אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מתלבט בין 2 לוחות אם MSI P67A-GD53 ו Gigabyte P67A-UD3P כאשר אני צריך תמיכה בDTS/DOLBY ובאתר של GIGABYTE זה מצויין כי זה נתמך... מדובר על אותו CODEC(ALC889) לכן הייתי מעוניין לדעת אם הטכנולוגיה נתמכת בMSI למרות שלפי דעתי אין סיבה שלא.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
ברצוני לקנות עוד סט רמקולים לבית (למחשב) ורציתי לדעת האם הבחירה ב-ATP 3 כל כך ברורה כאן ? בינתיים הוא נראה לי הבחירה היחידה למערכת טובה במחיר הזה, האם להמשיך איתם ( ובכך לקנות את הסט השלישי לבית) או שיש לכם הצעה מענינת אחרת שכדאי לבדוק ?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
לחדר מרחק צפייה: 2~ מטר מטרה: SD וHD, הכי חשוב שיראו משחקי ספורט הכי טוב. אני חושב שמספיק 32" לסלון מרחק צפיה: 3.5~ מטר מטרה: HD בעיקר (ממיר HD, סרטי HD מהמחשב ואולי Blue-ray בעתיד וXBOX) אבל גם שיהיה איכות מספקת בSD ושתמונת 4:3 תיראה נורמלית. לפחות 46" הכי חשוב איכות התמונה והביצועים. אין צורך בתלת מימד, אלא אם כן אין ברירה (אין דגם זהה ללא תלת מימד) תקציב: 15,000 לשתי הטלויזיות. בינתיים, הגעתי לדגמים הבאים: SHARP LC46LE810 PHILIPS 46PFL8605 SAMSUNG UA46C6900 LG 47LH90 TOSHIBA 46SV685 עכשיו, בגלל שאין לי מושג איזו טלויזיה לקנות לחדר שינה, אז יכול להיות שיהיה תקציב גבוה יותר לטלויזיה לסלון.
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
חבר שלי טוען שאין לו מיקרופון והייתי אצלו ובאמת אין לו, אך כשאני מתקשר אליו מהסקייפ אני שומע כל דבר מהרמקולים שלו.. כמו הודעות איציק והקלדות במקלדת... ואני שומע הכל חזק וברור! מה קורה פה?
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
משהו איכותי. בינתיים אין תקציב. אני רק רוצה לשמוע המלצות.
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי, יש לי שני רמקולים כדולים יחסית שעונים לשם Microlab Solo 7 בעבר לפני שעברתי דירה היה לי שולחן מסיבי שעליו הנחתי גם את המסף והציוד ההקפי וגם את הרמקולים. עברתי דירה והשולחן לא עוד. כרגע אין לי היכן לשים את הרמקולים. השאלה היא כזאת. האם זה בסדר להניח אותם על הרצה או שאיכות הסאונד תיהיה גרועה יחסית וזה יפגע ברמקול? אני מניח שאני יכול לקנות עמדות אבל אני קצר בכסף. ועל הדרך מה מיקום המומלץ לרמקולים 2.0 בהנחה ש אני יושב במרחק של מטר וקצת מהקיר? (השולחן צמוד לקיר)
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ככה.... יש לי כרגע מערכת רמקולים 5.1 בחדר שמגיעה עם הדיוידי והמגבר בתוכו של VERTEX שקיבלתי במתנה.... תכ'לס היא לא רעה בכלל אבל אני חושב לקנות משהו קצת יותר טוב... מה שהכי חשוב לי זה שיהיה אפשר לשמוע הכל דרך המערכת(גם את המחשב, הממיר של הכבלים, ועוד חיבור של הפלייסטיישן....) כרגע יש לי בה רק 2 Line in ככה שאני צריך להחליף כל פעם.... בהתחלה חשבתי לקנות רסיבר ורמקולים נטו, דיוידי אני לא צריך כי גם ככה אני לא משתמש בו... רק רואה סרטים מהמחשב ויש לי יציאה לLCD ככה שאין בעיה.... אבל ממה שקראתי רסיבר ורמקולים איכותיים זה סיפר לא זול בכלל ואני מעוניין להשקיע באיזור ה 1500 או אפילו 2000 אם זה יצדיק לסאונד בחדר ובמחירים האלה לא בטוח בכלל שאני ישפר בהרבה את המערכת סאונד שיש לי עכשיו…
