עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אז ככה, במחשב הקודם שלי (נייח) היה לי כרטיס טלויזיה שקניתי ב200¤ והאיכות צפייה היתה סבירה אבל ההקלטה על הפנים (וזה לא קשור למחשב כי היה לו Duel Core 2.7Ghz, 2GB, GeForce 9800gt) קניתי נייד חדש ( HP dv-5 1179ej) ויש לו את הכניסת firewire שאני יודע שאפשר לחבר מצלמות דיגטליות והאיכות היא טובה מאוד, לא מצאתי שום כרטיס טלויזיה לנייד או מתאם rca/S-Video ל firewire מצאתי רק מתאמים לUSB ואני מניח שהאיכות שלהם לא משהו בגלל הממשק... יש למישהו המלצה על פתרון כלשהו? :s05: כמובן שבמחיר מינמלי...

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  2. שלום לכולם, קניתי לא מזמן את האוזניות הנ"ל וכאשר אני מחבר למחשב יש רחש(מאוד חלש אבל נשמע) כאשר לא מתנגן כלום. בזמן גלישה באינטרנט וגלילה של אתרים למשל נשמעים ממש רעשים סטטים בהתאם לתזוזת העמוד... ניסיתי לחבר ליציאה אחרת\כבל אחר שבא עם האוזניות(כבל בלי מיקרופון)\לחבר ישירות למגבר וזה עדיין ממשיך... יש לי גם siberia v2 שכאשר מחוברות למחשב אין את הרעש הזה... יש פה עוד מישהו עם האוזניות הנ"ל? אולי אני לא היחיד ואולי נפלתי על זוג עם דפקט תודה!

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  3. Started by Polk,

יש לי איזה רסיבר ישן של KENWOOD שאני לא יודע מה לעשות איתו. הדגם הוא KR-A3080 אולי מישהו מכיר ויכול להגיד לי האם זה זבל מוחלט או מה. לינק שמצאתי: http://www.kenwood.de/download_archiv/kra3080.pdf

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  4. תקציב: עד 400+/- תודה

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  5. Started by yuval_cohen,

הי אני רוצה לקנות מגבר ורמקולים ישנים בפישפשוק... יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת? (התאמת הספק, התנגדות או משהו כזה) חוץ מהעובדה שהרמקולים והמגבר עובדים...

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  6. Started by Green,

שלום אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אז אם זה לא תעבירו... רציתי לדעת מה הנגן DVD למחשב הכי איכותי וטוב לא משנה לי כמה הוא עולה ורציתי לדעת גם אם היום יש עוד נעילת איזורים כמו שהיה פעם אחרי כמה צפיות בסרטים אם יש אזאיזו תוכנה מבטלת את זה תודה

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  7. Started by mik_amar,

אני מתכוון לקנות את הסט הזה - http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1729940 אני יודע שזה לא שיא האיכות אבל אני ממש לא אודיופיל פשוט אני רוצה מערכת טובה יחסית... עכשיו השאלה היא כזאת: המגבר (רסיבר) שמגיע בחבילה הוא PROSOUND דגם PAV-3000 ורציתי לדעת אם אפשר לחבר אותו עם כבל קואקסיאלי או שיטה אחרת כדי לשמוע מהמחשב ב 5.1??...(יש לי כבר סאב לא קשור לחבילה הזאתי)

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by AmitMa,

שלום. יש לי מדיה פורטל ואני קצת מסתבך בכמה דברים: א. הסקין x-face‏ מוצג לרוחב בתמונות (ויפה) ואצלי לאחר ההתקנה הוא מוצג לאורך (ולא משהו) חיפשתי בהגדרות איך לשנות את זה ולא מצאתי. הורדתי אותו ממקומות שונים וזה לא עוזר. יש למישהו מושג איך לפתור את זה? ב. מישהו יודע איך אני מגדיר לתוכנה שתציג לי תקציר על סרטים? ג. יש לימשהו המלצה על פלאגינים טובים? ד. מישהו יכול להסביר לי מזה בדיוק גרסאות ה- svn‏ ‏? אני אשמח להסבר מפורט. תודה!

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  9. אוקיי עוד שבוע יש לי טיול שנתי ורציתי לקנות נגן MP3. כמה דברים : אני שומע מטאל ורוק כבד (איכות השמיעה תיהיה בסדר?) ו128MB של איחסון זה בהחלט מספיק לי! אני מאוד כפוף בתקציב, אני מעדיף שיהיה 300 כולל משלוח אבל אפשר 300 בלי משלוח. מצאתי בידיוק את מה שאני מחפש כאן: (חבר שלי קנה את זה והאיכות סאונד טובה מאוד) http://www.netprice.co.il/Product.asp?Pid=mm3522&Cat2Cat1ID=4037&Cat2ID=0 אבל לפני כמה ימים הם העלו את המחיר מ250 ל300, בסדר רציתי לקנות, הרמתי אליהם טלפון והם אמרו שהחנות יצאה לחופשה והם יחזרו רק ב2.11 שזה התאריך של הטיול השנתי שלי. אז שללתי אותם, חיפשתי דברים אחרים, הנה מה שמצאתי. אני מעדיף שיהיה בנגן יכולת להציג מילים (לא חובה) אבל אני ממש צריך צג... http://www…

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  10. Started by stingeR-,

מעוניין בהמלצה על סט רמקולים 2.0/2.1 עד 250 שקלים לילד בן 15. צריכים להיות כמה שיותר איכותיים ! מה שחשבתי עליו עד כה זה אלו : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=737512

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  11. הבעיה התחילה היום, הרמקול הימני עושה רעשים בעת השמעת מוזיקה, הרעשים הם מעין "היססס" המשתנה לפי קצב המוזיקה ולא משהו אחיד.. כמו כן הם מופיעים רק בזמן ההשמעה, כשאני מפסיק את המוזיקה הרעש נעלם. מן רעש שמזכיר חיפוש תחנות ברדיו.. למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  12. Started by Norm4nde,

הכותרת אומרת הכל. קראתי את מה שרשמתם פה בכל הדיונים האחרונים לא הבנתי מה זה כל סוגי האוזניות האלה 560,600,מגברים מה זה אנשים כמעט גומרים ממגברים פה מפגש אוזניות!@?# מה זה כל אחד מביא איפוד ואוזניות וחופרים שם ... @!# טוב עזבו שטויות פשוט תנו לינק לאחד האוזניות שאתם חושבים שמתאימים: מומלץ עם מיקרופון לגיימינג ברמה גבוה לא עדינות ... כאילו משהו חזק כזה שישמר לאורך זמן... זהו בעיקרון אם למשהו יש עוד רעיון או משהו שישרשום אני יענה בהקדם תודה

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  13. לפני כשבוע רכשתי את כרטיס הטלווזיה המדובר Hauppauge WinTV PVR 150. אחרי עבודה קשה הצלחתי להתקין אותו לאפילו לראות דרך הממיר. הבעיה שלי כרגע היא שאני לא מצליח להפעיל את השלט, כלומר השלט לא שולט על התוכנה winTV. מה שכן הצלחתי זה לראות שהוא עובד סתם ככה בוינדוס, כלומר אם אני מקליד מספרים או מזיז את הפס גלילה על ידי לחיצה למטה. הפכתי את הפורומים ואת האינטרנט ולא מצאתי פיתרון... למישהו יש פיתרון לסוגיה? והאם אני יכול לעשות שהשלט של HOT ישלוט גם על הווליום איכשהו? או שזה חייב להיות להפך (כלומר שהשלט של הכרטיס טלווזיה ישלוט על הממיר) יש לי Win XP SP2.

14. Started by 47,

1) מי היבואנית הרשמית של creative? 2) ואם אפשר לממש אחריות על המוצרים שלהם בארץ, אם כן אז איפה? 3) והאם יש אחריות על מוצרי bulk של החברה?

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  15. שלום, ברצוני לקנות נגן חדש, ה-Creative Zen Vision:M 30G או Apple iPod Video/5th Generation 30GB. קראתי כמה ביקורות לא כל כך נלהבות לגבי איכות השמע של ה-Creative. אשמח לשמוע את דעותיכם לגבי איכות הסאונד של שני הנגנים, ובכלל, כל הערה והארה על הנגנים. עד כה, יש כמה דברים שגורמים לי להתלבטות: א. ל-iPod יש תמיכה בעברית ע"י שדרוג Firmware מאתר Yeda. ב. את ה-iPod שמעתי ואיכות הקול שלו מעולה, ואת ה-Creative עוד לא שמעתי. ג. ה-iPod פשוט יפהפה. מצד שני ד. ל-iPod יש מטען רק ל-USB, למרות שאפשר לקנות מטען AV. *ה. ל-iPod יש פחות שעות נגינת וידאו. *ו. ל-iPod איכות הוידאו טובה פחות(65 אלף צבעים מול 250K). *לא קשור לנושא הדיון, אבל עדיין התלבטות. **חשוב לציין, שאני אשתמש ב-Grado SR-80 ולא…

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  16. שאלה: מה דעתכם על הסאב-וופר הנ"ל ? http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Sale&op=ViewDetail&id_ads=28787 המחיר מאד מפתה אותי אשמח לשמוע את דעתם של מביני עיניין.

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  17. Started by Peri228,

שלום לכולם! לאחרונה התחלתי להתעניין באפשרות של הזרמת אודיו בדירה, ונתקלתי בכמה וכמה מוצרים שלצערי כולם מכוונים לשוק High End יוקרתי במיוחד. אני מחפש אפשרות של הזרמת אודיו זולה יותר, ואשמח לעזרתכם. הדרישות שלי הן אפשרות הזרמה ממספר מקורות, למספר יציאות שונות. כלומר אפשרות לבחור מוזיקה שנמצאת בטלפון, לפטופ או בכל מקום אחר שמחובר לרשת (יש לי שרת מוזיקה עם כמה מאות אלבומים מגובים למשלם). מבחינת יציאות - אני מעוניין לחבר רמקולים בשלושה חדרים בבית, ורוצה להיות מסוגל לשדר את אותה מוזיקה בכל החדרים, או לחלופין לבחור מוזיקה שונה בכל חדר. השליטה צריכה להיות נוחה דרך סמארטפון או מחשב, אין צורך בשלט אחר. הדרך הכי זולה שמצאתי לעשות את זה היא באמצעות שימוש ב Apple Airport Express שעולה…

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  18. אני מחפש רמקולים ניידים שאני אוכל לחבר לאמפי3 ולשמוע בים למשל. כל הרמקולים שראיתי נראים כמו צעצועים שהאיכות סאונד שלהם תהיה ריקה במקרה הטוב, ונוראית במקרה הרע. אין לי נסיון עם מערכות כאלה בכלל. למישהו יש המלצה על מערכת כזאת?

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  19. הייי קודם כל אני חייב להגיד שאני ממש נוב שזה נוגע לSound. בגלל זה השאלה הזאת הזמנתי את הCreative Inspire 5700 ואני רוצה שהם יעבדו בצורה דיטלית. הזמנתי גם כרטיס קול Maya 5.1 שתומך באופטי 96/24 שמתאים בדיוק למערכת. התקשרו אליי אמרו לי שהכרטיס יגיע עוד 4-5 שבועות. לא מתאים לי זמן ההמתנה הזה אז ביטלתי. לCreative Audigy 2 Sz ללא הפאנל יש יציאה דיגטלית. יש לי מיני דיסק ולמיני דיסק קניתי כבל כזה לפי מה שאני הבנתי את החלק עם הקצה הארוך אני מחבר לכרטיס קול ואת החלק לשני לרסיבר של הרמקולים ואז הכל בצורה דיגטלית. האם זה נכון? אני צריך כבלים אחרים? משהו אחר? תודה רבה אני יודע שזה שאלה די טיפשית אבל מה לעשות אני לא רוצה לקנות ולהתחיל להחזיר דברים

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  20. מצורף מדריך ללמוד והדרכה שמיעה וראייה סרטים ומוסיקה המדריך כולל הורדת קודקים ,התקנה ,כיוונם / פתיחתם בחירת חומרה נכונה שמיעת סאונד משופרת וכל מה שאתם רוצים כדי לקבל קולנוע ביתי מהסרטים http://upload-il.com/file/23435/-------------------------------------------------------------1.pdf.html מדריך שני מדבר על איך לשמוע מוסיקה ולכוון מקודדים הופך MP3 ל- 5.1 או קידוד אחר של שירים ל-5.1 שמיעת DTS ועוד לי זה עזר נפלא http://upload-il.com/file/25254/--------------------------------------DTS----------------------BSplayer-Pro.pdf.html

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  21. Started by Gogol,

שלום לכולם! אני צריך המלצות לרמקולים למשחקים וסרטים, באזור מחיר של 300 ש"ח. כעיקרון אני רוצה 5.1, אבל האם יש במחיר כזה משהו סביר ברמה הכי בסיסית, או שעדיף כבר לקחת 2.1? ??? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  22. Started by Jenia24,

התחדשתי במערכת 2.1 של Ecan דגם E-510 , קניתי אותה מאלוף מחשבים יצא לי 186 + משלוח 30 ש''ח. עוד לא חיברתי אותה למחשב אלא רק לנגן סנסא M230 , ובנתיים איכות נהדת אני לא כל כך התנסתי ברמקולים אחרים , אבל אני מרגיש שיפור ענק מהרמקולים הרגילים שהיו לי ועד עכשיו אני ממש נהנה מהם החסרון היחיד זה שהכבל שמחבר לחשמל הוא קצר ומגביל אותך אבל זה שטויות לפי דעתי. הנה כמה תמונות. ויש לי גם שאלה קטנה , איך יהיה הכי נכון למקם אותם בספרייה הזאת? חשבתי איפו 1 למקם את 2 הרמקולים כי אם שמים שם את הסאב הוא לא מגיע לחשמל , ואיפו ש2 לשים את הסאב ז''א להוריד אותו למטה , מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  23. האים בz-640 יש חיבור spidf חיבוא אין ואוט? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  24. Started by reviZor,

שלום אנשים אני התחדשתי בכרטיס קול : Asus Xonar HDAV1.3 Slim שמחובר דרך HDMI לרסיבר : Denon 1610 והבעיה היא שאני לא מקבל שום קול דרך הHDMI אך אם אני מחבר דרך כבר קואקסיאלי אני כן מקבל קול.. האם ישנו הסבר הגיוני לבעיה הזאת? או שאיך אני גורם לכרטיס לשדר קול דרך הHDMI?

• 1 תגובה
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים