אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום רב אני צריך עזרה בחיבור המערכת למחשב .. יש לי מערכת חדשה מסוג סוני שיש לה שני יציאות אודיו ועוד משהו שאני לא מכיר אני מנסה לחבר את זה ללפטופ מסוג לנובו N 500 ואני לא מצליח לשמוע קול בבקשה ממכם מישהו שיכול לעזור לי לפטור את הבעייה אולי זה משהו בהגדרות של המחשב הודה לכם מראש..
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-
-
איזה לוקח ? אני מעוניין לקנות, השאלה איזה. http://www.m-audio.com/products/en_us/Revolution51-main.html http://www.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=15855
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
ייעוד הרמקולים הוא לשימוש כללי, בעיקר מוזיקה. יש אפשרות לחריגה קטנה בתקציב אם היא משתלמת מבחינת יחס איכות/מחיר. בתודה מראש, רועי.
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
לאוזניות אלו שלשה סוגים של גומי שנכס לאוזן ... נאבד לי אחד מהבינויני ואחד מהגדול ... והקטן לא מתאים לי. למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג גומי כזה ?
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
איך הרמקולים האלה : http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2173,CONTENTID=11126 ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
כי אני יודע שהלוח שלי יכול לקודד בזמן אמת אז איך אני עושה את זה? שיקודד לבד את הAC3 בלי שאני יתקין לו מקודד?
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שמעתי ממישהו פה בפורום שבגרסה 1.00 (לדוגנמא) של המערכת הייתה איזושהי בעייה שקשורה לקידוד סאונד אם אני לא טועה ולכן תמיד כשאתה קונה את המערכת אתה צריך לבקש את הגרסה החדשה (1.01 לדוגמא) שבגרסה הזו הבעייה נפתרה . מישהו מוכן לאשר , ואם זה נכון לפרט מהי הבעייהנ בדיוק ואם היא אכן נפתרה בגרסה החדשה ?
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה לATP3 שלי, כשאני שם שירים במחשב(בעצם שומע כל דבר במחשב) ומגביר את הווליום הסאבוופר נותן באס ברמה לא נורמלית (צליל נמוך וחזק שגורם לחדר לרעוד) כשחיברתי את הרמקולים לאיי םוד שלי לא הייתה את התופעה הזאת ואפילו בווליום מלא לא נשמעו הבאסים המיותרים.... מה הבעיה איתם?
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
דודים שלי מגיעים מחול וביקשתי בתור מתנה להביא לי אחד מאלו ... מקווה שזה יהיה האייריבר אחרי שהוא יגיע אני יביא תמונות ו דעה אישית
-
- 11 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מכשיר מולטימדיה לחדר ולא משהו יקר מידי אבל שיהיה מספיק איכותי. בנתיים ראית רק את הMvix הזה אבל אומרים שהוא לא טוב. ראיתי גם HTPC אבל זה יקר מידי....
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהלן, השבוע ה-AKG הוותיקות שלי התפגרו ואני מחפש אוזניות חדשות לנגן בסביבות ה-300-400 שקל. עד היום השתמשתי באוזניות כפתור והיו לי לא מעט בעיות עם כל הקטע של להשאיר את האוזניה בתוך האוזן, במיוחד בריצות או על אופניים. עדיין לא ניסיתי שום אוזניות IEM אז אין לי מושג אם יש לי בעיות איתן. לגבי דגמים ספציפיים: כרגע אני די בכיוון של Sennheiser CX500 או Shure SE102 (קיבלתי גם המלצה על ה-SE110 אבל לפי מה שהבנתי הן פחות טובות בהשוואה ל-102) עד כמה שהבנתי להרבה אנשים יש בעיות התאמה (נוחות אם תרצו) עם ה-shure ולסנהייזר יש בעיית מיקרופונינג (שומעים כל תזוזה של הכבל של האוזניות וכל מיני כאלה) לא קטנה, אבל חוץ מזה לשתיהן יש סאונד מעולה וחסימת רעשים טובה לא פחות. מאוד קשה לי להחליט רק מביק…
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אם למישהו יש ת'כרטיס לא בשימוש, או רק הכבל לא בשימוש, אני מחפש אותו בנרות.. או אם יש למישהו דרך להמיר את האופטיקל-אאוט לחיבור רמקולים רגיל (PCM נדמה קוראים לזה).. בצרות צרורות -ZigZag
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי , אני מעוניין לקנות אוזניות לשימוש עם נגן נייד בתקציב של עד 150 ש"ח. אני מתלבט בין אוזניות כפתור ואוזניות In - Ear, יש איזשהו סיכון באוזניות תוך אוזן? באיזה משני הסוגים השמע יותר טוב ואשמח להמלצות על אוזניות. תודה .
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מערכת סטריאו שיש לי עכשיו (AIWA NSX-SZ20) - הרמקולים שלה. או CREATIVE INSPIRE 4.1 4400?
