי אני רוצה לחבר את המערכת קולנוע למחשב שלי.. אם אני לא טועה הם 6 רמקולים קטנים וסאב.. משמע 6.1 לא? או שיש שם 7.1 לא זוכר במדיוק. עכשיוו, יש לי כרטיס קול: Creative Sound Blaster Live .. לא בטוח בדגם המדויק אבל במנהל התקנים וב EVEREST כתוב ככה: Creative SB Live! Value (CT4830) והשאלה היא כמו בכותרת.. האם הוא יוכל לנצל את הרמקולים האלה וישמעו טוב את כל הרמקולים?? תודה!

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  5. בצפון יש חנויות שמתמחות רק ברמקולים? אשמח לשמוע המלצה לבית קפה גדול

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by yakir4u,

אני מחפש רמקולים חדשים למחשב בסביבות ה450 שקל שיהיו 2/2.1 (אין לי מושג מה עדיף) ראיתי מלא מבצעי על microlab והבנתי שהרמקולים שלהם להיט אז אני ישמח לקבל המלצה על איזה רמקולים טובים לחדר שימושים לסרטים בעיקר וקצת גיימניג

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  7. Started by nadav2605,

אני רוצה לקנות אוזניות ואני לא יודע איזה אבל יש לי תיאור וגם כמה רעיונות. אני צריך שהאוזניות יהיו Closed כאילו שיהיה את הספוג הזה מסביב לאוזן כמו באוזניות מקצועיות אבל שלא יהיה יותר מדי גדולות ומסורבלות כאילו שאני יוכל להסתובב איתם ברחוב בלי להיות מגוחך :. והכי הכי חשוב שיהיה להם צליל טוב. יש לי כמה רעיונות: 1. sennheiser PX-200 http://www.sennheiserusa.com/pages/products/headphones/px200.htm 2. sennheiser HD-212 PRO http://www.sennheiserusa.com/pages/products/headphones/212.htm אז דבר ראשון מה אתם חושבים על האוזניות האלה ודבר שני אם הם לא נראות לכם אז תציעו לי דברים אחרים. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  8. אני רוצה לנצל את הכרטיס קול שלי ואת הקופסה עם החיבורים שבאה איתו...(HERCULES GTXP 6.1) אם כן, איזה תודה

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by Mr Gadget,

ברצוני לדעת מי מבין הרמקולים עושה את עבודתו על הצורה הטובה ביותר שניהם של אותה חברה שניהם אותו מחיר אז מה ההבדל?

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  10. Started by iCe_bLaSt,

היום קיבלתי את המכשיר שלי , אז כמה רשמים ראשונים : איכות הקול: נשמע טוב למדי , אין לי שום דבר להשוות אליו חוץ מהsoundblaster live שלי וזה מאוד קשה להשוות כי לsoundblaster יש יציאות הרבה יותר חזקות אבל בכלליות אני חושב שהבאס שלו טיפה יותר חזק ... אני גם לצערי חייב להשוות על רמקולים Ispire 5200 שהם גם לא שיא הדיוק שקיים , עכ"פ אם יזדמן לי איזה איפוד אני אוכל להשוות , אבל בכלליות האיכות סבבה. ממשק : הממשק הגיוני ופשוט מאוד , יש תפריט ראשי אחד שממנו יורדים לתוך תפריטים אחרים בצורה מאוד הגיונית , מה שמאוד מעצבן זה הגלגל ווליום שיש לו התנגדות מאוד גבוהה ויש להפעיל לחץ רב כדי לסובב אותו, יתכן שזה רק בנגן שלי או שזה יהיה יותר קל עם הזמן אבל זה בהחלט מפריע בשינוי הווליום. מסך: ה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by nore0,

היום אני בא להתעין ת'IPOD וההודעה הזאת עלתה לי מה זה אומר השירים ימחקו לי מהאיפוד

