עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by iNtro7,

חברה אשמח עם תוכלו לעזור לי לבחור אוזניות IN EAR עד 400 שח.. בינתיים חשבתי נגיד על אלה: http://www.amperel.co.il/products/191940

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  2. Started by trlk,

הסרט שפרטיו מופיעים למטה נצפה היטב על המחשב ע"י VLC . אני לא מצליח לצפות במכשיר ה- DVD הביתי (מהסוג הפשוט -"פיילוט"). לאיזה פורמט להמיר את הסרט כך שאוכל לצרוב ולצפות במכשיר ה-DVD ? הפורמט של הסרט: General Complete name : G:\robo.avc Format : Flash Video File size : 169 MiB Duration : 2h 21mn Overall bit rate : 166 Kbps Tagged date : UTC 2009-07-18 12:02:35 Tagging application : MEGA Video Format : AVC Format/Info : Advanced Video Codec Format profile : High@L4.1 Format settings, CABAC : Yes Format settings, ReFrames : 5 frames Muxing mode …

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  3. היום הלכתי לחנות בת"א לראות כמה עולה שם ה-Sennheiser MX 550(ד"א...יותר זול שם מכל חנות שראיתי באינטרנט,עולה שם 140 שקל...) דיברתי עם המוכר והוא אמר לי שיש גם אוזניות שנקראות The Plug של חברת KOSS ולטענתו הם יותר טובות. אז מה עדיף לי לקנות? את ה-The Plug או את ה-Sennheiser MX 550 ????

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  4. שמעתי ממישהו פה בפורום שבגרסה 1.00 (לדוגנמא) של המערכת הייתה איזושהי בעייה שקשורה לקידוד סאונד אם אני לא טועה ולכן תמיד כשאתה קונה את המערכת אתה צריך לבקש את הגרסה החדשה (1.01 לדוגמא) שבגרסה הזו הבעייה נפתרה . מישהו מוכן לאשר , ואם זה נכון לפרט מהי הבעייהנ בדיוק ואם היא אכן נפתרה בגרסה החדשה ?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  5. Started by aLEXX,

אני שוקל לקנות את הנהגן הזה: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2117&ser=1 ורציתי לדעת אם מישהו מכם מכיר את הנגן או החברה ויכול להמליץ לי.

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  6. Started by taltola,

שלום לכולם, קניתי את האוזניות שבכותרת יד 2 (מקווה שהם נחשבות סבבה) ואני לא מצליח למצוא דרייברים מתאימים, הדרייבר היחיד שמצאתי הוא לדגם עם חיבור USB ולי יש חיבור רגיל כזה בצבע זהב. יש מצב שמישהו מוצא לי קישור לדרייבר מתאים? תודה.

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  7. Started by yonir,

יש לי שתי בעיות עם חיבור האוזניות אוזניות בגלל שאין במחשב שלי יציאה קדמית לאוזניות. דבר ראשון- אני צריך מפצל כדי שאני אוכל לשמוע גם ברמקולים וגם באוזניות בלי להחליף את החיבור מאחורה. דבר שני- הכבל של האוזניות קצת קצר מידי בשביל להגיע מהחלק האחורי של המחשב עד לראש.. אז אני צריך גם מאריך. השאלה שלי זה האם ועד כמה השימוש במפצל/ מאריך פוגע בסאונד? וגם האם אפשר לקנות אותם בכל חנות אלקטרוניקה או שיותר קשה למצוא אותם?

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  8. אהלן לחבר שלי יש יום הולדת ואנחנו מנסים לארגן לו אוזניות, אני אשמח לעזרה שלכם. אנחנו הולכים על headset כי כמו שאמרתי, הוא מתופף.לכן, האוזניות צריכות לעמוד ברעש חזק (ד''א, אם יש דרך לבדוק תיאורטית [כי לא נראה לי שבחנות מחשבים יש מערכת תופים] עד כמה האוזניות בולמות רעשים זה גם יהיה טוב). אני יודע שהדסט טוב ב300 זה די תלוש, אבל המלצות יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  9. חיפשתי באתר של החברה וגוגל ומצאתי דגמים מתקדמים יותר אז אם משהו יודע איפה ניתן להשיג תודה

10. Started by (iriver H10),

חשבתי על הMvix אבל הרבה אומרים שהוא ממש לא שווה....ואני לא כל כך מוצא מה לא שווה בו......כי כל תחליף אחר עולה הרבה הרבה יותר כסף. אז מה כן כדאי?

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  11. לכל מי שעוד איכפת קצת , אפילו אם אתם חושבים שזה לא יכול לעזור בשום דבר ( אבל בטח שזה לא יכול להזיק) אנא חיתמו על העצומה הזאת בשביל שיזכרו שאנחנו עוד כאן!!!! ויואילו בטובם לשים עברית בנגנים שלהם!!

12. Started by Stanly,

ל500 ל550 יש את אותו תג מחיר (סביבות ה-20$) כאשר לשניהם יש שלטים (כלומר נגדים משתנים..) רק שלMX550 יש הצתמגדות קטנה יותר, דבר טוב לנגנים ניידים. וה400 הוא כמו ה500 רק ללא שלט? ויותר זול ב-4$ + - תעזרו לי לעשות סדר בדברים... (דרך אגב לא מצאתי מידע על הMX550 באתר של סנייהזר...)

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  13. Started by yigal_26,

על פניו אותם רצקולים רק שב-380 עוצמה גבוהה יותר של 6 וואט לעומת 5 וואט ב-370. 370 באים עם לשט חוטי ו-380 לא. האם בכך מסתכמים ההבדלים והשאלה מה עדיף היא רק שאלה של טעם או שיש עוד משהו נסתר מהעין? תודה.

