עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by dror_gh,

שלום, יש לי את הרמקולים האלו : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 ואני צריך לקנות כרטיס קול שינצל אותם טוב מספיק. הייתי שמח מאוד לקבל המלצות. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  2. יש לי טלוויזיה LCD FHD שמחוברת למחשב וחשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה או לכידת וידאו ולצפות בהם בחלון (גם אם זה מסך מלא) ולהריץ על הוידאו פילטים (FFDSHOW למשל). מישהו ניסה את זה, האם זה אפשרי ?

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  3. כבר כמה זמן שאני משתמש בHD595 שמתי לב שמשום מה הם דביקות עכשיו לקחתי את הזמן והסתכלתי על רצועת הראש, החלק המרכזי בה הרוס, הוא לא קרוע אלא נהיה "גומי" גמיש כזה. מאיפה אני משיג תחליף במחיר נורמלי? הרמתי טלפון ל"קילים" היבואנים של סנהייזר בארץ והם זרקו לי מחיר של 95+- ש"ח על חלק שעולה 15$. הבעיה היא שהחלק שמצאתי באתר של סנהייזר לא מצויין שהוא מתאים ל595 יש למישהו מושג אם זה מתאים ל595 שלי (אני מאמין שכן)? והאם לדעתכם שווה לעשות הזמנה מחו"ל או פשוט לשלם את ה95 וזהו ועוד דבר אחד, איזה סטנד לאוזניות יש לכם אם בכלל

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  4. Started by MDK,

בכל מקום שראיתי רשום שפלאשים טובים לJOGGING, סקי וריקודים JOGGING זו ריצה קלה, אז המכשיר לא מטלטל הרבה, השאלה האם בספרינטים לא יגרם נזק

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  5. הי יש לי מגבר של 8 אום ומצאתי 2 רמקולים אצל חבר שלי די ישנים אבל במצב מעולה! כמו חדש... הבעיה שלא כתוב עליהם ההתנגדות ואני מפחד שהיא לא 8 אום ואז אני עלול לשרוף אותם או את המגבר החמוד שלי (שאנלא בטוח שיש לו הגנה לרמקולים..) יש דרך לברר את ההתנגדות של הרמקולים? (לא כתוב עליהם כלום, אפילו לא דגם... בדקתי גם על הרמקול עצמו לא כתוב...) אם אני אתקע אמפר מטר(שמכוון על לבדוק התנגדות זה יעזור?)

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  6. אחי ביקש לחדר שלו מגבר/רסיבר + רמקולים. כרגע יש לי תקציב למגבר עד 1200, אם אפשר פחות זה ייתקבל בשמחה. רמקולים השגתי במחיר מציאה Wharfedale XARUS XR5000 ב400 שקל מחבר ( ) אחי מעוניין לשדרג בעתיד הקרוב ל5.1 לכן אני רוצה רסיבר שיאפשר שדרוג זה בעתיד ולא יפחית מאיכול הסאונד. הרסיבר ייתחבר למחשב כנראה בחיבור אופטי או דיגיטאלי, זה מיועד למשחקים, סרטים ושירים.

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  7. Started by Kenny,

או'קי , אני עוד מעט מקבל רסיבר , אין לי מושג של איזה חברה.. אבל הוא אמור להיות משהו טוב. שני רמקולים גדולים , של Boss , ועוד שני רמקולים קטנים יותר של JBL רציתי לדעת כמה דברים , אני יעשה את זה מסודר : 1 - יש לי טלויזיה 25 בחדר , ואני קונה גם די וי די , אפשר לחבר את המחשב לרסיבר , וגם את הדי וי די לרסיבר ? 2 - במידה ואני לא קונה די וי די , יש לי כונן במחשב של די וי די , אפשרי לראות דרכו סרטים של די וי די? יש לי tv out בכרטיס מסך (רדאון 9700) , זה יוריד מהאיכות אם אני יפעיל סרט במחשב ויעביר לטלויזה דרך כבל? יהיה סראונד? 3 - החברות של הרמקולים , נחשבות לטובות בתחום? (לא מבין בזה בכלל) ? 4 - יש עוד משהו שכדי לי לדעת? עצה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  8. Started by asaorgad,

אני קצת חדש בתחום קודם כל. יש לי רסיבר יאמאה 5 רמקולים ויציאה לסאבוופר עכשיו אין לי סאב והחלתי לבנות לקחתי רמקול JBL סאב ועוד רמקול ג'נרי סאב. בניתי קופסא מעץ NDF אקוסטי ריפדתי בבד "לבד" אקוסטי. עכשיו שמתי מגבר קטן של סאב וופר. עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול לקחת את היציאה של הסאב מהרסיבר לחבר אותה למגבר הקטן והוא יגביר לי את ה אות לסאבוופר כאילו יש לי עוצמה מהרסיבר ועוד הגברה קטנה של הסאב.? רציתי לדעת אם זה יהיה יותר חזק ביחד גם ההגברה של הרסיבר והמגבר הקטן ביחד (או שהמגבר מגביל את העוצמה? )

9. Started by Omri.Bd,

שלום לכולם! אני מתחדש ב-42" לחדר שלי, עד 4000 ש"ח. הסתכלתי עכשיו ב-ZAP, ראיתי פלזמה שנראית מעולה של SAMSUNG - PS42B430 עכשיו, השימושים שלי הם כאלו: 50% HOT אנלוגי [לא HD], עוד 30% - XBOX 360 ועוד 20% צפייה בסרטים וסדרות ב-HD מהמחשב.. עכשיו, הפלזמות זולות משמעותית מה-LCD, והבנתי שאיכות התמונה אף טובה יותר, ואני לא רואה סיבה שהמגרעות של הפלזמה פוגעות בי, בחדר שלי יש חלון קטן שכל היום סגור כמעט... הפלרוסנט בחדר דלוק וזהו. רק עניין חיבור המחשב, אני לא הולך להשתמש בטלוויזיה כמחשב עצמו, אלא רק כדי לראות סרטים \ סדרות, זה יפגע משמעותית? והאם יש פלזמה שווה את ההפרש בטווח המחירים שציינתי. בנוסף, אשמח אם תגידו לי שעדיף לי פלזמה \ LCD וכו' לאור הנתונים שהצגתי. …

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  10. מחר אני מקבל את ה5700 שנחשב כמכשיר מוזיקלי, ורציתי לבדוק אם הוא שווה משהו כמובן שאין לי בסיס לבדיקה כי אני לא מבין בזה בשיט, אבל אני רוצה לראות אם אפשר להוציא ממנו איכויות טובות, ומה שזה טוב שהאוזניות שלו זה 3.5 אז אני אחבר אותם למחשב ואבדוק איפה שומעים טוב יותר אני מחפש משהו אינסטרומנטלי, בז'אנר מטאל.... אשמח להמצלמה עוד היום . תודה!

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  11. יש לי בעייה מאוד מוזרה בכרטיס קול של הלוח אם. בהתחלה חשבתי שזו בעייה תוכנתית (דרייברים וכאלה), אך לא כך הדבר, מחקתי והתקנתי מחדש 3 פעמים את הדרייברים של הכרטיס ללא שום הצלחה וגם פירמוט של הוינדוס לא עזר. אני חושד מאוד שקרה משו לכרטיס קול מבחינת חומרתית. מה שמחזק את זה אפשר לראות בתמונה הבאה. מה שמסומן באדום זה בעצם החיבורים של הבננות על גבי הכרטיס שנראים דהויים מאוד, ולפי מה שזכור לי במצב תקין הצבעים אמורים להיות יותר בולטים וחזקים. עוד משו שאני זוכר שהיה קורה שהכל היה עובד הוא שברגע שהייתי מנתק את אחת הבננות היה קופץ לי חלון שהודיע על ניתוק של החוט מהמחשב ועכשיו זה לא קורה. מה שמסומן בכחול אני זוכר שבכלל לא הופיע כך. כשהכל עבד כל הדיגיטל הזה לא היה...היה כתוב משו אחר …