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  12. אהלן , אני מחפש אוזניות לחדר כושר , אני צריך משהו שדיי עמיד במיים (זיעה) ושיהיה לי נוח איתו , לכן אני מחפש קשת עורפית כי מניסיון עבר עם כל מיני סוגים של אוזניות הגעתי למסקנה שזה הכי אידיאלי לאימונים. אז ההתלבטות היא בין השניים הללו (הם גם נקנים מהאתר הזה , המחירים בארץ בשמיים ל2 הסוגים של האזוניות הללו ) Altec Lansing UHP303 http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=cart&A=details&Q=&sku=505033&is=REG Sennheiser PMX 200 http://www.bhphotovideo.com/c/product/426858-REG/Sennheiser_PMX200_PMX_200_Supra_Aural.html האוזניות מתחברות לנגן Creative ZVP אם זה משנה. עד עכשיו היה לי את הPMX70 של סנייזר : http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=14911114…

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  13. שלומות, יש לי שני רמקולים קדמיים Tannoy Mercury MX2, רמקול מרכזי Tannoy MXc ושני רמקולים אחוריים פשוטים אני מעוניין לקנות רסיבר (בעיקר למוזיקה) בסדר גודל מחיר של 2,000 ש"ח אשמח להמלצות ולדעתכם על ה- Yamaha RXV365 תודה רבה

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  14. Started by ido-nava,

כרטיס הקול המשמש אותי עכשיו הוא Creative Xtreme Audio (לא pci-ex) ללא יציאה דיגיטלית (24bit/96kbps) הרמקולים שברשותי הם Logitch Z-5500 5.1 שקניתי מלפני כ 3-4 שנים. רוב השימושים שלי הם 1. סרטים (כל הסרטים הם 1080pבפורמט .mkv בעלי קידוד של DTS). מוזיקה (בעיקר Mp3 320kbps). הייתי רוצה לקבל איכות שמע הרבה הרבה יותר טובה ממה שאני מקבל עכשיו, בעיקר בסרטים... אני מאמין שהרמקולים הם לא צוואר הבקבוק פה אלא הכ.קול שברשותי.. חשבתי על ה Asus Konar למיניהם אך אני ממש לא יודע לאיזה כיוון לבחור מפני כל הפורמטים החדשים שהגיעו (DTS-HD, TRUEHD וכו'....) ואי תמיכת המערכת שלי בפורמטים אלה... התקציב שלי לכ.קול חדש הוא 1000 ש"ח עוד שאלה על הדרך, לפי מייטב ידיעתי, קיימים שני סוגי פיענוח: אנלוגי…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by DarkTesticle,

היי. אני רוצה לקנות רמקולים, ויש לי כמה בחירות שעד כה נראות לי הטובות ביותר בתחום ה2.1 וה5.1 ביחס לתקציב שלי. רציתי המלצות בקשר אליהן, מי עדיפה ולמה או אפילו הצעות חדשות. אני מתלבט בין: Creative SBS370 2.1 (האמינים והטובים לפי הרוב) - 160 ש"ח Creative SBS390 2.1 (שמועות על איכות ביחס לגרסא הקודמת) - 190 ש"ח Altec Lansing ATP3 2.1 (לפי השמועות הכי איכותיים בתחום ה2.1) - 380 ש"ח Logitech X530 5.1 (לא יודע הרבה בקשר ל5.1) - 500 ש"ח תודה.

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  16. Started by meninred,

טוב אז אני חדש-ישן.... ואני צריך עזרה קצת בקשר לקניית נגן! אז אין לי כול כך הרבה כסף להשקיע...בערך 500 אולי קצת יותר מה שאני צריך זה ג'יגה לא יותר, משהו יפה, ועם מסך שבאמת עוזר! (לעולם לא אייפוד שפל)! עכשיו ראיתי משהו חדש אתמול ורציתי לשאול עם זה שווה משהו כי זה ניראה טוב Clubin Butterfly http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=butterfly1gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 זה נראה מצויין וזה מאוד שימושי! זה כמו האייריבר אייץ'-10 שזה החלום שלי!