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  14. Started by meirdor,

שבוע הבא אני קונה זוג רמקולים למחשב בתקציב עד 450 שקל רציתי לדעת איזו מערכת רמקולים יותר טובה האלטק לנסינג עולה 430 ש"ח והבקורות ברשת עליה בינוניות והלוגיטק X 240/230 עולות 350 מה עדיף??אני מתכוון מבחינת הסאונד זה הכי חשוב לי 100 שקל לפה ולשם לא חשוב לי כי יש תקציב רק למי סאונד יותר טוב למוסיקה

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  15. Started by ruff stuff,

היי. יש לי דיוידי של פיוניר והכתוביות בסיומת srt שהצמדתי לא עולות. שיניתי את הגדרות התרגום לעיברית עם קוד השפה וזה לא פתר את הבעיה. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  16. אני מחפש כרטיס קול USB או FW עד 400 ש"ח (הייעוד העיקרי הוא האזנה למוזיקה) האם יש משהו ששוה את הכסף בתחום המחירים הנ"ל או להשאר עם הOB?

17. הגודל הרצוי הוא 37-42", בתקציב שעדיף שישאר מתחת ל3K. חשוב: - הטלויזיה תשמש בעיקר לשידורים רגילים שאינם בהכרח HD או מסך רחב - סרטים בעדיפות שנייה - מרחק צפייה - 3 עד 4 מטר - אם יש אפשרות לניגון סרטים מהארד דיסק חיצוני (עם הזנת חשמל משלו, כך שאין את בעיית הזרם הנמוך שיש ברוב חיבורי הUSB בטלויזיות), מה טוב. אין צורך בתמיכה בכתוביות בעברית, וממילא זה לא סעיף חובה וכל השאר סטנדרטי. מה אתם אומרים? יש סיבה ללכת על משהו יקר יותר מנניח LG 42LD460?

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  18. אני מתלבט מה יותר כדאי לקנות: http://us.creative.com/products/product.asp?category=3&subcategory=20&product=9200&nav=technicalSpecifications או שאת זה??? http://us.creative.com/products/product.asp?category=3&subcategory=20&product=4884&nav=technicalSpecifications נראה לי שאת השני עדיף ,לא????

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  19. היי...קניתי את הבלוטוס הזה ואני מנסה להשתמש בו במחשב לדוגא סקאיפ וכאלה המחשב מזהה את האוזנייה אבל בגלל שאין לי דרייבר הוא לא מאשר לי להשתמש בו. ניסיתי לחפש דריבר דרך חיפוש אוטומטי וזה לא נתן. וגם בגוגל חיפשתי וזה נתן לי להוריד תוכנה של ג'ברה בשם jabra pc suite אבל שם כבר הסתבכתי ולא ראיתי את הדגם שלי ברשימה של הדמגמים המופיעים בתוכנה. האם יש אפשרות כול שהיא שאני יכול להשתמש באוזנייה דרך סקאייפ ? תודה רבה !

20. Started by faza,

אני בונה מחשב שישמש כשרת של מערכת קולנוע ביתי. אני רוצה כרטיס קול מעולה, עדיף עם יציאה אופטית,7.1 , שיעשה את העבודה מעולה. יש משהו תותח מומלץ? לקריאטיב אין עם יציאה אופטית אבל מצאת שהרקולס digifire 7.1 עונה על הדרישות. מה מומלץ? מה לגבי כרטיס של חברה maya? כרגע להתעלם מנושא המחיר, בהנחה שאין הגבלה?

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  21. מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לחבר את המחשב שלי לרסיבר כי אני רוצה לחבר את המחשב למקרן ולמערכת קונלוע עם רסיבר ולראות סרטים ולשחק במשחקי מחשב. אני צריך המלצות לכרטיסי קול שיעזרו לי לחבר את המחשב לרסיבר. תודה

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  22. היי, אז בעקבות דיון אחר- החלטתי לפתוח את הדיון הזה, בו בתור התחלה אשאל את השאלה: מאיזה אתרים אפשר להזמין כרטיסי קול לארץ? (כמובן שכאלה בהם המחיר שווה את זה)

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  23. Started by IlyaN,

למי שרציני לגבי סראונד וגיימינג עם אוזניות מומלץ מאוד לבדוק את הסקירה להלן: http://www.innerfidelity.com/content/dspeaker-headspeaker-headphone-virtual-surround-system מדובר על אחד מהפתרונות הבודדים בשוק שנותנים מענה DSP (digital sound processing) בהתאמה אישית למשתמש. איך זה עדיף סימוליציית סראונד מכרטיס קול? ב-2 דרכים: ע"י חיישן שמתלבש ע"ג האוזניות, עוקב אחר תנועות הראש בתגובה לגירויים כיווניים והתאם למיקום הראש בכל רגע נתון המעבד יכול למקם את הגירויים הבאים ביתר דיוק במרחב. היתרון השני הוא אפשרות לבחור ממגוון פרופילים HRTF (head-related transfer function) שזה מנגנון שעוזר להתאים את הסאונד בהתבסס על צורת האוזן והראש. הלוואי שהפונקציה הזו הייתה מוצעת כמכשיר נפרד שמשתלב גם…

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  24. Started by רונן09,

Sound Blaster X-Fi Titanium HD http://asia.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=874&product=19749 משהוא יודע איפה ניתן להשיג כרטיס קול זה ? יש כרטיסי קול מהמשפחה הזאת אך לא הכרטיס הזה

• 0 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים