עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. איך לרכוש מערכת סטריאו משומשת - עם דגש על מערכות וינטאג' בטרם קריאת מאמר זה, הייתי ממליץ לקרוא את המאמר הקודם שלי, מבוא למערכות סטריאו וקולנוע ביתי. במאמר הבא אני עושה שימוש במספר מושגים ומתבסס על הבנה מינימאלית שלחדשים בתחום ייתכן ותהייה חסרה חלקית. קריאה של מאמרי הקודם תיישר קו ותאפשר הבנה מלאה ומיקסום התפוקה ממאמר זה. וינטאג'? נתחיל מהשאלה הראשונה תמיד. מהי בכלל מערכת וינטאג'. ובכן. מערכות וינטאג' נבדלות מאחיותהן, שהן מערכות "משומשות" בלבד עקב גילן המופלג. מערכות וינטאג' אפשר להגדיר ציוד מתקופה רחבה מאוד. עם זאת, השימוש שלנו יהיה פחות או יותר מתחילת-אמצע שנות ה-70 עד אמצע שנות ה-80 (עם חריגות קלות לפה או לשם). היחוד של המערכות האילו אל מול מערכות חדשות/משומשות אח…

• 6 תגובות
    • 12.6k צפיות
  2. Started by eli.g,

שלום, יש לי רמקולים ממש פשוטים מלפני 7 שנים, כמו שיש בבתי ספר ובצבא... והחלטתי שהגיע הזמן להשתדרג סוף סוף.. הרמקולים ישמשו בעיקר למוסיקה (היפ הופ) ולסרטים. אני מבקש המלצה אחרת חוץ מ ה VS2421‏Altec Lansing ‎ - ‏, כי הבנתי שיש בעיה עם חלק מהרמקולים שיש רעשי רקע, ואני לא רוצה לקחת את הסיכון שיהיו לי רעשי רקע...

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  3. שלום אני מעוניין לחבר מסך מחשב עם יציאת VGA לדיוידי שיש לו את היציאות : s-video, RGB . העליתי איור של החיבורים הקיימים בדיוידי. האם יש מתאם כזה? אשמח לקישור

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Iv0ry,

[h=1]Microlab M-223U ב-200 ש"ח כדאי? איך הם בהשוואה ל-Dell A425 שימושים גיימינג ומוזיקת רוק/קצבית/טראנס[/h]

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  5. עשיתי סרט וצרבתי אותו לSVCD בDVD אני רואה אותו כמו שצריך באיכות מצויינת על כל המסך... כשאני מפעיל אותו ב מיקרוספוט מדיה פלייר 10 הוא מראה אותו על חצי מסך... איך אני יכול לראות אותו כמו שצריך? בתודה אלעד

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  6. Started by black T.I,

תגידו לי בבקשה איפה אני יכול להשיג את השיר KETCHUP ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. איזה מהכרטיסים הבאים עדיף לחיבור אנלוגי למערכת 4.1 כשהדגש הוא על קבצי MP3 ומעט סרטים לכן איכות במוזקיה היא החשיבות העליונה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  8. אני רוצה לדעת פשוט בגלל שאני רוצה לדעת אם להשאיר את כרטיס הקול אצלי או לתת אוו לאח שלי שיש לו איזה כרטיס דרעק, ודרך אגב הרילטק בא עם יציאה אופטית

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by nas,

רסיבר שלקחתי בחינאם מחברים של המשפוחה כי הם שידרגו .. חיברתי אותו לרמקולי ה AR 310 HO שלי , אני אביא עוד שלושה רמקולים קטנים ונחמדים בשביל איזה סראונד כמו שצריך .. אני מעונייו בקצת מידע עליו אם למישהוא יש או איזה קישור .. חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי אפילו דף אחד עליו.. בטח איזה משהוא שהם הביאו מסינגפור החברה: RCEDA דגם: LG -6000A אני יכול גם להביא מספר סידורי אם יעזור... אם אתם צריכים עוד מידע אז מהר כי אני חוזר לבסיס ביום ראשון תודה מראש , נדב ..

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  10. האם יש הבדל כאשר אני רואה טלוויזיה רגילה או כאשר אני רואה סרטים בדיוידי שהם לא HD ? ומה ההבדלים בכלל? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  11. אני רוצה לקנות נגן כזה למי יש הצעות בטווח המחירים 500-1000 שח?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מאיפה אפשר לקנות אחת? שלי מספיקה ל-8 שעות וזה עוד בלחץ... עם אני לא טועה שלי זה 680MHZ [הנגן לא איתי עכשיו.]

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by לוח שנה,

כותרת, תודה.

14. אני עובר עוד מעט דירה והבעיה היא שאני רוצה להתקין רמקולים סארונד שישמשו גם למחשב וגם לטלוויזיה [כשאני ארצה לדוגמה לראות סרט מהמחשב בטלוויזיה הבעיה היא שכשאני אשב מול המחשב, אני אהיה בגב לטלוויזיה. כלומר, אם אני אארגן רמקולים שיהיו אחורים וקדמיים בהשוואה למחשב, כשאני אשכב במיטה ואראה סרט, הסדר של המרקולים יצטרך להיות הפוך... חשבתי אולי להתפשר ברמקולים 2.1 במקםום 5.1 ואז ככה זה פותר קצת מהבעיה.. אבל עדיין צריך להחליף בין ימין לשמאל... יש לכם הצעות? עוד משהו - אני לא יודע אם כדאי לקנות רמקולים שיתחברו ישירות למחשב או רמקולים שיהיו מחוברים למערכת הגברה שתהיה מחוברת למחשב כי ייתכן ובעתיד אני אעבור למחשב נייד ואז אני אצטרך כאילו לחבר את הטלויזיה למחשב הנייד בשביל לחבר אותה לרמק…

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  15. צריך שהאוזניות גם לא ייפלו מהאוזניים כשהולכים איתם. ורק אוזניות פתוחות בבקשה... תודה לכולם!

16. Started by DodY_Stail,

יצאה שלט חדש לH300 תמנות למי שרוצה יש מידע באנגלית http://www.misticriver.net/boards/showthread.php?t=6642 ואין מחיר משעור

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  17. שלום לכולם יש לי טלויזיה 32" של טושיבה, LCD כמובן, וכרטיס מסך HD4850, כשאני מחבר את הטלויזיה למחשב, אני רואה את התמונה בטלויזיה עם שוליים שחורים בצד ימין ושמאל של המסך. ניסיתי לעבור בין המצבי תצוגה של הטלויזיה (cinema,wide,supr live וכדו') אך או שעדיין יש שוליים, או שהתמונה נחתכת. עליי לציין שהתקנתי WIN7 ושלפניו היה לי XP ושם הייתי רואה את התמונה באופן תקין. למישהו יש רעיון/עצה כלשהי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  18. Started by bilbo,

קודם כל לא ראיתי שמשהוא כתב על זה משהוא ... אז יצא Game Theater XP 7.1. מאחר ויש לי כבר 4 שנים : LIVE + מערכת רמקולים 4.1 ואני חושב על UPGRADE אז 1. איזו מערכת עדיפה? 2. איזו מערכת רמקולים קיימת ל 7.1? בגלל שמערכת SOUND עומדת במיבחן הזמן ואפשר לימשוך אותם כמה שנים טובות זה ניראה לי ממש מיותר ליקנות היום את ה 6.1. מה דעתכם? האם Game Theater XP 7.1 הוא Gamesurround Fortissimo III 7.1 בתוספת הrack?

• 23 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. Started by kalda01,

האם יש המלצה לדונגל DVB-T USB לקליטת שידורים דיגיטליים? כזה שתומך גם בWIN 7/64

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by NuXeR,

שלום , אני מראש מבקש מאנשים אל תגיבו בהודעות שזה חרא ולא כדאי לי ללכת על זה...(לשונאי PEERLESS למיניהם...) חשבתי לקנות לעצמי מערכת 5.1 נחמדה למחשב....ומכיוון שהתקציב שלי...כמו הציונים שלי...(רק תחלקו ב-100..) אולי 500 שקל אני ישיג למערכת רמקולים.... חשבתי ללכת על הכרטיס קול 5.1 של ג'יניוס שעולה 100 שקל , ועל מערכת 5.1 או ה-SURROUND או ה-VALUE שלהם.... ולעשות לי מערכת נחמדה בסביבות ה-500 אולי 600 שקל.... מה אתם אומרים ? למישהו יש ניסיון עם הרמקולים ?

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  21. התלבטות הגדולה היא בין הAKG 26P לבין הסנהייסר CX300. הIn Ear לא ממש חשוב לי אבל זה בונוס איזה מהן יותר איכותית? והאם יש אופציות טובות יותר או שכדי לי לשקול בתקציב הזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by Nemesis,

עקב מותו בטרם עת של נגן ה MP3 הגנרי, אני מחפש נגן אחר שיקח את מקומו. שמתי עין על ה Creative Muvo Sport, שעולה כ 650 ש"ח. דרישות: איכות שמע סבירה זמן עבודה טוב זיכרון 256 מ"ב לפחות. אפשרות להרחבה תהה מבורכת. http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=215&product=10794&nav=1 אם אתם לא ממליצים על המכשיר הזה, אולי תוכלו להמליץ על מכשיר אחר בתקציב של עד אלפייה (עדיף פחות אם אפשר, אבל אם אין ברירה - לא נורא) תודה.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  23. Started by Milford Cubicle,

היי שמתי לב שנגן ה-HD-MP3, ה-Treo 15 מציג תחרות קשה מאוד למתחרים, ושאלתי את עצמי למה הוא לא תופס כותרות (או שכן?) ? http://hardware.mp3.com/hardware/individual/3894.html נפח איכסון של 15GB, ממשק USB (כן, זה USB 1 "האיטי", אך הוא עדיין מהיר מספיק בשביל שימוש ממוצע..), קטן וקל למדיי, גישה נורמלית לקבצים דרך סיפריות ותת-סיפריות (כמו שתמיד רציתי, כמו שזה מסודר ב-WinAMP) כולל Playlists, זמן סוללה ארוך, אפשרות להעלאת כל סוגי הקבצים (לשימוש בתור כונן נייד), וכל זה בשביל סכום מגוחך של 169 דולר! בהתחשב בעובדה שמהירות ההעברה ממש לא מפריעה לי (להיפך, זה חוסך לי קניה של בקר נפרד...), זאת ממש מציאה ! ב-MP3.COM הוא הגיע למקום הראשון ב-Top 10 products picks. ביקורות ב-ePinions: http://w…

24. Started by eliran 23,

היי שלום. קניתי טלויזיית LG 42 חדשה, מהדגמים האחרונים לא יודע בדיוק איזה... חיברתי באמצעות כונן חיצוני של WD את הכונן לטלויזייה ויש סרטים שפשוט לא עובדים. 1) סרטים עם כתוביות בצד זה לא מראה אותן. 2) סרטים בפורמט MKV שהם 720P ו-1080P יש שגיאה "אין תמיכה לשמע" משהו כזה... יש לציין שמלבד זה יש סרטים שהוא מריץ מצוין את כל "הלא איכותיים" DIVX וכאלה הוא מריץ מצוין. רק "באיכותיים" יש בעיה... מה עושים? תודה.

• 18 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. Started by mr hankey,

עוד חודשיים אני נוסע לפולין והחלטתי לקפוץ על ההזדמנות ולקנות נגן mp3 חדש. על איזה נגן של 20 gb אתם ממליצים(לא אייפוד) ברמה של עד 200 יורו ?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.