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by nimshoo,

אהלן, יש לכם המלצה לנגן דיוידי לא יקר עם כניסת USB ושידע לקרוא כתוביות בעברית בצורה טובה? שמתי לב לכך שהרבה נגנים למרות שהם מתפארים בקריאת כתוביות בעברית, בפועל לא מציגים את הכתוביות כממו שצריך - כתוביות קטנות, נחתכות וכו'.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  18. טוב כמו שכתבתי בכותרת, אני מעוניין לקנות אוזניות, כאשר הדרישה העיקרית היא נוחות, ורק אחר כך האיכות (זה לא שאיכות לא חשובה לי, אבל יותר חשוב לי שהאוזניים לא יכאבו) גם הייתי מעוניין באוזניות שמונעות רעש מהסביבה כמה שיותר, כמובן טוב ככה, האוזניות ישמשו לH10 החדש שלי (שאני מאוד מרוצה ממנו אגב, תודה על כל ההמלצות מהפורום עליו!) את האוזניות אני רוצה לקנות בארץ או בדיוטי פרי (אבא טס לחו"ל מאוד מאוד בקרוב[4 לספטמבר) אבא טס לגרמניה, אבל אני לא יודע כמה זמן יהיה לו להסתובב שם [בברלין] (או כמה חכם זה לשלוח את אבא לקנות אוזניות...) התקציב שאני מוכן לתת זה בערך 150-200 ככה, אני ממש מעדיף לא יותר (מספיק כסף הוצאתי על הiriver,לא?) אני יודע שיש כל מיני סוגי אוזניות, אבל אני לא יודע בדיוק…

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  19. שלום! הכוונה היא כזו: אני רוצה לקנות לוח אם וחייב יציאת SPDIF קואקסאלית. הבעייה היא שזה נהיה מצרך נדיר (אני מחפש תושבת 1155 ויציאת וידאו). ראיתי שהרבה לוחות באים עם יציאה SPDIF חשמלית על הלוח עצמו. לדוגמא זה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3655 בmanual כתוב שיש כזאת יציאה, בנוסף יש שרטוט. כדי לחסוך את ההורדה של הmanual אני אגיד שזה נראה בדיוק כמו חיבור של נורת הארד דיסק ללוח - שני פינים כשאחד הוא אדמה והשני SPDIF_O. השאלה היא איך מתאמים בין כזה דבר לחיבור בננה נקבה כדי לחבר כבל קואקסאלי רגיל? וגם: בכלל אפשר להשתמש בזה כדי לשדר SPDIF? או שכל הסיפור לא באמת עובד. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by es88,

חיברתי את המחשב שלי ל-TOSHIBA LCD 42, מהסדרה החדשה של REGZA. בכל אופן, את הסאונד חיברתי עם כבל AUX, ואת הכבל של המחשב למסך עם חיבור VGA רגיל. אני שומע קול, אבל לא בכל מקום, כלומר למשל במשחקים, אז אני למשל שומע SOUND של רקע, אבל לא שומע נניח את השדרן. (משחק כדורגל) וזה לא בעיה במשחק. כי לדוגמא מיקודם שיניתי את החיבור ושמעתי רק בווינדוס

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  21. עשיתי חיפוש על שם הרמקולים שלי והדגם שלהם ומצאתי את הטבלה הזאת שכוללת את כל המפרט שלהם או חלק ממנו לפחות ושמתי לב לזה: Feature Description General Recommended Usage Gaming/Music Number of speakers 4 Satellites (for front, rear and center) 1 subwoofer Connectors Connectors - Analog Front In - Analog Rear In Power Adaptor Power Source 12VAC, 2.9A Physical Dimensions (H x W x D) (cm) Front/Rear : Approx. 8.7 x 9.5 x 9.5 Subwoofer : 211 x 192 x 192 Subwoofer Enclosure Material Wood (Black) Audio Specifications Speakers Rated Power Satellites : 6W per channel Subwoofer : 17W Frequency Response 40Hz to 20KHz Others Bundled Accessories - Tandem Cable - Power Adaptor …