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  12. Started by Mr.Pepo,

בעיקר בשביל לשחק ב-xbox 360. מחפש תמורה הולמת לכסף. תקציב עדיין לא סופי, אשמח לטלוויזיות mid range

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  13. אני קונה לוח-אם EPOX EP-9NPA+ ULTRA עם כרטיס קול מובנה בשבב של NFORCE4. אני שוקל לקנות גם כרטיס קול PCI איכותי. השאלה שלי היא האם לצורך התקנת כרטיס הקול PCI אני צריך לנטרל את הכרטיס קול המובנה על הלוח-אם (ג'מפרים?), או שהתקנת כרטיס קול PCI מנטרלת באופן אוטומאטי את הכרטיס קול המונה, או שהם יכולים לפעול ביחד בלי לנטרל אף אחד מהם, כאשר אתה בוחר במערכת הפעלה באיזה כרטיס קול אתה רוצה להשתמש ברגע נתון. כרגע, בפנטיום 2 יש לי כרטיס קול ISA וכרטיס קול USB. כאשר הכרטיס קול USB מחובר למחשב אז הוא מנטרל באופן אוטומאטי את הכרטיס קול ISA, אבל יש לי אפשרות לבחור במערכת הפעלה באיזה כרטיס קול אני רוצה להשתמש, כך שאני יכול להשתמש בכרטיס קול ISA במקום הכרטיס קול USB, גם כאשר הכרטיס קול USB …

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  14. Started by OgANDi_BoY,

שאני רואה סרט למה יש דיילי בין הקול לסרט זה מחשב ישן 400MHZ 192 RAM וכרטיס מסך GEFORCE 4 128MB מה גורם לדיילי?

15. שלום, היום יש ברשותי כרטיס קול של חברת הרקולס Hercules Game Theater XP http://hwzone.co.il/reviews/GTXP/ האם יש צורך לשדרג או שהכרטיס שלי עדין מסוגל לעשות את העבודה ? ואם צריך לשדרג מה הנזק המינימלי לכיס? וכמובן לאיזה כרטיס

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  16. מחפש אוזניות איכותיות לנגן החדש שלי הD2. התקציב 1000 ש"ח, אך בהחלט אפשר גם נמוך מזה לא יזיק... אני מחפש אוזניות עם באמת צלילים צלולים,אבל גם שיהיה באסים. לא צריך להגזים בבאסים,אבל אני לא אוהב אוזניות "ריקות" כמו הגראדו SR80 למשל. כרגע אני עם PX100, אז ברור שדרושות אוזניות ברמה גבוהה יותר מהן.. לא משנה לי IEM,אבל אני לא ממש אוהב אוזניות גדולות כמו HD485. אין לי מושג למה אבל אני נדבק ל-ULTRASONE ,פשוט יש להם אוזניות יפות וזה גם קצת חשוב לי. כל הסנהייזר סגורות נראות כמו גוש פלסטיק מוצק ולכן אני לא רוצה אותם... חשבתי על פרוליין 550,אבל התנגדות 64 אום, ואני לא יודע אם הנגן שלי יזיז אותם כל כך.. *אפשר גם הצעות למוצרים מחו"ל,אבל ממש לא מומלץ כי אין לי איך להזמין.... תודה!!!

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  17. והאם גם לו יש/תיהיה תמיכה בעיברית?

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  18. שלום , ברשותי מערכת רמקולים למחשב Creative 5.1 בדיוק זאתי שבתמונה , יש לה הספק של 70 וואט , היא עובדת עם 3 כניסות אחד של הסאבוופר ועוד 2 של הרמקולים ככל הנראה יש לי כרטיס קול של 3 ערוצים כי זה מספר הכניסות שיש לי ( אני לא מבין בתחום הזה אז ככה נראה לי שכמות הערוצים היא לפי כמות הכניסות) וגם יש לי מערכת סטריאו שחיברתי אותה פעם למחשב שהיא בהספק של 100 וואט , 50 לכל רמקול אך יש לי בעיה כרגע , מחוברים רק הרמקולים של המחשב + מיקרופון דבר שלוקח לי 4 חיבורים ובגלל זה כיום אני עובד אם חיבור למיקרופון +מפצל שמכניס לי 2 ועוד חיבור רגיל , ואין לי עוד מקום להכניס את הכניסה של המערכת , היום גם אם אני מוריד את הרמקול אני שומע רק ב 3 רמקולים של הקריטיב ושומעים גם את הסאבוופר …