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מחפש אוזניות שיתאימו לנגן אודיו נייד .. מחפש אוזניות Over the head מחיר עד 50 דולר (אבל עדיף פחות) ראיתי כמה אופציות .. אם יש לכם עוד המלצות אני אשמח הנה כמה אופציות שחשבתי עליהן http://www.isfar.co.il/sony/product.asp?family_id=13&catalog_id=32&id=65 sony MDR-A110 AKG 71 http://www.akg.com/products/powerslave,mynodeid,164,id,732,pid,732,_language,EN.html AKG K 101 http://www.shopping.com/xPO-AKG_AKG_K101_Lightweight_Supra_Aural_Headphones Sony MDR NC5 http://www.shopping.com/xPO-Sony_Sony_MDRNC5_Noise_Canceling Sennheiser PXC-250 http://www.shopping.com/xPO-Sennheiser_Sennheiser_Noise_Canceling_Folding (האם האוזניות שוות את המחיר ? ) …
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
קניתי בתחילת השבוע את הHARMONY 525 והבנתי שאפשר בעזרת התוכנה GIRDER לשלוט על המחשב בעזרת השלט הורדתי את התוכנה (גירסה 3.3) רק שאני לא מבין איך לקנפג אותה אני משתמש בMV2PLAYER לצפייה בסרטים ומעוניין לשלוט באופציות הבסיסיות דרך השלט (VOL +\-, SEEKING וכו') קיצר, אני מחפש מדריך לקינפוג התוכנה
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
משהו מאוד מוזר קרה בימים האחרונים BSD שהיא חנות די מוכרת ועם פידבקים מעולים בזאפ מתמחרת את ה CX300 ואת הקריאטיב EP630 ב129 ש"ח! שזה אומר 130 שקל יותר מהחנות הכי אמינה בארץ לדעתי, Dj shop מה אתם אומרים? זיוף או לא? שווה לקנות?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני יודע שחרשו על הנושא הזה אבל אים מישהו יוכל להגיד לי בבקשה מה אורך החוטים של הרמקולים האחוריים זה חשוב לי תודה מראש לכל העוזרים בבקשה זה חשוב לי מאוד אים מישהו יודע שיגיב אני צריך לדעת ליפני שאני מזמין את הרמקולים
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
כרטיס קול מובנה על לוח של Asus P5LD2 מחובר לרסיבר של JVC בחיבור של כבל אופטי אני מחפש איכות של מוזיקה. לפני היה לי Creative Live! 5.1 שחובר לרסיבר עם חיבור קווקסאלי (או איך שלא כותבים). אני לא מוצא כ"כ הבדל בין שני הכרטיסים. מישהו יודע על איזה הבדלים\איזה יותר איכותי? או אם כדאי להשקיע עוד כסף ולהביא כרטיס קול אחר? תודה עריכה: פרטים על הכרטיס Realtek ALC882: http://www.realtek.com.tw/products/productsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=28&Level=5&Conn=4&ProdID=43
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
עזרה בבקשה! ??? וידאו בפורמט XviD מנגן בקצב נמוך של תמונות בשניה. מישהו יודע אם זו בעיה במפענח של הנגן או שפשוט המעבד שלו לא חזק מספיק בשביל XviD? ויש בכלל אפשרות לעדכן את המפענחים בנגן?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות מגבר ורמקולים ישנים בפישפשוק... יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת? (התאמת הספק, התנגדות או משהו כזה) חוץ מהעובדה שהרמקולים והמגבר עובדים...
