אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
התחדשתי במערכת 2.1 של Ecan דגם E-510 , קניתי אותה מאלוף מחשבים יצא לי 186 + משלוח 30 ש''ח. עוד לא חיברתי אותה למחשב אלא רק לנגן סנסא M230 , ובנתיים איכות נהדת אני לא כל כך התנסתי ברמקולים אחרים , אבל אני מרגיש שיפור ענק מהרמקולים הרגילים שהיו לי ועד עכשיו אני ממש נהנה מהם החסרון היחיד זה שהכבל שמחבר לחשמל הוא קצר ומגביל אותך אבל זה שטויות לפי דעתי. הנה כמה תמונות. ויש לי גם שאלה קטנה , איך יהיה הכי נכון למקם אותם בספרייה הזאת? חשבתי איפו 1 למקם את 2 הרמקולים כי אם שמים שם את הסאב הוא לא מגיע לחשמל , ואיפו ש2 לשים את הסאב ז''א להוריד אותו למטה , מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
ברצוני לקנות עוד סט רמקולים לבית (למחשב) ורציתי לדעת האם הבחירה ב-ATP 3 כל כך ברורה כאן ? בינתיים הוא נראה לי הבחירה היחידה למערכת טובה במחיר הזה, האם להמשיך איתם ( ובכך לקנות את הסט השלישי לבית) או שיש לכם הצעה מענינת אחרת שכדאי לבדוק ?
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אוקיי הבנתי שליצרן Sennheiser יש אוזניות איכותיות. הלכתי לצליל בסניף אחד, והיה להם את HD437, HD202, HD212. ובסניף אחר היא להם גם את HD457. חשבתי גם לקנות את PX-200/100 , כי שמעתי שהם יותר קטנות ונוחות. תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 811 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר אתר בחו"ל, אשר מוכר את האוזניות הנ"ל - ועושה משלוחים לארץ ? אשמח אם תביאו לי קישורים לאתרים כאלה! מצאתי בwww.music123.com את האוזניות הנ"ל ב100 דולר, אך בסוף מתברר שהם לא עושים משלוחים לישראל... אם מישהו מכיר מישהו שמוכר יד שניה - זאת גם אופציה.. תודה, סטס.
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום חברים... אני עובד על פרוייקט קטן שאני צריך להגיש... אני אמור לצלם משהו ולשנות לו את הקול..ממש דומה למה שעושים בכלבוטק כשמסתירים את האנשים ומשנים\מעוותים להם את הקול אני פשוט רוצה תוכנה שעובדת גם על הוידאו !! תודה
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
בנתיים חשבתי על z323 של לוג'יטק אבל אני לא סגור. אני לא צריך משהו חזק ועדיף שיהיה סאב קטן (בעיות עם השכנים)
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
קראתי את הביקורת (אחלה ביקורות ד"א :xyxthumbs: ) ושמתי לב שרשמו שהכרטיס לא יפיק צליל סראונד מהיציאה הדיגיטלית במשחקים שלא קודדו בDD או DTS בגלל שאין בכרטיס המרה בזמן אמת... עכשיו, אני שואל את זה בהקשר ל Z-5500 של לוג'יטק, שלפי מה שהבנתי, לה כן יש המרה בזמן אמת... אז אם אני אשלב בין הרמקולים האלה לאקסטרים-מיוזיק כן יהיה לי סראונד במשחקים או לא? ובכללי, איך יהיה השילוב בין הרמקולים האלה לכרטיס קול הזה? האם הכל יתמך כמו שצריך? תודה... וסליחה על החפירה...
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אהלן, הנגן שלי לא מפיק באס מספיק חזק בשבילי, רציתי לדעת אם ישנה איזו שהיא תוכנה שמגבירה את עוצמת הבאס בשיר, או מגבירה כל תדר שאני רוצה? תודה
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי. התחדשתי לי ברמקולים X-230, יש לי שאלה לגבי הסאבוופר. יש לו גריל בצד ונראה שמשם יוצא הקול, אבל הוא נמצא בצד. בצד ה"יפה" יש רק את הפתח לכניסת אוויר. הסאבוופר מונח מתחת לשולחן עם הצד ה"יפה" מופנה קדימה (לרגליים), סבא שלי טוען שהצד עם הגריל אמור להית מופנה קדימה. מה נכון?