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם! כרגע יש לי מערכת 4.1 Z560 של לוג'יטק שמחוברת למחשב (יש לה שתי כבלי 1\8" שמתחברים למחשב דרך פאנל קטן שמתחבר לסאב) תהיתי האם כדאי לחבר אותה לPS3 ליציאת RCA שלו? הרי אין למערכת שלי יציאה אופטית ובעצם אין סראונד אמיתי... ואם כן, איפה אפשר להשיג מתאם כזה בארץ? (1\8" stereo לRCA)
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
חיברתי את המסך LG W2284F למחשב דרך ה- ITV-901 גורם לטקסט להראות מטושטש ובגוונים שונים שיחקתי עם הרזולוציות הן של המסך והן של ה- ITV אך ללא הצלחה במוד TV רואים סרטים וטלביזיה ברמה טובה במוד מחשב הטקסט ניראה מטושטש ובגונני אפור שונים מישהו יודע איך פותרים הבעייה ?
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
האפשריות שלי הם: IRIVER H10 20GB http://www.iriveramerica.com/prod/hd/h10_20gb_gray.aspx או Archos Gimini XS202 http://www.archos.com/products/music/gmini_xs_202/tech_specs.html?country=global〈=en זה בגלל הגודל של המכשיר(זה הנגן הקטן ביותר שמבוסס על דיסק קשיח 20 גיגה) הוא בגודל של נגן פלאש תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי עכשיו אוזניות עם מיקרופון וניסיתי לחבר לכרטיס קול שלי. אבל זה לא עובד. האם צריך להגדיר משהו בווינדוס. או שזה הכנס הפעל. ואם כן לאיזה חור אני צריך לחבר אותו. אשמח מאוד אם תעזרו לי.דני
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום חבר טוב שלי רוצה לקנות מערכת למחשב הוא לא יודע איזה 3 רמקולים שזה שניים ועוד סאב או 5 אז אני רוצה המלצות בבקשה טהמחיר הוא עד 100 דולר אחותו טסה לאמריקה והיא יכולה לקנות או שם או בדיוטי אז בבקשה תמליצו מה שווה מה לא ועד 100 דולר...תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מה אמור להתחבר שמה? הלוח הוא Gigabyte GA-8SQ800
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
רק בימים האחרונים צללתי לעסקי הטלוויזיות ולפי מה שראיתי עד עכשיו, אין כמעט ביקורות מקיפות על טלוויזיות ונתונים כמו סוג הפאנל שהמסך משתמש בו לא מוזכרים. העניין של חוסר הביקורות ונושא הקנייה על "עיוור" מאוד מטריד אותי ברכישה של הטלוויזיה (אני לא כל כך מאמין בללכת לחנות ולהסתכל בעיניים, העין לא בהכרך קולטת את כל גווני הצבעים ואי אפשר להשוות כל כך את גווני התמונה האמורה להיות מוצגת לתמונה אשר רואים בתצוגה של הטלוויזיה , אי אפשר לעמוד את אחידות הפאנל במיוחד כאשר האירגון של המסכים ושידור התכנים המוצגים במסך הם מיועדים לתת לטלוויזיה מראה כמו שיותר אופטימלי ולהסתיר את מגרעונותיה של הטלווזיה, עוד דבר חשוב שאי אפשר לראות בחנות זה ההבדל באיכות התמונה בתנאי תאורה שונים). גודל הטלוו…
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מערכת קולנוע ביתית שכוללת מגבר , דיוידי , רמקולים 5.1 . רציתי לשאול : 1.אם תהיה בעיה לחבר אותם למחשב ? ואם לא אז איך אני מחבר אותם . 2.האם צריך לקנות כרטיס קול חדש (כרגע יש לי מובנה על הלוח-אם AC97 ) כדי לספק איכות סאונד גבוהה יותר ? ואם כן , האם ?CREATIVE Audigy 4 SE 7.1? יהיה בחירה טובה . תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני צריך את האוזניות לנגן archos gmini400 אני שומע בעיקר באוטובוס ורוצה שזה לא יפריע לי בנסיעה אלו נסיעות ארוכות שאני רוצה לישון אוזניות שלא נכנסות לאוזן אבל אם אפשר שיהיה בהם בקר ששולט על הקול וכמה שיותר איכותיות ,אני שומע הכל אבל בעיקר פסיכודאלי\טראנס.... התקציב 200 ש"ח +- תודה
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מישהו מבין? מה בעצם היתרון של נגן נפרד? מישהו גם יודע קצת פרטים טכנים על הPSP בתור נגן : 1. כמה ערוצים של אודיו היא מוציאה? 2. באיזה פורמטים היא תומכת?
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
איך תתאים לי הסמסונג השימושים הם DVD ומחשב בלבד לסלון במרחק של2.5 מטר התקציב עד 4K גג הצעות אחרות בברכה לכל המומחים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-