עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב במקום הכרטיס המובנה. אני מעוניין לחבר את המחשב למסך טלוויזה באמצעות כבל HDMI 2.0 כדי לצפות בסרטים ובנוסף, לחבר מידי פעם אוזניות איכותיות (בשווי 1800 שח' ) ולשמוע מוזיקה . אני לא מעוניין בעריכת מוזיקה או כול דבר אחר, אלה בהאזנה בלבד. האם כרטיסי קול כמו שקונים ב IVORY \ KSP כגון Asus STRIX SOAR (לא מכיר את הכרטיס פשוט לקחתי דוגמא ממה שמוכרים שם שעולה בערך 550 שח') יעשה את העבודה או שיש משהו מומלץ בתקציב של עד 1000 שח' ? תודה, ארז

2. מבקש המלצה לכרטיס קול משובח אבל לשמיעה בסטריאו בלבד. עם EAX כמובן. תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. ראשית כל תודה לעוזרים. אני מחפש כמו שרשמתי בכותרת עדיפות לכרטיסים עם יציאות אנאלוגיות אבל שיהיה איכותי הוא יחובר לרסיבר דנון אנאלוגי בכ8 מטר כבל (באותה הזדמנות אם אפשר גם להמלצה על כבל)ומשם לרמקולים איכותיים אני שומע בסטריאו ולא בסראונד. ועוד שאלה קטנה האם DAC עם כניסת USB כגון V-DAC או MAGIC DAC יתנו איכות הרבה יותר טובה מכרטיס קול פנימי איכותי?.תודה.

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  4. לצורך חיבור לרסיבר. המטרה - צפייה בסרטים דרך המחשב, תוך ניצול יכולות קידוד הדולבי דיגיטל שלהם. המחיר - כמה שיותר איכות בכמה שפחות כסף. תודה.

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  5. שלום רב, סרקתי את הפורום ולא מצאתי עדיין תשובה. אני מבקש המלצה לכרטיס קול עם יציאת SPDIF COAX, חשוב לי שיהיה זול, אני לא מחפש איכות אלא רק את היציאה לשימוש במחשב ישן לשמוע סרטים ב-AC3. והאם הבנתי נכון שAUDIGY 2 VALUE אינו מגיע עם יציאה כזו, אלא זו תוספת אפשרית? תודה, נאור.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  6. הכרטיס שנמצא ON BOARD מוציא סאונד די גרוע (בלי קשר לאיכות הקובץ) ואני רוצה איכות כי המערכת סטריאו 'כבדה'

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  7. ברשותי לוח gigabyte p35-ds3 דרישות: הכרטיס יהיה פנימי לכרטיס יחוברו רמקולים Microlab SOLO 7C המטרה היא לנצל את הרמקולים ולהפיק מהם את המיטב !

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  8. Started by Dima323,

משהו בטווח של עד 2000 שח שימוש עיקרי זה לקולנוע ביתי אבל אני רוצה גם לשמוע בו מוזיקה באיכות סבירה הרמקולים שיש לי הם של פירלס(כרגע... אני אשדרג בעתיד) 5.1

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  9. שלום לכל, עם קבלת טלוויזית LCD בגודל "42 התומכת ב FULL HD, מבקש המלצות לנגן מדיה / מזרימדיה (Streamer) שיתמוך במגוון פורמטים כולל החדשים כגון (MKV (H.264 עם תמיכה בעברית (או לפחות כזו שניתן להסב בקלות מכתוביות SRT/SUB) תחום מחירים עד כ 1,500 ש"ח. תודה לכל המתמצאים[br]פורסם בתאריך: 21.07.2009 בשעה 10:13:57 למישהו יש ניסיון או שמע על נגן מדיה זעיר WD TV ?? איך הוא ??

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by YoniDahan,

שלום, יש ברשותי אוזניות Razer Orca. האוזניות הנ"ל ללא מיקרופון ואני מחפש המלצה למיקרופון למטרות גיימינג. אני מאוד מרוצה מהאוזניות, לכן אני לא מחפש תחליף לאוזניות שכוללות מיקרופון. חשוב לי הנוחות, צריך להתחשב כי המיקרופון יהיה פעיל תמיד בזמן משחק ושלא יפריע לחוויה הכללית (כמו גודל). אם יש אפשרות להביא קישור לרכישה, עדיף באזור אשקלון. תודה מראש לעונים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. מבקש המלצה למיקרופון איכותי להקלטה באולפן ביתי עד 600 שח, בחיבור XLR תודה

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  12. Started by itye,

שלום חברים, חיפשתי בפורום ולא מצאתי הודעות בנושא מהשנה האחרונה. בטח משהו התחדש. אני מחפש מכשיר שינגן DVD וגם bluray. האם הבלוריי זה הדבר הבא? למה אין הרבה דיסקים כאלו בספריות DVD? (כן, אני מאלו שעוד הולכים לספריות DVD ולא צורבים מהאינטרנט.) בקיצור, האם בכלל שווה להשקיע עוד כסף בנגן בלוריי איכותי? בנוסף, ראיתי בחנויות מערכות מיני "קולנוע ביתי" 5.1 של סוני או LG במחירים של 700-800 ש"ח הכוללים נגן DVD+בלוריי עם רמקולים המתחברים אליו סאונד סביר. מה דעתכם על אלו? הצורך שלי: אני צופה בסרט אחד בחודש, אולי 2. זהו. לא רוצה להשתגע עם התקציב, אבל שתהיה חוויה סבירה. תודה - איתי

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  13. Started by crssa,

בוקר טוב, אני צריך המלצה למכשיר DVD איכותי וטוב של חברה אמינה, שלא יתקלקל בקלות ויהיה נאה חיצונית (לסלון). התקציב הוא פלוס מינוס 1500 ש"ח. צריך לקרוא צרובים ואת הפורמטים המודרניים.. יש למישהו המלצות?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  14. מבקש המלצה לממיר הכי טוב שקיים שתומך בעידן + וגם המלצה לאנטנה עם קליטה טובה לבית קרקע

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מסך LCD 32 אינץ' בימים הקרובים וכבר ראיתי כמה דגמים של סמסונג ו LG במחירים שהם מתחת ל-3000 שח. הענין הוא שהבנתי שהמסכים האלו גרועים כשמדובר בשידורי לוין כמו יס.אני מתכוון להשתמש במסך גם למשחקי מחשב וסרטים וגם לשידורי טלוזיה בלוין. אם אפשר לקבל המלצה למסך או מסכים שאיכות הצפיה בשידורי טלוזיה איכותית באופן יחסי במחיר של עד 3200 שח. תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  16. Started by kreeki,

דק כמובן, עדיף LCD מכיוון שראיתי שמסכי פלזמה לא תומכים בHD וגם יקרים בכמה אלפי שקלים מהLCD. שיהיה מחברה טובה כדי שלא ימות תוך חודשיים. המסך מיועד לסלון גדול יחסית. יש הצעות?

17. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by Iftahbz,

שלום אני מחפש מסך LCD לחדר המשחקים של הילדים. המסך ישמש אותם ל PlayStation + כבלים. מרחק הצפייה הוא כ 2.5 מטר. לגבי תקציב - אני מניח שמשהו באזור ה 2.5-3 אלף. תודה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  19. שלום לכם כפי שציינתי מערכת קולנוע ביתי שמיועדת לטלויזיה ללא קשר למחשב. רשמתי 5.1 למרות שאם יש מערכת 7.1 מומלצת אני מוכן לשמוע. אני מעוניין שזה יהיה כולל מגבר ואין צורך ב-DVD שכן ברשותי Apex 811. התקציב הוא עד 1,000 שקלים (אם למישהו יש מערכת שהוא מרוצה ממנה בפחות מהסכום אני אשמח לחסוך כמה ג'ובות ;D)

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  20. מדובר במערכת למוזיקה בלבד (לא קולנוע ביתי), הכל כולל הכל (CD, מגבר, רמקולים וכו'). החדר שעבורו היא מיועדת הוא חדר בדירה תל-אביבית טיפוסית (משהו כמו 4 מטר על 3.5 מטר). סוג המוסיקה נע בין ג'אז קל (אלה פיצג'רלד, צ'ט בייקר וכו') לרוק אלטרנטיבי. לא שומע טראנס ודומיו. המערכת תחובר גם למחשב לצורך האזנה לתחנות רדיו באינטרנט. אשמח לקבל המלצות למפרטים. כמו כן (אם זה מותר בפורום) אשמח לקבל המלצות על חנויות אמינות שניתן לסמוך עליהן. אם לדעתכם התקציב שרשמתי נמוך מדי למטרות שציינתי - אשמח לשמוע הערות גם בנושא זה. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by evman007,

מבקש המלצה למערכת מוזיקה שתכלול רסיבר/מגבר טוב למוזיקה ורמקולים טובים. התקציב-1000 -1300 ככה. כל המלצה תתקבל בברכה. תודה

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by MsP,

מערכת נורמלית לסלון... מכיון שאני כמעט ולא מבין בדברים הללו אודה לכם מאוד אם תעזרו. הציעו לי משהו pure acoustics?! אין לי מושג מה זה. הסבר! תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by duek-m,

מעוניין לקנות מגבר, רמקולים וחיווט עד סכום של 5,000 ש"ח. המערכת תשמש בעיקר עבור סרטים וPS3. אשמח גם לחנויות מומלצות באזור חולון. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  24. שלום, יש לי DVD מצויין של PIONEER דגם DV-470. הבעיה היא שהרמקולים שאני שומע דרכם הם הרמקולים של הטלויזיה הממש-לא-איכותית שלי (vestal). חשבתי לקנות רסיבר + סט רמקולים כדי לשפר את חווית הצפייה/שמיעה בסרטים. גודל הסלון שלי הוא 3 מטר ועשרים / 4 מטר ועשרים. מה אתם ממליצים לי לקנות בגבולות התקציב? תודה ושבוע טוב

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  25. שלום, אני מבקש המלצה למערכת קולנוע ביתית 5.1 עם רסיבר שאני אוכל לחבר חוץ מלDVD גם לממיר של הכבלים/לווין ולמחשב. משהו באזור ה2,000 שקל לא צריך משהו מטורף. ראיתי כל מיני פרסומות במחסני חשמל על מערכת קולנוע של LG עם רסיבר של sherwood באזור ה1800. עוד שאלה, איך אני אמור לבצע את החיבורים.. כמו ששאלתי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=433726.msg3741432#msg3741432 תודה

דיונים חדשים בפורומים