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  22. אני מחפש אפשרויות הקלטה במכשיר הישר מממיר הוט או כבלים כמו די וי די מקליט השאלה אם יש עוד מכשירים עם הארד דיסקים או משהו כזה? כן אני יודע שיש יס מקס והוט מג'יק אבל אני מחפש פתרון שאינו דורש תשלום חודשי!

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  23. Started by shay1098,

שלום . יש לי בקשה קצת חריגה, אני מחפש אוזניות In-Ear אלחוטיות או פתרון יצירתי אחר שיעלים לי את הכבלים. אני כבר לא יכול לסבול את הכבלים הקצרים שבעקבותם אני קונה מאריך שתוך חודש החיבור שלו נהרס. נמאס לי להיות כבול ובכל תזוזה להסתכן בתלישת האוזניים. נמאס להסתבך עם הכבלים ולהיתקע בפינות. מישהו מכיר דבר כזה? אני לא צריך איכות מטורפת, ואין דרישות אחרות, מצידי שיהיה וורוד פוקסיה עם הלו קיטי. בואו נשאיר את התקציב פתוח לעת עתה, אני רק רוצה פתרון :'(. HELP תודה מראש, שי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום רב, אצטער מראש, שכן אני נוב מוחלט וייתכן שהשאלה תהיה טיפשית או לא מנוסחת כראוי. ברשותי זוג רמקולים של מיקרולאב, סולו7, לא מזמן רכשתי כרטיס קול, שכן למחשב שלי אין כזה, והוא היחיד בסביבה שקראתי עליו ביקורות סבירות ביחס למחיר, ותומך לינוקס. הכרטיס הוא maya u5 של audiotrack. הצלחתי לקנפג את הכרטיס עם המערכת הפעלה, אלא שהחיבורים לא ברורים לי. הכרטיס מקבל מידע מהמחשב דרך הusb, מן הסתם, אך יש לו מספר אופציות יציאה לפי מה שהבנתי, ולא ברור לי מה הבחירה הנבונה יותר. קיימת analog out, להרכב של 5.1 אני מניח, שכן היציאה משולשת, ל3 בננות שונות, ומסומנת בfront, rear,c/w, ואילו יציאת אוזניות לבננה. מכיוון שהרכב הרמקולים שלי כאמור, הוא 2.0, וברשותי כבל rca לבננה 3.5, איך החיבור שלי א…

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  25. Started by blackcoma,

קניתי לפני שבועיים את סט הרמקולים Creative Inspire 2500 2.1, והכל היה סבבה, אחרי שהחלפתי מקום לסאבוופר, הוא התחיל לעשות רעשים מוזרים כל פעם שאני מדליק אותו ( למשך 3 שניות ככה, בומים אקראיים מהסאב ואז מפסיק, ופועל כרגיל ) גם אחרי שהחזרתי אותו למקום המקורי. מישהו מכיר את הבעיה ויודע ממה היא יכולה לנבוע ? בזמן שיש את הרעשים, אם אני מנתק את ה - Audio Input ישירות מהסאב, הם נפסקים, הרעשים קורים לא משנה מה מחובר אליו בקצה השני. הצילו ! ( נ.ב. בדגמים עם יותר רמקולים( 5200 או 4400 ) , אם מורידים את הווליום מתחת ל - מינימום זה מכבה את הרמקולים, פה אין את האופציה הזו, וכפתור הכיבוי הוא רק בסאבוופר, האם אני צריך להתכופף מתחת לשולחן כל פעם כדי לכבות את הרמקולים או לשים אותם על מי…

• 1 תגובה
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.