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
לילה טוב התקנתי מוקדם יותר היום כרטיס 5.1 ממש פשוט לא חיפשתי יותר מדי.. עכשיו יש לי בעיה כשאני שומע נגיד מוסיקה בלי הלחצן של מטריקס אני שומע מכל הרמקולים חוץ מהאחורי שמאלי.. בכללי האיכות קצת מוזרה לי לאוזן ואני לא יודע איך לפרש את זה אם זה טוב או פחות טוב ממקודם כי אני בלי המטריקס עכשיו . כאילו המטריקס עושה עכשיו עבודה הפוכה -הוא מנמיך את הווליום בכללי... שמתי לב לדבר אחרי שהתקנתי את הדרייבר PCI 3D AUDIO CONFIGURATION כשאני לוחץ על הכפתור שם שעובר על כל הרמקולים ומוציא מכל אחד מהם צליל אז כשזה מגיע לסאב וופר זה מוציא את הצליל מהרמקול השמאלי אחורי..קטע מוזר בדקתי את החיבורים ואני כמעט בטוח שהם במקום (קשה לטעות יש צבעים ,אולי אני עיוור צבעים בסוף?) אני אשמח לקבל עזרה מכל מ…
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
הסרט שפרטיו מופיעים למטה נצפה היטב על המחשב ע"י VLC . אני לא מצליח לצפות במכשיר ה- DVD הביתי (מהסוג הפשוט -"פיילוט"). לאיזה פורמט להמיר את הסרט כך שאוכל לצרוב ולצפות במכשיר ה-DVD ? הפורמט של הסרט: General Complete name : G:\robo.avc Format : Flash Video File size : 169 MiB Duration : 2h 21mn Overall bit rate : 166 Kbps Tagged date : UTC 2009-07-18 12:02:35 Tagging application : MEGA Video Format : AVC Format/Info : Advanced Video Codec Format profile : High@L4.1 Format settings, CABAC : Yes Format settings, ReFrames : 5 frames Muxing mode …
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
i have the p5e motherboard and i use the spdif out port to connect my computer to my reciver. i have windows vista and when i enter the spdif interface properties i can't choose more the 2 channels. if i test the std audio it work and i can hear with my 5.1 speaker that are connected to my reciver.if i choose the speaker instead then i can select 5.1 speaker.in the soundmax blackhawk program is the same thing i can select 5.1 speakers in the speakers selection but in the spdif interface i can only select stereo speaker or head phones. how do i set the spdif to 5.1 speaker so i can hear with all my speakers in my computer games?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אני רוצה אוזניות קטנות כאלה (רגילות) לפלאפון (nokia n95), או in the ear שיהיו טובות. התקציב שלי זה 100 אבל אם יש משהו איכותי בהרבה ושווה להשקיע יותר אז חריגה מקסימלית זה 200. תודה
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
איך הרמקולים האלה : http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2173,CONTENTID=11126 ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
-
אני שוקל לקנות את הנהגן הזה: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2117&ser=1 ורציתי לדעת אם מישהו מכם מכיר את הנגן או החברה ויכול להמליץ לי.
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אז הבנתי שהכרטיס "Prelude" שלהם הוא "ה"כרטיס לקנות, אבל איפה אני יכול למצוא אותו בארץ? אני כבר הזמנתי את ה X-Fi XtremeGamer, אז אני זקוק לתשובה מהר אם אני רוצה לבטל את ההזמנה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
של חברת קריאיטייב...משהו טוב אבל לא ממש יקר עד 700 ש"ח.... אם אפשר גם קישור !!! תודה על העזרה מראש תומר בכר
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את האוזניות שבכותרת יד 2 (מקווה שהם נחשבות סבבה) ואני לא מצליח למצוא דרייברים מתאימים, הדרייבר היחיד שמצאתי הוא לדגם עם חיבור USB ולי יש חיבור רגיל כזה בצבע זהב. יש מצב שמישהו מוצא לי קישור לדרייבר מתאים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
חבריי המליצו לי להוריד עדכון קושחה (firmware) לנגן, ולכן חיפשתי את אתר היצרן (לא ממש ברור מי זה) או החברה שסיפקה לי את המוצר (דרך וואלה! שופס) וכל ניסיונותיי להגיע לאתר שניתן להוריד ממנו את העדכון קושחה עלו בתוהו. ראיתי שתחת התפריט "System" ישנה אופציית "firmware upgrade" אבל איני יודע אם זה עובד, מה שזה עושה זה מציג סמל של מחשב ושל הנגן וליד שניהם יש ZzZzzzZzz כאילו שהם ישנים, וכל כמה זמן אז יש חץ (כאילו עובר מידע ביניהם) אבל לאיזה שניה. איך אדע אם הקושחה עדכונה, ובכלל, איך זה מועיל לי? אמרו לי שזה מקל על השימוש בתפריטים או משהו... עוד שאלה- האם ניתן להטעין את המכשיר באמצעות שקע USB? אם כן זה מאוד מאוד יקל עליי... ובכלל אם יש לך טיפים או כל מיני שטויות שממש בא לכם לחל…
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-