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ואני עוקב אחרי תקופה מסומית אחרי ההודעות , ואני ממש בדילמה , בין ה sennheiser 555 שאותן יצא לי לשמוע והם סבבה לגמריי לבין sennheiser 497 שגם המליצו שזולות יותר , מה אתם ממליצים לצורכי מוזיקה בעיקר (טראנס\רוק\אלקטרונית) , סרטים ומשחקים ? תודה רבה לעוזרים (ד"א יש אפשרות כנראה לקנות בחול , אבל אני מפחד על הקטע שלה האחריות)
-
- 11 תגובות
- 811 צפיות
-
-
טוב אז ככה עוד שבועיים יש לי יום הולדת ודוד שלי שולח לי מתנה מארהב אני אמרתי לו שאני יגיד לו דגם של נגן mp3 וסרטים והוא הסכים.חשוב לי מאוד הקטע של הסרטים כי אני הרבה בנסיעות ואוהב סרטים הבנתי שיש את iAudio X5 שהוא מומלץ וראיתי גם נגנים כמו iRiver PMP-140 וה Creative Zen 20 GB Portable Media Center השאלה שלי מה הכי עדיף ומוצלח מהמוצרים האלה בהתחשב בצרכים שלי(60% סרטים 40% שירים)?והאם האיכות של הסרטים במוצרים אלו היא בסדר? בנוסף רציתי לדעת האם העברה של הסרטים למכשירים פשוטה כלומר ההעברה דרך המחשב ואחרי זה ישר רואים את הסרט הוא שצריך לעשות פעולות מסויימות? והאם אפשר לראות על צג הטלויזיה באמצעות המכשירים האלו?? תודה על העזרה!!
-
- 12 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום יש לי תעידכון לאייריבר עם העברית ההפוכה אבל אני רואה בעברית רק את השם של השיר שמתנגן!! מישהו יודע איך אני עושה שברשימת קבצים אני יראה אותו גם בעברית??
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
לילה טוב התקנתי מוקדם יותר היום כרטיס 5.1 ממש פשוט לא חיפשתי יותר מדי.. עכשיו יש לי בעיה כשאני שומע נגיד מוסיקה בלי הלחצן של מטריקס אני שומע מכל הרמקולים חוץ מהאחורי שמאלי.. בכללי האיכות קצת מוזרה לי לאוזן ואני לא יודע איך לפרש את זה אם זה טוב או פחות טוב ממקודם כי אני בלי המטריקס עכשיו . כאילו המטריקס עושה עכשיו עבודה הפוכה -הוא מנמיך את הווליום בכללי... שמתי לב לדבר אחרי שהתקנתי את הדרייבר PCI 3D AUDIO CONFIGURATION כשאני לוחץ על הכפתור שם שעובר על כל הרמקולים ומוציא מכל אחד מהם צליל אז כשזה מגיע לסאב וופר זה מוציא את הצליל מהרמקול השמאלי אחורי..קטע מוזר בדקתי את החיבורים ואני כמעט בטוח שהם במקום (קשה לטעות יש צבעים ,אולי אני עיוור צבעים בסוף?) אני אשמח לקבל עזרה מכל מ…
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
חברה.. על מה אתם ממליצים ? למשחקים סרטים מוזיקה וכו'.. מה יותר טוב ? המאיה או האוודיגי ? בנתיים יש לי 5.1 .. אבל אולי זה יתרחב.. צודההה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
כן כן...לפני כמה ימים ממש רצית פאטיפון...אז אבא אמר שיש לו אחד אצל סבה וסבתא... אז הלכנו להבי אותו...פאטיפון מלפני 29 שנה עובד כמו חדש כמובן...וגם חיברתי למחשב...וזה פשוט בסט!!! איזה איכות!! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי מיקרופון זוועה של HYPEREX שעלה יותר מזה https://ksp.co.il/web/item/66027 זה זול בגלל שזה ישן או בגלל שזה חרא? ביקורת שמצאתי:
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
- 1 follower
-
-
עברתי דירה ואני חושש שהסבוופר נדפק, אבל אני יש אפשרות שזה רק מיקום בעייתי. הבעיה היא שבצליל גבוהה יחסית בסאב, הוא מתחיל לעשות קול "דרררררר" שבדרך כלל משמיעים רמקולים שמתקשים להתמודד עם באס... אבל מה שמוזר זה שהסאב לגמרי בסדר עם צלילים מאוד נמוכים, אבל בצליל ספציפי יחסחת גבוהה (לסאב) הוא עושה את הרעשים. חשבתי שולי זה סוג של תהודה כי הוא מוקף ברהיטי עץ מכל הכיוונים, אבל נשמע שזה בא ישירות ממנו. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
i want to buy an mp3 with at least 1 gb to 2 gb with cost of 140 $ i thoght to buy the rio cali 128 mb sport and add to it 1 gb of memory sd http://www.dealtime.com/xPC-Sonic_Blue_Rio_Cali_Sport_128MB http://www.dealtime.com/xPO-Corsair_Secure_Digital_Card_1024MB_40xSD_Card_5_6MB_Write_read i dont know if corsair are susim in flash memory to so corect me if i am wrong. i think that it the best to use the expantion slot with flash memory because i am doing alot of sport and idont want my mp3 hd baised to broke fast. together with thouse links it cost 130 USD from good and trusted stores.
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי יש לי כרטיס קול און בורד AC97 משהו כזה ואני חושב על לקנות את הכרטיס: Creative Sound Blaster Live 5.1 מה יהיו ההבדלים? יש לי כרגע רמקולים של קריאייטיב 4.1 שנקראים קמבריג' וברוב המשחקים אני לא שומע בסראונד ??? מה דעתכם? תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מה אמור להתחבר שמה? הלוח הוא Gigabyte GA-8SQ800
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אהלן, קניתי שבוע שעבר את הרמקולים microlab x-23 , הכבלים לרמקולים האחוריים הם 6 מטר. רמקול אחד אחורי אני יוכל לתלות בלחץ והכבל השני הוא יהיה קצר מידי בוודאות. שאלתי היום מספר אנשים מה כדאי לי לעשות , והבנתי שהכי מומלץ זה לקנות כבלים חדשים לשני האחוריים ולא מאריכים למינהם בשביל למנוע ניחותים. השאלה עד כמה שמים לב לניחוטים ואיפה אני יכול למצוא כבלים מתאימים : הכבל הוא מפוצל לאדום ושחור בצד אחד ו PL רגיל בצד השני תודה
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים, מותקנת אצלי כרגע בחדר טלויזית LCD 32 אינטש',הדגם המדויק הוא : LG 32LK310Y בחדר אחר עומדת להיות מותקנת טלויזית 32 אינטש'(LG 32LV251Yׂ) בעיקרון,אני רוצה לדעת מה ההבדלים המרכזיים בין שתי הטלויזיות. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
1. סט רמקולים Divoom ® revo-3 2.1ch http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000mpYa3IlrcxRxrytxlDc7yV4:12bbi68k5?id=4021804&pr=QJ5&N=0 מחירם: 298 ש"ח 2. Altec Lansing VS2421 http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_product_detail&iproduct_id=vs2421 מחירם: 295 ש"ח 3. Logitech X210 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5683&perur=2&t=9&c=199 מחירם: 279 ש"ח 4. CREATIVE Inspire 2600 http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=15970&nav=1&listby=usage מחירם: הזול מבין ה-2, 215 ש"ח מבחינה תקציבית, השלושה הראשונים ראש בראש. דעתכם? לגבי עכבר התלבטות בין 2 עכברים. MX518 VS…
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אנחנו מסדרים את הבית ופתאום מצאתו כרטיס קול עכשיו אני לא יודע אם הוא טוב ואני גם לא יודע איך קוראים לו הוא של חברת pina זה מה שכתוב על הקופסה הוא ניראה לי טוב יש לו עוד חיבור אחד גדול השאלה שלי אם כדאי לי להכניס אותו למחשב, אני יש לי כרטיס קול רגיל שמובנה על הלוח שלי יש לי p4p800 איך אני יכול לדעת איזה כרטיס זה ואם כדאי לי אותו?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-