19. יאוו אני בשוק הנגן הכי יפה בעולם בחיים לא ראיתי כזה דבר

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  20. Started by DimaX,

הי! אני צריך שתעזרו לי לבחור נגן איכותי בהתאם לדרישות ולתקציב. קודם כל: התקציב הוא 800 פלוס-מינוס מאה שקל. חדש או יד שניה, לא משנה לי(רק שיהיה במצב טוב). אני צריך שהוא יהיה עמיד - לפחות שיעבוד 4 שנים... (אמרו לי שלא שווה לקנות אייפוד כי אחרי איזה שנה, הסוללה מתיישנת ואי אפשר להחליף אותה והיא מתחילה להספיק לשעתיים נגינה וזהו..זה נכון??? ) איכות טובה. עיצוב טוב. מותג - חובה מינימום 5 גיגה.. רצוי יותר. שיהיה אפשר להטעין לא רק מהמחשב - יהיה נחמד אבל לא חובה. לא שוקל יותר מ350 גרם - חובה!(אני לא רוצה איזה נגן קילו כמו שיש לחבר שלי - קנה ב600 שילם עוד מס יבוא 400 קריאטיב 40GB שוקל 900 גרם בערך. ניסיתי ללכת איתו בטיול שפעם היה לנו וזה מרגיש כאילו אני הולך עם לבנה בכיס!…

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  21. שלום רב! היום קיבלתי Radeon 9800pro וישר התחלתי לעשות בדיוקות עליו. עשיתי בדיקה ב3dmark 03 וגיליתי שיש הפרש של 10(!!!) FPS בבדיקה של הקול. יש לי כרטיס קול מסוג Creative Live 5.1!, למה כ"כ הרבה!??

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  22. Started by RamiHa,

היי, אחרי יומיים שימוש במיקרולב החדשים שמתי לב שיוצא מהסאב רעש. כאילו שהמתח לא יציב. העברתי את הסאב למקום אחר, נתקתי אותו מהמחשב והשתמשתי בחיבורים ותקעים אחרים, אבל בכל זאת יש את "הרעש" הזה. האם זה נורמלי? יש לכם הצעות בנדון? תודה

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  23. Started by BeRo,

אני מאוד רוצה אותם, יש למישהו מושג איפה נשארו כמה סטים למכירה?

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  24. Hi everybody! how are you? I'm currently staying in the US for about a month and a half. and I purchased the new Ipod touch. The iPod itself is great but the earphones are un satesfing to say the least! So as you can see my main purpese for these earphones will be music and the budget is around 50$ or less. they should also be able to connect to computers and so on... and I'll also prefer it to not be in ear or as the same style as the standart ipod earphones are, unless they are truely exeptional! classic rock , jazz, blues and tiny bit of techno.Most of the music I'll be hearing with them is rock And you can write your answers in hebrew of course! toda raba ! …

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  25. Started by wowohw,

http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2841 איך הם? השימושים שלי זה בעיקר מוסיקה, דיבר ב- skype ומשחקי רשת כמו CS כולל CSS התקציב שלי נע בין 230 עד 255 שקלים ( לא שקל יותר כי זה מה שנשאר לי בחשבון בנק ) אפשרות לקנייה אך ורק בחנויות KSP ובחנות TMS עריכה: מעדיף שהאוזניות יסגרו לי את כל האוזניים עריכה 2: שמעתי ביקורות טובות על אלו: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6205 גם חברה מעולה לפי מה שאני יודע.... ( זה ה- HD202 לא ה- HD201 )

• 3 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים